Heejdå 2008.

Vi ses aldrig iiigen.



Full Å diirty vare ja. Skååål!

Sista dagen på året.


Alla rödadagar gör mig förvirrad. Har ingen koll alls på om stan är öppet eller inte. Å nu fick jag ett fikamess lite otippat. Jag är klar på 5min såklart och on my way ner till Cafè pariiiis.... Som snart heter "Som hemma". Vi ska till som hemma och fika, låter lite muppigt.

Idag ska jag ägna hela dagen åt att ge 2008 ett bra slut : )
Senare kommer det en uppdatering på året som gått.

Mina ex och jag.


Nu har jag lugnat ner mig lite sen sist. Hade städat mitt rum och tänt doftljus så det skulle lukta gott. Laddat ner favvofilmen å hoppats på "Saft&bull kalas" i mitt flickrum. Men så fick jag dissen å blev lite smått besviken. Det är tur att man har sina ex då som ställer upp och fikar. Både Mr P och Mr F joinade. Otroligt att det va så pass mkt folk på melkers vid den tidpunkten en tisdag. Jeje, imorn är det nyårsafton och jag ska dricka asti. Har inga större förväntningar på kvällen och då slipper man ju bli besviken. :)

Räck upp en hand de som inte ska till Sälen?...
Mitt första år utan sälen på läänge...

Essh, jag lägger ner.

Först hade jag 3 alternativ för kvällen å nu blev det bara jobbigt.
Så jag dissade allt istället, Puss!


Rusar iiiväg.

Dagen bara försvann. Efter träningen åkte jag ner till sushin och introducerade Tezzan för denna goda skapelsen. Hon tyckte till och med att det smakade bra :) Sen tog vi en typ 3h lång promenad med hennes myshund till stan för å handla fnitterfylla tills imorn. Å jag handlade såklart med mig ett nytt set underkläder. Man kan aldrig få för många ;P


KärlekKärlekKärlek.

Jag skulle få min dagliga kärleksdos och insåg att klippet var borttaget från youtube. Gaaaah, paniiiiiik! Jag överlever inte! Så nu har jag suttit på youtube å försökt hitta ett nytt/likvärdigt och självklart fanns det en uppsjö av olika klipp från the one and the only kärleksfilm <3



Laddar hem filmen just nu, måste se den ikväll känner jag ; )

Byebye Candy.

Vet ni vad? Från och med 2 Januari kör jag och Jenny totalt godisförbud i 2mån (till och börja med!) Vi är änna riktiga sockermonster och det måste få ett slut. Bört med godis, kakor, glass, snacks...

Det ska bli härligt att med gott samvete kunna äta redig husmanskost. Dessutom är det ju väldigt passande att starta denna nya "rutin" med vårat nya liv i Oslo. Fan va bra det känns! Har ju klarat det förut så..



Någon mer som vill vinka hejdå till sockret?
Bye my Löv.

Att slå slag i saken.

Högstadiekärlek i all ära men nu får det fanimig va slut på mesandet.
Imorn är det full & dirty som gäller om det ska ske något ; )


Still in FylleDimma.


Det ser väl ut som om jag skrapade fram storkovan nu med tanke på min lilla frånvaro. Så är dock inte fallet, känner bara att det inte funnits något av intresse att berätta. Är fortfarande inne i nånsorts dimma. Håller inte riktigt reda på dagarna. Kom nämligen på att jag skulle ha varit hos farmor och firat "julafton" igår förmiddags. Hade totalt glömt bort det. Lite små stressad nu när jag måste styra upp diverse saker sista veckan i Karlskoga. Paniiik.

Ska dock bli skönt med lite lugn och ro när man kommer till Oslo. Allt spelande gör mig trött ;) Idag har jag förövrigt varit inne i Örebro å lurat på Mr...... märken som han inte vill bära men som jag tyckte klädde honom tipptopp. Va meningen att vi skulle ta en bio oxå men missade första sändningen å orkade inte vänta till nästa. Tur det kanske, sjukt trött!. Kan knappt hålla ögonen öppna. Bra sugen på sushi är jag oxå, men alla hade ju redan ätit så här dags. Ska fixa mig en macka lr två sen får vi se hur lång tid det tar innan jag hamnar i sängen. Många nätter sen jag sov i min runda :))

När man kanske är miljonär.

Har ett paket lotter här som jag inte skrapat ännu. Lite triss å sånt ni vet : ) Plötsligt händer det. SÅ om ni inte höra något av mig på ett tag vet ni att jag vunnit. Å därav dragit långt härifrån på obestämd framtid. Wish me luck


Festen fortsätter....

En fyra dagars fest känns i kroppen. Nu är jag less på statt kan jag lova. Less på att alla har knulla i huvudet. Finns väl viktigare saker än så kan man tycka : ) Men iaf, en vecka kvar sen leavar vi Charleswood för en stund.




          

Eftergalaj...? =-P


Party.hela.dan.

Som om det inte varit nog med fest den här veckan. Anna och jag satt på ett fullsatt Café paris idag och fick ett partyinfall. Nu blir det utgång ikväll. Kan ju inte missa Rydell & Quick eller hur? : )) Lyssna på den här låten så ses vi i dimman ikväll. Puss Partyjenter & gutter.


JuldagsPartaj 08.

Fan vilken törr juldag. Kändes som att statt aldrig skulle ta slut. Och till skillnad från tidigare år så var jag lugnare än någonsin. Tror aldrig jag varit så "nykter" på statt. Minns vartenda ord och ansikte från hela kvällen. Sprang runt där och minglade med de flesta, söp ner Bella yttligare med en fernet i baren och actade spanare. Jag var till och med på G i en taxi hem till aggerud, då är man nykter alltså. Men i slutändan hamnade jag inte hemma ändå. Åkte iväg till någon´s bortamatch och gjorde fyllemat istället :) Dessvärre har jag inget drama alls åt er. Boooriiing. Nu blir det inge mer utgång här i stan förens jag fyller 23 (Hujjedameej!!). One week to take of - Då ska vi göra Oslo osäkert! <3


Finaste!! <3

              


En dagen efter klapp.

Det här paketet stod på trappan när jag kom hem.
Min älskade Jenny tänker på mig i juletider : ))
Du är min bästis snygging!

 

Julaftonspartaj.

Det har inte blivit många timmars sömn senaste dagarna. Känns som jag varit konstant full i 2dygn, vilket jag nästan varit. Så här kan det se ut när man festar till på julafton. Känner mig inte värst peppad för att gå på flaskan igen.

Har varit iväg på en girlyfika på pariis. Så mysigt att alla kommer hem under juletider. Fick fin besök av Aida & hennes fästman Steven. Fan va vuxna vi är nu, känns overkligt när ens barndomsvänner kommer å visar upp vigselringar å blir sambos kors och tvärs. Men det va verkligen hur trevligt som helst att träffas : )) Nu måste jag sova en timme för att orka med kvällens bravader. See Ya later.





     

Alkisarnas afton.

Det där angående att vara på gymmet när de andra kollar på Kalle. Ja, jag står fortfarande fast vid att det är olämpligt dagar som idag. MEN att gå ut och supa sig full i goda vänners lag DET är helt klart ok. Och det är precis vad jag ska göra :) Vet ju hur det slutade förra året, men såna rabalder blir det inget av med i år. Vi ses på wickan, tragiiskt men vafan! Det gäller att ta vara på dagarna. Ha en fortsatt trevlig julaftonskväll, Skååååål & heeeej.


Paljettsliiiips dagen till ära.

Sättet att koncentrera oss på maten, hålla bisticken å till och med minen.
Visst finns det likheter alltid ;^)



Nu har vi haft julklappsutdelning här oxå. Allt va super bra! Fick allting jag önskat mig plus lite till. Rosa plattång, ny hårfön, hudloations, shampoo från bed head (doftar choklad/nöt/kola!!), presentkort,lotter, pengar, ansiktsbehandlingar, basic tröjor, Finaste paljettväskan <3 , kalender, nagelkit, mystofflor, showergel. Mamma är väldens bästa ;))

Julen i all ära.

Att åka till gymmet på julafton, däääär går gränsen alltså! :-)



Den ända träningen jag får i dag, det är tugga knäck. Mm...

En kreativ Uppesittarkväll.

Jag har då aldrig vaknat och varit full på självaste julafton. Antar att det är så det går när man har UppeSittarKväll. Beställde hem pizza och drack glögg i mängder. Eftersom alla färdiga pepparkakshus va slut så fick vi göra väggar och grejer själva. Jag är imponerad att det gick så bra. Visst blev det tjusiiiigt? : ) Höll på med juleheter fram till 07.15 imorse. Där snackar vi verkligen julvaka, hahaha. Nu ska jag lyssna vidare på julmusiken Å äta min skinksmörgos sörrni. God Jul!!

  


Fick en julklapp igår : )) Se vad sööööt! Det är såna här julklappar jag snackar om. Personligt och med tanke bakom. Ser ni ringen som ligger i locket ?  Å kortet i asken. Gjorde ett hjärta över ansiktet, nickenyfiken. hahaha.


  

Jalla Jalla.

Snabb update!! :)

Hela dagen har det gått i ett, har inte hunnit tänka eller andas knappt. Systembolaget, fika med flickorna, julklapps shopping, sushilunch Å nu ska jag iväg å handla pepparkakshus & middag till ikväll. Det blir i vanlig ordning uppesittar kväll med bingolotto. Det tillsammans med Glögg och mängder med vin. En hederlig gamal vinfredag ;p

Köpte även en super fiiiin julklapp till mig själv idag. Den innehöll guld å
diamanter mer behöver jag väl inte säga. Tss!

Kan det inte vara dagen före julafton varje dag, Älskar att det är folk överallt!
God Jul till er, återkommer inte förens Julfrukosten imorn bitti, KanelPuss!!


Saffransfrulle.

Det är inte förens idag jag ser julkaoset! Herreminlord. Åkte raggarrundan på stan igår Å det va totalt stendött. Inte en bil syntes till (förutom de parkerade då...) Och idag ser jag istället bara bilar. Jag fick lön i natt, HALLELUJAH. Visserligen bara för 3dagar men det räcker gott väl till en julklapp till mammis. Även om jag egentligen skulle vilja ge henne hela världen.

Anyways, Det var meningen att jag skulle till Örebro med Jenny & Hoffe men när man såg julstressen här hemma vill man ju inte ens tänka på hur det är i Örebro en sån här dag. Ne fan, jag är stressad nog som det är. Arbetsförmedlingen hit, träning dit, hjälpa morfar vid bankomaten hit å jäktjäkt(!) Fick åka hem från gymmet efter 20min när jag fick KRAMPER i magen. Litar inte på Melkers mat, maten där igår kväll kändes inte helt ok. Eller så är det att jag inte haft "lingonveckan" på 4mån, lr en bulle i ungnen kanske. Visserligen har jag en bulle i ugnen ordagrant, åt nämligen en saffransbulle till frulle. Men jag tänkte en annan sorts bulle. ja ni fattar, right? Nu blir det ner till stan för sushilunch Å julklapps shopping.


Jag vill ha tanke bejby.


Någonting som är roligt med att jobba på guldfynd är, när pojkar kommer in och ska handla till sina flickvänner. Gubbarna brukar man aldrig behöva hjälpa. De känner sina kärringar så pass att de vet exakt vad de ska ha för typ av smycke. Men de som inte varit gifta i 25år, DEM älskar jag att hjälpa. De har för det första ingen aning om vad deras flickvänner tycker om. De vet inte ens om de använder guld eller silver. Å iomed att jag är tjej så har jag hundra gånger mer koll på vad som går hem. Kallar mig inte proffs eller så men killar har verkligen noll koll. En 18årig kille kom in idag och skulle köpa en julklapp till sin flickvän. För det första var det knappt så han visste om hon hade hål i öronen, fiskade vidare, typ blingbling lr stilrent?...Ehm? Anyways jag valde utefter min egen smak vilket jag ÄLSKAR. Såklart fick det bli berlockarmband, min absoluta favourit. Killen kunde ju knappast välja berlockerna utan att jag blev besviken på honom. Han pekade på elefanten (jag tänkte hallå det är inte din lillasyster). Tyckte jag lyckades rätt bra i slutändan. Flickvännen kommer va glad att han fick kvinnlig hjälp från en smyckestokig

Har själv varit med om katastrof smycken. Snälla, tittar ni inte på era tjejer?
Eller så är dem bara inte för detaljer. Personligen smälter jag inte av rosor, choklad och guldsmycken. Så lätt ska dem fan inte ha det :))

Myseliiipysss.

Mooiish är för goo hon. Hon ställde upp på en lunch i julestressen.
Dessutom unnade vi oss en varsin cider, det är vardagslyx det! :)



Nu ska jag iväg på bio. The day the earth stood still. Myyysss !

Julpyssliing.

Den obligatoriska miniatyr granen från ikea =)) Vore ju synd att bryta en tradition efter 5år. Dock ska jag inte behålla den, someone special ska få den, tillsammans med lite fin choklad å ljus som doftar kanelbulle. Nu är det jul i vårt hus!

   


Jöbbelijöbb.


Va iväg igår och körde ett pass på davids igår. Tror bestämt att min träningspartner va trötter, han körde inte tillräckligt hårt med mig så idag känner jag ingenting i musklerna :) Det bra var väl att jag fick lite mer smak så idag ska jag dra iväg på ett RIKTIGT pass. Hade en "träningsfri" vecka förra veckan så jag är in big need nu kan jag lova. Kondition & Styrka & solning får det bliii. Hade ett jobb pass på Guldfynd kl 10-18 idag men nånting hände och passet råkade kortas av till 10-13, Haha, Alexz jobbångest tog över!

See U later Å då blir det pynta granen.
Bubbelgumspussar.

Astro 2009.

Vattumannen: Du är fördomsfri och okonventionell. Du tycker om att experimentera och vill prova ALLT minst en gång! Din idealpartner är lika mycket vän som älskare och måste kunna överraska dig både i och utanför sängen. Men du är rädd om din frihet och undviker i det längsta tighta band. I år känner du dig redo för kärlek och kyssar, du har en erotisk utstrålning och du är snabb med att flirta när tillfälle ges. På ytan lättsinnig och lite galen blir du ofta bjuden på tillställningar där du kan liva upp stämningen. Men under ytan sjuder du av längtan efter något äkta och levande, det kan helt enkelt vara dags att stadga sig!

Du har kul ihop med skytten men drar dig för en långvarig förbindelse.
Med en tvilling kan en sexig affär springa förbi.
Lejonet känns som ett naturligt val, en lustfylld och befriande relation.

Kärleken finner du lättast på: Hälsokostbutiken.
Bästa sexet: Med främlingen.
Motto: FRIHET och Vänskap.

Förfesten till Juldagen.


Alla behöver vi våran dos med intriger ibland. Å när man som jag haft en vit helg fylld med endast jobb så.. Får man söka upp draman på egen hand. Denna söndag har förgyllts med lika mycket drama som 2h på stattshotellet brukar göra. Tror bestämt att jag klarar mig ända till juldagen nu.

Att sitta på Cafè paris och garva åt faktumet att "alla är med alla" fick jag för. Idag var det jag som utsattes för rena ex-afton under en 30min´s fika. Men jag bad ju om det ;) Alla ovetande om den andre. Tss!

Karlskoga skulle behöva sin egna lilla gossipgirl.
XOXO

Julmys i vårt hus.

Det blev tidig hemgång från jobbet igår, det tackar vi föör =) Drog direkt till bortamatchen. Glögg å godnatt pussar is the shiit. Dessvärre blev jag väckt ur min kärleksdröm med kärleksproblem på högsta nivå. Nu sitter vi här, jag å snutten å äter godis, kollar på dektektivbyrå'n med mina syskon Å väntar på knäck"bak". Hoppas ni har en trevlig fjärde advent.


Nyårsblååsa?

Kom hem så sent som 01.20 igår. Å nu jag trött! Rädda mig från dagens arbetspass, SNÄLLA?

 
Jag vet att jag inte ska ut på nyår MEN gina tricot gör det svårt för mig att inte köpa en nyårsblåsa. Dock är jag lite fundersam över deras syn på kvinnokroppen. Deras klänningar sitter nämligen perfekt fram till tuttarna. Tuttarna är för stora! Å tydligen är det meningen att man ska vara platt som en pannkaka för att kunna använda deras dresses. Otroligt synd eftersom man inte alltid vill ha stans pushup. Men en klänning blev det, UTIFALL det skulle vankas efterfest på nyårsafton ; ))

Jöbbångest.



Om en dryg timme går jag in i zombiezonen.
 Det är 22h jobb på schemat här fre-lörd.

Jag hade hellre träffat Mr......
(funderar på vilken bokstav han ska få....)

Julemys.

Ingen bild på maten, jag går direkt på desserten. Eller ville göra iaf :)

        

12h dag i Örebro. Allt från provhytten på Gina, till Ikea Å hockeyklubbe-shopping till lillebror. Fick med en hel del mysiga julklappar som jag ska pyssla med tills det är dags att lämnas över. Only a few days to go...

Lika som bär.

Den svarta sjalen blev inhandlad på indiska i Borlänge för 1½ år sedan. Den har legat mig kärt om hjärtat sen dess. Å idag när jag kom in på indiska hade de en nästintill identisk fast som ni ser med blå bas. Den fick följa med mig hem. :))

 

Dan före dan före dan före dan.....

Nu drar jag och familjen iväg på en heeeeldag i Örebro. Julklappsshopping för hela slanten. Inte så många julklappar för min del dock eftersom jag är nollad på kontot. MEN jag står för julbordet, På stora elite hotellet. Risk för att man äter ihjäl sig dock, Men otroligt gott ska det iaf blir! : ))

 Ha en toppen dag pussy's.

När tiiiden rinner ut..

Plans are maid ; ) Har en supermysiiig grej inplanerad. HaPPy faces.

Förövrigt är jag sjukt stressad inför flytten till Oslo, vet inte hur jag ska hinna allting. Jag börjar nästan få lite ångest för att lämna mitt kära Karlskoga (ja, jag vet att Kga står kvar å att man kan flytta hem när man vill) och åka hem hur ofta man vill oxå. But still, vill ju börja ett nytt liv där, få in en vardag med jobb, gym, nöjen, kontaktnät å allt va det nu innebär. Jag vill inte ha något som drar mig till Karlskoga. Dumma mig!! Ställa till det så här precis before take off..


Wanna go to the movies...

Det va länge sen jag var på bio.
Därav mitt sug på just en mysig biosalong kväll : )

- Twilight
- YESman
- The day the eath stood still

Vad såg ni senast på bio?


Leaving on a jetplane.....

Trodde jag kunde bojkotta sömnen men det funkade ju bara fram till 9.30. Så nu har jag sovit ett par timmar, vaknade upp till nygräddade våfflor. YumStuff.

Vaknade upp efter halva tiden å såg att det blinkade i telefonen. Avsändaren. Hm, vågade inte läsa sms'et förens 2h senare och sen tog det yttligare en timme innan jag kunde knåpa ihop ett svar. Kalla fötter. Tackar fan för min flytt till Oslo, räddningen från broken hearts club. Det är jobbigt när hjärta och hjärna inte vill sammarbeta. Hjärtat säger ja, hjärnan skriiiiker Neeeeej. Livrädd för att känna, Iskuben därinne får inte smälta än på typ 10mån.

Don't know when I'll be back again.....

NattliiigaBravader.


Klockan är 06.23, Träffade precis mamma i dörren, hon på väg ut för att hämta tidningen. Jag på väg hem ifrån en kvällsdejt som blev lite längre än jag väntat. Bojkottar sömnen idag. Familjen är ändå uppe, fullt skå & Carola med sin ljuva stämma på nyhetsmorgon. Pfft... Trams, nu ska jag göra grööööött.  : ))

Hands up.

Jag skulle så gärna vilja fixa naglarna inför jul. Brukar alltid prova något nytt! Sist hade jag lila glitter i manikyren, älskade det! Rött vore ju lägligt så här i juletider. Lika så vore pengar lägligt, en riktig bristvara just nu. Sucks.


Till mina söta faaaans...

Guess what ? Jag slog besökarrekord igår. Haha, ni är för goooa : ))
Kul att ni kommenterat så mkt oxå. Då blir jag glad!

Be strong.

Alltså hela dagen har jag gått omkring och låtsats att det varit söndag. Har fortfarande inte fattat att det inte är det. Legat i soffan å ätit glass, ätit pizza med Jenny å en av mammas lussebullar slank ner oxå. Å ingen träning. Ni hör ju, rena söndagen. Det värsta av allt är att jag har bakis-söndag-ångest oxå.
Å så här på måndagskvällen börjar jag bli sentimental. Min tankeverksamhet har satts igång. Med andra ord borde jag trycka ner huvet i kudden å sova NU. Vilket jag tänker göra och hoppas att det är bättre imorn. Redan tisdag då, galet.

Ikea´s lingonsaft skulle sitta fiiint.
Niiightning.

The.Lusse.Party.

Tur att det är ok att vara fjortisfull ibland. För jävla roooliiiigt.
Kunde ju chillat med posèrna lite men whataheck.



      



       


Jenny min skatt :))

     
 Lemondrops i stora lass. Mm...

Nyfiken-i-en-strut.

Jag vet att ni är otroligt nyfikna. Jag ser det på statistiken från igår :))

Jag har 103 bilder från i lördags. Det var galet jävla kul. Tror inte jag haft en sån lyckad fylla och en så lyckad stattkväll någonsin. Dramadramadrama. En vänskap mindre, en återförening mer, hångel, rabalder å svartsjuka. Gillar vi? : ) Nu måste jag hok'a up med Jenny, vi har MYCKET att prata om sedan lördags.

Å jag förstår inte varför vissa gör så stor grej av saker och ting. Jag är singel, Så varför upprörd? Lev du ditt liv så lever jag mitt.



Moohahahaaaa!! More to come...

Love at "first" sight?


Funderar lite på om gårdagen var en dröm. En fin dröm. Men den var sann.
Men idag är det back to reality. Jag har fortfarande lite svårt att smälta allting.
Efter 90dagars rehab är jag åter på dag 1.

Vi var ett kärlekspar igår <3

Skålförfan.

Nu ni gott folk. Nu är det dags för ferre. Någon som missat det?
Outfiten gick väl lite halvt åt helvete. Kan inte bestäma mig mellan 2 st.
Ska åka hem till Jenny & Micke, de ska acta smakråd å jag manikäng.



Update: Kl: 19.01 - Uppkorkning pågår...

Egoday fortsätter..

Off to worrrrrk. ;P Känner miig lite julig idag, förtusan lucia.


Träningsblogg??

Jag har varit iväg och kört sista passet innan utgången ikväll. Det blev ett slappt ett. Bara styrka. Jag måste säga det, att det är skrämmande va mycket jag kan göra med min kropp på en vecka. Jag kan gå ner 5kg och jag kan säkert gå upp 5kg också. Brukar aldrig sträva efter det sistnämda men ändå. Jag skulle lätt klara det :) Jag har beslutsångest över min outfit ikväll, den är minst sagt porrig, men jag är inte riktigt nöjd med överdelen. Jag tror bestämt jag ska ta min juldans klänning å kombinera ihop den med kvällens outfit. Inge kul när det inte känns bra liksom. Ska stå framför spegeln och avgöra detta när jag slutat jobbet. : )) SurpriseSurprise. Varför banta och träna hela veckan om jag ska gå i en oversize tröja liksom?? Imorn kommer jag deffa med skumtomtar & marabou, Jenny, hoppas du vet att jag kommer våldgästa diiig mest hela dagen. hahaha!



Förövriigt, på tal om ingenting. Är det inte roligt att människor behöver alkohol i kroppen för att slå slag i saken? Det krävs inte mer än en grogg/ett glas vin för att vi ska ska bli rejält djärva. Haha. Vi ses i dimman godiiingar :))

Stilmiss?

Jag höll precis på att publicera ett inlägg angående idol. Att Alice och jurybruden hade samma halsband. Det tyckte ju jag va superroligt. Eller snarare en miss med tanke på vilket utmärkande halsband det var. Å såklart påpekades missen av dem innan jag hann blir klar med detta inlägg. Är för övrigt totalt ointresserad av idol. Men jag är ensam hemma å det finns ju knappast nått bättre på tv denna fredagskväll. Jag bryr mig inte vem som vinner men jag kan sätta mammas katter på att Kevin tar hem det. Personligen stör jag mig lite på hysterin över honom men ändå.

Lars skulle såklart ha vunnit.
Annars va ju Robin söt nog.

Någon som har en åsikt angående idolfinalen?

Titta vad man kan hitta.

Mycke magar här på bloggen nu va? Hoppas ni överlever trots all hudvisning.
Jag hittade de här brallsen som jag shoppade på JC´s barnavdelning för 100kr för läääänge sen. Å jag kommer i dem utan några fettvalkar som hänger över : ))) Tjofaderittan!!




Så glad glad glad för att helgen äntligen är här!! Den är mycket möjligt att det vankas fredagstrevliiigheter oxå ;p Vad ska ni göra i helga?

Fikabegär.

Jag har aldrig varit i sånt behov av en fredagsfika som jag är riiight now. Är även i stort behov av någon mat i magen. Typ NU! Hungrig så jag har huvudvärk efter ett förjefla jobbigt träningspass. Solariet var det dessvärre något fel på tror jag, blev ju inte ens varm och absolut inte brun. Menmen..

Har ringt alla jag känner, till och med ringt å tjatat en andra gång på vissa...
As mycket snö ute och jag vill bara sitta på paris (läs, cafè) och mysa.

Kl: 17.00 ska jag infinna mig på stan.
Det va ett himla projekt att få tag i en fikakompis.

Gutenmorgen!

Havregrynsgröt Å russin till frulle.
För ovanlighetens skall ska jag besöka gymmet idag. Å sen solariet.
Måste vara på topp inför helgen!!


Så här på torsdagskvällen.

Nu blir det iväg å äta sushi med Jenny. Efterlängtat kan jag lova =)))

Summerplans 2009.

Thåström kommer till PutteiParken. HALLELUJAH !!!



Timbuktu, Iggy pop, Alice in videoland.
Det kommer bli grymt : )))

Triiiss ii träniiing.

Liiite ego så här på morgonkvisten. På G till gymmet : ))
Borde göra typ 500 situps. - Men finns det något värre än att träna mage??



Den
HÄR och den HÄR låten följer med mig till gymmet idag.

Ordinaryday.

Tjo, va lycklig jag är för att den här veckan bara ruuuusat iväg. Helgen är ju snart här förtusan. Veckan har varit fullspäckad med möten å fikor med vänner jag inte träffat på ett antal veckor, till och med månader. Det känns bra att ha fått något vettigt gjort när man ändå varit ledig. Borde väl hälsa på farmor i samma veva men nej....

Inhandlade juldag´s biljetten idag. (den jag ska lotta ut till er om det går åt helvete på lördag...) Å sen inhandlade jag alkohol så nu kan det gå åt helvete på lördag. Haha, med den inställningen. Det blev cider, som jag lovat! Glittrig julcider,
I love it! <3

Pernilla å jag tog en måltid på "nya" Cafè Paris ni vet. Äntligen händer något med meny'n, gick ju inte äta där förut. Alltid roligt med lite nytänkande, behövs minst sagt lite ungt blod till det där stället. Blev Parma skinka & fetaost sallad. =))


Aooutsh



Nu fick jag ångest!

Guldfynd ringde, 3 arbetspass åkte jag på.
Bland annat nu på lördag. Bajs.
Jag som bara ville vara hemma och förbereda inför kvällens bravader.

Jaja 11-14.30 är ju inget att ha ångest för, men ändå.

Morgonkärlek.

Hemmagjord smootie & guacamole på nybakat bröd. Gottigotteli! Smootie'n är förövrigt den godaste jag någonsin smakat, ganska bra betyg för att inte vara ett proffs i köket :))


Det va väl själva fan!

Fan va förbannad jag blir. Kan det inte bara rulla på för en gång skull? Alltid ska utbetalningar och skit jävlas. Nu gick jag upp tidigt här för att hinna med mitt ehm....hektiska schema, haaha. Skämt-o-sido, jag hade tänkt åka till affären och inhandla frukost och sen dra till gymmet för lite taning & muskelbyggande. MEN självklart har inte pengarna gått in än. Där gick räkningsbetalningen åt skogen å det stör mig så inni!!. Undrar när pengarna tänkt trilla in.. Gaaah!

Kvällsbegär.

Jag blev farligt sugen på guacamole bara sådär.
Å en hallon/blåbärs smootie oxå.

Imöra efter träningen ska jag handla hem för en riktig god och energirik frukost.
Den ska stilla begäret på ovanstående.

 


Vardag hela veckan.

Det blev en sen måndagkväll, tänkte sova på obestämd tid imorse men vaknade av massa tjattrande. Det var mormor och mamma som va i fullgång å städa hela huset. Man skulle kunna tro att de sniffat i sig för mkt såpa då jag först fick låna mammas bil (Det har aldrig hänt tidigare!) och sen gav mormor mig bensinpengar, hörÅhäpna. Jag åkte iaf iväg till gymmet lagomt nöjd =))

Nu ska jag snart kila iväg till Mimma å hennes sötsöta son på 2mån. Jag har inte träffat henne sen hon blev mamma. Katastrof. Men idag ska jag äntligen dit å Mims ska bjuda på lunch. Kan inte bli bättre faktiiiskt.

Mer galenheter åt folket 8-)



Det här med nyårslöften brukar vara ganska överskattat.
MEN i år har jag faktiskt kommit på ett poteniellt löfte. Som jag SKA hålla.
Jag brukar visserligen leva efter det måttot jämt. Men efter nyår ska jag ta
"leva livet" till en helt annat nivå.
Jag ska ta vara på dagarna och njuta av livet i fulla drag.

Mer galenheter framöver alltså : ))

Att lägga upp en strategi.

Nu ni tjejer, nu kör vi stenhårt den här veckan. För på lördag är det lucia och då syftar jag inte på lussebullsätande utan party, partaj, kalasa, fest. U name it =))

Jag har varit en SÅ duktig flicka hela helgen så ni anar inte. För det första har helgen varit så vit den bara kan bli. Jag stod i mot alla utgångsamtal. Jag har trots dålig motivation lyckats bra med träningen både fre,lör, sönd. Å jag har jobbat, actade till och med tomte inför barnen på julbordet. Hoho, snälla barn...

Å jag säger bara en sak. Tar jag mig inte till statt på lördag ska jag personligen lotta ut min juldansbiljett här på bloggen. Sen ska jag aldrig sätta min fot på stattshotellet igen. Så nu är det sagt. Nu gäller det att jag tar mig dit på lördag.

Inte en droppe Vin/sprit till mig förens jag anlänt på statt alltså.

Cider, vatten, cider, vatten, cider, vatten. Så ser min lördagkväll ut


Most beautiful goes to....


 

Behöver jag tilläga något?
Men om jag måste, Ögonen! Vackra!

Efterlyses.


Idag skulle jag behöva en träningskompis big time. Har ingen lust att dra dit ensam. Dessutom har jag ingen ny å fräsch musik att stoppa i örat. Jag vet vad det innebär att ge sig ut nu, BLÖTA SKOR. Å att springa omkring med plaskblöta fötter på gymmet är inge lyckat. Jag provade det i fredags. En bil skulle faktiskt underlätta en del nu. Så bil lr träningskompis somewhere out there??


Hunkelihunkhunk.



Medans Jenny & Emma är på fitnessmässan omringad av heta muskelpojkar så skjunker jag djupare ner i soffan. Nej jag är inte bitter. Jag vill inte alls kunna se insmorda, solbrända och vältränade killar. Neeedå, jag sitter hellre hääär å luktar på blommorna, lr dricker min hemgjorda latte som jag förövrigt blivit torsk på. Det sprutar in med updates här från Göteborg, sucks to be here right now. Jag skulle va in heaven på avenyn ikväll på lyran. Mm. Minst sagt!

Vidare till det vackra vädret vi har här i Karlskoga. Det är ingen idè att sitta och tänka ska jag, ska jag inte? Det är bara att ta jackan och ge sig ut i slasket. Känner mig ganska amitiös som gått runt halva stan ett flertal ggr denna vecka. Men varje gång blir jag lika frustrerad över att mina skor inte är vattentäta, det är vattenpöl inne i skorna efter ca 15min. Undras just om de tål lite torktumling.

Take one get 3.



Idag ska jag acta servitris. Visserligen är det ju ett julbord så jag antar att folket plockar sin egen mat. Så egentligen ska jag väl acta diskplockare å vad jag har hört kanske även nersupare. Det hör inte inte till vanligheterna att stå på fel (eller är det rätt?) sida baren. Hursomhaver. Så har jag Anna som sällskap hela kvällen, hon ska va min lärare : ) Hoppas det slipper ske nåra olyckor, så som tallrikar på golvet och utspillt vin på gästerna. Återstår att se, men kul ska det bli!


Vad gör ni andra denna ljuvliga lördag ?

SyndigtSnygg.

Nä, nu får det vara nog! Här blir inga magrutor gjorda! Jag har gått igenom hela bloggrundan å bloggvärlden kryllar av snygga tjejer. Så, jag ska dricka upp min hemgjorda latte macchiato och lyssna på denna låt för 37:e gången och sen dra till gymmet Å där ska jag springa så långt benen räcker. Så då vet ni det oxå.

Sen hem å äta potatisgratäng, schnitzel och kantarellsås med familjen. Sådetså!!


Vem Känner sig inte tvingad att dra till gymmet när man ser denna mage?
Tack för sparken i arslet Hottie.

Triiiiiiiiss i tiiiights.

Det här är mina absoluta favouriter just nu!



Dessa bilder har legat på mitt skrivbord ett bra tag som en påminnelse inför kommande outfits. Den i mitten har inspirerat mig till min luciaoutfit. Eller egentligen var det en servitris i Las vegas som gav mig idèen först men men.  Can´t wait ....

Vill ha lördag den 13e NuNuNu!

Driiiiit.

Morgonmotivationen är kvar på bahamas. Å när man har en mamma som hoppar i taket av glädje varje gång hon slipper träna så är det lätt att banga. Man skulle kunna tro att det varit fullmåne senaste 2 veckorna, sover kassss. Sömnproblem är nytt för mig. Känner mig trött men när jag kommer till sängs ligger jag och stirrar i väggen en timme. Önskar bara att det ska bli morgon, tråkigt och sova. Men ändå sover jag länge som helvete när jag väl somnar Å kommer knappt upp istället. Därav ingen morgonträning idag. Ska vänta till typ 2, sen ska jag ge mig UT, lovarlovarlovar! :))

Det finns bara en fjortis.

Å det är Carolina Gynning Å jävel va jag älskar henne :)) Normaltsett går fjortisar bort alla gånger men när det kommer tiill den här otroligt sköna å härliga damen så är allt tillåtet. Kolla in bloggen om ni inte redan gjort det ......



Kära tomten, jag lovar att vara en GoodGiiirl om du ger mig denna klänning

On the run...



När mamma i all hast frågar om jag kan följa med på barnens luciafirande/skolavslutningar osv så säger jag ofta ja iomed att det känns så avlägset. Men så kom även den dagen - Då det var dags för luciafirandet.
Idag alltså. Å fan, jag är ganska tacksam över att jag inte har egna ungar i skrivandets stund. Jag hatade att gå på såna här tillställningar även när det var min egen skolavslutning Å att frivilligt följa med på sånt där trams är inte my cup of tea. Stod ut i cirka 1h. Att stanna kvar på fika, mingel och julklappsutdelning... Nja, då är till och med gymmet mer lockande. Så det blev en gymrunda med Jenny, eller ja runda och runda. Jag stod mest på löpbandet - En heeeel timme. Förbannat välbehövt då jag haft en ganska kass träningsvecka.
Motivationen fanns någonstans på
bahamas.

Å nu har jag sjuka skavsår på fötterna.....

Piercingar i all ära..

Men varför piercar man livmodertappen? Man kan ju aldrig se den själv å om någon annan ska se den får man ju leka gynekolog. Folk slutar aldrig chockera.


När man slår rekord i tråkighet.


Här med får utnämner jag denna vecka som den läääängsta och tråkigaste i mitt liv. Skumt att man ena veckan har den roligaste i sitt liv för att sen få straffet med den tråkigaste. Jämnar ut sig kanske.

Den 18e har jag iaf bokat in en surprise till familjen min. Ska bjuda dem på det godaste julbordet jag någonsin ätit på Stora hotellet i Örebro - Elite. Jag va där med guldfynd förra året OCH när jag såg utbudet av dessert`er. Ja, räcker väl och säga att det var ett enskilt rum med alla tårtor,kakor, godis, glass du kan tänka dig. Så på dagen blir det julklapps shopping och sen vidare för denna ljuvliga middag. Mys&trevliiigt.


Nu blir det en fika med Lissa.


Promenad, Sushiii & Gym.

Ja ni gott folk. Den här dagen har ju rullat på rätt bra trots allt. Blev väckt till ett jävla hysteri här imorse. Mamma hade fullt skå med att få iordning barnen till skolan. Chokladkalender hit och adeventskalender dit. Vilket fall som helst så fick det upp mig så tidigt som 06.45. Galet. Plippade på datorn fram till 09, funderade på gymmet men gick istället till sängen. Vaknade återigen kl 12 när mamma ringde mig på mobilen och undrade vart jag var. haha, i mitt rum, daaah!!

Plippade vidare på datorn i yttligare 2h för att sen ge mig ut i blaskvädet på promenad upp till pappas grav. Hann lyssna på 3 hela låtar på min två timmars promenad. Så ni kan ju räkna ut hur länge jag pratade i telefon. Precis som att ha sällskap ju =))

Efteråt njöt jag av sushiii. Va ju en HEL vecka sen jag åt sushi liksom. Kändes som det va längre sen. Och sist men inte minst följde jag med Jenny till gymmet. Det är knökfullt bland maskinerna runt 6 snåret. Hata! Fast jag drog ju dit för å kolla lite folk å dra i lite maskiner så. Idag var det inte miiig imot ;) Måste dock säga att vissa möten är mindre trevliga än andra. Men jag antar att det är svårt att undvika vissa möten i all oendlighet.

Under granen...

I år vill jag att tomten ska ge mig följande:



Ytlig?
Escch då...

En resa till surfparadise skulle oxå sitta fiiint : ))
Å en resväska, en nya plattång, lite underkläder, parfymer, smycken ...
Ja, jag har varit fasligt snäll hela året.. Typ..

Some new energy.



Gjorde gott för kropp å själ med en promenad. Trots dyblöta strumpor. Mitt humör har varit ungefär som vädret har varit idag. Grått, trisst och allmänt pissigt. Näst intill att jag låg på golvet å sparkade som en unge som inte får godis där ett tag. Men slog slag i saken å gav mig ut, med mycket trevligt sällskap dessutom :)



Nu ska jag fixa mig en äggmacka och sen läsa vidare i the game....

Ta mej till kärlek, ta mej till dans, ge mej nåt som tar mej någonstans.

ta mej till kärlek, ta mej till dans, ge mej nåt som tar mej någonstans.

Jag är så festsugen så jag dör!!
Å så rastlös att jag dör!!
å så fattig så ....

Read my mind.

Jag å pojkar som sjunger alltså. Det ska va djup i låtarna á la coldplay.
Den här låten slår verkligen huvet på spiken....


Ge mig extensions nu!!

Jag har alltid varit lite anti hårförlängningar. Det endast pga att mitt eget hår växer som ogräs så jag har inte sett någon annledning till det. Är ju en del pengar och tid till att underhålla det. Jag är inte den som står framför spegeln 1h innan jag går utanför dörren. Jag går praktiskt taget upp ur sängen och till gymmet. Att behöva fixa håret en halvtimme innan finns det inte tålamod för. Dock har jag alltid önskat mig lite tjockare hår, lite volym vore trevligt liksom! :)

Så extensions får det bli. Vill bara sätta Jenny i tjänst nu på stuts, i med längderna och svart färg nu! Att vänta är verkligen inte min grej, dessvärre måste jag vänta tills pengarna rullar in den här gången. Orrrrka.

   
Long black hair, long time no seeeen.


LussebullÅpepparkaksbak.

Så här såg det ut förra året :)



Vad blir det för mat??

Jag har inte ätit strömming på säkert 10år. Och idag blev jag så hysteriskt sugen på strömming, mos och rivna morötter. Riktig husmanskost.
Så det ska jag äta sörrni=)

Dubbla signaler.

Jag klagar alltid över att det inte händer något i Karlskoga. Samtidigt är det precis dä det gör. Så fort man varit borta ett par dagar lr en helg så kommer skvallret springandes till än.. Så nu är det tydligen en kille som hunnit tagit livet av sig medans jag var borta i helgen. En kille som jag träffade praktiskt taget dagligen under mina år på Statoil. Och nu är han inte längre i livet. Det är måndag, pissväder och jag är sjukt rastlös och fattig. Men jag skulle då aldrig komma på tanken att göra slut på det hela. Då får man ju aldrig veta om det skulle ha blivit bättre. Visserligen måste man ju själv lägga manken till och göra det bästa utav det. Roligheterna kommer knappast till än. Genom att ge upp missar man ju så mkt. Personligen tänker jag på alla resor, människor och tillfällen jag skulle missa. En annan sitter ju och är stressad över att livet är för kort. Undrar just vad som driver människor till......att ge upp?..

Jag förstår ju att människorna i fråga mår OTROLIGT dåligt. Men senaste tiden har det varit så himla många bara i våran lilla stad som slutat upp såhär. Alla kan väl omöjligen ha ett så förfärligt förflutet att de vill dö?!

För att vara måndag.

Jag gick till sängs kl 19.24 igår. Gick upp här för drygt en halv timme sen och kunde knappt öppna ögonen. Sömntuta, dock behövligt. Det här med 1a advent hann jag inte riktigt med igår. Var iväg med familjen till max och sen efter att ha tryckt lite skumtomtar va sängen mer lockande än adventsljusstakar o sånt grejs.

Mysigt mörkt ute och små snöflingor i luften. Mm..
Iväg till gymmet va're ja...