Give me some space..

Taaadaaa!
Nu har alla mina badrums prylar fått ett eget space i mammas badrum.




Imorn har jag frisörtid kl:10

Caatfiight.


Frustrationen efter fysikprovet har lagt sig. Jag skrev inget på en endaste fråga. Stirrade på provet i 40min sen tackade jag för mig. Så nu är frågan för om jag ska sitta av resterande lektioner eller försöka hoppa på en ny. (det startar nya denna vecka) Det får bli morgondagens problem.

Har precis lämnat ifrån mig nycklarna till lägenheten. Att den nya ägarens mamma va lagomt generös med kritik gav mig dock ny frustration. Hon kritiserade allt ifrån hur mamma tvättat fönstrena till att vardagsrumsgolvet sviktade. Ehm, ta det med hyresvärden kanske? Bra jäkla otacksamma va dem iaf. Dels är lägenheten helt nytapetserad för mindre än 1år sedan. Nytt badkar, kyl/frys, spis och jag har lämnat kvar både hatthylla, badrumsspeglar/lampor och diverse tillbehör. När hon sen började klanka ner på fondväggen i vardagsrummet sa jag att jag hade bråttom. Hallå, den är ursnygg och va inte särskillt billig. Hon har knappast KÖPT en lägenhet, vad förväntar hon sig?

Fuckoff!



Fysiken kan dra åt helvete. Å det kan skolan oxå göra just nu känner jag.

Nu blir det gymmet å rensa tankarna :)

Sushiintroduktion.

No coments? Eh... Den friterade rullen va gudomligt god.. Efter 3 bitar va jag dessvärre illamående. Å sushirestaurangerna lär ju ha behandlat sin laxfilè med nånting. Va faktiskt lite rädd för att smaka. Kändes nästan FÖR rått. Aja, det mesta åkte i papperskorgen och jag har fått för mig att jag aldrig mer vill äta sushi (ungefär som när man säger att man aldrig mer ska dricka)  Lite kul va i alla fall att jag lyckades få mina syskon att smaka. Småbarn och råfisk är knappast någon hit! Den ena spottade ut i handen och den andra påstod att han tyckte om det men ville inte ha mer när jag erbjöd honom. Hhaha. Stackars.

     



Att göra sushi.

Håller på och gör hemmagjord sushi. tror det kommer bli en smärre katastrof. Sen ska jag fritera den oxå. Mjaa recension kommer om ca 1h :-))

Vännerna fortsätter trycka ut ungar...

Mitt hjärtegull Mims har fått en underbar liten Charlie. Så sööt!
(tack Lissa för kortet!!) Väntar på att få komma å hälsa på! :)



 

Massa Grattiis <3

Det flyttas å flyttas...

Mamma frågade nyss - Hur många gånger ska du flytta tro? Jag har någon biologiskklocka som ringer efter att jag bott i en lägenhet i 10månader. Då är det dags att dra vidare tydligen. Det här är väl ungefär 15 stället jag bott på i mitt liv (- säsonger!). Spännande å inte ha en anning om vart nästa "hem" blir. : ))

    

Å så har man inget badkar i fortsättningen, Suck.

Are u drunk?

Är alla för bakis för att kommentera idag lr??

Satt själv uppe å surfade till 02.30 i natt.
Sen åkte jag iväg och simmade 101 längder imorse, kändes bra! :)

Sitter å skriver på en mac, det suger balle! Därför får ni ingen bild till detta inlägg.

En upplysning.

Å så frukost med familjen.

Ett liv utan alkohol = inget liv!

OKOK, jag erkänner. Mitt liv känns meningslöst idag. Och JA det är på grund av att jag inte just nu sitter och groggar och dansar på borden som i vanlig ordning. Sitta hemma en lönelördag är inte min grej alltså.

Sitter å trycker marknadsgodis och har precis pratat i telefon med farmor. Vuxenpoäng till mig, man tackar ja =)

Hoppas ni andra har det så jäävla kul ikväll då!



Men jag kommer iaf inte vara bakis imorn, sådetså!!

Ugg is back??




Tycker uggsen dyker upp lite här å var nu faktiskt. Har själv beställt ett par billiga kopior från ellos. Duger gott för miig :)

En snabb dagens.

Dagens träning, check!

- Jobb 11-15.20
- Åtorpsmarken med familjen.
- Tacos o lördagsmys med familjen.

Väldigt lugn & nykter helg. En lönehelg dessutom, ahhh! :-O

Ett konstanterande.


Förövrigt ....


Så...Sprang jag 27 minuter oavbruttet på bandet idag. Tror aldrig jag sprungit så långt i hela mitt liv faktiskt. Bra stolt över mig själv är jag ;)) Å nu dundrar ungarna in med stora jävla chokladkakor. Elakingar. Själv ska jag trycka i mig lite frulle si så här kl:14.15.

VARNING för onödig information!

((Redo?))) Jajemen!


Insåg att det va ganska många sidor att läsa igår när jag öppnade boken för första gången. Närmare bestämt 80sidor. Å trött var jag, skrev anteckningar på allt och somnade sen i boken när jag läste ett utdrag ur Gullivers resor. Till min lycka såg jag att provet inte var förens kl 9 istället för 8. Nu är iaf provet skrivet och det är bara och hoppas att jag skrev rätt sak på rätt fråga. Har en tendens att vilja få med allt jag vet och sen får det bli va det blir i slutändan.


Drog sen vidare med raketfart mot Degerfors för att studera cellerna i min mun, Spännande va?? Om sanningen ska fram var det roligare att studera lökens celler.


Musselpizzzzza.

Följde med Ingrid till Arlanda i förmiddags för att kunna köra hem bilen. Det va tal om minutrar för att hon skulle hinna med planet. En jäkla massa baggage, 2 hundar å övervikt. Men med kom hon, tror jag iaf :) Själv körde jag hem o poppade radio om varannat pratade i telefon. Å när jag kom hem va jag vrålhungrig jag kan meddela. Så, som ni ser har jag försökt mig på hemmagjord pizza. Riktigt lyckat.



 

Nu måste jag dessvärre plugga upplysningen/romantiken, Yeeeej! Inte ens öppnat boken å imorn kl 8 ska provet skrivas :-S

To buy or not to buy?

Är i stort behov av eran hjälp här. Tycker dessa är dögrymma MEN är de för utmärkande? Är lite fegis när det kommer till utmärkande plagg/accessoarer.
Synd nog. Vill kunna använda dem ganska kontinuerligt så... buy or not?



Grymt grymt grymt sexig....



Joaquin Phoenix.

- No words are needed.

Looks like shit...

But smells like chocolate.



Adventure??

Det blev ändrade planer. Inge barnvakt å inge sushi... Istället blir det middag med Lingan på Degernäs ikväll. Damen flyttar ju till varmare breddgrader imöra. Vart tusan ska jag dra då? (tradition att flytta varje höst juh! :)
Någon som är sugen på äventyr kanske?



Förövrigt poppar jag på högsta volym med baslåda å hela baletten här. Kan ju irra grannarna nu när jag ändå flyttar ihelgen

Hejj på er snuttisar

Jag är ledsen att jag inte har några roligheter att dela med mig av. Det är fullrulle hela veckan, alltenerar mellan gym, jobb, packning och skola. Har ett antal inbokade prov närmsta 2veckorna och att tänka på antiken och newton mellan man bär flyttkartonger är lagomt stressande.

Igår blev det iaf en hårdkörare på gymmet med Ingrid, har grym träningsverk idag. Å aldrig mer träning på kvällen säger jag bara. Smock med folk, orka trängas å behöva vänta på maskinerna. Ikke..

Nu ännu en fysiklektion sen hem till mamma å vara barnvakt. Ska göra bananpannkakor till barnisarna. Gottigottans :))

I väntan...

Som sagt myser framför tv`n med hundisarna. <3

 


Alba & Olivia. Gosmunkar.

Rena sömnpillret.

Inte konstigt att jag nästan somnar på varendaste lektioner.
Hur sövande är inte detta? 3,5h fysik, Skjut mig!!



Börjar bli tomt här i lägenheten oxå. Har kört ett lass med alla mina garderober. Dagens styrketräningspass. Nu chillar jag lite med ingrids hundar hemma i sängen. Hon skulle bara jobba en timme innan vi drar till gymmet :)

ProjektSkiiinny ;)


The Game is on .....


När man måste gilla läget.


Sov från 18 igår kväll med avbrott mellan 23-01 och vidare fram till 07.30 imorse. Å aldrig har jag väl haft så svårt att slå upp ögonen som imorse. Det blir ju inte bättre utav att man har en fullspäckad dag med lektioner, träning å diverse trök. Men efter träningen, en dusch å lite krubb nu så börjar jag vakna till liv. Reslutatet av en hårdhelg? maybebajby :)

Hoppas att jag kan underhålla någon nyfiken sötnöt utan liv där ute. hehe.

Making friends.

Sinnessjukt lång promenad har jag gått. Ända upp till kyrkogården, Östra. Det värsta är att jag hann nyktra till å bli bakis på vägen. Efter typ 2½h hade jag ryggvärk, skallebank, mensvärk, kurrande mage å ett illamående som hette duga. Det satt fint med lite sushi då å nu tänker jag ligga kvar i sängen resten av kvällen. Jajemen.



  
 Stannade å lekte lite med den här filuren ;-D

Efterfestar by my self.



Fint väder ute, ska ta en låååångpromenad med herr P och sen blir det sushi. Ska bara nyktra till lite, har insett att jag fortfarande är full. Tror typ att jag kan flyga å grejer. Kör lite efterfest här med dunkadunka. Som sagt, en promenad kommer göra mig gott :)

Lost my virgin in the fyllecell.

hallå jag skulle inte ens festa så jag skyller detta på andra. Kul å vakna upp å lukta SPYA i en fylle cell. Å så bor man mitt i mot polisstation oxå, tragiskt.

Nu jävlar är det nyktert i 5veckor!!!
Puss fyllon.

Vitting.

Min första "vita" helg går hyfsat bra faktiskt. Igår blev det lite sällskap, mat å vin på redbrick. Idag blir det mys(för min del, eftersom de andra ska vidare till statt) hos Ingrid. Ho bjur på fullkorns lasange, sitter finfint det =)

Ha en toppen kväll sötnötter.

Gymutviiik

Tränad å klar för idag! Det va inte igår man tränade på en lördag asså.
Feeels good, nu blire jöbb :)


Plans are maid!! Mot ........

Las Vegas, Los angeles och NEW YORK.

Here we come barbie ;))

   


Ta slappet till en annan nivå ;D


Vilken fin känsla det är att ha en hel helg framför sig utan några som helst planer. Ok, några timmars jobb imorn. Förövrigt har jag fått en del gjort idag, dagens träning, solariet, studerat blommor på biologin, gjort ett historia arbete .... Nu borde jag även städa lägenheten (flytt nästa helg), klippa å klistra in i scrapbooken. Men som sagt jag har en hel helg på mig. No stress at all. Underbart!

Får se om det blir lite mat & vin ikväll med tjejerna.
Några storslagna planer för er ihelgen??

Jag är unik, are you?

Det finns 23999st Alexandra i Sverige. 11500 har det som tilltals namn

....Men det finns bara 49st som har tilltals namnet med min stavning på AlexZandra. Hhehe....


Kärlek Kärlek Kärlek <3

Nog för att jag typ redan bestämt mig men... Skadar inte med erat smakråd oxå. Vilken av de "små" ringarna på långfingret är finast ihop med ringfingers ringen? :)

  


long fukki`n svensson day.

Dum nog som jag va somnade jag igår vid 16.30 och vaknade inte upp förens 21. Att jag skulle kunna gå å lägga mig de närmsta timmarna va helt uteslutet. Slocknade vid 03 och klockan ringde 04.30, yeeeej! Lämnade min sköna säng ungefär då och kom inte hem förens alldeles nyss. Trevlig dag dock, lite folk för ovanlighetensskull. Fyllde tre kundvagnar, galet va mycket man drar med sig hem :)


    
(Julsakerna på plats, redan?!) 


mmmat...

När man inte orkar GÅ till salladsbaren så får man göra en egen husetssallad. Brutalt mätt nu kan jag meddela.


Döktigt.

Keycardet kan vara den bästa investeringen jag gjort på länge. Att komma upp så tidigt som 8 och vara klar med dagens träning kl: 9.30 är underbart! Nu blir det paulus musli å kokt ägg, dagens höjdpunkt ;)

Riktigt myser idag. Har bara en lektion. Å korten jag framkallade för 2 dagar sedan har redan anlänt.

Ha en bra dag alla!


Tjejweekend i Göttelaborg..

Nog för att ingen i det här gänget är dålig på att posà när kameran åker fram. Fast ibland funderar jag på varför jag spexar så innihelvetes på varje kort. Tunga hit, peacehand dit å ankmun om vart annat. Aja sköjsans va det iaf =)




  
(Det var med glädje vi bunkrade upp både cider å öl för att klara oss genom hela programmet. Å med lika stor besvikelse när vi fick höra att det endast var 2,25er.)

      



               



               

Vote for skinnybitches!! Yoo.



Haha, jag sitter här med ben and jerrys och precis nu börjar legally blonde. Perfekta tjejkvällen här i min ensamhet. Löve it! Sista dagen här för onyttigheter, fanimig. Har ett antal kilon jag ska gå ner närmsta veckorna. Så det så!

No more fetkossa!

Entorsdagsplan.



Ska dra till Ullared med familjen på torsdag. Nog för att det varken är dags att handla julklappar än och jag har ingen lägenhet att shoppa till... Men när de ändå ska dit kan jag lika gärna följa med. Finns ju alltid lite krams att dra med hem :) Behöver b.la. en sportbh, lite strumpor, peeling å andra hygienartiklar. I bland är det bra att ladda upp med billigt stuff.

They tried to make me go to rehab.....

I say YES YES YES!!


Tycker bestämt att det är dags för en rejäl rehabiliterings resa nu. :)))


Nytt boende.

Här är mina fiskars nya hem. Även dem har flyttat hem till mamma :) hahaa.





har kind of a bad day. 2 arbeten som ska in, ett personalmöte att gå på...

HomeSweethome?

Hemma från en riktigt trevlig helg i Göteborg.
En helg med många drinkar och lite sömn.

(obligatoriska parklane-toa-posén)

Händerna är täckta av stämplar från helgens uteställen, haha!
Såklart så blev kameran kvar i götet, men den kommer med Ingrid imorn :)

Heta mormor goes to Götet.

Bara för att jag älskar fysik så mycket! Oh ja.....
En biologilektion idag sen bär det av med hela flickgänget till Göteborg.
Underbart =-)


Jag i Ingrids heta glases 8-)

   

Nu ska här Scrapas.

Det är dyrt med hobbies men fan så kul. Och med alla resor så tillkommer det mer kort. Ska göra en STOR beställning på framkallning nu, när datorn krashade fick jag lite smått panik eftersom jag inte hunnit framkalla de senaste 3resorna. Men nu så, nu ska klippas & klistras.

 

Liker å shoppe.

Att göra över med pengar är inte en av mina svaga sidor. Tyckte dock jag fick ganska mkt för pengarna denna gång :)))


Skärp och skinväst från Only.


Accessoarer från Gina tricot.

  
  Myspysdress, t-shirt klänningar å sjalar.

Miss Spenderare.....


Kära hjärtanes vad jag har shoppat. Såklart man passar på att springa i klädaffärer när man ändå ska in till Örebro. Mycket nöjd med allt som jag inhandlat. Det är väl skumt att man varit i Barcelona hela helgen och ska till Göteborg nu ihelgen, så shoppar man i Örebro av alla ställen? hehe. Har tagit kort på allt, MEN såklart är kamerasladden hos mamma. Sucks!

Höstens måste är iaf massa stora
scarfs/halsdukar, fick med mig 3st hem.
Var tvungen att lägga band på mig!

I`m back!!

Just nu sitter jag och bloggar på min käraste ägodel, Datorn!  Den känns som ny! Och L-tangenten är på plats, den losnade typ en vecka efter att jag köpte datorn. Den känns så nätt å lätt. Nu ska det bli ordning på bloggen här igen gott folk.

Miss tankspridd.

Är på ett litet konstigt humör, både idag och igår. Jag har nämligen hundra saker ATT göra och hundra saker jag VILL göra. Men samtidigt är jag sjukligt trött sen jag kom hem från spanien. Det finns liksom vilja men ingen energi. Idag på Svenskalektionen höll jag på att få tuppjukk. SÅ nedrans rastlös och tankspridd. O iomed alla dessa saker jag måste göra så känner jag mig stressad o får för mig att jag inte hinner träna, men jag pallrade mig iväg idag iaf. Köpte även keycard så jag kan träna när jag vill lördag - söndag och även tidigare på mornarna. Perfa det!!

Nu blir det iaf of to Örebro. Min dator är färdig, äntligen! Saknat alla mina bilder och blogglänkar, hoppas de finns kvar bara. anyways så är det skönt att åter igen kunna ligga i sängen å blogga å typ "göra läxor" hehe...

KOM IHÅG:
- Prova ringen på guldfynd
- Gå till banken å sätt in pengar!
- Lämna in filmen
- Köp kollegeblock + scrapbook.
- Fixa med tradera paketen å skicka mail till alla.
- Börja packa ner saker i lägenheten.
- Säg upp elen.


Alexz goes housewife.

Försökte mig på en favourit i repris från Espania. Brie, chiliost, soltorkade tomater, lufttorkad skinka, gurka å lite tomater. Man väljer efter bihag helt enkelt. Det va uppskattat alla gånger i alla fall. Jag är allt ifrån den husliga typen i vanliga fall så...


När man not expecting....

Alltså shit. Jag skulle iväg på semenarium på Historian, diskutera källkritik. Ingen match tänkte jag :) Kommer dit och inser att vi skulle läsa 6 texter om Gustav Vasa och sen diskutera och jämföra dessa med varandra. I några minuter där gick hjärnan på högvarv, tänkte dra någon vals om en sjuk släkting och komma tebax på nästa tid som är på fredag. Blev dessvärre kvar å fan det gick helt ok. Vi hade ju häftena framför oss så samtidigt som man diskuterade så lusläste jag i förväg. I efter hand sa läraren - Det märks att ni läst texterna. Kidding?? Antar att jag deltog någerlunda iaf och tillsammans med mitt historiearbete från förra veckan så borde jag väl bli Godkänd i källkritik. Panik minst sagt iaf :-O

Förövrigt så är det fullerulle hemma, om 2 veckor flyttar jag in i lillebrors gamla rum. Sålt av halva lägenheten, å pengarna är minst sagt välkommna, har en del hål att stoppa i. Om inte annat finns det en del stuff jag behöver å vill ha. Även om jag praktiskt taget inte shoppade nånting i Barcelona så gick det ett par tusen. Men klart man vill leva gott på semestern :)

Ikväll kl 19 ska jag vara "barnvakt" till mina syskon så det blir mer bloggande då. Delvis från gårdagens -tapas-myskväll- som jag överraskade M med. Flyttade in sängen i vardagsrummet, hur mysigt som helst.

Hola señorita <:)

Paris, Maga luf, Nice, Cannes, Lugano, Barcelona. Jag hinner inte med att framkalla alla bilder :)) Finns det något roligare än att vara ute och resa? Att man kan uppleva så mycket på så kort tid. Man slutar aldrig överraskas av grymma klubbar, smakupplevelser, vackra vyer, människor och shopping utav dess like. Sverige i all ära, det menar jag verkligen! MEN jag kan ändå inte låta bli att undra va fan man gör i Sverige när det finns en hel värld där ute som erbjuder otroligt mycket mer.... Anyways, tänkte uppdatera er med lite bilder från min barcelona weekend.



Äta bör man annars dör man, känns ändå som om de va lite utav det ända vi gjorde :) Fast i mellan maten så gick, gick och åter gick vi, så det kanske jämnar ut sig?? Eh, holiday för fan!!

            


            

 

Pösspöss.

Söndagsupdate.

Det har vart en jäkla massa promenerande den här helgen. Vaderna verker. Efter att suttit å tryckt pizza på pizza hut igår va vi så sjukt trötta, ville bara lägga mig o sova på soffan där. Bra gott va det iaf, det blev vår frukost - kl 18. hehee. Orkade iallafall pallra oss hem och blev kvar i sängen tills imorse. Plöjjde igenom 2 filmer, först en hemsk hemsk skräckis å då va jag såklart tvungen att ta något gladare efteråt! :) Slutet gott allting gott.

På väg ner till beachen.
Hejhej!


IceBar - Barcelona ;)

That`s hot! Eller inte... - 6 grader.




LyxÅflärd.

Jag lever drottning, Bara så ni vet! :)

Tänkte lägga in en niiiice bild från när Ingrid & Jag svansade runt på icebar å drack drinkar i isglas. Men hennes kamerankabel är inte med så....
Det får tyvärr vänta.

Å föresten en sak till innan det bär av till playan, Friterade sushirullar is the shiiit! :)) Maten på bilden är för 4pers(äntligen fick jag min fördömda ål som jag tjatat SÅ om) och efter en andra flaskan champange för idag så låg det kvar 4stackars rullar. Å på det blev det självklart cheesecake Å pistagebrownie. Lämnade sushibaren kl 01.15 och efter att pratat till oss en vodkagold flaska (ingrid ville ha en som prydnad!) och pratat in oss på vip`en så slutade kvällen hemma i köket runt 06 imorse :)


Och så var man i Spanien.

Hinner inte berätta hur underbart vi har det :) Ska nämligen iväg till en sushibar som stänger kl 02.30 i natt. Efter det vet man aldrig vad som händer. Bjuder på lite bilder från våran champange-tapas-lunch. Smakupplevelse minst sagt.



    


En trött alexz på plats!

Ah, då har man anlänt till flygplatsen då, dyrt jäkla internet må jag säga. 120kr/h. Kan dem ju glömma, tog 10min. Sen ska jag tralla in i taxfreen, tror ni den är öppen på Skavsta flygplats kl 05.00? Jag vet inte jag... Iallafall så råkade jag skicka med boken i resväskan. Fast eftersom jag inte sovit på hela natten så lär jag slockna innan planet har lyft ändå. Göttans!

Ska njuta vidare av min färskpressade juice här. Har 1½h att slå ihjäl. Någon som är vaken så här tidigt? Någon jag kan ringa? ;)

När man undviker ....

Innan jag drar har jag två MÅSTEN. Ofcourse packa, å det är ju snabbt gjort! Men även ett historiearbete ska vara inne senast imorn, så det är meningen att jag ska göra det NU. Men såklart finns det bra mkt roligare grejer att göra på internet. Tex som att skriva detta inlägg, läsa Ebba von sydrows blogg typ 3månader tebax i tiden, kolla mitt konto, ja till och med göra en grekisk sallad är roligare...  Men iaf, jag ska göra ett ärligt försök med skolarbetet nu, lovar!



Tyvärr va den inte lika god som den ser ut....

Changed plans - Mot Barcelona :))))

Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra i helgen?? Eller gissa kan ni ju göra, dock orkar jag inte hålla tyst om roligheter :) Imorn bitti 06.30 sitter jag på planet till Barcelona. Weeeey! För att inte Ingrid ska behöva sitta själv i helgen så kommer jag ner å gör henne sällskap, det gör jag enbart för att ställa upp liksom halllå, jag vill inte alls ta en frappuccino från starbucks till frukost imorn bitti, å jag vill inte gå på COLDPLAY på lördag å inte heller gå och ta en drink i Spaniens sensommar värme. Inte alls...I natt kl:02 bär det av till Skavsta flygplats. Righty than! 

   
Men självklart kommer jag uppdatera mina göllegrisar från Spain.


Mission: Tantgympa i badhuset.

Här poserar Jag & Jenny med våra "cyklar" tjusigt tjusigt! Å det va faktiskt bra jobbigt stundvis, eller mesta dels för att vara ärlig =) Medelåldern va väl sådär 50. Men hej, omväxling förnöjer och då även när det gäller träning.




Man ska inte ropa hej...


Bojkottade Biologilektionen idag för att kunna va med på min lägenhets visning. Tjejen älskade lägenheten och verkade väldigt angelägen. Som hon så fint sa - Jag bestämmer och han betalar. Så, det är väl praktiskt taget bestämt att dem ville ha den. Som det lät kunde vi fixa det till den 15okt, med andra ord behöver jag bara betala en ½ hyra till sen slipper jag den där skiten :) Mer pengar till annat skojs!

Vill bara upplysa er!


...Nya
auktioner på tradera ute....

SkabbSöndag.

Så här kan det se upp en moffar-söndag. Specielt om man är med Ingrid som inte kan bestämma va hon är sugen på :) Men nu är det måndag igen och med andra ord lite striktare diet. Ikväll blir det vattenspinning. Spännande det!



Å så har vi fotat till nya auktioner på tradera så snart kommer de upp!

Sista "Sommar" festen *<:)

En riktigt fotogenisk kväll må jag säga, varje pose dokumenterades med 3 olika kameror. Här är en del av Lördagskvällen iaf ....



   



    

Roligt att man ser SÅ fuller ut när man egentligen är nyktrare än vanligt.