Have a littel patience...


Tycker det är så himla mycket knövel med allt jämt. Man försöker göra något vettigt - I detta fall börja studera. Borde man inte för det första bli pushad till att plugga vidare? Nej, man blir av med alla bidrag såklart. Ok Studiemedel på 2500:- Wiii! Sen får man inte tjäna mer än 50.000 brutto per kalender år. Vilket också är idiotiskt. Jag menar om jag kan försörja mig samtidigt som jag studerar är väl det toppen? Tydligen inte.

Å som nu då, jag skickade in en anmälan till de kurserna jag skulle läsa. Å idag får jag mail om att jag är den ända sökande till Religion B så den startas inte. Kan man inte få läsa den på distans då då? Och jag som va så glad över att det fanns så stort utbud på distanskurser till vårterminen. Nu visar det sig att jag inte får läsa psykiatri eller Socialomsorg för att det är obligatoriskt med praktikplats. Plus att man måste skaffa sig den platsen själv. Jag tänker då inte praktisera när jag läser upp mina gymnasiebetyg. aja, nu fick jag ta bort företagsekonomi & religion för att istället läsa Fysik A. För Fysik är verkligen mitt favvo ämne, eller inte.

Kommentarer
Postat av: emelie

usch ja vet det där är hemskt, va e grejen med att man inte kan få jobba och studera samtidigt? det borde ju belönas snarare än bestraffas! När drar skolan igång för din del?

Postat av: Anna

Sverige i ett nötskal...eller vad säger man

2008-08-14 @ 16:29:00
Postat av: Alexzandra

Emelie: Men eller hur, om de vill få ut folk i samhället va fan kan de då inte ge än lite bidrag från a-kassa/försäkrings kassa Eller så kan man ju åtminstone få jobba? Jag börjar 25 Aug. : )



Anna: Det är väl det :-S

2008-08-14 @ 17:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback