Myseliiipys.

Efter att ha ätit alldeles för mycket mat från kinan igår så va det som om någon dängt en stekpanna i skallen på mig. Kämpade för att hålla ögonen öppna. Lurade mig själv när jag sa att jag skulle lägga mig i sängen för att lyssna klart på Ego girl. Jag sov inom 30sek. Klockan va då 18.45 (!!!) Vaknade upp när boken va slut och poker face väsnades från datorn. Släckte lampan och sov tills ungarna skulle iväg till skolan imorse 07.30.
Snacka 13h´s skönhetessömn. Skönt :)



   
Vaknade upp och trodde att jag var i fjällen. Så otroligt vackert det är ute. När det är så här fint utanför fönstret gör det mig ingenting att det är 11 minus grader. Drog med mig mor för ett gymbesök, lagomt omotiverade men vi genomled åtmistone den dagliga rundan.

Gårdagens bakplaner blev framskjutna till idag. Mamma ska baka kanelbullar och jag scones och krossbullar (med linfrön, havre-vete-rågkross) Nyttigt och gott. Det tillsammans med varm choklad och filmen bedtime stories. Precis SÅ vill jag tillbringa denna dag!

Vaaad har ni för er today gott folk??

Kommentarer
Postat av: Julia

Mys med snöööö, vill oxå ha...

Recept och bilder efter bakning vill vi ha :)

Ha en grym dag busunge!

Postat av: Aida

halla det ser helt magiskt uuut!

2009-02-09 @ 12:24:34
URL: http://ilovemi.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Julia: Ja gbg är inge vidare om man vill ha vinterlandskap, slottskogen möjligtvis :) Recept ska vi nog kunna fixa later bejb. Have a nice day!



Aida: Ja vet! Å det är vackrare än bilderna kan jag lova :P

2009-02-09 @ 14:16:36
Postat av: emilie gbg igen

Hej det va jag igen =) Ligger hem o är sjuk...det suger...vet verkligen inte var jag ska ta vägen...men vi måste räta ut ett frågetecken i min lilla feberhjärna...VAD gör du nu för tiden alex??? :) Asså vad hände med norge hur försörjer du dej kvinna? =) Entertain me :P x E

2009-02-09 @ 17:09:36
Postat av: Kitten

MEn gud så mysigt! Skulle vilja ha massa snö oxå!

2009-02-09 @ 19:06:44
URL: http://thekitten.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Emelie: Feberhallucinationer gumman, det där tar vi på msn : ) SÅ långa kommentarer orkar jag inte med. hehee.



Kitten: Har ni inte det? Vart bor du? :P

2009-02-09 @ 19:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback