Att säga "Jag älskar dig" <3

Har ni svårt/lätt att säga "Jag älskar dig" till någon? pojkvän, kompis, familj..

?lskardig

Jag har otroligt svårt att säga de 3 små orden till min mamma. Vad kan det bero på? Det är inte så att hon säger det heller så...Jag kanske sagt det 1-3ggr nånsin i mitt liv. Många gånger känner jag att jag skulle vilja säga det lr åtminstone göra henne medveten om vilken underbar mamma hon är.

Jag har inga problem att säga det till pojkvännen. Till honom kan jag kasta ur mig det både seriöst och oseriöst. Men när jag ska säga det till mamma blir stämningen så där över seriös att jag struntar i det. Det är ganska konstigt eftersom våran relation är helt fantastiskt bra. Kramas, pussar och pratar i telefon flera ggr om dagen (om precis allt), gråter tillsammans etc. Men just när man ska säga dessa ord blir det så känslosamt. Mamma är utan tvekan det bästa jag har. Jag kan inte ens snudda vid tankten att förlora henne utan att gråta lr bli helt hysterisk. Dagen utan henne finns liksom inte!
image467

För 3 mån sen skulle mamma opereras. Jag stod på jobbet i Norge och pratade i telefon med henne. Så när vi la på typ (1h innan hon skulle in i operations salen) så kom jag på mig. Jag måste säga att jag älskar henne liksom. Ringer upp och det är upptaget och när jag till sist får tag i henne blev den där konstiga överseriösa känslan. Men jag sa ändå: Jag skulle bara säga att jag älskar dig. O det blev sådär pinsamt tyst. Typ stelt skratt och se sa vi hejdå bara. Varför blir de så när jag älskar henne så högt?  heart




Kommentarer
Postat av: Mikaela

Oj, EXAKT så känner jag. Säger det aldrig och mår nästan lite dåligt över det. Men jag kan bara inte. Inte till NÅGON. Skitjobbigt. Det är flera år sedan jag sa de orden...

Postat av: Ellinor

Ja det är sjukt svårt.. men inte att säga det till mamma, inga problem faktiskt...

men till andra..

har nog aldrig sagt det till pappa, men det har ju sina förklaringar..

2007-03-09 @ 16:08:49
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Dee

Jag har svårt att säga det alla. Det är konstigt att det ska vara så svårt.

2007-03-09 @ 16:33:53
URL: http://deelight.blogg.se
Postat av: NewDress Sofia

Jag har lätt att säga det till min kille, säger det ibland till min mamma, men min pappa har jag aldrig, så vitt jag vet, sagt 'jag älskar dig' till. Det får väl bli på dödsbädden typ, kan inte säga det till honom helt enkelt. Han är gammal och macho, han visar sällan känslor etc. Hur ska man kunna säga något sånt? Usch, hemskt att man inte kan säga det till de man älskar men det är inte lätt.

2007-03-09 @ 16:43:23
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: Angelica Lindvall

Jag känner så där gentemot min mamma också trots att vi har en sådan nära relation. Jag vet inte vad det beror på, men vi har aldrig varit en spdan där familj som hela tiden slängt ut till varandra hur mycket man älskar varann. Man kan visa det på andra sätt.

2007-03-09 @ 18:17:35
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Helena

Har jätte lätt att säga det till min sambo, men till min familj (ma, pa och syster)har jag det verkligen inte. Det är samma för mig, har en superbra relation med min mamma, men det där med att säga det där funkar inte. Men några gånger när jag varit på resor eller liknande så brukar mamma köra med love u i luren innan hon säger puss o hejdå =) men det där med puss är också bara när det är "speciella tillfällen" hah!

2007-03-09 @ 18:23:46
URL: http://misshoneypie.blogg.se
Postat av: jen

Jag håller med! Fullständigt. Men känn känslan i bakhuvudet. Jag vill att hon ska veta.. Kanske kan det hjälpa? Eller så fortsätter du att visa din kärlek istället. För vad säger att de där 3 orden är ett måste?

2007-03-09 @ 18:31:29
URL: http://jojsi.blogg.se
Postat av: Alexzandra

---SVAR--> Det verkar faktiskt som att det är lika för alla. Just familjen är svårast :-S Dock verkar en del ha svårare för pappan? Så va det absolut inte för mig. Min pappa sa alltid att han älskade mig och då sa jag såklart det tillbax. Jag säger de ofta till mina syskon men det är just mamma.. För starka känslor där kanske, lr bara ovanligheten att säga det. Annledningen till att de är svårt att säga dessa ord till ALLA. Är antagligen för att det är de starkaste orden man kan säga till en person. VI borde bli bättre på detta, man vet aldrig när det händer nått. ;-S

2007-03-09 @ 18:40:51
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: JohannaR

Jag har inte några som helst problem med att säga "jag älskar dig", förutom till pappa. För det mesta när jag skickar sms till mamma avslutar jag med "jag älskar dig" och jag har inga som helst problem att säga det heller. Men att säga det till pappa tycker jag känns KONSTIGT. Inte på telefon, men jag har inte sagt det många gånger "face to face"...
De som får höra "jag älskar dig" mest är nog min pojkvän och min 5-årige lillebror=))

2007-03-09 @ 20:25:41
URL: http://lazerlove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback