Resa bokad, agaiiin.

Mamma är gärna ute i god tid. Undrar just vart jag fått min spontana sida ifrån?

Den 30/6 - 7/7 -09 Befinner jag mig i alla fall i Alcudia.
Bara Jag, mamma & barnen.
Hur underbart som helst! Frukostbuffèr, 0meter till stranden å bara njuta.



  

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Haha, va, söta du.

Nu hänger Söderlund inte med i svängarna, haha :)

Postat av: Kamilla

Alcudia Pins! Där har vi bott :)

Kan ju förbereda dig på lyhörda rum och otroligt, otroligt mkt barnfamiljer. Man får pysa iväg till havet och bada för den giganstiska poolen kryllar av barn. Men hotellet är jättefräscht, underhållning varje kväll och så! :D

2008-10-17 @ 13:21:30
URL: http://milixen.blogg.se/
Postat av: Angelica Lindvall

Åh, vad mysigt! Jag gillar Alcudia, har härliga barndomsminnen därifrån. :) Perfekt resmål för familjen.

2008-10-17 @ 13:46:10
URL: http://angelica1987.blogg.se/
Postat av: Skåne

Hej Alexx din shopaholic :) Fan va skor du har. Hur som helst så är söderlund en polare till mig från dalarna, tror inte han vet att jag kallas skåne så han blev nog förvirrad där. Eftersom jag är för lat för att fixa en egen blogg så brukar jag låna hans när jag får lust. Han har rätt mycket läsare också, så passar bra. Hur är det med dig då vännen? :)

2008-10-17 @ 13:52:22
Postat av: Alexzandra

Kamilla: Grymt! Mamma blir som lyrisk här hemma å kommer med tusen frågor. Att det kommer krylla av barnfamiljer har jag förberett mig på big time. Ska ju ändå dit med småsyskonen så no worry`s : ) Ett hav, gassande sol, mat å lite shopping - All i need!



Angelica: Nästan alla har varit i alcudia verkar det som, hehe. Själv har jag ju precis besökt mallorca å tyckte det osade pensionär/barnfamilj. Men vi är ju en barnfamilj så det blir ju bra :))



Skåne: Bah, vet han inte att du kallas skåne, vad är det för vän?? Det är inte mina skor, det är kompisens å jag ska sälja dem :P visserligen har jag väl lika mkt skor jag men de behåller jag. hehe. Ja det funkar väl att gästblogga ibland, komiskt att jag hittade dit. Allt är brabra med mig, lugn helg framför mig. Själv då??

2008-10-17 @ 14:05:40
Postat av: Kamilla

Tror det ligger en halvmil från centrum typ. Helt ärligt lämna vi i stort sätt aldrig hotellområdet. Det finns precis ALLT där! :) haha... Det är bara och fråga på :D Det är väl shoppingen du får söka dig iväg från hotellområdet för ;)

2008-10-17 @ 14:18:50
URL: http://milixen.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Jag minns det som att det var en väldigt trafikerad gata in till centrum. Men jag vet inte riktigt, var som sagt aldrig inne där. Det finns 4 restauranger på hotellområdet sen finns det fler på nån gata lite längre bort. Relaxresa var precis vad vi hade, lite otur med vädret dock .En högsommar på Mallorca kan tydligen innebära en hel del regn, ngt vi blev tagna på sängen med! haha :)

2008-10-17 @ 15:16:04
URL: http://milixen.blogg.se/
Postat av: Skåne

Är bara i Karlskoga jag kallas för det vet du, i alla andra av mina bekantskapskretsar är det ett okänt smeknamn. Jo är kul att skriva ibland, men är som sagt för lat för att orka driva en egen blogg. :) Robin är duktig, du borde läsa honom oftare ;) Själv håller jag på med en diet som skulle få en anorektiker att bli avundsjuk just nu så blir lugnt i helgen för mig med, inget festande i alla fall :)

2008-10-17 @ 16:56:35
Postat av: Alexzandra

Skåne: Välkommen i dietklubben ;) Har inte festat på ett par veckor här, förstör ju så mkt i diet`andet. Eftersom man oftast trycker skräpmat hela dagen efter oxå! Dessutom vill man ju va en skinnybitch när man åker till USA. Wwweey! Ah, det krävs faktiskt jäkligt mkt tid att uppdatera en blogg hela tiden, flera ggr om dan. Hehe. Vad innebär din diet?

2008-10-17 @ 17:14:55
Postat av: Karin

Åh va härligt! =)

2008-10-18 @ 10:38:52
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback