Tacohysteriiiii.

Alla som ska äta tacos ikväll räcker upp en hand!

Det är 3 stycken på min msn som heter nånting med TACO. Å jag är inte sen med att härmas. Med att äta tacos ikväll alltså : ) Det roliga är att jag har en inbokad tacokväll imorn med.
Men gott är det ....

Dagens grey.

Är en sucker för grått.

Idag blir det på med både tjocka tröjan, knästrumporna å uggsen.
Höll på att frysa ihjäl på jobbet igår.

  

Å så kom snön......

Lägligt tills mina uggs anlände :)

Nu blir det iväg till gymmet en snabbis. Har lite svårt att hålla reda på dagarna nowdays, men det är alltså Fredag idag. Undra om man ska styra upp en middagsdejt eller liknande i kväll!? Det blir middagsdejter för hela helgen. Känns som att jag är den ÄNDA som inte ska hoppa i halloween
utstyrseln och inta alkohol men jag är fine med det, faktiskt!

Så kanske man ska ta tag i packningen oxå.
Det blir en jefla utmaning då jag ska lyckas ha en halvtom väska med mig :)


Nytt * 3

Ett styke nya uggs, en kebabpita & Smootie`n. Sen va det bara offf to work. Lunchen va inte att rekommendera, pitan smaka blaj å smootien va nja....
Har en till i kylen fast den gula, den åker med till morgondagens jobb!


En nyttig nyhet.


Gick in på kronhallen för att köpa frulle, luktade så där juvligt nybakat bröd. Så nu sitter jag och mumsar grovt bröd med ägg å den obligatoriska fruktsalladen. Mumma. Ska jobba 13-18.30 och har ingen lunch så... Plockade med mig Chiquitas smootie som jag kan ha när det börjar kurra : ))

Att kämpa i mot begären.

Rastlösa dagar är inte bra för dieten. Om man nu kör någon sorts diet, vilket jag inte gör. Försöker vara nyttig och hålla mig borta från godis, pasta och bröd. Just för att det är lite utav mina laster. Anyways. Efter simningen åt jag en supergod lunch från bodaborg, kycklig marinerad i pesto med potatis å sås. Gottans. Efteråt sov jag i soffan i drygt 2h i brist på annat Å vaknade sen upp å va sugen på ALLT, speciellt marängswiss och toffee. Sjukt vilka begär man får ibland. Jag fick kämpa för kung å fosterland för att inte handla onyttigheter när jag var på affär`n. Köpte en stor påse nötter och massa frukt så jag kunde göra fruktsallad med kesella. Fick säkert i mig lika mkt kalorier som om jag hade tryckt en 200g chokladkaka men mitt alternativ va iaf NYTTIGARE. Så det så!


Få fingret ur..


Nu ska jag simma iväg till badhuset : ))



Kan ju inte ligga å kolla 16 avsnitt av
californicasion
varje dag ...






Alexz goes baking.

Nu ska här bakas scones.

Har varit sugen sen hemkundskapen i högstadiet.



Å till det ett nytt gossip girl avsnitt, det blir inte bättre än så =))

Känslomässigbergochdalbanadag.

Minst sagt. Redan när jag slog upp ögonen imorse kände jag att det här är fan ingen bra dag. Kunde inte komma på en ända anledning till varför jag skulle stiga upp överhuvetag, kände varför ska jag träna? Jag va inte ens sugen på godis(!), jag hade ingen lust med nånting alls. En spadag med jacuzzi, ansiktsmask, massage och nybakade scones. DET va praktiskt taget det ända jag kunde tänka mig. Å inget av dera blev det. Sov ett par timmar framför tv`n, fick panik över att jag drar till USA om en vecka. Paniiik på mitt liv, framtiden och allt. Kom stunder då jag inte visste fall jag skulle gråta eller ja...

Anyways, Spinningen gjorde sussen med mitt humör. Och det kändes för jävla bra att komma iväg. Nu börjar denna dag äntligen lida mot sitt slut. ThankGAD.

Denna dagen, ett liv.

Fyfaro för att ha såna här depp dagar. Antar att det är baksmällan som dragits ut å det vet vi ju alla att det är ångestframkallande. Fanns inte en chans på jorden att jag skulle dra till Gymmet imorse. Har dock åstadkommit någonting viktigt idag (läs. Tråkighetsgöra) Ringt Csn, avslutat alla kurser på komvux, skrivit in mig på arbetsförmedlingen för aktivetsstöd.

Den 2a Januari blir det en flytt : ))))



Å nu sörrni, Ska jag kämpa mig iväg till Spinningen, Det är strongt gjort av mig en dag som denna!!

Kom ut ur dimman.


Sa jag att jag skulle ut nästa helg? Det ska jag INTE! Jag va kvar i dimman när jag skrev det. Jag kommer inte sätta min fot på statt förens nästa lönehelg, då har jag varit stattfri i 10veckor, otroligt. Om jag kommer dit vill säga, tycks vara ett projekt bara det.

Det blev lite snålt med uppdatering igår, jag hade fullt upp med att äta. Efter donkan dejten åkte Jag, Jenny & Micke till the candyshop, hyrde film å hamstrade godis & glass. Jag hade sen lovat mamma att vi skulle äta Pizza på kvällen vilket vi gjorde, efter 2 bitar va jag så otroligt proppfull att jag inte kunde andas. Hu. Vet inte riktigt när jag kände mig som en människa igen, huvet yrade fortfarande när jag gick och la mig igår. Och idag känner jag mig helt TOM. 

Har ingen lust att göra NÅNTING på hela dagen

Happy i hågen *<:^)

Lugnet före stormen.....



  
  
  
 


Bjuder på bakisbild.

Vaknar upp i gårdagens outfit, utan trosor å kunde inte kliva upp ur sängen. Jag vaknade iaf hemma, tack å lov! Men tror ni jag tog mig till statt lr? NEJ. Skrapsår och bulor. Jag fick inte ens visa upp min nya klänning. Det blir alltså utgång nästa helg, punkt slut. Jag är full! Nu blir det DONKAN DEJT med alla mina nära å kära. Heerrrrråå.



 

Ojoj.

Det har gått i ett idag : ) Har kört ett rejält pass på gymmet, vinet ligger på kylning, outfiten är färdig Å jag känner mig väldigt redo för kvällens bravader. Tror jag. Man ska passa sig för vad man säger.

Har även hunnit med en mysfika med Emma. Fullt på paris såna här dagar. Å så lyckades jag få med mig ett nytt underklädsset hem, syndade jag vet! Men va fasen, tradera hit å tradera dit, det är inte bara med att fota, lägga ut, väga å skicka iväg. Något måste jag ju få unna mig trots USA resan. Mmhm.

Snart blir det mossaka med familjen å sen bär det av för ferre. Ska INTE bli för full ikväll. Lovarlovarlovar!



Toksugen.

Mamma å barnen gick å la sig vid 9-snåret. Happy friiday? Faktiskt.
Egenligen vill jag bara gå å lägga mig så det blir lördag.
Farligt att vara så här taggad =)

Jag längtar tom till träningen imorn bitti, galet.

Dresses - A girls best friend.

Sköna, härliga å underbara dag! :o)

Efter träningen blev det raka vägen till Örebro i jakt på helgens partydress. La undan en klänning i skin i första affären. Den kändes för lång å mina tuttar som annars brukar vara problemet va som borttrollade. Trallade vidare till diverse affärer utan lycka. Vårat sista hopp va Gina (som oftast brukar vara ett säkert kort!) Men eftersom jag va där förra veckan så trodde jag det skulle gå åt skogen med morgondagens utgång. But, jag har sagt det förr å säger det igen - Gina is the shit! Drog med mig 5-6 klänningar in i provrummet å stod där med feting ångest. Valde dock bort allt i skin eftersom det en mörk stattkväll kommer se ut som vilken svart tubtop`s klänning som helst. Den andra fick följa med Jenny hem å sist men inte minst fick det bli något Jenny tyckte det lös Alexz om. Å Jag säger bara en sak, Det blir situps imorn på gymmet. Mer slimmad dress får man leta efter. En partyutstyrsel för 199kr är inte illa heller...

       
(ingen av dessa fick följa med hem Å jag vill inte avslöja morgondagens redan.)

Begav oss sen vidare till EastVest sushi som alla höjer till skyarna. Å jag förstod ju va dem menade, helt klart. Eftersom jag är en sukker på ål så gav jag det en andra chans men den va så äcklig att jag spottade ut den. Hör å häpna. Annars va det helt klart en 10poängare. Man äter ju med ögonen, upplägget va SÅ inbjudande.

Å jag måste bara säga en grej, Bikbok har lyckats otrolig bra med utbudet i höst. Hittade paljetttights (som jag kunnat döda för!) å fransväst, lila stuprörs jeans, läckra stickade tröjor å dunjackor. Dock gillar jag inte deras storlekar/modeller på kläderna. Annars stort plus till dem :)

Hade handlat mig en helt ny garderob om jag haft pengar för TUSAN vilket fint höstmode som fyller butikerna nu. Tänker på USA för att stå imot begären.


My friiiday.


Det blev lite dåligt med update igår. Det hände egentligen inget av värde igår så that`s why. Jag färgade ögonfransarna och sen åkte Jenny å jag och drog i lite maskiner sådär lagomt motiverade. Det är verkligen inte kul att träna på kvällarna när man måste stå å vänta på maskinerna. Följde med Jenny hem o tittade på "Du är vad du äter" och fick med mig en hel icapåse hem med frukt. Underbart =)

Jag kan inte understruka hur skönt det är med helg.
Vardagarna är så händelselösa, speciellt när man varit urfattig.

- Gymmet med Mamma.
- Örebro med Jenny (Hitta Partyutstyrsel!)
- Hälsa på Jenny`s pappa.
- Möta upp Emma för en lunch.
- Kvällsfika med Paaty & Bellus
- Följa mina traderaauktioner som går ut.

Music for motivation.

Skoja inte att jag va omotiverad för träning imorse. Redan på vägen dit tyckte jag vi skulle vända hemåt igen. MEN tacka gudarna för att Jenny fanns där som en räddande ängel med sin mp3 spelare. Fredrik har lagt beslag på min ipod, tyckte han kunde ha den eftersom jag har min 8gb`s telefon nu MEN så har mitt fukkin headset kommit på vilovägar. Det är otroligt hur mycket lite musik kan göra, å ännu roligare med någon annans musik, surprise vad som kommer härnäst lixom! Å dra mig baklänges va partypeppad jag blev inför helgen


I väntan på helgen...

Jag har tamigfan inte lyft arslet från soffan sen 10 imorse. Endast för toabesök, vattenpaus å krubb. Suttit framför datorn å ugglat i 5h för tusan. Tur att Jenny & jag ska iväg på pump här om en timme :-))


Vad ska ni göra i helgen?

Venedig - In Las Vegas.

The Venetien hotell är nu bokat. Nerå, jag är inte alls nöjd, inte alls! :-)
Helt amazing, att bo i mini-Venedig samtidigt som man har Las Vegas utanför fönstret. I`m in looooVe, kommer inte behöva lämna hotellområdet.
Gud förbjude! haha.



Det blir en tur till Stratosphere Tower för att prova någon av
dödsmaskinerna.
Så långt har vi iaf planerat.

  
  
Alltså fatta, detta är bara hotellområdet, Enormt! : ))

Mot drömvikten..


Vågen visade precis 3hg ifrån min idealvikt. Vikten jag skulle vilja hålla resten av mitt liv. Då skulle jag vara nöjd, det känns liksom lagomt för mig. Som sagt, 3hg ifrån den *Happy daaaaY* MEN denna gång vill jag gå ner yttligare 2kg till så jag väger som jag gjorde i USA förra hösten. Jag måste helt enkelt boka in en usa resa varje år för att nå min idealvikt efter en sommar med glass och för mycket sliskiga drinkar. Hehe.

Ska bara dricka upp min C-vitamin här sen iväg till gymmet.
Puss so long.

~VecKo PLaaNs~


Det har varit några hektiska dagar, snack hit och dit. Och besvikelser och agressioner. Orka! Blir så frustrerad att det gör ont i hjärtat. Men desto skönare när man får allt utrett.

Bella och jag tog en catchup fika idag efter ett antal veckor ifrån varandra. Väldigt trevligt. Alltid roligt med en liten update när det hänt lite saker :) Har ganska många inbokade grejer resten av veckan oxå, Superkul =)

Sexapeal ;)

 
Jag vill ligga med en 87a, det är förjävliiiigt!

Nu drar jag till simhallen...



Simma & Sola. Lövely!

Time.to.spin.



60min`s spinning, tror ni jag överlever?

Thisgreyday.


Återigen har den tråkiga vardagen hunnit ikapp mig. Ett nytt avsnitt av Desperate housewives har kommit ut, även där såg vardagen grå och trisst ut, Handlade om att vara avundsjuk på sina vänners success. Men tycker man inte alltid att andra har det bättre? Alla andra gör roliga saker, alla andra förhållanden/pojkvänner är bättre, alla andra har mer pengar och roligare jobb. Det är svårt att alltid ha en rosenskimrande vardag men man kan alltid försöka göra något åt saken istället för att avundas andra. Jag kan sätta mycket på att ingens liv är problemfritt.

Dagens höjdpunkt - Ett nytt avsnitt på DH, Mammas goda kyckliglever, Ett spinningpass på träningslagret.
Jag vill ha något MER att leva för. Något ANNAT?

Love at first sight...

Ikväll blir det spinning för min del. Det va MÅNGA år sedan. Om sanningen ska fram så hatar jag spinning! Det är rakt igenom tortyr och jag sitter och håller tebax spyan varendaste sekund. Men USA resan närmar sig med stormsteg och jag ska vara skinny bitch när jag träffar The man of my dreams - Josh Hartnett. Drömma kan man ; ))




Josh & jag när vi träffades i NY förra hösten. <3
Fantasin är iaf ingen bristvara hos mig, haha!

Give me one of these and i promise....

I will go to statshotellet på lördag : )))



Snälla! Jag behöver en fabulousdress.
Annars får jag sitta hemma ännu en lönehelg

Att få det ur siig.

Jag har varit ute i flera timmar i ren frustration. Man får ont i hjärtat av att vara arg. Det har pratats och pratats å pratats lite mer i telefon. Stegade sen hem till Jenny för att prata lite mer. Pjuh.

Man måste liksom få det ur världen för att kunna släppa. Är fortfarande uppe i varv här hemma. En käfting låg alldeles för nära till hands där känner jag. Ska äta mammas goda kalops här sen blir det nog inte mycket mer för världen.


Ha en trevlig söndagkväll
. Puss.

När ilskan infinner sig big time.

Vill slå någon hårt, eller åtminstone få skrika hysteriiiiskt.
Kanske gråta en skvätt för mänskligheten.

Trust, but look whom you trusting. Va det inte så? Draaaaaaa du åt helvete!!


piece of jobboutfit x 2.



Då va det lördag igen! Dagens träning & jobb är avklarat!
Ikväll blir det ut å äta middag med mammis. Sen hem å mysa i soffan med göttepåsen såklart : )

Tre stycke utviiiiiik.

Mina läsare tycks inte hitta till kommentarknappen?

Behöver jag liva upp stämningen lite måntro : )


In that case. Liite utvik light här på lördag´s morgonen.


Nya tradera auktioner.


40 auktioner upplagda på T R A D E R A.

Kolla in vetja.

When it`s happening something fun!

Ett beslut, en plan..

Gonna tell soon enough.


Resa bokad, agaiiin.

Mamma är gärna ute i god tid. Undrar just vart jag fått min spontana sida ifrån?

Den 30/6 - 7/7 -09 Befinner jag mig i alla fall i Alcudia.
Bara Jag, mamma & barnen.
Hur underbart som helst! Frukostbuffèr, 0meter till stranden å bara njuta.



  

More shoes - Bloppiis del 2.

Dessa är dock begagnade så det finns såklart diverse slitage. Några är som nya å andra lite mer använda. Hoppas bilderna ska visa sitt rätta jag, annars är det bara att fråga!


 
Kärlek, if i only had... Mindre fukkin feats. Pörriga, netta whit some attitude :-p
Storlek 37

 



Leopard is back! :)) Dessa är storlek 37, Dock kan jag få i fötterna så det funkar till en liten 38..
 
 


Leopard it`s, like i said. En höstigare modell bara! Storlek 37.




Tjusiga! Klassiska, höstiga å sköna =) Storlek 37
 (men även här en lite större 37a)

 


Färgglada pumps. Storlek 37 (ev 37,5)

 

Viktmål 1 - Avklarat! :)

Hallelujah moment. Det är trångt men det va det även när jag köpte dem förra hösten. Det ända som räknas är att jag kommit i dem, happyhappy.


The Bloppis begins with...

Jag börjar med tre HELT NYA par skor från gojane. De säljs pga att de är för små. Det är storlek 6 (enligt gojane motsvarar det en svensk 37) Dock är även 6,5 samma som 37. Så med andra ord är detta en liten 37:a.

Har du 36-37 är skorna perfekta för diig!



En riktig cinderellashoe, rosa-cerise-lila metallic. Med 11 höga cm :)

  



Satindröm, no words are neede

 



Kilklack like i löve! Rejält höga 12cm

 

Intresserad?? Maila mig på [email protected].
Självklart är alla frågor välkomna antingen via kommentarerna eller mailen.


10år av saknad.

Idag är det bara papsen som finns i mina tankar ♥



Undrar hur mitt liv skulle ha sett ut idag om inte....

Bloppiiiis.

Jag har varit och hämtat en hugh säck med kläder och oanvända skor hemma hos Ingrid. Eftersom miss Ling är nere i Barcelona och lever la dolce vita på sitt fabulous`a gym så får en annan gör inbrott hos henne (larmet gick å securitas ringde!, skräckslagen!) för att kunna make some money. Till saken. Jag ska lägga ut en himla massa skor och kläder åt henne, en del här på bloggen som ni har chansen på - Självklart gobitarna : )) Resten åker ut på tradera, självklart har ni möjligthet att buda där med.

Har lite att greja med idag med andra ord.

 

Inspiration från Serena perhaps?

Slipsen iaf : ) Nu fullfart mot jobbet!


Rise and shine earlybirds


Vågar inte riktigt ropa hallelujah än, friskhetsstämpel`n alltså. Jag vågar påstå att halsen nästan känns helt bra iaf : ) Å idag blir det faktiskt jobb på guldfynd 13- 18.30. Känns jju lagomt trisst att jag missat 4 arbetspass men det är inte mkt att göra.

Tycker ni är VÄLDIGT dåliga på att kommentera inlägget angående rosabandet. Självklart måste ni ha några tankar kring ämnet cancer? Eller är det bara kul att kommentera bilder på outfits, shopping å kändisar? Ibland måste man faktiskt tänka på något annat än yta. Så va snälla å ta er lite tid att läsa det inlägget å tycktill.


En kvällstur till...

Dagens middag blev på ikea i Örebro. Nån sörja med vidrig basilikadressing å något som ska föreställa kyckligspet. Min ikeapartner åt köttbullar och potatis som ni ser, han ville nämligen va lite rolig å lät en köttbulle rulla in på min bricka.



   

Vi diskuterade om man skulle kunna gömma sig på ikea å bli kvar efter stängning. No problems, jag syns ju knappt på bilden ibland mattorna eller hur? Sen blev det även en sväng till Mio, Så mycket snyggt. Ena stunden säger jag att ett sovrum ska vara i varma färger och mörka möbler och andra stunden så ser jag himlens sovrum och tycker genast att det ska va helt inrett i vitt. Å kolla paljettkudden,
Vill ha. 690kr för man paya för att bli dess ägare.

Bantningens "baksida" ...


I lördags morse när jag vaknade och kände att helvete jag är sjuk. Så tänkte jag att det här ska fan inte få förstöra något (läs, min vikt!) den här gången. Och jag ställde mig på vågen imorse och det har det som tur inte gjort. Yttligare lite ner faktiskt : )) Lätt att man ligger hemma å trycker glass å tycker synd om sig själv annars men not this time. Tillräckligt stressad över att det är mindre än 3 veckor tills jag drar. 4dagar utan träning och jag tycker mig ana
gäddhäng. Gah, känner mig helt slapp i huden. Hoppas för allt i världen att jag bara är "hängig" pga sjukdomen. Även om jag känner mig 100ggr bättre nu så tänker jag ta det så lugnt som möjligt fram till helgen. Då hoppas jag kunna träna igen!!

Den här gången verkar dock kilona tagits från enbart mina bröst. Jag brukar alltid gå ner en bh-storlek när jag börjar banta och har aldrig haft något imot det eftersom jag tycker jag har bröst så det räcker ändå. Men nu blev jag fan lite besviken när jag stod i duschen  Mm, det är inte bara att bli skinny inte, bieffekterna ingår. Om man kunde få välja vart kilona skulle tas, jag har nämligen en tendens att se lite benig ut upp till - ansikte, nyckelben, bröstkorg...

Men men.

Alexz goes curly.

Jag passade på att permanenta mig här i all trisstes.
Omväxling förnöjer va det inte så?


(My face have never seen makeup or...the sun...) ehm..



Eller så har jag bara sovit med blött hår i en knut.....

You can`t cheat the death ....

Martin Stenmacks fru ploppar upp i tv titt som tätt å jag syftar inte på singing bee. Jag pratar om hennes speech om att färga sverige rosa. Jag förstår ju vad hon menar. Men jag håller inte med, Rosa är numera en färg som jag kopplar samman med cancer. Vart jag än tittar så är det rosa, rosa, rosa, cancer, cancer, cancer... På jobbat har vi rosa sjalar, jag säljer rosabandetlotter så det står härliga till å varannat smycke pryds av det rosabandet. (Till råge på det så är halva min blogg babyrosa...)

Jag vill inte ha mer rosa, jag vill att de ska hitta botmedlet så vi slipper en rosa värld. Rosabandet har varit otroligt stort senaste ...2åren? Men det verkar vara mer cancerfall än nånsin. Eller är det bara att sjukdomen har fått uppmärksamhet? Oavsett vilket, så ger det mig rysningar att hela tiden omges av cancerfärgen. Varje gång jag säger - Vill du stödja bröstcancerfonden genom att köpa en lott? Så är tankeverksamheten igång igen. Å vem vill tänka på cancer hela dagarna? Så enormt mycket pengar som det kommer in pga alla rosabandetkampanjer. Är det inte dags att komma fram till något snart? Jaa, det är jätte många FLER som överlever nu än vad det va förr.. Men är det meningen att alla ska drabbas förr eller senare? Det verkar faktiskt inte bättre. Jag menar 7000-8000 Svenska kvinnor per år? Jag menar det är väl praktiskt taget alla kvinnor (i åldern 18-85år) efter ett antal år. Det känns iaf inte som att det är många som slipper undan. Å de som inte får bröstcancer får väl livmodercancer osv...

Jag är självklart evigt tacksam för att jag inte behövt uppleva detta (Peppa Peppa) Men jag tycker inte jag hör annat än cancer hit å dit och det är i lägre åldrar än vanligt, å det är många dödsfall. Jag blir fundersam.

Hur ska man leva för att motverka cancer? Vad SKA man göra å vad ska man INTE göra? VAD framkallar cancer?Gammelmormor/morfar va nykterister, rökte inte, vegetariner, bodde på landet å dolade i trädgården och cyklade vartän de skulle. Dog inte dom i cancer? Mjo. Är det avgaser/utsläpp, mobilstrålning, transfetter/light produkter, vår utseendefixering (så som solarier, tandblek,hårfärg, skönhetsop)?? That`s the question.

Har ni några tankar kring ämnet?  Det är minst sagt ett akutellt ämne så diskutera gärna liite med mig : )

It`s the small things ....

Ibland krävs det inte alls mycket för att man ska bli glad.

Ungefär så lite som att ett nytt Desperate housewives avsnitt har kommit ut för nedladdning...


Hallucinerar...

Skulle egentligen publicera denna bild igår kväll, med från 16.30 va det praktiskt taget omöjligt att ta sig från soffan. Låg o gnydde å klagade och kunde varken ha ögonen öppna eller stängda för båda delarna gjorde ont. Varje gång när jag får halsfluss (vilket jag förmodar att det är denna gång med!) Så tror jag att jag är döende. Inte på sätt att jag känner mig lugn å harmonisk som jag hoppas man gör innan man somnar in för gott. MEN döende för att jag inte orkar med mig själv mer, svettas litervis, man kan koka ägg på mig samtidigt som jag fryser. Den ända gången det känns bra är när jag är i duschen -SITTANDES! men tyvärr kan jag ju inte sitta där i timtal. Vanligtvis kan jag sova när som helst vart som helst, somnar så fort jag blundar. Men nu hinner jag ligga å reflektera å grubbla å tänka på diverse onödigt saker innan jag somnar, för att sen vakna 20min senare å så fortsätter det. Varje gång får jag 10min betänke tid till, förstår ni vad mkt tankar jag har att dela med mig utav idag?? Haha! Å om man tänker riktigt ingående på nånting innan man somnar så drömmer man faktiskt om det. Iaf jag, när jag är sjuk. Ioförsig kanske det är hallucination från febern eller så är det så att jag inte drömmer alls utan bara har djupa tankar. Ligger bara å väntar på att det ska bli morgon så jag får gå upp för å sen faktiskt kunna somna ett par timmar. Det är ju nätterna som är som värst.

Hittade en burk med pencellin från en gamal kur, 7 tabletter kvar. Va lite tveksam på fall jag skulle våga ta dessa. Då kanske inte alla bakterier dör å så får jag återfall lägligt till USA-resan. Det vore katastrof. Men som det ser ut är hela svenskabefolkningen drabbade av feber/halsont så förhoppningsvis blir jag bra utan en 10dagars pencellinkur.



Så här kan det se ut när en sjuk person lagar bananpannkakor =-P

För vi gratulerar...

Min blogg fyller 2år idag
Det ni..


pist off

Det är väl själva fan. Jag är så trött på den här stan att jag skulle kunna spränga statt i luften (ta mig inte ordagrant nu!) vill bara understrucka hur irriterad jag är. Karlskoga borde få djungeltrummepris. Det roliga är att medans skvallret går från person till person så görs storyn om till hundra gånger värre. Så helt plötsligt betyder det att man hånglat med någon bara för att man varit på samma fest.

Om folk hade lite mer drama i sina egna liv så kanske de slapp skapa drama i mitt liv.

Vi har det bra, vi här i....soffan....

((Spännande lördag, right??))


I`m not feeling very well here, dock antar jag att jag inte är ensam.
Det är ju sådana tider =`(

Ioförsig har den goa hjärtestjärten Jenny åkt runt halva stan för att få tag i strawberry cheesecake glassen just for me. Ja mitt jäkla pucko glömde ju det viktigaste när jag va å handlade på kronhallen. Dessvärre va det slut. Baaaah! Men hon levererade iaf en vitaminchock så jag hoppas det hjälper!!


Scrapbooking`en har börjat...

Fick fingret ur och började med Parisresan igår kväll..

 

Nejnejnej!


Fuckfuckfuck!
Någon kan lika gärna ta en stekpanna å slå mig i huvvet med. Jag är sjuk! Jag har feber! Å det gör ont på ena sidan när jag sväljer. Välkommen nedrans halsfluss. Där sket sig mig träning idag (gode gud låt mig slippa pencellin!!) o jag ska jobba idag, vägrar ringa chefen å sjukskriva mig, känns som att jag inte gör annat än sjukskriver mig. Dessutom är det en annan tjej som är sjukskriven redan, suck.

Så vad i helskotta ska jag stoppa i mig nu för att bli bättre???
Te med honung, varm mjölk, vitaminer, help me out?
Skriv ner alla dunderkurer ni kan, Det finns inte utrymme för att vara sjuk nu!

Förutsägbartliv, no thanks.



Det är fredag idag om någon undgått det. Jag har tränat och nu ska jag snart dra iväg till jobbet. Ingen jätte händelserik dag med andra ord, fast man vet ju aldrig va som dyker upp. The man of my dreams kanske kommer in å handlar ett halsband till sin mamma, jag kanske blir påkörd på vägen hem.... ingen idè att spekulera. Bara ta dagen och livet som det kommer :)

Vågar jag påstå att jag ska ha en lugn helg? Senaste två helgerna har det inte riktigt  blivit som planerat. Men som sagt, vad blir någonsin som man tänkt sig? Ah, nu ska jag och min huvudvärk stänga ner här.

Ha en super fin helg tills vi hörs igen....

25 days to go...

Hotell i Los Angeles bokat!









Serienörden on track again..



Äntligen hemma från jobbet återförenad med mina kära gossip girl avsnitt. Påtal om återföreningar, är det inte för underbart? När två människor hittar tebax till varandra? : )) I´m not gonne tell.

Mamma å jag kör varannat avsnitt. Hon ser på tusenbröder och jag på GG. Ska snaska vidare på mina nötter i väntan på min tur. hehe.

Vad är det bästa som sänds på tv just nu??


Teenagecrush.


Jag hatar såna där nördiga personer som följer serier slaviskt. När hysterin över Prison break, OC, desperate housewives, greys etc hörjar så blir jag totalt anti. Bojkottar hela skiten. TILLS hysterin lägger sig och det redan visats sisådär 2 säsonger. Då beställer jag hem boxarna i smyg och kör sträckmaratons inne i hemmets ljuva vrå. Sen sitter jag där värre än någon annan besatt-tv-nörd och gråter och skrattar och har en inlevelse som heter duga.

Nu senaste tiden har jag dock ändrat strategi, har blivit sådär jäkla nyfiken så jag måste ladda hem alla avsnitt och se dem före er andra. (säkert inte ensam där ;p) hehe. Mamma å jag har redan plöjt igenom DH så nu måste jag ändå vänta 1vecka för att de amerikanska avsnitten ska komma ut på piratebay.

Och när alla gormade om hur heta killarna i Gossip girl va så tänkte jag bara, pffffftttt, what? Men nu sitter jag här och är totalsåld på skiten, kollat klart på säsong 1 och har precis laddat ner de första avsnitten i säsong 2.
Kär i Nate och Chuck som nån annan jäkla teenager.

hallå, börjar jobba kl 13. Har inte tiiiiiid!

Vill man va fin får man fanimig lida för`t

Jenny blir märkt för livet..



  

Så, vad ska man hitta på nu då? Enormt uttråkad och rastlös, varit i 2dagar. Orka sitta i soffan å glo! Kan lika gärna gå och lägga mig för ingen jävel vill göra nå annat än just sitta å glo. Boringboring!

Morgonstund har guld i mun

Va iväg en snabbis på gymmet imorse och körde enbart styrka. Är lite dålig med styrka då jag inte tycker att det ger lika mycket som ett svettigt springpass. Anyways, mer muskler = mer förbränning när man sitter i soffan å slöar. Hehe.

Här är frukosten jag gjort till mamma å mig idag. Rena energibomben :))




Jallajalla! Jenny kommer snart å hämtar mig för en tur till Örebro. Hon ska gadda`s a là
megan fox. Sen blir det lunch på Baaraa Vaaraa med Emma.

Ha en fin dag!!!

It makes me sick.


Hör jag "
I kissed a girl....." (vilket jag förmodligen kommer göra 1miljard gånger till) så kommer jag få tuppjuck. Det räcker inte ens att byta radiokanal längre eftersom den spelas på varendaste fukki`n kanal. Den borde helt klart få pris för mest spelade låtar någonsin! gah, jag hatar den!

Greener on the other side.

Har haft en riktigt mysig kvällsfika med Jenny. Lite förvånad över att det va så pass mkt rörelse på melkers en måndagkväll. Vi satt hemma å hade så förbövelens tråkigt, så vi tog en te å snackade förhållanden i 2h. Skönt att dela lite erfarenheter ibland, sometimes är erfarenheterna slående lika ;)

Lammisar som kommer växa upp å bli svarta får :) Assholes är de allihopa...

Oväntat men välkommet.


Skumt att man efter 10h nattsömn fortfarande är så trött på eftermiddagslektion att man somnar. Jag fick dra en vals om tid på vårdcentralen för det fanns inte en chans att jag skulle hålla ögonen öppna 45min till. Hann dock få tillbaka provet innan jag gick. Jag fick VG ????  What? Hon hade tom skrivit MVG efter vissa frågor. Det lönade sig att skriva ner allting man kunde lite här å var... 
Fast VG kunde jag aldrig tro. Men SÅ välkommet så.

Chilli`n around..

I det fina höstvädret.



Dags för lektion. Yeeyyy!

Svåår att motstå ;)

Gårdagen fyllde jag med onyttigheter så som donkanfrulle, tårta, kakor, pizza...
Det va ju gott såklart! Men det blev liksom lite mycket av det goda. Så jag har gjort mitt bästa för att springa bort den ljuvliga tårtbiten på gymmet denna morgon. hehe. Nu sitter jag här framför tv`n och vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med resten av dagen...


Lövelysunday, eller nått...


En "oplanerad" lördag :-P

Härmed gör jag om mitt alkoholförbud till utegångsförbud. Mja, utgångsförbud från statt alltså. Jag va full igår. Vi kom på att vi behövde mer alkohol vid 01.20 och då SPRANG vi ner till wickan, betalade in oss å stod i baren och drack för kung å fosterland tills de praktiskt taget fick slänga ut oss. Somnade in på Mickes & Jenny`s soffa sisådär 06.20. Blev väckte typ 09 för donkanfrulle. Å nu sitter jag här hemma hos mamma å ser ut (och känner mig) som 7 svåra år. Jätte upplagd för kalas med hela släkten. Säääääängen nu!!



(Lite nyttiga va vi i allafall, Smooties liksom, att de innehöll alkohol förtäller inte historien)

         

Walkin`en ....

Ibland får man fingret ur och tar tag i saker. Som idag, denna lediiga lördag.

 


Det går framåt som ni ser...

En lördag i min smak...

Är hemma efter ett riktigt svettigt pass på gymmet. Så skönt att kunna köra på och veta att man inte har tider och passa. inget jobb, inga måsten så långt ögat når. Tänkte ta tag i alla mina säckar med kläder som står i mitt rum. Börjar tröttna på att ha skrynkliga kläder på mig och hoppa över säckar så fort jag ska in i rummet. Kanske kan få ihop en uppsättning till tradera om man har tur :)






Vad har ni för lördagsplaner bejbs?

Om jag hade en timme med pedofilen.

Skulle det inte vara nådigt!

Ni får ursäkta att min blogg blivit lite eländig denna vecka.
Lovar att det här är det sista inlägget...

Mina syskon är 8år respektive 7år. De går i första och andra klass. Det är den här åldern då de börjar tjata om att få gå till skolan, affären, till kompisar själva. Mamma frågar om jag tycker hon är en hönsmamma? Svaret är NEJ. Om sanningen ska fram är jag mer nojjig när det gäller att de ska ramla på cykeln, drunkna, åka bil långt osv osv.. MEN idag fick jag bevis på att varken mamma eller jag är hönsmamma-syster. Det va nämligen en tjej i andra klass på Stråningstorpskolan som blev stannad av en gubbe imorse, han ville erbjuda henne skjuts hem. ELLER HUR?! Förmodligen är detta samma gubbe som härjjade i våras. Han sysselsatte sig med att åka runt skolorna lagomt till när barnen började och slutade. Han drog alla möjliga valser om borttappade hundar, skjuts hem, godis... När polisen kommit så pass långt att de visste vilken bil han använde så blev det lugnt över sommaren(barnen har ju om inte annat haft sommarlov!). VAD vi vet, han kanske härjjade i någon annan stad över sommaren, gud förbjude. Men nu är han iaf tebax i lilla mysiga Karlskoga och sprider skräck bland alla barnfamiljer. Tack och lov att skolorna skickar med lappar hem angående detta så man inte låter barnen gå själva.

Jag vill inte ens tänka på vad han tänker göra med det barnet som väl sätter sig i bilen. ÄN så länge har han inte lyckats lura in någon. Hoppas alla föräldrar där hemma pratar med sina barn om hur viktigt det är att ALDRIG följa med en främling. Och det oavsett vad han säger, han kan påstå att han är kompis till familjen lr va fan som helst. Min pappa började med de här samtalen när jag var väldigt liten. Och hans ord sitter som gjutet i min skalle fortfarande.

Det är för jävla sorgligt att man knappt vågar låta ungarna leka ute på gårn...


Goodbye my löve..

Den här veckan vill sig helt enkelt inte. Har äntligen kunnat satt mig i soffan och bara slappnat av. Mamma å jag myste i soffan med nåra nya avsnitt av desperate housewives. Å helt plötsligt så ramlar rumslampan ner rätt i golvet och går i tusen bitar. Det sorgliga va att detta va MIN vardagsrums lampa som mamma hunnit låna i 1 dygn. Det va dessutom en sån där lampa som jag hade kärlek vid första ögonkastet med och som inte va billig. Vad säger man? Har man inte problem SÅ får man. Jag blir så less att jag inte ens orka säga något.



RIP - Januari 08 / - Oktober 08
       

Relaxingtime.


ÄNTLIGEN är denna hemska skolvecka över. 4 prov på en vecka är inte mänskligt någonstans. Efter provet behövde jag lite relaxing kände jag. 12min i solariet och simmade sen 112 längder. Nu är jag redo för heeeeelg!! Tjejkväll & bio och födelsedagskalas med massa tårta & kakor på söndag (Söndag = ätdag ) i vanlig ordning, hehe.

Stressfaktor 100.



Kul att komma hem från det ena provet för att sen börja plugga till nästa. Jag orkar verkligen inte mer! Men imorn kl 09 ska Historiaprovet skrivas så jag har knappast något val. Vill bara krypa ner i sängen å kolla mina 3 NYA avsnitt på desperate housewives som jag laddat hem här :) Å det tänker jag faktiskt unna mig så det så!

När vågen går åt rätt håll...

Fick en positiv överraskning när jag ställde mig på vågen imorse. Fick en kort flashback från förra hösten. Nu vet jag vad som motiverade mig till att inte äta onyttigheter, just att vågen visar neråt. Ju mer man går ner desto roligare är det och desto lättare att hålla sig ifrån junk.

Motivationen till träningen va dessvärre inte lika bra imorse. Kan bero på stressen inför ett prov kl 13 idag. Men även för att jag är helt slutkörd ikroppen efter att ha tränat i 14dar i sträck. Imorn hoppar jag gymmet å drar till simhallen för lite solning å simning stället, inför helgen : )

Karaktären funkar...

Lillebror fyller 7år idag. Det bjuds på massa kakor å trams här hemma. Medans de andra sitter vid bordet å fikar så ligger jag i soffan. Skulle ju va rena tortyren att sitta brevid massa gottigheter. I kompensation till mig själv ska jag prova en fajitassallad lite senare :)


Frustrationen fortsätter...

Jag va rädd för just detta ....Ett samtal från hyresvärden angående en nyckel som han påstår att jag har. Samtalet om en nyckel kom aldrig istället kom en jävla massa klagomål på städningen. Tackar fan för att de va klagomål med tanke på att hennes faster (som tydligen jobbar inom städfirman!!) har slickat varje hörn på lägenheten. De hade visat diverse småsaker som inte var ordentligt städade enligt dem till hyresvärden. Trots att jag sa att de skulle ringa mig om det var något de va missnöjda med. Igår kväll sa jag även att vi har inte satt upp garderobsdörrarna och det va ok med dem. ÄNDÅ begär dem att de ska ha 2000kr för att tvätta insidan av fönstrena (som inte går att öppna!) och hänga på 3 garderobsdörrar. Jag skrek praktiskttaget rakt ut när hyresvärden sa det. Dream on.... Men han poängterade att han inte ville lägga sig i och att det INTE va han som begärde dessa pengar av mig utan dem. Ringde upp henne fort som tusan och fick prata med hennes faster eftersom tjejen själv inte vågar säga ett jota.

Jag sa iaf klart och tydligen att jag står utanför här nu och tänker åtgärda de saker ni inte är nöjda med. Och det va knappt så jag fick göra det, de hade väl ställt in sig på de där pengarna nedrans gamar. Fick personligen åka ner till sandviken och hämta nyckeln och sen skjutsa tebax den. Snacka om att vilja få ut mesta möjliga.... Hade sån lust att skruva ner allting som va mitt (badrumsspegel, krokar, lampor, hyllor, väggdecorationer och begära sluträkning på internet så att de inte kan surfa gratis i 4mån på mitt internet) men jag ska fan inte va lika sniken som dem.