Tant eller fjortis?

image481 Tant eller fjortis

· Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång? Det där beror helt på vad jag är i för period i livet. Förtillfället är jag inne i en fest-fre-lör-period och ingenting skulle få mig att sitta hemma och kolla film istället. Böh, va trisst. :-S
· Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog? Jag är mer för att träffa folk och mingla omkring. Men hemma fester kan verkligen va hur mysigt som helst med rätt människor. Fast drömmen vore ju en à la american pie villa fest. *<:-)
· Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen? Ofcourse så spelar man för hela kvarteret. Alla låtar blir bättre när man spelar dem högt.
· Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren? Gillar håret lite ruffsigt/slarvigt och dessutom finns de inte så mkt frilla att förstöra. Dock kör jag hellre luva, lyckas aldrig hitta en vettig mössa.
· Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag? Jag är ta mig fasen uppe före tuppen. Känns som en väldigt grown up thing to do. Sambon`s klocka ringer 06 och eftersom han lägger sig tidigt så gör oftast jag oxå det. Oh my gaa va mkt mer jag får gjort!

taant fjortis

Kommentarer
Postat av: Angelica Lindvall

Den här lånar jag! ;)

Postat av: Josephine

Haha! Vad läckert ;p. Har funderat på att låta bli att tvätta handen till nästa helg, så kan man komma in gratis! Fast näe, det vore ganska ofräscht.

2007-03-12 @ 20:50:06
URL: http://josephinemarialinnea.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Angelica: That`s the point so go ahead :D

2007-03-13 @ 07:12:23
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Antonia

jag tror jag är en fjortis ;P

2007-03-13 @ 09:04:24
URL: http://www.antoniai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback