Min nya kärlek?

♥ Jag ska beställa en ipod sen när älsklingen kommer hem. Jag hade helt glömt bort en inkomst på 2000kr. Vilket är exakt vad en ipod nano kostar och så får man gratis ingravering (vad texten blir, blir secret) Det är så 13års aktigt, men jag skyller på Patrik som satte griller i huvet på mig. Så ska jag självklart köpa med fodral, tack för alla tips. Dessutom såg jag att man kunde beställa på faktura vilket är bra. Känns smidigast och säkrast att skicka den till adressen till Sverige. Patriks föräldrar kommer om 2veckor så då kan dem ta med den. Min nya kärlek. Dock upptäckte jag att den bara fanns i 2,4 o 8gb. Hallå jag ville ju ha 6gb. Men ändå är jag ingen musik fanatiker så det blir svårt nog att få ihop 1000 låtar.

Feting ångest har jag, ska jobba 16-24. Sa till min arbetsgivare att jag kör veckan ut. Sen får adecco fixa nått roligare till mig. Stå där i 8h och tänka massa crap. Igår fick jag dödsångest, vart sentimental och trodde jag skulle bli tvungen att gå ut och ringa nån. (to much time to think...) Har inte haft dödsångest sen 16 okt 1998 typ.  Vad betyder det då? Att det är första gången på 8år, som jag är så pass tillfreds med mitt liv. Så att jag blir rädd att det ska sluta? weird.

Vill sjukskriva mig.

Ipod nano Det står ju 1495:- där? WTF?

Tjejsnack

                                                                                                                                        

- Vilken sajt besökte du senast?
Förutom bloggen så blir det nog Veromoda.se

- Vilken sajt besöker du oftast? Bloggen.se, Google.se , glife.se

- Vad har du för dator? Haha, min bärbara är hemma i Sverige o trots att jag haft den 2-3år så minns jag inte   märket. Nu min pojkväns stationära, nått udda märke.

-  Vilken text kommer fram om du trycker Ctr+ V? Frågorna från tjejsnack.

- 5 saker du googlat på nyligen? Önskelista, Kappahl, friis & company, shopping  o headset.


                                                                                                                                                           

Utmanad med Önskelista.

Jag har blivit utmanad av Honeydew. Jag ska göra en önskelista. Hehe.. Lite komiskt eftersom det känns som om det är det ända jag gör... Gjorde en för senast 2-3dar sen. Så jag hoppas ni inte blir arga fall jag väntar med det till lite längre fram?...

Onskelista

Kappahl kund?

Kappahl
Det här med att bli vuxen alltså. Ena stunden känner jag mig som 15 andra stunden som en kärring. Tant poäng till mig idag när han satt min fot på Kappahl (inte för att köpa present till lillasyster) och inte heller underkläder till mamma... Såg nämligen ett par leopard leggins i skyltfönstret. Tänkte att de skulle säkert funka bättre än de jag har nu. Jätte tunna i strumpbyxe format från gina. (gillar dem inte alls..) konstigt nog drog jag inte bara till mig tightsen utan fastnade även på deras smycke avdelning. Förvånadsvärt bra va den, massa fina hår acessoarer och annat krims krams. Kanske bara är i Norge vad vet jag... Nån annan som fyndat på kappahl senaste tiden?

Köpte även mitt första par byxor på hm. Inte för att jag ogillar hm, det gör jag verkligen inte! Men trogen diesel jeans köpare som jag är så har det helt enkelt inte blivit av. Idag dock köpte jag ett par mörkgrå stuprör i manchester. 249 spänn. Hallå!? Satt as bra o så billiga? Har man växt upp när man slutat handla jeans för 1500:-? bra eller dåligt vet jag inte.. Fast det märks i plånboken iaf.

Herre min jesus, OMG.

Hade tänkt ta nån timme nere på nya köpcentret och sen köpa med subway hem till älsklingen.
Yeah right! Det där behövde man ju en hel dag till,trappor och våningar överallt. 5h sprang jag omkring där och shoppade. Tillslut kom Patrik ner och vi kööpte subway. Sen vare dags för jobb för min del...Så här nöjd har jag inte vart med shoppingen sen....typ förra helgen på ullared men bortsett från det så... I Love this city. När jag insåg att Glitter och nån annan uppskattad assocoar affär tillkommit försvann alla mina vuxen poäng. Tjo va kul, det ända som fattades var Gina. Dock kan man inte få allt :D

Handlade för si så där 2500:- rätt exakt faktiskt. Typ 2 julklappar oxå för att lätta på samvetet, eftersom de mesta dels var till mig själv. Men det är jag värd tycker jag. Hade kunnat handla way too much men fick lägga band på mig. Friis & company har inte vart nått märke jag lagt märke till. Men gud hjälpe mig när jag var inne och tittade på deras väsk kollektion idag. Tar tillbax de där om att satsa på 200kr väskorna från hm för att ha mer att välja på. Hellre lägga mer pengar på nån som verkligen faller än i smaken. Iofärsig skulle jag aldrig kunna välja. Så mkt fint jag inhandlat idag så uj, mkt för pengarna måste jag söga oxkså. Tror ta mig fan inte heller det finns nån som ör så besatt av guld som jag..Allt som glimrar och jag blir helt till mig. Hoppas att guld trenden håller i sig lääänge. Nog för att jag kan fortsætta använda det även när det är "ute" men utbudet i affärerna blir ju inte de samma då.

Ni anar inte vad gärna jag skulle vilja lägga ut bilder. Tog även bilder på saker jag vill ha men som jag avstod från. Dock är de fast på mobilen så jag vet inte hur jag ska lyckas med det.

shopping

Shopping dag, hopefully.!

Först måste jag tacka för alla kommentarer jag fick under gårdags kvällen.
Hur glad blir man inte när man slår på datorn, så har det kommit massa inlägg att svara på? Tack! ;-D

Denna vecka jobbar jag e.m 16-24. Suck, vilket kasst pass. Speciellt när karl`n min jobbar 6-14.

Idag ska jag iaf gå till Förmanstredet, numera nordens största varuhus. Här i min stad. De är ju helt great.
Har inte vart där sen de byggde ut det, hoppas på att hitta nån extra julklapp och sen ofcourse nånting till mig själv. Mitt sug efter shopping är stort. Tyvärr så är de mesta dels utgiter denna månad. Det blir till att hålla tebax lite. Eller säkert ganska mkt. Såg en jätte fin leopard väska på
Bohemicas blogg. (tyvärr trodde hon inte att den fanns kvar) Ledsen jag blir då. Har kommit underfund med att det är roligar med större utbud. Så istället för att ha en dyr väska, självklart skulle jag hellre ha det om de vore LV leopard väska. Men i annat fall är det bättre att ha många att välja ibland. Brukar inte kö det konceptet annars men.. Vad är då bättre än hm, inget som kostar än byxorna.

Sen denna ipod hysteri jag åkt på. Vad tror ni gott folk. Blir en vit smutsig? Det är ju som glansigt material så de borde inte fastna massa crap. Vad tror ni?

vuitton leopard




Wishlist + Giirly pojkvän?

En 2 månader tidig önske lista. Tror inte någon undgott att jag vill ha dessa saker. Men här är iaf en update för dem som missat =-)


 önskelista
1.) Vinrött underklädsset från Hm. (såg dock att de va slut sålt på deras hemsida)
2.) Berlocker till mitt pandora armband.
3.) Säsong 1av nevlyweds. (har bara 2an o 3an...)
4.) Rosa lr vit ipod (fick höra att den på bilden inte tillverkas längre, men kommer nog en ny snart.)
5.) Headset till min blivande ipod.

BTW, så har min pojkvän gått och blivit giirly. Han kom ut från toan och sa att han gillade cosmo bättre i det stora formatet. Ehm, och? Det är min tidning.

Blingande headset.

Tack vare catya lyckades jag hitta mitt dröm headset. Söndan är nu fulländad ;-)

bling headset

Efterlysning!

Om 3 månader fyller jag 21. Ångest! Känner mig som världens äldsta människa.

Måste göra en efterlysning på ett "headset" till en ipod. Såg den i någons blogg men har tappat bort bilden. Headsetet var rosa eller vitt med rosa strass stenar på själva grejen till örat. 450 spänn.
Nån som vet vart man hittar dessa? Snälla?

Psyko Bitch.

Idag ska jag vara ensam hela dagen. Patrik ska iväg på sin första seriematch och kan inte följa med ;-/
Vi har inte fixat vinterdäck än så han får samåka med de andra. Fast desto mer tid för mig att blogga.
Hade tänkt ladda ner unfaitful men DC++ funkar inte. Suck.

Ska försöka sysselsätta mig på annat sätt. Ska försöka hålla tebax mina fantasier.

Hatar vissa för vad de gjort mot mig. Jag kan fantisera ihop de mest absurda ideèrna.
På sitt sätt är de väl bra att va lite avaktande, så man inte blir lurad o sårad. Men ibland, vill jag bara stänga av hjärnan. Typ som när de kommer upp frågor som:
 - Varför pussar du så mkt på, har du dåligt samvete för nått?
 och när man blir misstänksam istället för glad av att höra: - Jag är så kär i dig.

Vilken psyko bitch man är ibland.

Det gäller att överdriva.

Som jag nämnt tidigare så ska denna jul tas vara på. Så idag när snön kom så tänkte jag att de gäller att börja i tid. Jag och älsklingen traskade iväg till den ny öppnade mat affären (vi va där o åt invigningstårta igår ;P) köpte i vilket fall som helst tejp som vi kunde slå in julklapparna med.

Hemma kollade vi på andra halvan av sunes jul, drack glögg och käckade pepparkakor.
Det gäller att överdriva med julstämningen liksom.


       Glögg         pepparkaka


Jag ser det snöar..


Idag när jag tittade ut genom fönstret snöade det. Första snön som anläder här i Tönsberg.
Ooh i love it! Ska klä på mig massa vinter kläder och ge mig ut i snön efter maten.
Jag ser det snöar, jag ser det snöar....


snowfall

Big brother.

Va less jag är. Hatar när man inte får prata ut om vad man känner.
Kan liksom aldrig släppa det då. Så då blir väl hela den här efterlängtade helgen förstörd.
Ska de va så svårt att reda ut saker på en gång? gooosh.

Såg att Britt & Samuel från big brother är tillsammans. otippat?
Hoppas på en ny säsong snaart.

Jag & cidern.

Sitter här i min ensamhet och dricker en cider. Tackade nej till jobb imorn. Otroligt underbart!
Väldigt länge sen jag längtat så här mkt efter en helg. Åkte och handlade lite gottigrejer till ikväll. Riktigt trevligt att gå till affärn här i norge, man är typ mätt när man går där ifrån. De bjuder på allt möjligt gott.

Idag blev de tårta, möggelost och kiwi. salig blandning.



smirnoff

"Stormig" Fredag..?

Jefla tjat om den där stormen. Världens finaste høst dag här, solen skiner før fulla muggar.
Fast jag är ju ioførsig i Norge. Idag kommer den førsta lønen på 2 månader. Fantastiskt!

Vill ha en ljusrosa eller vit ipod. Ska kolla efter hur mkt pengar jag får o vad som blir kvar.
Annars är det ju både jul och fødelsedag snart .. Wiiho!
 O Hørrni folket, jag saknar era kommentarer :`((

Vuxen poäng 8-)

Jag behøver hjälp! Min pojkvän sa till mig att skaffa 75 vuxen poäng innan vi kan skaffa hus.
Eeeasy, alltså vi funderar på att skaffa hus när vi kommer tebax från Norge. Om typ ett halvår.
Kostnaderna blir liksom de lika som om man har lägenhet. O hur mkt roligare skulle de inte va med hus?
älskar att handla saker till hemmet och då ska jag ha min
walk in closet. Yes bejbi! Det är mitt ända krav.
Att køpa hus i sig lär ge ett dussin pøäng men nu måste ni ju ge mig massa tips! Hur får jag poäng?

Hittils gjorda :
Tagit bort comunitys som Lunar & efterfesten. = 4p
Julklapps shopping på Ullared. = 5p

Het kombination

Himla synd att det inte gick o få större, jag hoppas ni ser mina utvalda hottisar iaf <3
(Ian sommerhalder, Bon Jovi, Robbie Williams, Edward Furlong, Josh Hartnett, Patrik Swayze)

 

Karlar
Tänkte göra en
Qaroline men det blev visst lite annorlunda. En kombination av dessa karlar vore iaf inte hälsosamt. Hujeda mig. O så ska killen självklart vara Lojal, romantisk, trogen & bara vilja ha mig.
Min pojkvän i ett nötskal med andra ord. Puss till dig min kärlek.

Bad Goldie! (nokia 7370)

Nokia 7370
Måste säga att det här är det absolut sämsta köpet jag någonsin gjort. Mest impulsiva och dyra oxå.
Attans va jag ångrar mig! Designen är fab så inte för det. Direkt när jag såg den här mobilen tänkte jag
- den ska jag ha. Idag, kostar va de kostar. Jag ääälskar guld.

Nackdelar:
- Den är vit på baksidan, hur länge förblir det vitt liksom?
- Tyg detaljen på högersida blir skitig på en gång.
- Batteri "locket" är i skinn och när de kommer minsta lilla fukt, vad händer då?
- Asss dåligt minne, kan ha en låt. Och då får du knappt plats med bilder/sms.
(vilket är super viktigt för mig)
- Guld färgen har släppt lite här och var. Ganska mkt med tanke på att den är ett ½ år gammal bara.

* OBS! Idiot som man är band man upp sig på 24månader. Och eftersom jag ringer en hel del (aldrig under 1000kr) så sa han men då får du en fast summa på 500kr/mån som du ringer för. Jaja, vad som helst bara jag får med mig telefonen hem idag. *

Med andra ord så sitter jag med en 6 månader gammal telefon som kostade mig 12000:- ioförsig får jag ringa för det men ändå. Den är redan skabbig liksom. Man borde lära sig att tänka både 2 och 3 ggr innan.

Smart ass.

I samband med att mamma fick min önskelista gav jag henne ett råd. Det var att hon kunde beställa Nevlyweds och Nicoles bok på cdon. Eftersom hon inte orkade bli användare fick hon låna mitt. Utifall hon skulle köpa något av dessa saker. Såå igår kväll får jag en orderbekräftelse från cdon till min mail.
Nu vet jag vad jag får i julklapp iaf, Smart ass.

På en av mina önskelistor står det - Ögonfrans förlängning. Jag syftade dårå på den som håller ett par månader bara. Nu såg jag nämligen på aftonbladet att man kunde få bestående Långa, tjocka ögonfransar. Frågan är hur långt man är villig att gå? Tyckte det såg riktigt groose ut faktiskt.
Look for u self! 
                                                                                                                      digestive
Eh jag ska smaska vidare på min digestive chocklad nu.
Vilken tycker du är godast, digestive eller daim?


Strömavbrott tack!

Imorse när jag kom till jobbet verkade de som maskin jäveln gått sönder. Thank God tänkte jag, men icke. Jag är så sjukt less på att stå på samma ställe nu så fy! Hallå ge mig stöm avbrott någon!!
Jag förstår inte hur man pallar att jobba på ett och samma ställe halva livet? visst de finns saker jag verkligen brinner för men i längden är alla jobb tråkiga juh. Känner mig rätt ensam om att inte vilja plugga. Känner verkligen inget sug och tror inte jag kommer göra heller. Man jobbar ju enbart för att få pengar. Och de senaste 3 ½ åren har jag inte haft nåra problem att skaffa pengar. Så länge man inte är för kräsen med jobb så går det ju faktiskt. Helst ska man väl vara villig att byta stad oxå. Vilket fall som helst så tycker inte jag det är värt 3-4år som fattig student. Och jag känner inte heller att plugga är nått jag vill "färgylla" mitt liv med. Finns så mycket annat kul man kan göra. 

Dagens fråga : Vad ör ditt drömjobb?

Får lov att ursökta allt tjat om mitt så roliga jobb. Fast ägnar man jobbet 11h om dan så finns de inte plats fär så mkt annat i ens liv. ;`-( De ska vi ändra på såklart. Nu blir det ost & skink paj. Jum!

Företags gympa & hårig spagetti.

Det blir mkt tid över till att tänka på jobbet.

Idag har jag paketerat 14 ton korv. Mina axlar brister typ. Varje dag till kommer de för -nack delar med mitt nya jobb. Dessto svårare och veta fall jag ska va kvar. För de första så blev jag tillsagd ang. min tungpiercing. Självklart var inte det tillåtet på en produktion, som om jag har fingarna i mun när jag jobbar? Räcker väl med att jag fick plocka ur örhängen jag inte tagit ur senaste 5år en! Men dem är tebax på plats vill jag lova, de syns inte under hår nätet ändå :-P En ny positiv sak va att vi hade "företags gympa" idag. Betald dessutom. Riktigt skönt att slippa arbetsupg. för en stund o hur ofta tar man sig tid för en halv timmes uppvärmning? Nu när man jobbar heltid så är man ju helt slut när man kommer hem. Det syns dessutom i lägenheten, ingen diskar och plockar. Tog disken idag, den hade stått ett par dar. Jätte trevligt med grön håriga spagetti. Verkligen.

Mycke tid till att tänka vare ja, saknade att ligga hemma i min runda säng med lapen. Som man gjorde förr i tiden när man var ensam.. Man uppskattar det aldrig när man väl har det. Men levde jag så nu skulle jag klaga på att aldrig får vakna upp med någon vid min sida. Jo, Jag är förhållande typen inge snack om saken.

Ciao Bello!

Gorgeouse!

Nicoles hår

Kolla kvinnans hår! Luckylady...
Va tidigare skeptisk till hennes nya hårfärg, not anymore!

Invasion time?

Sitter i kaffeterian på jobbet, vart hær sen 6. Gymat lite och førsøkte gøra ett inlægg.
Gick dock inte nå vidare eftersom de inte gick att spara en bild på datorn. Får bli ikvæll =)
Førøvrigt ær den hær datorn lagomt kass!

Nån som vet nær Invasion børjar? Den enda serien jag verkligen føljer.. Måste veta!
Dags att byta om, så ingen lust idag..

                                  invasion


Fika brist.

Saknar att göra mig iordning inför en fika, med flickorna där hemma ;-/  Det är en daglig syssla i mitt liv, vanligtvis! Men när jag är här träffar jag bara Patrik om dagarna. Känns som de ända man gör är att jobbar. Så tack gode gud för att bloggen finns, det är typ mitt liv numera. När jag kommer hem till jul ska jag planera in en flera timmar lång fika med mina nära och kära. <3

Förra året va Emma och jag och hälsade på min kompis i Milano. Firade hennes 19års dag och allt va helt fantastiskt. Jag och tjejerna tänka göra en likadan trip till hennes 20års dag nu. Tänkte att den här gången ska jag ta med mig ett par tusen extra. Finns as mycke snygga party kläder & smyckena sen. Så får man en mobil räkning på 3600:- (?!) All min shopping lust skjönk kan jag säga. Så förtillfället är Milano resan lagd på is till januari. 
                                          mobil prat
Tänk om man kunde träffa sig själv i framtiden... Så här skulle antagligen jag se ut.

Life it to short to not ....

Where beautiful things... Ända nackdelen med mitt nya jobb är att jag inte får klä upp mig.
Älskar detaljer som smycken o sånt och nu går jag omkring i en typ läkar rock och träskor. Känner mig inte allt för glamorös men jag kanske står ut fram till jul?

Självklart var jag tvungen att göra som er andra - Min egen
date star.
Den blev rätt enkel men sån är ju jag så..

Mitt liv som "slaktare".

Idag jobbade jag min första dag på "slakteriet" och såg ungefär ut så här. Fast jag slaktade inte djur dårå utan paketerade korv... Rätt soft att stå och sätta på prislappar etc..

Förutom att de luktade blod och bajs så vare rätt hyfsat ställe att jobba på. Fin kafeteria med datorer till låns och gym :D Åkte med pojken min till jobbet. Han började 06 och jag började inte förens 07.30 så jag tog en tur på gå bandet. Sen tog jag sallad till lunch så lite duktig har jag allt vart idag. Eftersom det är väldigt bra betalt så tänker jag nog stå ut fram till jul. Jag menar skulle jag jobba på dagiset från förra veckan skulle jag förlora 3000 norska i månaden. Det är bara att stå i liksom, jobbar även 2 svenska tjejer på avdelningen så jag ska samåka med dem och får även sällskap till rasterna. hyggligt juh!


Basshunters porr portfolio.

Basshunterbasshunter2

Känner ni igen allas vår basshunter? pojkvännen lyckades hitta en hel mapp full med massa nasty pictures. Detta är han och hans ex och fint nog har de lagt ut sin foto samling på internet =P Det här va den mildaste bilden om man säger så. Vill inte bli ansvarig för nått brott så jag lägger inte ut nåra snuskigare alternativ. Har dock väldig lust till det med tanke på vilken diva han blivit. Kändisskapet har stigit honom helt över huvet. Dock kan jag inte neka till att jag närmare bestämt va besatt av "boten Anna" i sommras.
Han va och spelade på vår lokala krog hemma i stan och enligt vakterna så hade hans efterfest på hotellet inte vart nån flopp direkt. Han han typ pekat på vilka tjejer som skulle med på ef och de stackars fjortisarna följde efter som svansar. Dagen efter står jag på statoil och jobbar när 2 riktigt överlägsna typer dyker in. Förstod direkt att de va nå B-kändisar och när dem flummat runt ett bra tag kommer de fram till kassan. Varv min kollegas mobil börjar ringa, självklart hade hon Boten Anna som ringsignal och när jag ser ena killens reaktion så ramlar kronan ner. Basshunter - Marcus såklart. Vilket fall som helst verka ha va värsta nollan!

Är ni intresserade av  mer bilder så be om min msn, *LoL, haha...

Tönsberg-Ullared-Tönsberg trip.

Jag va smart nog att ta imot virus i Tisdags. Hela datorn kraschade så inget bloggande på 5dar!
Riktigt tråkigt eftersom jag precis kommit igång. Men nu är jag tillbax mina vänner :) Har insett hur mkt internet betyder för än, jisses va låst jag kände mig första dan jag låg hemma. Hade ingen strömsladd till dvd:n så jag kunde inte ens kolla på film. Lyckligtvis fick jag jobba på dagis hela förra veckan. Det va nått nytt för mig. Kan absolut tänka mig det igen. Jag kände mig något omtyckt när barnen slängde sig på än... Alla ville de visa något, sitta i ens knä och att man skulle följa med o leka.
Nästan så man blir lite barn sugen. (på tal om det så ska en bekant få barn, 19år.) Vad tycker ni är en lämplig ålder?

Fick såklart inte lönen i fredags heller så det såg mörkt ut för våran Sverige-julshopping-trip. Men sambon min lyckades låna pengar av sin mamma så det har vart en superkul helg men aningen tröttsam. Hade tänkt åka natten till lördag eftersom det är en 50-60mil om man åker genom Oslo. Men så låg vi och kollade på idol i fredags kväll o kom på att sista färjan gick 22.30 från Sandefjord. Vägen skulle bli betydligt kortare om vi tog den, till Strömstad. Impuls grejer är alltid spännande så vi hoppade i kläderna och drog till Sandefjord, när vi kom dit så gick det ingen färja. Fast vi orkade inte åka hem igen så vi chansade på att färjorna fortfarande gick mellan Horten - Moss. 40mil senare började Patrik hallucinera bakom ratten, så vi tog in på en parkering och sov i 2h. Tur va väl de annars hade vi nog aldrig orkat köa in till
Ullared och trängas ibland en massa folk. Måste säga att jag hade förväntat mig en massa skit men vi lyckades fylla en korg iaf. Slutade på 4000:- (Visste du att..varje minut säljer de för 33000kr!) O nu är alla julklappar nästan avklarade. Faboluse!
På vägen hem stannade vi i Svinesund på godisfabriken ;P priserna i Norge är inte att leka med så..
Ett annat måste på sverige triperna är massa tidningar. Klick, Cosmo, revyn, Bild m.m. Nu klarar jag mig en vecka eller 2 :D

kundvagnEftersom det blivit väldigt lite sömn denna helg så är denna slappar söndag ett faktum. Hade hoppats på att kunna sätta in lite bilder till er på shoppingen. Men tyvärr så är bilderna fast på mobilen.


Bad hair-body-mind day.

Är det jag som inbillar mig eller är alla hurtiga förutom jag? Känns som att alla inte gör nått hellre än hoppar upp på spinning cykeln. Å att alla har karaktär nog att inte stoppa massa skräp i munnen.
Kollade runt lite på
glife och som vanligt är det som att komma till heaven där.
Är alla snygga i stockholm lr WTF? jag gillar inte ens Stockholm. Men de verkar onekligen ha tid och råd till att ha ny färgat/klippt hår, solbränd hy, fransk manikyr och outfits to die for.

Hallå, alldeles för länge sen jag shoppade. Vart är min lön?
Kommer den inte idag då jädrar anama.


16 Oktober, igen!

Sitter i min pojkväns underställ och fryser. Jag gick frivilligt upp 05.30 idag när Patrik skulle till jobbet.
Ändå kom jag inte i säng förens halv 1 igår... Ja, tröttheten smyger sig säkert på senare.

16 oktober idag, 8år sen.. hatar den här dagen, varje år.

idag går alla tankar till
pappa. <3

Får se hur de blir med insperationen.  Ciao!

Budget-lyx-önske-lista.

drömmaren

 -
Chihuahua.
 - LV`s grymt snygga leopardväska.
 - En resa till Atlantis, Bahamas.
 - Walk in to closet.
 - Ögonfransförlängning.


Realisten
- Ipod
- berlocker till mitt pandora armband.
- Säsong 1 av newlyweds.
- The truth about diamonds
  by Nicole Richie
- presentkort på "the one & the only"
  favvo frisör/nagelexstensions salong.


De senaste 3 åren har jag haft turen att få jobba på julafton. Förra året gjorde jag tom mina sista julklapps köp på självaste julafton. Asså detta är hemskt för någon som älskar julen så mkt som jag.
Detta år ska jag ta vara på varendaste sekund. Julklapps shopping, advent, pepparkaksbak, luciavaka, julpynt och allt vad julen för med sig. Så med tanke på att de är dryga 2 månader kvar till jul så har jag gjort dessa 2 önske listor..

Självklart vill jag bli utmanad. Den som bortsett från "budget/lyx listan" kan även göra en "Borde - önska mig lista" jag skulle tex behöva önska mig ett gymkort och en jäkla massa strumpor.

Dans i andebu.

Vettig lördag har jag haft. Eftersom lönen inte kom i fredags så ställde jag in mej på film kväll. Vi skulle bara skjutsa pojkvännens kompisar (ner till byn) trodde jag men de skulle i väg på "dans" som de så fint sa. Va vi inte visste va att det va 6 mil till Andebu.
Efter 50min körning kommer vi till, nått som inte ens hade ett samhälle iaf.
Jimmy börjar knacka dörr i sökandet efter dansen.                                             
                                                                                                                                                       Dans
    
Vilket fall som helst så släppte vi av dem på en typ skolgård fylld med ungdomar. Genomsnitts åldern va si så där 14. Ganska komiskt med tanke på att dem va 25 och 28. Sen åkte vi hem och sket i att svara när de ringde och ville ha skjuts hem.
Elakt jaa...

In the shadows of Paris...

Paris & Nichole    Nicole - last week1<-- last week?

Är det bara jag eller har inte nicole sett väldigt harvig ut senaste veckan?
De senaste bilderna som lagts upp på nicole (tillsammans med paris) så tycker
jag inte alls hon vart lika fin som hon brukar... Jag hoppas inte Paris drar ner henne i skiten igen.
För så vitt jag vet så var det efter deras uppbrott som Nicole gick från Drägg --> stilikon.
O med tanke på att de verkar ha blivit vänner nu så kanske Nicole blir en skugga av Paris. Like old times.

Eller så är det bara Nicole`s fasliga hårfärg, vad vet jag?

Glamoröst o jobba på slakteri?

Den här dagen började inge vidare faktiskt.
Tänkt sitta och knåpa med bloggen hela dagen men adecco ringde.
Så jag ska sitta i kassan på Meny, tur att meny är det jag trivs bäst på. Fick också erbjudande om heltid
på gilde (min sambo jobbar där, det är ett slakteri!) fram till jul. Asså jag ska typ prissätta inte döda grisar lr så...  Denna vecka har jag jobbat på Poppi (damkläder) och meny (mataffär) sen gått arbetslös 3 dgr. Så jag tänker iaf börja och se hur de känns på "slakteriet" v. 43. Det dåliga är att Patrik och jag kommer gå om varandra. Hade väl inte vart för mkt bejärt att kuna samåka? Nej, istället ska vi byta av varandra. Hallå, när ska vi umgås då? Förövrigt skulle vi få våran första lön idag sen vi flyttade till Norge. Men låg det någon avi i brevlådan? Skulle inte tro det... Fin start på denna fredag den 13e.

Måste dra på lite smink innan jag är redo för kassan. Hörs ikväll.


Gymkort lr bloggskap?

La ner min gamla blogg pga att jag inte va nöjd med den.
För mkt text och för lite bilder helt enkelt.
Personligen läser jag inte km långa texter om inte rubriken är väldigt lockade.
Hoppas nu på en mer kreativ och färgstark blogg. Speciellt nu när jag har tid.
Efter att i 3mån tittar i genom topplistan si så där 5 ggr om dan så har jag
kommit underfund med att jag behöver mig en ny syssla.
O ett gym kort vore ju alldeles för dyrt , jobbigt. :-s

Så vad vill ni besökare läsa om i en blogg? Ös in med tips tack!
Kos og klem.