Fy bubblan.

image1581

Nån som kollar på du är vad du äter?


Asså jag trodde jag åt mkt mat/godis när jag väl är igång. Men dem där är ju totalt vidiriga. Nu längtar jag ännu mer till måndag. Hello, diet.

Konstiga människor.

I natt när jag jobbade så ringde en kund kl 03.10 och undrade om vi tog i mot pant? Det gör vi inte och det gjorde henne väldigt grinig och hon svarade mig med: "Så jag måste vänta tills de andra affärerna öppnar?" Ehm...ja? Vilken vettig människa är så angelägen om att bli av med sina pant flaskor mitt i natten? Hon kanske hade starka begär efter ett 6-pack och så hade hon inga pengar. Vissa har det då inte lätt.

Gå och lägg dig är mitt råd.

pant

Kärt besök.

friends


Nu kommer min älskade Mim`s och hälsar på. Jag har köpt semlor och sockerfria delicato bollar. Det blir spännande. haha. Jag tror jag är sockerberoende lr gravid. Lever på sötsaker känns det som. Men på måndag blir det totalförbud mot allt sött. Jag kan glömma min ätar-dag-en-gång-i-veckan för resten av månaden. Har ätit för resten av året och det är illa.

Love at first sight.

Alltså ser ni? I`m totally in love. Färgen gör typ hela bilden men hur snygg är den inte? Eftersom de spärrar alla sidor på jobb datorn så får jag stå och surfa på blocket. Varför nu blocket funkar? :-S Det va 2 poliser som stod och gjorde mig sällskap typ 2h inatt. Hur trevliga som helst, vi stod och pratade bilar. Haha. Där i genom fann jag dessa skönheter. 429.000kr kostar denna beauti.

loveatfirstsight 

O hääär gott folk. Alla som känner mig vet att cab is the only right for me. Dock har jag inte funnit den perfekta. (normaltsett tycker jag bmw är en "Turkbil") men det ligger inga såna vibbar över denna. Ge mig en mille och den är min, finns att hämta i Linköping. Som polisen sa - Ja, det blir ett par nätter till om du ska ha en sådan. Fast han sa även tror du att du skulle fortsätta jobba på statoil om du hade en sån? Hm, är väl precis det jag skulle göra? Skulle få jobba dygnet runt. haha.. :)

kärr

 

Käär, käär, kär.. Vilken tycker ni är snyggast?

Varför kan man inte jobba sig rik i det här fukking landet för?


Grottmonster, me?

Nu ni gott folk ska jag iväg o knega. Såå jag har råd till nya rakblad.
Kan behövas =)

hairy haair

Min blingbling manikyr.

Lite svårt att fånga på bild men här ser ni väl på ett ungefär.

naglar

Tror någon blivit bortskämd. ;")

Bortskämd med rosor är aldrig fel...

bild76

O så en söt liten ask följde med oxå. Kan de vart smycken måntro?


Världens snyggasete...

blingmanikyr


Jag lovar er att just nu är jag kvinnan med sverige`s vackraste naglar. Älskar dem verkligen. Varje gång jag är där försöker jag komma på nått nytt att göra, så trisst men bara vit manikyr. (ni ska få se bild om ett par timmar..) nu måste jag nämligen sova, nickade till ett antal ggr i frisörstolen.

Btw så kostade bara slingorna/färgen 1400:- totalt jävla hutlöst och jag är inte ens nöjd. Inte för fem öre. Det är sista gången jag gör mitt hår på Strå`t kan jag tala om.

Nu ska jag sova så gott, hörs senare!

Äntligen hemma.

hairdresser

Efter att ha jobbat natt vill man helst komma hem på en gång. Spciellt när man ska sitta hos frissan kl 10.00. Men gudarna ville annat denna morgon. Det blev lite utav ett snökaos vilket resluterade i att bussen fastnade i Linnebäck. Så där stod vi över en halvtimme och kom ingen vart. Men nu är jag som sagt äntligen hemma hos min kära dator. Har ca 1 ½h att sova innan klockan ringer. Ska till min favvosalong för att fixa håret och sen naglarna. Är uppsatt på 5h, gissa om jag kommer somna så fort de börjar greja med mitt hår?? Men vill man va fin.....

Snutten`s 22års tårta.

Ända sen i fredags har jag vart en ändå stor kaloribomb =-S inte bra alls. Men man fyller bara år en gång per år lr? tack och lov att man tränar regelbundet men på måndag är det stenhårda tag med även kosten. Mamma fyller ju såklart oxå, så på fredag blir det att bjuda ut familjen på mat. Goott gott.
Får njuta medan man kan.

birthday

Tårtan är lika god som den är fin kan jag meddela.

On my whislist.

Har tjatat om pilgrim`s charm armband ett tag nu. Fick det inte i julklapp så nu när jag såg att de reade ut förra säsongens berlocker hade jag turen att få även armbandet för halva priset. Och titta vilka söta berlocker jag hittade i vårcollektionen : ) (jordgubben kanske är lite uttjatad men voodoon SKA jag ha)
Hur sööt som helst.

voodoocharm  strawberrycharm


Happy fukking birthday to mee =)

Lammkött`s tiden är för länge sen förbi. Men jag är lika glad för det =p 

happyfukkingbirthday

Grattias-sms`en började trilla in redan efter midnatt. Det är den här dagen man inser att man är omtyckt och att folk tänker på än. Värmer hjärtat det.
Tack till er mina pussy`s.

Killar, killar & killar...

awfultruth


En herre skrev att jag va underbar varav jag frågade på vilket sett då?
Till svar fick jag detta:

alla alla sätt.........lätt o prata med.. du lockar fram sidor hos mej... ödmjuk så hälften vore nog. så otroligtotroligt vacker men inte näsan i vädret.. fötterna på jorden... jobbar o tar hand om dej själv.. stil medveten.. gullig på ditt litte sätt med at du är som en liten flicka ibland bara.. o pratglad....vänlig och inte avisande bara för att du vet att vi tänke olika om varandra.. du verkar inte svår liksom..tror vi hade kunnat trivas såå bra med att umgås även om vi bara hade suttit tyst o kollat på tv eller läst varsin tidning lksom.. o det hade nog aldrig blitiv en obekväm tystnad.

Sekunden innan jag hinner tacka säger han
" Denna tidpunkt är jag antingen känslig eller kåt"

Är det inte typiskt killar att förstöra vissa söta moments? haha.

Precis som Natacha Peyre.

Vill jag ha en säng full med ballonger. Eftersom jag antagligen ska jobba natt på självaste födelsedagen så ... Kan väl någon bryta sig in och överraska mig med massssa massssa ballonger. Mys.

villha

....Helst bara i rosa och sen lite jordgubbar, gelehallon och chockladsås till det....

Minuspoäng.

glömejljusen

Fick nåra minus på vuxenpoängs listan. Kom nämligen hem från gymmet (gäller att hålla igång nu när jag snart blir old och allt börjar hänga, om 3h för att vara exakt...) insåg iaf att jag glömt släcka ljusen, de står fortfarande och brinner :-S Lite oansvarigt men jag somnade och fick lite små panik när jag vaknade o insåg att passet skulle börja om 10min!. Huset stod ju som tur är kvar. O nu får jag inte tända ljus förens brandvarnaren är upp säger mamma...

Ska fortsätta att njuta av att vara 21 ett tag till.

Tre blev fyra.

caaakes


Tror inte det va nån som gick till statt hungrig igår. Iallafall inte om de kom från min lägenhet :)

Förrätt: Rostad trekants franska med svampstuvning och stekta kantareller.
Huvudrätt: Hasselbackspotatis med permesanost. Fläskfilé, bearnaise och grön mögelost sås. Sallad.
Dessert: Fruktcoctail med tropiska frukter, digistiv & maräng krash, glass och chockladsås.

BOUNS: Emmas söta princess tårta till mig.

Snacksen och godiset står typ kvar orört på bordet här. Fanns inte rum i varken magen lr klänningen efter "4-rätters middan".

Men nu ska jag äta upp resten av tårtan : ) Sen är det dags att vara nyttig ända till tisdag kl 14. Då är det släktkalas. Jobbigt va? image1521

Girldinner at my place.

Igår vankades den planerade tjejmiddan // inflyttningsfesten. Det var en väldigt lyckad kväll. Jäääätte tack till alla ni som va där, utan er hade det inte vart nån fest =) o presenterna sen, det är liksom pricken över i`t.

paartyatalexz


   

sötisar

Alltså jag vet inte om det är kameran lr om det är dags för ett mörkare puder för attsingen va jag är vit in tha face på alla bilder. Inte nöjd med en ända bild från hela kvällen. Men huvudsaken är att jag är nöjd med kvällen in real life.

   

O utan dig min tjoockis hade jag inte haft nån middag att bjuda på. haha.
Tack Michaela! :)

Här bloggar jag.

Gårdagens fest ......
Som mamma just nu städar bort. Börjar känna mig bortskämd! ; )

härbloggarjag

Where it happens. Pörrummet ;P

Tänk vad en 250kr lampa kan göra med ett rum! Just LoVe my bedrooM =)

whereithappensbedroom

 

Jag hinner inte med.

FULLRULLE!! stress, panik, hallå?!

När mamma ringde och väckte mig vid 10 imorse vinglade jag in i dörren (ne, jag hade inte vart ute på fylle-bravader) sen dess har det gott i 200! Familjen har vart här och fixat lite små saker. O mitt i allt får jag för mig att jag måste ha en taklampa till sovrummet, ner på stan och köpa lampa. Sen va jag ju bara tvungen att dra till gymmet en lördag och springa en timme :-S Drar iväg hem till mamma för att hämta stolar till middan. Ofta man har 12 stolar ståendes hemma? Springer in på mataffären för att handla det sista till middan. Inser att jag inte ens ätit frukost.

och NU ska jag lägga mig i ett bubbelbad. Kommer aldrig gå väl med matlagning, städning, hårlockning om jag inte får ta`t lugnt nåra minuter. Ska bli så förbannat kul ikväll =) Älskar er alla för att ni kommer ikväll. Ladddies.


party

Facing my fears.

Jag är väldigt imponerad av mig själv OCH den här lägenheten. Dem säger ju att man ska face your fears för att komma över dem. Denna lägenhet har hjälpt mig att komma över min absolut värsta mardröm. Jag har ALLTID vart mörkrädd kombinerat med "ensam-rädd". Jag är alltså inte bara rädd för mörker utan även ibland på dagen när jag är ensam. Såklart har jag vart sån här hela livet. Fast att inte våga gå till toaletten på nerevåningen som 5åring kan ju tyckas normalt. Det är värre när man är 20 och fortfarande sover med hela lägenheten tänd plus dator och tv på hela natten.

Så här har jag vart i mina 3 hem. MEN i lägenheten som jag bor i nu är det helt annorlunda. För det första har jag ingen lampa i sovrummet så jag har sovit med datorn brevid mig (ljuset och ljudet från den har funkat som lampa) men 2 nätter har jag faktiskt gått in och lagt mig i mörkret. Vanligtvis klarar inte jag av när det är knäpp tyst, det är då jag flyger 2m av minsta noice.

Nu kan jag till och med vända ryggen till ett mörkt rum, det har vart big no no förr! på mindre än 2mån har jag alltså lärt mig att ha mörkt i hela lägenheten. Jag går tom in i rum och hämtar saker utan att tända. Unbelievabla.

faceurfears

Huuuu, än kan jag inte titta på skräckisar ensam!!! jag kan för fan inte ens titta på den här bilden utan att bli skräckslagen. O då menar jag seriöst! :-S

Ett kommande bowlingproffs :-S

Det blev en tidig kväll. Trött & längtansfull inför morgondagen =) Det blev ett stort gäng på bowlingen, närmare bestämt 28pers. O jag kan i ärlighetens namn erkänna att jag är 99% säker på att jag förlorade. De påstod att det fanns ett pris för även det men jag smet därifrån innan utdelningen. haha. Skyller på sömnbristen och ALL tacos som gjorde mig stin.

  

Har kommit fram till att akon är förbannat jävla sket bra.
Dessa 2 låtar har stått på repeat idag. =) Lyssna, lyssna, lyssna.

- Blame it on me.
- Ghetto.

Move u`r ass.

bowling

Ett varmt bad sen bär det av till bowling & tacobuffèn. Mm....

Vad händer ikväll för er andra?

Love at second sight.

Ledsen att göra er besvikna men lampan som vi kom överens om fick inte följa med hem. När jag kom dit såg jag en annan lampa (och det blev kärleks vid andra ögonkastet) Fast i svart såklart, kristallerna som hänger lyser verkligen upp hela lampan. Bilden gör den inte riktigt rättvis. lr inte alls faktiskt.

taklampan

och bordet är på plats : )


......Nu ska jag bara njuta av att vara 21år heeela helgen,
lär ju knappast bli det igen så...
Marknadsgodis till frukost, yeeej!....

FiiinallY friiidaY.

gymmet


Värre träningsvärk får man leta efter. Kan knappt gå och gör jag det så ser det ut som jag skitit ner mig. O förmodligen kommer de va värre när jag vaknar i morgon (lr om ett par timmar kanske jag ska säga...) blir mortionsbandet istället för styrka idag känner jag. : )

God natt så länge.

Trött efter en "hård" shopping dag!

Kom hem från Örebro för sisådär en halv timme sen. La mig i ett bad det första jag gjorde. Ett chocklate-bubbel-bath, very nice. Kännde mig lite dum som låg där med rinnande tårar. Asså inte för att jag va ledsen utan för att jag va TRÖTT. Och jag ska jobba natt idag! ;`( får trösta mig med alla fina kläder jag fått med mig hem från Örebro. Tror jag ska klara mig utan klädshopping fram till 8 mars då jag ska på 25års fest i Gbg. Måste klara mig tills dess. Har även lovat mig själv att inte sätta min fot på ikea på minst 2mån. Jag spyr på ikea kan jag meddela. Fan sprungit där 2ggr i veckan i 6vec, lr ja nått däråt iaf.

shopping


Som sagt, det blev en del shopping idag. Har ju totalfastnat för en viss outfit. Blommig blus och jeansshorts med högmidja. Tyvärr har inte de vanliga klädkedjorna fått in jeansshorts with high weast ännu. Istället inhandlade jag
2 svarta bomullskjolar med högmidja. Snyggt till rockiga tees och även till nått korsett liknande. Ni vet en a là elin pling outfit. Den I liike :-D Blev även 2 jeans,
2 tees, 2 jack/munkisar o en söt ärmlös blus .... Nöjjder. Gina tricot har åter igen höjts i mina ögon efter en period av frånvaro. O nu är även maten inför lördagen inhandlats. Plus lite bestick, glas och dessertskålar. Det blev en dyrbar kväll. Hohoh..

Sen måste jag meddela att storlek XS waaas PERFEKT! Det hänger förtillfället 2 lovely dresses i min closet. (hej Victoria Silverstedt. Queen of svengelska).... riiight? Som sagt jag är trött.

Puss på er!

Inte som jag tänkt mig.

Mina victoria secret bikini`s har kommit. För det första BARA överdelarna. Jag som skämtade om att man säkert beställde dem försig. Suck! För det andra va de inte alls som på bilden. Det ena mönstret va lite B-igt! Den andra är blå/lila på bilden men zerise i verkligheten. Det är därför jag inte ska beställa kläder som man inte kan prova först. Hehe. Men det duger helt klart i Bahamas ändå. ;)

Och klänningen XS ligger på posten, förstår ni hur fort jag fick den? SERVICE! (skickade efter den 14.50 igår.)
.......o ellos paketet har kommit. Kul kul!

Nu blir det en tur in till Örebro. Komplettera matposlin till lördag. Kolla mobil. Handla lite kläder.

paljettbikini

Såklart jag skulle hitta en till jag vill ha. Tror jag blivit beroende av badwear :-O

Gooorgeouse dress : ))

Så här är klänningen (beröm för min fototagning, hehe) Är helnöjd MEN jag skulle ha tagit XS. Satt och velade fram och tebax men till slut tog jag en S. Ringde dock till stylebystars och frågade om jag hinner få klänningen till fredag om jag beställer nu. Tog inte ens 2 dygn för denna att komma nämligen. Tummen upp för servicen på det där stället säger jag bara! De skulle personligen lägga den på lådan idag så jag hinner få XS till fredag =)) Om inte annat tar jag den här för det är ju inte störande stor direkt.

gorgeouse 


födelsedagsoutfit gorgeousedress

Nu är det bara det här med detaljerna kvar.
Vilka skor to wear? hollywood lockar? sminkningen? smycken?

weird feeling

chilling


Att vakna kl 13.30 och fortfarande vara trött men veta att man måste dra sig till gymmet... Och att veta att bussen till jobbet går kl 16.40. Den vanliga Alexz hade kännt sig enormt stressad och irriterad just nu. Men det gör jag inte! Känner en väldigt skööön känsla : ))

Födelsedags-outfit-done?

Har beställt denna "kändisinspirerade" klänning från just stylebystars. Hade det inte vart för att Amanda burit upp den så snyggt så hade jag aldrig fastnat. Det är meningen att den ska invigas på min födelsedagsfest på Lördag. Man vill ju vara gorgeouse, om jag blir det återstår att se. Det va bara 3dagars leveranstid så... Kommer nog inhandla en extra outfit i Örebro på torsdag. Det skulle ju vara katastrof att stå där utan när det vankas ladiesnight.

födelsedagsoutfit

Bilden lånad av Amanda Berg. : ))

Het hetare hetast.

Ska hoppa i work-outfiten : )

jobboutfit 


Nån som sa att de är inne med högmidja.
Damn va fashion jag är på jöbbet isåfall ....

Dubbla budskap ang bantning.

småäta

Varje dag matas man med råd/tips ang att komma i form och hur man ska äta hälsosammare. Jag har fått inpräntat att man inte ska gå och småäta. Men så på sistone har jag läst att en näve nötter lr banan är bra om man blir sugen på nånting. Är inte det att "småäta"? Eller räknar dem det som mellanmål? Enligt alla kostrådgivare ska man äta var tredje timme för att blodsockret ska ligga på en jämn nivå. Menar dem att man ska äta den här "näven nötter" utöver det? Isåfall ser jag det som småäta och det är ju inte bra? förvirrad?

Så småäta eller inte?

OH LORD.

På lördag ska JAG göra 3-rätters till 10 flickor. Haha. Not my grej. Men såklart har mina fina flickor erbjudit sig att hjälpa till. Kanske behövas, vill ju inte att lägenheten brinner upp innan jag betalat första hyran. Fast då har jag ju brandsläkaren jag fick i Julklapp. mohaha..

Vad jag ville komma till är att denna låt kommer lyssnas sönder på hela festen. Stackars mina gäster. Här vankas födelsedagsfest och jag ska va i bäästaste skicket (inkluderat att komma in på STATT)

Höj volymen nu för helvete!!!!!
Jag står i min ensamhet här och dansar kan jag meddela woho

Spännande!

Mamma hämtar upp mig kl 11.15, då äre gymdags. Men hon ska komma upp innan med vågen. Wooho! Jag har inte vägt mig på över 6vec. Det här är spännande mina vänner image1521


hotast

This is me when i was in Turkey this summer. Lr jag menar när jag ska till Bahamas... Hotiiish vilket fall som helst ;-P

Tyvärr alla fashionistas.

Men hur mkt ni än tjatar om de där nedrans bambooooo örhängena och hur många kändisar som har dem. SÅ tänker jag INTE köpa dem. That`s a lööfte.

hilary

 

The druger saved my day....

alkis


Det är dagar som denna jag känner att även mitt jobb på statoil kan ge inre tillfredställelse. Att få känna att dagen faktiskt givit något (trots 11h jobb)! Det krävs inte speciellt mkt faktiskt, idag behövdes det bara en gamal pundare. Lr still a druger.. Kanske ska förklara mig lite här :) Jag har vetat länge att jag vill jobba med missbrukare (på det psykiska området) att lyssna på deras livshistorier och motivera dem till ett bättre liv är vad jag vill göra. Tyvärr går det lite sakta framåt i karriärstegen just nu. Men där känner jag att jag har hela livet på mig. Vill kunna komma hem från jobbet och känna inre ro. Att jag har hjälpt någon eller åtminstone gjort mitt bästa för att hjälpa. Jag och den här mannen stod och snackade lite om ditten och datten i över en timme. Allt från att ha "det" i generna till hur många återfall han haft. Jag fick iaf erbjuda honom lite värme, en drogfri timme och en blåbärs smootie. Det va han tacksam för =)

Sin tacksamhet visade han genom att säga "du är bra go du ungjävel" haha. Inte varje dag man blir glad av en sån kommentar. Men idag blev jag det!

Choklasfrosseri efter en hård arbetsdag.

godnatt


Är äntligen hemma efter 27h på jobbet!! Tyckte det kändes lite onödigt att åka hem i natt med tanke på bara 6h mellan passen. Därför ringde jag kollegan och frågade om inte jag kunde få börja 06 istället. Så när jag slutade 03 så skulle jag lägga mig i fikarummet för att sova de få timmarna därimellan. Men inte fan gick det sova där inte. Jag brukar kunna sova vart som helst men på en hård stol, där gick tom gränsen för mig. Ingen sömn alls med andra ord.

Dagen har gått super bra ändå =)) Höll ioförsig på att döda någon vid midnatt, jag va så helvetiskt sugen på choklad. Men tack och lov att jag har någon karaktär! Men idag är det lördag och brevid mig har jag en 200g chokladkaka. Det är grejer det! Sitter ner krupen i soffan. Dröjer väl inte innan jag somnar... vaknade av mig själv snarkandes på bussen. image551

Tydligen så äter Svenskar 7kg choklad per person och år. Det tror jag inte ett shit på. Så mkt choklad som jag säljer hela dagarna så kan inte det va möjligt. O hallå jag har ju 200g framför mig nu?...Nån jävel äre som drar ner statistiken, helt klart!

En snabbis.

kisses


..........Fick lite lunchbesök av en viss herre ;-P

Fattig & hungrig?

Sa jag att min mamma är världen bästa mamma? <3

Satt här igår kväll och va så förbannat hungrig men vägrar att sätta i mig nått onyttigt. Inte för att jag har så där jätte mkt onyttigt hemma (vore ju bara dumt att köpa hem när man ska diet`a) men inget vettigt att äta kl 23 på kvällen. Vad jag ville komma till va att mamma nyss ringde på dörren och kom med 2 påsar mat!! hallelujah. Äger ju inte ett öre så det va mer än behövligt. O mammis vet ju såklart vad jag vill ha oxå. Helt utmärkt! Så nu ska jag njuta av en blåbärs smootie och äggsmörgos.

Och så fick jag med mig en cesarsallad till jobbet oxå. Kääärlek.

On it`s way...

Så nedrans shopping sugen jag är så jag dööör. Har otroligt svårt att ens vänta till lönen om en vecka. Så jag plippade iaf hem ännu en "Beach-outfit" menar inte att jag ska ha shoesen till baddräkten nu men u get the point. 3e bikinin/baddräckten beställd i år. ;-O Det ända jag har i huvet är BAaaaaahaaaamaassss

 baddräkt 


Torsdags aktiviteter i en småstad..

poolhall
Har vart iväg och spelat biljard, airhockey, flipper och bilspel. När man ändå är igång menar jag =) Jag, Mr och ett gäng retards vare. Fast det va kul ändå. Vad kan man möjligtvis hitta på i Karlskoga en vardagskväll egentligen?
Totalt stendött juh.


Skulle ju kö monster passet imorn från 07 men chefen ringde och tyckte att de va lite väääl. Så istället kör jag
14-03. Fick ett extra pass den 31a som plåster på såren. Han vet ju att jag måste jobba arslet av mig just nu. Liten lättnad måste jag medge att det blev. Nu kan jag i lugn och ro sova ut imorn och vaknar jag relativt tidigt så ska jag pallra mig iväg till gymmet. Sen tänker jag stänga av och vara zombie hela helgen. Går jag in med dålig inställning redan nu så kommer helgen bli mycke jobbigare än den behöver vara. fire


Att skriva dagbok.

diary

Va på väg till sängs där ett tag. Det är väl fan att man aldrig är nöjd. Jobbar man vill man hem (som om det finns nått att göra hemma?) och vice versa. Istället kom mamma och barnen hit och vi har städat precis heeeela lägenheten. Plockat upp alla lådor och skurat alla golv. Känns bra att man gör nått vettigt när man är ledig.

Jag samlar på mig så förfärligt mkt saker genom åren. Har allt från kärleks brev, årsförbrukningar av kvitton, kom ihåg lappar som pappa skrivit för15 år sen, dagböcker sen 12år tebax, mammas kalendrar, min döda hunds borste, kill-5-i-topper, uppsatser etc... Och jag skulle aldrig kunna slänga något utav det. Älskar att titta tillbax på kärleksbrev man skrev som fjortis lr läsa vad jag gjorde idag för 5år sen. 3 hjärtan

Skriver ni dagbok???

Solariefräschlooken.

Kul för henne att hon ser nysolad ut på varendaste bild då  :))

Fukking fabulous vilket fall dom helst...

jordannabrewster

Hur snygg skulle en annan vara när man blir jagad av en man med motorsåg tro?

 jordanabrewster3

Inte nog med att hon är gorgeouse, hon får dessutom spela in film med -
JOSH HARTNETT, James Franco och Paul Walker. Vart fan är det rättvist?

Vart tar timmarna vägen.

På sistone har jag tänkt mkt på vad många timmar man "slösar" bort på jobbet. O idag började jag fundera på hur många timmar jag spenderar framför datorn. Så.... räknade ut lite halvt hur jag tror mina timmar spenderas på en vecka.

168h/vecka har vi att röra oss med.
Den hemska sanningen: (denna vecka, det är självklart väldigt olika)

pin 40-60h jobb
pin 50h sömn
pin 7h träning/dusch
pin 6h mat (tillagning etc..)
pin 7h telefonprat
pin 20h Socialt (vänner/dejten/familj) 
pin 2-3h Övrigt - Handla/sola/städa/

Så resterande timmar (typ 30h?) till...... internetsurfande? ;-S


Light version av - Jag älskar dig.

happy

Idag mitt under min favvo kärleks film - Wicker park (what else, Josh är ju med)
fick jag ett "jag tycker om dig" från min Mr dejt. Cute.


Mamma <3

Ville bara tala om att jag har världens underbaraste mamma. Det finns ingenting hon kan göra bättre! Jag & mina syskon kommer alltid i första hand (även om hon många ggr BORDE tänka mer på sig själv...) Är det inte precis så en förälder ska vara? Det handlar inte om hur mkt pengar man får utan om de små sakerna hon gör. Hur kan man kritisera en förälder för att den ibland tvättar kläder, diskar, köper med mjölk, skjutsar till krogen, fyller i stämplingskorten åt sina barn? Visserligen händer det ganska ofta att mamma gör såna här söta saker. MEN det ska hon knappast få kritik för. Bara beröm för att hon är den bästa mamman jag kan tänka mig.

Ingen kommer i mellan henne och oss <3

mommy


Detta inlägg för att jag ALDRIG skulle klara mig utan min mammis. Och för att hon kom med matlåda till mig idag, min favvorätt Kyckliglever & ris. Det är moderlig kärlek det! ;P

No worries.

ordspråk


Hade inte kunnat kommit på detta själv men nu ska jag tänka på detta varje gång jag har ångest för morgondagen.

I`m happylicious.

och ni kan aldrig gissa varför! Men jag ska tala om varför.... brevbäraren har tappat av lite räkningar här för en stund sen. 11800:- blev det denna månad (inga typ roliga hmpaket nu ut riktigt riktigt tråkiga utgifter...) Är ni med o gör vågen för min skull? Just great att jag får fruktansvärt bra lön den här månaden. RIGHT! :-S Jaa, så vare det där bordet, lampan, hyllorna jag skulle hämta ut oxå. Herregud säger jag bara.

40h helgen sitter ganska fint nu, hjälper visserligen inte denna månad men...
O jag bara MÅSTE köpa nya kläder. Blir galen annars. eh, livet är som en brustablett, det löser sig alltid. image1504
 
Nu ska jag fortsätta drömma mig bort till Bahamas via google earth. Världens bästa program.
Ladda hem!

image1503

Denna bild SKA jag ta i höst. Så det så!!!!


LoVe the MomenT.

 smootie 

Just i denna stund gillar jag verkligen läget :) Brevid mig har jag min hittills bästa egengjorda Smootie & till det digistivkex. Precis hemkommen från gymmet, kände att de va givande idag. Så nu när jag kom hem kände jag att detta mål skulle sitta fint. Förra julen fick mamma nämligen en riktig kenwood smootiemaskin. Dock kom hon aldrig sig för att använda denna så jag har tagit över den. I skåpet tar den bara plats, o nu har den ju faktiskt gjort mer nytta än den gjort på hela året. Blåbär & hallon smootie. Aja, ett helt inlägg om min fukking smootie.

Stod på jobbet idag (med min vanliga ångest) fast tillskillnad från vanliga dagar så hade jag en ny tjej att lära upp idag. hehee. En till pratkvarn =) Statoil har förvändlats till ett hönshus. hujjedamig, kan bara tänka mig snacket. Tur att jag inte jobbar så mkt med småflickorna :-O  (sen när tillhörde inte jag dem?!) iaf så.... är jag funtad som så att jag jobbar hellre mycket på en gång istället för uppdelat under flera dagar. Jag anser att en dag är förstörd om man ska jobba nämligen. Därför bytte jag bort morgondagens pass mot att jobba natt fredag. Fast grejen är att jag redan jobbar heeeela helgen. Under fre-lör-sön jobbar jag alltså 40h nu... Jag kommer nog inte va SÅ pratglad där sista timmarna..

Fredag: 7-17 + 17-03
Lördag: 09-19
Söndag 09-19


Gäller att få in så mkt cash som möjlig inför resan. O sen kan man lika gärna jobba i januari, ingen ute på krogen ändå .. För att missa något vore ju en spärre katastrof liksom!

Måndagsmys med Nicholas Cage.

nationaltreasure2

Ända sen jag blev väckt imorse har jag vart allmänt seg, gått omkring och gäspat hela dagen. Redan när jag slog mig ner på bion så kände jag att det skulle bli kämpigt. Men näherrå. Filmen höll mig på helspänn med hjärtklappning i 2h. Ingen match. Rekommenderar verkligen att se National treasure 2.


 

Betyg:   image1499 image1499 image1499 image1499 image1499


The competition is on...

Klickade igenom den dagliga bloggrundan och fann en tävling mellan Tereze & Scarlett. Kommer bli ett nöje att följa och självklart hänger jag på. Fast med mitt egna lilla mål. På nått sett känns det som att "komma i form till sommaren" är större än någonsin detta år. Gymmen är ju fulla så här efter nyår varje år men jaaa... i år har det kommit upp i en annan nivå. Många blir ju förslappade med åren och det är ju lite utav ett problem med överviktiga barn och sådär i dagens samhälle så... Om man kan finna motivationen till att träna och äta sundare så är det toppen. Jag blir dessutom mer sporrad när andra är med och pushar. Så, någon mer än mig som ska komma i bättre form till sommaren?
Få höra era mål! :)

Själv vill jag väga 50. Inga konstigheter alls.



vikt

Biodejt & vuxenpoäng.

Idag blir det bio i lilla Karlskoga, inte ofta det händer faktiskt. Risken finns ju nämligen att man blir ensam. (ooo vad kan då hända i mörkret? tsss..) National treasure 2 blir det iaf. Sist det vankades biodejt så blev ju någon av med körkortet så jag hoppas det inte blir några missöden denna gång.

Står och steker köttfärs här mellan raderna och insåg att det är premiär för just matlagning. I denna lägenhet. OM man bortser från lite kokta ägg då :) Gjorde även matlåda till 2 dar, huhu. Rejäla vuxenpoäng där va?

bio

Jag har hittat den!

Texten jag vill ha, OMG.

(OM jag bara kunde få bort den i svanken först. Rädd att det blir för mkt annars....)


dont



 

Min walk-in-closet ;-D

Det börjar hända grejer här nu. Allt är uppe från golvet och mattan ligger på. Bra jobbat av mig! Imorn ska lamporna monteras sen är det bara att finslippa lite. Hänga kläder i färg (behöver handla MER kläder, too much space) hehe. O sen även fixa med riktigt snygg väggdekoration.

gåingarderob

   

Ett skepp kommer lastat med Rosor.

Vad kan vara bättre än att mötas av en stooor buket blommor när man kommer till jobbet?? (möjligtvis att komma hem och mötas utav dem) Helt plötsligt kändes ett 12h nattpass som en dans på rosor - klyftig jag va där :)

12 rosor stod där på personal rummet, till mig @--}-`--

Om sanningen ska fram så har jag aldrig fått rosor utav någon pojkvän förut. Det är bara
beundrare/flirtar/dejtar som överraskat mig med blommor. Ioförsig är det uppskattat fördä. Men denna gång va det lite extra speciellt eftersom kortet va signerat från Mr. Varje gång jag hade vägarna förbi lagret va jag tvungen att gå in och pilla lite och lukta dem. <3 Det lönar sig att vara snäll flicka.

Det här "misstaget" som hände på julafton kan helt enkelt va det bästa misstaget jag gjort. Det återstår och se...

blombud<3

Det känns underbart att äntligen ligga i sängen. Har varit så fruktansvärt trött de här 2 nattpassen! Har lovat att inte gå ur sängen fören tidigast 2 imorn, det tänker jag hålla :-P Imorn ska det inte bli mkt gjort alls!

Bara för att man är gift.

Så är det ju ingen självklarthet att man får uppleva ett Guldbröllop. Efter gårdagens guldbröllops-firande så känner jag att jag ligger lite efter. OM jag vill hinna uppleva detta alltså =) Bröllop känns dock väldigt avlägset för mig. Ska jag gifta mig så gör jag det utomlands nånstans. Att lägga ut enorma summor för ett STORT bröllop i kyrkan ligger knappast högt upp på priolistan. Bara jag får va brudtärna här innan jag fyller 25 så är jag nöjd med det. (syftar på någon nu ;p)

Det va iaf en väldigt trevlig gårdagskväll innan nattjobbet började. Är lite förundrar över vilka ofantliga mängder mat jag kan få i mig. Det tog ju aldrig slut heller. När man satt där fullproppad så kom de ut med fläskfilèn och potatisgratängen, hallå! En kvart innan jag skulle åka ställer du ut daimtårta/brownies/kakor och jag som är en efterrätts människa va ju tvungen att hugga in IGEN! Stod mig på den där brakmiddag`n till idag kl 15. haha.

"brudparet" visste dessutom inte om denna tillställning. Släktingar va här från Tyskland & Gotland och när paret kom tog av sig ögonbindeln så blev det väldigt rört. Sentimental som jag är fick jag titta åt andra hållet för att inte själv få glädjetårar. <3

   


Guldparet & Barnisarna samlade =)


MuppKunder!

Det finns då gott om dårar.

mupparna


Eller dårar är väl att ta i, men tokstållar kan man iaf kalla det. Man möter ju en hel del människor när man står i affär. Ibland garvar jag bara åt kunder som är minst sagt unika. När man jobbar nattetid är det desstuom 1000ggr roligare, alla är fulla som ägg. Står där som zombies och bara - jag vill haaaaaaa...... Mmmja, vad vill du ha? ehmm, jag vill haaaaa en......För helvete kom till skott.

Det kom iaf in en tjej född 89 och visste precis vad hon ville ha. Lr ne hon visste att hon villa ha nåra crazy cigaretter. Säg nåra som är crazy säger hon till mig. Jag röker inte svarar jag och va fan är crazy anyways? Enligt henne va det ett gult och ett blått camel, ett rött prince och sen en level. Får hoppas att hon fick en riktigt crazy night med sina cigg.

DÅRE NR 2. Och det här är verkligen en dåre.
Malin (min kollega) kommer fram till mig och säger: När nästa person kommer fram så får du inte scanna hennes varor. Alltså scanna sträckkoden för att få fram priset. Varav jag såklart undrar varför. Till svar fick jag att denna kund inte vill att det ska komma infraröd på hennes mat och råkar det göra det så går hon o byter. Detta tycker jag såklart är helt cpskadat och jag tänker såklart scana alla hennes varor bara för att jävlas. (här gills inte snäll-trenden) när hon kommer fram till kassan så vägrar hon typ ge mig sakerna, mordhåller dem och säger vad varje vara kostar. Hon vill att jag ska slå in skiten manuellt. Dårtant. Sen har hon lagt in äpplet i 4 påsar för att det ligger på pass nära scannern så det kan ju råka komma på äpplet. Jössenamn, snacka om tvångstanke.

Unusual.

bakelseIdag (läs igår...) har jag gjort något väldigt ovanligt för att vara mig. Jag ska väl inte säga att jag är ego, MEN det ligger inte i min natur att tänka längre ibland. Som att göra fina gester/överraskningar till andra människor. Det är självklart ingen egenskap att hylla men alla är vi olika. Och jag vill självklart göra fina saker för dem jag tycker om men det är lite brist på fantasi faktiskt. Anyways, så pratade jag med Mr
 idag. Han och hans kompis stod och renoverade hallen och så sa han att en fikapaus med lite nybakat inte skulle sitta fel :) Så där kommer vi till något väldigt unusual, JAG gick iväg till bageriet och handlade åt pojkarna. Såklart va dem ovetande! Lite komiskt, när jag stod där så tänkte jag "hmm, nybakat?" menar han mackor lr typ bakelser..... Jag va så töntig så jag ringde 2 vänner och bad om råd. Får ju inte bli fel och jag är ju inte van vid såna här överrasknings grejer. Inte kom jag fram till något beslut heller så jag köpte både Smörgostårta och napoleonbakelse till efterrätt. Dessutom kände jag ju hon som jobbade så hon skickade med extra gottigheter.

Om jag inte va förlåten för julaftonsbravaderna så är jag garanterat det nu. Och jag har fått pluspoäng hos hans vän som träffade mig första gången. haha. Någon baktanke måste man väl få ha. Måste säga att jag lyckats bra med "beeing a good girl this year.." fast man får se till att inte bli föör snäll, tycker ibland att det är mesigt med människor som är sådär snälla och alltid gör saker för andra människor. Säkert en mkt dum tanke så jag fortsätter hålla mitt nyårslöfte ett tag till :)

Det bör tillägas att det va mina absolut sista pengar som gick åt .......

Nu är jag en av er : ))

Nu har jag oxå klickat hem ett peacearmband sörrni. Valde rött jag, mkt intressant =)
peacearmband
Nej jag köpte det inte för att varenda modebloggare har det. Eller .....

Det är på tiden.

Eftersom jag bojkottat allt va solarium heter senaste 3 månaderna så ser jag ut som ett spöke. Not nice! Lite färg får än ju att känna sig så otroligt mkt fräshare. Så idag när jag är ledig hela dan ska jag passa på.

bahamas

Blir det partaj eller hemmamys ihelgen?
Vilket fall som helst så hoppas jag ni får en trevlig sådan. glad gubbe

Fredags planer.

Jag va och köpte godis för 200kr igår :-O, va hos mitt ex och hämtade mina godisburkar så jag ville ju fylla dem med nånting. Dessutom fick jag sjukt begär efter fudge när mamma sa att hon köpt det. Mammas fel att jag syndade. hehe. Vilket fall som helst så var jag värd det efter 4 dagars träning. Har bara mjukstartat med kosten denna vecka anyways. Egentligen skulle jag ha långledig fram till tisdag nu MEN så tackade jag ja till nattjobb hela helgen istället =) money money money... Det är liksom pengar jag inte kan tacka nej till trots att jag egentligen skulle på mina twins födelsedags fest (sry for that <3 )

Så idag blir det en fredagslunch med Sandrow, älskar ju fredagar. Sen ikväll innan nattjobbet blir det fest i K-hamn. Mammas man`S föräldrar har varit gifta i 50år och det måste ju firas ofcourse. Det kommer släktingar från Gotland och Tyskland så det blir spännande. tsss.

c

Min Candyshop, fint va? SE men INTE röra ;-p

Fuck U .

Blogghelvetet vill inte lägga upp mina bilder. Hade ju nått fint att visa er =)

Men jag tänker bloggstrejka tills det funkar.

Godtrogen lr paranoid.

couple


Vilken underbar känsla det är att verkligen lita på någon. (speciellt när man blivit bedragen i 2/3 förhållanden) Tillit är helt klart det viktigaste i ett förhållande enligt mig =)

Vilken egenskap tycker ni är viktigast?

Redo för badsäsongen?

Beställde från Victoria secret. Skyller på att jag måste ha ny bikini till Bahamas (då den dagen kommer...) och dessutom var det badREA. Ioförisig blir det väl ord.pris med frakt och taxes men whatever.

bikini VSbikini

Gillar mönstrena :-p

Åt skogen.


Ja, nu ringde chefen - "kör så länge du orkar" 
Det är bara att pallra sig dit med andra ord.

Får se när tröttheten slår till.

Inte som jag tänkt mig.

sleeping


Jag bestämmde mig tillslut för att inte sjukskriva mig. Men gång på gång har jag vänt på mig i natt men inte lyckats somna. Vid 04.19 fick jag nog, vaknade direkt genomsvett? Vad i helskotta är problemet med mig? Har vart sjuk i 2mån!! vad är det nu som händer? tar det om på nytt så vet jag inte vad jag gör.....

Så nu ligger jag här, har inte fått mer än en timmes sömn och egentligen ska jag infinna mig på jobbet 07. Nu när jag faktiskt sjukskrev mig så måste jag se till och få ALLT på listan gjort. Jepp. Annars får ni slå mig riktigt jäkla hårt.

Mysig Morgon Musik

Får inte fingret ur.

Jag tänker att jag SKA göra ditten och datten. Skulle damsuga, skulle ordna upp KAOSET i min garderob. Istället har jag surfat runt på bikini`s. Allt annat än det jag ska göra med andra ord =)

walkin 
 O därför ser det fortfarande ut så här....

X antal orsaker till att sjuksriva mig :

Jag behöver.....

- Vattna blommorna
- Dammsuga
- Beställa ett rumsbord
- Ringa Guldfynd ang. min guldring
- Vika och hänga upp ALLT i min garderob
- Köpa gelèhallon/klubbor och skorpor till mina glasburkar
- Måla köket
- Sola
- Köpa present till Mina twins.
- Få igång min internetbank
- Bära ner dörrar etc till förrådet
- Hämta saker i mitt andra förråd

Jag är SÅÅ nära just nu, att ringa Statoil. Ska jag? Gör jag det kommer jag sitta i garderoben hela natten och vika kläder. Det vore fan bra kul :) FAN jag behöver pengarna, men jag behöver tiden oxå!!

Vardagsrumsbekymmer.

Känns som att jag inte gör annat än handlar saker till lägenheten. Min chef frågade igår om jag skiter pengar. Han borde ju veta med tanke på att det är han som gör lönerna. O det känns def. inte som att jag skiter nåra pengar. Måste införskaffa ett rumsbord och en vardagsrums lampa. Men har såklart lite svårt att välja. Tänkte att ni skulle hjälpa mig : ) soffan har ni ju lite längre ner så det här ska ni säkert kunna pussla ihop.

bord1lampa2

lampa elkedjan bord2


Me in the kitchen ....

kitchen


Idag har jag skickat inbjudnings-sms till min inflyttning-födelsedags fest
den 26e :))

Min 21års-dag va helt klart den sämsta av alla. Därför vill jag göra nånting lite halvseriöst i år. Enligt vissa lite för seriöst för att vara mig. När jag skrev till en av "the ladies" att jag skulle göra 3 rätters fick jag nämligen detta svar.

"Vadå 3 rätters, macka till förrätt, bacon till huvudrätt o en fylla till desserten! :-P"


Någon har uppenbarligen höga tankar om min matlagning? haha.

ORKAR INTE.

Jobbet gör mig galen! Det brukar aldrig vara så här illa. Ok, ångest för att gå till jobbet. Men känslan jag känner nu är nått helt annat (ungefär som när jag jobbade på JC) vill lägga mig ner och skrika som en 5åring. Dessutom är Januari månad årets lugnaste och tiden springer inte direkt iväg då.

Har verkligen tänkt på vilket waste of life det är att jobba .... Alla dem där timmarna som går åt till jobb. Vill inte ens tänka på det. Va mkt kul man skulle kunna göra för alla 1000-tals timmar. Jaja, jobbar man inte så får man inga pengar och då kan man inte göra så mkt ändå. Men 10h bara idag!! Typ hela min vakna dag går till den där skiten. Vore det inte för att jag bara har 2½ vecka kvar så skulle jag nog sjukskrivit mig..... Ska bli så underbart att gå ner till 25% (extra helger) så ni anar inte. Samtidigt måste jag hitta nånting annat. Det ultimata skulle vara månd-fre hemma i stan och sen de här extra 25% (plus lite nätter då o då...) som tillskott i kassan bara. Tjänar för bra för att ge upp Statoil. Är nog bara inne i någon period då jag verkligen inte har lust att betjäna folk med diverse skräpmat/godis/bensin. Det ger ju ingenting. Det är nog första gången under mina "jobb år" som jag vill prioritera ett jobb där jag har kul,lär mig saker lr får någon som helst inre tillfredställelse.

3h innan hemgång idag kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Jag och mamma sköt tom på träningen tills imorn för att jag är trött OCH har så mkt att göra i lägenheten! Ändå går jag inte och lägger mig, för när jag vaknar är det ju dags igen. Va fan har den 8 feb gett mig då? Vill gärna få ut nånting av en hel dag :-S

Nu ska jag sätta mig och äta min fil & crunchy i min patetiska prydnads skål med plastsked.

kvällsmat

Önskar..

Andra morgonen i rad som jag önskar att jag hade ett jobb som inte var offentligt. Vill oxå kunna slöa fram till "fikat" och sen dra igång strax innan lunch för att sen räkna ner till hemgång. Det skulle inte skada om jag kunde sjukskriva mig utan att hitta ersättare oxå :) Men nu har jag ju det lite knivigare än så. När klockan slår 09 ska jag infinna mig bakom kassan och sen stå där i 10h, att vara osocial kommer inte på frågan :-S Idag har jag så inte  lust att kallprata med massa kärringar och gubbar, jag vill pyssla med min walk in closet.

Jeffla kul att gå hemifrån 9 och komma hem 21. Jiiiha. Bara att lägga sen igen eftersom man måste till the same shit tomorrow.

soft

VåågAr jaG?

skitJag och skräckfilmer alltså. Trots att jag säkert är världens mörk-ensam räddaste person så bara måste jag titta. Jag har garanterat sett ALLA skräckfilmer som släppts senaste 8åren. Man hinner ju plöjja igenom topplistan både 1 och 2ggr när man är i förhållande. Plus att man sett allt 6mån innan de släppts på video. Uupsy. Vilket fall som helst så har jag idag tittat på en riktig rysing. Och nu är det meningen att jag ska sova själv? Har jag nämnt att jag inte har några lampor i sovrummet? Det ända som hjälpt mig genom natten har varit ljuset och musiken från datorn. Att ligga knäpptyst i ett svart rum finns inte. Men för någon minut övervägde jag att låta datorn stå kvar här på köksbordet och istället krypa till kojs utan musik.

Hmm, ska ta mig en knäckemacka och fundillura en stund på hur jag ska gö.


När man bor i en liten värld...

Hör på det här föresten.

family


Killen jag dejtar, hans bror är tillsammans med en söt liten tjej. Under de här månaderna har jag såklart bekantats en del med henne. Så, stöter jag på henne och hennes mamma på donkan. Varav jag ser vem hennes mamma är!! MIN MAMMAS SYSTER (dem har ingen kontakt annars hade de ju inte vart nåra konstigheter...)  med andra ord är hon och jag alltså kusiner. Självklart har jag berättat det för Mr X och han har i sin tur berättat för bror sin. Fast hans bror vågar inte säga nått till sin tjej.. (?!) Jag kan lova er att det är det första jag kommer häva ur mig på fyllan. Tss. Och när mamma & jag stod på gymmet idag så kommer hon & hennes mamma in. Något sådär halv spänt. Med tanke på min tabbe här om kvisten så har det vart lite stelt mellan oss men va fan nu är vi ju släkt och grejer. Grymt. Hoppas man blir bjuden på deras bröllop, då kommer hennes morfar sitta där (som även är min morfar men som jag aldrig träffat trots att han bor i samma stad...) Man skulle kunna säga att världen är både liten och stor i denna situation.

Kommer säkerligen komma fram till henne ganska snart. :-P

Oh Carolajna..

Here u go bejby!

Förlåt om du kände dig bortglömd vännen :`(
En sak är säker och det är att DU har gett mig årets bästa upplevelse, maybe mitt livs bästa! lila hjärta



  <3

VS = ångest?

miranda


Lite ångestladdat att äta godis framför victoria secret showen lr? Gymmet nästa!

Alltså deras rumpor är att döda för. Vill bara ställa mig på löpbandet och lubba när jag ser dem. Hot bitches.

Året som har gått 2007.

Varje år måste man såklart sammanfatta det gångna året. Upplevelser som berört, vad man lärt sig, glada minnen, ledsna minnen osv....

Det har varit en dåligt år. Det känns inte bra att säga det men så är fallet. Vissa år är bättre och andra sämre. Jag har nämt det tidigare men redan på nyårsafton förra året satt jag med en dålig inställning till det nya året. Det har varit gräl, gräl, slagsmål, bråk, tjafs, irritation. Mkt upp och nedgångar. Jag vet varför det va så från min sida - Jag va uttråkad. Jag är en rastlös person, behöver inre tilfredställelse och omväxling i mellan åt. Annars har året bestått utav fest. Tror inte jag vart nykter många helger alls, om ens någon. Ingen bra ekvation det där? Alkohol tillsammans med ett krisigt förhållande. Skulle antagligen ha vart hemma och vårdat om varandra istället. Men ibland är det för sent. Sommaren har vart katastrofal. Allt från sönder rivna kläder till att hitta sina saker ute i trapphuset. Svartsjuka... tillslut fick det liksom vara nog. Det är väl ungefär det jag kommer ihåg från detta år. Fest & bråk. Men jag antar att man lär sig något på vägen. Bättre att ångra det man gjorde än det man inte gjorde. Riight?

image1320                            image1320      

Årets låtar:  Apologize - one republic, How to save a life - the frey, Umbrella.
Trender - lacktights, hängselklänning,
Årets resor - Turkiet, London, New york, Tyskland.
Årets jobb : Melkers, Shell, Statoil k-hamn, Guldfynd.
Årets sjukaste: Slagsmål med pojkvännen
Årets mest sagda: "jag vet inte vad jag vill"
Årets favourit fras: Det är kärlek det.
Årets nya vana: regelbunden träning.
Årets nykomling: Att dejta.
Årets most have: Walk in closet.
Årets besatthet: Underkläder & Skor.

Nyårslöfte --- > Bli en GOOD`er girl. Ta vara på heeeela detta år ; )
Full fill my dreams.

Här bjuder jag på året i bilder. Enjoy Sweethearts <3

image1373
 
En ladies niight i Gbg. Underbart roolig kväll.
    


image1380

Årets resor. Kärleks-shopping-supar-upplevelse resor :)
 
              

image1395


London with Bellus...

    

New York (klicka för mer bilder fr. NY) best fukking trip in my life. SO FAR!

image1408
        

image1407

Starbucks, Sjögräs, Opera, Kändisspotting, Ground Zero, Central park, The flatiron building, Empirestate building, frihetsgudinnan, Champange, Promotors, Vattenpipa, Gentlemän, limousine.

image1416

Skål för the friends of the year. <3

       

Emma & Bella och Mims, love U too =)

image1419 


Årets favourit hår. Red & Black.

image1428
 
Mitt livs första kryssning. Fjortis-supar-finladscruise.
+ en nykter kväll på stureplan. huhu.

       

Årets BILD.

image1436


   Årets Seriösa : )

   

Hoppas ni ALLA får ett super bra år.


    

image1447

Sista chocklad frukosten..

giesela


Den tog jag idag. Imorn är det dags för nya tag. Har varit sjuk i 2 månader! Inge vidare alls när man hållt igång med träning och bra kost hela året. Men nu är det nytt år och nya tag. Havregrynsgröt och salladblad. Hallelujah, lr inte! Samtidigt mår man så mkt bättre psykiskt än om man häver i sig massa skräpmat och godis flera ggr i veckan.

Nedräkning till SoMMaren startar imor`n :)

10.000kr fattigare...

Men en hel del saker rikare.

Dessa följde bl.a med mig hem från Örebro idag.
Schäslongen (muppord...) kan man somna i vill jag lova =)

soffa


Detta år...

Ska man tydligen vara snäll. Det är nämligen den nya trenden.

Sikken tur att det är mitt nyårslöfte : ) So far so gOOd


Nya mötes platsen = Mataffären en lördag kväll ;)

Det har hänt allt för många ggr nu. Att jag fått äta godis till frukost, lunch, middag... Mitt kylskåp är så tomt att det ekar i det. Inte alls roligt att komma på kl 03 att man är sugen på köttbullar och makaronisar. Orka gå till Statoil i svinkyla mitt i natten. Kunde ju vart sådär patetisk och tagit taxin. Hehe, ärligt så tog jag taxi hem från cafèt igår. Va kan det va, 1km? :-) Lite får man allt lyxa till det när det är minus grader.

Hade detta varit en vanlig lördag hade jag nog korkat upp vid det här laget. Men suget finns inte. Första lördan 2008 och jag trivs utmärkt med att inte springa på krogen. Systempåsen väntar till och med på mig i kylen. Istället ska jag ta tag i min hägen glass. Lägga mig i min nyinköpte soffa och bara glo på tv till imorn bitti. (jeje, jag erkänner. Someone is coming to visit..) men jag hade bangat utgången redan innan så det så!

Här är det hemska sanningen ---->

påfyllning tomt

Men här kommer påfyllningen....
Självklart glömde jag det viktigaste - TOAPAPPER! typiskt.

matshopping


Me Love afterski.

Den här låten kommer föra mig tebax till Sälen för en lång tid framöver.
Afterski is the best =)



Beslutsångest.

10.900:- Ska jag eller inte? Har helt plösligt fått second thoughts.
image1360

Det känns som att det är lite soffa för mkt pengar. Samtidigt är det SÅ mkt annat jag behöver. Så det är lite frestande att köpa en 5000kr soffa och få lite annat med sig hem samtidigt... Ikea imorn or not?


Sälen/Nyår 07-08 i Bilder *<:)

Anländer till Sälen....

    

Nyårsmidda`n.... Vissa  lyxiade till det andra åt korv & pommes ;-S

    

Nyårsoutfit? Förpartaj.

       

(alexzandra behöver besöka ett solarium genast!....)

En vanlig dag i Sälen...

         

Nightning....
 


Det bästa utav Sälen.

snowboarding


    

Sen det senaste inlägget har jag haft betydligt roligare. Jag är fortfarande fast besluten om att nästa år är det Åre som gäller. Sälen är avklarat nu, man får acceptera att man blivit äldre! Vilket fall som helst så försvann magsjukan lagomt till nyårsdagen och de va då jag äntligen tog mig ur stugan på riktigt. Jag menar att ligga inne när man är i fjällen är bara jävligt deprimerande. Drog på mig vinteroutfiten och drog till afterskiiin. Där vare annat än lugnt, beställde in öl-och-cider-kanor. Efter det va man i full gång. Behövdes inte mer än 2 glas cider.....

Det blev även en sväng upp i liftarna & backarna. Jag va något nervös för att ställa mig på brädan så här 2 år efter. Men glad att jag gjorde det. Det är verkligen som att cykla, har man en gång lärt sig så sitter det. Första åket va lite skakigt :-S Men sen slog jag på ipoden och drog i väg ensam bland backarna. Underbart! Det gick som en dans på rosor. Inga trasiga svanskotor lr missöden alls. Och va passade bättre än att avsluta med afterskin igen? Lovely. Det bästa utav Sälen helt enkelt. Men man ska sluta när det är som bäst. Att stanna tills på Söndag fanns inte. Hemlängtan gör sig påmind och 4dagars fest räcker gott och väl. Vi är inte på en varmcharter resa inte.

Åkte hem precis i rättans tid, kände att jag började bli lite lättretad. Blir lätt så med 12pers i en stuga. Olika viljor och kö till toan :-)

Medans vissa blivit påsatta i både skogar, mot dörrar och av flera samtidigt *Oops, lite ärlig här!.... så har en annan inte ens hunnit dela ut årets första kyss. Good girl var det va? Still going strong!


De första timmarna på 2008...

drunk


Wihoo!
Jag är så internetberoende. Har haft abstinens efter internet redan igår morse. : ) En sak kan jag säga efter de här 2 dagarna och det är att jag aldrig mer ska åka till Sälen (över nyår...) been here done this. O om jag sa att de va ungt folk här för 2 år sen så är det fan så mkt värre nu. Visserligen har de 18åriga säsongarna byts ut mot 20åriga-pojk-brats men det är ta mig fan värre. Jag ville slå ner var och varannan människa på HC igår. Det syns SÅ väl vilka som är stureplans folk. O jag spyr när de tror att de äger hela stället. huhu. Trots att jag betalat 300kr och min kompis 550kr för att komma in där så stannande vi inte mer än en timme.

Det vare så värt, att fira 12slaget bland de där va inte frestande alls. Istället låg jag i soffan och lyssnade på fyverkerierna. Så denna nyår firades det nya året in med Pernilla, Carro och Anders och jag orkade inte ens ta mig ur soffan när kl slog om till 2008. Lite patetiskt. Som tur är va jag inte ensam att ha haft en fruktansvärt trisst nyår. En del hade ju råkat köpa fel biljetter, andra kommer inte hem som dem ska och sen är det ju jag då. Magsjuk och nykter.
= Not my cup of tea
.

Hoppas ni andra haft en bra nyårafton & ett par bra första timmar på året. Jag har fullt skå med att acta good girl ja =)