Long long day.

image493

S
teg upp kl 05 imorse image491 Egentligen skulle jag cykla till jobbet (andra sidan stan.. :-S) men P`s farmor erbjöds sig att skjutsa mig. Ingen blev gladare än mig. Började 05.30- 15.15, då stod mamma utanför för att ta mig till nästa jobb. 15.30-19 Melkers. Där gick timmarna dock väldigt fort i jämförelse med f.m passet. Seeeegaste nånsin. Trök!
Borde väl vara rätt slut nu men ikke. Har bara suttit ner 5min än, så det kanske kommer...
Fast jag skulle faktiskt vilja gå ner till melkers och ta ett par drinkar drinking

Tack för alla "krya på dig" kommentarer till min stackars mormor. Kärringen som körde på henne har fortfarande inte anmält sig och kommer antagligen inte göra heller. Vet ni vad hon hade sagt när hon gick ur bilen och såg mormor ligga där blödandes?! - Jag har faktiskt bråttom så jag har inte tid med det här... Ehm, ursäkta? Om hon har så bråttom att hon kör halft ihjäl folk kanske hon inte ska ge sig ut i trafiken. O man får väl ända ta konsekvenserna av sina handlingar? Mamma har skrivit en insändare, och den är INTE snäll.

Hoppas ni får en trevlig kväll : ))

Kommentarer
Postat av: Sofia

Man får hoppas att det finns någon som sett bilen/regplåten eller att hon anmäler sig till slut. Vidriga människor det finns.
Skönt att mormor verkar må bättre.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback