i-landsproblem.

Det hör inte till vanligheten att vakna upp 9 en lördag morgon. O att dessutom va pigg. Härlig känsla dock :) Ska man träna, luncha på stan, ligga framför tv`n...? Vad sysselsätter man sig med på lördagar före festen egentligen? Jag kommer inte ihåg hur det är att inte vara bakis lr jobba.

Eftersom jag var iväg på rooomantic restaurant igår och åt
friterad banan till efterrätt så blir det nog första alternativet. Förbränna kalorier.

reading

Kommentarer
Postat av: Ullis

Sluta gnälla, först klagar du på att Jenna är för smala buhu! sen bah "meen azzå guu ja bah måste förbränna allt fett som kommer innanför mej, annars baah måzzte jag träna ihjäl mej 8362timmar för att få bort fettet ja nyss la på mej.

Give me a break girl!
Alltså hur ska du ha det benrangel? Klaga eller var en utav dom? HEJA ALEXZANDRA FRISKT HUMÖR!!

okej, jag kanske lät lite bitter där. Jag gillar din blogg helt glatt faktiskt och läser den slaviskt varje dag. Men ibland går det till överdrift, du är redan skitsmal. Njut utav det istället!

2007-11-17 @ 16:12:00
Postat av: carro

ja, han är underbar. resturant-besöket lät underbart btw :) kram

Postat av: Alexzandra

Ullis: Jätte kul att du gillar min blogg, verkligen : ) Dock skrev jag ju över bilden att jag tycker dem gått över gränsen... Tycker du verkligen jag kan jämföras med dem där benranglen? Jag har alltid haft kurvor och har fortfarande. Sen att jag börjar träna regelbundet och äta nyttigt på veckorna (för på helgerna festar jag och söndagar äter jag skräpmat och godis.) så gör väl inte det mig till nån som slaviskt måste träna bort varendaste kolhyrdat? Tyckte det där va lite väl hård kritik. Synd att du upplever mig så.

2007-11-17 @ 16:29:23
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Ullis

Jag insåg ganska fort att jag lät lite väl bitter, och jag ber om ursäkt!
Men det är sånt himla hysteri när det gäller vikt blaha blaha lixom. Men jag tycker fortfarande du ska vara nöjd med hur du ser ut och dom där kurvorna syns ju knappt längre på dig! Skitsnyggt faktiskt! Och javisst, träna och vara sund är bara pluspoäng till dej.
Men men, jag ska hålla mej till backstage igen när det gäller din blogg ;)

2007-11-17 @ 21:29:18
Postat av: Alexzandra

Ullis: Ursäkten godtagen : ) Håller helt med dig om att det är smått irriterande med all vikthysteri. Men jämt när jag är i ett förhållande så lägger jag på mig nåra kg`on och sen när jag blir singel vill jag gärna få bort dem vilket jag fått nu och självklart är jag nöjd med det. Har inte tänkt driva det längre men vill ändå hålla kvar det liksom. När du skriver att kurvorna knappt syns längre får jag en känsla av att du träffat mig? lr bildar du den uppfattningen på mina bilder? Du behöver absolut inte hålla dig backstage, älskar kommentarer och självklart ska du lägga fram din åsikt om saker och ting. Kram

2007-11-18 @ 21:02:14
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Ullis

Okej. och hoppas du inte tog allt för illa upp av mitt påhopp. Kanske blev som sagt en anningens personligt mot dig när det i själva verket var mot hur idealen ser ut i dagens läge. Nej jag har absolut aldrig träffat dig! Bor kanske så långt ifrån man kan komma från Värmland. Allt jag har gått på är bilderna du har visat i din blogg! Mer sånna :) På tal om bilder förresten, vart har du köpt den där absolutvodkan? Med discokulan..

2007-11-18 @ 22:18:02
Postat av: Alexzandra

Ullis: Hehe, det va ingen fara! Jag köpte vodka flaskan på en helsingforskryss :) finfin är den, så kan man fylla på den oxå. Perfekt.

2007-11-19 @ 20:24:45
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback