Bus på bron & nyårsafton.

Gårdagens utgång var sådär, men va räknar man med dan innan nyår? Inte många stackare som är kvar i stan ju ;-I (Typ hemgången som va roligast, P och jag testade bron ;P)
Känner mig fortfarande lite oviss om kvällen. Det är ju meningen att vi ska ha lite par middag här ikväll men P tycker de blir så jobbigt med massa folk (mkt att städa med andra ord) så han vill att vi äter nån annan stans. Nyår är det vilket fall som helst så det spelar ingen roll för mig. Fast lite skönt vore de ju att vara hemma och slippa dra iväg nånstans förutom när man ska till krogen då =) Btw så har min Vodka - bling bling gått sönder, den va full! O nu har jag inget att dricka. Förutom vin och baileys, dricker jag det kommer jag inte upp ur sängen imorn ;-I

Hur firar ni nyår? drunk

Föresten "Kobojsarna - en sång om ingenting" (värstaste Karlskoga-wickan-fjortis-låten) Men som gör en på roligaste partyhumöret ;D Typ som basshunter - boten anna. Kalla mig fjortis men hu den gör mig glad.

champange

Fit for fight..

kl. 22.22 önska nått.

Jaha, idag är jag fit for fight igen. Dricker vodka med monster dricka, inte gott!
Lyckades ju inte ta mig till krogen i måndags så jag försöker idag. Wickan. 4mån sen.;-I Ibland är det skönt med ett uppehåll från fest-ångest världen. Men ikväll hoppas jag på lite kul med min älskling.

Vad gör ni dagen innan nyår?? 3 hjärtan


Societet familjen här.

Då har man vart och hämtat den obligatoriska hundringen. Men som sagt, välbehövd.
Blev en och annan kaka också =) Min faster & kusinerna var där. Sikken societet familj det är. De använder ord som emigrerade, integritet, rebel. Prata svenska människa ;D Men så heter ju barnen Nils och Karl. Bara det säger ju en hel del. confused

La ju ut lite saker på tradera igår och har faktiskt fått säljande bud på ett par fornarina brallor. Sen så va Patriks mamma här och hon köpte 2 luvtröjor av mig. Till överpris, stålarna bara rullar in... Hehe, nåra hundra rikare är jag iaf. woho

Föresten nån som har lite låttips, inga topliste låtar nu utan gamla godingar. note
Dela gärna med er isåfall.

Shit, fredag? Dejt med farmor.

Attsingen, satt och åt godis förut och samtidigt som godisen slank ner så följde piercing kulan med. IGEN! trött jag blir, har ingen större lust att springa och köpa nya hela tin. ah, kanske skulle bojkotta den?

Haft en riktig slappar dag idag, blev inge sömn men har typ legat till sängs lääänge. Läst era bloggar, väntar på OC avsnitt 9, satt ut gamla kläder på tradera. Och nu kollar jag nån film med Adam Sandler, lite halft iaf. Vad har ni för er denna fredag kväll, shit det är fredag. (man kanske borde göra nått..) ?? Ehm, det ju nyår snart, och jag känner fortfarande av baksmällen från Juldan. Brrrr..

Imorn ska jag till farmor och "fira" det sista utav julen. I år har jag lyckats planera in träffen samtidigt som faster och kusinerna kommer dit. Blir till att överlämna julklappen som mamma har fixat och ta i mot 100-ingen. Slår aldrig fel. Fast jag vill lova att jag är i starkt behov utav den nedrans hundringen i år. Äger 300 spänn i 2vec. Så blir de när man är generös med julklappar till familjen & sig själv. <3

piercing

Och resten av önskelistan...

budda lampaguldöverkastnynne

1. "Budda" lampa 1500:-
Mio.
2. Guld överkast 1995:- Indiska.
Dock vill jag ha ett mer lapptäcke liknande med lite vinrött i.
3. Nynne 169:-

Ekande plånbok. ;-O

Det har vart en lång dag känns de som. Gick upp vid 10 och åkte ner till stan. Jag och P va ett med pensionärerna, uträttade en massa ärenden ;)) Fast nu efter maten blev jag helt slut. Blir säkert en tupplur under dan. ssover

Om en månad fyller jag år, dags att göra en ny önskelista paket Fast med tanke på alla fina julklappar jag fick så begär jag inge speciellt. Skulle vilja ha filmen "Nynnes dagbok" Danska serien ni vet? Fastnade stenhårt för den i Norge. Och sen har jag bestämt mig för att på börja ett nytt berlock armband, nämligen
Thomas Sabos. Har velat fram och tebax ända sen det kom, dock har jag redan Nomination, pandora o ett likvärdigt med Thomas Sabos. Men nu så ska det bytas ut =)) Perfekt att önska sig armbandet som grund då.
thomassabo - Den blå berlocken i mitten är helt klart min favourit.

Igår var vi inne till Ikea en sväng och köpte en likadan byrå som vi köpte förra veckan. Fast en mindre variant, sovrummet har blivit hel fint nu ;P Riktigt nöjda är vi. Fast vi har fått byta plats i sängen eftersom P promt måste sova på samma sida som hans byrå.

Fyllde även upp kylskåpet så det gick en del $. En annan har haft oturen att få massa oplanerade räkningar ;-(( (bl.a en räkning för juli månad från gymmet i Gbg??) jaja, väntar ju på en slut lön från Norge så det ska väl gå ihop.

Kollade på American pie - naked mile. (godkänd men lite överdriven o tråkigt slut.)
Skräckisen sparade vi till midnatt o hujeda va läskig den va. devil
(American hunting) låg på helspänn hela filmen och va tvungen att lugna ner mig med en skvaller blaska innan jag somnade.

Lämna mig inte :-I

Jo men det va ju kul att 3 av mina favvo bloggare typ försvann. Jag menar de är inte många bloggar man faktiskt besöker varje dag. Catya, Yenny, NoScarlett, Flisan, Devilinprada, IzZa, Wysteriie, jeeena.


Nu har både IzZa & Yenny rensat sina bloggar och vad jag fattar de som har de inte tänkt göra nån ny. Flisan har tagit uppehåll. NoScarlett har fixat lösenord (!) Jag vill ju ha...

Nåde dig Catya om du slutar, vet att du funderade på det för nån vecka sen.
Dessa bloggare ovanför är enligt mig såna bloggar man vill läsa. Tjejer som står på sig och vågar stå för sin åsikt, lämna mig inte ensam med alla modebloggar ;-)) Haha.

hjärtan


Hela klapplistan :))

Så va fick man i julklapp då? Har sätt att ni andra delat med er ;))

-=Fick dessa 2 berlocker till mitt pandora armband.

    Dock hade jag redan den ena så jag bytte till den t. höger.
-=Nevlyweeds - First season.
-=The Truth about diamonds - Nicole Richi.
-=Söta guld ramar med ett varsitt kort på syskona i. <3
-=En data väska, SÅ bra. Med tanke på att jag tappade min förra i backen efter en vecka.
-=Presentkort på 800:- Hos min favvo frissa (gör även naglarna där) TID 2/1. Woho!
-=En färgglad glittrande sak till naveln. Piercing smycke med andra ord.
-=Ipod nano strumpor och rosa headset, från snutten ;))
-=Finaste smyckesboxen från Guldfynd som jag hade önskat mig. Thanks Hun!
-=En stoooor guld kudde från P`s föräldrar. O så massa chocklad förstås. Always liksom.

Ja, med andra ord så fick jag allt jag önskat mig ;) Har jag verkligen varit så snäll??

Summering 2006.

Hittade denna "krönika/ lista" hos Jova och Jehona.

Kör min egen version utav "summeringen 2006"

Januari: De första dagarna umgås jag och Aida i min lägenhet i gbg. Känns riktigt bra efter en ångestladdad jul-nyårs helg. Från den 26e och en vecka framåt är det ett sjujädrans 20års festande. Man fyller ju bara 20 en gång så. Blev ett par dagar i sälen med massa snowboard åkande.
Februari: Träffar för andra gången killen som jag idag är sambo med ;)) Dock måste jag lämna honom för att åka tebax till Gbg. (hata gbg mer än nånsin då kan jag säga...) Februari va den längsta, hemskaste månaden på hela året. Hujeda. Va så sjukt uttråkad och ville bara hem och börja träffa den här killen. <3 Sov och tränade hela feb.
Mars: Kommer hem till kga och börjar dejta P väldigt seriöst på en gång. Blir av med min oskuld på nytt efter ett år i celibat typ. hahaa..
April: Birminghamn och hälsar på Bellus. Flyttar från Gbg och hem till Karlskoga.
Maj: Patrik`s syster och jag typ finner varandra och kommer på att vi ska med till Turkiet. Bokar resa med P o hans vänner. 24-31maj --> Turkiet.
Juni: Jobbig månad, blöder och blöder i veckor. Har fått nån infektion. Målar om P`s sovrum medan han tillbringar sin andra vecka i Turkiet. Spenderar vår sista helg på ett hotell i Gbg, lisseberg och lite bio. Hur mysigt som helst. Den 10e tar jag resväskan och flyttar till Smögen över sommaren.
Juli: Jobbar, äter glass, solar o "festar" nere i Smögen. Festlusten är som bortblåst, saknar P för mkt för att leva denna säsong fullt ut. Städer hotell rum på hotellet och attans det var rena träningspasset.
Tillslut är jag så trött på skiten så jag drar hem till snutten. Åkte till hans sommarstuga och gick under jorden 2vec. =) Mkt mys framför brasan ;))
Augusti: Har nu flyttat hem till älsklingen på riktigt. Jobbar en hel del nätter och börjar komma in i nån slags vardag. 29e Augusti ---> Flytt till Norge med snutten.
Sep, Okt, Nov: Norge och jobbar med älsklingen. Nåra Sverige triper till bl.a Ullared & Trollhättan.
Dec: Fortfarande i Norge men börjar längta hem lite ;) 21:a Impulsiv flytt hem. En underbar jul tillsammans med hjärtat. <3

Årets största: Blivit Sambo.
Årets triss: Flytt från gbg, flytt till Smögen, flytt till Norge.
Årets roligaste: 10.000meters klubben/ Cykeltour till Kristinehamn ;P
Årets knepigast: Fiska, åka båt och ha sex samtidigt.
Årets finaste: P överraskar mig i Smögen,sex på klipporna & framtids prat.hjärtaa
Årets jobb: Städerska på hotell/grönsaks produktion, Kassan på Rimi,Rema,Meny, Dagis, Servitris på företagsmässa & julbord, Natt jobb på spolarvätske produktion, Expert, Reaförsäljning på Klädaffär, Korvpackning på slakteriet, Bensinstation. Ja, en del med andra ord.

Cribs hus och swarovski ;D

Ditt namn: Alexzandra
Längd: ca 1,61
Spelar du något instrument: Nej
Vem är snyggast: Min sambo såklart ;P
Vem vet mest om dig: Patrik lr Emma?
Vad vill du ha just nu:  $
Vilka sjukdomar har du: none.
Fobier: Spindlar typ...

Känner du en snygg kille: Hm, ja jo det gör jag väl.
Har du körkort: sisi, 230404 kom det ; ) hej, lyckligaste dan typ.
Åsikt om jultomten: Den ända som vart tomte hos oss är mormor (såg alltid hennes strumpbyxor)
Vill du gifta dig: Neej, men jag säger som
Catya - Om stenen är tillräckligt stor. <3
Tycker du att du är attraktiv: Pass.
Din hårfärg och frisyr: Bedrövligaste. Låååångt hår, brunt men fetaste utväxten. Bokad frisör tid 2/1. Då blir de kål svart, klarröda slingor och lugg. ;D
Skolväska just nu: Går inte i skolan och har väl nästan aldrig haft en speciell skolväska.
Har du glasögon: No.
Hur ser din plånbok ut: 5 olika i blingande guld me paljetter och allt möjligt krims, annars en fake LV som såklart är köpt på nån charter.
Favorittv-program: O.C (shit, jag har så glömt bort att ladda hem förra veckans..) Herre!
När ska du festa nästa gång: Aldrig mer helst.
Vad köpte du senast: En byrå från Ikea.
Hur mycket pengar har du: Mindre än nånsin. 400kr på obestämd framtid.. Har ringt o klagat på arb.givarna idag, så fick för liiite.
Hur svarar du i telefonen hemma: Har inte vant mig vid att svara på P`s hemtelefon riktigt men det blir typ hallå (man vet ju oftast vem som ringer)
Senast kramat: Snutten.
Vem sov du hos senast: Hemma.
Stjärntecken: Vattumannen
Ögonfärg: Grön/grå/blå

Kall favoritdricka: Oboy!!
Varm favoritdricka: Oboy.
Alkoholhaltig favoritdricka: x-ider pine/citrus, läänge sen jag drack den nu ;-I
Säger ofta: bejbi.
Saknar du någon: pappa.
Du fikade senast: Fredags. Blir förhoppningsvis en ikväll ;D
Bästa tecknade film: Oj, typ alla. Lejonkungen, Aladdin, skönheten & odjuret.
Vad skulle filmen om ditt liv heta: Den utmaningen har jag ju gjort, Ett annat liv lr nått tror jag de blev där.
Vem skulle spela dig: Kate Hudson.
Themelåten av ditt liv: Denna.
Hur känner du dig nu: Vet inte riktigt, frågade du mig på julaftons kvällen hade jag sagt -Världens lyckligaste.
Kan du laga mat: Haha, Inte ens makaroner.
Vad tycker du om fötter: Ingenting.
Är du smart: hej, jessica simpson.
vad skulle du vilja äga: Ett "cribs" hus lr va man ska säga. Annars finns det en del berlock armband jag skulle kunna för.
Har du homofobi: nja, tror jag väl inte.
Om du var ett djur vilket skulle du vara: Panda lr tiger kanske?
När och varför grät du senast: O shit, Juldans natten. För att... Ja va drängfull och typ ville dö.(?!)

Noll vuxenpoäng.

Så va de det där med vuxenpoäng, som jag inte har några kvar. Överväger att ta tebax det där med underbaraste julhelgen. Slutade nämligen i stuk med förra året. Förra året blev jag utkastad före 24 och i år tog jag mig inte ens dit ;-I Tog första mjölkdrinken runt 18, första groggen 20.30 och vid 23 va det svart. (?!) Jag som va så inställd på att ta de lugnt. Drack inte ens mkt ändå vaknar jag upp i badkaret i mina egna ***** och av att Patrik tvättar mig. Hej, cp fylla!

Skulle stannat hemma och hyrt film iställe som jag tänkt. Tror nämligen att denna baksmälla är den värsta nånsin, hujeda. Blev hemkörning med pizza kan jag lova. P och jag brukar alltid beställa ett nr, så det blir en surprise vad man får. Nr 24 o 29 va inte att rekommendera kan jag säga. Salami, bacon, mozarella o lök. Euuw.

Har kollat på bröderna lejonhjärta och städat hela badrummet.
Lyckades dra ner hela draperiet och så. Hmm.

salamilejonhjärta

Juldan is here.

Då va julhelgen snart över ;-I Den har vart underbar kan jag säga. Finaste julen nånsin, P och jag har fått en ny kick nu med hem flytten och allt. Love U. Har inget att klaga på med våran hemkomst. Hel nöjd med alla julklappar är jag oxå. Är ni nöjda? Förtillfället ligger jag och dricker en baileys mjölk och det är snart dags att dra till Bella. Kolla hennes lägenhet och träffa tjejerna. Sen måste man säkert dra till statt vid 23. Måste säga att de är lite jobbigt när man måste välja mellan vänner och partner. En fest med flickorna på och en fest där partnern och ens gemensamma vänner är. Aja, vi ses ju snart på krogen allihopa så :D

Har min guldkorsett från hm idag & kostym byxor. Även fast korsetten är lite fel konstruerad så fick det bli den. Den andra kändes så "påklädd" och tråkig. Har inte kännt mig speciellt taggad idag ändå så.... Har vart och hälsat på älsklingen`S farmor/farfar, åt chocklad ask till frukost och sen har vi inte hunnit så mkt annat..  Hoppas iaf att jag kan ha kul ikväll, har lite svårt för det ibland. Vad händer ikväll för er bejbs??

pony2

Trött, tröttare, tröttast.

Shit pommes. Kom hem nu, har vart full rulle hela dan. Det är för härligt med såna dagar, iaf när det är roliga saker man ska göra =) I väg till K-hamn för att hämta fotäljerna som inte alls motsvarade förväntningarna. Blev istället än väldigt stor fotölj, så mkt skönare o dubbelt så dyr. Har gått mkt pengar idag kan jag lova. Kö in till Marieberg men inte så smock som jag trodde ändå. Blev en till julklapp till mamma. Lorèal telescopic lr hur fasen de stavas. Blev en till mig själv oxå. Både P och jag hade lite hemliga julklapps ärenden o det gick ju som det gick. Affären jag skulle till att lagts ner och jag lyckades komma på va P köpt till mig. Nu vill han typ bojkotta hela julen. Tur att en ny byrå på ikea kunde muntra upp honom lite ;D Blev direkt till fiket efteråt. Blev en lång än. Trött som fan är jag, saker överallt. Orka ta i tu med det nu liksom. Imorn blir det familjen för hela slanten. pynt Har ni handlat klart alla klappar nu?

Har inte hunnit inviga badkaret än, vill ju ha sällskap. Men P är upptagen med att spelar xbox360 me falck. suck.

Hemma bäst, Fullspäckad dag :))

Har egentligen inte tid med det här. Men jag kan inte hålla mig borta ;)) Igår när jag satt i kassan kom P in och överraskade. Jag blev generad ?! how weird. Han skulle egentligen sluta 22.30 ju... Vi fusk städade lägenhen och körde sen iväg i alldeles för fullpackad bil. P fick brödrosten i huvudet varje gång han bromsa och jag satt  med en 10kg skärm i knät (i 5h.) Va så nära på att kasta ut den flera ggr.

Efter att åkt 1mil så kände jag på mig att vi glömt nått. O visst hade vi väl det, marilyn tavlorna hängde ju kvar på väggen. Va bara att smyga sig in i gen och hämta dem. Hehe. Kom hem vid halv 3 till Karlskoga. O fy fan va bra det känns. Helt underbart!!

Idag är "att göra listan" låång.
Sätta in pengar på ett tradera konto - Har beställt Jessica Simpsons produkt dessert, nån som testat?
Åka till Kristinehamn och hämta 2
nya fotöljer.
Hämta projektorn på posten.
Åka in till Örebro och julhandla ;))
Fika med mina flickor <3


Vad ska ni göra idag girl`s? Ska åka iväg till affärn och köpa frukost nu sen blir det att inviga badkaret på nytt. Deilig... fyverkeri


Tjejig lyx...

tjejig lyx

Nyårslöfte, bli mindre ego.

paljett stjärt

S
a till chefen att jag inte ville jobba lika många timmar imorn, inte populärt. Försökte förklara för honom att jag behövde både städa, packa och vara utvilad inför nattkörningen. Mitt i min förklaring avbryter han mig och frågar om tröjan han har på sig är fin? euw. 45årig gubbe med kalas kula, skiter väl i hans tröja.

Lyckades iaf skjuta fram passet lite, P jobbar ju e.m så det är bra om vi hinner fixa de mesta på morgonen så det bara är att åka 22.45 när han kommer hem. Så imorn blev det 12-20. Då blir de staight home till duschen o sen vänta på plutten.

Under mina 4mån i Norge har jag märkt att ingen här är modeintresserad. Den ända trenden dem kör på är Myskläder. En annan tar uj alla tillfällen till att göra iordning sig ;)) Hmm.  Dem i ålderklassen 40-65 verkar mer trendiga, alla har LV väskor och snyggaste bågarna i alla dyra märken. O en annan sak är att alla är "kraftiga" lägg på 5-10kg på alla i Sverige och få ett Norge. Inge fel med det, finner det väldigt kul att för en gång skull känna mig minst. Risken att man gör det i Sverige är inte lika stor, hoppar såklart förbi nån liten snygg skinny sak då. Men det är de slut med nu, right Bellus? För traditions skull är mitt nyårs löfte "börja träna ordentligt!" nån annan som har samma nyårslöfte? Om inte annat, vad har ni för löften?

Jag ska bli snällare och mindre ego. Så det så. glad gubbe

My confessions ;-O

Hittade en utmaning herrom dan som verkade rolig. My confessions hette den ;))
Så nu utmanar jag alla som inte gjort den att göra den. O hojta till när ni gjort det.

~ Jag är usel i köket. Min specialitet är
mackor. Kan en del kombinationer efter si så där 3år hemifrån. O ja, det har blivit en del pizza besök oxå. Ibland har jag lyckats få till det med köttbullar & makaroner men det är på gränsen. Köttbullarna blir oftast svarta på utsidan och frusna på insidan, o makaronerna är antingen överklara lr oklara. O koka ägg sen då. Uj. Tur att jag numera har en mästerkock till sambo. Jag sköter disken och han sköter maten ;D

~ Jag är mörkrädd så inni. Eller kan man kalla det ensam-rädd? Även om det är dagtid kan nämligen minsta lilla ljud skrämma skiten ur mig. Minns fortfarande när jag va 5-6år och inte vågade går ner till nerevåningen (toan va där...) Ändå har jag sätt alllla skräckfilmer och jag älskar dem. Om någon tittar med mig och sen stannar kvar över natten. För tro inte att jag kan se på Efterlyst, medium, ghost wispers etc ensam. Nono.

~ Denna skäms jag mesta för, vill knappt skriva det. =S Men när jag va liten (lågstadiet) så va min största hobby att snatta med vännerna. Huh! Det började med att smaka godis på ica, sen blev de en svartepetter kortlek på leklådan.. En period hängde vi på stan hela dagarna och bara snodde för att. Kattmat, suddigum, klistermärken, smink. Jag använde inte ens smink. O ingen av oss vågade ta med oss sakerna hem så vi gav bort dem till varandra. Detta fick ett ganska raskt slut när mamma hittade alla nya saker i mina lådor, o jag konfronterades vid matbordet. Hujeda mig sånt barn jag var.

~
På denna punkt härmar jag den jag snodde listan från. Men det är verkligen sant. Jag är kass på att köra bil. Mitt första år med körkort och ny bil va fyllt utav punkor, naggade fälgar, bucklor. Man kunde nästan tro att jag behövde glasögon där ett tag. Missade både högakanter & rondeller. Ja tom att lägga i handbromsen i en nedförsbacke. Tur att de fanns så snälla lastbils chaffisar som stannade upp än, annars hade de kunnat bli både seriekrock och badande bil. Det vettigaste jag gjort va typ att sälja bilen innan min flytt till Gbg. Hade kanske inte suttit här annars.

sadwishmörkrädd

Lång arbetsdag ;-S

Äntligen lite tid till bloggen. Såklart ringde dem från adecco 8 imorse, svarade inte. Ignorerade även deras andra samtal. Typ 10min efter hör jag att det knackar på ytterdörren? innerst inne förstod jag att de va dem, men fortsatte att ignorerna. Fortsätter knacka och tillslut även på fönstret, fanns inte så mkt annat att göra än o öppna dörr jävel. Visst var de arb.givaren alltid och dem behövde nån som kunde jobba på Rema 1000 (mat affär) va bara att hoppa i kläderna o in i bilen. Mina axlar är lagomt sletna efter 9h i kassan. mad Finns det nåra värre arbetstider är butikernas? Jobbade 9-18.30 idag. Hela dan är ju borta? ångrar nästan att jag tackade ja till imorn o torsdag med. Samtidigt är det ju sista 2dagarna och pengarna kommer vara riktigt uppskattade framöver. Men jag ska säga att jag inte kan jobba lika många timmar på torsdag. Vill va något sådär utvilad när vi ska köra till Sverige på natten. Plus att lägenheten ska va skinande ren och allt packat o klart. ;-)) Hem ljuva hem.

rema 1000



Sista chansen..

Röööda drömmar...

sista chansen..

Mardrömmar & trisstes.

bad dreams
How cute, P ska jobba över till 1. Och jag som gick med på att skjutsa honom, nu måste jag ju hämta med..
Plus att han inte har nåra batterier på mobilen så jag måste sitta online på msn och vänta på besked. Slår vad om att adecco skickar ut mig på nått tidigt uppdrag imorn bara för de.

Missade sista avsnittet av Nynne, hade för mig att de började 21, 22 nångång men de va 5 min kvar när jag satt på tv`n nyss. ;-I

Drömmer värsta mkt läskiga drömmar nu för tiden. Eller iaf de senasre 3 dagarna. Jag dör, P gör slut, det är miljökatastrofer och all möjlig skit. Gissa om det är befriande att vakna och märka att de inte är sant? Lägger mig intill P och kramas då kan jag säga. 

Het i älsklingens kallingar ;-O

Ännu en negativ sak med denna lägenhet, tvättmaskinen färgar kläderna sen en månad tebax. Så vi har skickat upp nån vit tvätt till grannen. Samtidigt vill man inte skicka upp massa underkläder och jag vill inte heller ha svart fläckar på dem. Konsekvenserna utav detta är att man inte har några rena underkläder alls. Ligger nu i soffan med älsklingens boxershorts. Het, hetare, hetast :D

Va nere hos adecco förut och fick alla papper påskrivna, sista gången man satt foten där då. Fick en varsin julklapp med oss oxå ;-S Chocklad i think. hehe.. Betalade även räkningen för mitt läkarbesök, 605:- billigt, naa..

Hann med en film innan P åkte till jobbet oxå, Snakes on the plane. Min söting hatar ormar, så den va nog lite otäckare för honom. Fast jag kan säga att både han och jag typ flög i taket vid ett tillfälle. =s

Bara några dar kvar här i Norge nu, lovely. På fredag blir det lite julshopping i Örebro. Niiiiiice =))
Ska även hinna med en lååång fika med mina flickor, baka lussebullar, pepparkakor/hus, pynta granen, lägga ihop bilder och skicka iväg till en sån där personlig kalender, uppesittar kväll osv. Juletider. tomte

kalsonger


Julfrågor v.51

                                                                                                                      Tjejsnack

· Vem firar du jul med? Med familjen (+mormor o morfar) & älsklingen. Och kvällen blir med  P`s släkt.
· Vad önskar du dig i julklapp? Mest små saker, Nevlyweeds, Nicole richies bok, underklädsset, smyckesbox, pandora berlocker, rolling stones tröja, presentkort hos frissan/manikyr osv..
· Tror du på tomten? Försöker fortfarande övertala P att va tomte. Belive in him. tomteluva
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj? Som alla andras (?!) Julmat, julfilmer/musik, kalle anka, julklapps utdelning, paket öppning... Inga konstigheter tror jag :-d
· Brukar du julbaka? vad? Ischocklad, knäck, pepparkakor/hus, lussebullar lussebulle

Mjölkande hyresvärd ;-[

avtal
B
åde P och jag har sån lust att bara packa in sakerna i bilen o dra hem, på stuts. Dock måste vi båda ner till adecco imorn och lämna in lönelistor och jag måste skriva på sjukintyget. Annars får jag inga pengar till veckan. O den ynka 2 veckors lön jag får nu ska räcka på obestämd framtid. P (som förövrigt lagt undan 25 papp på 4mån) har precis klickat hem projektor och grejer, kommer bli en ännu finare hemmabio nu. Tyckte ioförsig att den förra va lyxig men men. Det va hans julklapp till sig själv i år.
Jag fick ju en ny bärbar ;P En annan har ju inte lagt undan ett öre, men hej vad mkt nya kläder jag har. "like my money right were i can see them, hanging in my closet"  Är de inte så man säger?

Projekt "säga upp lägenheten" tog jag på mig. Trippade upp till grannen och sa som det va, att vi drar hem för gott till nyår. Han ville prata med frugan först, men kom ner typ 30min senare.

(grannen) - Egentligen är de ju 3mån uppsägnings tid men det känns lite snålt att
 ta ut betalning för 3 mån. Så vi sa det att vi struntar i elen (vi har inte behövt betala nån el de senaste 4månaderna) och så behöver ni bara betala för 1 ½mån.
- Patrik och jag byter blickar si så där 5ggr och tittar sen på han. skock
(patrik) - jahaa?

Typ så såg den konversationen ut. Poängen är att vi inte skrivit varken kontrakt eller sagt nånting om uppsägningstid. Sisi, I know att de är 3mån i Sverige men när de gäller att hyra ut svart brukar de bara va 1mån. Plus att vi i detta fall inte ens diskuterat det. Vad säger att han inte hyr ut den redan 1jan, då har vi fortfarande betalat för lägenheten till mitten av feb. O när det gäller elen så va det bara en lam ursäkt, ett försök till att låta snäll. Han kan ju liksom inte komma efteråt och säga att han vill ha betalt för elen.

Behöver jag säga mer än att de inte lockar att ge dem 6000:- för ingenting?
Btw så jobbar denna karl som försäljningschef inne i Oslo på respekterad bank och har ett 3miljoners hus. Tror han klarar sig utan dessa 6000:- För springnota räck upp en hand. kommentera


4 days left.

Det blev inte så sent igår trots allt. 17-23. Hel nöjd =)) Har nästan redan tröttnat på julmaten, fast norskarna har inte samma goda julskinka som vi.

Så va det 3e adevent idag, fort går det. 3 advent 
Hur ska ni fira denna söndag och advent?

Vill inte..


Hej, jag känner en som grät ihjäl sig.

skämt o sido, jag har störst tårkanaler i världen.

ledsen

Pakning på G.


"Du kan säga att du älskar mig efter 2 mån, men inte be om ursäkt när du gjort mig ledsen"

- Antingen är det fel på min mobil eller på min pojkvän. Har nämligen inte fått ett ända sms idag. Väldigt konstigt må jag säga. skock

Orka sitta med inpackningen 15-20min, varm vattnet räcker inte ens så länge. 5min fick räcka, hoppas på balsam effekt at least. Har förövrig as ont på insidan låren (tränade inte ens dem.?!) o så har jag lyckats skaffa mig skoskav, perfekt till serveringen.

Ska snart packa ner hela min garderob i min
nya resväska, inför Kga-visit/hemflytt ;-)
Måste även testa min juldan outfit, kanske behöver gå ut byxorna för de är i tightaste laget.


Egodag & Maxuvibe.

Mupp veckan fortsätter. ..
Men istället för att ligga hemma i soffan och klaga på att man är ful så... Så gick jag iväg och gjorde något åt det. Solcentret först och främst, lite färger är aldrig fel ;)) O med färgen kommer fräknarna på näsan. That`s me! Sen gick jag vidare till gymmet, som jag skrev tidigare tänkte jag få mig en gratis träning. Men ikke, (funkade ju förra gången) hon sa att jag skulle betala denna gång så drar de av de när jag köper kort. Jeje, hört den förr. Eftersom det är ett sprillans gym & av den lite lyxigare sorten så trodde jag de skulle kosta 150 spänn lr så. Behövde bara payya en 50lapp så de va ju inge o gnälla om. Även fast de typ va min sista, hittade en 20a på vägen hem. Dagens lycka typ! fyrklöver
Gick förbi affärn och köpte fil o brämhults juice för sista kronorna, yeees i`m worth it.

Ne, dagens höjdpunkt va lätt att testa "nya" träningsmetoden maxuvibe. Vibrationsplattor som man står på och det ska va bra? Typ träning och massage för musklerna. Nån annan som provat, va tyckte ni? Kan meddela att mitt ass aldrig shakat så ever.. Tur att ingen känner mig här i stan :P Känns som jag fått en timmes helkropps massage så på det sättet funkade det. Hoppade sen upp på walking bandet med min Solo tidning och nu är jag hemma.

Ska äta lite frulle sen in i duschen o göra en hårinpackning. Fixa guldiga tånaglar sen oxå. Rena spa-dan idag men det behövs kan jag lova. Hade helst sluppit att servera ikväll oxå men jag kommer nog inte undran.

maxuvibe maxuviibe

Btw, det är minus grader ute, hallelujah. Snö, komsi komsi.. snögubbe


Ful-sentimental-vecka.

Kan den här ful-hemska-veckan ta slut snart? Blöt i hela öronen av alla tårar. Har gråtit varenda dag hela veckan, ok vissa gånger pga OC så det gills kanske inte ;)) Men ärligt jag har inte ens reason to cry.
Vet liksom inte varför jag är så nere, Röda veckan va de ja! Ska de va så här varje gång tänker jag börja hoppa över som förr i tiden. Tänk mig gravid? bebis
Kan man gråta sig till döds? Blir inte direkt bättre av att få ligga själv hela dan. Vill att snutten ska va här och krama på mig. I need uppmärksamhet & kärlek när jag mår så här. Mycket.

S
ervera ikväll, suckkk..

ugly
Så här ugly känner jag mig förtillfället, tror jag ska gå till spenst o snylta till mig ett pass.

Chocklad glass & ansiktsmask.

Har inte ätit nån mat idag, suck. Har lagt fläskfilèn i marinad men P ska ju sova först. ;-((
Istället har jag ätit massa chocklad glass.

Så i brist på annat har jag satt på mig en ansikts mask. Trodde det skulle va sån där krämig men visade sig vara sån man drar borta. Aja, whatever.

Åker lite snålskjuts på
Angelica, hon laddar hem lite låtar till mig ;-d Har ju inget på nya datorn.

ansiktsmask svart ansiktsmask


Skit bil, skit land.

Bil f-n är trasig. Det ända som lyser är ett helljus. Kom bara halvägs till Adecco sen vände vi o åkte hem igen... Kan bli problem detta, speciellt när vi ska åka hem till Sverige på natten. Kan ju alltid hoppas att man inte stöter på nån polis, chansen att vi inte gör de är nog rätt liten. Tullar och skit ju. Känner iaf att det är meningen att vi ska åka hem, allt börjar jävlas här borta nu o jag blir bara mer o mer less. Speciellt när Patriks kompis vart nere på Adecco och dem påstod att han inte skulle få betalt för sin sjuk tid. Det pga att han inte jobbat på ett och samma ställe i 2mån. Läste igenom boken jag fått av dem o den gav helt andra besked. Ringde därför o frågade om de va nått problem med min "utbetalning" men de va det inte såklart ;)) blev lite nervös där.

Sitter man här i mörkret igen, jihaa! Plutten har jobbat sen 2 i natt och kom nyss hem från ett 12h pass. Såklart måste han sova och jag sitter i en nedsläkt 1a och har inte att piss att göra. Jihaa igen! Skönt de ska bli att komma hem, då kan jag åtminstone laga mat eller kolla på tv utan att störa honom. Annars kan jag ju alltid gå ut och träffa mina vänner iställlet för att sitta inne som nån annan j-vla nolla. gaah! arg gubbe


OC avsnitt 7. Weeird!!

Finns verkligen inga tårfria OC avsnitt. Har precis tittat klart på 7e avsnittet. Det var minst sagt weird, väldigt weird. Hemska tanke att de kan bli sådär. Oh no! ;-( Trodde nästan Merissa skulle gästspela där ett tag. ;-)

Orka vänta en hel vecka till, buh. =s

Inte gravid.=)

Det handlar om stolthet idag. Fick nyss ett sms av bellus som klarade uppskrivningen. Good girl!

Förövrigt så började röda veckan imorse, wasn`t pragnent this time ... Pjuh! Tycker den förskjuter sig en dag varje gång, blir lika orolig jämt. Oh jag gillar inte denna vecka, hoppas verkligen det är pga den jag känner mig "nere". Är jätte glad för att vi ska flytta hem och så men det nått annat som tynger mig. Vet inte vad. buh buh.

Adecco ringde och väckte mig vid 8, ville att jag skulle jobba på rimi idag. Jag är förbövelen sjukskriven idag, fullt betalt. Varför skulle jag gå iväg o jobba då? Dessutom borde de väl bli fel i systemet då? Fullt betalt från expert men jobbar på rimi? förstår inte.. Hon blir lika sur varje gång jag säger nej. Jag sa att jag fortfarande inte är helt bra, då frågade hon mig - vart har du ont? ehh? mupp. Jag ställer ju upp och serverar imorn det får hon nöja sig med.
Ska ner dit efter 2 sen och säga upp oss och lämna in lite lönelistor. pynt


My friend did Zlatan.

Inte riktigt "did".  Det va mer så här. Aida flyttade till Milano för ja lite mer än ett år sen. O hon är obsessed with Zlatan. Hon lever rena rema lyx livet där borta mellan pluggandet. Bitch! ;)) Anyway, Vip, rödamattan & kändisar har nästan blivit uttjatat. Pratade med henne på msn igår och hon skriver - Festade med Schenkenberg igår måste sticka, ska åka limo till Armani (ett uteställe) . O u have to tell me typ. O så loggade hon in med namnet - JAG HAR TRÄFFAT ZLATAN. alldeles nyss.
Detta rör om i våran lilla värld, asså vi har pratat om det här, vad skulle du säga om du träffa honom osv.. O vi vet ju att chansen inte är omöjlig eftersom han numera bor i Milano.

O hur hon impade på honom sen då, riktigt stolt över min tjej. 3 hjärtan

-Hej, jag heter Aida och ville bara komma fram och presentera mig. (på bosniska såklart!)
- Har ni kul? (svenska)
Varav han säger, - kan du svenska oxå? Vart är du ifrån?
Hon säger att hon är född i Sarajevo och uppväxt i Swe och nu bor hon i Milano.
Då säger han - rätt lika alltså.

Majgad! Känner mig helt hysterisk här ju. Hennes mamma kommer typ få hjärtinfarkt i telefon. Skulle jag träffa min "drömkändis" Nu är jag ju inte direkt besatt av någon men Josh Hartnett skulle väl duga. Haha.. Jag skulle aldrig kunna gå fram för de första och sen vara förnuftig, ikke!

Det läääär bli mkt härligt skvaller över våra 3h`s fikor när vi kommer hem till Sverige.
Friday girls! ghost kiss 

zlatan

Some really good news ;))

    fyverkeri I HAVE SOME GOOD NEWS fyverkeri
Vi ska flytta hem, jeey! Jag har vart så less på jobb och allt det här nu senaste veckan. Hela dan har vart ett ända stort sammanträffande. Först ringer Patrik och väcker mig imorse och säger att.. Adecco våra arbetsgivare har blivit sparkade från P`s jobb så han har bara jobb fram till nyår. Och så länge han är anställd hos adecco får han inte fortsätta där. O han vill knappast hoppa mellan rimi, servering och dagis som jag gjorde 2mån. Eftersom han även tröttnat hockeyn för flera veckor sen så finns det inte så mkt som håller oss kvar.

Nån timme efter ringer adecco även mig och säger att (expert) är besvikna på mig för att jag vart borta en veckan. Hallå, får man inte va sjuk lr? Det är inte direkt ovanligt att va sjuk en vecka så. Tror hon sa det bara för att dem inte var nöjda med mig. Själv har jag haft ångest hela veckan för att gå tebax dit så. I`m relifed. ;-)) Behöver inte ens gå tebax nästa vecka utan dem fixar nått tillfälligt de sista dagarna. Oh.

Fan jag får inte mina 2 vin flaskor som jag hade innestående. Like i care.
Älskar såna här impulsiva saker. Blir hemfärd nästa torsdag som bestämt sen drar vi tebax hit och jobbar 3dar, sen är uppsägnings tiden slut. Har kvar D-nr så vi kan ju alltid åka tebax och jobba ett par mån i höst om vi skulle vilja det. Men just nu vill jag bara hem till lägenheten i Kga och ordna lite ;p Massa fikor, massa gym, några solning o massa tid med my family.

Det första jag gjorde va att boka tid för klippning, färgning och manikyr. Hääärligt.

manikyr2manikyr


Want to go home...

Nu har jag dammsugit, bäddat o diskat (iaf hälften av disken) ;-)) Men tar ett litet break nu, OC avsnitt 6!
Det är påfrestande att städa men så blir det när man väntar för länge. Aja,

Känner mig förövrigt väldigt menlös idag, suttit på bloggen sen 6 imorse och knåpat med en lite juligare design. Hoppas ni gillar`n rosa gran ??
Rastlös i`m, men jag känner inte ens för att göra nått. Vill helst gå och lägga mig tills det är dags att åka hem. Ska bli så mys att fira jul tillsammans med älsklingen och familjerna. <3

Nu blir det oboy och makrill smörgos. Tjo.


De vankas julblogg ;oP

Funderar på vart de rosa molnen har tagit vägen. Ser bara massa vita vardagliga moln. O nu när det vankas röda veckan snart så behöver jag mer än så. Suck.

Jaha, då var det Lucia. Känner på mig att det inte kommer firas i år. Går iväg och köper färska lussebullar på sin höjd lussebulle för 2år sen nu, ååh då va jag glad. Roligaste helgen jag haft på länge då. O för att göra den bättre avslutade vi med en lussevaka med klassen. Ja de va tider det.

Skönt att man kan lägga om till lite juligare tider här på bloggen iaf tomte, får se vad jag kan åstakomma ;-)
P drog upp mig halv 6 imorse igen, bara för att han ska få sällskap i bilen till jobbet. O såklart fastnar jag här sen. Måste ta tag i städningen idag. Suck.

Nu ska jag lyssna vidare på Blackjack dansbands musik o knåpa ihop nått, Niice.


Jag skäms....

Snodde en liten lista hos Catya.

5 Sakar jag skäms för:
Att jag stoppar i mig massa onyttigt.
Att jag inte har motivationen till varken gym lr jobbet förtillfället.
Att jag inte kan laga en ända maträtt. Mackor is my specialitet ;P
Att jag aldrig är nöjd med min tillvaro. Nästan inte iaf..
Att jag inte har lust och plugga vidare.

5 Saker jag vill göra nästa år
Skaffa a cute little dog.
Fixa en walk in closet <3
Skaffa ett heltids jobb som jag verkligen trivs med.
Resa till varmare breddgrader (mer än en vecka)
Inför skaffa en "lite" lr ganska mkt hetare bil än den vi har nu.

5 Saker jag gjort detta året som jag aldrig kommer glömma
Träffat min soulmate och flyttat från Göteborg.
Sälen resan, gjorde mig grym på snowboard.
Birmingham resan, Bella & jag = weird kombinaton.
Mysigaste TURKIET resan med älsklingen.
Flytten till Smögen, flytten till Norge. Mkt flängande.

Update: Julpyntningen får bli nån dag när bloggen inte segar så f-bannat. grrr.

Intelligent, me?

Jag är så intelligent ibland att det är skrämmande. Precis innan jag ska hoppa in i den varma duschen så sätter jag på en tvätt tvättmaskin ..ofcourse kastar jag i alla badlakan oxå. Good girl.

Blev till att hoppa ner i säng igen med gårdagens pizza, nyttig frukost var det här ja =) Anyway, så firade jag lite med avsnitt 4 & 5 av OC. Glädjetårarna kom efter mindre än 2min av första avsnittet. När Summer dyker upp på flygplatsen och bara leeer mot Seth. Aaw. How cute. Avsnitt 6 som jag har hört ska vara sådär riktigt bra sparar jag till ett annat tillfälle.

Skönt det är att gå upp halv 6, blir så mkt uträttat då ju. Brukar ju egentligen inte gå förens typ nu. Sitter och bara väntar på att Heidi ska ringa och fråga om jag känner mig bättre. No i don`t och tänker inte göra imorn heller.

Nu blir det till att kolla in på ams hemsida efter jobb där hemma i Karlskoga.heart

4 timmar senare...

O shit. Har legat i sängen och läst igenom heeela "mest aktiva" listan sen kl 6 imorse ;P
 
Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen blir de frukost framför ett par OC avsnitt. tomteluva
Senare: Julpynt på bloggen.

Negativa referenser.

Ha, jag behöver inte längre sitta ute i en kall bil och surfa. bild2
Va uppe hos grannen igår och sa att internet inte funkat på 2vec. Checkade så att jag hade rätt lösenord och det visade sig ju förstås att jag inte hade de. Hade glömt ett litet mellanslag. So now it works ;-P Känns lite bättre nu när jag kan ligga i sängen med min nya sötnos. 

Vet ni... Jag fick negativ kretik från jobbet igår, hur kul är det att komma tebax då? Heidi från adecco ringde typ en 1h efter att jag vart där igår och sa att hon va lite missnöjd med vad hon fått höra av min chef. Han hade nämligen sagt 1.) Att jag använder datorn för eget bruk (OK, de står jag för att jag gjort. Mycket! men det händer ju faan inget i butiken) men det andra var att jag inte tog egna initiativ till att tex plocka upp varuleveranser. Hallå där. När jag va på intervju där för 5vec sa han att jag anställs för att stå i kassan och ta betalt för små ditter o datter. Så att dem själva kan hjälpa kunder. O under mina först 2vec var det verkligen stendött. Typ 20 kunder på en hel dag så jag märkte av alla leveranser och plockade upp de i hyllor, prismärkte m.m. Men sen fick jag sträng order om att jag skulle befinna mig dääär nere. (PEK MOT KASSAN) olika besked här lr vadå?

De får väl för tusan ställa lite krav på adecco, att de vill ha nån som är intresserad av elektronik lr va fan som helst. Inte så intelligen att anställa första lediga tjej. Jag menar det är väl en annledning till att alla andra är killar? aja, känner inte för att gå tillbax dit nu iaf. Suck.

Föresten så är det julafton nästan vecka & jag får med andra ord träffa familjen. jul


nål Söndag 21.00 på TV3 - Dirty Dancing.
nålNelly furtado - all good things. Bäst just nu!

Scarlett, cause i hate her.

                                                                                                                           Tjejsnack
note Lyssnar du ofta på musik?
De kan man väl säga, fast jag är ingen musik fanatiker med en mapp på hundratals låtar. Har mina utvalda favouriter.
· Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!) Robbie Williams & Coldplay`s låtar gillar jag. Sen är det radion/MTV som gäller. Är en sån där som älskar att lyssna sönder en låt åt gången. Förtillfället Nelly Furtado - all good things, Alejandro Fuentes - hallelujah, Take that - patience. Mmm..
· Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad? No.
· Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? "träffat o träffat" har vart backstage på massa fjant konserter och frågat efter autograf för si så där 10 år sen. Åkte karusell med Solid harmoni på en festival i min stad, de va stort på den tiden. Hehe.
· Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då? Adrianna Lima eller Carmen Elektra för att de är hot chics. Victoria Beckham för att hon "super kändis"
Scarlett för att.... jag inte gillar henne men oxå för att komma åt hennes karl.

victoria beckhamadrianna lima

Snyltaren är igång, igen!

Sitter just nu i en igenimad bil med storm utanför. Oh yees, jag snyltar igen skock

Patrik och jag satt och surfade till 23 igår, kännde oss som värsta spionerna där utanför nåns hus.
Anyway. Efter att ha skjutsat P till jobbet kl 6 imorse åkte jag och satte mig på Legevakten (typ akutmottagning) men dem hänvisade mig till en privat läkare. Ringde dit under deras telefon tid, varav dem hänvisade till Medicin centret på nötterö. Har precis vart där nu. O om de nu går att lita mindre på läkarvården än vad jag redan gjorde så gör jag det nu. Jag sa att jag haft feber, ont i halsen och huvudvärk hela helgen och att jag trodde de va halsfluss. 2min senare går jag därifrån med pencellin. Inga tester ingenting, tom värre än i Sverige ju. Skulle kunnat lura i kärringen va som helst juh. Nu går jag iaf hemma med fullt betalt hela veckan. Niice =)

Åkte ner till Adecco och lämnade in sjukintyget och en av arbetsgivarna jag har där. Heidi (tidigare favourit) har så skjunkit efter denna sjuktid. I torsdags när jag skickade mess om att jag hade migrän (vilket jag inte hade, men det vet ju inte hon) så va hon as trevlig - krya på dig, sov och så höres vi imorn typ. När jag sen skickade mess om att jag fortfarande va sjuk så fick jag inget svar. Förutom ett i kortaste laget i lördags, då hon gav mig besked om att jag skulle minsan servera fast att jag va sjukskriven. Grmf..
O tror ni inte hon sa att hon skulle ringa mig redan imorn o höra hur jag mår? Hallå, det står halsfluss på sjukintyget. Det betyder sjuk minst 3dar. O jag har betalt veckan ut så varför jobba...

Btw så hade vi minus grader här i lördags kväll/natt, hoppades på snö men icke. Nån annan som ser snö när ni tittar ut genom fönstret?

doktorsnö

Mission to Sweden :D


En liten kort update. Har inte haft tillgång till varken dator eller internet juh mad

Joinade P i hans sjukskrivning tor-fre. Tog färgen fr. Sandefjord - Strömstad. En trip vi antagligen inte kommer ta igen. Hälften av alla på båten stod överbord och spydde eller låg på golvet. Man satt där och höll tebax ända tills det inte gick längre, för varken älsklingen lr mig. huh! Hann iaf handla med mig lite från taxfreen. Vodka bling bling och den "nya" smaken Caramell Baileys.

Vårat "mission" var att köpa en bärbar och det gjorde vi. 6500:- gick den lös på, inte så farligt.
Sitter faktiskt i bilen och snyltar på andras nätverk just nu, 100m från hemmet :D Efter 2 veckor utan fungerande internet så tar desperationen över.

Ska hem och spela bingolotto nu. Men jag ska sjukskriva mig resten av veckan så vi lär ses igen =p

color linebling vodka

regn, regn, jobb o lite pengar.

Det är mindre en 3vec kvar till jul så... Vart fasen har snön tagit vägen? brist på julstämning utan snö ju ;--(  Känns ju hel onödigt att åka på Lissebergs julmarknad om det inte är snö ute. Här i tønsberg har det snöat 1gång i oktober sen dess har det regnat i veckor... paraply oturligt nog verkar de va likadant i hela sverige oxå. Verkar som om pulka åkningen ligger risigt till på julafton ;-//

& lite trött är jag på jobbet oxå. Ska tydligen stå rakt upp och ner mitt på golvet och bara vänta på kunder. Hur niiice är det i 8h? Istället står jag och smsar upp alla mina pengar.. Vill ju blogga, och läsa bloggar.. Får liksom skriva ner nått i all hast innan de blir för mkt folk i butiken lr innan chefen tittar snett på mig.

Kan nån komma och fixa vårat internet och typ ge mig lite stålar så jag bara behøver jobba deltid.

pengar 

Yttligare en julklapp!

Gick inte att låna en XP skiva, eller de va snarare inte tillåtet ;-/ Får fortsätta att blogga på jobbet på obestämd framtid. (hmm..) Lyckades iaf få en ledig dag imorn istället før torsdag som de stod på schemat. Nog før att huvudvärken førsvunnit någerlunda men men... P fick efter 2-3h på vårdcentralen ett läkar intyg resten av veckan. Då får vi en vilodag tillsammans imorn. Mys mys.

Funderar på en sån här kombinerad våffeljärn/toast maskin till syskona dær hemma. jaja, de har redan typ 8 paket var. Men det är ju så kul med massa paket under granen. *<:) 

disney våffeljærn
Så kommer chefen och säger till mig att jag inte får stå på internet i kassan. Kassasystemet blir så segt då, suck! Tur att han gick hem nu kl 17 då. ;-]


Idol, servering och filmdag 8-)

Børjar bli krasslig, inte så konstigt eftersom han där hemma är dålig. Här i Norge får man fullt betalt (utan läkar intyg) de førsta 3dagarna. Niiice :)) Dock vill man ju inte "ta ut" dessa dagar i onødan och denna vecka ska jag ha en fri dag. Tänkte om man kunde pricka in den imorn så jag kan vila upp mig. Finns egentligen ingen annledning før mig att vara hemma när inte datorn fungerar. O P som sa till mig att jag inte behøvde bränna ut alla bilder eftersom datorn funkade igen. Yeah right, skulle ha lyssnat på mig själv. Ska førsøka låna med mig en XP skiva från jobbet. P behøver førflytta sig från xbox`et till datorn.  

Helgen har vart riktigt kort, blir det alltid när man jobbar lørdag. i Fredag`s åkte P och køpte ett nytt spel och sen..........Just det! Idol! Før førsta gången i historien lyckades jag komma ihåg idol kl 21. Slår på 4an kl 21 och det har redan børjat? WT-hell. Såg de sista 2 låtarna iaf. Høll tummarna før Marcus och det gick ju vägen faktiskt. Dock tycker jag Erik är väldigt bra oxå. På lørdan serverade jag på Rica klubben hotel. Det va julbord dags, par i alla åldrar och allt eftersom kvällen gick klappade karlarna mer o mer på sina damer. Vill oxå på julbord med plutten. Hans chans var i lørdags men han sket i det eftersom han va sjuk. Trodde jag skulle bli kvar till minst 1, men vid 22 tiden drog sig gästerna ner till baren. Det va då våran tur att plocka på julbordet (det är de som är de härliga med servering) att vi får samma mat mat
Fast jag skulle aldrig jobba som servitris på heltid, skulle se ut som en flodhäst och det vill jag ju inte. Lite intressant var det iaf att testa det norska julbordet, inga køttbullar eller korv o inge julskinka?.. Blev røkt ål, ägghalvor och kokoskakor. Yum! Va därifrån innan halv 12 och då kollade bejbi och jag på omen.

Søndan var som vanligt en slaaaappar dag. Film film och åter film.
julbord omen


En dag, då smäller det.

En dag, ..... Kommer jag explodera och nån stackars &#%¤"(/)# kund kommer få ut før all skit jag taget. Från andra kunder. Nær blev människor så otrevliga? Och när børjade alla tro att de själva va felfria?

Får man glømma saker och ting numera utan att få høra "dålig service" arg gubbe
Fick en kommentar herrom dan av en tjej som också jobbade i butik. Hon sa att kunder har en tendens att alltid använda frasen "dålig service". jag tror tamigfan inte ens de vet va det betyder. Att glømma lägga i en film tex, är det dålig service? Stackars henne som måste åka 1mil før att hämta filmen. Jag åker fan 4mil fram och tebax før att komma till jobbet varje fucking dag. O inte gnäller jag ihjäl mig før det. Satans surmuppar øverallt. Så mkt sura kunder jag tagit på de här senaste 3vec i Norge har jag inte fått ta under mina 3år på statoil i Sverige.

tyvärr så blir det inget bloggande øver helgen eftersom internet strejkar hemma. Men massa kommentarer nu så jag har nått att gøra på måndag. Ciao bitches! generad

Søt dekoration :p

Idag fick vi en leverans med ipod skins. Festligt tyckte jag smile
Dock fanns det bara en med flames, inte lika festligt så jag väntar på nästa leverans.
Googlade därfør "ipod skins" och då kommer de ju upp jätte søta. Mesta dels var de till andra ipods än just nano`n som jag behøver till. Men det är väl fortfarande relativt ny så de kommer väl.
 
ipod skin

Triss i favouriter.

Triss.

Arrivals från Asos. Vill ha...

Julklappar till oss själva ;P

Igår när jag kom hem låg plutten och va jätte krasslig. Så krasslig att vi va tvungna att køpa ett xbox 360 till honom. Stackars! Han sjukskrev sig även idag, då vet jag vart jag har honom. Framfør tvn. Jag hittade även nått som P kunde få køpa i julklapp till mig (hans fantasi ligger inte på topp så jag får hjälpa honom lite) hittade ett søtt rosa headset och sen ipodstrumpor i 5 olika färger. Så de ska ligga under granen på julafton. jul

Sen gjorde vi vårt førsta besøk på mc donalds inne i "byn". 3månader tog det oss att ta oss dit. Konstigt med tanke på vilken sucker før donkan jag är.

xbox 360rosa headset1ipod strumpa