Veckans beautiful face 2.

Förra freda`n började jag med min nya kategori... och här har vi del 2.

Aishwarya Rai känd som Lorea`ls ansikte. Och Bollywoodkändis.

stor1


Kär.kär.kär.

Min kära vännina fick stå lr ligga skomodell för mina nyinköpta lovers : )
Kärlek?

shoooes

Och.... min vän hittade oxå ett par....


THE strippershoes ;-)
Dem konkurrerar ut pojkvännen från sängen. Så snygga är dem!

Mot Sverige`s framsida...

Har precis kollat nyaste beckfilmen. Sista länken. Vart så berörd att jag grät :-S
Nu ska jag kolla A good year innan det är dags för kudden. Tjiing.

Tåget till Göteborg går 07.34 imorn bitti. 
 

tåg

Eva Longoria with B-kupa.

evalongoria


Plöjt igenom 8 avsnitt av desperat housewifes. Jag avundas Eva Longorias kropp, nehe? Skulle nästan kunna döda för den. Fast bara nästan & om hon hade större bobbies : )

  

Liten, nätt & smärt. Rena drömmen...

Soft pussy.


Bokad!
Brasilian wax .
Torsdag kl: 18  :-)




Gymfenomet.

gym nudeexersice

Sorgligt nog håller sommaren/semestern på att lida mot sitt slut. Inte mkt till sommar att hänga i tallen men va gör man? Vilket fall som helst är det dags att komma igång med saker och ting - typ träning.

Hela våren körde vi på ett av de "4" (vissa är knappt värda att kallas gym) i stan. Men så känns det inte super att slänga ut 550:-/mån för träningskortet så vi kollade runt lite. Körde en provomgång på David`s imorse. Mamma och jag var fast bestämda att vi skulle köpa kort där. Sen tidigare erfarenhet så är det "speciella" människor som tränar där. Lr tränar va väl att ta i, minglar, flirtar och vevar lite med hantlarna. Men eftersom vi ändå tänkt träna runt öppning kl:9 så kanske vi slipper de där jag-gör-mig-snygg-för-att-gå-till-gymmet-människorna. Men ikke! Fine, jag kan oxå göra mig snygg. MEN jag är där för att träna o har ingen större lust att dra på ett lager smink :-S Hinner motionera ungefär 30min innan första "minglaren" kommer in. Ställer sig och glor sådär jätte diskret på mig. Ofta jag kan koncentrera mig när nån följer ens ända move. O inte nog med det, - Sen när går man omkring med en kaffekopp inne i gymsalen? asså det finns "fikaplats" vid receptionen, ta ditt jäkla morgonkaffe där... För det tredje så hade gymmet defenitivt gått ner sig sen sist jag tränade där. Maskinerna va inte underhållna för 5öre. Gnisslade och va allmänt tröga. Då betalar jag hellre de där extra kronorna för att få ordentliga grejer.

Numera är jag en trogen kund hos träningslagret. Gymkortet ligger och väntar på mig & på måndag ska mage & rumpa trimas : 9 känns underbart!


Metro till charleswood.

paraply


Våran väldigt lilla stad har blivit "förgylld" med metro.

Det tackar vi för. Hann inte mer än komma utanför dörren igår innan det började spöregna. Tog en 2h lång fika, inge regn under hela tiden. Förens jag va på väg hem såklart. O det är då man tackar gud lr tidningsförlaget för att dem sänt det nya paraplyet - Metro, till oss. : )

Party all night long.

Sup och svälj för nu är det heeeelg.

 
Party låt : )

Kalla mig modeslav.

Ja efter detta lilla pinsamma erkännande förtjänar jag inte bättre :-S

Efter att läst på Klingans blogg att hon investerat i en patchwork bag på MARKNADEN. Så har jag nu själv vart iväg på Nora marken och köpt mig en för en ynka hundring. Säg hej till tant Alexzandra, för tantväska är va det är. Mamma hade ju en sån när jag va liten och nu har jag gått och köpt en likadan för att Klingan säger att det är inne. Haha, vilken tönt jag känner mig som. Fast lite fin är den väl? Lite så där naturligt sliten plus att den luktar gamal källare.

vässka VÄSKA

Cute couple in löööve.

Men naaaaw då. <3

young in love zacefron
 
   Zac Efron & Vanessa Hudgens.

vanessa 

Snygga barn leka bäst ? : )) han är lite för mkt lammis för min smak men men...
Muskel bilden i mitten, come to mamma .....


What?!

Kommer hem efter en fredagsfika. Spelas musik i hela trappen,
 o är det en grogg jag ser?

Tror P sitter och förfestar, kl 15.00. Fick höra av hans KOMPISAR att dem tydligen ska ut ikväll. Sen när slutade man som sambos att kommunicera med varandra? Jag ska iaf iväg med bussen om en timme. För en gång skull är jag glad att slippa se..... Jobbar 17-03. O bussen går inte hem förens 05.05 imorn bitti. Jobbigt!


Men imorn, jaa då är det min tur.. Att grogga och partajjja : )

And the nominate are....

Melania Trump (Knauss) ja, denna veckans Beautiful face tilldelas denna dam.

Hon är inte direkt nått katten släpat in.
Inte illa pinkat av
gubben, men pengar är ju makt vad jag har hört...

trump

   Beautiful everythi`n.

Ny kategori - Beautiful faces.

Jag ska börja med en ny kategori. Beautiful faces : ))

Kommer huvudsakligen vara av det kvinnliga könet (annledningen till det - kvinnor är vackrare) men hittar jag någon av det manliga könet som förtjänar stämpeln så är jag inte omöjlig. Skulle tro att det blir "Veckans ansikte" till en början, hoppas ni finner det intressant, kul, tillfredställande or whatever.... O så får ni gärna komma med förslag om vem som ska bli veckans "vinnare". Start från och med imorgon.

Puss på er.

Jenna whitout boobies ....

Hade helt missat, Jenna Jameson har tagit ut sina bröstimplantat. Ser dock ut som att hon tagit bort en hel del fett oxå.. Men det är nog snarare brist på föda...

jennadå

Frågan för om hon inte skulle ha behållt dem... Nu kom hon ju ut som en blandning mellan Paris Hilton och sönder knarkade Courtney Love.
Inte allt för niice :-S

jennanu

5 dagens...

-=- Äta wok för första gången -=-
-=- Ansiktsmask -=-
-=- Sola -=-
-=- Bowla -=-
-=- Räkfrossa på balkongen -=-


ansiktsmask

Tennis & fishbullar...

Har precis kommit hem från en "match" tennis.
.....O det va sista gången för fan va jag sög.

Nu blire fiskbullar, har typ levt på knäckebröd hela dan. Hungrig!


Den som söker hon finner....

Tänkte gå in på klockaffären och inhandla nåra klockarmband. Finns ju massa fina på Cocco`s hemsida men jag har inte orkat klicka hem nåra än. Kan ju inte välja.. Så hittade jag dessa bland smyckena. Duger ju så länge iaf :)


armband

The new shit - Sthlm`s trend.

Finn 3 fel....

sthlmbrats

StockholmStreetStyle.

Dagens fråga - Vad är din last?

last

Är det någon mer än jag som glider in på
noscarlett typ varje dag? Hon är med på min "topp 3" och när hon drar igång med saker och ting... Ah, då måste jag vara med lr åtminstone följa projekten dagligen. Nöörd i am!

Nu kör hon och ett gäng anhängare detox. En bantnings/reningsvariant som jag inte hört talas om. Men nu verkar den sprida sig som en löpeld bland bloggarna. Jag har aldrig förståt mig på det där med linser ..... Men jag har lovat mig själv att på måndag börjar både träningen och nyttigheterna. Så mkt lättare när pojkvännen inte är omkring med chips & filmkvällar. Även fast det oxå är mysigt, jag är liksom inte sen med att tacka ja.

Men iaf, här ska fyllas på med nyttigheter i skafferiet och ut med marsansås? (det va någon på aftonbladets hemsida som hade det som sin last(?!) På tal om det...
 
Vad är din last?

Nya nyttiga vanor...

To all of you som dricker latte, frappe, cappuchino och allt vare är. Up your as! För äntligen slipper jag känna mig utmobbad när ni kör med era cocos-hasselnöt-irishcream toppingar. För numera dricker jag te och tänker göra varje gång det vankas fika. Oskulden ska tas imorgon vid lunchtid faktiskt. Ni vet, när man är uttråkad på jobbet så får man helt enkelt pimpla te. Så det är vad jag har gjort denna vecka. - Lärt mig att dricka te ; P Fast bara grönt te, nyttiga vanor ska det vara.

te

När man träffar en kändis....

En "kändis" kom och handlade av mig herrom dan. Tog ett tag innan jag kunde placera henne. Men ni vet Nina & Kim från friends?... Ända annledningen till att jag minns dem är för att det medverkade i - Du är vad du äter för ett tag sen ;-p Hon blondinen va inne och handlade. Men så sa min kollega att hon numera jobbar på Ikea i Karlstad. Där försvann den lilla kändisstämpeln hon hade kvar....

Har ni stött på nåra kändisar via jobbet lr på stan?

ninakiim ninainhammar

Ja eller nej?

Som de flesta (som känner mig) vet har jag förbannat svårt att ta vissa beslut. O nu är jag där igen. Har fått erbjudande om en 70% tjänst på Statoil. Problemet är att bussarna till Kristinehamn inte vill samarbeta med mig. Jag ska jobba varannan fre-lör 17-03 (bara där tar det i mot fruktansvärt mkt) o sista bussen hem går 23.00.

De resterande tiderna är 17-(22-23) vilket oxå suger. För mig känns hela dagen förstörd när man ska iväg o jobba på e.m. Och nu när pojkvännen ska flytta till Fagesta och jobba/spela hockey. O den ända tiden vi får tillsammans är när jag pendlar till honom på helgerna. Men redan där har 2 helger gått bort om jag tar denna tjänst. Dessutom så känns det inte jätte trevligt att varenda ledig helg behöva pendla till en liten håla som Fagersta.

Jag hatar verkligen att ha saker jag måste göra. Jag kör hellre på att bestämma själv när jag vill jobba :-) Att behöva planera livet efter jobbet, nääe sånt gillar jag inte!


Äckligt vuxen...

Till frukost blev det havregrynsgröt och till lunch spenatsoppa med ägg. Läskigt nyttigt och en aning vuxet. Får komplettera med en ben & jerry`s. Det drar väl ner vuxenpoängen lite?

benjerry

The boring me...

Ett sms väckte mig kl 08 imorse. Stod nånting med att Ben & Jerrys finns på maxi. Hade ingen anning om att man kunde få tag i det i Sverige. Detta är en mkt fin nyhet för mig. Vet inte var jag gjort för att förtjäna det men please god, säg att coockie dough finns! Måste passa på nu -med onyttigheterna- för när P flyttar då jävlar är det ändring på kosten. Från Pizza till salad, that`s a promies.

Nästa gång jag slog upp ögonen va kl 11.05. Med andra ord ska jag närvara på mitt trevliga jobb i Kristinehamn om sisådär 5h. FucK! O bussarna går inte som de ska (jag haaatar att åka buss av hela mitt hjärta..) så jag får vänta där en timme för att ens få åka hem. Näru, jag tänker skriva upp den extra timmen på timlistan. Jajemen!

Jag känner att de inte finns så mkt roligt att berätta om just nu. Mitt liv are kind of boring right now. Ben & Jerry`s på ica maxi liksom, ni hör ju. Det är iaf fint väder så P och jag ska ta oss en spring tur. (hatar att springa oxå... flåsar som en annan 70årig rökare)

Här kan ni läsa roliiiigare vardagsstuff. 2 bloggar jag gillar att läsa sörni.

Victoria Beckham goes Victoria Schenkenberg.

Tänk om Victoria Beckham skulle gifta om sig. Hon är ju känd som just Victoria Beckham (ingen kallar henne väl direkt för Adams lr posh spice så...)

I framtiden kanske vi får skriva så här i våra inlägg:

Älskar Victoria Law`s outfit på den här bilden. Lr kanske Victoria Lachey, Schenkenberg lr Williams? Guu va knasigt. det låter :-0

beckham

Trams...

Den galna baksmällan fick mig att sova i 4h, P väckte mig när nio filmen började. Lr snarare tre stycken. Satt och blädrade mellan filmerna. Men tillslut fick det bli Thin cup, o lite dawn of the dead oxå. Den sist nämda går ju under alla-dödar-alla kategorin och det orka jag inte riktigt med. O nu är jag pigg som en lärka, inte så smart med tanke på att jag ska jobba imorn bitti. Vet inte riktigt hur jag ska komma dit dock, går ingen buss :-S


Kom precis på att det är lördag kväll. what a fuck...


Dagens fråga.

121779-785-=Vad har du för drömmar?=-


(alltså inte vad du drömmer om på nätterna.)


- Drömmar som vad du vill göra/uppleva/se innan du dör...  : ))

ännu mera less, haha.

Hur jävla full är man inte när man får för sig att mobilen är borta...
....fast att den i själva verket ligger på byråen, P hade tydligen tagit den.

Sen så va jag bombsäker på att jag ringt mamma i natt och bett henne spärra den. Ringde henne nu och det hade jag inte alls gjort. herregud.

Aja, mobilen är i tryggt förvar iaf. : ))


UPDATE: Jag kan lika gärna skjuta mig i huvet just nu, lr dra ner på alkoholen. Det va ju Visa kortet jag tappat bort igår. Fast som tur är hittade en vakt det precis innan jag skulle gå. Nu ligger både mobilen & visakortet i tryggt förvar. haha.

Less på mig själv...

Jag tappade bort bort min mobil på fyllan i natt...

Just nu finns det inte en ända telefon hemma hos oss.
Jag kan inte ens ringa och spärra kortet för tusan.
Suck!

mobil

Jag älskar den här mannen...

`s krönikor. Många gånger lyckas han ta mina tankar och skriva ner dem på papper. Andra gånger ger han mig tankeställare och alla de andra gångerna blir jag antingen berörd lr förstummad. Läs dem själv och avgör : -)

silverfisken

Jenna Jameson vs tant?!

Varför gör hon på detta viset? förstör sig totalt...

jenna 

Would you change?

If u know that you would die today, would u change?

tracy

Underbar låt.
Tracy Chapman - Change.

Shopping ....

Det blev en lyckad trip till Ullared igår. Spöregnade visserligen men vi hade ju tak över oss : )

En god 3 rätters lunch och en alldeles för stor efterätt. När man inte kan välja på mjukglass lr kulglass får man helt enkelt ta båda. haha. Bantning nästa...

Lyckades iaf skrapa ihop 108 varor och "notan" slutade på 2749kr.

    

Endast en bråkdel av shopping men iaf....

1.) När skärpen kostar 40kr/st så behöver man inte besvära sig med att välja färg. Det samma gäller 15kr`s scarfarna : ) Isn`t that lovely?
2.) Till ett nytt badrum behöver man nya handdukar. : ) O båda DH säsongerna gör sig bra inför en mörk höst. (speciellt när man inte sett dem)
3.) .......när DH avsnitten är slut kan det bli en och annan partykväll. Med alla dessa goda shotsmaker i förrådet kan det inte bli annat än lyckat. riiight?
4.) Lite mys till kalla vinterkvällar...

O sen blev det en hel uppsjö av dusch/skönhets stuff. O sen den ultimata plyshdressen, denna gång en svaaart!

Jag måste vara galen.

Men jag har faktiskt en önskelista till jul redan. Något tidigt kanske.

julklapp


Bloggdesign.

handywomen

En kär vän till mig va lite trött på sin bloggdesig`n. Hon har hoppat mellan de sidlayouter som finns på bloggen så jag kan förstå henne. Iaf så trixade jag om lite på hennes sida och det blev helt OK faktiskt. Om sanningen ska fram är den finare än vad min är just nu. Blä va less jag är på min :-S

Ni kan ju kolla in reslutatet hos
Lissa.


UPDATE --> Hur i helvete får man större header? Hjälp mig för tusan!

Brist på sysselsättning...

boring


Bedminton matchen blev istället en springtur på barkbannan. Det öppnade nämligen inte förens 14, orkade inte vänta. Blev även en fika, va annars finns det att göra? stranden kunde vart ett alternativ ioförsig. :-S

Klockan ringer kl 04.30 imorn, ska till Ullared med Ewe & Michaela.
 Bestämde mig idag : ))

Match på G.

badminton

Nu ska Patrik & jag kö en match i badminton image769 hoppas det finns lediga banor bara.

Han tror att det kommer bli en barnmatch, jag tror han kommer va den dåliga förlorar`n. Wish me luck!




Alexz`s kreativa höstpyssel ; )

I skrivandets stund trivs jag som fan (bortsett från att jag gråter över en scen från walk the line) förstås. Men jag sitter här ensam i sängen, walk the line rullar för fullt på tv`n framför mig. Underbar musik! Och till det har jag gjort bakad potatis med hemmagjord feta/kräftstjärtsröra, Kärlek. Något för mkt vitlök i men det har väl ingen dött av. (lr, P kanske skulle göra om vi fjortishånglade liite) : p

O föresten, jag har precis sparat in 1500kr skulle man kunna säga. Har nämligen knåpat ihop det fina
stickade armbandet helt på egen hand. Klippte sönder en gamal halsduk och limade lite. O det är så sött ska ni veta, stolt över mig själv för att jag är så kreativ. Ursäkta det dåliga bildbeviset (i samband med att jag blev mobillös så blev jag även kameralös) Sen så tänkte jag klippa isär en gamal skinhandske oxå och göra ett armband i skin. förstå va hett  i höst :-}

mybraclettFint va? ;-D


Pedistal för pojktidningar.

fhm

N
ågot som är positivt med att jobba på bensinmack är helt klart tidningarna. Jag är inte sen med att hämta en tidning så fort jag får en ledig stund. Under mina 4 år på statoil har jag inte behövt köpa många tidningar alls. Under min tid i Norge då jag inte jobbade på mack va det är jäkla massa pengar som gick åt till skvaller o crap. Men nu när jag är tebax på Statoil (jag hittar alltid "hem" för lr senare..) Så i lördags morse bestämde jag mig för en FHM. Killtidningarna är inte att leka med, riktigt intressanta &  seriösa reportage bjur dem på. O ibland något fint att titta på oxå : p nä, det är faktiskt texten jag är ute efter. Det hjälper än att ha stenkoll på allt från senaste vrålåken till hetaste nätdejtningen.

Med detta inlägg vill jag faktiskt hylla FHM (inte för att chefredaktören är karlskoging) utan för att de hade riktigt bra reportage. Bl.a Framtidens megabyggen, Världens farligaste yken och sen ett mkt roande nätdejting test. Gå o köööp omedelbums!

Bildbeviiis

Ryktet säger att hon gjort tuttarna. Detta är bevis nog för mig.
Ser inte ut att vara nåra större fel på dem heller. Niice for her. ; p

sofie


Höstens hetaste..

Hur charmigt är inte detta armband? Om det inte vore för priset skulle jag säga att detta va höstens hetaste shopping tips. Stickat armband liksom. Jag är såld! MEN så var det priset, 160 euro. Mm för er som inte kan räkna ca 1500kr. Inte för min budget, trots att det är cashmere.

cashmerearmbadnFinns att köpa på
Yarborough.

Naken.

Här med presenterar jag min pojkvän som mobilförstöraren. Han kan inte äga en mobil för antingen kastar han sönder den med flit lr så blir den snodd lr så pillar han helt enkelt sönder den. :-S

Si så där 4 mobilen på 1 år.. O igår kväll blev det den 5e. Träligt att de va min
goldienalle. Känns så där jätte bra med tanke på att jag i slutändan betalat 12000kr
för att få den där mobil jäveln. Ny utgift. Men han va ju iaftegelsten snälll och tog med sig abonnemangskortet efter att ha knäckt av den i 2 delar. Så imorn blir det jag som letar upp nån gamal tegelsten för mobillös (okontaktbar) går fan inte. Naken ju!



O alla nummer & sms är borta. Buuhu! :`(

I`m in love with a gurrl ...

Suttit och kollat på en rätt meningslös film - Dog problems.

Skådade världens vackraste kvinna i filmen, nämligen Sarah Shahi. I filmen är hon strippan Candy. Va tvungen att googla fram henne på en gång. I samma veva fick jag veta att hon va med i L-world. (men där är hon inte lika smashing hoot!) Dock gör inte bilderna henne rättvis. Men som
Jove säger : Är man snygg i verkligheten blir man ful på bilder. Det måttot kör jag på :-)

Om sanningen ska fram är hon ingenting utan sitt leende. Men kolla filmen (enbart för att se henne) där har vi en kvinna jag verkligen vill se ut som. Brunetter alltså.

sarah shahi2 

Jesus christ.

Bakiis söndag.

Vi ville hellre ligga i sängen denna sega söndag. Därför gjorde vi en liten provisorisk lösning och bar in plasma tv`n till sovrummet. Mys blev det. Det ända som fattas nu är nån riktigt salt & fet mat : ) Gärna tacos, donkan lr pizza. Måste ha mat nu...

tvn 

Ut på äventyr...

En jägershot sen struttar jag, min fodrallklänning o mina hööööga skor iväg. : )

party party.

jäger

Hot or not?

Så här är parkasen. Inte världens bästa kamera. Hot or not?
har fortfarande beslutsångest. :-(

jackan

Shopping and advice.

Blev en sväng in till Örebro idag. Det regnade ju ändå, det är då shopping gör sig som bäst. O så gör den sig rätt bra när man fått skatteåterbäring. jeeeej! Blev bl.a en fodrallklänning från hm (den framhäver minst sagt ens former. Hottiemama). Sen även en annan cute dress och ett par gråa jeans. Älskar hm`s priser & utbud med för den delen. Hör fan inte till vanligheten att handla jeans för 198kr. Lr så har man vuxit ifrån 1500kr`s jeansen. : ))

Fick även med mig en svart parkas jacka från hm. Men jag har fortfarande inte bestämt mig fall den ska få stanna. Jag har ju fattat att parkas kommer va hett i höst/vinter. Och lämnar jag tebax min minisize kommer den försvinna fortare än smör i stekpannan. Därför ska jag hålla på den och prova till lite olika shoes and outfits.

Bilder får ni imorgon. Är i desperat behov av råd ang. jackan.
- Vad tänker ni kö på i höst?

höstmodeParkas or trench?

Patrik va inte till så stor hjälp. Hans ända kommentar va - regnkappa. :-S

Varning!

Se aldrig filmen "the bug". Aldrig nånsin. kackerlacka

Av namnet att döma förväntar man sig typ nån stor skalbagge som kryper in under huden lr liknande. Men nåra baggar får man dock inte se. Det kommer inte ens på tal de första 30min. Så oavsett hur trisst ni har så....


 
psyko film.

Vardagslyx.

bowling

I
går hade jag & Patrik en förgylla-vardagen-dag. Innan vi gick och la oss sa vi att den som vaknar först gör frukost på sängen. Det blev jag. Trots att den varma chockladen va fesljumen och de rostade mackorna liknade skorpor - Så va det själva poängen. Sen gick vi iväg och bowlade. P vann "träningsmatchen" men de andra 2 vann jag. Min man är en riktigt dålig förlorare så efter att jag fått 3 strikes typ i rad. Ja, då va han lagomt less. Plus att den som förlorade skulle göra maten och damsuga hela lägenheten. : )) Fast jag är ju sån snäll flickvän att jag tog damsugningen.

Sen färgade jag håret mörkare med rödaskiftningar. Fast jag tror jag lägger i en svart ändå. Känns som att det röda skär sig med alla mina kläder :-S ah... På kvällen blev det mat på balkongen och filmen "the reaping" - Helt ok film & dag.

Hur gör du/ni för att sätta guldkant på gråa vardagar?

Delicious.

Har hämtat dessa på posten idag. Ropade hem dem för pruttsumman 166kr på tradera. Kruxet är bara att det är 7.5er och jag skulle ha behövt 8. Men jag har precis sysselsatt mig med att ha sex i dem. Med andra ord på god väg att anpassa dem efter mina fötter : )) Te helgen kanske?

shoes

Såklart.

Tro på fan att det hann börja regna. Slog upp ögonen kl 08 när klockan ringde. Strålande väder. yatzyMen medans jag satt där inne på salongen han molnen komma. :-S

Vi han lägga upp filten och plocka upp frukosten ungefär. Sen började dropparna komma. Typiskt.

Aja... Ska iväg och fira Patrik`s lillebror som fyller 19 idag. Sen får vi se vart det leder. Kanske lite yahtzy och grogg hos Linn. Riktigt spännande. hehe.










Kvällsmys & Statoilkörv.

frenchhotdog


Shit
va mysigt vi hade igår på beachen. Tog en promenad förbi stranden vid 5 snåret. Smock med folk :-S O i denna stad vill man inte direkt strippa på stranden. Ah, look at her celulites. Jag menar vårt gäng gör ju likadant. Men så fan heller att det ska få skvallras om min otränade butt. Nu låter det som jag har en 70årings röv, vilket inte är fallet men ändå. Vi blev ett gäng igår iaf, slog upp filten och tramset började. Myss! Vid 23 snåret blev vi sugna på korv oxå. Då är ju statoil en vän på vägen : ))

Oh så ringde min nagelförlängare, hon hade fixat en återbudstid till mig om si så där 30 min. Älskar att gå upp tidigt för att bli ompysslad. Hoppas vädret håller i sig för nu har jag slängt på mig bikinisen. Direkt från Turkey kommer den. Man får ju inte så jäklans mkt användning för den här i Sverige annars. Men idag så, hoppas regnet håller sig borta tills i em åtminstone.

Myror i brallan.

Det går ta mig fan inte att sova längre på mornarna. Världens starkaste sol & en klar blå himel ger mig dmyroråligt samvete. Sen så ringde chefen och väckte mig. Vill inte jobba idag. (så jag svarade inte..) kan ju inte missa myset på stranden ikväll!


Äger inte nån termometer men jag gissar på uppåt 30 grader här ute på balkongen. O karl`n sitter i köket med nerdragna persienner. Va fan, jag vill ut och promenera, bada, köpa glass. Sommaren är här för tusan! Har inte råd att slösa på dessa underbara dagar.

Tvättid idag 10.30-14, som om jag skulle sitta inne pga en tvättid? Bara att kasta in en maskin med underkläder såå klarar man sig ett tag till. Har man hus så är det ok att tvätta. Då har man förhoppningsvis en trädgård lr altan att mysa på mellan maskinerna. Men jag har inget hus lr altan. Så med andra ord blir det att ringa o väcka nån vän så här på morgonkvisten ;p


Syndigaste.

Ja ni gott folk. Jag har en riktigt syndig efterrätt framför mig här :-D

marängsviss


Fast den innehåller iaf hallon o annans så bortsett från glassen, chockladsåsen och marängerna... Ja, då är den ju ganska nyttig trots allt.... Tur att träningen sätter igång denna månad.

Att fånga dagen...

mys

J
ag vågar nästan hoppas att sommaren är här. Någon månad sen måste jag ju medge men ingen idè att klaga. Jag & Bella tog en fika i solskenet och bestämde oss för att försöka ta vara på sensommar kvällarna. Imorn ska vi dra ihop nåra tjejer för mys på stranden. En filt och lite vin är allt man behöver : ))

Man (lr iaf vårat gäng) har en tendens att bli lite lata. Man sitter hemma och glor i väggen på varsitt håll. Istället borde man ju slå sig ihop. Laga lite mat, skvallra lite lr kolla på en film. För mig känns det mkt bättre då framåt kvällningen när man vet att man umgåts med sina nära. Bella hängde med hem till mig efter fikan. Kollade lite vänner & åt en god middag. När
katten är borta dansar råttorna på bordet. P är nämligen iväg o fiskar så då får man ju passa på. :p


Har hört att de är inne med...

Många armband. Med andra ord så är jag SÅ trendig idag : ))

fashion

Det är detaljerna som gör det. Hehe.

Crocs klubben. :-S

Det är inte med stolthet jag berättar att min sambo numera är ägare till ett par crocs. Ett par äkta om han får säga det själv :-O

OK, det va inte frivilligt som han blev ägare till dessa skor from hell.. men ändå. Jag hoppas inte han låter dem komma utanför dörren. Hujjeda!

crocs


Men jag va inte så full..

På nått sätt så känns detta väldigt typiskt alex. :-/

ont

Så här blodig & fin va min knästrumpa imorse. O den sprang jag omkring med på krogen igår. Jisses. Tur att det jag inte skrapade upp min nya röda lackisar. Brukar va duktig på det oxå.. Jag va väl inte så full? fast jag kommer ju inte ens ihåg när det hända så....

Dagens fråga - pruttar.

pruttVi diskuterar detta titt som tätt hemma. Patrik kan bli rå sur ibland när han behöver fisa och jag är i närheten. Eftersom jag inte gör det inför honom så kan inte han göra det heller säger han.

dagens fråga. - Kan ni prutta inför er partner?

Vikken barnunge jag är, sitter och rå garvar åt ordet fis. : ))


What the hell...

Hallå, Min nyinköpta senapsgula "jacka" från Topshop finns på asos.

Man tror man shoppar nått i London som inte går att få tag i hemma i Sverige. Så är det bara att klicka hem den på nätet. Damn! Får väl trösta mig med att jag fick den lite billigare iaf.. : ))

asos

Fyllekarl.

Kommer hem från en mysfika med mina favourits. Redan när jag hoppar ur bilen hör jag att nån jävel spelar mkt hög musik. Närmar mig 3e våningen (där vi bor) och självklart kommer musiken från våran lägenhet. Hade jag kunnat räkna ut med röven men... Tar inte lång stund innan jag märker att karl`n druckit en aning för mkt. Not my problem liksom... dock börjar det bli lite störrigt efter en jäkla massa bitandes i tuttarna... =p

fylloSen ska hans vän Daniel dra sig hemåt för han ska upp o jobba. Då ska helt plötsligt min karl med. Han ska ha skjuts på cykeln till krogen. Jisses säger jag bara. Han kunde fan inte stå upp, får hoppas att han
överlever.

Nu ska jag iaf sova och det ska bli sjukt sköönt : )) imorn blir det en fika på stan, älskar lördags fikor.

Nightynight.



Herregud, fyllot ringde precis. Han och Daniel hade stått och spytt i kapp och nu ska de in på stattshotellet. =s


London shopping del 2 : )

Topshop shopping ....

shopping 2

 Skorna ska invigas imorgon : ) Just loVe them!

Starbucks-Ben & Jerry`s-Subway idèn.

ben&jerrys

D
et är lite kul med Bella & mig när vi drar på semester. Vi har en tendens att äta, äta & äta lite mer.

Inget undantag på denna resa. O jag menar när gatorna pryds av starbucks, ben & jerry`s och subways så är det omöjligt att inte :-S Jag förlorade min starbucks oskuld under London tripen och det va en nice upplevelse. När jag satt där och drack min banan frappacino så tyckte jag även att den smakade lite kaffe. Fick för mig att den jag beställde va utan men ikke. Även om de va ytterst lite kaffesmak så togs ännu en oskuld där. Trots att jag jobbat på en coffee shop så har jag aldrig druckit en "kaffedrink" förut. Men nu så... Provade även frappacino
pomergranate juice. Gooodie goodie!

Efter att ha smakat på Ben & Jerry`s - Cookie Dough så var jag iaf fastbesluten om att de måste va världens smartaste unge som kommit på den idèn. Vem älskade inte kakdeg när man va liten liksom?

O nu till denna affärs idè som lätt skulle göra Bella & mig till miljonärer. Hur många tjatar inte om starbucks där borta in kändis-landet United states? ; )) Ben & Jerry`s hysterin har nog ingen gått miste om heller. Så att nånstans i Sverige öppna upp denna 3 i 1 butik tror jag skulle vara mkt givande både för min plånbok och till min figur (tyvärr...)


Jag & Kimberly Stewart in heaven...

kimberly

Bella & jag anlände till London relativt tidigt i måndags morse. Fick såklart inte checka in då... Så vi åkte raka vägen till Oxford street för att kolla in den häärliga shoppingen. Det första vi ser när vi kommer upp från undergrounden är topshop. Glider in där och inser att vi är in heaven. Bokstavligt talat. Alla glittrande diamant halsband och
paljett klänningar fick mig att bli deprimerad. Hur i helsike skulle jag ha råd med allt detta?

Vi fick helt enkelt lägga band på oss och spara denna affär till sista dagen. Jag menar 4a våningar går inte på en kvart direkt.

Trots att vi besökte både Harrods och Ann summers så va det ingenting som kunde mäta sig med allas våran topshop. Så sista dagen strosade vi runt i minst 2h där inne. Gjorde över med alla inväxlade pengar och även ett o annat kreditkort användes :-S

O vet ni vem som besökte butiken samtidigt som oss? :-O Kimberly Stewart. O holly mother - så här kände jag mig då. För helskotta va låång hon va...ioförsig hade hon ett par rejäla klackar, but still..

London shopping del 1 : )

Lite (lr en hel del för att vara mig...) cosmetic shopping från London resan.

shopping

Kunde inte motstå när alla doftade gudomligt. <3