Men varför?

Varför varför varför varför? Ska livet vara SÅ komplicerat? Varför är det alltid någon som måste bli sårad? Jag lovade mig själv i höstas att jag aldrig mer skulle utsätta mig för vissa saker. Det är värre att såra än att bli sårad tror jag. Tydligen är det oundvikligt att någon ska bli sårad i slutändan. Man kan ju undra vem det var som bestämde att livet skulle vara en sån hård gång.

Fan va inte sugen jag är på att sitta ensam på ett tåg till Sthlm just nu. Crapyshit!

Kommentarer
Postat av: gingerjennifer

spelar ingen roll hur många gånger man intalar sig sådana saker, som nu tex att man lovat sig själv att undvika sådana situationer. Man gör andra besvikna men inte av elaka sjä.l utan för att man själv vill reda ut vissa ting här i livet. Man vill inte såra men hur man än vrider och vänder på känslorna/tankarna så brukar det iallfall gå åt rätt håll,kanske inte på en gång, men snart... framöver. Tror du gjort rätt val om inte hjärtat säger annat.

D ordnar sig puss jennifer

Postat av: Alexzandra

Jennifer: Du är söt gumman :) Jag vet ju att det alltid blir bättre, tiden läker alla sår! Men vägen dit är den jobbiga. Dessutom har jag svårt att "höra/känna" vad mitt hjärta säger...

2008-06-19 @ 20:49:37
Postat av: Karin

Fy inte bra o må bajS!

Hoppas du mår bättre snart.

Kramis

2008-06-20 @ 02:07:21
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Karin: Det hoppas JAG MED! : ) Kramar.

2008-06-20 @ 11:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback