LoVe the MomenT.

 smootie 

Just i denna stund gillar jag verkligen läget :) Brevid mig har jag min hittills bästa egengjorda Smootie & till det digistivkex. Precis hemkommen från gymmet, kände att de va givande idag. Så nu när jag kom hem kände jag att detta mål skulle sitta fint. Förra julen fick mamma nämligen en riktig kenwood smootiemaskin. Dock kom hon aldrig sig för att använda denna så jag har tagit över den. I skåpet tar den bara plats, o nu har den ju faktiskt gjort mer nytta än den gjort på hela året. Blåbär & hallon smootie. Aja, ett helt inlägg om min fukking smootie.

Stod på jobbet idag (med min vanliga ångest) fast tillskillnad från vanliga dagar så hade jag en ny tjej att lära upp idag. hehee. En till pratkvarn =) Statoil har förvändlats till ett hönshus. hujjedamig, kan bara tänka mig snacket. Tur att jag inte jobbar så mkt med småflickorna :-O  (sen när tillhörde inte jag dem?!) iaf så.... är jag funtad som så att jag jobbar hellre mycket på en gång istället för uppdelat under flera dagar. Jag anser att en dag är förstörd om man ska jobba nämligen. Därför bytte jag bort morgondagens pass mot att jobba natt fredag. Fast grejen är att jag redan jobbar heeeela helgen. Under fre-lör-sön jobbar jag alltså 40h nu... Jag kommer nog inte va SÅ pratglad där sista timmarna..

Fredag: 7-17 + 17-03
Lördag: 09-19
Söndag 09-19


Gäller att få in så mkt cash som möjlig inför resan. O sen kan man lika gärna jobba i januari, ingen ute på krogen ändå .. För att missa något vore ju en spärre katastrof liksom!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart ska du resa?

2008-01-15 @ 20:20:23
Postat av: evelina

o jisses, du gör det bra du ;)
undrar jag med, vart bär det av och när? bahamas?! :D

2008-01-15 @ 21:20:11
Postat av: Jove

Gott det låter med smoothien.. och jag håller med dig om att det är bättre att jobba mkt i sträck, än att förstöra många dagar.. men jag förstår inte hur du orkar med din helg!!

Postat av: Alexzandra

Anonym: Resan jag syftar på här är en månads tågluffning till Europas huvudstäder :)

Evelina: Hehe det oxå. Men just i detta fall syftar jag på tågluffningen..

Jove: Tro mig den var god! Ja helgen kommer bli hård :-S

2008-01-15 @ 23:26:13
Postat av: Anonym

å det låter roligt.. när ska du resa? är mycket intressant att läsa din blogg. du är öppen och ärlig, gillart! tänk om man kunde lära sig alla dina knep. med vikten och med att få alla pengar att räcka.. hur lyckas du? en tågluffarresa är väl heller inte jätte billig?=)

2008-01-16 @ 08:55:17
Postat av: Alexzandra

Anonym: När du ger komplimanger ska du inte vara anonym vännen. Uppskattar verkligen din kommentar :-D Det här med ekonomin kan jag inte påstå att jag lyckas med. hehe. Som inlägget över kan du ju se hur bra det går. Fast som sagt det löser sig alltid in one way or another. vikten, där gäller det bara att ha karaktär och vara bestämd! Vi kan pusha varandra om du vill va med : ) Tågluffning blir nog inte billig nej. Har inte vågat räkna ut va vandrarhem kostar i en månad än... jisses, o att jag skulle kunna hålla mig från Shopping i Rom, Berlin, Athen etc har jag svårt och tro. ;P Men det fixar sig.

2008-01-16 @ 11:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback