What`s your dream???


Är det bara jag eller finns det andra där ute som tycker om att göra 1,3,5års planer?
Alltså att göra listor på saker man vill göra/ställen man vill besöka osv det närmsta året/åren. Jag bara älskar att göra avbockningslistor. Och varje gång jag får bocka av något så blir jag lite stolt över mig själv. Försöker hålla fast vid måttot -  Man lever bara en gång! Och att livet går ut på, ofcourse jakten på lyckan men oxå att uppleva så mycket som möjligt! ;)


Så bring it on bejbs, jag vill höra alla era drömmar & planer

The pussy is the key to my heart. <3

En riiiiktigt lyckad kväll med förferre hos mig & sen liftade vi med någon jänkare ner till Statt Å Björn Rosenström. Som jag sa på våran catchingup på donkan imorse - Jag minns till och med vilka jag träffade och pratade med. Inte illa!!
Barbie is in the city as u can se. Lovely.

     

Liingan, minns du vad du gav mig tillåtelse till igår?
Vi hade en liten tuttvisar incident på min balkong igår sörrni gott folk =)

När man har sina aningar...

Sometimes u just know how the night is going to end.....

11h sömn senare...

(Inga påhitt som att hälla alkohol i akvariumet nu Emma. hhaa!.)

Har man inget att gå upp för så kan man lika gärna sova vidare juh.... Kass väder å allla är för busy för en lunch på stan. Ska förmodligen hälsa på Madde å Martin som har blivit föräldrar till en liten pöjk <3 och efter det är det bara att invänta förfesten som ska hållas hemma at my place.

Kvällen till ära - Björn Rosenström & Carro är hemma från NY - Ska jag använda min nyinköpa partyoutfit.

För rastlösa människor...Man kan tydligen skicka sms till 118100 och frågat - Vem är .....och sen sitt namn. Självklart ville jag oxå prova å se vad de hade för beskrivning på mig. Jag menar om man har ett väldigt vanligt namn, blandas man inte ihop med massa andra då?

Mitt svar löd iaf så här: Vi tror att Alexzandra Andersson är en trevlig dam i sina bästa år. Alexzandra har ett gott hjärta som bryr sig mycket om sina medmänniskor. Ett och annat gott skratt kan hon också bjuda på.

Googlar dem måntro? Tänkte eftersom jag skrivit i min blogg beskrivning att jag är i mina bästa år. Hm :-/

Everybody wants to be a star.

Angelica Å jag har blivit omslagsflickor, finns i din butik nu! : ))


Eh, whatever....


Den här gången tycker jag faktiskt inte att jag förtjänar det här. Att va bakis alltså. Jag började tralla hemåt redan efter midnatt, det är väl värt nånting? Tydligen inte! Jag har vaknat var 5e minut sen kl 7. Kände mig pigg! Tvingade mig själv att somna om eftersom det känns omänskligt att gå upp vid den tiden när man varit ute dagen innan. Men va tusan, somnade ju innan 01 så.... Nog om det, nu sitter jag här. Fredag! Wwwwey! Eller inte. Har inga planer alls förutom att jag ska hem till mormor & morfar en sväng :) Tänkte hänga på Pillan & Carro till Motala för att hämta ett par skor och sen vidare till Sthlm å festa till. Men jag vet inte ja.... Jävligt osugen på fest just nu, det räcker med Rosenström imorn.

Att det luktar kattpiss i hela lägenheten gör mig knappast mindre illamående 
Det är myntan för nån katt har jag inte så vitt jag vet.

Ge mig en fukking mojito.

PAARTYYYYYYY! Å lala va jag är danssugen.Jag ger mojito`n en sista chans annars blir det vodkamango shoots.
The poodels kl 22-23 i Ekmansdalen
. See U there! .

Några mojitos senare - Fotoshoot! ;)

Dagens outfit är för mig ett ganska tråkigt fenomen. Därför antar jag att ni inte tycker det är allt för tillfredställande att se bilder på olika plagg som jag shoppat? Men samtidigt har en del av er önskat att få se så, jag försöker göra det bästa av situationen :) Jag bör tilläga att jag provsmakat mojitos i 2h innan denna fotosession.Ett par ny inköpta chockrosa trosor! Gorgeouse när man har en solbränd rumpa ;P

    Jefla snygg man blir i facet när man hänger upp å ner alltså!
My jumpsuit frånTopshop :)

Snyggaste outfiten får ni inte se förens på Lördag.
Vill ju inte avslöja helgens partystass redan. Ubersöt klänning plus highheels.

Hey, I`m Johnny Cash.

Sitter och torkar tårarna här efter en väldigt hemsk scen från Cityakuten. En hel familj som blivit påkörda av en alkoholpåverkad snubbe. Som dessutom körde långt ifrån där man ska köra - På vägen. Tänk att vara läkare och först behöva behandla en rejält skadad familj (varav endast en av sönerna kunde räddas) och sen behöva bahandla FÖRAREN som klagar över att han slagit i knät i ratten. Jag tror det är där någonstans jag skulle förlora min läkarlicens.

Ungefär som att vara advokat och behöva försvara en pedofilmördare eller liknande. Jag skulle ALDRIG palla, så därför behöver inte jag besvära mig att försöka bli advokat eller läkare. Nån måste ju göra det jag gör oxå ; ) Hehe!

Skulle behöva en drink nu känner jag, för första gången i.....Mitt liv? har jag satt mig ner och kollat över min ekonomi. Normaltsätt kör jag bara på tills pengarna är slut (typ efter första helgen!!) Som sagt jag skulle behöva en drink nu! Sikken tur att jag precis varit å köpt ingridienser till mojitos som ska drickas ikväll =)


Bara att gilla läget.


Jag höll på att gå i personligkonkurs här imorse. Jag öppnade nämligen min mobil räkning på 2750kr. I ungefär 5min tänkte jag "Det va den resan det!" tills jag insåg att den skulle vara betald 31 Juli. * PJUH! Även fast den inkluderade en vecka i Mallroca så ville jag ringa å höra vad jag egentligen betalade för. Och det va 1000kr kostnad från utland och sen var det 2mån på det som va abonnemangsavgiften. Man betalar alltså i förväg. Whatever, det ända som spelar roll är att den inte ska vara inne NU!

Har även hunnit sola och hämtat ut lönen från melkers, inte mycket att hänga i granen där inte. Men iomed att jag räknar allting i B&B-nätter på franskarivieran så blir det värdefulla slantar. Nu ska jag sätta mig å betala in räkningar.
Fukking Ruinerande!

Töpshöp is löve.


En heldag i huvudstaden känns i benen, det känns som riktigt kraftig träningsvärk. Det är för roligt hur man kan gå in i en affär och göra över med hela shoppingkassan. Och om man inte hittat något i de första topp-tre-butikerna så börjar man i ren panik springa in i alla tänkbara affärer, man hinner inte ens kolla på kläderna för man har så bråttom till nästa. Och varför gör man alltid över med mer pengar en man ska? Mitt stackars kontokort värker tyvärr oxå efter den här dagen. Jag måste bara säga det igen - Attans va lite man får för pengarna nowdays. Topshop goes fashion goes expensive. 3 plagg = 1750kr.

Jag satt på bussen hem och tänkte att åh när jag kommer hem ska jag lägga mig i ett bad. Rå om mig själv med lite minispa så här på kvällningen, koka lite ägg till imorn bitti och sen räkna ut hur mycket pengar som ska tas med till resan nästa vecka. Tror ni nånting blev gjort? Telefonen ringde och 1h`s samtal senare va sängen prio 1. Så här ligger jag nu med värkande ben å....... med en lång att-göra-lista tills imorgon. Fast man ska väl ha något att göra då oxå :)

Du lilla sparvöga, flyg över ....

(ni får ha överseende med mina onoppade ögonbryn å sminkrester, haha!)

Så här Pigg & Glad är jag när klockan ringer kl 06. Faktum är att jag är Glad, om jag så skulle behöva gå upp 03 så spelar det ingen roll när shopping står högst på listan ;) Vet dock inte varför min ögon ser alkoliserade ut just denna morgon, 6h sömn är ju inget att klaga på. 

A n o t h e r  thing . . . När jag var liten sa min pappa alltid att jag hade rådsjursögon. På denna bild tror jag mig faktiskt förstå vad han menar.
Eller tycker ni jag är helt ute och slirar?

Hett just nu!


R a s t l ö s som man är orkar man inte vänta ÄNDA tills på fredag för att åka till Stockholm. Ne, 2 hela dagar utan att ha något att göra går ju inte för sig. SÅ det blir huvudstaden redan imorn, bussen går 07.30.

Kan någon ringa och påminna mig om att ta ut pengar till bussen imorn bitti? De borde ta visakort alltså. Vem går med kontanter now days? knappt tanter å farbröder....

Så kom jag och tänka på att va tusan ska jag sysselsätta mig med ända fram tills Rosenström på lördag?! Då kläckte pillan idèn om Karlskogafestivalen plus statt på torsdag. Att statt var öppet en torsdag trodde jag aldrig. Ett steg upp för Karlskoga på hett-just-nu-termometern : ))

Pizzadiet.


Det är ett roligt fenomen alltså. Hur man kan sitta en hel dag och läsa skavallertidningar/kolla kändissidor på nätet och bli bitter över hur stolt kändisarna visar upp sina magrutor och solbrända beachkroppar. Man kan tom bli så avundsjuk att man ger sig ut på en springtur. Tankarna snuddade även vid -bantning- men nu sitter jag här och är sugen på Pizza. Och det är ju inte lättare att stå imot när Pernilla är sugen oxå :) Så.....

Är träning verkligen bra?


Ärligt!! Är det här reslutatet utav träning och bra kost? Nu vet ioförsig inte jag va denna människa stoppar i sig. Lever man ena månaden på hamburgare och månaden efter på 10 russin/dag så kanske huden inte hinner med. Men min tidigare bild jag haft utav Fergie är att hon är sund - samtidigt som hon alltid sett väldigt fit ut. Men nu vet o tusan.

Inga mer joggingrunder för mig om det här är vad det leder till......


Screw U - I`m freee!


Jag tänkte välja rubriken - 2 days left sen semester! Visserligen känns det som jag haft semester hela året med tanke på att jag kunnat välja å vraka över hur jag vill jobba. Till saken så är det nu 0 dagar kvar tills jag är ledig. Mina chefer fungerar nämligen så att de jobbar och ger oss ledigt som de själv behagar. Fick ett sms imorse om att schemat inte gäller tillsvidare....ehm? Här behandlar vi våra anställda som oerfarna fjortisar. Ofta jag tänker låta mig behandlas hur som helst.

Som jag alltid brukar säga när det gäller min ekonomin - Det ordnar sig!!!!

Jag tycker det är jävligt oproffsigt att lova mig jobb typ hela sommaren, varav jag säger upp mig från Statoil iomed att det blir svårt att kombinera 3 jobb (inräknat guldfynd) sen så ringer de typ dagen före och säger det blir inget jobb den här veckan. Speciellt nu när jag va i behov att få med de här 4dagarna på Junilönen. Men, de kan ju ta sig i häcken om det ska fortsätta såhär. Ska ner och prata med Chef1 och höra vad chef2 sagt imorgon samtidigt som jag hämtar min lön!

WORKIT Alexz.


Det är bra när kändisarna kan motivera än. Har tränat regelbundet senast 2 åren med mindre uppehåll någon gång ibland. Men nu har jag haft ett fett uppehåll från träningen och den nyttiga maten i säkert 1mån. Kusligt va fort det märks alltså, buhu!!! MEN idag motiverade Lindsay mig, ska ge mig ut å springa. Attans att man inte ens har råd att åka till gymmet.

När man ska köra 450mil....

Så gott folk. The plans are maid.....

På onsdag nästa vecka blir det roadtrip till franska rivieran. Vi ska bila ner till Nice, Cannes & mer därtill. Efter mallorca resan är jag sjukt mättad på charter. Det ger ju absolut ingenting! Fine, just denna mallis resa va helt över förväntningarna. Men normalt sett har man trevligt, solar, badar å festar. That`s it! Jag vill ha meeer! - Äventyr, spänning och SE saker. För en gång skull ska det inte vara planerat in i minsta detalj. Känner man för att stanna i Berlin och festa arslet av sig eller shoppa upp alla pengar i Zurich så gör man det. Man känner ju på vägen vad man har lust med. Det roliga är att resesällskapet inte är någon jag hade i åtanke för 2dagar sen. Men denna blogg för helt klart med sig positiva ting så jag fick ett sms här efter att ha skrivit om min ledighet å suget efter att göra något kul!! Och se, nu har vi en inplanerad bilning ner i europa Lovely!

På fredag drar även Jag & Pillan till Stockholmo och shoppar. : ))) 

 

Scarey shiit.

Precis hemkommen från guldfynd. Gått igenom stängning idag. Det gick sådär faktiskt, kände av att jag va sjukt hungrig vid 5-tiden. Alltså outhärdligt hungrig. Kunde knappt stå still, bäljade i mig vatten tills vidare. När klockan va 18 och Camilla skulle gå igenom dagsavslutet kände jag bara nu svimmar jag! Jag kände liksom hur hennes röst började försvinna så jag fick säga till henne att jag var svimfärdig. Satte mig ner på golvet å tog nåra tuggor banan. Som tur är skulle mamma skjutsa hem mig å hade med sig en matlåda med fiskgratäng. Har dock väldigt svårt och se att det berodde på brist på mat. Bara 5-6h sen jag åt och jag om någon kan gå utan mat i typ 24h. Läskigt var det iaf, aldrig varit med om något liknande :-O


Kär & Galen.


V a  t u s a n ! Går alla omkring och är kära eller? Det är nämligen fyra stycken på min msn som har ett  som msnnamn. Gu va töööntiiiigt!


Avundsjuk, jag? Pppfffftttt......

I just love it.

Underbara film.

Den gav både tårar, rysningar å skratt. Men nu känns det verkligen som det är slut. Slut på the one and the only girlserie. Buhu! Svårt och se att det skulle bli en uppföljare dessutom har de minst sagt blivit äldre damerna.

Måste dock påpeka att en hel del av Carrie`s kreaktioner inte var någon fröjd för ögat. Fågelskrämmeoutfits. But what do I know about fashion? Riktigt tjusig som brunett va hon iallafall =)


Mot lyx Å flärd.


Ska dra till coop å hämta Pernilla från jobbet. Sen blir det glass på donkis innan Sex-and-the-city filmen :) perfekt söndags sysselsättning!!((har super roliga planer till min ledighet, tell U later alligator))

Up for something fun.


Det är väl fan att man inte har lite mer cash på kontot! Då skulle jag fixa naglarna/håret/brännan, åka till Sthlm och shoppa järnet, ta en roadtrip till kusten/gbg, parta i Halmstad, bila till franska rivieran. Jaaa.... sen kan vi ju gå vidare till de riktigt gryma resemålen :)

Här med söker jag någon som vill göra något kul nångång mellan den 26e juni - 18 Juli. Because i`m free från duty. Det va meningen att jag skulle iväg 2vec med someone men planerna gick i stöpet i samma veva som....jeje whatever!

Så...... När drar vi??

Goodbye my lover.....

Som om inte 10h vore nog jobbigt. Nä passet turned out to bli ett 15h`s istället. Men i gengäld får jag vara ledig imorgon. Och det ni gott folk det innebär att jag precis avslutat mitt sista pass på Statoil för all framtid hoppas jag =) I ren lycka tänkte jag elda upp mina gamla statoilkläder sen 4år tebax men någon sa till mig att det är hets mot folkgrupp, å någon hets MOT Statoil vill jag ju inte starta. Anyways är jag sjukligt trött, hungrig och ynklig för tillfället. Så trött att jag inte orkar göra mig en mackjävel. Men jag har iaf tjänat mig 2000kr på detta fasliga arbetspass å jag har en hyrbil som jag inte har speciellt bråttom med att lämna tebax. Känns rätt skyrre faktiiiskt.

Funderar på att slumra in till Fukking åmål. ZzzZznarkar förmodligen efter 5min men vad gör väl det?

Sry folks. I`m bitt*r...


Det kanske bara jag som är otacksam men varför känns det som att alla gör massa roliga saker? Moi then? Forgetmeej!! Det vore läge att ladda ner fukking åmål nu alltså. Man ska inte vara bitter, speciellt inte när regnet frånvarar och solen börjar visa sig. Att jag dessutom tjänar 200kr/tim imorn hjälper inte ett jota. Neej, halsfluss nu tack! :-O

Birka paradise - Åland.

Efter en riktig trevlig tis kväll/ons morgon i Stockholm med trevligt sällskap så mötte jag upp familjen för en liten minicruise. Jag är medveten om att det ser ut som att vi inte gjort annat än ätit på den här kryssning. Faktum är att det kändes precis som så oxå. En fika där, en glass här och sen 2h buffè med 3 rätters å gratis vin... Inga fel faktiskt! Bäst va helt klart min dessert a là marängswiss-cheesecake-äppelpaj i ett. Tror ni jag va spyfärdig efteråt lr??

Frukostmys på däck. : )         

Midsommarjävel.Jag ett antal gånger sagt att nyårsafton är överskattat och jag tänker nu säga samma sak angående midsommar. För att nyårsafton eller midsommarafton ska bli lyckat behöver man fly stan, antingen till kusten eller fjällen. Eftersom det alltid är ostabilit väder på midsommar så duger det inte att ha planer som långbord i någons trädgård med lekar o snaps. OM man ens har en trädgård att vara i alltså. Istället sitter alla på varsitt håll och väntar på att någon ska ringa och säga vad som händer. Man ringer runt varandra hela dagen och frågar om man hört något och i slutändan så..... blir det förmodligen en flopp. Att ha positiv inställning finns inte på världskartan, speciellt inte denna midsommar. Egentligen kunde ju alla bara vara med sina respektive eller familjen. Som det ser ut nu kommer jag säkert ligga inne och vara inställd på att det inte blir något sen ringer någon ikväll när jag redan tappat lusten. Att man ska jobba imorn hindrar än ju även att supa sig redlös. För så mycket annat finns det väl inte att göra?


Det roliga är att jag har en uppsjö av ställen jag skulle kunna vara på just nu. Stockholms skärgård, Leksand, På en båt ute på sjön, kusten, Vara med ......... Men motivationen är noll och morgondagens jobb drar ner valmöjligheterna. Suck!

Broken hearts.Just nu gör det ont i varendaste centimeter i hela min kropp. Insida som utsida.
Jag hoppas detta va det rätta.


(((update från Stockholm & Paradise cruisen kommer imorn!)))

Men varför?

Varför varför varför varför? Ska livet vara SÅ komplicerat? Varför är det alltid någon som måste bli sårad? Jag lovade mig själv i höstas att jag aldrig mer skulle utsätta mig för vissa saker. Det är värre att såra än att bli sårad tror jag. Tydligen är det oundvikligt att någon ska bli sårad i slutändan. Man kan ju undra vem det var som bestämde att livet skulle vara en sån hård gång.

Fan va inte sugen jag är på att sitta ensam på ett tåg till Sthlm just nu. Crapyshit!

In hold....Jag ringde jobbet för å fråga om jag kunde sluta en timme tidigare imorn iomed Stockholms resan. Till svar fick jag att jag kan ta ledigt hela dagen om jag vill? Ibland ska man ha tur :) Så just nu sitter jag å försöker boka tåget till sthlm imorn f.m. Dock ser jag nu att man inte kan ta på faktura så kort inpå eftersom biljetterna skickas hem. Problem där eftersom det inte finns ett öre på mitt kort. Banken är stängd och ja... nu sitter jag i 11min telefonkö på SJ. Wiihoo!

Jag ser det regnar....


Det verkligen spöregnar ute. Jag börjar om 30min å äger inget parapyl. Hej va trevligt =) Dock kände jag en smärre lycka när jag såg att de va dåligt väder ute, då kanske jag kan gå hem tidigare å det är säkerligen ingen större lunchrush idag. Att man alltid har så brottom hem från jobbet, vad är det man ska hem till egentligen?

Ska beställa en tågbiljett till Stockholm oxå, åker imorn. Sen kommer familjen dit på onsdag em så drar vi på Birka cruise kryssning. Mysss! Är lite trött på Karlskoga förtillfället så det är skönt att komma bort.

Liiiiiving the dream.

Har tänkt mobilblogga otaliga gånger under Hultsfreds vistelsen. Prioriterade dock batterierna till annat. Det va en sann syn att komma in på campingområdet vill jag lova. Min första tanke va bara - I love it! Har ingen aning om varför jag kände så, jag är knappast någon festivalmänniska å inte i närheten av att vara estetisk. För esteter var det, everywhere! Vilket jävla folk!! Vilken jäkla soptipp. Hur kan man älska det? Jag antar att de är känslan av att ingen brydde sig om nått, alla bara slappnade av och hade roligt. En annan fick ju anstränga sig för att se "festival-chic" ut, inte lätt å se lika trashig ut som de som varit där sen i måndags. Jag skulle aldrig palla. Att sova på ölburka i ett svin kallt tält, bli nertrampad på konserter, leva på hamburgare å festa 12-15h per dygn. Det tar.

Men attans va glad jag är för att jag fått uppleva en hultsfred festival. Dock en stor besvikelse att inte Linkin Park spelade. Fast Håkan Hellström & Takida kompenserade upp det lite granna.

Förövrigt va Ebba von sydrow där och jag åt oxfilerulle med beasås, SÅ LITE glamigt va det juh!!! haha.

  


Lyx vs Budget? (735 jävla kronor för 1 dag!!! Lord)

            

Sikken nice miljö eller va säger ni?? : )    

   

          

Ett jäkla knullande.Inte nog med att mobillarmet inte ringer som det ska! Mina fiskar ser till att anordna förlossning mitt uppe i kaoset. Skulle fräsha till deras hem innan jag drog å tyckte jag hällde ut en unge. Eh, fortsatte hälla ut vattnet men hajade till när jag såg ännu ett stort öga titta på mig ;) Vet jag hur många jag råkat hälla ut. Lyckades rädda en iaf, Han borde heta Survivor typ.

Har fullt skå med att göra ägg mackor samtidigt som jag ska platta håret å välja festival utstyrsel. Ja, ser ni någon med rolling stones tröja ligga i ett dike så är det förmodligen jag. Skämt å sido mamma är ju inne här å läser, vill ju inte oroa henne!!

Vad ska ni göra i helgen?

Alexz goes Hultsfred.

Då bär det av till Hultsfreds festivalen imorn bitti då : )Ännu en sak att pricka av på to-do-listan

1liter vodka å 10 cider borde räcka för att lyssna på Linkin Park å Takida. <3

Damn att jag gjort mig av med mina blommiga gummistövlar. Roockish juh!

När det händer....

Tror det va senast igår jag sa att jag aldrig försovit mig. Tro på fan att jag lyckades idag. Skulle ju varit inne i K-hamn kl 07. Jeje! Inte mer än att ta bussen in 07.40 istället =)


Älskar att ge er...

Gamla bortglömda godingar. Låt oss presentera ........JUMPER!!!!!!!!

Catch the rainbow : )

Igår va det väldigt skumt väder i Karlskoga. Det regnade bara på vissa ställen. Nästan så man kunde gå runt regnet. Dessutom var det 2 regnbågar. Försökte fånga dem på mobilkameran, lyckades väl sådär. Visst ser det overkligt ut?   


Skumt fenomen det där.....

Guess what?

Jag har köpt en ny bikini :-O

Trosorna som hörde till va dock 1dm breda i sidan, uuuääk. Istället hittade jag dessa trosor, alexz goes wild. Anyways så fick den följa med mig hem å nu tittar jag runt på lite resor. Blir ju mörkrädd när det är så billigt att resa. Vad håller kvar folk in charleswood?


Summerworkic.


Gu va jag älskar när man har så mycket att göra att man knappt hinner hem å vända. Fullrulle ska det vara :) Å förstår ni hur skönt det är med ett jobb man VILL gå till? När jag skulle iväg till Statoil för ett monster-10h-pass-plus-pendling hade jag ångest heeeela dagen innan, kunde inte göra något på kvällen ens eftersom jag va tvungen att kunna sova ut. Snacka om waist of time. Nu längtar jag efter att gå till jobbet. På cafèt missar jag inget eftersom man ser all rörelse på stan å så kan man alltid lura ner vännerna så man får lite sällskap. Ännu bättre när man direkt när man slutar är redo att göra annat. Inget mer hem å byta korvkläder.....

- Vad jobbar ni med i sommar?

Hot or not.

Har precis stått å fönat håret, utväxten blir otroligt synlig när jag står där å grejar. Iomed att det är sommar så blir utväxten väldigt blond. Även fast jag hatar mig själv i blont så blir jag lite sugen. Sugen på att bara tona håret i fortsättningen tills det svarta växt bort och sen ha hederligt blont. Visserligen är det ingen snygg färg, den som växer ut men med lite slingor i olika blonda nyanser så kanske det kan bli freshy. Får grubbla vidare på det =)

Har ni eran naturliga hårfärg?

Trala laaa..

Gillar den stenhårt!
Den är BÄST efter 2.19min. Bara så ni vet asså =)


Borde å borde.


Nu har jag skickat efter 279 blandade bilder från Paris & Mallorca. Gick på hela 555kr. Det är inte bara inte : ) Vissa ska in i scrapbooken och andra ska upp på väggen. Jag kan inte riktigt spänna av förens jag vet att bilderna är skickade på framkallning. Innan dess måste jag ha kvar dem både på kameran och datorn. Litar inte på nymodigheterna!

Förövrigt blev det en mycket kort dag på jobbet, slutade redan kl 13.30. Karlskogabor gillar inte att luncha/fika i storm. Det blev en glass å sen gick jag vidare till paris och lunchade med Bella. Va knäpp man är egentligen! När jag har gratis på mitt jobb så går jag vidare till nästa cafè. Som om jag är miljonär eller så! Ikke. Mmmmja, annars har jag tagit en tupplur på sisådär 3h. Borde ta en lång promenad i det fina vädret (.....say`s who?...) men jag tror bestämmt att jag ska lägga mig och kolla på filmer resten av kvällen. Kan slinka ner nån godisbit oxå men man vet ju aldrig.

Vad gör ni under kvällningen?

Vad är väl en dag i Karlskoga?

Igår hade jag en riktig semesterfirar dag! Jag å solbrillsen gick ner och besökte jobbet. Sen blev det lunch på picasso. Vidare till stranden med Ingrid men bara för en snabbis för sen åkte vi till donkan och provade säsongsglassen : ) Hann sen bara hem å vända för att åka vidare och bada (3e gången på en vecka som jag badar i svenska vatten!, Woho!) eftersom jag inte ville ligga inne så blev det en omgång till mot donkan för att prova nästa säsongsglass Chocklat dream. Det kallar jag ledig dag! 

idag slog jag dock upp ögonen och kände en väldigt menlös känsla. Hade ingen lust med nånting!! Det är väl tur att jag ska iväg till jobbet så jag får någonting gjort. Dessvärre lär stormen knappast locka folk till att fika/luncha på stan.

Vill bara åka utomlands....

Of to the beach....


Dumma arbetsförmedlingen som skrivit av mig. Eller det va väl jag som glömde att jag skulle dit but still. Förlorade jag ju pengar för en vecka, suckers! Nu måste jag springa ner och skriva in miig igen!

Sen blir det beachen med Lingan. Första gången jag sätter min fot på Karlskoga`s stränder. Typ. Känns som att alla bara är där för att visa upp sig. Så kommer jag där å showar upp min kropp byggd på godiiiis, yeaj.

Tjofaderittanlej Hej!

Jag har fått klagomål på min frånvaro senaste tiden. Kanske är dags att börja blogga på allvar igen :) Har haft väldigt mycket i huvudet sen jag kom hem å vart tvungen att ta tag i saker å ting. Mallorca va en riktig rehabs resa, underbart att fly vardagsbekymmren ibland. Tyvärr tog jag igen alla grubblerier när jag landade på arlanda. Men jag antar att ingen påståt att livet ska va lätt!

Nu har jag iaf återhämtat mig från lördagsbravaderna. Den efterlängtade e-type besökte Karlskoga. Haha! Ewe & jag stod längst fram såklart! Jag blev full som ett ägg i vanlig ordning. Vaknade till när mamma ringde 8.15, dags att åka till jobbet. De närmsta timmarna kände jag bara - Skjut mig! Trodde aldrig jag skulle överleva med baksmällan OCH faktum det att *piiiiip* ...


Va glad, du är på Mallorca! :)

Det blev ett par hundra bilder.. typ 200st som jag inte ens fått än... Anyways så har ni en del av dem här : )) Enjöy. I did!
  

                                                         

bloggar från mobilen :)

121779-2237

ligger just nu i ett tält på kolmårdens camping. grymt va? :)

Tillbaka fra Magaluf.

Jorå, Jag lever.

Sängen är mycket lockanden dock. Ska till kolmården i 2dagar med familjen. Efter det ska jag överösa er med bilder från Mallisresan. Det kan ni lita på ;) Faeen, jag har knappt hunnit ta av mig bikinin men har redan blivit rastlös. SucK!