Jag + 15 blivande män :)

Tror ni jag mår bra här hemma lr? hehe. Jag & syster har 15 pojkar att titta på. Skämt o sido, lillebror fyller 6 år idag. Huset kryllar med uppklädda små sötnötter. Blir så glad när jag tittar på dem. (nej, jag vill inte ha nåra egna....) än! Det blir pizza delivery och marängsviss å fiskdamm såklart! Själv ska jag iväg på personalfest här om en halv timme. Får låta syster ta hand om pojkarna. För henne är det rena paradiset eftersom hon är 7år. Lammisar i hela huset. Ujuj.

sebbe&anton
Blondinen till vänster (med svärmorsdröm-tröjan som jag köpt!) är min broder. Brevid har ni hans bästa vän Anton. Kan inte låta bli att tänka på
Steve från Beverly hills när jag ser honom. Värsta tjejtjusaren och gängledare typen är han.
   

Tro det eller ej...

Men jag är på efterfest?!

Kollar sjuka klipp, lyssnar på låtar från 1993 och trånar efter junkfood.

Personen brevid korkade just upp en öl. Och de snackar redan om att ta sparkcyklarna ner till systemet. Men det är lite just det här jag älskar ;-S inte för att den här efterfesten är så värst galen men... Vi sitter här och inväntar våran chaffis på att hon ska nyktra till, då är det nämligen åtorpsmarken : ))

Gårdagen var bara uppvärmning för ikväll.

Vem behöver lip injektion..

När man har ett lipplumper...? Köpte mig ett lipplumer i bara farten då när de va sån där halv-hysteri. Provadet det en gång utan nått större reslutat (bortsett från stickningarna..) sen dess har det blivit skräpandes. Hade ett par slötimmar mellan fredagsfikan och getting ready for partytime. Så, rensade ur sminkväskan och fann mitt plumper. O se vikka fylliga läppar jag fick... Haha. Eller inte!

 30 
 

Till helgen...

Denna klänning ska invigas på personalfesten på lördag : ) Visst är det underbara färger? Dock är den alldeles för lång (ska ju inte se ut som nån galaklänning...:-S) så den ska kortas typ 2dm.
09

   (typ så här lång ska den va btw..)

Problemet är bara vilka skor? På bilderna säger jag helt klart dem blåa. De lyser upp väldigt fint. Men irl så känns dem vita mkt bättre, de liksom förlänger benen. Dessutom är ju klänningen så färggrann i sig så vita skor kanske blir bra ändå? Vad tycker ni?? kommentera

My new löve.


kamrea


Valde mellan en rosa och en röd. Men denna va ny på marknaden : ) Nu är NY resan räddad. God forbidd att inte kunda dokumentera en sån upplevelse :-S

Jag älskar....

personliga armband. Helst dem som man kan välja egen text på : )

 image930 .

Detta hittar du här för 650kr
..... O Kyssjohanna blir allt populärare.....

Sysselsättning - utmaning.

REGLER: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp.
Använd den som "svar". Snodd från fattylicious : ))

1. Vilket år är du född?



2. Hur definierar du din sexuella läggning?



3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?



4. Och din sämsta?



5. Vad söker du hos en partner?



6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse?



7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?



8. Vilken kändis är hetast enligt dej?



9. Vad gör dig avtänd?



10. Vem hade du dit första riktiga förhållande med? ( Bara förnamn)



11. Vilken kroppsdel på din partner gillar du att kyssa? ( förutom munnen)



12. Ett kärlekspar på film elr tv som du gillar?



Tjejsnack - Sommarminnen.

Vecka 39 tjejsnack
Sommaren 2007


-Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007? En jäkla massa utekvällar & ett turbulent förhållande. Inte värst mkt trevliga minnen :-S


-Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!
Se svaret på frågan ovan. Mycke tankar, känslor och bråk. Men det har vart mkt små minitrips så som Göteborg, Borlänge och London. Det har vart kul!


-Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan? 
Jag har bl.a vart i Turkiet 2 veckor. Sen små resor lite hit och dit.


-Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
Oh yes, fast bara när jag är utomlands. Skulle aldrig ligga på stranden här i stan.. dels för att det känns som att solen inte tar och sen för att stan är så liten.


-Vad är din favoritsyssla på sommaren?
Resa (både korta och långa resor) GRILLA, fika med vännerna, kvällsbad (tyvärr lite dåligt med det i sommar..) vara i sommarstugan, åka båt. Vara ute i naturen så mycke som möjligt. & så festa lite oxå. ;p


Bra start...

Skönt att börja dagen med att hoppa i badbassängen. Simmade 1500m.
Sen avslutade jag med lite grillning i simsolariet och även i bastu`n... Jag & pensionärerna så här på tisdags morgonen. hehe.

Det blev föresten ingen lägenhets koll idag. :-( Det va en annan som hade mer poäng än mig som tackade ja! Fast det kanske va bäst så, nu har det nämligen kommit upp en precis likadan, samma adress och allt. Fast där är inflyttningen
1 Januari. Peeerfa!


Naughty girl

I`m gonna do something really bad today....

forbidden


But no drama without lite förbjudenheter. Riiight? Tjingeling!

Lägenhet`s visning :-P

2 rum och kök på 59kvm.
Bregårdsgaten 23A (3e våningen..)
Hyra 4335kr/mån.
inflyttning - 1/11. (där tar det dock imot lite....) hade hoppats på absolut tidigast 1/12. Men är den tillräckligt fin så tänker jag inte tacka nej. ;-S

Plus: Kapprum. (möjlighet till walk-in-closet?) glad gubbe
-Nykaklat badrum. Hoppppppas på badkar!

Imorn 13.30 ska jag infinna mig. Kul kul! Vill ju som sagt kolla runt lite på olika innan jag bestämmer mig.

Helgen & veckans horoskåp : )

nightmare


Det ordet som bäst beskriver ditt kärleksliv just nu är kaos. Du blir ideligen överraskad av andras ord och handlingar och du vet dessutom inte riktigt vad du vill ha....


Nu kan du vara drömmande och en smula inåtvänd, sociala kontakter känns mest jobbiga och kravfyllda.
Unna dig utrymme och satsa på egna intressen, då blir veckan glamorös och njutbar.

Du njuter av att känslorna svallar passionerat och kan gå i gång var som helst när som helst.


- Ibland blir jag fan rädd för horoskåpen (typ som bilden där uppe :-S). Dessa kommer från klick/fredags bilagorna. :-O

Damn! What a night...

heta morötter


Vaknade full som ett ägg vid halv 8 imorse. Min första tanke va "var är jag?" och det första jag ser är min f.d chef. Det visar sig att jag är hemma hos en gamal kollega...hittar inte mobilen och jag skulle va på jobbet i Kristinehamn kl 09. Paniiiiik. Springer hem till min kompis som förfesten vart hos. Där låg min käraste mobil och väntade på mig. Kröp ner en stund mellan min vän och hennes nattbesök. Behövde lite närhet kände jag. Grät i 30min och sen kom mamma och hämtade mig. Dags att åka till jobbet, fortfarande full som en kastrull.

Som jag skrev igår, har man inga förväntningar kan man inte bli besviken. Och kvällen va minst sagt över förväntningarna. Om det va positivt vet jag inte! Men jag lever iaf, efter ett 10h långt arbetspass, en runda till toan för att kasta upp kebabbaugetten jag precis ätit. På min unnar dag och allt! Kompenserade upp det med junkfood efter jobbet. Mitt vita linne är blodigt och jag kan inte sätta mig på röva utan att skrika rakt ut. Krossad svanskota, Mmjo!

Testing - basker.

Det är en hel vetenskap att ha den på rätt sätt juh. :)

basker3 
 

Typ vithelg.

softfest


Det blir första helgen på länge som jag inte går ut en lördag ;) fast det blir lite halvslö-utgång ikväll ändå...Dricka nåra cider, nått glas vin, en redan använd outfit och sen vara bakis 10h på jobbet imorn.

Det är skönt när man inte har för höga förhoppningar om kvällen. Ska jag va ärlig så har jag inga alls. Är inställd på typ 10pers på krogen. Kan ju inte bli annat än över förväntningarna då lr va säger ni?

Ska bli skönt att jobba imorn, skönt att komma hem från jobbet och bara slappa framför tv`n, underbart med "unnar-dag" med ben & jerrys. En fin fin helg det =p

Vad har ni för planer ikväll/helgen?

Lunch-Outfit.

lunch lunch

Vit polo - Hm/ 98kr
Skinkjol - Gina tricot/199kr
Senapsgula tights - Hm/79kr
Dockskor - Wedins/299kr

Tjejsnack - Yrken/karriär.

tjejsnack

Vilket yrke har du/studerar du till och varför valde du just det? Om du inte, vilket skulle du välja?
-Gick samhällsvetenska med inriktning media. Visste inte vad jag skulle bli på den tiden så jag läste sam. Annledningen till mediainriktningen var för att det lät roligare än språk & ekonomi.


Trivs du med ditt yrkesval/att du inte valde alls? Varför/varför inte?
- Jag är nöjd med det valet, fick gå med alla vännerna. Men skulle jag välja igen skulle omvårdnadsprogramet vara ett alternativ. Det passar mer in på det jag vill jobba med....


Trivs du på din nuvarande arbetsplats/med dina nuvarande arbetsuppgifter, eller vad du än gör? Motivera!
- Ja, jag trivs på det jobbet jag är nu. Det ända negativa är att det ligger 2,5mil härifrån. Gillar inte bussen :-S


Vilket yrke drömde du om att ha när du var liten? Varför just det?
- Hur liten? När jag var 10år ville jag bli polis eller veterinär. När jag kom upp till högstadiet ville jag bli psykolog lr inredningsarkitekt. Annledningen till paykolog var för att jag hade haft en hel del traumatiska händelser i min uppväxt och inredning för att det intresserade mig.


Har du möjlighet att göra karriär/vidareutbilda dig inom ditt yrke, och är det viktig för dig att kunna göra det?
- På den linjen jag gick måste man vidareutbilda sig. Och på mitt jobb kan man inte jobba sig uppåt - förutom att bli chef typ.... I nu läget är det inte viktigt att göra karriär för mig. Jag jobbar för att tjäna pengar inget annat.

Varför/varför inte? Är du utan yrke osv, skulle du kunna tänka dig att klättra på karriärstegen?
- För att det jobbet jag har nu är inget jag tänkt vara på föralltid. När jag tagit tag i mitt "drömyrke" så vill jag kunna jobba mig uppåt inom det området men jag har inte kommit dit i livet ännu. Prioterar andra saker i livet just nu än karriär.


Önskeplan.

pin 8/10 - 19/10 - New york.
image573  25/11 - 12/12 - Thailand - Bangkok/Phuket
pin 30/12 - 6/1 - Nyårsfirande Sälen.
(image573pin ) 1/1 - Ny lägenhet.
image573  Jan/feb - Milano.
image573  25/3- 15/5 - Tågluffa till alla huvudstäder i Europa.
image573 Maj/juni - Köpa en söt liten cab.
image573 Sommaren 08 - Roadtrips med girlsen, Roskilde, Gotland, Kusten.
"image573 Hösten 08 - Stockholm med A?"


De som är markerade med pin är redan bokade/betalda/bestämda.
Och resterande är fortfarande under planering glad gubbe

   

Vad har ni för planer i höst/vinter?


Dagens fråga.

Hur ställer ni er till sex på första dejten?
Försvinner flickvänsmaterial-stämpel`n lr kan det fortfarande bli something serious.
Vad tror ni?
fuckonthefirst

Backpacking in charleswood.

Man skulle kunna säga att jag backpackar i Karlskoga. De senaste 16 nätterna har jag vart kind of homeless. Fast mina grejer är ju hos familjen men jag har bara sovit där 3 nätter de senaste 2veckorna. sover

sovplats


Hittills tror jag pillan`s soffa är skönast. haha.

Fortsättning följer.....

Het som få.

petra

Petra Nemcova...

  

Take me out of here..

vaniljbullar bullar

Mamma bakar bullar idag.

Just nu står det stora nygräddade vaniljbullar på bordet. Behöver jag berätta hur det luktar?

Jag får panik. Måste hålla mig borta! fire

Konsten att få en kick...

mys

Jag vill göra någonting KUL. Men vad är kul?

De senaste söndagarna har jag vaknat upp och varit bakis och festsugen. Udda. Är det inte så att varenda människa blir lite av en helgalkis under sommartiderna? Jag kan iaf konstantera att det har jag blivit denna sommar. Att sen komma ur det där och ersätta utgångarna till andra roliga saker är inte det lättaste.


Jag behöver såna där små kickar hela tiden. Får bli lägenhet nästa.


Vardagssysslor.

freedom


Så här års (den mörka delen av året..) så är det minst sagt tråkigt att vara ledig. När man jobbar så klagar man över att man inte är ledig och när man är ledig så har man tråkigt? Kommer inte på frågan att vara nöjd nån gång. Jag har tackat nej till mycke jobb på sista tiden för jag har inte haft lust. Men nu när hösten uppenbarligen är här så suger det att sitta hemma.

Man vaknar upp på morgonen och väljer mellan att häcka framför tv`n, promenera lr fika. I längden är det förbannat tråkigt. Och idag har jag promenerat i 1 ½ h, gymmat 45min, gjort ansiktsmask, hårinpackning, gjort en sallad (visserligen väldigt god..) Men resten av dagen får jag på min höjd se fram imot en kvällsfika lr filmkväll med nån kär vän. confused

I helgen har jag iaf tagit åt mig jobb. 9-19 både lördag & söndag. Fina
pengar det.

Vad sysselsätter ni er med på vardagarna?

Ny lya?...

Ska ta vägarna förbi hyresbostäder idag. Har inte tänkt skaffa någon lägenhet förens i januari. Men jag vill se mig omkring på många olika först. Krav nr 1 (och egentligen det ända kravet) är att jag ska kunna gö en walk-in-closet. Därför tänkte jag ställa mig på kö redan nu så man kan välja och vraka lite. & så kanske man lyckas få en med krypavstånd till krogen. Vore ju perfa det. haha. tes

girly walk
                            rosamoln

Riktigt girly vill jag ha den... O äntligen får jag ta upp min runda säng igen : )

Hösten på ingång...

Jag står inte ut med mig själv såna här dagar. Det finns absolutly nothing to do.

Laddade ipoden och gav mig ut på en lång promenad. Va borta i 1½h, skööönt.

höst

Beautiful face.

Abigail Clancy

abi

   

Vill vill vill...

never 

Måste bara komma på en text som passar in på mig.....

I allas garderob i höst.

Ska det tydligen finnas en skinkjol. Så jag fyndade denna från Gina tricot, 199kr. Helt överenskomligt. Så kompletterade jag med ett skärp som förlängde kjolen.. Blev helgens utgångs-outfit det : )

kap 


O sjalen 79kr / Indiska.

Crazy in love.

j


Åh, lycka!
Denna regniga bakis söndag.

filmen crazy in love (som jag tänkt hyra ett flertal gånger, men aldrig fått fingret ur...) går nu på tv. O varför vill jag se den måntro? Jo, min stora kärlek Josh Hartnett är huvudrollen. Orgasm.




Söndagsdejt.

Vågen visar 53,3kg! Jag är fortfarande i chocktillstånd. :-O

Jeans som förut sutit som a second skin kan numera kallas för baggy.

big

Nu ska jag iväg på dejt, på donkan.... Mmm.. Söndag är svulldag, har längtat en vecka på den här dan. haha.

Vattuman

Nu drar du på lite extra, allt för att glömma vardagen och kunna koppla av. Det blir myckte av det goda. Det finns risk att du säger mer än du hade tänkt dig. Särskilt under helgen. Det kan handla om kritik eller om känslor som du inte alls ville avslöja. Trasslig vecka.

Lite magert och trist i börsen med desto rikare på upplevelser. Du låter inte pengabekymmer förstöra stämningen.

Du kan vara romantiken själv den här helgen. Venus får dig att säga och göra saker du aldrig gjort förut!

vatt

Spännande horoskåp or what? att jag försöker glömma vardagen och inte låter pengabekymmer förstöra stämningen stämmer läskigt bra. :-O

Bye for now.

statt


Har vart lite små stolt över mig själv senaste gångerna det vankats fest. Jag har ju bara druckit 3-4 glas vin och hållt mig på det heeela kvällen. Men igår insåg jag att 4 glas vin är en hel flaska. I mitt tycke ganska mkt faktiskt.

Ja så igår blev det 4 glas vin (läs en flaska vin) och sen skjutsades vi till Flamingo. Gillar det där stället faktiskt : ) Fast nu hem till mitt favvo place. Haha. Statt forever lr va säger ni mina vänner? ;-S

Gu va jag så inte älskar att sitta på ett tåg när man är dagen-efter-sleten.

Trodde aldrig....

att jag skulle bli ägare till en basker. Inte pga att det är fult. Snarare för att jag inte skulle kunna bära upp den. Samma sak gäller mössor, vareviga år! Jag får frysa om knoppen år in och år ut... Jag klär helt enkelt inte i det, o vem gör väl det? Anyways så hoppade jag in på Indiska där jag såg en söt liten stickad basker. Fanns i vitt & grått. O hör och häpna den satt ju inte så pjåkigt ändå : ) och 79kr va ju ingen summa att bråka om. Det blev att dra kritakortet för hm.... 3e, 4e gången idag?.... plockade med mig en söt sjal oxå, när man ändå är igång...

Hoppas bara man lyckas få till den sen när det är dags att värma öronen.

basker
 
En av dem som klär i basker. Fast hon skulle va hotish i en sopsäck så...

Att handla på krita.

kate


"förr i tiden"

så va jag en väldigt vit/färgglad person. Använde aldrig svart! Har vart anti svart när det gäller både kläder, bilar, inredning och vad mer det kan tänkas va. Men när jag blev tillsammans med P så vart det andra bullar. För det första så är hela hans lägenhet (iaf vardagsrum) svart. Och det ska va svarta kläder o etc..

Han har sakta men säkert bidragit till en mer svart garderob. O visst svart funkar alltid, blir aldrig ute lr så. O inredningsmässigt känns det stilrent. men...

Nu för tiden kommer jag på mig själv allt för ofta med att vara fööör svart. :-S

O morgondagens outfit kommer bestå utav svart skinnkjol och svart skinbälte. Farligt att ha ett kreditkort i plånboken. Ska ju endast användas i nödfall så som Newyork resor och drinkar på krogen. Men jag ser det som en smärre kris att inte ha något att ha på sig imorn kväll, så det fick användas liite till.

Motiverad!

g


Borde egentligen ha dåligt samvete när man hyrfilm fast det är skinande väder :S Men men det får gå. Jag fick tillräckligt med uv-strålar på mig i solariet. Hehe.

Angelica och jag hyrde 3 filmer som vi ska sysselsätta oss med idag. Nån skulle lika gärna kunnat döda mig innan jag gick in på videobutiken. För det va minst sagt rena självmordet att komma in där. En kyl med Ben & Jerry`s glass precis innanför dörren. O inte nog med det så luktade det lösgodis i hela affären. Dem som känner mig vet att lösgodis är min största lass. O cookie dough, kill me!

MEN eftersom jag är en riktigt stark och motiverad människa (allafall just nu) så gick jag fram till kassan betalade filmerna och gick ut. *Klappar mig själv på huvuvet* Nu ska jag istället hugga in på min sallad sen blir det vattenmelon till efterrätt. ;-P

Saker att lära sig tycka om:

wine

(oavsett om det inte är gott..)

- Te (helst grönt)
- Havregrynsgröt (perfekt frukost och man står sig längre på det än rostade mackor)
- Keso (nyttigt pålägg!)
- Vitt vin (billigt & så är det lite classy att sitta med ett vinglas i handen ;-) Perfekt till dejten/ tjejkväll.


Har ni nåra tips på nyttiga saker man borde lära sig tycka om?


Resa(or) bokade!

Det stod i aftonbladet`s horoskåp att en mindre resa skulle passa bra för mig. Vad är inte bättre än en tre dagars mini trip till Borlänge då? O i Veckorevyn stod det oxå att resor är det ultimata & att jag skulle vidga mina vyer. Jag som bokat både Sälen och New york. : )) Hörde ni det, NY är bokat! 2 av 4 på min reseplan är redan bokat. Hallelujah.

happy


Nu ska jag fortsätta njuta av min minisemester här..

.Tjejsnack . Promenader . Resebokningar . Partaj? .Shopping.

Fick föresten tag i den svarta satinjackan från Gina tricot oxå. Happy! Tror inte riktigt dem förståt det här med shopping i Borlänge. Jag har nämligen hittat 2 eftertraktade jackor som jag liksom givit upp hoppet om. I Göteborg & Örebro försvann de som smör i stekpannan. :-S

OMG.

Ställde mig på vågen och den visade 55.9kg. Det är ett mirakel kan jag tala om.

Jag har senaste månaden vart så damn proud över mig själv för att jag vart nere på 56.5kg. Det är många många år sen jag vägde så lite. Har legat typ på 60 sträcket (god forbid, never again) länge.

Nu måste jag packa sista innan tåget till Borlänge går : )

Nyhet!

Stockholmstreetstyle har nu börjat med Göteborg/Malmö`s streetstyle. Kul!

street

Cute triio - slår alla lottvinster.

Haha, undra hur det känns att ligga i tv soffan och så ligger det
dubbletter brevid.

trillingar

Det är en på 200 miljoner som lyckas få enäggstrillingar. :-O
Läs mer....

I love drama.

Det har vart dåligt med drama in my life senaste tiden. Men så tänker jag tebax på lördagen och kan inte låta bli att skratta lite ;-D
drama
From now on it`s gonne be some changes.... O jag längtar! Mer galenskaper, spontanaresor & missöden i fortsättningen. Sånt där man tittar tebax på och skrattar åt ni vet.

Lovely trio.


trio

Like the dresses. Speciellt Rihannas.


Resplan.



-New York - Thailand - Milano - Sälen-

Får se hur det går med det.

   

Varning för känsliga läsare.

princess


D
en här dagen har vart en mkt miserable day. Dagens höjdpunkt ligger nånstans mellan gymmet och cecarsalladen jag åt. Bortsett från det har jag suttit kvar i träningkläderna och kännt mig något sådär eftersvettigt härlig. Liksom fanns ingen annledning att hoppa in i duschen, och sen smörja in sig med ljuvligt doftande victoria secret produkter. Nä, varför göra det när man plöjer igenom desperat housewifes? Så jag har inte varit utanför dörren nånting idag. Inte ens hämtat posten. O även om jag känner mig som världens tråkigaste-miserabla-pansionären så måste jag erkänna. Jag tänker gå och lägga mig och få slut på denna meningslösa dag. Lägga mig i min lillasysters barbiesäng med  den söta sänghimmeln och hela
baletten. Imorn hoppas jag på en mer händelserik dag. Typ à la desperat housewives drama dag.

Plötsligt har man inga.

Vänner. Nu när i really need one.

Antingen jobbar dem lr så är det nått annat. Suck.

En kvällsfika skulle ju sitta så fint.

Nyttigt & gott frukosttips : )

004

Hittade denna nyhet - filmjölken alltså. Fanns även med smakerna banan/lime och sen smultron/vinbär. =p O i
lättvariant oxå, perfekt ju. Sen "GI" muslin till. Med de nyttigaste råvarorna du kan få tag i. Vill absolut rekommendera er att testa detta som frukostalternativ. Jumjum!


Efter en vecka.

med enbart nyttigheter så njuter jag just nu av en punschrulle. Och då menar jag verkligen njuter. Imorn är det bara att säga hej och välkommen till havregrynsgröt och träning igen. Man måste väl få unna sig en gång i veckan iaf? : )

punschrulle

En oplanerad middag hos familjen..

me 

  
Naglarna är inne på sista versen så man får göra det bästa av situationen : ))

...... ingen kommentar ang. huset på bordet. Det är meningen att bag-in-boxen ska stå där i, jätte förnurligt tycker mamma ;-S

Då va det över..

Korridorslivet.

Alla förköp va slut så kl 20.00 stod jag o Ewe och mutade vakten med brunch. Det kan ha se sig om i stjärnorna efter men det funkade iaf då... hehe.

Räckte med ett par glas vin för mig och vid midnatt va jag sugen på sängen. Men Evelina fick sin
prins och jag min kycklingsalad, alla glada och nöjjda = )


Vid 04.30 vaknade jag ioförsig av ett tjejslagsmål som varade i över 45min. Det är väl sånt man får ta när man bor i korridor antar jag.


I know världens vackraste...

Lägenhet. Jag är verkligen kär! Den ger allt förutom svensson-vibbar.

& att lägenheten ligger i Karlskoga är nådigt chockerande. MEN den är på 190kvm o kostar 6500kr/mån. Inge överpris lr så men för en ensamstående dam som mig (som helst inte jobbar förtillfället) så är det lite tungt.

Med andra ord - I neeeeed a roommate ; )

flaat 

Har googlat fram o tebax på lyxiga apartments. Men inte en ända mäter sig med den jag sett. Så när jag säger världens finaste så menar jag verkligen den finaste JAG sett. Den ligger liksom i sketna KGA, så jag får helt enkelt bosätta mig där föralltid :-O

Hur mycke har ni i hyra?

Hemlös.

Helt plötsligt lever jag korridorsliv för 2 dagar. De senaste dagarna har gått i träning-diet-solning-ansiktsmask-kategorin. O nu har jag även målat naglarna & lagt i hårfärg...

färgat

O såklart glömde jag den ända outfiten jag hade. När jag för en gång skull lyckades packa väskan förnuftigt (för 2 dagar istället för en vecka..) så glömde jag skinshortsen som jag skulle ha ikväll i bilen. ;-S O inge reserv har jag...

Nu ska vi snart iväg o kolla på volleyboll turnering iaf..

Veckans beautiful face: )

Bianca Balti

biancabalti

  

bye bye studentliv...

Hittade mina slutbetyg, lr samlat betygsdokument som det så fint heter.....

Så nu kan jag säga adjö till allt vad studentliv heter. Inte för att det låg högst upp på priolistan men ändå. En valmöjlighet mindre ;-I

studentliv

Dags att pumpa booty`n...

evabut


Still jealous at Longoria. Nu --> Body Pump med mammis : ))


I min telefon...

Stulen från Ankiiis.phone

1. Vem ringde du senast? 
Evelina

2. Vem ringde dig senast?
Patrik

3. Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
"Jag kommer alltid att älska dig"

4. Vem skickade ditt 6:e mottagna sms?
Patrik

5. Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
"Fan va Gött o höra! Vad glad jag blir. Och detsamma ska du veta. Puss

6. Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
finns inga sms där....

7. Har du några utkast?
Nej 

8. Vad är ditt rekord i snake?
Jag har väl ingen tegelsten heller..

9. Vad har du för kontakter som börjar på bokstaven J?
Jennifer, Jenny Å, Jocke Statoil,

10. Bokstaven T?
Tezzan (har en lånad mobil så det är inte många i teleboken inte)

11. Bokstaven M?
Mamma, Micke Straschko, Mimma, montana,

12. Vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
Har inga såna funktioner.

Left the building..

left2

Det pratas om höstdeprission.

depp

Har aldrig trott att jag är någon som drabbas av det... Men så har jag tänkt om lite och tror att det kanske är precis det jag gör. Drabbas alltså! Varje höst vill jag förflytta mig nånstans, vart som helst bara jag slipper hösten/vintern i KGA. Jaaa, o hösten är nu här... O vilsen och tragisk känner mig, som vanligt ....

Jahapp. Gu så mkt lättare livet blev nu när jag insåg det. Eller inte...

Tomt & ledsamt är det...

men nej.

När jag vaknade imorse så regnade det. Tänkte bara - det här händer inte. Va tusan ska jag göra om det regnar? regnJag vill framför allt inte sitta inne. Nejnejnej! Jag skulle klättra på väggarna lr få nått dampanfall. :-/

Har hängt hos mamma ett par timmar men börjar nu bli fruktansvärt rastlös igen. Läst igenom hela min dagbok. Kommit fram till att jag är en väldigt velig/klyven person. Goosh. Vill göra miljoner saker, men vaaaad?
Orka med sig själv.

Jag har iaf lyckats planera in en kvällfika (det blir en solig kväll verkar det som.) o tuur är väl det. Hej, krupp annars!


I valet och kvalet..

help

.Varför.ska.det.vara.så.jävla.svårt.?.

Sjjukligt rastlös! hinner inte sätta mig ner innan jag funderar på vad jag ska göra härnäst.. Ändå lyckas jag inte komma på nånting jag verkligen vill...

       Flytta     -   säsonga
Studera   -  köpa bil
Roskilde   -  thailand
      Partaja  -  tjäna pengar
Fallskärm - rensa fisk
- What to dooo?

Då var man igång

med träningen. Tog i så att det svartna för ögonen. Kan bero på att jag inte hann äta nå frukost, straffet för att jag la mig 4 imorse antar jag ;-O

Har bestämt att jag ska börja med p-pillerna igen. Suck! Men faktum är att ni hade rätt, man får sämre hy av att inte äta p-piller. iaf jag som hade problem med fet hy under högstadieperioden.

Vad har ni för erfarenheter ang. p-pillrens positiva vs negativa biverkningar?

ppiller

Dersperat housewifes maratonet

...fortsätter....

Blir nog att sova i soffan i natt, när katten är borta......

dh

Kom precis på....

att jag ska sova ensam i natt.

Det har jag inte gjort sen..... typ igår, men det räknas inte för då va jag packad.
Det blir till att inte lägga sig alls lr ha tända lampor hela natten. ;-}

lakan.. 
(Med detta lakan sover du aldrig ensam. haha)

Matdagbok hit och dit....

citronvattenFrukost kl 12.30 -
1 styck cheeseburgare från donk.
Middag kl 16.00 - ½ burk makrill, 2 crabsticks,
citron vatten. 

Fukked up dag
, helst vill jag trycka i mig en pizza men orka till pizzerian. Finns bara massa sallad o trams hemma. Har laddat upp inför en nyttig vecka nämligen ;D

Damn vilken fjortis....

Jag blev nekad att komma in på krogen igår.... :-s


 bakis 

(bilden tillägnad till dig P - som ville se exakt hur sleten jag såg ut när jag vaknade imorse.) Kunde väl åtminstone tagit av mig kläderna innan jag la mig...?


Jag som ville inviga mina nya skor....


Amazing gayniiight : p

mmmb



yes, I look scared. Men hallå, konstigt?!

mee

  

Föresten, endast en utav dessa är homosexuell. Resten är straight. Var jag en straight kille skulle jag alllldrig springa runt i rosa "hotpants" på en bögkväll på park lane or anywhere men men....