Kärt besök.

friends


Nu kommer min älskade Mim`s och hälsar på. Jag har köpt semlor och sockerfria delicato bollar. Det blir spännande. haha. Jag tror jag är sockerberoende lr gravid. Lever på sötsaker känns det som. Men på måndag blir det totalförbud mot allt sött. Jag kan glömma min ätar-dag-en-gång-i-veckan för resten av månaden. Har ätit för resten av året och det är illa.

Kommentarer
Postat av: Marieh

Å vad gott med semlor.

Postat av: Angelica Lindvall

Kanske diabetes? Nej, sockerberoende är illa! men semlor är dögott, ska nog köpa en i dag för samma sak gäller mig, på måndag är det totalstopp med sötsaker!

2008-01-31 @ 15:11:58
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Marieh: Är faktiskt inte så förtjust i semlor men det går ner i krig. :)

Angelica: ah nu måste man passa på att äta upp allt i skafferiet som är onyttigt o äta allt man tycker om innan måndag. haha. Är som sagt inte så förtjust i semlor men det funkar typ en gång per år.

2008-01-31 @ 16:57:31
Postat av: Pauline

Hahaha... Min "enda" ätardag i veckan brukar kuliminera i fredag OCH lördag + sprinta ut i sitt esse då jag bakfyllesvullar HELA söndagen. Karaktär var det!! :|

2008-01-31 @ 18:55:01
URL: http://pauliine.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Pauline: Sikken tur, jag är inte ensam! Du tog orden ur munnen på mig. Normaltsätt har jag bästa karaktären men den funkar bara till tidspress. O det är lite föör långt till sommaren :-S

2008-01-31 @ 20:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback