Middagsoutfit i efterskott...

Här bjur vi på en reeeektig badrumspose. Middag`s outfit =) Vinet var rena sömnmedlet för mig dock. Efter 3 glas kändes det som att jag inte ens skulle orka gå de ynka 500m hem. Det va meningen att vi skulle kila ner till Statoil och köpa lite godis och groggvirke och sen spela yatchy. Jag tog mig in till sängen sen snarkades det typ...

 j image1893

Helt plötsligt har jag ingen att festa med ikväll heller. Va äre för törrbollar som inte går ut en lönehelg? Hallå. Någon som vill partaja med mig elle? ehm, ska sippa vidare på min cider och finna en outfit för tonight. :)


Tjejiiigt.

Hur perfekta är inte dessa glas till tjejmidda`n-partyt...?

girlyglas glas

På tal om party. Ikväll blir det mat & vin på indiskan :) imorn blir det tjejparty och stattshotellet. Jag är långt ifrån ett VIP-kort kan jag påpeka. Det är min tredje utgång i år... Ganska stolt över det faktiskt, RIP Partysessan.

Fortfarande ovant.

image1889
Har kommit på mig själv flera gånger med tofsar i handen. Dem här va söööta, dem vill jag ha! Eller kort hår var det ju ja...Slapp jag lägga pengar på det då!
image1888


Kameran är med mig...

Den låg kvar i jackfickan när jag kom till gymmet. Kunde inte låta bli att springa och hämta den när barnisarna stod och drog i maskinerna. Mathilda såg ju proffsigare ut än mig när hon låg och gjorde situps. Hon påstod att hon gjorde 102 st men jag vet inte ja....


sebbegymmar


tildis

(O)organiserat.

image1885

Dags att städa upp på skrivbodet maybe? Mina vänner kan inte sluta störa sig på att jag samlar alla bilder på skrivbordet. Alltså alla oanvända bilder. Ibland försöker de tom vara snälla och lägga in dem i en mapp. Precis som att jag inte vet hur man skapar en ny mapp :))  Men lägger jag in bilderna i en mapp känns det som jag glömmer bort dem. Vill ha dem så nära till hands som möjligt när jag behöver en bild till mina blogginlägg. MEN bilderna fortsätter långt utanför skrivbordet nu och då blir det desto svårare att hitta dem. Därför ska jag äntligen ta mig i kragen and clean up this mess...

< Förövrigt så hade jag igår mitt högsta besöks antal på 3mån. Men FAN va dåligt det är med kommentarer. Älskar ju kommentarer så va inte blyga. Skicka ner lite trams till mig :) >

On tour in Charleswood.

image1874

Har haft lite små panik, har inte ägt ett ända rent badlakan och inte nåra strumpor. Igår fick jag ha två olika strumpor och idag fick jag ta det absolut sista paret, med tår. Obekvämt som fan. Men nu har mammis tvättat =)

Jag brukar alltid säga att dygnet borde ha mer timmar så man hinner med allt man vill göra. Men idag insåg jag att det är ju bara att gå upp tidigare. I slut ändan kanske det inte bli så många timmars sömn. Men nu när solen går upp redan vid 5 på morgonen så är det svårt att ignorera en klarblå himel när man slår upp ögonen. Har ett väldigt stort fönster i sovrummet Så när solen tittar in vaknar kroppen till liv =)

Så imorse vid 08 gav jag mig ut på en promenad. Jag kan inte understruka nog hur underbart vädret var. Harmoniskt, stekande sol men ändå svalt i luften. Och det va minsan inte bara jag som va ute och promenerade. Tog faktiskt med mig kameran, kände mig lite töntig men men, tänkte bjuda er på lite utav min promenad. haha.


     
   

Blev en sväng till Kyrkogården. Dels för att det är så fiiint, perfekt när man vill få sig en riktig LÅNGpromenad och för att jag vill hälsa på papsen. Sen gick jag även förbi mitt dagis och mitt gamla jobb. Statoil in my heart. <3

Alexz tyder dina drömmar.

sleppingbeautyyVaknade av M`s alarm för 20min sen. Det första han sa va - Lova att aldrig va så elak och kall mot mig igen! What? Då har han tydligen drömt att jag varit nonchalant och allmänt elak mot honom. Kommer ihåg att han drömde precis samma sak för typ 2-3veckor sen. Då hade jag varit med någon annan kille och när han hade gjort slut så hade jag inte brytt mig alls. Så.... Det va nu mitt nyinköpta drömlexion kom användning. Slog upp ordet kyla och vi vart fan mörkrädda när vi såg betydelsen.

-Tillbakahållna känslor, framför allt rädsla; att känna sig nonchalerad eller lämnad "ute i kylan" ibland kopplat till känslor inför döden. Kalla fötter.-

ALLT vi pratat om senaste veckan stämmer in på tillbakahållna känslor. Och rädsla för att bli lämnas ja det säger ju sig självt. Ruskit stämmande. Och att han drömde så här för nåra veckor sen oxå. Han sa till mig att han fick hålla tillbax känslorna för att jag kändes "off" image1872

Så säg mig vad ni drömde så ska jag tyda dem? hahaha.


Kreativ - Nytt till walk-in-closet`en.

image1866


  
  
Hade en hel del ärenden idag. Efter gymmet, solariet och fiskshoppingen tyckte jag att klockan bara sprungit iväg. Jag som skulle hinna ringa en massa samtal och ner till stan ...O så hade jag ett inbokat pump pass. Den där pumpen lockade inte så värst, ville ju greja i lägenheten. Sikken tur då att de ringde och sa att den va inställd pga sjukdom. Ibland kan man bli så glad av att ha en annledning att slippa träna. Tyckte inte att mata fiskarna va själ nog. hehe.

Iaf, Så har jag hunnit springa på bokrean (varit väldigt dålig på att läsa senaste 6mån) men nu blir det ändring på det! Ringt campingen i Visby angående midsommar, tyvärr dåliga nyheter, beställt en present, Bokat resa till Paris 10e-15e April :)), hämtat ut framkallade kort som legat på expert i 2mån, satt upp bilder i walk in closet`en, satt upp min vägg-decorations-text och Gjort en god cecarsallad med feta ost. Nu blir det dopfika & filmen Jumper.

Vad tyckte ni om filmen ni som sett den?

Nyfunna vänner.

guppy

Såna här dagar älskar jag. När allt går i ett.

Min lilla surprise va att jag skulle gå och köpa mig nåra fiskar. Sagt och gjort, 4 små guppysar simmar nu omkring i en skål på mitt bord. Energiska små saker kan jag lova :) Kan inte ens fylla vattnet ändå upp för då hoppar de ur..  Jag har ju haft 3 namn klara ett bra tag men eftersom de nu blev fyra stycken så fattas det ett namn. Ett flicknamn. Det är där ni kommer in mina vänner. Jag behöver ett namn fort som attsingen - Ikväll klockan 20 vankas det nämligen dop.
Sushi, Torsken, Nemo och..... mamma kommer tom hit med en ananaspaj vid 19, det är seriösa grejer det här. Något annat få ni ju inte tro.

På tal om Nemo föresten, fiskaffären hade en riktig
Nemo (alltså en clownfisk) mitt hjärta började nästan blöda, det va kärlek vid första ögonkastet. Vad vore klokrenare än att en Nemo faktiskt va en riktig nemo-firre? Men det va ju en saltvattensfisk och ägaren till djuraffären hade ingen större lust att sälja en Nemo till mig. Han va inte så glad i mig överhuvetaget faktiskt, direkt när jag nämde att jag hade ett klot-"akvarium" så såg han ner på mig. Jag tror han höll varenda fisk där inne nära hjärtat. Fanns ju så mkt färgglada, fula och konstiga fiskar där inne så hade beslutsångest. TILLS glädjedödaren sa att jag istorssett inte kunde ha nåra fiskar. Antingen va det saltvattensfirrar, för stora eller varmvattens.... Så guppys`ar med färgglada stjärtar blev det. Dock förbannat svårt att få en vettig bild på dem. Men det är två gul/svart-prickig, En blå och en orange. 2 flickor & 2 pojkar. Fiskägaren nämde något om att de är tråkigt för fiskarna att va i en skål, därav valde jag 2 par. Det kan ju hitta på massa skojsans. Om inte annat skaffa familj. Har absolut ingenting imot att bli fiskmormor :-D

  

(O ja.... Jag vet att jag sa att jag inte skulle stoppa i mig någe skit from Måndag. Men jag tänker njuta av min ananaspaj så jag antar att ni får kalla mig fethagga nurå.)

En impulsiv shoppingdag.

Jag skulle kunna jobba med att shoppa, helt klart. Efter en lunch på thai`en åkte mamma & jag in till Örebro. Satte inte foten innanför dörren förens kl 21. Som en arbetsdag med andra ord. Det är underligt det där med att man aldrig hittar något när man har pengar och sen när man inte får shoppa så kryllar affärerna med saker man vill ha. Idag hade jag visserligen pengar men jag hade inga förhoppningar på att hitta något. Självklart hittade jag massor. 8 sommar toppar/linnen bl.a så nu är jag redo för sommar & sol. Hittade även lite blandade stuff till lägenheten. Men ni får nöja er med kläderna idag. Imorn ska jag nämligen ge lägenheten lite tid, pyssla lite med sånt jag skjutit på. Dessutom har jag en överraskning till er imorn. Det vankas dop här på bloggen imorn sörrni.
Nice surprise.


väder

Så här trevligt vårväder var det i Örebro idag runt 14-tiden.

  
  

Åh, äntligen har jag en egen våg. Tusan vad jag har saknat det. O att den är så förfärligt tjusig är ju bara plus i kanten. Imorn bitti är det upp till bevis. Är glass en bra diet lr inte? Skämt o sido. Du hittar den på Siba för 249kr

I need...

anteckningsblock


Of anteckningsblock kanske. Jag är en riktig lappLisa. Jämt när jag kommer hem från jobbet har jag fickorna fulla med lappar. De är fyllda med listor och anteckningar om allt från shopping till vad jag ska skriva om i bloggen. Alltså jag äger ju faktiskt en anteckningsbok, skulle aldrig klara mig annars. Men ibland känns vissa saker så pass aktuella och viktiga att jag måste skriva dem någonstans där jag vet att jag tittar. Som handen. Så här brukar det se ut då, som nu till exempel : )

Att ni inte ser va det står är mindre viktigt. Det är bara töntigt anyways. hahah!

Say hallelujah.

angel

Va fan, jag tog mig aldrig till gymmet. Stod ute och väntade förgäves, mamma visste tydligen inte om att vi skulle träna kl 10. Och så va jag ju inne på det här med Örebro idag. Så, jag beger mig nog till gymmet ikväll istället.

Har sån energi, TROTS snön som i vanliga fall säkert skulle göra mig deprimerad SÅ känner jag mig som en virvelvind, ska ta till vara på det och städa :) Det kan snöa i en vecka och det gör inget. För jag har blivit, (heter det upplyst?) och det känns som att jag öppnat upp helt nya möjligheter med livet genom detta. Inga krav, inte för mkt planering utan bara leva i nuet. Dag för dag.

Städa va det ja. Sen bjur jag på lite shopping bilder när jag kommer hem från Örebro.

Puss på er!!

Mot värmen.

image1840

hahaa, jag sitter i till Karlskoga resebyrå. Hur komiskt är inte det?
Flyr folket från snön måntro?

It`s a wunderful day..

muskelkärring


hejhej Vinterland, ja när jag tittar ut genom fönstret känns det som att det är December. Ioförsig brukar vi inte ha sånt här fint "vinterväder" i December så nu ljuger jag ju. Men snö ute är det iaf. Fast grejen är att jag bryr mig inte riktigt. Jag är ledig i 5vec och det kan ingen ta ifrån mig förutom jag själv. wiiihoooooo.

Förövrigt vaknade jag nyss upp ur en zombiedröm. Ni vet i stuk med 28dagar senare när alla som blir bitna förvandlas till zombies. Det va jag och ett fåtal andra som va instängda i badrummet. Vi va de ända som inte blivit smittade. Eloge till oss. Slog handen genom rutan,hoppade ut och sprang som en dåre...Tomten kryllade av zombies men det ända jag kunde tänka på va att jag hade en glasbit i handen.

Nu, of to the gym...........

Shopping på G

shopDet va ju länge jag stod mig på Göteborg shoppingen. Inte direkt.

Som ni vet har jag lagt resorna på is. Så nu när en relativt bra lön landade på kontot för sisådär en timme sen, så har jag ju lite cash över. Tror bestämt att det blir en liten tur in till Örebro här i veckan. Handla lite saker till lägenheten från Indiska och lite mer vårkläder. Har fortfarande lite svårt att låta den där Thailand resan gå, jag hoppas nästan att biljetterna är slut imorn när jag ringer. Då är det ju inget att göra lixom. Jag tror faktiskt jag klarar mig ändå. Thailand finns kvar. Har ju känt mig ganska tillfreds med att inte åka utomlands i sommar utan vänta till hösten. Den svenska sommaren är verkligen guld så vem behöver åka bort? Vi har ju Västkusten, Gotland, Göteborg & mysa lilla Karlskoga. På sommaren är alla platser underbara =)

Bortsett från 2 helgpass så har jag 5vec ledigt. Även om resan är inställd så tänker jag ta vara på de här lediga veckorna. Speciellt helgerna. Bara vakna en lördagmorgon, fint väder utanför fönstret. Hoppa i kläderna för att ge sig ner till stan för en lunch på paris. Det är ledighet det! Vill bara planera in roliga saker varje helg här framöver. Och sen självklart spara lite pengar till Angelicas och min weekend till Paris. Där är det nog inga svårigheter att bränna pengar.


Uppdaterar...

image1834OJOJ. Mobilen har legat hemma sen igår kväll och det har sprutat in med sms från alla håll. Mesta dels människor som är nyfikna på mitt senaste inlägg. Jag var tydligen inte tydlig nog. Mamma ringde tom och frågade vem kom ditt ex med? och vem är MRS M?, Mr M skulle det självklart vara =) Det är inte lätt att följa med i svängarna, jag förstår er.

Anyways, mitt ex - Fredrik. Det va han jag skulle skjutsa hem. Och när han kom hade han med sig Mr M. Så.... Då kanske ni förstår vad "det ena ledde till det andra....." betyder. : ) Torsdagen är raderad från mitt liv och just nu bearbetar jag M så att det ska raderas ur hans system oxå. Har umgåts konstant nu sen jag skjutsade hem honom, lr jag menar oss till honom... Hur mysigt som helst har det varit!

Mamma kom precis och hämtade mig för vi skulle gymma. Men det va TYVÄRR stängt, fast jag måste medge att de va skönt att slippa idag. Pernilla & jag ska ta en promenad istället.

Ondamänniska.

bitch

Ibland undrar jag om det är jag som är paranoid eller om det är DU som är falsk.

Väntar på M, ska in till k-hamn och lämna tebax hyrbilen sen ha romantiskmiddag. haha, jag menade pizzaslapp. Det är ju söndag.

Lite bra & lite dåligt...

Igår hade jag mitt livs värsta jobbpass. Fick springa iväg till lagret lite då och då bara för att inte tårarna skulle börja rinna ibland kunderna. Det är konstigt hur man som förkyld kan bli sjukskriven men när mår riktigt dåligt och ligger på bristningsgränsen till att börja gråta så ska man bita ihop. Jag ligger mkt hellre i 40graders feber än står och mår så dåligt som jag gjort de senaste 2 dagarna. Fy faro, önskar jag inte ens min värsta fiende.

Det är ju när man mår dåligt som man inser vilka som stöttar än och vilka som ställer upp. Syftar både på vänner & kollegor där. Jag förstår ju helt klart att man inte kan ringa några timmar innan och räkna med att personen ifråga ska ställa in alla sina planer. Hade jag haft en inbokad utekväll med mina vänner så inte fan skulle jag ställa in det. MEN när folk inte har någon riktigt förklaring till varför de inte kan jobba, då tycker jag det är rent ut sagt elakt. Men som sagt då vet man ju till nästa gång. Då ska jag fan ge tillbax med samma mynt "Det är bara att bita ihop" lättare sagt än gjort när man helst vill gå och hänga sig liksom.

Vilket fall som helst så stod vädergudarna på min sida igår, taaaacka fan för det! och istället för att blir den längsta natten i mitt liv så blev det nog den kortaste lr lugnaste. Tror nämligen det va de där -10 graderna som skrämde folk för att stå i kö för fylle mat hos oss. Malin & jag stod där och väntade på explosionen av folk men den dök aldrig upp.

Så vid 03.30 var jag på väg hemåt. Ringde exet och ville ha lite skvaller från vad jag missat och hörde en viss MR M i bakgrunde, självklart kunde han inte prata då så han skulle ringa när han va på väg hemåt. Som om jag orkade vänta, tänkte att stackarn inte skulle behöva gå hem i kylan och jag hade hyrbil så jag kunde lika gärna skjutsa hem honom :)) o få en liten update. Dessvärre dök det upp 2 personer, vem som kom med honom kan ni nog räkna ut? Ja det ena ledde till det andra..... och nu har jag precis kommit innanför dörren här :P


myss

Tjalala la...

Idag är jag glad! Tänk va lite fint väder kan göra =-p

hett

Hur ska ni spendera Påskafton?


Hur man tjänar pengar..

Tänkte bara meddela att det är dags att skriva upp sig på listan. Listan till vem som ska få ta det första bilderna på min bebis. Som dock inte ens är påtänkt ännu... Men jag antar att intresset är rätt stort här bland mina fans så det är lika bra att börja i tid :) 36milj för två.


befruktad


Jag hade ingen större lycka med spel idag. Ingen lycka alls faktiskt.
Ny trisslott imorn?

Splittrade toughts.

bteb

Jag "sjukskrev" mig från jobbet idag pga psykisksjukdom. Jag överväger starkt att uppsöka psykolog. Jag lät Thailandsresan gå, vill inte ställa till med fler skandaler iomed resesällskapet och inte heller åka själv någonstans nu när jag är lite ur balans. Tror dock jag repar mig ganska fort (peppa peppa...) i regel hjälper det att gråta och tycka synd om sig själv och det har jag gjort i 5h nu.

Jag låter helt enkelt pengarna sitta kvar på kontot och sen tar jag första bästa resa när tiden är rätt. Kanske slutar med att jag handlar upp alla resepengar på min och Angelicas paris-weekend :-)

Alltid när jag är nere i dem här gråt-depressionerna så känner jag mig upplyst efteråt. Jag är ju helt klart världens mest vilsnaste människa. Jag planerar in år för år och sen när det inte går som planerat blir jag totalt knäckt. Eller så bygger jag upp så höga förväntningar ang resor/förhållanden/jobb att jag alltid blir besviken i slutändan när det inte visade sig vara en dans på rosa moln. Jag måste lära mig att "fånga dagen" jag låter veckor, månader passera till nästa roliga höjdpunkt sen blir jag stressad för att de gått massa månader till spillo bara för jag längtat efter något som händer om 6mån.. It`s not working.

Tillslut sitter jag nämligen där jag är nu, tänker att någonting är fel och jag måste ha en drastisk förändring. Det är då jag tycker synd om min dåvarande pojkvän, mitt jobb, mina vänner .... Dels för att vännerna får höra mitt tjat på rullande band i en oendlighet (FÖRLÅT!!!!!)  och dels för att jag då antingen dumpar pojken, flyttar från stan eller bara är ett allmänt vrak. Nu sitter man här och vet varken ut eller in. Men något jag äntligen insett är att det är hos mig problemet ligger. Och det är det jag måste ta tag i.

Nu ska jag ta en tur i hyrbilen till statoil och köpa något gott. Hade ju en inplanerad tacokväll idag men det liksom ströks i samma veva som vi gjorde slut. ehm. jaa...

Eller om man skulle dränka sorgerna med lite sliskiga drinkar och dra till statt? drama....nEj....

Världens ensammaste.

Jag tror jag har för höga krav på livet.

lonely

More plans...

Borde klicka hem det här från Cocoo. 165kr

dreams
På tisdag bokas resa till Paris. 22-26e april. En nice liten vårweekend. :)

The break up - Ledsamt ;`((

Mina ögon är trasiga! Länge sen jag grät ordentligt.

dräggfull


Ja, så då vet ni varför jag är ledsen. Det här är ju inte vardagsmat att gö människor man bryr sig om ledsna. Antar att de inte var så genomtänkt av mig att hoppa från att vara sambo till att börja dejta en ny på nolltid i höstas. Nu är det dags för mig att ha egen tid. Böcker, träning och semester.

Jag måste bara tilläga att jag är så otroligt glad att jag träffat denna människa - Han är lätt den godaste/vettigaste människan jag någonsin stött på. Och vi är inte osams på något sätt. <3

När man är trött på tråkmånsar.

Idag ska jag köpa en trisslott.

Hela den här tågluffningen som skulle gå av stapeln den 15e april och en månad framåt har blivit till nån slags rehabeliterings-resa. Inte från sockerbegäret som det kanske borde men från den tråkiga vardagen och min oroliga själ. Jag har många ggr ställt frågan "Ska det alltid vara så här?" till mig själv. Där syftar jag på att jag är så vellig och aldrig vet vad jag vill. För inte så länge sen fick jag svar på den fråga utav mamma. Hon sa nämligen att jag ärvt min "oroliga själ" från pappa..
melanie
Tillbax till tågluffningen, först var det jag och
Angelica som skulle åka. Men efter att hon backpackat 2mån i Asien kände hon att pengarna inte räckte till. Förstår ju det även om jag tycker att människor blivit såna jäkla bangers på sistone. jobb hit, pengar dit. Tråkmånsar är dem allihopa. Vem behöver pengar? Är väl bara och dra. Menar inte att kontot ska vara nollat, självklart inte! Men lönen går ju in på kontot nere från resan och jag har inge imot att leva på starbucks. Hellre leva på existensminimum men att få gryma upplevelser under tiden.
All inclusiv is`t for me.

Senaste veckan har jag vart i upplösningstillstånd, förstår inte att jag orkar med mig själv. Eller det gör jag ju inte heller. Har pratat med kompisar, familj, utomstående och alla frågar vad vill du göra då? Det svåra är att jag kan oftast inte få fram en ända grej jag VERKLIGEN vill göra, borde ju finnas 1000tals saker .....Men så igår kväll tänkte jag om jag fick välja i denna sekund, skulle jag packa väska och typ dra till palm island eller nått annat tropiskt paradis. Och så fortsätter tankarna, vad hindrar mig från att göra detta? Hm, kunde inte komma på några större hinder så va fan, livet blir va man gör det till och man ska inte låta massa fjantsaker stå i vägen.

Jag vill ju bara ha kul och det tänker jag ha nu. En mer detaljerad förklaring kommer soon, måste dock hålla de lite hemligt ett tag till ;)

Dramaqueen is back...?

Ojoj, jag har SÅ mkt jag vill skriva och få ur mig.....Om både ditten & datten.
 Men en sak i taget :)


party

För det första. I höstas gick jag ner en jäkla massa kg, lr ja för att vara på en relativt smal kropp. Och nu har jag kommit i någon obalans och känner mig som en tjockis igen (eller det går upp och ner från dag till dag..) anyways så försöker jag se vad jag gjorde i höstas som gjorde mig motiverad. Och detta kan ju ses som lite skrämmande med det va faktiskt festandet som gjorde mig smal. Menar inte alkoholen i sig nu. 

MEN jag tror knappast jag är ensam om att inte vilja trycka i sig en pizza innan man ska hoppa i partystassen? och eftersom jag festade fre-lör helg i 4mån så hade jag aldrig chansen att sunka till mig. Jag var verkligen stenhård mån-lör, det är ju oftast slimade outfits man ska strutta omkring i så... Söndagen va unnar dagen, 1kg godis och donkan va tradition. Efter de katastrofala omständigheterna på juldagen så begravde jag drama-queen-party-alexz. Och tänkte, va fan.... time to get serious. Sagt och gjort. Med det begränsades krogkvällarna till endast lönelördagar. Så någonstans där efter nyår tappade jag väl stinget. Jag hade liksom tid att vara lite onyttig mellan utgångarna. Att vara stenhård i en månad utan mål är ju defenitivt svårare än att stå ut i 5dagar. Så, vad har vi kommit fram till? Party Alexz måste tas fram igen....... lr vågar vi påstå att en dramaqueen ska återupplivas? Garvar åt hur töntig jag är just nu ;-D

Vilket fall som helst så vankas det utgång nästa helg SÅ nu jääääävlar ska det inte stoppas nå skit i munnen. . Och om jag så ska behöva säga att jag är fet och ful varje dag för att hålla mig borta från godiset, ja då är det så det ska bli!! Om någon av er får nys om att jag ätit nått crap från och med måndag då får ni skrika att jag är fet hagga efter mig på stan lr kommentera här på bloggen. Helt ostraffat! 1 juni är mållinjen. Då ska kunna räkna mina magrutor på beachen. Lr, väga 50kg. Vilket som.
 
Puss & hej

// Blivande vältränad dramaqueen.

Kräsen?

svensson


Dialog på gymmet igår.

Mamma -Vad vill du ha för mat när du kommer på påsk?
Jag - Ägg
Mamma - Ja...men mer?
Jag - STUVADE makaroner och köttbullar.
Mamma - Oki, då gör vi det.


M säger att jag är bortskämd.
Men om jag hade varit bortskämd hade jag väl ändå valt oxfilè?

Det ska vara påklätt - beach 2008

Det kan ju vara en utväg om man inte hunnit fixa 6packet.

image1804 image1805 image1807

   
 
image1810

   

Nu ska jag hoppa i mjukiskläderna och mig ut på en långpromenad. Lediiigdag, ljuvliiigt =)

Att bli riiiik.

sparamoney
Jag är säkert den ända personen i världen som vill bli rik och slippa jobba, inte sant? Skulle kunna tänka mig halvtids jobb. 10-14 vore soft! Problemet är bara hur jag ska bli rik?

Skaffa en tråkig blogg a là blondinbella och tjäna miljoner? Eller börja skrapa trisslotter som en dåre? Inga illa menat mot Bella personligen men jag förstår inte varför hon har 200.000 besökare i veckan, det är sjukt men häftigt! Klart jag är lite avundsjuk. Dels på antalet besökare och även på alla gratis grejer hon får hem. MEN jag kan fortfarande inte förstå det. Vad är det hon skriver om som är så intressant? Har åtskilda gånger försökt ta mig igenom ett helt inlägg men det går inte.. BORED! Jag tror många älskar att hata henne, därav går många in där och bara stöör sig. Tyvärr funkar inte jag så, jag pallar inte att läsa en blogg som jag inte gillar. Ne jag har fullt upp med roliga bloggers som jag måste surfa in på everyday. Vi avrundar här, vill inte verka bitter..

Men när jag ändå har er uppmärksamhet. Någon som vill tipsa om sin eller någon annans blogg? Vill ha lite nytt att läsa =O) tips tips tips!


Bloggmingel

kenza


Alltså ursäkta, jag måste
länka till VR`s bloggkväll.

Eftersom jag är en snäll flicka så tänker jag inte säga så mkt mer om detta. Kommentarerna i inlägget säger det mesta ;-) Antingen är fotografen nybörjare lr så har varenda mode-bloggare gått och blivit ful. Förutom Kenza, damn va sööt hon är!

Slappa timmar.

Min mors kyckliggryta har precis fukkat min mun. Den är gudomlig så när hon nämde att det fanns rester kvar i kylen va jag inte sen att snappa åt mig allt!

Idag åkte jag till gymmet bara för att få unna mig. Och brevid mig står det en
fet jäkla godis påse, dock orkar jag inte en ändå bit just nu. Magsäcken är allready fylld med
chicken! Men jag ska spendera ett par timmar framför tvn, internet & läsa lite bloggar så det kommer nog gå ner.... Har "tagit ledigt" imorn, ska bara ta det lugnt (bortsett från ett inbokat vattenspinning pass och en eventuell långpromenad beroende på vädret!) Dock såg jag nu när jag kom hem att guldfynd ringt och sms`at ang jobb i morgon och kanske även torsdag. Morgondagen sa jag bestämmt nej till, det är inte min starka sida att tacka nej till jobb. Men nu känner jag verkligen att jag behöver stressa av lite. Blir kanske jobb där på torsdag INNAN nattpasset på Statoil. Hoppas på det ;P

realx




Omväxling förnöjer.

Ibland måste man separeras från saker och ting. Som sitt hår : )


lååångt image1804

och samma sak gäller bakgrunden här på bloggen. Kan dock meddela att detta va svårare än klippet. Älskar ju min kärleksbilder och vill helst fylla hela bloggen full med kyssar, parbilder och andra kärlekskranka stuff. MEN nån måtta får det va och nu ser ni alltså en lite mer opersonligbakgrund. Någon som har tips på vart man kan hitta fina bakgrunder? Denna får dock duga tillsvidare.

bakgrund 

bakgrund

Nytt till sovrummet?

Har fått hem min väggtext för över 2vec sen men har fortfarande inte satt upp den. Känns ju inge kul när jag inte har råd att hämta ut alla framkallade kort som ska sitta på samma vägg :-I måste bli prio 1 när lönen kommer. Har ju legat lite lågt med lägenheten senaste 2månaderna.

Inom en snar framtid tänker jag iaf klicka hem den här fina väggdecorationen. Har tjatat om en väggkarta lääänge, som jag kan sätta gula,gröna & röda nålar på. Beroende på vilka platser jag besökt, planerat och vill till.... MEN tyckte denna helsvarta skulle göra sig så fint i mitt sovrum så jag bojkottar nog de där nålarna o kör på denna istället.

väggdec

Priset på denna är 750kr
Fler väggdecorationer finns på
inreda.com


Känner mig lite smått förstörd....

....efter helgen, och då är det ingen alkohol involverat. Bara jobb rakt i genom. Ioförsig en väldigt lugn helg, endast nått tjejslagsmål och så. Slagsmål har blivit obligatoriskt när man jobbar natt numera. VAD som dock gav mig rysningar när jag kom till jobbet i lördags va nyheter angående rån.


rån

Under mina 4år på Statoil har jag hunnit jobbat i Karlskoga, Degerfors, Kristinehamn och Göteborg. Jag har dock ALDRIG varit rädd lr kännt mig hotad. Man får många frågor från nattliga kunder om man inte tycker det är läskigt att stå och jobba alldeles ensam? Och där kan jag ärligt svara Nej. Tanken har knappt slagit mig. MEN i torsdags blev OK som ligger 50m från våran station rånad. En vecka tidigare var det biljarden. Jag tänkte att om de redan rånat en mack här i stan så lär de ju ligga lågt sen. Men ack så fel jag hade. Under loppet av en timme igår hann Matbutiken & konsum bli rånade. MED PISTOL. Håret ställer sig upp på kroppen bara jag tar orden i min mun. 3 platser på 2 dagar! Okej Statoil har cashguard så man kan inte bli rånad på så sätt att vi inte kan få ut några pengar. Men va fan, desperata knarkare, vet ju inte hur trasiga dem är i huvvet så....

damn va tryggt det INTE känns att jobba natt till veckan....

När man längtar till lön.

sexy

Måste verkligen understruka vilken frihet det är med bil. Det blev hyrbil hem igår, natten va väldigt lugn så jag kunde åka hemåt redan kl 03. Jag va så himla trött så de va uppskattat. Dessutom blev de ju ett par extra ledighets timmar idag då, gick från sängen till bilen och vidare till gymmet. O nu ska jag hugga in på den läängsta kebabrullen jag nångonsin sett.

Morgonen höll dock på att få katastrofala konsekvenser. När jag gick hem från "kebaberian" så hoppade min sista 100ing ur fickan. När jag kom hem och insåg det höll jag på och få
panik. Jag menar det skulle innebära att jag skulle få klara mig utan min nyfunna kärlek cheesecake-glassen ända tills på torsdag. Ja, ni hör ju! Så jag gick tebax de ynka 100metrarna det är till kebabplacet och där låg den och väntade... på att komma till sin rätta ägare :) pinsam jag är va?

Fenomenet Blondinbella.

bblogo


Åh herregud!!
Jag är halvvägs in i debatten som BlondinBella och Ebba Von Sydow är med i. Jag följer inte någon av deras bloggar FÖR jag tycker inte dem är intressanta. MEN när man surfar in på sina favvo-bloggar och ser att de flesta nämt denna debatt så självklart måste jag surfa in där jag oxå! Hann snappa upp att många tyckte de var en meningslös debatt. Själv måste jag säga att det är jävligt intressant OCH komiskt, jag sitter rent ut sagt och garvar åt dessa hettsbollar. Den där Wetterstrand och "unga killen" är ju helt hysteriska. De får inte ens fram vad de vill för att är så ARGA. Stackars pojken blir ju helt röd i ansiktet när han anklagar Blondinbella för att gå omkring och posa hela dagarna. How cute!!

Men fortfarande tycker jag att de har väldigt bra åsikter från båda sidorna. För i dagenssamhälle ligger ju unga tjejer under väldigt hård press, dels att man ska ha det nyaste (modet) och idealet är att man ska vara smal som en sticka osv.. Och jag tror faktiskt att många tjejer mår otroligt dåligt över att läsa mkt modebloggar där de ser bilder på kändisar (som i deras ögon är perfekta) och de ser shopping bilder här och var. Och att då inte kunna handla alla de här grejerna som dem vill ha, ja såklart det blir deprimerande. Det finns ju faktiskt statistik på att människor - Främst unga tjejer! mår psykisktdålig i större utsträckning än förr och att det allt oftare leder till självmord. Känns ju inte alls kul att lägga ut en bild på "helgens-shopping" när det kan få andra att må dåligt. Men samtidigt som Blondinbella säger kanske det kan inspirera andra till att lyckas på egen hand, eget företag, tjäna pengar på bloggandet, studera vidare så man får ett väl betalt jobb etc... Sen va man lägger sina pengar på är ju helt upp till var och än. Tydligen så är man ointelligent om man shoppar. Haha. Jag får köpa mig en bok för att kompensera upp det.

Jag tycker dock mig skymta att Ebba skäms över Bella. För Bella höjdes verkligen inte i mina ögon efter denna debatt, inte sänktes hon heller. Men hon har inte så starka argument och hon försöker verkligen framställa sig själv som så bra, och ingen är ju perfekt så hon behöver verkligen inte anstränga sig så. Ebba dock hon höjdes. Henne har jag aldrig gillat men hon var över förväntningarna. Nu ska jag kolla vidare på de sista 20minutrarna.

Se debatten
här! Och ge gärna er åsikt så vi får diskutera lite mina vänner =)

ebba

Fredags fixXad.

   

Klart man måste vara fixad när man sitter hemma i soffan ensam och äter glass? Det ju fredag kväll. O jag menar jag har ju inte direkt något annat att klä upp mig för, snart är det dags att hoppa i statoil kläderna .....

Ett måste.

Sushin va Lovely. Absolut inte sista gången jag åt där =)

Annat än jäkla konsumsushi det. Rekommenderar alla Karlskogingar
att ta sig dit och testa.

sushi

Det är de små grejerna som gör det...

Something you've been dreaming of for ages will finally be yours!
 It's not too good to be true. .

- Där hade vi Dagens horoskåp! :)

Igår drog jag och M iväg till Statoil vid midnatt och handlade
rostasbröd och ost. Wooho, va trevligt det var. i 5års tid levde ju jag med en riktig nattmänniska (då tyckte jag många ggr de va lite jobbigt) med tanke på att jag skulle upp till skolan. Men nu märker jag att jag saknat såna där små knäppa impulsiva saker. Såna där små saker som att sitta och äta toast mitt i natten kan göra vardagen
till snäpet roligare.

Idag blir det lunch på
Karlskoga`s sushi ställe =) Spännande när man får se en person testa sushi för första gången. Har sett ganska många spotta rakt ut.  haha.

love



Nu jädraranama.

glamgirl

Jag känner för ett riktigt jävla hårt träningspass, lubba så fort jag bara orkar och bära så tunga vikter att jag skriker som muskelbärgen på gymmet :-D Försökte få med exet ut på en springtur men det va inte poppis alls, och dessutom va han i stort behov av en pratstund. Och eftersom han är som vilken vän som helst så ställer jag såklart upp. Det va väl egentligen jag som va in need of a pratstund. Säg nångång jag kan hålla tyst? Jag skulle passa perfekt som psykolog, lr inte...

Anyways, ser fram i mot ett hårt gympass imorn. Lr så kommer motivationen vara borta lagomt till jag kommer dit...

Perfektion?

Såg jag ut så här skulle jag söka upp en nudiststrand tror jag. Lätt de snyggaste tuttarna jag sett. Finns att köpa för....30, 40, 50.000 papp? I julklapp kanske? :-P


sjuktsnygg

Men kära hjärtanes.

glassis

Jag har vart på kronhallen och köpt glass. NÄHE? och denna gång räckte det inte med ett paket heller. Två stycken häagen sorter fick följa med mig hem. Har inte testat dem än dock...

Har haft en väldigt tankspridd dag, tankar fram och tebax. Rådpratat med alla jag känner & kanske tom dem jag inte känner. Jössenam, är höstdeprissionen tidig i år?

Starka begär.

nyabegär

Den senaste veckan han jag fått sjuka begär efter glass. Har varit på jakt efter Carte D`or cheescake. Och nu efter att ha smakat riktigt cheesecake är begäret ännu starkare. Dock finns den ingenstans nu när jag verkligen vill ha den. Letat på 4st av stans största mataffärer. Suck. Varje gång har jag istället fått nöja mig med någon annan sort. Det har resulterat i att jag har 6 sorters glass i frysen nu. Idag på kronhallen såg jag faktiskt en bild på just cheesecake-glassen så jag frågade. Det visade sig att de brukar ha den men att han som va ansvarig för fryst va pappaledig där av en miss i beställningen. Men nu skulle de ta hem den iaf :) Istället tog jag Häagen daze strawberry cheesecake och tills vidare är det min favourit glass.


Jefla modebloggers.

När jag ser på shopping såhär efter. Så ser jag va grymt lite man får för pengar idag. Helt unbeliveble. Anyways, här är shoppingen från Gbg. Fick dock lämna tebax mina nyinköpta sidenbralls för dragkedjan var trasig och självklart har inte Karlskoga samma utbud som Gbg. Får hämta ut något annat nice istället =)

För det första, jäävla mode-slavar där ute som gått och köpt ALLT som stod högst upp på min priolista till vårgarderoben. Expediten liksom hånflinade åt mig när jag frågade efter det ena slutsålda plagget efter det andra. Var visserligen ganska förbered på detta fenomen eftersom varenda modeblogg har bloggat om tex. dessa byxor.

ginabralls
Vilket fall som helst hittade jag ett par likvärdiga (om inte snyggARE) från monki, 300spänn är ju som hittat.

       

shopp

Adjöss med tvåtusenriksdaler. Men jag är glad för det :)

Giv it up for springtur.

Jag skulle döda för att få gå ut på en långpromenad alternativt springtur nu. ISTÄLLET för att jobba. Det suger hamsterpitt att behöva jobba medan vissa sitter på flyget till Thailand och andra..... eh, ska inte överdriva. Majoriteten ska väl jobba idag anyways. MEN ÄNDÅ.

Kalajs.

Känner att jag inte riktigt ligger på top just nu. Varken med bloggningen, jobbet, träningen, kosten lr socialt. Hm.

Bjur iaf på lite bilder från helgen. För min del va det ganska mkt soffligga och sötsaksätande. Men man behöver väl såna helger oxå ibland förmodar jag.

emmiojag

Asså, neej, jag hade inte munktröja på mig på festen. Men jag frös så innibomben så innan fölket dök in så. Festen hade förövrigt en touch of gold. Good for me, fick inviga mina guldshoes som jag köpte för mååånader sen!

Tog även min oskuld på
cheescake, både en och två gånger. Mmm..

   

25åringar

25 åringarna.
(3 ÅR kvar för mig, tack & lov) fast jag måste erkänna att jag vart sugen på att börja planera min egen 25års fest efter denna kväll. hehe.

 

Ångest VS ångest.

zombie

Huvudvärken bara slog till, magen kändes konstig och svälld, jag började svettas vs frysa. What a fuck? Det kan väl inte va jobbångesten? Ne, självklart inte. Det va dags för röda veckan. Glöm inte att anteckna mina vänner =)

Om inte annat förstår jag inte HUR jag någonsin ska kunna ha ett mån-fre jobb. Jag får fan sjuklig ångest så fort det vankas jobb (förutom nattjobb...) Blä, monster vecka på ingång. ME goes zombie = inget bloggande.

Lycka.

gooddiiis

Tänkte att jag skulle äta lite glass iomed att det är söndag och sista ät dagen på very long. Tog fram mitt glass paket och tänkte att jag skulle hotta upp det lite med smulad digistiv i.... Men där inne i skafferiet stod förra helgens godispåse och gömde sig. Det är äkta LYCKA mina vänner...

Home sweet home då...

Tåg är väl för härligt? Ser fram i mot mitt tågåkande här om en månad. Gör mysigt juh, och X2000 är verkligen the shiiiit :) funderar på att ta med datorn ner i europa, kan man surfa ombord på tåget i Europa måntro?

Sitter och småler för mig själv på tåget. Folk tittar irriterat upp från sina böcker när ungar tjuter och gnäller. Själv höjjer jag bara volymen på ipoden. (Högst upp på packlistan till resan - IPOD!)

Aja, eftersom jag satt mig i en sån där nice sits igen (left out of money) så tog jag mig inte ens hem från k-hamn. Tur att jag har såna snuttepojkar som ställer upp för mig ibland =)

NU - PIZZA & sista säsongen av tusenbröder, vill inte att de ska ta slut. Så jäkla bra juh!

U do not know me.

elsapataky


Sitter just nu på Göteborgs centralstation. Lite nostalgi över detta. För 2 ½ år sen va jag här nere och surfade upp de sista pengarna var och varannan dag. Hade ju inte fått igång internet hemma då och att vara utan internet va inte ett alternativ. =-S

De blev en halvljummen lördags kväll. Låg i soffan fram till 16.30 slängde sen på mig lite smink och drog till lokalen där 25års.....lr 100års festen skulle hållas :) kände att lite vin stod på sin plats men ingen vinöppnare fanns det. Hjälpte till med maten och skålade i champange redan innan 18. Folk rullade in, det åts, lektes, öppnades presenter och drack`s mål i mängder. Men att va igång från 17 till midnatt med både mat & dessert gör en dessvärre lite hängig. Jag behöver shot-maratons för att bli i bästaste form.
 
Drog mig därifrån vid 00.30 och låg sen i soffan och halv sov vs väcktes av telefonen stup i ett. Vid 04 hade jag blivit väckt ur min skönhetssömn så många ggr att jag inte kunde somna om. Fick ett samtal från mitt ex. Gjorde mig lite smått ledsen. Som de flesta vet (SOM KÄNNER MIG!) så tar jag åt mig alldeles för mkt när det gäller oväsentliga människors åsikter och jag bryr mig lite för mkt om vad andra tycker om mig. Väldigt dumt men man vill ju helst vara omtyckt av alla även fast jag vet att det är omöjligt. Någon dam hade vilket fall som helst gett sin åsikt om mig till mitt ex. Bara där måste ju personen i fråga ha problem. Varför stå och berätta för min f.d sambo att jag är si och så.. Han om nån borde väl veta?!

Jag förväntar mig inte någon helgonstämpel men jag kan faktiskt inte se VAD det är jag har gjort som är SÅ farligt? Ser ju inte att jag är en sån som utnyttjar, leker med folks känslor, knullar andras pojkvänner lr såna ting. Så...Men personen ifråga som sagt detta måste ju vara en väldigt oskyldig felfri lite sak. Good for U :)

Jag och mina miljoner...

freedom

Så vitt jag vet satt det över 3000kr på mitt konto i torsdag`s. Nu sitter det bara 17kr kvar. Förstår inte alls. Tror jag drabbats utav hm, monki, din sko, gina, topshop, stadium, lagerhaus, åhlens..... Ja så är nog fallet! :) Har visserligen 150kr i jackfickan åh dem ska räcka till en 7-jädrars-kväll. Efter en låååång fika med en gamal kollega från Gbg så kom vi fram till att det antagligen är min inställning till pengar som gör att jag alltid alltid får det att gå ihop. Jag menar skulle jag börja oroa mig för att mina pengar är slut 3dagar efter lön så skulle det antagligen gå åt skogen. Istället låtsas jag som att jag är miljonär och tänker inte mer på det. Det funkar ju finemang =))

Visserligen kan detta få konsekvenser. Som att man blir sittandes i en taxi i NY och är skyldig chauffören 20$, lr så får man inte ut jackan ur kroggarderoben, lr bilen ur garaget.... Eller som idag, ingen frulle förens plockmaten på 25års festen ikväll =) MEN det är ju sånt man skrattar åt så här efter. Riight?  I bet my mom kommer skratta när jag ringer från Berlin för att jag missat tåget och inte har pengar att ta mig hem :-O  uupsie.

"Press"- Shopping & Godis frukost...

Jag sitter i min vän Emelies lägenhet i västra frölunda. Hon bor 200 meter från frölunda torg. Så vore det inte för att jag ska ta en fika med en gamal kollega så skulle jag stanna där och shoppa hela dagen. Men desutom hann jag inte med monki igår så jag ska ta en sväng in där innan våran muffin-fika. Göteborg har världens godaste muffins och jag har längtat alldeles för länge efter en sådan!

Shoppingen gick ganska segt igår, tror inte det blev något förens sista hm affären. Nu sitter jag istället och tänker att jag kanske handlade allting där BARA för att handla något. Ska ta mig en provrunda här hemma och känna efter sen tror jag en del åker tebax. För en gång skull är jag lite vettig i huvvet och tänker att det är bättre att köpa "wow" grejer som man fastnar vid, vid första ögonkastet. Jag menar jag skulle ju knappast dö av att de satt pengar kvar på kontot när jag kommer hem. : ))

Jag har en viss "outfit" som jag vill ha men till det behövas ett par skor. Testade dem jag tittat ut igår men tyckte de va alldeles för lååånga. Så nu funderar jag på ett par vita Reebok eller Converse (tro mig när jag säger det, jag är SÅ långt ifrån converse-person man kan komma!!) men de är liksom vita och högre så de känns lite diskret ändå. Jaja. 

Emelie & jag satt en timme igår och pratade drömmade om allt från delicatobollor, glass till nybakad bröd från bagarn. Det slutade i ett gäng cookies & en stor påse lösgodiiss. Efteråt låg vi och beklagade oss som man alltid gör :-P

  

Mot Götet...

onmyway

Idag kommer ni inte se skymten av mig här på bloggen. Jag kommer nämligen ha fullt upp med att springa i så mkt affärer på så lite tid som möjligt. Nog för att jag har 3½ dag på mig att shoppa men idag blir en heldag på avenyn =) Hoppas nästan att de ska finnas begränsat med kläder för jag känner på mig att de kan gå över styr. Jag har sett fram i mot den här shopping-party-tripen i flera veckor och det är meningen att jag ska göra mig en vårgarderob idag. Press lr?! eh, att hitta saker att handla har aldrig vart några problem för mig!

Nu ska jag väcka M så han joinar mig till lite havregrynsgröt och & kokta ägg. Nice.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Neeeeeeeeeej.

Min absoluta idol genom tiderna har drabbats utav cancer med mkt hög dödlighet. Jag vet när jag va liten och tänkte att HAN skulle jag gifta mig med. Jag frågade faktiskt mamma vart han bodde och sa att jag skulle ställa mig utanför hans hus. Räknade ut hur gamal han skulle vara och blev skräckslagen av bara tanken att en sån här (enligt mig den snyggaste man som gått på denna jord.) skulle dö ifrån oss en dag. På något sätt så påminner han om pappa, på den tiden trodde jag dock att pappa skulle leva längre än denna man. Idag är han 55år gamal. Håller tummarna för att allt ska gå väl och att han ska bli minst 100! ;.-)


patric

Läs artikeln här.

HääRliigA dag.

rosendal

En ganska intetsägande dag har det varit. Om det är nått så har den gått i nostalgins tecken. Först tog jag mig en lång promenad i morse till Rosendal, där jag växt upp och lekt som barn. O det är underligt hur platserna har förändrats. Allt är så litet, skogen man byggt kojor i under flera års tid har krymt. Mja, kan bero på att jag blivit större =) anyways så satt jag i lekparken och gungade lite brevid huset jag växt upp i och det är verkligen en så underbar plats! synd att saker ska behöva förändrats så... Efter det gick jag till kronis och handlade grejer till att göra en "riktig skolmats lunch"  och vad annars kan det vara om inte Potatis, fiskpanetter och filsås? Lina & Ewiss och jag jublade varje gång det va tisdag och dags för fisk.

Nu ska jag packa lite för min långweekend till Göteborg. Ska bli så kul & skönt att komma bort några dagar.

På måndag ska jag föresten jobba på guldfynd vilket jag är jätte glad över. De ringde idag och frågade. Även om de bara är ett par timmar så är det underbart med omväxling & att få klä upp sig lite (i mot på statoil där man klär NER sig...) dessutom är det bra att ha foten kvar inför framtida jobb.

rosendal rosendal

Inte en chans att man kan ha haft en dålig uppväxt i det här kvarteret : ) Allt ifrån kurragömma i soptunnorna, knacka dörrar, dunken och blomförsäljning. Hahaa. Va problemfritt allt var som liten. LoVely <3

Pluttisnuttit.

En bild säger mer än 1000 ord. Fast med ett ord - Söööötast :-)


nicolesplutt

Carpe diem

Det är vårväder ute men svinkallt. Egentligen tänkte jag ta en lång promenad. MEN så kände jag att gu så underbart det skulle vara att bara ligga inne och gosa ner sig i soffan ensam. Lite OC och lite tvblask bara. Bellus & jag tog en sväng ner till willys efter lunchen. Handlade lite smått & gott. Gick omkring där och bittrade oss över varför man inte bara kan äta vad man vill och ändå ha hoootiish kropp, orka tänka på va man äter resten av liiiivet. Huhu. Hemskt! Vi hittade iaf en youghurt glass i sån där bytta som alla skådespelar tröstäter ur på film. Det är äkta mysfaktor, sitta nerbäddad framför tv`n med glass. O denna är dessutom mkt nyttigare än vanlig glass. Hoppas den är god nu bara, knäckande annars! annars blev fullkorn, grönt, light , frukt och tråk i resten av kassen.

foodstore

Har pratat i telefon med ett antal människor nu. Diskuterat allt vad hälsa och kost heter. Ärligt, förr i tiden va människor inte så tjocka som de är nu (alltså nu syftar jag typ 10år tebax) är de inte så att alla jävla dieter, lightprodukter hit och dit gör oss tjocka? Jag börjar tro att det inte är lönt att vara SÅ här besatt av VAD man ska äta. Ät vanlig husmanskost och använd ditt sunda förnuft när du är inne på att äta clubtoast för 3e gången på en vecka. Lr? Själv är jag SLAVISK när det gäller mat, trycker inte i mig något onyttigt alls på veckodagarna. Men jag borde ärligt vara smalare än vad jag är med tanke på hur jag följer allt till punkt och pricka. Man kanske bara ska lägga ner det här (för helvete va tidskrävande det är....) och använda sitt förnuft. Ta en portion och tryck inte i dig MÄNGDER och inte flera dar i veckan. Alltså snälla, ge mig era åsikter. Jag blir GALEN!

Seperationsångest.

Varför kan man inte ta EN bild och vara nöjd? Nee, man måste ta "samma" bild 100ggr i olika vinklar. Shaaiiise. Kan ju tro att jag är egenkär eller liknande. Jag försöker rensa ur min kamera men det är seperationsångest kan jag meddela. Trots att de är på datorn så kan jag inte radera dem från kameran. Tänk om datorn strejkar? jeje, jag har framkallat de viktigaste men ÄNDÅ. Varje gång jag tar en bild måste jag leta igenom över 600 bilder för att hitta den. O jag tror även vännerna börjar störa sig att de jämt står minne fullt och då måste jag leta upp EN bild att kunna radera. Hahaa.

   

Föresten, måste ju sätta in en hyllningsbild för Snygga Joey (vänster). Det va hon som fick mig att klippa av håret. :)) tack gode gud för det. Brevid har vi min snyggis Belliis.

joey&bellliis

jagisvartpage

En svart page ser ni här :) Hoho.

Chanel phone, my dear...

chanelphone 

Normalsätt byter jag mobil väldigt ofta, lr ja.. Ofta och ofta. Har inte samma i mer än ett år iaf. Dels för att de hela tiden kommer ut med nyare, fläshigare mobiler som jag kan förälska mig i. Vad som därför är väldigt konstigt är att jag haft en TEGELSTEN i 7mån. Mitt fina guldnokia gick döden till mötes i Augusti och sen dess har jag haft mammas karl`s gamla jobbmobil, ja ni hör ju... Den funkar iaf, typ! Har inte velat gå och köpa någon bara för köpandets skull. Det är väldigt noga med mobilens design för mig sörrni. Blingi`t ska det vara =)

Så här till våren brukar det alltid ges ut massa söta kreaktioner och det börjar faktiskt hända grejer nu. 7mån senare har jag nämligen hittat MOBILEN jag vill ha. Chanel, my lööve. Coco phone, ge miiig.

Nu är bara frågan, finns det nått pris på skönheten och vart ska man få tag i denna?

 


Att döpa på fyllan.

fyllebravader

Det är roligt hur man gör på fyllan ibland. Alltid lika intressant att kolla igenom kameran och mobilen dagen efter. Dock har jag alltid mobilen i väskan när jag är inne på krogen. Men när jag har den till hands så slår det aldrig fel. Dagen efter hittar man nästan alltid nya nr i telefonboken. Det roliga är vad man döper dem till. Allt ifrån Playern, Mrs Stockholmo, P, 87an, SnyggElin o Tränarn. Vart får man dessa inte så fantasifulla namn ifrån?

Idag fick jag bevis på att jag inte är ensam om denna fina egenskap. Jag hade nämligen blivit döpt till något väldigt skumt (kan inte ens uttala) av någon jag inte ens minns att jag träffa. Hahaha. Och inte kan man byta heller, har dem en gång blivit döpta så måste det förbli så.

Har ni nå skumma grejer ni gör på fyllan? Säger ni nej så ljuger ni =-)

När det bara går fel...

kinky

Ärligt. Inte nog med att man åker iväg och jobbar 10h dagen efter utgång. Då man på sin höjd orkar sig ner till donkan för lite bakfylle mat och sen ligger framför tv`n resten av söndan. När jag står och väntar på bussen, FÖRGÄVES så visar det sig att det inte gick någon 22.05. Att ringa mamma va inte ens att tala om och de andra jag ringde låg ju så mysigt nerbäddade i soffan, GOOD for U bitches :-I tog mig friheten att låna en hyrbil. Vet ju att chefen skulle tillåta det men jag ville inte ringa o väcka honom. Så, allt ordnade sig... Äntligen ett steg närmare sängen. Ska låsa upp porten, fjooooortis skrik kommer här ur alexzandras mun. Nyckelhelvetet har Bella. Som inte svarar, som är på bio i örebro. Fick åka hem till mamma o hämta reserven. Sitter i bilen o är så irriterad på allt och alla och tycker minsan att fan nu är jag värd lite glass på min "ätar-mat-dag" MOT Statoil för att inhlandla en påse godis. Så den sitter jag och njuter av nu, fasligt trött dock...

Är det bara jag??

Som blir sugen när man ser maten-godis-"buffen" de lägger upp på "du är vad du äter" ? Ärligt, 52kg lakrits upplagt på ett bord, hur kan man tycka det är äckligt?

lakritsfudge

Springryck.

Mmm

Kan inte sova mer trots att jag kom i säng 7.45. Har stått och drömt om lakritsshots hela natten. Har varit nykter allt för många helger nu och ikväll ska det firas stort =) ska bli mycket mycket kul! För att jag inte ska ta mig en grogg redan nu ska jag ge mig ut och springa, ryck? Lite friskluft kommer göra mig gott anyways!

Någon annan som ska partaja idag kanske? coctail