Miss Spenderare.....


Kära hjärtanes vad jag har shoppat. Såklart man passar på att springa i klädaffärer när man ändå ska in till Örebro. Mycket nöjd med allt som jag inhandlat. Det är väl skumt att man varit i Barcelona hela helgen och ska till Göteborg nu ihelgen, så shoppar man i Örebro av alla ställen? hehe. Har tagit kort på allt, MEN såklart är kamerasladden hos mamma. Sucks!

Höstens måste är iaf massa stora
scarfs/halsdukar, fick med mig 3st hem.
Var tvungen att lägga band på mig!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Svar: Nej det är ju inte hennes bästa frisyr men hon kan ändå bära upp den :) Det är imponerande! :)

Postat av: Elin

De ärmycke möjligt att du känner igen mig, jag bor inte i kristinehamn ÄN, ska flytta dit när lägenheten är klar.. änsålänge bor jag på mårbackav. här i karlskoga & jobbar på Willy:s :D De är nog därför du sett mig! :)

2008-09-11 @ 11:40:24
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Elin

Jaa de är ju så nu när man nått den åldern, om man tittar bara några år tillbaka så tyckte man inte att de va så mycke bebis-yra :D



Men nu finns dom överallt omkring sig, vänner, arbetskamrater osv.. Verkligen häftigt..

Hade ju inga planer på att bli mamma såhär "ung" egentligen om man nu ser de så.. Men nu blev de så och jag ser fram emot de:D Klart att de känns hårt ibland när man är på egen hand, men de visste jag från den stunden jag bestämde mig för att behålla de att jag skulle vara.. Trist, men nu gäller de bara att göra de bästa av situationen :D



Känns kul att läsa uppmuntrande kommentarer,så tack för de! :D

2008-09-11 @ 11:44:50
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Elin

Jaa..

Fast de bror ju på när du flytta härifrån, för P bor ju kvar här uppe, jag flyttade hit i typ april.. men jag har bott i kga 2 år förut..



Då har jag bott här innan med sambo och ville nu bo här pga jobbet, men sen har jag ju min familj & sånt i kristinehamn, och eftersom jag ändå ska vara mammaledig så finns de inte mycke som håller mig just här i karlskoga, utan då vill jag hellre ha mina föräldrar & syskon nära tillhands eftersom jag kommer vara så mycke ensam! :)

2008-09-11 @ 11:54:25
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja de vet jag, lite svårt att inte veta vilka de är som bor i samma trapp :D



Jaa absolut, familjen har ju varit ett enormt stöd hittils och deras stöd betyder ju jättemycke,dom ser ju fram emot att få bli mormor/morfar, morbror,moster oså.. Men jag tror bara att de är till en början, första tiden oså som jag vill bo i kristinehamn.. Tills allt har blivit vardag & jag ska börja jobba igen :) Får väl se var man hamnar sen.. Vad pluggar du till?

2008-09-11 @ 12:03:53
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag hyr bara denhär lägenheten i andra hand så den gör jag mig inte rik på tyvärr :)



Jahaa, gud vad roligt! Kanske inte just att plugga till just för att jag är så skoltrött & inte kan föreställa mig själv att plugga.. Men vilken kul och intressant sak att jobba med sen!

Lite annorlunda & utmanande jobb nästan, har faktiskt vart lite inne på sånt en gång i tiden, innan jag kom till insikt med att jag är för lat för att orka plugga :D

2008-09-11 @ 12:15:40
URL: http://pumanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback