Diet & Helgupdate ;)

Det har blivit en bloggfri helg. Ofrivilligt faktiskt.

först vill jag meddela att flygvärdinnedieten borde slängas i soptunnan. Jag gick ner 1,5kg. Visserligen är det bra det med men helt klart inte värt det när man nästan spyr av maten. Ska göra något likvärdigt nästa vecka också fast byta ut en del. En del av innehållet i den där dieten kommer aldrig någonsin komma in i min mun igen. Dessutom va jag ständigt yr och igår kväll låg jag badrummsgolvet för att inte tuppa av. Inget jag rekommenderar alltså.

....Igår blev det dop, Lilla Alva Michaela Engla blev döpt i Lunedet`s kyrka. Det va mycket gud hit å dit tyckte jag. Satt mest å fotade och drömde om tårtan. hahha. Har alltså sätt värre fika, sjukt mkt godheter och ungefär lika mycket presenter Alva :)

Och sist men inte minst, efter en dag av velande fram och tebax om förfestplats å massa snack bakom ryggar å jag vet inte vad så vart det faktiskt en lyckad utgång. Å en hel del bilder tagna, hey tjejgruppbilder. Ska ge er allt i kväll=)

......Snart dags för en donkan date med tjejerna......
Pöss


Kvällningen, bored! :-/

Så jävkla roligt! Har suttit å bevakat mina auktioner i 1h 45min. Å den sista slutar inte förens vid midnatt så jag ska sitta här å uggla tills dess. Folk är som galna, de budar för tusan mer än va plagget kostar från början. Inte mig imot såklart.

Så hur ska jag sysselsätta mig fram tills midnatt? tips? Roliga frågor, diskussioner? :-D



Nytt i smyckesskrinet.

Har jag sagt att min största passion är smycken? Ne, tänkte väl det :) Vad är då bättre än att jobba på guldfynd? Provar ringar bäst hela dagarna (råkade lägga undan 2st a `la 5000kr idag) och så får man fina rabatter. Att man sen gör över med lönen på jobbet är en annan diskussion.



Har även fixat doppresent & 2 födelsedagspresenter idag. Brabra!

Purple love.

Ja ni.... Den här serien älskar jag kort och gott : ) Problemet är ju att jag aldrig skulle kunna välja EN av dem. Får nöja mig ett tag till med min svarta lack plånka, visserligen i fake men den är bra snygg ändå!!  



Nån gång måste man ändå investera i en äkta LV, Right? Ahh! :)





New stuff ! <3

Nu har jag enligt mig de ända 2 plaggen som behövs i höst. THE SHOES från Zara som var fukking omöjliga att få tag i. Provade dem inne i Örebro för nåra veckor sen då jag inte hade en krona på fickan. När jag dagen efter fixat pengar så va skorna slut. Sen ringde jag alla zarabutiker i Göteborg för och höra om de kunde lägga undan skorna då jag var PÅ VÄG till gbg, men ikke. Så det va meningen att jag skulle åka in till Örebro vid öppning imorn eftersom de får ny leverans då. MEN så drog Ingrid till Barcelona och där fanns skorna everywhere. Och dessutom 200kr billigare. Och spets tröjan är min, fann den i Götet. Som sagt the killer outfit.
Löve löve löve.


Rena kaninmaten :-S

Just nu sitter jag med kväljningar och ståpäls. Försöker nämligen få i mig broccoli och haricoverts. Överkokt dessutom. Jag håller för näsan och bäljar i mig vatten till varenda tugga. Det är spyvarning verkligen. Om det inte vore för att det är det sista jag får äta idag skulle jag hellre va hungrig.


 

Lunchen va waay more uppskattad! :)) Tomatjuicen smakade dock som att dricka ketchup.



Ta shoppingen till en annan nivå.

Är det vuxenpoäng på att köpa rabattkort till bussen? Det tycker jag nog. Fast om man säger att man är ungdom (alltså under 19år) är man fortfarande vuxen då? Jaja, jag har här med lagt 200kr på ett busskort. Mkt rolig shopping, verkligen!

Förövrigt, glöm inte att kolla mina tradera
auktioner - De går ut imorgon!

Ett stycke kreditkort.

Poff! Så va hela räkningen betald och kortet är avslutat. Jag tänkte för en sekund skriva att jag aldrig mer ska lägga fingrarna på ett kreditkort, det hade jag dock inte menat så... Men for now - Inga kreditkort i min plånka! Duktiga jag!



Nu kan jag inte använda det även om jag skulle vilja, hehe ;)

The diet is on...

Imorse bestod min frukost av en halv grape frukt och 1 kopp te. Nu jävlar ska jag se om det funkar. På fredag ska ni få höra exakt hur mkt jag gått ner på den här dunderkuren. hehe! Bra rivstart nu när träningen är igång och det är dags att slimma till sig :) Det andra bilden är lunchen, lammkotlett. Mmm...

 

Here`s the hair.

Som ni ser lite kastanj & guld. Gillar`t. Men ska fylla på med mer färger/slingor framöver..



 

Fullrullebulle again.

Ni får ursäkta detta tråkiga fenomen. Dock har måndag/tisdag vart så fullspäckade att jag får använda bloggen som kalender. Men no worrys jag har beställt en kalender nu. En sån där namnkalender..

Dagens:
8.00-8.45 - Introduktion Svenska B, komvux
10.00 - Möte på handelsbanken ang. Lån.
10.30 - Arbetsförmedligen för påskrift & avanmälan.
11.00 - Gymmet med mamma.
13.00-13.45 - Introduktion Fysik, komvux
14.20-15.25 - LEKTION Biologi, Degerfors lab.

Ah.... Det va väl det!....

Flygvärdinnedieten.

Gå ner 4kg på 4dagar. Ja men det måste man ju prova :)

Min matkorg va idag fylld med:
Grilladkyckling
Köttfärs
lammkotlett
Tomatjuice
Katrinplommorjuice
Tomater/hackad isbergsallad
Te
Ägg
1 Äpple
Broccoli
Sparris
Grapefrukt



SÅÅ imorn bitti börjar den här något skumma dieten. Därför firade jag kvällen med sushi, å lord va gott det va! 3gången på 5dar. Mmja...

Frisörbesöök.

Fullrullebulle hela dagen. Älskar när man har många järn i elden. Dessvärre glömde jag att fota håret innan jag färgade det. Utväxten va av dess like kan jag lova. Är faktiskt nöjd för en gång skull. Det är kopparbrunt med guldiga/blonda slingor. Hon vågade inte ljusa upp det allt för mkt nu iomed att det va svart från början. Dessutom vet jag inte riktigt hur jag vill ha det så nu kan jag tänka ut det medans håret vilar ett par veckor.

Har nåra bilder från imorse på håret, syns dock inte hur illa det va.

   
  


Har precis tränat å håret är uppsatt, fixar efter bilder imorn gott folk :)

Måndagsredo.

Min schooloutfit. Å inga problem att gå upp kl 7.15 när det är strålande väder ute!



Å lacket jag trånat efter är på! :)
Nu måste jag kolla igenom ALLA tidningarna efter den perfekta hårfärgen.

Today i`m going plugghäst.

Dagens :
kl: 9.00 - Letävlskolan, introduktion Biologi.
kl: 11.00 - Handla mat inför en nyttigvecka.
kl: 13.00 - Frissan för färgning. ÄNTLIGEN!
kl: 15.00 - Komvux, introduktion Historia.
kl: 16.00 - Gymmet med mamma.

+ En eventuell visning av köksstolar. Och med lite tur även lägenheten.

En sista gnutta sommar.

Det är hårt att inte få åka till kusten när man praktiskt taget är uppväxt där på sommrarna. Det har varit näst intill omöjligt att acceptera att sommaren är slut utan att fått åka till varken liseberg eller gått på smögenbryggen. MEN efter den här helgen är jag så nöjd jag kan bli med den svenska sommaren. Vi bestämde oss nämligen för att ta kustvägen hem idag. Så på en ynka helg har jag hunnit med Liseberg, Middag på Farellis, Smakat gbg`s omtalade sushi, visat M runt i Gbg, Gått på smögenbryggan, fikat i Grebbestad å ja... Det va väl typ det. Kan inte bli mer redo för skolbänken imorn =) Hhehe.



         

Att leka med döden - Världens farligaste karuseller.

Normaltsätt när jag vill understryka någongting så skriver jag OMG elller OMFG. Men den här gången finns det inte ord! Jag och & M har tillbringat dagen på Liseberg. Enligt mig det bästa nöjesfältet som finns. MEN när vi stod i kön till Balder så stod vi och läste på ett par tavlor där det va bilder/fakta på VÄRLDENS häftigaste rollercoasters. Alltså! Jag har precis googlat fram bilder på det sjukaste jag någonsin sett. Nämligen ett "tivoli" som är byggt uppe på en byggnad som heter Stratosphere tower och är över 300m högt, denna byggnad ligger i Las vegas, brevid det kända casinot.

Jag sökte även på detta på youtube och jag säger det att jag får nästan hjärtinfarkt när jag ser de här åken. På denna byggnad finns det 4 karuseller. Vars namn är Big shot (precis som höjdskräcken), Rollercoaster (en berg-o-dal-bana runt om byggnaden), Insanity (enligt dem den värsta, - En grön fukking klo som hänger utanförbyggnaden med slänggungor på!) och den sista som JAG aldrig i mitt liv skulle sätta mig i - XSCREAM. (Gungbrädan!)

Jag må vara elak när jag skriver det här. MEN hade jag lite bättre ställt så skulle jag sätta en ögonbindel på någon av mina vänner, sätta henne på planet till Las Vegas, åka upp i den här byggnaden och när hon sitter i den här hemska "gungbrädan/XSCREAM" över stupet skulle jag ta av henne bindeln. Det skulle vara min möhippe present.. Gjorde någon så mot mig dock skulle jag förmodligen bajsa på mig om var annat gråta för livet.


KLICKA PÅ FILMKLIPPET!!


     
Någon som är på en riktig USA resa med mig? En 2veckors resa till NY, San fransisco, Las Vegas och LA. ; ) Vill vill vill.....

Föresten så har dem en ny karusell på Liseberg som heter uppsvinget. Hade helmissat det och tyckte att den såg lite lam ut. M och jag hoppade upp i den och när den började lida mot sitt slut så tackade vi gud och åkte den inge mer på hela dagen. Det va riktig rädsla. Alltså så man mådde dåligt!! Man satt ju knappt fast så vi satt båda och mordhöll oss i stolen. ha ha ha.

Pray for the killer outfit.


Jag funderar på lugg efter att ha sett hur het
Sarah va i det. Har bara haft lugg i mina mörkadagar. Å nu när jag ska bli ljusare hos frissan på måndag så kunde ju lugg va något! Right?

Nu ska jag bara måla naglarna i mitt trendiga lack sen bär det av till Götet. Har 2 väldigt viktiga plagg jag ska hämta upp när vi anländer, M vet bara om det ena och han kommer förmodligen bli tokig på mig. Och jag kommer bli tokig på butiksbeträdet om inte det ena plagge finns kvar. Den bitchen kunde nämligen inte lägga undan plagget TROTS att jag påstod mig åka till Göteborg enbart pga detta. Jag kommer ha en killer outfit om det här gå vägen. Snälla gode gud...

-Bio, middag på avenyn, Liseberg, shopping, sushi å trevligheter-

Shoppelibopshop.

Something new.


And now i know.

Min nya favourit desser`t. Hur enkelt som helst.

Pannkakssmet, en skivad banan å glass. That`s it.
Jag är en sucker för friteradbanan och smaken av detta är så nära man kan komma :))

 


Gillar läget.



Sitter framför armageddon med sushi från stans nya sushibar som öppnade igår. Godkänt faktiskt. Fast i helgen ska jag prova Göteborgs sushi, enligt Emma är det något alldeles extra :)

För övrigt så behöver jag en ordentlig kalender, tänkte mig en sån där personlig namnkalender. Nu när man ska börja plugga å allt. Det är inte bara inte att hålla reda på lektioner, hemupg, arbetstider å träningspass. På Måndag börjar mitt nya liv och det känns jäkligt bra ska ni veta.

Å tradera
auktionerna går framåt, PrimaBallerina.

Tidernas bästa fiiiilm <3

Underbara Johnny Cash, eller snarare Joaquin Phoneix. För visst fan gör han låtarna bättre än orginalet??



Har skickat efter obduktionspapprena nu, skulle ha gjort det för 10år sen.
Måste få veta!

Holymotherofgod!

Såg precis att nästa Saw film är på väg ut.... Can`t wait.


24 Oktober!!

Vita drömmar.

Kunde ju inte köra hem igår när jag hade druckit rödvin.
Så jag checkade in på Lingans föräldrars säng. Som på hotell faktiskt : )


T R A D E R A


Ni kommer garva ihjäl er när ni ser mina tradera auktioner. Har suttit i timmar och lagt in 28 auktioner. Det blev ingen photoshot förut, den blev framflyttad till nästa vecka. Istället blev det en lunch på stan i ösregnet. Ingrid kunde inte riktigt bestämma sig för om hon ville fika lr luncha så bordet fylldes på med massa gottigheter. : ) Drog sen vidare till husmusen å handlade dildosar o stuff.

Å eftersom vi hoppade fotograferingen så har Ingrid fått posera i halva min garderob för att sen kunna lägga ut det på tradera. Det är inga dåligt kreativa beskrivningar det är på plaggen heller. Vissa plagg är kvar från stenåldern och vissa riktigt fina faktiskt. Ni får kolla in, men jag varnar er för skrattattck alltså! Det är pinsamt va ofta man använder ord som supersnygg, supertrendig, supersöt, supermodern etc etc... Hoppas jag kan dra in nåra ören dock ;P

Tror bestämt att jag ska bjuda på lite smakprover från poseringen imorn, om inte orka vänta så klicka er till min tradera sida
H Ä R.

   

Size-0

Har ätit en mazarin till frulle. Det va gott : )

Nu hemåt å fixa till sig för en photoshot med Liingan. Det ni.

Everything comes to an end...



Alltså, det här är inte riktigt va man räknar med i augusti. Den bästa månaden på hela året? Regn, grått, regn å storm. What a shiiit. Den här sommaren har inte varit mycket att hänga i granen. Den har inte gjort några större intryck alls. Trots allt jag gjort denna sommar så känns det inte som att jag kommer minnas den. Känns lite konstigt. Mallorca, heldagar på Karlskogas fullspäckade beach, Hultsfred, Kryssning, Bilning till franska rivieran.. Vad mer kan jag begära?

Sen ett sista sommarparty nästa helg :)
I helgen hoppas jag på liseberg, bio Å lite god mat.

Some "things" on my wishlist.

I slutändan blev det ju nästan en heldag i Örebro idag. Datorn skulle lämnas in för reklamation, Ingrid skulle fixa körkort å även frillan. Det blev sisådär 3,5h hos frisören, men man ska fan va kräsen för det är ingen billig timpenning inte. Jag kände mig inte direkt toppfräsch när jag gick där ifrån med en nybliven brunett brevid mig. Andra blir mörkare på hösten - Jag planerar dock att bli ljusare. Hösten är så grå å trisst ändå så jag ljusar upp stämningen på annat vis. Trams & Sido, på måndag har jag ett inbokat frisör besök - thank god! Skulle faktiskt behöva lite ideèr och INSPIRATION på hårfärger. Jag vill bli ljusare men vill samtidigt ha en big change. Hade tänkt mig en ljusare brun med lite varma slingor i. Dels nåra ganska rejält ljusa men även nåra koppar,guld,oranga....typ? Tips tas gladligen imot :)

Det är tur att man har nånting att se framimot så här års alltså. Även om det bara handlar om ett frisörbesök eller en weekend i götet så är det well needed. Att gå och fönstershoppa en halv dag gjorde mig inte på bättre humör. It`s a few stuff i really want. Vill dock inte inse att lönen är obefintlig och vet bättre än att avslöja för er vad det är för stuff. För då sätter ni klorna i det innan jag hunnit blinka, 
I know U! ;-)

 

God lunch på BaraVara Å Ingrid "Växten" Elgh i ufomössa :)


Waiting...

Satt å såsade i soffan i väntan på att åka till Örebro imorse. 5min innan avgång ringer min hyresvärd å undrar om jag kan ta en visning. Ohja sa jag eftersom jag gärna vill flytta ut så fort som möjligt. Tittade mig omkring i lägenheten och drabbades av en smärre panik, BOMBNEDSLAG. Disk över hela diskbänken, en plåt halvfull med klyftisar kvar från helgen å ja..... kläder överallt!!! Förvandlades till en virvelvind där för några minuter. Det ringde ganska lagomt på dörren efter cirka 10min. Killen va i 30års åldern och var något svår att läsa av. Dessutom var det egentligen en annan lägenhet han skulle kolla på. Men jag håller tummarna ändå.

Har även sålt mitt köksbord så det ser redan nu ut som att jag är på väg ut. Och när jag väl bestämt något vill jag att det ska hända på en gång. Skulle även spara är stor summa pengar om någon behagade att flytta in före uppsägningstiden är slut. Ah, bara å vänta :)

Helgens smaskigheter.

Har lite blandat stuff från helgen. Trots att jag varit sjuk så har jag lyckats åstadkommit en del trevligheter. I fredags var det som sagt middag med Turesläktet. Även fast det va lagomt påfrestande att sitta på en stol med feber i drygt 5h så det va det god mat å trevligt sällskap. Även en å annan nyhet kläcktes :)

Lördagen drog jag å Lingan till stan å jag fick se bilderna från hennes indonesien resa. (vilket inte fick mig att vilja åka utomlands mindre...) hehe. På kväll bjöd Ingrid mig å Anna på brakmiddag. Å efterrätten sen... Den va så god att jag va tvungen att återskappa den igår kväll, dock blev den inte lika tjusig som din Ingrid. Men lika god =) Gosade mestadels med hennes hundar, Grisen & Oliva. Gosnötter.
       
(Provade en läckerparty dress as u can se, dessvärre bestämde jag mig för att inte falla för frestelsen)


Igår kände mig så mycket bättre så vi drog iväg till Gustavsvik å lekte. Det borde vara äventyrsbad för vuxnabarn istället. Om jag trodde att huvudvärken försvunnit när jag åkte dit så hade den kommit tillbax på vägen hem. Inte en kroppsdel fick nåd, rena livsfaran de där vattenforsarna. Om man inte tappar bikini`n så skrapar man i ryggen i botten eller slår in knäna i väggen.



Idag haltar jag. :-S

Of to go...


Jag sitter å är helt svett efter att ha spelat mina syskons super mario. Trodde jag ägde men jag hade jävligt fel alltså. Svetten kan även bero på att jag är hög på pencellin&panodil.

Har en känsla av att Mr twins kommer tortera mig på en middag ikväll.
Bäst att dra hem å fräsha till sig;)

Äntligen händer det nått.

Nästa vecka blir det chill i Göteborg å det ska bli underbart =) Nu när jag fått spärra det nedrans träningskortet så kommer jag ändå bara ligga i soffan hela veckan. Å dessutom är det ju sista lediga veckan innan plugget drar igång.

Dessutom är jag sjukt sugen på att gå på gayklubb.
Park Lane brukar ha grymma sådana :)

Barnprat å halsfluss.

3h vid datorn blev lite mkt, fick lägga mig i sängen en stund å sova. Kände att febern började komma så jag tänkte att det finns väl ingen återvändo, vårdcentralen tomorrow med andra ord. Men så sa mor att hon hade nån pencellin i skåpet. Kollade upp va det va imot så bland annat halsfluss då, perfa det! Hatar vårdcentralen, de ska alltid sticka mig i fingret och det i don´t like. Med lite tur kanske det även tar Urinvägsinf. om inte annat får jag ta det då.



Roligt med småsyskon alltså, de växer upp fortare än man tror. Och dem tar minst sagt efter än annan. Snappar åt dig varenda litet nytt ord :)

Hörde min 6åriga lillebror ropa till mamma förut:
 - Kan jag få en latte?
Strax där på frågar jag min 8åriga lillasyster:
- Vad tycker du om för musik?
- Basshunter (lillasyster)
- Fjortismusik (jag)
-Jag brukar titta på fjortisar på youtube. (lillasyster)
Sen startar hon upp nått klipp med massa fjortisar från snyggast.

They grove up to fast!!!

Knövel x 2.


Vart har min flax (Eller tur för er som inte kan Norska) tagit vägen?  Nu säger de på försäkringsbolaget att de endast står för kostnaderna på min dator OM det blivit kortslutning typ åska. öhö? Isåfall har mitt moderkort slagits ut av åskan punkt slut. Å när jag pratade med teknikern på ABC-data kom det  fram att även om jag fortsätter stri om detta så blir jag bara ersatt typ 500-1000kr ändå eftersom datorns värde inte är mer efter 1½år. Så, med andra ord skaffade jag hemförsäkring i onödan, speciellt nu när jag sagt upp lägenheten. Jeje.

Så det jag ska göra nu är att åka in till siba å reklamera skiten, dem har tydligen haft stora problem med hp iomed att komponenterna överhettas lr nått dylikt. Så...Jag ska stri vidare här. Jätte kul verkligen, men jag behöver dator tills jag börjar plugga och en dator ska inte krascha efter 1½ år!?!.

Have a littel patience...


Tycker det är så himla mycket knövel med allt jämt. Man försöker göra något vettigt - I detta fall börja studera. Borde man inte för det första bli pushad till att plugga vidare? Nej, man blir av med alla bidrag såklart. Ok Studiemedel på 2500:- Wiii! Sen får man inte tjäna mer än 50.000 brutto per kalender år. Vilket också är idiotiskt. Jag menar om jag kan försörja mig samtidigt som jag studerar är väl det toppen? Tydligen inte.

Å som nu då, jag skickade in en anmälan till de kurserna jag skulle läsa. Å idag får jag mail om att jag är den ända sökande till Religion B så den startas inte. Kan man inte få läsa den på distans då då? Och jag som va så glad över att det fanns så stort utbud på distanskurser till vårterminen. Nu visar det sig att jag inte får läsa psykiatri eller Socialomsorg för att det är obligatoriskt med praktikplats. Plus att man måste skaffa sig den platsen själv. Jag tänker då inte praktisera när jag läser upp mina gymnasiebetyg. aja, nu fick jag ta bort företagsekonomi & religion för att istället läsa Fysik A. För Fysik är verkligen mitt favvo ämne, eller inte.

Jahajaha.



Det är knappt så jag orkar sitta på stolen. Efter 2 dagar på löpbandet har jag så nedrans ont i ryggen så jag tog en paus från gymmet idag och gick istället till badhuset. Otroligt skönt att simma, underskattat träningssett det där. Blev 56 längder. (Om dem nån gång får fingret ur och börjar bygga det nya badhuset hoppas jag de gör 50m bassänger istället) Jobbigt att både koncentrera sig på räkning å att inte simma på någon :)

Som jag nämde så kommer jag förmodligen bli sjuk. Det känns verkligen att jag har någon infektion i kroppen. Halsen är svullen och jag är rätt säker att jag har urinvägsinfektion, Som VANLIGT! Har klarat mig ett bra tag men så fort man försöker köra igång så slår det till.

Flying away....

Jag klickar runt mig på diverse resesidor. Jag vill iväg, Nehe? Poppar lite thai reggae medans jag drömmer mig bort till Thailand. Är bra sugen att dra iväg över nyår, priserna är dock skyhöga då. Återstå och se vad det blir utav det. Om inte annat vill jag VERKLIGEN iväg på äventyr, tycker varenda bloggerska är å flänger i USA, Ibiza, Frankrike, Italien. Ja tom en helg i Halmstad skulle va guld nu känner jag. Crapyshit alltså.



Då var man igång.

Nu har mamma och jag kört i gång med träningen igen. Blev 6mån`s kort på Träningslagret. Å vi verkar inte va de ända som hittat dit inför höstsäsongen, Smock med folk imorse när vi kom dit :)

Å När man börjar träna måste man ju motivera sig själv genom att köpa lite snygga kläder. Klickade hem dessa på mammas klädkonto på Ellos, blir inte bättre!!


Inte som andra helger..

Det blev stattshotellet i Lördags :-O



(Nej! Jag har inte börjat röka) Tyckte bara de va en bra posèdetalj


      

On hold.

Det är så typiskt när man är duktig å går upp tidigt. Så tänker man uträtta lite ärenden, alltid är det någon som är på semester eller liknande trams. Just nu sitter jag i telefonkö till Comhem, plats 45.


Teenage girl :)


Det va precis någon som kallade sig Matilda som addade mig på msn. Godkände å ville se vem tusan det va. Men det visade sig va nån loser brud, skrev på engelska - I`m so horney today, do u have webcam? Å inte fan verkade hon fatta vad Fuck of betydde heller. Hon försökte lura in mig på nån sex sida å skrev don`t tell anyone. Vad hennes syfte va kan man ju undra, jobbar hon med att dra in folk på den där sexsighten måntro. Iaf så åkte hon till blocklistan ganska snabbt :)

Kristider.

Det är SÅ typiskt, när man inte har pengar så hittar man tusen saker man vill ha. Gick en rund på stan med Madde å lilla Hampus. Och självklart hittade jag perfekta dressen for tonight men kan inte köpa den. :-(


I like to order...

Jag MÅSTE väl få handla nånting? Å med rabattkoden FFAUG8 slipper man ju frakten ;)



 


Ska bara komplittera med detta oxå så blir jag riktigt hösttjusig. hoho.

Banana dream..

Nu blir det en sväng till Max för å prova en av de nya glassarna ;)
En fågel viskade i mitt öra att det finns friterad banan, Där snackar vi orgasm.

Välkommen salladsblad.

Det är höst snart. Ska först ta mig en sväng till kusten innan jag ger upp sommaren 08. Att det är höst betyder att det är dags att damma av gymkortet. Å eftersom jag blir kvar i Karlskoga minst en termin för att plugga på komvx så kan jag lika gärna täckna 6månaders kort på gymmet mitt :) Alla andra tränar inför beachsäsongen men jag kör på hösten istället. Minus 7-8kg ska vi väl fixa iaf? Oh ja!

Tror jag ska köra igång på måndag faktiskt, dra med mig mamma Å bränna lite fett. Har jag min vanliga tur så bryter väl förkylningen ut lagomt till träningen å så blir jag sängliggandes i 10dar. YeeeeY!

En sista minuten...

Anna å jag drog iväg på bio igår kväll. Dark Knight såklart :)


.....The Joker is klockren!.....


Bloggtiiips.

Fan, hur kan man inte vara avundsjuk på denna kvinna? Hon verkar kunna resa i tiden, ena dagen bergsklättrar hon för att andra dagen shoppa loss i modestaden Paris å innan man blinkat har hon förflyttat sig till Monaco, Cannes å St tropez.. Å poff så är hon i Florens å njuter av livet där. Slynish!! ;)

(Bild lånat från Sofis blogg.)

Visserligen vet jag att jag just denna sommar själv förflyttat mig i raketfart med bil genom just denna ställen. Men gräset ser ju alltid grönare ut på andra sidan .....

Det blir lixom aldrig som man tänkt sig

Idag har jag varit på komvux och gått igenom mina alternativ.

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt hela situationen. För det första så va deras utbud på kurser lika med noll. Jag är nämligen inte sugen på varken Matte E, programering eller Kemi.

För det andra fattas det så pass mycket poäng så att det inte räcker med en termin. Med andra ord blir det nu sammanlagt 3års studier. Varav 1 på fukking komvux. Det ända positiva är egentligen att till vårterminen ska jag läsa på distans vilket ger mig ett sjukt bra utbud.

Alla de ämnena som jag sedan kommer läsa som behandlingsassistens. Så som Pyskiatri, Social omsorg, Etik och livsfrågor. Jag lääängtar tom till vårterminen nu.

Ännu en negativ sak är att jag måste läsa flera utav ämnen i höst i Degerfors, kill me?? Alexz loves to pendla. yeeeey! Det ser iaf ut som att det blir Biologi A, Historia A, Svenska C, Religion B och Förestagsekonomi A.

Nu är det bara det jobbigaste kvar, Vad ska jag göra med lägenheten? Antingen bojkottar jag allt vad liv heter och pluggar och varendaste ledig stund så jobbar jag ihop pengar på guldfynd för att kunna paya lägenheten. Sound fun, huH? Men är det verkligen värt att göra det när jag vet att jag ändå måste säga upp den när jag börjar på den "riktiga skolan"? Känns mer lockande att säga upp lägenheten nu så jag kan använda pengarna jag jobbar ihop till å bara njuta av. Lite shopping å resor lär ju behövas i de hårda tiderna framöver :)

lat, latare, latmask.

Tar en liten paus från tårarna, de blev så många att jag inte kunde se vad det stod längre. Har efter dagens tråkiga ärenden bestämt mig för att stanna inne med en bok å lite cheesecakeglass : ) Boken - En sorts kärlek- är dock inte av den glada sorten. under loppet av de första 30 sidorna hade jag redan undersökt mina bröst efter knölar 2ggr. Efter att ha sträckläst 100 sidor kände jag liksom att det va dags för ett smörgåsbrejk, dessvärre måste jag gå till kronhallen å inhandla bröd först och då blev ju det hela väldigt mycket jobbigare. So long ...

När det rullar på ändå...

Det här går inte att understryka nog mycket, men min mamma är send from above. Igår morse ringde jag mamma och beklagade mig för att jag inte hade något att äta varken till frukost, lunch eller middag. Med 2kr på kontot fram till den 25e är det inte mycket som går ihop. 10min efter plingade det på dörren å där stod familjen med ostmackor & oboy.
 
<3Kärlek<3

Efter jobbet stod gourmet middagen på bordet.
 A la stuvade makaroner å köttbullar.

Det fanns bara en sak till jag kunde önska just då och det va choklad. Så det blev chokladmoff i soffan framför journeryman. Tänk om det vore måndag hela veckan.

Alexz goes plugghorse


Jag är ledsen att ge er mer av gårdagens tråkiga läsning. Jag fattar att ni inte vill läsa om mina pluggplaner. Dock är det dä ända som snurrar i mitt huvud just nu. Från att ha varit totalt ointresserad av att plugga till att försöka ta sig an allt det här är fan inte plättlätt. Det är en djungel av allt från KY utbildningar, kurser å studiemedel. Jag har aldrig känt mig så okunnig om nånting som nu. För att komma in på utbildningen jag sökte måste man ha 90% godkännt, vilket är tveksamt om jag har. MEN som sagt man kan ju inte göra mer än söka. Men så ringde jag några samtal idag och fick fram att jag måste ha 90% godkännt av mitt SLUTBETYG. Och där gick Kopparberg i stöpet eftersom jag inte har fullständigt betyg.

Det roliga är att någon sa till mig igår, att då blir det komvux då. Jag skrek rakt ut! Men faktum är att jag precis varit iväg till komvux och pratat med studievägledaren och det ser inte bättre ut än att jag börjar på komvux 25aug. Har en inbokad tid på torsdag kl 13 då vi ska gå igenom precis vilka/hur många ämnen jag ska plugga upp för att ha ett giltigt slutbetyg. Jiiihaa!
Det blir alltså en termin på komvux för att sen söka till behandlingsassistent till vårterminen. Men fan det känns bra. Det låter inte sant men jag ser verkligen fram i mot att plugga framöver.

Så är det ju det här med ekonomidelen, akassan vill knappast betala för folk som pluggar på komvux och jag tänker INTE ta studielån. Det blir svårt att betala en hyra på 5000kr/mån som fattigstudent. Men som jag sa till syo`n det är mitt sista problem, just nu vill jag bara komma igång med pluggandet och om det betyder att jag får flytta hem till mamma 1 månader eller 2 så bryr jag mig inte speciellt mkt om det : )

Duktiga jag.

Ja ni gott folk. PIP blev ju faktiskt över förväntningarna. Mina förväntningar va ganska låga så det va svårt att misslyckas. Festivalen var varken bu eller bä. Missade dock Håkan Hellström eftersom jag hade förväxlat dagarna, men känn ingen sorg för miig ;)

Har hunnit med massa viktiga saker idag :) Stoltish.

- Ringt Bregårn och bett dem skicka mina betyg.
- Jobbat på Guldfynd 13-16
- Anmält mig till utbildningen i Kopparberg
- Gjort en CV/personligt brev.
- Sökt ett jobb jag VERKLIGEN vill ha.

Det visade sig att Bregårn är med i databasen så att skolorna automatiskt kan hämta upp ens betyg. Men eftersom jag inte la ner tillräckligt med energi på gymnasiet så äger jag endast en samlat betygsdokument och det är frågan för om sådana är inlagda i systemet så... Det återstår att ringa och kolla upp det imorgon annars får jag komplettera med det via post. Mäkta nervös, jag vill så gärna komma in och gör jag inte det kommer jag förmodligen va okontaktbar i nåra veckor. Men back up planen är dårå jobbet som jag sökt till idag. Som jag faktiskt har velat haft de senaste 3åren. Jaja. Ingen ide att ha några förväntningar : ))


Hollymaria.


Har alltid fäktat bort människor som frågar om jag inte vill börja plugga? Vill? plugga? Jag? Tror inte det va. Eller ja nån gång men inte nu. I ett annat liv kanske. Men helt plötsligt gott folk, plugga finns numera med på min världskarta.

Just nu är jag något sådär stressad iomed att utbildningen börjar 1sep, jag hittar inte mina betyg, jag har inte tillgång till dator hur som helst OCH jag vill inte plugga i Kopparberg men precis där befinner sig den PEFEKTA UTBILDNINGEN för MIG!! Det står Alexzandra skrivet under den. Jag har alltid vetat vad jag vill jobba med men att de faktiskt fanns ett namn på yrket visste jag inte. Så..... just nu kan jag inte tänka mig någonting annat jag vill göra än just detta. Problemet är det att det är en 2års utbildning (jag pallar inte att boka upp mig på saker å ting för länge...) Å som sagt det är i fukking Kopparberg.

Hm, suck, crap.

TakpaarTy

Att bo 100m från statt och ha tillgång till takterass är inga fel. Dock borde det vara alkolås för att komma ut på taket. Livsfarligt att tralla omkring där med highheels å alkohol i kroppen. Det gjorde vi vilket fall som helst :) Mycket trevlig förfest men desto sämre på statt. Denna sommars onsdagsklubben har varit pinsamt dåligt. Redan 00.30 va jag på väg hem. Å det där 4dagars party`t jag prata om, Mja.. Insåg att vi är för gamla för det. Så vi hoppade torsdagsfesten å kör på helgen istället. Är visserligen inte mer sugen på fest för det men har man köpt 3dagars pass är det bara att palla sig dit antar jag. Kommer bli gör skoj att springa runt på en parkeringsplats med 8000 fjortisar. Hela Karlskoga är invarderat utav festivalmänniskor. Visste jag att det skulle bli såhär hade jag dragit till kusten istället. Nog med bitterheter från mig. :))