Då drar vi...

på kryssning nu`rå.

party


Fullspäckad dag igår, hälsade på kusinerna ute på landet (massa söta puppies), en god lunch inne i Örebro (shit, det är så mkt höst det kan bli nu...) och sen blev det film på kvällen.

Nu 4 dagars partaj i sträck. Bilder bjur jag på, på söndag drunk

7 Sanningar om mig.

Utmanad av : Celandine

Regler:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

image449  Lever och ris är min favourit rätt.
image449 Jag har gått i Balett när jag va liten.
image449 Jag har haft en uggla, mink, fladdermus till husdjur.
image449 Har haft 14 olika hem.
image449 Jag va livrädd för mina porslinsdockor som liten.
image449  Jag har gett alla mina pojkvänner en örfil
image449 Jag fuskade mig till MVG i historia på högstadiet.

Jag utmanar:
CillaLissa, Jove, Michaela, Ankiis, Sarha,  & alla ni som vill....

Finally home...

missarble


Efter 2 dar har jag äntligen kommit hem från min
bortamatch. Känns lite skumt att man för 2 dagar sen lämnade huset i party outfiten och nu kommer tebax i samma utstyrsel. Borta matchen ägde rum hemma hos Pernilla. Vaknade där kl 13.00 idag. Har vart parkerad i hennes soffa allt för länge nu. Drog iväg en sväng till gymmet, dock va motivationen på noll :-S Som allting annat är idag, mår lika bra som vädret är... Grått & mörkt & tråkigt.

Alla ni där ute, vad har ni för mål med livet?, brinner ni för något speciellt?, känner ni press för att era vänner pluggar/reser ?, Vad vill ni göra med era liv?

Jag får fan paniiiik om man ska vara så här vilsen för alltid.

Annorlunda söndag...

Helt vrickat.

candysgio

Behöver jag ens säga att mitt knä är trasigt? Fast jag har åtminstone inte en glasbit i foten (som min kompis har...) vi har fått cykla överallt idag eftersom hon inte kan gå. Hur udda är inte det? Det hör fan inte till vanligheten att jag blir omkring skjutsad på en cykel en bakissöndag. Först till pizzan (väntat en veckan, inte värt det...) sen vidare till videobutiken för att köpa godis, chips, dricka och glass för si så där 200kr. Snacka om att äta med ögonen! Just nu känner jag mig så neeedrans illa mående att jag aldrig mer vill äta sån här skit. Fast det vore ju en överdrift eftersom jag antagligen är lika sugen om en vecka igen.

Lite konstigt när man vaknar upp en söndag och inte minns nånting. Minns inga jag träffade och ingar har tydligen sett mig heller?... WTF! Var höll jag hus?. Ännu roligare är det när andra vet mer om än en vad man själv vet. Får liksom sms där det står "Ryktet säger att du har pojkvän" folk har sett dig hångla med den personen, folk säger att du vart på mataffären hand i hand med en kille. Hallå, vem är det som vet allt det här? Det är nämligen ny information för mig : )) Människorna i såna här små hålor har uppenbarlige inte så mkt att prata om. Kul att man kan stå till tjänst med lite
gossip.

Big empty house.

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Boyzone & skalar räckor. Lördag`s mys, lr inte.... Bara lugnet före stormen mina herrar o ladys : ) Råladdad ju, kanske lite för laddad. Brukar ju sluta med att jag inte tar mig in på krogen ens. Det skulle vara en mardröm om jag hamnade i den sitsen idag. Fybubblan!

Blir upphämtad här om drygt 1 ½h. Kom ju på här för en stund sen att jag glömt köpa nått. Hade tänkt handla med mig nån fin blomma. Men jag har liksom vart alldeles för lat/bakis för att ta mig ner till stan. Usch vilken dålig människa jag känner mig som :-s

forgiveme

Tredje gången gillt.

Gott folk, va säger ni om mina knäporträtt? 3e gången ni får se ett trasigt knä. Men jag hoppas det är sista oxå : )

  

Jag lyckas alltid och då menar jag alltid! haha... Man kan skylla på highheelsen, alkoholen lr så är jag bara jävligt klantig. Igår ramlade jag ur bussen (fick skjuts hem från krogen i en buss..) låg med huvudet ner i gräsmattan och garvade. Får se hur det går på borggårn ikväll. Det är mitt typiska, slå-sönder-knäna-ställe.

Timmarna före...

Har svårt att få fingret ur o hoppa in i duschen. Och så behöver jag sova nåra timmar, trötter. Kanske är jetlag`en som kommer så här en vecka efter. Eller så kan det va så enkelt att det är alkoholen som är boven. Förmodlingen. Men ikväll tar vi nya tag, lösögonfransar, hel svart outfit och hiiiighheels. Oh yes.


 

hangover

Sccheleten.

snyggve


Så här
snygg frilla kan man ha när man vaknar upp dagen efter festen.

Orkade inte ta mig hem till mamma 03 i natt. Det är då det är bra att ha kompisar som bor nära. Dessvärre körde de flesta bortamatch igår, jag vill ju inte va sämre :-) Skillnaden va att jag sov hos mitt ex som inte ens vart ute. Träffade honom på pizzan och han hade fått nyckeln till sin lägenhet. Sov med andra ord i en tom lägenhet i natt, invigde hans nya soffa (det ända han har i lägenheten just nu, hehe). Vaknade dock av att jag höll på att frysa arslet av mig, fick använda kuddarna som täcke.

Finally weekend *<:)

Fullspäckad dag.

- Gymmet + Solning. (fit for lördag...)
- Hämta ut biljetterna till Helsingfors kryssen.
- Fika med Mims & Lissa.
- Myspromenad, kanske även ett hembesök ;-p
- Partaj med Sandrow, Sara, Eweiss o Lina?


Vad gör ni idag?


Old memories.

050610
          (En full alexz på sin student för 2 ½ år sen....) Happiest time in my life...

Är precis hemkommen ifrån mitt ex (asså mitt ex, ex) vi gjorde slut för 3år sen. Men bättre vänner än vi är kan man inte bli : ) Har ju inte kunnat hänga hemma hos honom på 1 ½ år eftersom mitt (andra ex...) inte accepterade våran relation medan vi va tillsammans. Men allt var sig likt. Satt där med hans familj i soffan och tittade på "du är vad du äter, efterlyst & insider." Kollade även bilder från hans föräldrars bröllop, hans pappa`s 50års kalas och
mina bilder från NY. Hade helst bett dem titta bort när (de lättklädda porrstångs bilderna kom men men...) Hur mysigt som helst var det iaf, drack te och rostade bröd, nej jag åt inge bröd! Men bara doften räckte till för att ta mig 4år tebax när vi fortfarande tillsammans.

Lite unikt är det, våran relation alltså! Det är inte alla ex som lyckas vara vänner efteråt. Vi hade inte ens ett återfall, vet ju att många blir kk`s ett tag efter och så. Men han och jag har bara vart som familjemedlemar för varandra efteråt. Men har man vart tillsammans i 5år och kännt varandra i 8 så kanske det blir annorlunda.

Vad har ni för relation till erat ex? Vänner, kk`s, fiender? frågetecken

Shopaholic..

Efter alla räkningar och nöjen denna månad skulle jag ha cirkus 3200:- kvar (exkl Sälenresan och Helsingfors kryssningen) thank god! anyway, det är meningen att jag ska försöka att inte shoppa så mkt närmsta veckorna. Och om jag mot all förmodan måste så skulle det ske i Stockholm eller Helsingfors till veckan. Men det är tamigfan inte möjligt att komma in till Örebro och INTE köpa nått. Såg ju snowjoggers i varendaste affär. Och eftersom plingan säger att de kommer stort i vinter så, klart jag köpte ett par. mohahha. Men jag tycker verkligesnoown de är SÅ cutiga. Hade helst haft i vitt dock, men de blev svarta. 340kr är ju inget att bråka om : )



Blev även en klänning som kan tänkas användas på Juldan eller nyår. Vem fan köper sånt nu egentligen? Men då slipper jag ju tänka på det iaf. Gyttans!



Målet med viktnedgång?

sockerspruta


Har kommit till den punkten att jag inte vet vad jag vill göra med min vikt. Hade liksom inget mål från början förutom att jag ville gå ner.. Nu stod vågen på 52,5kg i morse och det har jag inte vägt sen mellanstadiet. Fett existerar inte längre på min kropp, det är visserligen bra. Men baksidan utav detta är ..... boobsen. Senaste 7åren har jag vart rätt välutrustad på den fronten. En rejäll C-kupa, vissa gånger har jag önskat att de skulle va mindre (ibland klär det att vara plattbystad) men när jag stod inne i Victoria Secret hytten så insåg jag att de blivit fööööör små! Har aldrig haft problem att fylla ut bhar förr. Men nu är jag tom för min egen smak för
skinny. Så vad ska jag göra nu då? Kan man inte bara stanna där man är?.....Nu har jag ju vant mig vid min kost och varje gång jag ätit mindre en dag så klappar jag mig på axeln. Fortsätter jag så här kommer jag fortsätta att gå ner.. Samtidigt vet jag inte hur jag ska äta för att stanna precis där jag är..?!...



Har fått värsta dillen på torkad frukt och nötter. Precis vart till affär`n och handlat nötter för 100spänn. : ))


Living for the weekends.

partycruise

Vilken jävla natt jag haft
. Somnade runt 03.30. Jag trodde att jag äntligen skulle få sova ut innan träningen men ikke. Va helt död när mamma kom in imorse och sa att vi skulle åka till gymmet :-S Men upp kom jag. Imorgon är jag iaf ledig, kommer med säkerhet vakna klockan nio ändå.

Ska ta en lunch på salladsbaren imorrn. Godaste kycklingsalladerna har dem. haha! Sen till Örebro och göra en brasiliansk vaxning. Det ni, äntligen har jag hittat ett ställe nära Karlskoga som gör det. Babystjärt, yees.

Ooo föresten, nästa vecka onsd-fre ska jag på Helsingfors kryssning (har aldrig vart på en kryssning tidigare, förutom Kiel kryss med föräldrarna) och detta blir väl mer utav en partycruise med tjejerna. Sen när båten går i land i Stockholm så stannar vi där och festar en natt. Nicenice. Självklart åker jag hem till kga på lördan, missa en kväll på statt? = med döden. generad

Congratulations.

Grattis i efterskott på 1 års dagen! Min blogg fyllde 1år den 12/10 : )))
1år

BeckLoover.

beeckAv en slump så såg mamma och jag en beckfilm för nåra år sen. Vi blev helt begaistrade och va självklart tvungna
att åka och hyra alla filmer som nånsin kommit ut. Och nu har det kommit ut 3 nya filmer på typ 2mån. :-D

Nu ska mamma och jag titta på den sista "I guds namn" har hört att den ska va bland dem bästa.

Har ni sett den, va tyckte ni?


Take me back ;-)

Den här låten tar mig tillbaka till New york`s nightlife.
Damn, va Kga är tråkigt så här års...




Candyshop.

Så här ser mina söndagar oftast ut.
Det är då jag får vräcka i mig hur mkt som helst..

Och igår hade jag inte haft fetdag på 2 vec så det va uppskattat. Mmm..

candy 

Best fukking trip of my life - New york 2007

328 206
49







(( Klicka på bilden för större format))

Phoneupdates.

phoning


Hej allesammans... Jag är hemma och jag lever. Va lite tveksam på fall jag skulle klara 10 dagar i NY. Men lyckligtvis så har jag varken supit ihjäl mig, blivit mördad och planet crashade inte. Anlände i Karlskoga city igår 17.00, hann i stortsett bara slänga in väskan lägga över bilderna till datorn. (500st! ;-O) sen va`re middag och vin igen! 10 dagars hårt supande, man pallar mer än va man tror det är nått som är säkert. Och ikväll finns det risk för en utgång i Karlskoga. Har inte riktigt bestämt mig än : ) 10-dagars-alkohol-diet, vågen stog på 53,3kg igår kväll. Rekommenderas om ni vill gå ner i vikt och samtidigt ha kul. haha.

NU,
ska jag ringa runt och updatera alla mina vänner. Har inte hunnit det än .... Busy we like. Sen lördagsfika med Lissie :)) Bilder kommer soon, Lovar!

All good things comes to an end..

80blocks hemifran, utan pengar och i high heels. Inte att rekommendera!

Dags att lamna denna galna stad for denna gang. buhu. I will miss everything.

Barbie & Kat will be back.

När det roliga lider mot sitt slut..

cipriani
-> Denna bild googlade jag precis fram under "cipriani" det roliga är.. att precis denna bild finns på min kamera. Denna bil stod nämligen utanför förra veckan. Undrar just vem som äger den egentligen(?!) <-

Vi ska avsluta denna resa på samma sätt vi började den. Middag på
Diva och sen vidare till cipriani. Så ikväll finns det risk för kändisar, har varit rätt dåligt med det hittills. Hoppas att denna kväll ska fortsätta till grynningen iomed att det är vår sista kväll här i NYC. Det har varit fest här 9 av 10 dagar för mig. Det är ett hårt liv de lever här. Vill helst hinna med alla favourit ställen en gång till innan jag åker juh... The box, tenjune, cain, pink elephant. Får se vart kvällen tar oss... kommer förmodligen bli en crazynight den här gången med.

Detta har i ärlighetens namn vart det best fukking trip in my life. Jag kommer sakna det här som tusan. Dock måste man ju nångang åka tebax till the everyday life back in sweden så.. I helgen blir det middagslagning, ikea shopping, utgång och fetdag med mina nära hemma i Karlskoga.

Btw, skulle hoppa in på Victoria secret en snabbis. Angelica skulle köpa lite lipgloss. Det visade sig att dem fått in nyheter för vintern. Jag tar tebax att de inte har så mkt "wow" underkläder där. Jag blev kvar där över en timme i provhytten. I min plonka låg 10$, så, där stod jag och total vägrade gå. Jag skulle ha kläderna om dem så skulle behöva bära ut mig. Ringer mamma (kl 20.00 in swe) och säger - du måste ringa mormor och be henne sätta in pengar på mitt konto. Men på så vis skulle jag behöva vänta en dag och att be mormor är inget roligt projekt. Så jag ringer upp mitt ex (vi gjorde slut för 3år sen, men are like best friends) ber han sätta in pengar (u"r the best!) så nu är jag ägare till 4 helt underbara nya set. I'm in love!

När man minns...

16 Oktober kl: 19.33



Denna låt är tillägnad dig Pappa.
Kunde vi inte bara ha hoppat över den här dagen för 9år sen.

Fancy beefmarket.

waterpipe
Fancy dinner again!
salladsbar & barbeque, jag lovar... Det va ingen dålig beefmarket :-S Gick sen över gatan till nått mysigt ställe, rökte vattenpipa för första gången. Smakade lite jordgubb annars va det inget hallelujah moment direkt. Som vanligt så ramlade jag in framåt morgontimmarna. Rättare sagt 07. Får typ enjoy'ing myself nu när Carolajna har skolan.

Börjar running out of things to do at daytimes. Igår hade vi sista stoppet -
Central park. Chillade omkring där i ett antal timmar, fotade lite ekorrar, läste lite i min jenna bok & njöt av en kyckligsoppa. Mina tankar gick hela tiden till "ensam hemma" ni vet, Plaza hotellet och alla duvor i parken. Måste hem och se den, nu när man vart där liksom : )


Best breakfast ever...

mussels  maccheese

Har ätit en helt underbar frukost. Mussuls, bagels, eggs, pancakes, fries and mac & chees. Loveeeely, fat breakfast. Det ända jag kan skylla pa är egentligen att det är sondag (= fetdag in sweden, haha)

Nu känner jag typ for att sova i 2 dygn, natti folks.

Kyssar med en touch of...

Någon kommer inom en snar framtid att få hasselnöt, cocos, mint, mango & lemon pussar av mig..

Victoria Secret is the secret.....

lipgloss

En bulle i ugnen.

dessert
Man skulle kunna tro det. Har värsta lilla putmagen. Inte bra när man ska ha en åtsittande fodrallklänning. Inte bra alls faktiskt. Mensen skulle dessutom ha vart här för typ 1 vecka sen. (?!) svårt och tro att det skulle gro nånting där inne dock, det är liksom inte ens möjligt. Det ända som är bra med att komma hem till Sverige igen är att man kan återga till träningen. Fan så här kan man ju inte se ut! O jag som vart duktig och tackat nej till alla lyxiga desserter... Vad fick jag för det egentligen? En uppsväld somaliemage. Not fair at all.
Nu ska jag återga till
situpsen.

Tredje akten

opera
(denna salong satt jag på for en timme sen, balla,ballare....ballast, right?)

Har sagt det förr men det tåls att höras igen. Jag är så stolt över mig själv. Ni vet det har med att vidga sina vyer, det är precis det jag gör...När jag va liten var jag alltid kräsen med mat, jag skulle minsan bara ha mamma scans
köttbullar. Nan nedrans kockskolemat gick inte alls hem hos mig. Men med åren mognar man förhoppningsvis, vilket jag tror att även jag gjort. Ta bara det att jag åt sniglar till frukost herrom dan. Och idag sörrni har jag ätit sushi (då menar jag med sjogras och hela baletten) och jag är precis hemkommen från operan. Trodde väl aldrig att jag skulle få gå på opera. O att jag skulle spendera en fredagkvall i NY med opera va def inget som fanns med på min karta. Så blev det iaf och nu kanner jag mig så där härligt tillfredställd. 3e akten va dock ett rent helvete, varenda blinkning va en kamp mot john blund. Kanske inte är det bästa att gå på opera när man inte sovit pa 39h. Så, utgången hoppade vi över idag och det ska bli fantastiskt skönt att sjunka in i dvala här snart. Ladda batterierna for morgondagen helt enkelt. :)

An amerikan thing.

Jag har typ sovit sammanlagt 10h pa 4 dygn. Lite trott kanner jag mig, men bara liite. Inte konstigt att det kanns som man vart har en vecka redan. :-S

Pa dessa 4 dagar har jag fatt hora "you have beautiful eyes miss"  5011ggr. Tror det ar amerikanernas thing. haha. Men jag suger at mig ofcourse!

Nu ska vi pa middag, sen OPERA and than en utekvall as usal.


När man inser...

  

E
fter dessa dagar har "dansa runt granen" fått en helt annan innebörd. Vi har nu i 3 dagar dansat runt bordet (läs champagne flaskan) så det är tydligen så de gör här, dansar omkring runt en champagne flaska som om de vore gud lr liknande. Hamnade på en efterfest på flådigaste hotellet med dels en heting och dels en som va en riktigt duktig massör. hehe... Tyvärr skulle de vidare till san fransisco så vi åkte på jakt efter en karaokebar runt time square. O jag säger bara det, time square OMFG, jag hängde utanför taxin och skrek .... everything was gorgeouse. Dock va batterierna på kameran slut så jag tänkte sova typ 1h nu sen ta en promenad dit. :) sen ta färjan ut till statue of liberty, om vädret tillåter vill säga.

åkte i hetaste limon idag oxå, hela kvällen har vart perfekt accept all candy-doing. De lever verkligen för skiten. Va hände med att ha kul med alkohol? jag har typ druckit champagne för resten av livet nu.. borsett från det fick vi världens godaste 5 rätters middag, for free..

På öppen gata...

cocaine

Killen jag hängde med igår.... (både angelica & carro åkte hem tidigt...) så jag blev kvar med carros killkompis. Han iaf, frågade mig vad jag helst skulle vilja jobba med i framtiden. Jag svarade att jag ville jobba inom det psykiska, helst på rehab. 10min senare lr inte ens det, så möter vi en kille (som typ kom fram o gav mig komlimanger för min partydress, o mina kattogön oxå för den delen.) folk slänger ur sig komplimanger kors o tvärs här. Fast bättre det än alla avundsjuka bitches in swe. :-S kommer av mig här... den här killen börjar snacka med oss, frågar om vi vill med på efterfest o stuff.. varav Fred, killen jag hängde med frågar om det finns candy på festen? Ni vet nog vad han menade med candy. Det slutar med att killen tar fram en påse coke och sniffar i sig och även bjuder Fred på't. Fick näst intill hjärthinnefarkt där. Hallå, jag har aldrig vart i närheten av ens hasch ... O där star dem o drar i sig coke framför ögonen på mig. Jag va i chocktillstånd ett bra tag efter det.

Nu är the time for an italien restaurant sen vidare till Cain, typ nån het clublounge.

6 glas champagne senare...

vs
((andra tjejen från vänster...))

Lämnar jag vackra
Eva Mendes (som btw röker marlboro menthol som en borstbindare) och alla andra skinny-fabulouse-modell-bitches. En av victoria secret modellerna var oxå en av dem som festade i bordet brevid. Uppenbart att de alla går på coke, att vara så dar skinny och leva som dem gör. ...Hard to belive....

Först hade vi middag at Divas. Crabcake, kyckling, fetasallad, pizza, ah.. det mesta fanns som man va sugen på. Har fortfarande lite svårt att få in att man aldrig betalar nånting. Hittills har jag inte betalat en ända middag, entre, alkhol lr resa hem fran efterfesten. Det är liksom deras kultur att bjuda. Igår hängde vi med en kille som hette Roberto, han tog oss till Cipriani där det visade sig vara rätt modelltätt. Annars va vi på allt ifrån negerhood ställen som Lotus till bästaste a-list ställena som "rosa elefanten"....


Avslutade natten/morgonen med en omelett till frukost på nått 24h-open-ställe. Smakade även sniglar för första gången. hehe.


Nightlife, stripperpoles & gayguys.

stripperpole

Idag har vi sprungit som yra höns mellan chanel affärer och lamborghinis och gjort över med vartendaste öre. (inne på american apparel var jag like in heaven..) Efter ett par timmars spendering, tror ärligt inte jag kom ut från en ända äffar utan en påse. Så... började tröttheten göra sig påmind, kom ju faktiskt hem från efterfesten 06.30 så. Nu har jag iaf laddat på krafterna. Ska på pink elephant someting tonight sen vidare till ........ jäkla massa namn är det! igår va vi på first
Goldbar (väggarna va täckta av skallar - guldf'ärgade sådana.) o hörrni, va fan e grejen med champanj? döäcklig juh! det smakade mkt bättre på studenten. haha. Hann även med "The box" very cute place, like a littel opera. Sist men inte minst Tenjune. (pa toan fanns det godis,tuggummin, victoria secret prdoukter att ta for sig av. halla?) Det va där festen började om jag får säga det själv, allt det andra va bara to get in to the mood. O shiit, fick värsta responsen på mina glitter-paljett-shoes. I NY liksom, trodde jag inte...
gay
I storstäder så här, guypeople everywhere. All the nice guys har gay som de säger. Eller så är det modeller (-om det vill sig riktigt illa modeller fran Stockholm. hehehe..)

And guess what? Carolajna (oxå kand som barbie..) har en strippstång i hallen. Jisses, den ligger risigt till efter lite alkholhaltiga drycker. Kommer val typ slå ner varandra for att få posa runt den dar. :-S

"Borttappad" reskassa...

Det känns som om jag vart här en vecka redan. Man hinner med så himla mkt på en dag. Starbucks frukost, 5h shopping, bio & kvällen har knappt börjat. Vi kom hit igår och jag har redan gjort över med 300$. Och då har jag blivit bjuden på både lunch, middag och alkohol. Det va den reskassan det. : )

Så nu har jag vart på en amerikans biograf oxå (ingen skillnad från Sverige ioförsig men) säg iaf resident evil 3, satt och spände käkarna under hela filman. Angelica snörvlade och sov hon. Spöregnar & åskar ute men jag är glad ända. Vi ska nämligen pudra näsan lite och sen ha en wild natt med calvin klein modeller. Mmm...

Mitt armbandsur står fortfarande på svensk tid. Lite förvirrande kan jag lova.. Att sminka sig for utgång kl 04.00 på morgonen liksom... :-S

Vattenpaus på 33rd avenue.

frukost


En caramell frappuccino & fruktsallad till frukost, skulle man ju kunna vänja sig vid :-)

På första affären jag gick in i spenderade jag 200dollar . Tackar gud för kreditkortet.

Trouble sleeping.

Klockan ar 06.14 här. Can't sleep, don't have time to...

Det första jag ser utanfor fönstret across the street är ett gym. Folk springer, trampar, promenerar som aldrig förr. Nedrans hurtbullar. Sover inte folk?
Dum fråga egentligen....

airport
Btw så såg vi
Nina från cardigans på flygplatsen i New Jersey igar. Hade ju hellre sett typ nån internattionell kändis men det kommer..

På plats in the city.

   

Lämnade ett ganska kyligt arlanda och Sverige. O mötes utav 31 graders värme. Hade jag inte direkt räknat med. anyways så var jag måttligt impad av flygbolaget malaysian airlines. För det första var det stoort som attsingen. För det andra va flygvärdinnorna kläda i (ja, ni ser ju själva på bilden....) egen tv skärm mitt framför näsan. Jag skulle ärligt talat kunna sitta den dubbla tiden. Satt och gjorde min egen jukebox, samtidigt som jag spelade tetriss och drack gratis vin. Så det ska vara. Inte nog med det sa fanns massa nya filmer, jag hade en hel hög med nya tidningar och sen serverades vi först kycklig-fetaost-pesto-sandwish och lite senare lam/lax/ris. Mm... In paradise! anlände I new jersey kl 18.45 amerikansktid. Hur fan ska man kunna gå och lägga sig med allt detta utanför fönstret? impossible! Tog en cab till Carolajnas "man" och holly mother hans lägenhet!!! :-S finner ikke ord! Gick ut och at en mexikansk middag. Lovely. Imorn äre frukost på starbucks and some shopping. Sen en kvälls bio, AND some seriouse partying. Det är val dags för er svennar att pallra er upp till jobbet snart, själv ska jag go to bed.

Sleep tight. ssover


Goodbye my lover.


godbye

Auf wiedersehen  .....

Låtsas som det regnar...

Sitter här i lugnan ro. Om 5min kommer girlsen och hämtar mig. Glassdejt på donkan ;) (söndags tradition it is!) Imorn kl 05.30 bär det av från Karlskoga, jag har inte packat än! Lr ja, allt ligger i en hög över resväskan. Vi ska va värsta glamourösa imorn, från sthlm centrum ut till Arlanda ska vi åka limo. Hoho. Kom och tänka på att jag aldrig åkt limo förr...

Det kommer bli galna dagar/NÄTTER in new york city..

NYYY

Förfest i latex.

När det kommer till att sjunga så är jag först med att banga. Fråga alla mina ex och ni får samma svar. De har allllldrig hört mig sjunga. Jag är så jäkla kass på`t så det ska dem va glada för. Idol är inte min femma inte. Men igår ni gott folk, då vare jag som stod i soffan och sjöng alla grease låtarna. O ska det göras så ska det göras ordentligt. Så jag stoppade ner klänningen i mina "latex" tights och drog upp dem över naveln. Försökte efterlikna Sandra Dee i sista scenen, ni vet när hon tuffat till sig med lackbrallsen : ) Inte nog med det, allt dokumenterades på video. Sitter här nu och bävar för att den ska komma ut på facebook.

grease

Resten av kvällen/natten va, Mmm.. Drama säger jag bara. And I love it <3 Satt och berättade om alla galenheter för mamma imorse. Hon bara tittade på sin karl och frågade - Vad är det för fel på den där människan? :-S Hon påpekade även att det är dags att dra från stan igen nu. Jag har nämligen prickat in rätt bra när det gäller att ställa till med kaos och sen flytta från stan förr i tin. Och efter nåra kaotiska månader nu så kommer New york resan ganska lägligt. Behöver jag säga att NY resan kommer bli crazy?

Over and out.

gone

Arbetslyx.

Yeeej! Jag fick ta hyrbil hem från jobbet idag, ska ju ändå dit igen kl 09 imorn : ) Gyttans det! Stod ett bra tag och valde mellan den nya A6`an och en saab 9-3. Sen kom jag på att jag är en lousy bilförare så det blev en bensinsnål lite sak. Fast faan va underbart det är att köra ny bil.

smashedcar

Konsten att packa ;-S

Packning är ju inte direkt min specialitet. Och vem`s är väl det? Väskan är redan nu full i enbart skor?! Kläd högen brevid ska också ner.... Plus en jädra massa partydresses. Damn. O ja.... Handbagaget blir liksom min necessär.

jee packning.

klähög

10 dar i new york är fan mkt!  tes

Hjärtekrossad?

Somebody wants u, somebody needs u... Do u remeber me, like i remeber u? do you spending your time going back in your mind to that time? i`m going through a hell...

Somebody hope that u someday will se... How could we go wrong?
U will always be in my life even if i`m not in yours...

iglesias

Whitout u it`s lonely...

.....That somebody is me... 
- Denna låt fick jag skickad till mig av en viss someone. Hm? 
Jag får känslan av att han fortfarande....


Perfekt morning <3

Åh åh åh : ))

Vaknar upp.. Blå himmel, fredag, inbokad lunch på stan. Liiite kärlek i magen love

löööve

Va meningen att jag skulle ta en simtur i bassängen. Men neee, idag vill jag inte stressa. Istället ska jag packa lite inför resan, välja en riktigt höstig-lunch-outfit, skicka iväg ett sms, växla till mig lite dollar (6,52, woho!) och sen jobba ett riktigt slö pass 17-22. Det här med bra och dåliga dagar är verkligen en berg-o-dal-bana.

Welcome the autum.

hmbralls
Hösten är här och det är dags att ta fram jeansen. Det ligger jeans för si så där 15.000:- i min garderob. Inte ett ända par kan jag ha.. En sopsäck skulle sitta bättre. Trots att mamma sytt in dem i benen/röven så sitter dem inte så där gjutet som jag vill ha dem. I-lands problem kan man tycka! Anyways så har jag skickat efter ett par nya svarta bralls från hm. Ett par svarta byxor är det absolut viktigaste i höst och vinter.



- Vad är ett måste i er garderob i höst/vinter? bubbel

Bra och dåliga dagar.

Idag har vart en lite sämre dag .... hann inte ens slå upp ögonen innan allt kändes menlöst. Min livsglädje är på vift, kan nån ge mig den tebax måntro? Jag är inne i en sån rastlös period att jag är kapabel till fööör mkt impulsiva stuff. Typ gå och köpa en lägenhet bara för att ha nått och göra. Det har jag visserligen inte gjort men jag känner att de skulle kunna hända. Typ dra iväg till ikea och handla på kritakortet. Ikke bra det heller. Idag tänkte jag tom ringa till jobbet och fråga fall nattpersonalen ville va lediga så jag kunde jobba. På så vis skulle jag jobba 22-06 plus mitt pass imorn 09-19. Som tur är kom jag på andra tankar (typ gå och lägga mig i brist på annat...) O nu tänker jag typ gå och lägga mig igen för att den här dagen suger! Imorgon ska jag ha en bra dag.



Ciaoo!
 sover


 


På jakt.

Har vart och kollat på 2 lägenheter idag. Båda väldigt centralt belägna men jag ska tacka nej. Den ena kändes alldeles för liten. Den andra va större och rätt mysig men den där gå-in-garderoben fattades :-//

Men det dyker ju upp nya lägenheter hela tiden så jag ska fortsätta mitt sökande efter NY resan.

centrum

Tisdagar.

Vad gör ni denna evening? Alla är väl inte bänkade framför desperate hoppas jag? Själv har jag ju inte 5an så jag får sysselsätta mig på annat sätt... ;)

het

Höst i NY... 6days to go...

autum..

Finaste höstvädret är det idag. Nu när vi är inne i Oktober så är det väl bara att acceptera. Det är höst! Oktober är ingen bra månad för mig. Mycke mörka minnen. Fast idag är det allt annat än mörkt ute. Solen skiner. Har varit iväg och pumpat muskler, gymkortet går ut imorn ;-S Då blire inget nytt träningskort förens jag kommer hem från NY. Fast min NY-friend kan fixa provträning 1 vecka där nere. That a like. Måste ju kolla in ett americanskt gym liksom. De ligger ju lite före oss så jag vill se va de har att komma med. Hade en fika med Carro (det är hon som är NY-frienden) igår kväll. Och innan dess har jag inte riktigt fattat att jag åker på måndag. Men med allt hennes englishtalking om celebs, 24h parties & hetingar med en ärta till hjärna. Jaao, då kan jag bara garva och längta ännu mer. Jag som sitter här hemma månd- torsd och inte pallar med varken mig själv lr den tråkiga varda`n. Det kan ju inte bli bättre än att resa till staden som aldrig sover. woho 

Ska iväg och fika hemma hos en f.d kollega idag. Hon och hennes karl har gått och köpt sig Villa & vovve.

Personalfest update.

Lite tipspromenad, ägg/gurklekar och tacofrossa : )

pfest

De ringde precis och sa att jag glömt en sko där... 1?

Dessutom hade dem som arrangerade festen gjort en personal bibel. Där de skrivit om alla. Så här lät det när de beskrev mig:

- Alexzandra "fiskmås, fjortisen" Andersson.
Alexzandra är en mycket glad och possitiv person. Hon bor i Karlskoga och är en äkta fiskmås (fiskmåsar kallas vi som kommer från Karlskoga, då jag jobbar inne i Kristinehamn), hon har otaliga gånger försökt komma därifrån - Göteborg, Norge, Smögen m.m. Men det har alltid slutat med att hon krypit hem. Vi har även fått information om fjortis uppträdanden så som slag med handväskor, bråk med pojkvänner, borttappade trosor och hysteriska utbrott! Allt för att hon är en svamp som inte fattar när hon druckit för mycket. Hon tänder även på när folk pissar på henne!

hahaha, sånt här är väl bara för kul. Får väl skylla mig själv när jag är en öppen bok?! arg gubbe

Världens bästa barnvakt.

barn


Ja det är jag det! Är barnvakt åt min syster och broder. O så har lillasyster nån kompis här. Jag sitter och poppar och msn`ar medan dem springer omkring och jagar varandra i hela huset. Men jag poppar för högt för att höra deras skrikande & skrattande. Om deras föräldrar va här nu skulle de minsan vara slut på hoppandet i fåtöljerna och allt gormande. Gu vikken snäll barnvakt jag måste vara. Skyller på att bror fyller år idag. Lite kul måste de ju få ha =-)

Har jag missat nått?

Satt och väntade på mamma på stan. På 5 min såg jag typ 5 handikappade människor gå förbi (oberoende av varandra). Funderade på om jag missat nå krig lr så i Karlskoga. Folk utan fötter, ett för långt ben, rullstolar och jag vet inte allt. Sitter där och fundilierar på om de har bil och handikappkort. Rätt som det är kommer en rullstolsbunden tant och ska ta sig in i sin v70. Det va ett jäkla projekt kan jag lova. När hon kommit in i bilen så tänker jag - hur fan ska hon få med sig rullstolen som står utanför? O hör här nu. Skuffen öppnar sig automatiskt och ut kommer nån typ robot-klo och vrider sig runt hela bilen o hämtar rullstolen?!. Hallå, jag vet att vi inte lever på stenåldern men för helskotta. Har aldrig sätt nått liknande. Undrar just va den kostar. O allt för att kärringen ska kunna ta sig fram med bil. Ge kärringen färdtjänst för helskotta!

robot