Hej då Sveriiiige.

Om 45min går bussen. Dags att packa.: )

image2236

A couple of hours to go...

image2235

Fy tusan va uppstressad jag är. Är back in bussines på Melkan, jobbat 10-15 idag : ) Och eftersom jag bokade resan imorse så har jag haft en hel del på checklistan.

- Hämtat ut flygbiljetterna.
- Hämtat tågbiljetter till Stockholm.
- Hämtat ut mina Bikinis från Victoria Secret.
- Utnyttjat min intjänade bonus på Hm. Blev ÄNNU en bikini, solskyddafaktor, solskyddande shampoo, ansikts-hår-masker o lite kläder :)
-Vart och fixat så jag kan skicka MMS och använda internet på nallen.

Nu, PACKA!! Sen ut och äta med M ikväll. Han drar till Norge i 10dagar så det blir long time no seen.

Puss På er!!
Ps. Ibland önskar jag att man hade en anonym blogg. Ds
Dock betyder det mer när folk kommer fram till än och säger att de älskar ens blogg<3

Miiina konstverk : p

De där silverkulorna är livsfarliga. Stenhårda juh! :-S Farligt att ha såna här sötsaker i kylen efter en krogkväll...?

image2229

    

Fuck me i`m spontan.

image2225

 


Ja
. På tisdag morgon lämnar Pernilla & jag er för Algarve - Portugal.
 
Vi tar en 5dagars så vi är hemma på LÖRDAG. Därefter fick vi den briljanta ideèn att självklart festar vi på flyget hem och fortsätter förfesten på tåget och sen drar vi till statt. Klokrent eller hur? Wiii.

(men man ska inte ropa hej. Jag ska ringa imorn bitti och boka via resebyrån. O nåde den som påstår att de inte finns nåra resor kvar!!)

U say what?

image2223

Idag har jag sagt upp mig från jobbet. Så NO MORE busspendling for me. LoVely : ) Man borde ju skåla i champange. Skämt-o-sido, lite jordgubbar ska jag iaf äta ....

I`m a princess yes I Am.

Som jag har längtat! Efter mina prinsessmuffins alltså image2222
Vet inte hur länge jag tjatat om att få baka riktigt
girly`iga muffins. Men nu så har jag köpt allt som behövs så ikväll är det storbak som gäller. Något kreativt måste man ju göra när man inte får ta till alkohol.

image2220

image2221

Det ska bli allt från chocklad-banan, rosa-prinsess, jordgubbs/hallon till tigermuffins. Jag kommer förmodligen throw up before i finish them.

Alkohol gör dig impulsiiiv

image2219

Man är väl för rolig! Hur man handlar med alkohol i kroppen : ) Jag kommer ihåg nu för 2år sen. Det va då Sandra å jag träffades första gången. Hon satt och blev masserad av en kille i en soffa på wickan. Jag hade supit mig full i bilen på väg hem från Västerås flygplats. Vilket fall som helst hade min dåvarande pojkvän beskrivit hur hon såg ut så jag visste att det var hon. Därför slog jag mig ner i soffan där brevid dem. Hon tittade på mig med en blick som sa - Och vem fan är du då? Hahha. Presenterade mig som P`s flickvän och på 2sek var vi igång med planerna. Vi sprang runt på hela wickan och berättade för alla att vi skulle åka till Turkiet! Och det gjorde vi. Och även året efter det... OCH nu ser det ut som att vi åker i år igen. Närmare bestämt på Torsdag. Alexz loves spontaneous people <3 och ärligt med dem priserna som finns på sista minuten nu så kan man inte tacka nej. Skulle de va så, så skulle jag inte ha något imot att ligga i en solstol och läsa ut mina myinköpta böcker i Turkiet istället för på min balkong. Ensam or with someone. Helst med en paraplydrink i handen image2218

Helg i förskott.

image2217

Klockan tickar sakta när man tittar på den. Jag & Sandra bestämde förra veckan att vi skulle ta fredag redan idag. Det tyckte jag va en superbra idè. Hade det inte vore för att vi båda va fattiga tills idag hade vi nog tagit lillhellg redan igår : ) Vi har bokat bord på indiskan kl 18. Vi ska sitta där och bara äta och dricka vin och prata om livet. Inga tider och passa utan bara njuta av att det är "Fredag" hehe. Så trevligt ska det bli. Om klockan bara ville snabba på lite. Kan nästan inte hålla tassarna borta från vinet som står i kylen. image2216

Nice Stuff.

För 2 dar sen hade jag sagt Skräp men idag kan jag för första gången säga
I love it
 <3. Bara jag som är lite trög att få in alla funktioner.  Men här är min nya snygging iaf...

image2214
 

Livet i en mopphink =S

Hörde en liten smäll igår. Trodde att de va dörren som öppnade sig. Till min förfärran såg jag att akvariet började läcka, utan annledning så bara sprack hela akvariet? Så mina stackars firrar bor i en skurhink nu. Kul? =)

image2213


From asos to the beach...

Pyjamas or not i like it! Playsuit for the beach. Vilken färg tycker ni är finast??

image2211 image2212

Changed plans.

image2209
((Detta leder även tilll mer motivation ang träning/kost. Man vill ju va hootish. ))
Se ironin i bilden tack!  : p

Att jag haft bikinimani senaste månaderna har jag nog nämnt ett par ggr. Något som dock har känts väldigt tråkigt är att Bahamas är så långt framåt. Det här med mig och planering är ingen bra egenskap. Jag kan räkna ner till roliga saker ½-1år iförväg och på så sätt uppskattar jag inte det som är här och nu. Och att inte ta till vara på sommaren vore idioti. Och att jag dessutom inte skulle få åka utomlands nu i sommar gör mig verkligen bitter. När jag vill göra saker så vill jag göra det nu!! Så.... Ni kommer säkert bli besvikna på mig nu. Men vi ska skjuta på Bahamas på obestämd framtid. Det va min idè MEN M är alltid på så nu tycker han oxå att det låter bra =) Nämligen att vi tar 2vec nu i Juni eller Juli beroende på när det funkar bäst från hans jobb. Vi båda har ju varit grymt sugna på Thailand hela våren. Och jag vet ju att det inte är säsong just nu men en kollega till mig är där nu så när hon kommer hem ska jag höra hur pass mkt det regnade. Någon annan som varit där under lågsäsong som kan säga kanske??

Thailand är första alternativ men i "värsta" fall blir det 2vec nån annanstans. Sista minuten kan man ju ta vart som helst. Det känns SÅ mkt bättre nu kan jag lova. Nästan liten lättnad om jag ska vara ärlig. Att lägga ut sjuka summer pengar på något som skulle gå av stapeln så sent som slutet på oktober, ja det känndes inte alls så roligt. Bahamas är mitt dröm resemål och det finns kvar :) O just nu tänker jag springa och köpa ännu mer bikinis bara för att jag att JAG SKA FÅ ÅKA UTOMLANDS I SOMMAR! Annledning att shoppa. Woho!

Kommer förlora 1200kr/per som vi redan betalat in men vi överlever allt image2210

In jesus namn...

Vart i helvete är cashmere mafia?

Valmöjligheter.

image2208

Det är inte det lättaste att försöka få det att gå ihop med jobb alla gånger. Efter att ha haft riktigt långledigt på egen begäran så är det dags att ta tag i saker och ting igen. O i samma veva som mitt semesterschema va på ingång så vart det helt plötsligt lite för många valmöjligheter. Att få det att gå ihop med 3 jobb och samtidigt vilja va ledig, ja.... Det är praktiskt taget omöjligt. Fick mer jobb än jag trodde och VILLE ha från Statoil. Speciellt de veckorna jag ville vara ledig (självklart vill alla va lediga 28,29,30) men om jag ska få nån trip tillsammans med karl`n i sommar så är det under dessa veckor. O där blev jag insatt massor. Bubblans. Sen så ringde de från mitt andra jobb och undrade om jag kunde ta 3dar antingen vecka 29 eller 30. Stopp Å beläg. Nu tar vi det lilla lunga. Just nu hänger en del på en tjej som ska jobba på statoil i sommar, beroende på hur mkt hon vill jobba så... Jag tar inga förhastade beslut just nu! Dessa 3 jobb kan läggas i kategorierna Välbetalt, Roligt och ett jobb som jag bara vill behålla som extra nångång ibland. Det blir dock svårt att behålla de första 2 iomed att de båda kräver ganska mkt arbetskraft.

Nu ska jag och min sushigravida mage plocka undan lite innan Sandrow kommer. Deep-girl-talk-hour står på schemat :-P

Klänninghysteri.

Båda är jätte söta, ska inte försöka få er att tro annat! Personligen skulle jag inte ha något imot att de hängde i min garderob. MEN har hela sveriges kvinnliga befolkning samma smak? Tycker verkligen ALLA att dessa klänningar är to die for? För modebloggarna verkar praktiskt taget kapabla till att slå ner varandra för att komma över denna klänningen? (syftar på den första) Som min kära vän Emma skrev, är det gjord av guld lr? Har vi missat något? :) i alla fall, OM man nu SÅ gärna vill ha den/dem gå in på tradera och buda. Dock får ni betala över 1000lappen. Mmm, det handlar väl bara om HUR MYCKET man vill ha dem.

 H e r r e g u d !

hysteri hysteri2


Kaput

image2205

Helt slut efter att ha stått 11h på jobbet. Totalt förstörd i kroppen faktiskt. Har fått påminna mig själv om att det är söndag flera ggr. En annan låg ju och va bakissliten igår, o bakis är samma sak som söndag. Anyways. Jag är vrålhungrig och just nu är skräpmat mycket mycket lockande. M kommer hit snart, det blir att hyra film så långt vet jag.

Tjejmys.

Ibland är världen bara för jävla liten, eller åtminstone Karlskoga .....

image2204

Vad gör man en dag som denna när det spöregnar ute? M och jag åkte och tog en minigolf runda iaf. O nu sitter jag och väntar in att tjejgänget ska dra iväg och äta på redbrick. Ska bli riktigt trevligt! Fast som sanningen ska fram så hade det varit trevligt med ett par avsnitt OC och min favvo cheesecake glass. Det är vädret som gör än så där riktigt hemma-mys-sugen.

Today i`m wearing this... Blackish.

Det va faktiskt inte meningen att jag skulle spexa med kameran idag. Jag känner mig nämligen ful & fatty (OCH just nu är det ända jag kan tänka på CHOKLAD) Go o glà kexchoklad! Är det inte såå? : ) Dessutom lär det inte bli någe glass ute vid picasso imorn iomed att det ska regna. Så ännu ett reason till att jag får unna mig choklad. Jajemen! Anyways, jag kom aldrig fram till det jag skulle. Hade lite tid till överst så jag rensade sminkväskan o hittade mitt gamla lippplumper. Använde det en sista gång sen åkte det i tunnan. Ser ju ändå bara ut som en anka med skiten på.....Å det blir ju inte bättre när man kör posémunnen. hahaha.

image2199


 
 

NU ska jag ge mig In i vindimman. Ha en toppan kväll allihoppa!

Krogkonversation med mamma över msn.

image2195

Ikväll ska min mamma på krogen för första gången på 10år. Jag sitter här och leeeer, tycker det är otroligt kul för henne =) Det blir lätt så när man har små barn, hus och ja, familjen går väl före allt annat då.

Mamma: Sist jag var ute va för 10årsen med Maggan på annandan.
Jag: haha, va det senast du va ute?
Mamma: Då jag var så full och hångla med nån jag inte vet vem. (alltså det är min mamma som gjort detta, OMFG! visserligen va hon typ 32 då, but still.)
Jag: Kläder då?
Mamma: Måste göra mig iordning. Ska till Jörgen & Petra. (Det är min gamla musik lärare och en av mina närmsta vänners faster)
Mamma: Vad ska jag ha på mig då?????????

damn, jag blir ju oxå sugen på att gå på korprocks finalen & borggårdspremiär. Hehe. Mamma kommer bli tokig för att jag publicerar detta :)

Återbäring Hm - wiiiii =P

hmåterbäring

Jag trodde det hade skett ett misstag när jag öppnade upp kuvertet från Hm. Det låg nämligen värdecheckar för 1000kr i. Hallelujah. Det va nästan så att jag sprang ner till stan på en gång. MEN insåg att jag förmodligen skulle köpa massa imupulsköp som jag ändå inte vill ha i slutändan. Roligare att spendera pengarna i hm affär som har lite större utbud. Tidigare år har jag typ fått en 50lapp då och då. Aldrig fått så här mkt, good stuff alltså. Visserligen va jag tvungen att handla för 15.000kr för att få checkarna men på 1år, inte så farligt juh. Gjorde min dag lite granna faktiskt ..... image2194

I like BIGSize ;)

sony

Idag ska jag beställa ny telefon. PÅ TIDEN eller vad? Har suttit med min jäkla tegelsten (som man inte ens kan ta imot mms med, ingen kamera, ingen kalender, nothing!) Låter som en fukking skrivmaskin när man sms`ar. Ska byta ut den mot en annan tegelsten : ) Det är ju ganska mkt stora telefoner ute på marknade nu. Har jag växt ifrån de teeeny weeny mobilerna och vill hellre ha en à la fickdator-look. Att det sen är touchskärm och 8gb-minne gör den knappast sämre. Så, den anländer väl på måndag kan jag tänka mig. Niiice, då har jag något att pilla med. Yeeeej!

Looking back...

En liten utmaning jag fann, inte ofta jag antar men nu vart jag sugen image2191

För 5 år sedan......: Var inne på mitt tredje år tillsammans med min första stora kärlek F. Passionerat & tufft förhållande. Minst sagt. Alla energi gick åt till han o mej. Ja, kämpigt år....
För 4år sedan......: Fick körkort och köpte min underbara blå cab. Min andra stora kärlek, hehe. Den bästa sommaren Ever!! road-trips-med-girlsen. Flyttade även hemifrån hösten 04. (blev oberoende för första gången!)
För 3 år sedan......: 3 veckor före studenten, 2 veckor före studentresan, Do i have to say more? Happiest time in my life!!! Ta mig tillbaka <3
För 2år sedan.......: Var nykär, arbetslös & hade precis bokat resa till Turkiet. Min hemadress var fortfarande i Göteborg men var i  flytt mellan Gbg och Smögen.
För 1 år sedan......:  Hade fullt upp med att hinna med 3 jobb samtidigt som jag funderade på livet och hur jag ville leva det. Var sambo med P här i Karlskoga.
För 3 månader sedan.....: Velalex. Jobbade som en galning inför en resa som inte blev av.
Igår......: Va i Örebro med M.
Idag....: Träning, mat hos mamma, fika med Sandra.
Imorgon....: Mat & vin drickar kväll med M.
Om 1 år.....: OJOJ. Har lovat mig själv att inte planera så långt framåt, blir bara besviken då. Jag hoppas jag fått ro i själen, är mindre rastlös... Vågar man hoppas på att vara tillfreds med sitt liv/vardag? typ, vara lycklig? : )

~ Attans va sugen jag blev på att läsa gamla dagböcker nu. Så får det bli. Gör gärna utmaningen och hojta till när ni gjort det så jag kan kolla. Puss på er!!

intelligent people

image2190

Attans va jag älskar kloka människor. Det är inte ofta man stöter på dem. Nu menar jag inte geaks som pluggat Matte C, D, E.....eller snillar som förstår sig på Kemi & fysik. Ne, boring! Jag syftar på människor som kommer med vettiga, sunda och genomtänkta råd. Personer som faktiskt lyssnar och försöker hjälpa än när man har bekymmer. Guld värt! : ) Finns det något värre än folk som frågar men sen inte lyssnar på svaret? Hatar`t.

Mellan-mjölks-landet.

image2189

Är det någonting jag INTE är så är det en mellan-person. Jag är inte en sån person som kan ta en godis bit och sen är det nog, inte heller kan jag festa lagomt mkt för att jag typ ska jobba dagen efter Å att sova 8h funkar inte alls. Jag är en allt eller inget person that`s it! Antingen sover jag 11-12h som i natt eller så sover jag 5h. Antingen äter jag ½ kg godis eller inget. Detta märks väldigt tydligt när jag försöker hålla igen med maten. Jag älskar vitt bröd så då utesluter jag det HELT. Jag kan inte äta en ostmacka/vec och vara nöjd med det. Totalt omöjligt.

- O jag dricker inte mellan mjölk heller för den delen.

Hur är ni, vatten, mjölk elle grädde?
.................lite.......mellan.....mycket.......

Nu är det kvällen...

image2188

Jag är helt förstörd! Drog mig upp ur sängen redan kl 8 imorse, satt vid datorn i typ 20min innan jag somnade i soffan igen, fram till kl 10. Åkte iväg till gymmet, direkt till jobbet och efter det till Örebro med M. Under hela dagen hade jag hunnit få i mig en banan, lite vindruvor o en kopp te. Jag kan lova att det snurrade rejält i huvudet när jag böjde mig ner. Jag gick från hunger-illa-mående till mätt-illa-mående genom att kasta i mig en kräftsallad på rekordtid vid 19-tiden. Usch, har mått piss sen dess.

Så pass förstörd i kroppen att jag ska lägga mig i ett bad och sen krypa till sängs med en bok. Det ni! :))

När man har det bra...

image2187

Jag känner mig nästan lite bortskämd som varje morgon hämtas upp i snygga bilar till gymmet. Ena dan blir jag upphämtad av en mini, andra dan värsting mercan Å som idag i en stor Nissan jeep. Inte mig imot ioförsig =)

Sista hundringen går till....

image2186

Jag tänkte handla på mig lite mat. Skulle bara kolla kontot först. OOppps minst sagt. 100,24kr. Det va den maten ja....Och ett mobilkort är det inte ens tal om (det här med kontantkort är SÅ inte min grej!) Hade tänkt vänta med att köpa ny mobil till Juli så jag ser vad som kommer ut på marknaden nu under semestern men jag tror fasen inte jag orkar vänta :-S Kanske kommer hem med en efter Örebro med M idag, vem vet ;) I a l l a f a l l så är det dags för prioritering här nu. Jag har nämligen en inbokad fika imorn, 0kr på kontantkortet, Vin Å middag med M på fredag, Till redbrick och äta med Bellus & Emma på Lördag och sist men inte minst en glassdejt med M i K-hamn så... Sista hundringen går till.....? Priority huh?


Ska fundera över det på en cykel på gymmet. Ciao!!

PS.
THE DRESS hänger tryckt i min closet. Nu gäller det bara att banta tuttar. DS.

Also called Bunny.

image2181

Fred är en kär vän till min vän Carolina som numera bor på Manhattan :) Under min New york visit lärde även jag känna denna herre, mkt rolig och trivsam sak. Vissa kvällar när Carolina va upptagen med sin man så fick Fred ta med mig ut på äventyr & det är jag väldigt tacksam för. Han fick även offra sig big time när jag satte mig själv i klistret och ändå va han lika glad för det! Vi borde alla ha en Fred i våra liv. Med andra ord en riktig KillKOMPIS. I Sverige vet inte karlar hur man är vän med det motsatta könet, tyvärr. Jag kan många ggr om bli avundsjuk på mina vänner som flyttat utomlands och fått både 1 och 2 bögkompisar runt halsen. Hur sjukt charmiga är dem inte? Nu är ju inte Fred gay så vitt jag vet men själva grejen att ha en killkompis som man bara kan hänga med. Guld värt! Denna sötnöt har now and than trillat in på min blogg och gett mig komplimanger angående mitt val av bilder osv... O nu när jag klickade in mig på hans blogg hade han nästan ägnat ett helt inlägg till mig - Även kallad Bunny! Eftersom Carro blivit döpt till Barbie så behövde även jag ett smeknamn under min visit. Bunny & Barbie blev det. Mohaha.

Anyways.
Man blir alltid smickrad när man får höra fina ord om sig själv.
Så, läs inlägget
här...

   

En tur till Örebro.

image2180Om det inte vore för att Ingrid messat hade jag nog vaknat upp efter ett antal timmars sömn nu. Efter att ha suttit på balkongen och njutit av min sushi och ett kapitel i min bok blev jag fasligt trött. Man blir det av solen på något konstigt sett! Men så fick jag erbjudandet att följa med till Örebro så what a heck. Lyckligtvis så stannade pengarna på kortet, va ju bara nåra dar sen jag shoppade loss i Örebro så.

Nu ska jag förbereda salladen inför grillningen ikväll. Handlat majskolvar och köttspett. Gottans : )

BTW
Subway kommer till Karlskoga. Kommer nog bli några turer dit, hehee...

Sweetsuger

image2178
(Söndagens-kalas-utstyrsel.)

Igår vankades det födelsedags kalas för lillasyster som fyllde 8år. Jag vet inte hur många veckor jag trånat efter den där tårtan men igår va det äntligen dags. Efter fikat sa jag nånting jag aldrig trodde jag skulle säga (och som jag VET är tomma ord!!) Jag sa - Jag ska aldrig mer äta sånt här! Med det menade jag sånt som ger än sockerchockar. Så som kakor & tårta & godis image2177 YEAH RIGHT! Som om jag nånsin skulle ge upp godiset, då skulle jag lika gärna kunna lägga mig ner och dö. Att jag levde utan godis, chips, glass, kakor 1år är för mig helt otroligt! Vilket fall som helst fick jag sån sockerchock så jag mådde dåligt i flera timmar efteråt. Låg i mammas hamock och ville bara sova bort skiten. Jeje, vi åkte tillslut hem och kollade på änglagård å tryckte pizza iaf. :-P

Idag har jag sjuka begär efter sushi som vanligt. Det är lika bra att ge efter.

Tips till mina läsare.

image2179

Har stött på
denna blogg ett antal gånger senaste tiden. Fråga mig inte varför. Det är Pernillas Wahlgrens blogg. Vad jag kan tänkas ha i utbyta av att läsa den har jag ingen susning om. Men jag tyckte hon lyckats väldigt bra med innehållet. Fin blandning mellan att vara mamma, lyxa till vardagen, shopping, uppträdanden och sånt som vi vanliga svenssons fyller dagarna med. Det gör den helt klart värd att kicka in på. Så varsågoda.

I found it!!

image2176Jag har länge länge (ja ända sen jag såg den!) velat se den igen. Filmen -The man in the moon- men jag har liksom aldrig lyckats hitta den. Det ända jag visste var att Reese Witherspoon spelade i den och att hon va väldigt ung. Så man kan ju dra slutsatsen att det är en av hennes första filmer. Sökte runt lite på piratebay. Without luck. Så jag googlade lite på hennes filmer och hittade den : ) Nu ska jag äntligen se filmen som jag grät floder till för typ 12år sen. Upp till bevis nu känner jag. Den kanske bara är bra när man är 10år vem vet.


Bloggarna tar över världen.

Ingen nyhet att bloggarna är det hetaste sen en längre tid tillbax. Själv började jag blogga för 3 år sen. Men på den tiden använde jag bloggen som en internetdagbok och jag va anonym. Med anda ord kunde jag skriva om mina innersta tankar och jag förväntade mig inte kommentarer som jag gör idag =)

På Personalfesten igår diskuterade vi hur vida man är FÖR öppen i bloggen. Jag kände nästan att jag fick stå till svars för att jag ens hade en blogg. In real life är jag en mycket öppen person. Jag har inga som helst problem att prata om känslor, erfarenheter o mina åsikter för främmande människor. DÄRFÖR tycker inte jag att det är några konstigheter att jag är likadan i bloggen. Bloggen avspeglar ju ändå ens personlighet ganska mkt. Åtminstone för mig! Sitter ju inte och försöker vara någon annan än den jag är. Att en person sen säger till mig att hon aldrig skulle kunna skriva om ditten eller datten för att det är för privat, det respekterar jag till 100%. Dock förväntar jag mig då även att denne person ska respektera vilken sorts person jag är och därigenom får jag skriva om vad jag vill i min blogg. Alla verkar inte förstå att man kan ha skilda åsikter ibland.

Jaa.... annars så va p-festen en trevlig sammankomst helt klart. Dock lite seg, hade behövt lite spel, lekar och sprit efter maten där kände jag :) blev lite hängigt och jag hade inte bestämt mig vidare jag ville supa till och gå ut eller vakna upp utan baksmälla. Fast redan runt 22 började sängen kännas lockande så det bar hemåt vid 00.30.

image2174
 ( Jag hoppas verkligen inte att någon känner sig uthängd nu!! image2175 )

Glömde ju...

Nåra bilder blev det iaf : )

image2156
Kapten Kid tog sin 4 klunk för kvällen. Hahaa...

   
Sådan mamma sådan dotter. Alva är sån sötnöt!!

  

22års partaj.

image2155

Det blev lite blandat göra under gårdagen. Tog en promenad hem till Evelina vid 19 med vin, presenter & high heels. Utifall ni vet :) Det va en typisk tjejkväll, poppade 90-tals disco, dansade, shotade ABSINT, päronlikör, jäger.... En salig blandning och jag känner mig ärligt lite sliten idag. Wickan va det sämsta nånsin, STENDÖTT! Så efter 01 trallade Ewe och jag därifrån... Skönt att komma hem och faktiskt va i ett stabilt skick, dock rekommenderar jag inte att mata fiskarna i mörkret samtidigt som man är en smula påverkad. Idag får de ingen frukost, bantar jag så bantar dem =)) Lördag = Invägning.

Hatar att gymmet inte öppnar fören 12 på lördagar. Har ju varit uppe hur länge som helst här...

Till stan Å fika i min nya kjol :P

fikaoutfit dagens

outfit

Puss på er!

THE DRESS

image2150
(klänningen på bilden har ingenting med texten att göra....)

Igår när jag va i Örebro så uppenbarade sig den vackraste klänningen jag nånsin sett. Jag skojar inte! Jag föll pladask, MEN självklart fanns det bara en stackare kvar och de va i strl 32. Jag gjorde ett tappert försök men tuttarna va helt enkelt i vägen :-( Jag skulle lätt ha bantat ett halvår för den klänningen. DOCK skulle jag nog behöva operera bort ett revben oxå. Jag frågade såklart om expediten kunde ringa in till stan men hon sa att den va slut i hela regionen. What a fuck? Jag såg mig själv på midsommar i denna ljuvlighet. Eller egentligen såg jag mig själv på ett bröllop men då får man ju inte överlysa bruden med vitt så.... Vilket fall som helst sa Pernilla precis att hon ska till Stockholm på söndag så jag ringde runt lite :) O nu ligger en 34 undanlagd in stockholmo. Halleluja moment i allra högst grad. Ioförsig borde jag inte ropa hej förän jag är över bäcken, dem är nämligen små i storlekarna så nu jeflar lär jag banta. Hhahhaa. Vad som helst bara jag kommer i den där ljuvliga saken ....

Ett helt inlägg om en fukking klänning. Då är den gorgeouse image2151

Better balcony.

Stod på Ikea och övervägde att köpa 2 gung-råtting-fåtöljer. Fast 2000kr för två stolar kändes efter ett par samtal ganska onödigt. Därför blev det dessa fåtöljer - 449kr/st. Bordet är köpt på Rusta för 199kr. :) Trivs mycket bättre nu än med det andra setet jag köpte på jysk. Det ända som fattas nu är dynor, filtar å en massa blommor, lovely. Bland annat en chockrosa blomkruka som jag hade lite beslutsångest över igår. Men nu ser jag att den skulle passa fint.

Före:
image2145

Efter: 
image2146

  

Shoppat ihjäl mig.

Det va meningen att jag skulle åka till ikea för att handla Rottingfåtöljer och bord till balkongen. Nog köpte jag det alltid PLUS en jäkla massa annat. Det va den flygbiljetten till Bahamas, närå. Det ordnar sig, som alltid ; ) Vilket fall som helst, man finner alltid massa saker när man inte är inställd på`t. Tänkte ta en sväng in till Gina BARA. Råkade bli både Only, Hm, Jc, Gina, MQ oxå... Oopsie! Har precis kommit innanför dörren här så nu har jag en del att plocka med.

image2134



7:e köpta bikini`n i år.... O jag som inte ska utomlands förän i höst :-S
  

Måste rekommendera er hudkrämen "berry crush" Maj Gåd säger jag bara. Man vill äta, pärondoften är oxå suverän men har redan funnits ute i affärerna ett tag så ni kan redan hittat den :)

Stekare.

Gu va jag saknar att ha bil. Så skönt att bara kunna hoppa in i bilen och göra det man ska ha. Allting tar ju så mkt längre tid när man måste gå överallt å att ringa mamma jämt är ju inte att föredra. Dock fick mamma skjutsa mig till jysk och lämna tebax grejerna. Så nu ska jag låna Mickes bil och åka in till Ikea alldeles själv. Fan va jag ska poppa & på med solbrillisarna...

La la la...

image2133

Hatar när man vaknar upp och karl`n redan gått till jobbet. Som nu. Men så hörde jag att dörren öppnades här nyss, - Hallå?.... (vem fan kommer nu tänkte jag) Så kommer M in med solbrillsen på plats och bagerifrukost i handen. Vissa kör med flexibla arbetstider. hahaa.

Ett annat faktum är att jag är uppe tidigt. Men vet inte vad jag ska sysselsätta mig med. Utemöblerna åker iaf tebax, de är för sterila & jag vill ha en hemtrevlig balkong. Så skruva ner dem kanske vore läge. Fast va tusan, det är ju roligare att kolla cashmere mafia. :)

Balkongdilemma.

image2132


Idag fick jag frukost klockan halv 4. Annledningen till det va för att jag hade en inbokad promenad å sushilunch men vissa människor har helt enkelt inte vett att höra av sig när de får förhinder. Finns det någonting värre lr? Efter att ha ringt och sms`at i 2h gav jag upp och drog iväg till Prix och Jysk med mamma.

Nu är det knöckfullt på balkongen. Stod och hade beslutsångest inne på jysk, (säg nångång jag inte har svårt att bestämma mig?!) Vet ju att jag har en stor balkong men jag var ändå tveksam ifall det skulle bli mkt med 2 stolar + bord iomed att jag har hängmatta och blombänk oxå. Har monterat ihop allt o nu står det på plats. Vet inte riktigt om jag är nöjd. Tror det va dumt att köpa blombänken för det blir lite för trångt tycker jag. Skulle kanske kunna lämna tebax den MEN den är ju så
söööt =) Måste fundera lite på vad jag ska göra med den...

UPDATE: Fan, ju mer jag googlar på balkonger desto mer missnöjd blir jag med min egen. Nu vill jag ha nått helt annat. Det där hemska sterila bordet från jysk ger ju inte alls den där hemtrevliga känslan som jag vill ha. Men jag kommer aldrig hitta de "rätta" möblerna så då kommer jag inte ha nåra möbler på hela sommaren istället. Får piffa upp det med massa blommor istället tror jag........

När man måste klaga på nånting...

image2131Jag minns när jag va liten och hade sommarlov. För varje dag som går så kunde jag sova lite längre på morgonen. När de 10veckor långa sommarlovet hade passerat kunde jag ha kommit så långt att jag sov till 12. O så skulle man vänja sig vid att gå upp vid 7 igen, rena döden. Visserligen är jag både kvällspigg och morgonpigg så det gick ju ganska fort att komma in i de nya rutinerna : ) Anyways, jag har efter dessa veckor av ledighet börjat komma in i det här igen. Har länge vaknat kring 9.20 VARJE morgon vilket passar utmärks iomed att jag går direkt från sängen till gymmet. Men nu ett par dagar har uppvaknandet förkjutits 10min framåt. Så idag vaknade jag kl 9.50, på så sett skjuts hela dygnet framåt ..... Är det ett i-lands problem eller har jag bara inget vettigare att skriva om?.... Beror nog på att jag inte har så mkt annat att klaga på när jag sitter här i min hängmatta på balkongen i typ 20-25graders värme? : ))

Vad har ni för er?

Barbeque at my balcony ....

image2129

Längtar tills imorgon. Då ska jag åka och köpa en elgrill & möbler till balkongen. Har intalat mig själv att det är smått idiotiskt att låta 5000kr bara sitta på kontot. Dem ska användas till en flygbiljett till Miami men eftersom jag inte kan betala den förens lönen anländer då den kostar 6500:- så kan jag lika gärna "låna" av dem så länge ; ) 16 dagar kvar till lön och endast 1 nudel paket och lite kycklig i frysen kommer man inte långt med. SÅ imorn blir det stor grill på min balkong. Grillspet med champinjoner, kött, minitomater, korv, paprika... sen ska vi grilla laxfilèr. Här snackar vi riktig barbeque, kan leva på grillat hela sommaren! Så alla mina vänner, gissa vart vi ska hålla till om kvällarna i sommar?

Hjärtligt välkomna! image2130

Utökning till familjen : ))

Jag har fått fiskbebisar, wihooooo. Jag märkte det när jag höll på att hälla ut en stackare. Snacka om att de kommer bli svårt att byta vatten i akvariumet nu, måste fånga alla de små juh. En hel del som ska döpas nu. F1, F2, F3, F4..... skämt-o-sido. Jag tycker det är jätte kul att mina guppysar har sysselsatt sig med lite jufel.


Hollywood - 5kg

Sitter och tittar på diverse hollywoodgossip sidor. Hollywood verkar ha tappat ett par hg lr om de spenderat ett par extra timmar på gymmet. Who knows?  Brittan, Paris & Maria Carey ser ut att jobba på beachsäsongen iaf... Nice for them! Tror fortfarande att det är fel på min nya våg där hemma, den visar inte siffrorna jag vill se, god damn it. Undra om jag ska skylla på att jag tränat styrketräning mkt på sistone? Ah, så får det bli :)

Här har vi Mr Bristning & Mrs Very skinny.

image2128

Ge mig helg.

image2127

Det som såg ut att bli en nykter helg eller jag va iaf inställd på det. (minus dricka vin & laga middag, det räknas inte!) vilket fall som helst har jag nu en väldigt fullspäckad helg. Och eftersom det ser ut att bli fint väder i helgen så är jag bara glad åt det =) På fredag blir det taco-vin-födelsedagsfira, På lördag personalfest med grillning å lekar i Kristinehamn och sist men inte minst Barnkalas för lillasyster på söndag. M kommer förmodligen inte överleva, han ska träffa hela släkten. Haha. Själv bryr jag mig bara om att det serveras tårta och kakor.
LOvE <3

Måndag, wiiihooo? eh..

image2126

Har precis vaknat upp från en 2h lång tupplur på balkongen. Det kommer bli fler gånger så mkt vet jag :) Egentligen gick jag enbart och la mig i brist på annat. Dessutom ska jag på personalmöte kl 19. O jag funkar ju på så sätt att då går jag och har ångest hela dan för det. Kan inte hitta på nånting för att jag ska åka om ....3h? Jäkligt dumt men då fungerar jag. O inte har jag nåra pengar heller. Jag vill gå och handla sushi, skräll? Har blivit beroende senaste veckan :-O kyckling och nudlar är vad mitt kök kan erbjuda och det är inte alls lockande. Såna här dagar är det väldigt lätt att ta de sparade pengarna till resan och dra till stockholm och shoppa istället. Men nä...

Redo för äventyr...

meåvinet

  

Otroligt att man fortfarande ser likblek ut i facet TROTS att man solat 2 dar i rad..
M E N
vem bryr sig om det efter ett par groggar.. Inte jag =)

Deadwomen

image2121

Förra helgen var det revbenen och den här gången är det långfingret. Det ser ut som en tjockkorv och jag har ingen känsel i det. Skiten är säkert brutet efter att jag klämde det i en bildörr. Börjar inse att jag antagligen kommer slå ihjäl mig på fyllan en vacker lr jag menar regnig dag...Annars finns det inte så mkt mer att säga om gårdagen. Det är svart som vanligt och jag drar slutsatsen att jag hade roligt. Så grymt laddade som vi va, började drinka här hemma vid 16 redan! - Soffsova, kyssar, svartsjuka, trasiga rutor å poliser. En heeelt vanlig drama-party-kväll. That`s what we like ;)

Har ätit sushi för 3e gången denna vecka. Mmm... Hej då bakispizza.

Uppkörkning.

Jag hade bristsprit och Bella brist på utgångsoutfit. Tjänster och gentjänster. Hon lånade en klänning mot att jag fick vodka till 2 meloncoctails. Hade sett fram i mot dem där ända sen igår så....

drinkning 


Visst ser dem läskande ut? Ska bara slänga i lite hårfärg sen ska dem drickas. Kommer bli grymt kul ute ikväll tror jag. Smock med folk på stan och majoriteten kom med systempåsar. Tjo nu är det ferre.


Den ultimata posèn.

Tillägnat Bella, Paat, Ingrid, Anna & Lina. hahaha.

   

Check lista: 

image2118 Kameran ska synas i spegeln. 
image2118 Schenkenbergmunnen ;-{} VIKTIGT!
image2118 Den ultimata badrumsbilden (hört att den kommer från Bella. The shit lixom!)
image2118 Peacehanden.
image2118Helst så många bilder som möjligt & det ska va samma posè på ALLA.
image2118 Den obligatoriska bilden från sidan.

Last for tonight.

image2112

Det blev en liten tjejträff denna kväll. Inte allt för ofta jag tillbringar mina fredagskvällar på så viss, tyvärr. Dessvärre hade kvällen gärna fått fortsatt in på natten men då hade vi inte fått någon skjuts hem ;`( Lite rosè vin och spökhistorier, som sen ledde till gamla "tjockis"kort och sen åkte vi fjortispopparbil hemåt. Så nu sitter jag här en fredagkväll innan midnatt, förfärligt. Ska nog lägga mig. Imorn står det massa roligt på schemat. Dels börja morgonen med en skön trip till solarieöarna och sen möta upp flickorna för en fika. Och på stan vankas det vårmarknad som ni säkerligen förstått. ;-P

Fredagstrams.

image2111

Kan inte tro att klockan bara är 15.30. Det känns som det är kväll redan. Kanske beror på att jag gick upp lite tidigare än vanligt och har fått en del uträttat idag =) Vilket fall som helst är det fredag och det regnar. Har blivit så bortskämd med vädret senaste 2vec så jag märker va mkt vädret gör med humöret. Hoppas verkligen det är strålande sol imorn när det är marknad. Är sugen på att ta en cider på en uteservering innan kvällens utgång. Dock ska det regna men jag håller tummarna ändå!

Sitter hemma hos mamma och har precis ätit god köttfärspaj.
Funderar lite på vad jag är sugen på att göra ikväll :-D

Dagens.

Började titta på "Get rich or die tryin" 50 Cents självbiografi. Verkade bra men jag kunde inte hålla ögonen öppna, försökte verkligen. M fick natta mig och sen åkte han hem, han va ju pigg som en nötkärna han.

Men jag är desto piggare idag jag. Har en hel del små ärenden att göra. Får se vilket av det jag hinner.

- Gymmet med Lingan 10.00image2110
- Till stan och betala blombänken
- Ringa in deklarationen -
gav deklarationen till mamma så it`s done!
- Gå till mobilect och skaffa kontantkort på mitt nuvarande nr.
-
Sola (samtidigt köpa träningskort)


PS. Lite vin skulle inte sitta fel till kvällningen =)                           

Maj maj måne...

Jag hoppar över maj-skämtet. Räcker väl med den om förminskning av bröstvårtor? :)

image2109

Vilket fall som helst vaknade vi upp imorse runt 9-tiden och tänkte - hallelujah, vad ska vi göra idag? Jag menar det är inte varje dag man är ledig en vardag (förutom jag då, hehe) MEN så insåg vi att det finns ju INGENTING att göra en röd dag. Absolut ingenting. Speciellt inte när vädret är mulet och trisst. Det hade varit urmysigt att packa picknickkorgen och dragit ut på en liten utflykt, men som sagt  - vädret. Istället åkte vi en sväng till Skogshill där mormor & morfar har sin sommarstuga. På vägen hem fick jag köra värsting bil. Automat och grejer. M säger att jag borde köra oftare iomed att bräsleförbrukningen va ganska rejält mkt mindre än när han kör :) Sen blev det Sushi idag igen, tack gode gud att vi fått en sushibar till Charleswood. Och sen eftersom Linganplingan bangade träningen idag så drog jag med M dit. Så.... nu har jag gymmat riktigt ordentligt 4dar i rad *stolt* det va ju sista dan på träningskortet!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg till kronis och köpa nått gott att laga till kvällen ...Helst skulle jag äta godis image2108 till middag men det blir det inget med!