More plans...

Borde klicka hem det här från Cocoo. 165kr

dreams
På tisdag bokas resa till Paris. 22-26e april. En nice liten vårweekend. :)

Kommentarer
Postat av: Tess

fint armband till solbrännan i sommar!

Postat av: Sandra

Låter perfekt! Vår i paris!:D

2008-03-20 @ 23:05:05
URL: http://hylen.blogg.se
Postat av: anna

kan du inte skriva ner dina planer för resan. en liten lista på vad du ska göra, och vart du ska åka och så. vore kul=)

2008-03-21 @ 09:53:02
Postat av: Alexzandra

Tess: Jajemen ;)

Sandra: Skoja inte. Har ju aldrig varit där så det ska bli supersköj!

Anna: Kul idè, det kan jag absolut göra. Dock har jag ju troligtvis lagt ner tågluffningen för en 2veckors i Thailand och en weekend i Paris. Och det här bestämdes faktiskt igår så någon reseplan finns inte ännu. Är ju en riktig impulsgrej hela resan.

2008-03-21 @ 13:13:53
Postat av: anna

haha, du är så rolig. önskar jag vore mer som du och bara gjorde det jag kände för. som du skrev i ett tidigare inlägg. vad hindrar än egentligen? även om man bara har lite pengar på kortet, och ingen aning om hur man skall kunna köpa mat resten av månaden. vill man dra, why not? att läsa din blogg får mig att börja drömma mer, den får mig att inse att man lever fan bara en gång. och som dom säger i fucking åmål. jag är hellre glad nu än om 25 år. så nu ska jag boka resa och dra iväg jorden runt medan jag funderar ut vad jag vill göra med mitt liv. ena dagen vill jag en sak, nästa en annan. jag är så förvirrad.. vi kanske är lite lika där, hehe. jag vet inte om jag vill bo i sverige, eller prova på lyckan nån annanstans. men vad är då inte bättre än att prova på allt, allt som man funderar på. för annars kommer man ju aldrig få reda på det. och vem vet, kanske återvändre man till sin lilla hemstad, och äntligen, ÄNTLIGEn kan slå sig ner, nöja sig pga att man gjort allt det där man drömmde om och ville göra. det är nog det jag behöver, så då tänker jag göra det =) tack för all push i bloggen!

2008-03-21 @ 13:49:24
Postat av: Marie

åh, paris är ju så jävla underbart på våren!

2008-03-21 @ 14:49:21
URL: http://marrebarre.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Anna: Din kommentar värmer SÅ mkt :) att någon faktiskt kan vara avundsjuk på mitt drömmande jag. hehe. Jag tycker ju faktiskt om den egenskapen - att jag är impulsiv och tänker lite no worries. FAST just idag är det kanske inte den rätta tidpunkten. Att vara förvirrad och vilja göra allt kan ju även slå tillbax på sig själv. Nu tror jag visserligen inte det är resandet i sig som skadar än utan det att man har sån press att göra allt. Tycker fortfaranade att livet blir så mkt roligare om man kan lite drömmar, både ouppnårliga och såna man uppfyller :) Jorden runt? hallå jag då? Jag vill med =) och efter man gjort alla de här grejerna kanske man som du säger att acceptera vardagen och nöja sig med en resa då och då! Åter igen, super kul att jag kan pusha någon till ett liv fyllt med upplevelser. Kramar i massor.

2008-03-21 @ 19:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback