Left the building.

Ah, men vi ses då : )



Pöss!

Final destination.


StressFaktor 120. Hade 2h på mig att luncha, hitta present till mamma, hitta den perfekta ögonskuggan, köpa lösögonfransar och bjuda in middagsfolket på fördrink hos Pernilla (för mig finns det alkoholfrii, haha). Nu är iaf den värsta krisen över och även om det blev lite halvdant så känner jag mig redo att slänga på mig ansiktsmasken och fixa mig innan partystassen åker på.

En sväng där svackade humöret och jag tyckte nästan att skräckfilmsmaraton och godispåsen var mer lockande. Men så messade Bella och förväntningarna inför kvällen var återigen skyhöga. Det blir ju va man gör det till Å jag ska äntligen inviga klänningen min, wwwiiiihoo! Längtar efter den där bananaskids-drinken alltså. : )

Så, det är exakt 1mån sen jag intog alkohol sist. No big deal egentligen. Tycker att födelsedagsbarnet ska få unna sig ett glas champange så man inte är en stel pinne inne på statt. Samtidigt va det just champange jag drack sist å det slutade ju kanoners. Så, drama or not? Siktar in mig på drama.fri.night .....
Can still be fabulouse right?

Time tells all.

Paat din lilla baaaanger, stod och väntade på dig på gymmet Kl 08.45 imorse. Trodde du skulle acta min personliga piska. Men ikke, dock fick jag till ett superpass utan dig. Så det så!! Nu in i duschen för att sen dra till stan och fixa 45års present till mor och sen lunch med tjejerna : ) That´s how we like it.



By the way är det lördag idag, Ääääntliiigen 

Nagelfiix, check!


Somnade i soffan framför the hills omkring 05-tiden imorse. Roade mig med att camma med mina andra nattuggla vänner som konstigt nog inte heller kunde sova just i natt. Sömnen blev dock inte långvarig då barnen skulle upp till skolan strax före 7. Yrvaken gav jag mig in i duschen och ner till stan för att fixa klorna. Tog naturella (alltså ingen färg i det franska!) men självklart kan jag inte bara vara ENKEL utan måste spexa till det lite med nagelsmycke. Känner mig handikappad nu när naglarna är så långa att jag trycker på många tangenter samtidigt. Men jag brukar vänja mig :)

Har även hunnit med gymmet och fikat med Anna. Nu ska jag hacka upp grönsaker till maten. Mamma å jag ska äta hemmagjord kebab i pitabröd. Hungrig som en gnu här. Sen vad det blir ikväll återstår och se. Inge Black Jack för mig iaf, ska vara fräshy tills imorn jag. Så det blir väl något otippat som en kvällste? ;-P

UppeUggla.

 
Å så colgaten där, klockren bild : )

Här sitter jag kl: 02.45 på natten å ugglar. I min balklänning dessutom. Crazy? Kan man tro : ) Första gången jag sätter på mig den sen balen för snart 4år sen. Lord, den är SÅ vacker. Fick den uppsydd helt från grunden och på mina önskemål. Funderar på att sälja den, den hänger ju ändå bara i garderoben. Å dessutom har jag inget att fylla ut den med längre. Boobies? Where did u go? Jag va en knubbas på den tiden tydligen. haha. Saknar studenten/bal/gymnasietiderna på något sätt. Va det inte jäkligt mkt lättare då? Då tyckte jag minsan inte det! Men attans va jag saknar tiden då jag var 19. Hu, åldersnojja.

Och lagomt som födelsedagspresent har det blivit ett glapp i datorn, batterikabeln måste tejpas för att datorn ska få ström. GAH! Kul att ha en fungerande dator men som inte går att ladda! Och att lämna in kommer förmodligen kosta lika mkt som att köpa en ny. Så nu har jag tagit ut mina favvo bilder från USA resan & vintern och skickat på framkallning. Över 300st : ))

Idag är ingen vanlig dag, nej för det är Alexz födelsedag. Hurra Hurra Hurra *<:)



Först och främst, enomt mycket tack till er som gratulerat mig här, på facebook och sms´at. Har då aldrig kännt mig så omtyckt och omtänkt som idag. Har fått närmare 100 gratulationer. Ni är underbara! Har verkligen känt att det
varit MIN dag idag.

Visserligen har den inte sett så annorlunda ut ifrån andra dagar men ändå. Halva dagen spenderade jag med Jenny, Tränat, solat och sushilunch, tack för det hjärtat! Sen firades jag med lite paket (läs kuvert) här hemma. För att sen ta en födelsedagsfika. med Anna. Som om cappuccino'n smakade annorlunda bara för att det va min födelsedag, haha. Numera har det blivit abstinens så fort jag inte fikar en dag, eller egentligen är det nog cappuccino'n jag får abstinens efter. Eller är det kaffet i cappuccino'n kanske?? :-O

Dagen har varit trevlig även om jag kännt mig lite små dissad så här på kvällningen. Men så tänkte jag att va fan livet blir inte roligare än vad man gör det så tänkte hänga på Freddan/co ner till harry's. Men segpropp F gjorde att jag tappade lusten. Så nu sitter jag här och tycker att alla är tråkiga och äter mina pistagenötter. Trodde jag skulle få gå på bio i Örebro ikväll men den blev jag oxå snuvad på.

No big deal egentligen eftersom det huvudsakliga firandet är i helgen! Imorn blir det att göra sig fin på strå´t inför lördagen sen fredagsfika och träning med Anna. Sen äääntligen lördag. Kommer bli fab! Längtar! <3


Bäst före: 090129

Då va man en dag äldre än igår då : )



Happy 23 to me =))

MEN, ett litet issue. Allt mitt firande är inte förens i helgen. Och det är ju IDAG det är min födelsedag. Jag vill fira, Hur? Kidnappa mig någon, please! ;)

Späääniiis.

Hemma efter träning med mammis. Easyline är verkligen bra, alla kroppens muskler tränas :) Nu ska jag fixa god frulle sen lägga i färg i håret så det är svarta och shiny tills på lördag !!!


Efter regn kommer solsken (!!)


Ser tillbaka på December månad med någon sorts Hatkärlek. Hela månaden va förtjusande Rolig, spännande Å mysig. Grymma fester blandat med galenheter, förhoppningar och trevliga möten. Konsekvenserna av allt detta roliga blev Januari månad. Och det är nästan så att man så här i efterhand önskar att december aldrig skett. Men fortfarande, fan heller. No regrets som gäller right?

Fukkinloveit.

Alltså det här snackar jag vardagslyx. Yoga och sen fruktsallad med valnötter å vaniljkesella. Bättre än godis är va det är : ))


Love is coming up.

Upcoming kärleksweekend. Suppose to anyways.



Den här helgen är det birthdayparty for mich.
Nästan helg hoppas jag på birthdayparty for Emma å utgång i Örebro.
Helgen efter, alla hjärtansdag. Hallå?

Tror aldrig jag varit singel på alla hjärtans dag. Har aldrig riktigt uppskattat den dagen eller tyckt det varit någon big deal å när jag försökt göra något sweet så har det inte varit uppskattat från andra hållet. Så... denna gång skulle jag vilja ha en riktig dejtweekend. Anna? anyone single? Are u up for a date? Hehe, Bio och sen alla hjärtansdag dag supè på degernäs? Sen är det bara frågan för om vi ska gå hem till dig eller mig men röda undies is the dresscode. I ärlighetens namn tror jag till och med att ni singelgurlfriends kommer dissa mig om en sån av andra könet dyker upp. Eller?

Hur öken det än verkar vara i sahara just nu så hoppas jag ofcourse på att den där sjön ska dyka upp ; )

En spark i röven i rätt riktning.

Idag är jag stressad över livet att jag kissar hårt som Björn Gustafsson brukar säga. Hinner inte ens med mina tankar så idag är yogan högst välkommen.


Försöker styra upp mitt liv, 1h's samtal till diverse praktikplatser och chefer följt av möte på arbetsförmedlingen för att sen sitta 1½ h hos syon på komvux. Idag är det kaos i mitt huvud. På gränsen till att lägga ner livet här och nu.

Jag har iaf gjort det jag kan idag. Sökt 3 jobb och en 200p kurs i psykiatri.
Kan det här bara gå vägen nu SNÄLLA?

Nagelvård på kvällskvisten.

Hela den här veckan känns som en ända lång förberedelse inför lördagens födelsedagsfirande. Träning hit, Yogarelax dit, hårfärgning och nagelförlängningar hit,dit eller där.. Or whatever.. Varför jag precis suttit och ägnat en timme åt mina annars väldigt nedbitna naglar för att de ska se fräscha ut vet jag inte. Ska ju ändå sätta på tippar å franskt på onsdag :) Men det skadar väl inte i guess, det är förövrigt så "långa&fina" mina naglar kan bli. Konsekvenserna av att bita på naglarna i 20år. Det är då man är glad att det går att vara fejksnygg med akryl.




MysMåndag.

Hallå, åkte förbi kronhallen på vägen hem och laddade upp med nötter inför kvällningen och fruktsallad till frukosten imorn : )) Så långt alles gut, men så skulle jag ladda hem nya avsnittet av desperate. Tvkväll = snacks. Och såklart fanns det inget nytt avsnitt, besvikelse! jahapp, blir det jag och bloggen ikväll lr?


Housewife in da house.

Det va otroligt lugnt på fikafronten idag. Fick sluta tidigare eftersom det knappt va någon lunchrush. Det där jobbet är annars som klippt å skuret för mig,
Fika & Jobb i ett : )

Idag tillfredställde jag mitt andra begär. En lättare variant av carbonara. Det får inte bli för avancerat när det är jag som lagar maten liksom. Helt otroligt att man lyckades kamma hem ett MVG i hemkundskap.

 

Nu, Gymmet med Anna!
Sitter här å gäspar efter maten, översovit tror jag. Ond cirkel, ena natten är jag nattuggla för att sedan sova 12h's nätter. Måste kämpa i mot eftermiddagsnapen. Sen ska jag nog handla hem lite nötter å slå på en bra movie. Tänker att jag ska göra det varje kväll men kommer aldrig för, lr så dyker det alltid upp något roligare : )

3 days til 23.

Nog för att jag redan är en levande 10års kalender.
....Men bättre en kalender för mycket än en för lite : )



Sista dagarna som 22åriiiing. 23 är en roliigare ålder, i know it :-þ

Sockerabstiinens.

Mamma gjorde tillslut den underbara kyckliggrytan som jag var sugen på =) Å nu är jag SÅ trött så jag tänker nog slå ner huvudet en stund till The hills. Har ett inplanerat häng ikväll. Bah, vet inte om jag orkar. Vill sova! Måste ju göra den mentala förberedelsen inför jobb imorn, hehe.

Vad jag ville säga va egentligen att ni borde kolla in denna flicka's blogg, hon lägger ut gudomliga
recept. Just nu har jag suttit och torterat mig själv genom att kolla på alla dessertrecept, cheescake, chockladmint brownie, mariannegrädde å diverse andra enkla recept men ack vilka frestelser : )

DAG 25
utan godis, snacks, glass å fikabröd. Tänker inte ens på det, men just nu i denna sekund blev det liiiite jobbigt. Bara lite sådär.


When you already know it ;p

Sitter och värmer fossingarna, slasket tog sig in genom både skorna och sockorna. Svårt att promenera när det är is överallt, blir bara frustrerad när jag måste gå i snigelfart, Så jag styrde promenaden mot gymmet å där tränade jag massa överkropp. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga till för god mat. Har skumma begär idag. Strömming och mos, mamma´s kyckliggryta eller bandpasta med baconsås? Det värsta är att mamma inte har någon lust att laga mat åt mig idag så jag måste göra det själv. Blir ju inte lika gott då. : )

Stängde inte ögonen fören 05 imorse så nu slog ju tröttheten till oxå. Gäääsp!


Guten tag!


Idag ni gott folk. Idag ska jag njuta mest hela dagen. Njuta av att ta det lugnt. Ska ta en lång walk till gymmet för att sen mysa omkring bland maskinerna å förhoppningsvis bli lite tight om rumpan på köpet. Å sen ska jag ligga i min säng och kolla på film hela dagen. Möjligtvis med avbrott för att hämta upp lite god mat någonstans. Maybe. Så stör mig endast om ni har roliga news att komma med, no bullshit today, OK?

Att se sanningen i vitögat.



Jag fick mig en kalldusch när jag var inne på Gynnings blogg. Det är jobbigt när hon är ärlig ibland. Ibland vill man gå omkring och förneka saker och ting. Å så kommer hon där och slänger sanningen i ansiktet på än.

Så nu sitter jag inne på cdon och har klickat 2 böcker till kungvagnen. Sitter dock här och funderar på om jag BORDE läsa dessa böcker eller inte. Jag överanalyserar redan allting som det är. Å jag tror att dessa böcker kommer göra mig mer ont än gott. Samtidigt tycker jag om att läsa och lära mig saker. Men jag är inte sugen på kallduschen som dessa böcker kommer ge. Men ja... Ibland hatar jag att jag ska vara så djup. Varför gillar jag inte lättsamma saker så som blommor, katter och bakverk??

Hm, så.... ?
Ignorera vidare, move on, keep denying eller face my fears?
Tror jag ska leva i förnekelse ett tag till faktiskt.

La la la..


När åldersnojan kommer ifatt än...

Nästan så att det blivit en tradition att promenera hem spiknykter på lördags kvällar/nätterna :) Känns otroligt seriöst/ hälsosamt/vuxet/torrt. Tror dock jag tänker bryta den traditionen. Att som 22åring (i 5dagar till!) befinna sig på melkers efter kl:22 är tämligen deprimerande. Jag och Bella va äldst på stället och där satt vi med våran te och kände oss last gamla. ÄNDA tills Davva å micke slog sig ner vid the oldtable då vi slapp va äldst. Dessvärre kommer ju killar undan med åldern lättare än vi flickor. De gjorde lite narr av vårat tedrickande. Med all rätt antar jag. Vi kände oss faktiskt något malplacerade när klockan började närma sig 23 och musiken höjdes och det ända som beställdes va alkoholhaltiga drycker. Jag har aldrig haft problem med nykterhets månader förut. Och hela året som 22åring har varit ett ålders-ångest-fritt-år men det verkar som att åldernojan är tillbax.

Jag menar, är det meningen att inga ska kunna bo i Karlskoga när man är över 20? Det finns ju ingenting för "mellanålder". Antingen går man in i dimman med resten av tonåringarna och känner sig sådär lagomt patetisk eller så blir man överseriös och skaffar unge efter unge. Vad gör en 25årig singel i Kga liksom? Inte konstigt att man blir bitter när man sitter där en lördagkväll, äldst på stället och tycker att de ska sänka musiken så man kan prata. Hm, kärringvarning! Antar att det är därför så många söker sig till större städer i mellanåldern för att sen komma tebax hem när man har sitt på det torra och är redo för familjeliv. Jag har nog fått hela det där om bakfoten, varit i förhållande från att jag va 13år tills i höstat. Och nu när jag är singel så får jag inte ens njuta av det. Nej, känns nästan som att man måste kila stadigt eller skämmas över att man inte gör det.

Jag ska iaf JOBBA på måndag och det känns jäkligt skönt. Även om det innebär att jag får strunta i Sthlm´s tripen. Nu i kristider får man tacka ja till det jobb man får liksom. Å Melkers är ju ändå mitt andra hem så varför inte vara där å tjäna pengar istället? Gratis cappuccinofrulle dessutom. Har klagat allt för mkt över personal som inte kan göra en vettig cappuccino så nu får jag chansen att göra mina egna. ; ))

  

En god och trevliig middag hos Pernilla har jag iaf haft. Å så de alkoholfria drinkarna Bellus bjöd på igåår kväll!

Nonsens.

Paris har blivit rena familjecafèet. babyboomcafè. Men det va lika trevligt för det, stötte på både den ena och den andra : )

Det känns som ett sign att jag ska va hemma och tat lugnt ikväll. Massa bra filmer på tv, En andra chans och King Kong. Såna där sentimentala gråtfilmer : )) fast som jag sa, begär efter skräckfilm's maraton ikväll juh. 

Kommer väl sluta med Bella, Jag Å Ingrid på melkers tillsammans med 90erna. Rena förfesten där på lördags kvällarna. Esh, ska hoppa in å ta en lååångdusch å fixa mig inför middagen kl 18.

Ha en toppen kväll! 

Im days away from change.



Jag är helt groggy här efter att ha sovit alldeles för länge. Det blev inte så fasligt sent igår för att vara fredagkväll. Jag vann 2/4 matcher men enbart för att min motspelare råkade ha ner den svarta. haha. Inte lika kul att vinna för att den andra är dålig : ) Sen blev det daqueris hos Bella som planerat. Somnade in alldeles lagomt runt midnatt.

Nu blir det ner till stan med mamma. Sen möta upp tjejerna för en fika ofcourse, lördag är fikadag. I love : )) Har en härlig lördag framför mig, middag hos Pernilla kl 18. Dem ska sen vidare till statt och resten av mina vänner kör på utgång i Örebro idag. Själv vill jag ha skräckfilm's maraton men det lär jag ju se mig om i himlen efter.

Good Fukki´n news...

Min önskan är besvarad. Ett söndagsöppet fik! Hallelujah. Söndagar som är så tråkiga annars och det är då om nån gång man vill träffas för att uppdatera varandra om helgen som varit eller bara mysas : ) Så, that´s good news får lille charleswood. Nu vet ni vart jag kommer hålla till på söndagar. Haha!

Shoppade en tröja på hm oxå, lite skolflicke á la hästtjejlook blev det. Kanske jag kan inviga kvällen till ära. Det va inte bara Bella och jag som va biljardsugna nu när det kom upp på tapeten. Så nu kan det ju bli en ordentlig match, hehe.

See U there Kl: 19.30?


Dagsagenda.


Det är många timmar framför den här datorn varje kväll. Och igår när jag slog mig ner i soffan runt 18-tiden kände jag att jag inte va redo än, redo för att ta i tu med kommentarer från bittra människor. Måste va att januari är en sån där deppmånad. Har fått mycke skumma kommentarer från anonyma människor på sistone. Iaf så vart både jag och Anna sugna på att träna så vi drog iväg till gymmet och fick till ett riktigt bra pass. Kändes otroligt skönt när vi åkte därifrån svettiga med värk i magen : )) Denna fredag kommer gå i ett. Fredag it is!

Kl:12.00
Easyline med Anna.
Kl:14.00 Premiärfika på nyöppnade - Som Hemma, weey! ;p
Kl:18.00 Sushiii och lifetalk med Jenny.
Kväll: Biljard och alkoholfria strawberry daqueris med Bella.

Ny dag?

Jaha, då har man varit iväg på pump, lunchpasset så de hade hoppat över triceps, biceps och axlar. Värdelöst! Så, vart ska man luncha idag då? Det får bli Strandcafeét med nögra tjejör! : )

Nightdoings.



Det här är tamig fan helt galet. Going nuts here! Kan inte sova. Det går helt enkelt inte att slappna av. Ligger i mörkret och försöker blunda typ 3min sen blir jag för rastlös och hoppar upp ur sängen. Springer på toa, hämtar vatten, tar upp datorn. Vet inte hur många ggr jag plockat upp och lagt ner datorn i natt. Har läst om Bantningsbråket mellan Blondinbella och Katrin Schulman, skrivit ner inköpslista i min almanacka, skrivit dagbok, kollat youtubeklipp på Björn Gustavsson, tittat på två avsnitt av The hills, laddat hem 26 nya låtar och
lagt över till mobilen : ))

Å nu har jag även lagt in en personlig låt på de som ringer mig oftast.
Hallå, John Blund, var befinner du diiig?

I fortsättningen ska jag sova varannan natt.

Att blicka tillbaka..

Ni anar inte hur gamal denna bild är. 4,5 år sedan för er som vill veta : )) Jag och min käraste ägodel. Min flickcab. Min första (och ända!) bil. Saknar den tiden. Oj va vi crusiade runt, skolkade, drog till Strömstad, gbg, sthlm.. Å hur många ggr somnade jag framför ratten? krockade? blev tagen av polisen? Esh, ljuva tider. Bilen alltid proppfull av tjejer med blont kaluffs och flugstora glasögon!



Sweet memory

(O)vanlig kväll...

Vardagslyxen fortsätter. Snart off to fiiika med Anna & Bellus. Vilken smak ska jag ta på cappuccino´n denna gång tro?? Mmm. Nu ska jag sluta driva med mitt händelserika liv. :))


My.lyxhustru.life.

Herrom dagen tyckte jag att det osade lite lyxhustru över mitt liv. Inte för att jag är någons hustru, långt ifrån. Men mina vardagar skulle kunna förväxlas med en sådans. Mitt liv går numera ut på att träna, luncha och fika med mina vänninor mest hela dagarna. Lite varningsklocka där. Det fattas bara att jag börjar springa på skönhetssallonger var och varannan dag oxå. Å jag ska ju fixa naglarna till veckan ; ) hahaa. Anyways, funderade på att prova pilates ikväll. Men tror bestämt att jag prioriterar om lite, har inte fått min dagliga fika ju!! Bortsett från cocos cappuccino´n som jag nyss drack på degernäs.
 

 


Min stjärt känns förövrigt som bly efter dagens träning. När jag provade easyline i måndags var det för måbäst gruppen, med andra ord ett väldigt lugntpass. Så idag tänkte jag att jag skulle kö 30min på "skridsko-maskinen" för att komplettera. MEN det visade sig att dagens Easylinepass va medel. Å med tanke på hur jobbigt det var vill jag inte ens tänka på hur rumpan känns efter avancerat. Huu. Men en timmes rumpträning är aldrig fel :))


This morning.



Vaknade upp till ett trevlig Sms från Bella.
"Ta dig till degernäs så bjuder jag på lunch och nötlattè"
Det tackar man ju inte nej till.

Easyline kl 12 sen mot degernäs :))
Puss!!

I´m not worried.


En tonåring i Örebro län har testats positiv för hiv utan att ha fått smittan utomlands. Smittskyddsläkaren Hans Fredlund ser med oro på att länet nu har fått sitt första fall av inhemsk hivsmitta hos en ung person, inte minst med tanke på att många i den åldern har oskyddat sex. Varje år smittas 1200-1300 personer i örebro län med könssjukdomen klamydia. - Majoriteten av dem är tonåringar och om vi får in en hivsmitta i den gruppen kan man minst
sagt bli rädd.

Kommer smittan till Karlskoga så lär hela staden dö ut om sisådär 10år med tanke på att folk knullar runt som kaniner här. Liten stad gör människor uttråkade i guess. Hm, dags att gå i celibat eller kö med trippla kondomer?

Me testing Yoga.

Det är inte alla som målar naglarna innan de drar iväg på yoga. Hade lite för mkt tid till övers : ) Förövrigt så förstår jag varför de råde än att ta med filt, va rena iskuben efter 1½h. Men SKÖNT var det. Det va yoga relax så det var mest andningsövningar och avslappning. Skulle mycket väl kunna tänka mig att fortsätta 1gång/vec. Men 890kr för 8ggr. Hm! Fast det kan det väl vara värt för att bli lite vig och få sinnesro. Ska dit på tisdag igen med Jenny.
Någon mer som vill hänga på kanske? Höjjta till isåfall!



Kopplar av med en kopp te i väntan på "My perfect life"....
Vad gör ni denna evening??

Toniight.

Bänkad framför tv´n kl 22.40 ikväll?
Säsongsstart på Victoria Silvestedt's realityserie i 8 delar.
"My perfect life"

Det kan ju inte bli annat än underhållning. =))



Men before that. Iväg på timme yoga. Hoppas att det ska göra underverk.

  

Lammishunter??


Grannen har varit nere och skvallrat för mamma om att det springer massa killar hos henne och frågar efter mig(?!) Såna som inte varit här förut vet inte riktigt vilken ingång de ska gå till. För en 36årig trebarns mamma händer det inte så mkt.. Därför tyckte hon det va extra roligt med massa karlar springandes där. Som hon själv sa, synd att man inte är yngre. haha, kanske borde passa mig ; )

Rolig, het & galen.


Klickade in mig på Gynnings blogg i vanlig ordning. Å jag säger då det. Hon har i två inlägg tagit tankarna ur mitt huvud och skrivit ner dem. Skrämmande.

Citerat från hennes blogg:
"Lotta min kompis sa att jag inte borde skriva på bloggen om när jag flippar ut. Hon tror att ni kommer att tro att jag är psyko, och att jag aldrig kommer få en kille. Killar vill tydligen inte ha galna tjejer. De vill ha tjejer som skrattar och håller käften, men jag tror inte på det."

"När kärleken är svår blir den också mer intressant. Jag tror att spel kan vara bra. I detta moderna samhälle vi lever i där vi reser och träffar nya männsikor stup i kvarten kommer ett "ljuvt romantiskt"  förhållande dö ut på nolltid. Jag tror att vi behöver både lite spel och motstånd för att vi ska vara varandra evigt trogna. Killar gillar att jaga så är det bara. Jag vill givetvis också tro att en dag ska den där "prinsen på vita hästen" komma in i mitt liv. Då ska det inte behövas några spel eller något krångel. Då ska allt bara vara lätt och rätt!"

Som om jag själv hade skrivit det.

Kontraster.


Igår satt jag och och drömde om flippflopps, paraplydrinkar och värme. Idag vaknade jag upp frusnare än nånsin när det ända som syntes till va snö snö å mer snö. Direkt efter gymmet hoppade jag i myskläderna och upp i soffan. Hade gärna stannat kvar i den positionen resten av dagen kände jag. Men ville ända vara lite vettigare än så. Carolina och jag åkte iväg på en te för att sen dra vidare och äta lite hederlig karlskogakebab. Snackade tabita och skillnaderna mellan USA & Sverige vs Karlskoga & Manhattan : ))

Pump it up.


Nu ska jag iväg och se om det där Easyline är något att ha. Räknar såklart med att bli fit som få av den här halvtimmes klassen. Haha! Får förmodligen komplittera med lite annat : )) Idag ska jag pumpa mage sörrni.

Life is...

Och han älskade dem alla. En riktigt bra thriller på Tv 4 plus nu.

I brist på myssällskap sitter jag å äter klementiner smått hysteriskt :) Ge mig 1995kr någon, hittade en biljett till florida imorn bitti för den summan.
Jag vill gärna besöka varmare breddgrader just nu


Sööndagskreativitet.

Som jag sa, varm choklad, korvgrillning, pimpling stod på dagens schema. Och halva poängen är ju nästan när man kommer hem å kan strosa omkring i långfillebaner och raggisar. Men eftersom jag praktiskt taget satt i brasan för att hålla värmen så måste jag nog hoppa in i en låååång varmdusch. Sen ska jag krypa ner i sängen och kolla serier tills något bättre dyker upp. :))



     


Tid: 01.45 - Good giiirl : )

Tjofadderittanlej. Så glad är jag right this moment. Jag har precis promenerat ända hem till aggerud från stattshotellet. Det var jag, polisbilarna och taxisarna ute. Det är bakom statts stängda dörrar det händer just nu. Iaf en kvart till ;p 

Ni kan aldrig gissa HUR stolt jag är över mig själv just nu. Det finns inte en droppe alkohol i min kropp denna evening. De fick inte ens marinera min mat i jack daniels. haha : ) Å vet ni? Jag hade det roligt ikväll. Jag var på krogen nykter och hade kul, helt fukkin unbelievable. Satt och var lite små bitter när kompisarna började ge efter för alkoholsuget och beställa in cider och daquiris. Men inte jag. Nykter som en filbunke. Skulle ta ett varv på statt innan vi hämtade jackorna, klockan var 23.30 och folket hade börjat trilla in. Och från det tog det mig en kvart per meter framåt - Mot garderoben. Pratade lite här och lite där... Precis som en vanlig utekväll. Det bortsett från att jag minns allt och jag kommer vakna upp imorgon och va piggare än alla innanför de där väggarna.

Med risk för att låta som en torr kärring nu, men det skulle kunna bli en väldigt bra vana att lära sig att gå ut nykter då och då. Dels förstör det inte kropp å huvud i 2dar efter. Varav träningen slipper gå åt helvete, man har inget behov av att trycka i sig bakismat i mängder. Och man behöver inte se söndersöpen ut vid 25. Sounds good, huh? Ska inte lova er för mycket men det kändes bara så himla bra ikväll. Lyckades ta mig ut till 01 och walkade då hem nöjd som fan. Visst att jag kände mig som den mest påklädda på hela statt och det kändes som om alla såg att jag va nykter men det va ju bara inbillning ofcourse. Lyckad kväll!!

Partyabstinens.

Det är ju inte konstigt att folk blir helgalkisar. Allting i småstäderna stänger ju pensionärtidigt. I några sekunder funderade jag faktiskt på att gå ut och kalasa till det med lite mjölkdrinkar. Det skulle säkert bli trevligt. Eller alldeles förjävligt. Och andra sidan kanske det är bäst att ställa till med nya skandaler för att glöma de gamla? Försöker jag intala mig själv att det är ok att bli full ikväll måntro?

NoNo, lilla flicka. Be strong!

Kommer kännas SÅ bra imorgon när jag vaknar upp. Då ska jag ut och pimpla och grilla korv. Det ni. Det kallar jag vinteraktiviteter. Tältstol och varmchocklad. Mys!!


Kul att blixten får än att se halvdöd ut. Som tur är, är inte Harry´s upplyst. haha. Anyways, on my way. Ha en trevliig kväll!

Nu kan du få mig så lätt.

Jag hade hoppats på nåååågot. Hoppats på något.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig.



En låt.

What to do?

Fick till ett bra träningspass imorse : ) Å sen har jag njutit av en cappuccino med mandelsmak på melkers med Bella & Carro. Ja det va väl det. Sen har vi velat fram och tebax med vad vi ska göra ikväll. Jag som hade ändrat uppfattning angående Karlskoga och intalat mig själv att det FAKTISKT finns saker att göra om man bara vill. Så som bowling å biljard. Ja, jag vet att jag tjatat hål i huvet på er stackars läsare angående bowling. Men det blir ju aldrig av! Så, hur ruttat är det att bowlingen stänger kl18 en lördag? Ungefär lika ruttet som att det stänger kl17 en fredag förmodar jag. Å fattiga som vi är, tänkte vi dra till dfs å bowla iomed att de tar överpris i K-hamn. Men i dfs stänger det 14.30 idag. Va är detta(?!)


Vad gör ni andra på helgerna när ni inte dricker er fulla?
Livet som nykterist är för jefla torrt.

Funderade på att dra till Örebro å käcka. Men flänga dit för att äta och sen
dra hem. Känns inte upphetsande.
Så det blir inte roligare än att vi bokat bord på harrys kl 20.

......Det står i mitt horoskåp att kvällen kommer bli bättre än förväntat.
Jag sitter här med väldigt höga väntningar med andra ord, typ. ......

Alexz jourtelefon Ab.

Jag är och har nog alltid varit den kompisen man kan ringa 24/7. Jag svarar alltid i telefon och är alltid tillgänglig när en kompis ringer och är ledsen (självklart när de är glada oxå!) och behöver prata. Jour dygnet runt. Det är väl egentligen det minsta jag kan göra med tanke på alla timmar de får lyssna på mitt grubblande dagtid.

Som inatt, en vän ringde kl 03.20 och va uppgiven.

- Sover du? Förlåt om jag väckte dig.
- Typ, Är du ledsen? Vad har hänt?

Och så var det igång.

Va bara att snällt försöka somna om kl 04.30.
Anyways så tycker jag om att vara vännen man alltid kan komma
till oavsett vad klockan är.


Bio agaaiin.

Varför är alla så anti yesman, jag vill ju se den! :´(

....Så det får bli Wallander istället med Anna.

 


Koseligdaag.

Vart tog denna dag vägen då? Lunchen på degernäs va ljuvlig. Fiskpanetter, potatis och dillsås. Min absoluta favourit under skoletider :) Frusen som tusan på vägen hem, tänkte åka hem å krypa ner under täcket. MEN så föreslog någon en fika (För en gång skull var det inte jag! hehe) och jag bangar ju inte såklart! Funderade på bio & bowling ikväll. Men sketna Karlskoga stänger såklart bowlingen redan kl 20, en fredag? Whatafuck.

Å nu har jag bokat in oss på yoga Bellus & Anna. Äntligen, efter allt tjat :)
Å på måndag blir det easyline kl 10.00 på träningslagret.
Nya träningsmetoder. Alltiid kul.





Den här låten åker med till gymmet imorn!
Finns det någon som INTE tänker på Victoria secret kroppar när ni hör den??

Have to....

Hær masse kjedelige greier og göre idag.

- Boka tid för akryl inför my birthday.
- Boka bord harrys efter kl 15.
- Make a serious business call.
- Betala räkningar.
- Lämna tebax böcker till komvux.
- Styra upp planer för kvällningen.
- Boka in träff med Farmor.


Catchiing up.


Hann knappt ställa ner väskan innan jag var på väg igen. Ner till melkers för att mötas av hela tjejgänget. Så glad man blir då :) Glad att alla hade tid för en gettogethers. Händer alldeles för sällan. Alla är upptagna med sina egna liv. Därför det är SÅ uppskattat med såna här sammankomster. Tiden räcker inte riktigt till för att hinna uppdatera sig i 8 tjejers liv på en och samma fika.

Imorn bitti ska mamma och jag till gymmet. Ska köra stenhårt i minst 2h, Längtar konstigt nog efter att bli svettig. Efter det blir det iväg till degernäs och äta lunch med flickorna mina. Oj, va glad jag är över att jag har mina vänner Å att vi har massa trevliigheter inplanerade i helgen. Vi måste bli bättre på sånt. OK? 

Home sweet home.

Jag är hemma i mitt KÄRA Karlskoga. Tjooho!

Å min födelsedagsklänning låg här å väntade. Den är perfekt!
Min födelsedag kommer bli underbarast!
Nu fika med Anna, Bella, Ingrid Å Carolina. Happpy!!

That´s what the big city is all about.


 


 

Jag är totalt nerkärad i den här staden. Den har allt man kan tänkas önska sig från en stad. Älskar älskar älskar allt! Efter att ha promenerat omkring i en stad i 3dagar hittar man det mesta.Va på väg till gymmet vid 10.30 imorse men hittade så mycke trevliga parker och annat fint att titta på. Så efter att ha myst omkring nere i hamnen så hittade jag ett friskis&svettis gym. Tyckte dock att det va onödigt att betala 150kr för att dra i lite maskiner när jag redan varit ute på en 2h's promenad. Så nu har jag dokumenterat vart alla mysiga sushibarer, biografer, gym, shopping, cafeér, parker och andra sevärdigheter ligger. Älskar att man kan komma på kl 23 en tisdag kväll att man vill ta en fika. Gick iväg igår kväll, killarna ville ha öl och jag cappuccino. : )) Hängt på ett asskönt ställe som heter Dattera til hagen. Har varit där förut å det kommer förmodligen bli fler gånger. Man blir nästan chockad när man hör norska.
SÅ mycke svenskar är det här!


 Det känns som om jag går omkring och har semester här bara. Typ en shoppingweekend någonstans. Å det skulle man väl kunna kalla det ;) Allt känns så väldigt "utomlands" här. De har ett utbud här som jag tidigare bara sett i NY. Vart jag än vänder huvudet är det glass/cheesecake/smootiebarer. Men jag är strong, Dag 14 utan candy! Känns bra. Just nu känns det som om jag aldrig kommer äta godis igen. Får se hur det blir med den saken, hahaa!. Och Meny är fortfarande den bästa mataffären jag någonsin varit inne på. De har salladsbarer och fruktbar där man gör det själv å betalar i lösvikt. Sverige borde inskaffa det på en gång! Eller så är det bara jag som inte är van vid STORstan. Ganska idiotiskt att jämföra Karlskoga med Oslo. Önskar att jag kunde dela på mig och leva två liv. Om inte annat ta med alla mina homies hit. Fan va skojs vi skulle ha.


Men semester eller inte, man tröttnar ganska fort på att springa i affärer hela dagarna. Nu längtar jag hem igen =))

Fredrik åker till Hemsedal ikväll och jag åker hem imorn efter lunch.


Så ..Anna, Du & Jag kl:18 på Melkers imorgon! Wiiiiee.


Once it down written, it´s of my mind.

  

Min nya tröja jag shoppade igår, Love it! :-))

Jag är splittrad. Känns som att jag gjort det här förr. Bott i storstan ensam. Det va Göteborg och det var en mycket deprimerande tid i mitt liv. Vad spelar det för roll om café, shopping, krogutbudet är toppen om du inte har någon att gå till alla de här ställena med? Jag vill verkligen bo i Oslo (nån gång!) staden är perfekt på alla sätt och vis, lägenheten är superbra den med! Nära Å fräsht å stort. Men det känns alldeles för ensamt. Jag skulle ju göra det här tillsammans med någon. Jag lovade mig själv en gång i tiden att aldrig mer flytta någonstans ensam. Jag skulle verkligen kunna få det hur bra som helst här. Allt finns ju. Men mina nära och kära fattas mig, å då vet jag att jag inte kommer bli lycklig :) Att åka till Oslo och jobba skulle ju bli Jenny´s och mitt äventyr. Jag skulle ta "leva livet" till en annan nivå. Mellan jobben skulle det bli party, shopping å mysiga caféer och vi skulle spara till resor och skönhetesbehandlingar. Men nu är inte Jenny här och vad ska jag då göra här? Helt plötsligt blev Leva livet raka motsatsen. För det första har jag ingått nykterhetspakten med mig själv och like i said, i´m alone. Jovisst, Fredrik är här. Men han går inte att jämföras med en tjejkompis att snacka skit med, ha vilda utekvällar, ta 3h´s fikor med Å sitta på frissan ihop med.

Nej, nu blev faktiskt ingenting som jag tänkt mig/planerat. Och jag vill fortfarande Leva livet, jag vill inte bli seriös med jobb och grejer. Jag är inte i en sån period i livet just nu. 2009 skulle ju bli ett toppen år. Å minsta lila känsla som känns fel så vill jag inte go on with it.... Om man inte vill någonting så ger man ju inte 100 anyways. Min kropp är i Oslo men mitt hjärta och hjärna är always i Karlskoga med familjen min. Hm, det hela blir inte hellre bättre av att inte kunna prata med dem där hemma. Ingen hemtelefon, kommer inte in på något oskyddat nätverk och att ringa från mobilen å prata om såna här stora saker skulle bli tokdyrt.


Så länge jag inte vill det här till 100% så kommer det aldrig bli bra. Då anstränger man sig inte för att göra det bästa utav det. Dessutom känner jag mig själv, jag är rastlös. Å att på börja någonting som inte känns bra from the start kommer bara sluta med att jag packar väskan å drar hem. Samtidigt måste man väl ge allting en chans. Så jag tror jag testar att pendla ett par gånger. Oslo månd-tors & Hemma Tors.kväll -Sönd kväll. Svårt att motivera mig till att jobba,jobba,jobba när det inte är va det jag ställt in mig på!


Jag borde verkligen sluta tänka, min hjärna kommer vara utsliten vid 25.


Förövrigt, har skickat in en jobbansökan till mitt "drömjobb". Det är min biljett SÅ jag håller tummar och tår nu kan jag lova :))))


AMEN.


Alexz goes ungkarl..

Jag är på plats som ni ser! Det är jag, Freddan å Johan som bor tillsammans. Dessvärre jobbar de 07-19 varje dag så det är bara att sysselsätta sig själv. Jenny, i want U here! :-) Det är fan inte bara att bo med karlar heller. Fredrik tror att jag ska leva som han gör. På ostbågar, potatissallad, beasås, Öl & Cola. Hm! Som tur är skickade han till mig lite pengar tills mina egna kommer(förhoppningsvis imorn!), jag sa till honom att bara ge mig nån hundra lapp annars kommer jag tröstshoppa upp pengarna i brist på annat. Han sa något om att ta ansvar MEN det glömde förstås jag bort i första affären jag kom in i. Kom ut med en påse, så glad så! haha.

Det är hemskt att isolera sig från omvärlden på det här sättet. Inget internet å ingen hemtelefon som jag kan ringa å tjöta från. Höll på att dö av bloggabstinens under gårdagen. Så nu sitter jag på internetcafè precis runt hörnet från lägenheten.

Igår efter pojkarna kom hem från jobbet slog vi på Benjamin Button filmen som de gör reklam för å som jag även hört en del om. O shiit. Vacker film! Älskade den! Det tog ungefär en kvart innan de andra snarkade. Jag låg dock stenad framför filmen i nästan 3h. Länge sen jag såg en så fiiin film. Brad Pitt är inte the man of dreams i vanliga fall men tillsammans var
dem så vackra. Ni måste se filmen omedelbums! <3

Sen var det dags å krypa till koja. F ville inte låta mig ligga överst i våningsängen först. Han drog något dåligt skämt om att jag inte är stabil på andra våningen, hahaha! :D Känns lite som att sova på hostel, (Angelica, minns du den rangliga våningsängen i Paris??) Efter intervjun igår blev det inte mkt mer vettigt gjort. Låg å läste norska FHM och funderade på om jag skulle äta makaroner och köttbullar eller stuvade makaroner och köttbullar. Hard coice alltså!

      

Kändes som om jag skulle till skolan när jag trippade iväg till intervjun med
min dator på axeln, haha.

Posering a là grass.

Förlängningen gjorde att jag missade bion.
Det är tydligen inte meningen att jag ska se yesman.


Här ligger jag och fotograferar mina "gräsliga" trorsor från Victoria secret. Eller om jag ska va ärlig njuter jag mest av min underbara säng med tanke på att det kommer bli typ, tältsäng nåra dar nu. Men jag är inte kräsen, kan sova vart som helst. Försöker även packa, varje gång jag ska någonstans ser det ut som om jag ska vara borta en livstid. Försöker klara mig på weekendväskan, det går sådär alltså



Blir lika förvånad varje gång jag ser mig själv from behind.
Ny tatoo? Nja... Suttit där i sådär 7år.


HöööckeyOutfiit.




Länge sen jag bjöd på en halv oufit så här har ni en.
Nu är skjutsen här, Ciiiao!

Tillbax till högstadiet.

Hade egentligen en inplanerad skridskoåkning och korvgrillning idag :) Men vädret tillåter inte riktigt. Så, det blev som sagt sushi till frukost. Å nu drar jag snart iväg på hockey med Freddan, Mr M och Anna. Nostalgi or what? Det har spanats många timmar i den där ishallen under högstadietiderna. Idag är det mest sysselsättning dock.

Önskar att denna söndag hade lite fler timmar. Så jag kunde hinna med Farmor, bowling, cappuccino, träning Å yesman. Men ibland får man skära ner å prioritera om :-(


Att det ska vara så svårt att ta tag i packningen. Förnekningsstadiet?

Time to pretend.


Har utsatt mig för 2h mobilstrålning. Sunt å sådär på morgonkvisten. Får passa på att prata i telefon nu för i veckan kommer det bli DYRT att svara på mitt svenska nr. Hur ska jag klara mig ; ) Datorn, träningskläderna och lite böcker åker med till Oslo imorn bitti. Å jag ska leta upp första bästa gym på måndag efter intervjun. Sist jag bodde i Norge(Tönsberg) och jobbade hade de världens fräschaste gym, helt nybyggt å lyxigt till den mildaste grad. Lite nya maskiner och klasser är såklart motiverande. Hoppas på att hitta yoga.

Ställde mig på vågen nu, å jag står på enligt mig min idealvikt. 55kg. Magen är platt å det känns bra. Men det är som jag sa till Emma nyss i telefon. Att gå omkring med platt mage är ungefär som att ha på sig nya underkläder fast man inte har pojkvän. Det är ju bara jag som ser det anyways. Hm, är inne på min 11:e dag utan godis. Som jag sagt, ger jag mig fan på någonting så blir det så. Karaktär´n sviker inte än på långa vägar.

Nu blir det ner till sushin för lunch med Anna.

Doitgood.

Se så kreativ jag varit idag. Knåpade ihop lite armband. Hade berlocker och läderband liggandes. Somnade klockan 06 imorse. Hade mycket tankar som virade omkring i huvudet innan chockbeskedet runt 04.30. Såklart fick jag ännu mer tankar efter det... Trots sömnbristen pallrade jag mig upp till gymmet och tills nu har det fikats i vanlig ordning. Nu ska jag kö lite hemspa inför kvällningen.
Puss & ha en trevlig lördag.

 

Det är inte rättvist.

Det måste ha varit meningen att jag inte kunde somna just i natt.
För att finnas här för dig min vän.
A, jag tänker på dig. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag känner med dig. Som jag sa, jag finns här 24h/dygnet, ring mig när som helst du behöver! :`(

Ingen förtjänar det och allra minst du!.
Ni som är kvar får stötta varandra så gott det går.
Jag vet att du är stark gumman.

Miljoner tankar och kramar.

Up for it.


Plöjjer igenom The hills denna fredags(natt).... Överskottsenerig. Det blev inte mycket mer spännande today. Försöker liva upp stämningen lite by phone but no luck. Vill bara att det ska bli morgon så jag kan ge mig iväg till gymmet. Energi va det ja :)) Catch up fika med Pernilla & Anna after that.

the rest of the night is still unwritten...

Törr't.

Vet ni? Jag har fått tag i DEN klänningen. Den jag verkligen ville ha from the start ; ) Födelsedagen kommer bli wunderbar. Jag å tjejerna ska ha middag på harrys med utgång å bara mysas. Skriv upp 31a januari flicks.

Har varit på den längsta fikan i mitt liv, det slutade aldrig anlända vänner. Så den bara fortsatte och fortsatte. Kan dock inte tänka mig ett bättre sätt att tillbringa fredagseftermidda'n med. Precis kommit innanför dörren här. Å nu blir det iväg å handla mat med mamma, det är en barnfrihelg så bara hon å jag. Let's dance ikväll med blondinBella, haha? Nja, så torra ska vi väl inte vara. Men dyker inget annat upp så...

((Congrats till förlovniingen Patty.)) <3

Timing is everythiin.


Min mage är stenhård å resterande muskler värker. Här va det trääningsvärk ja. Har tagit ut mina arma muskler de senaste 3dagarna så jag förtjänar att ha lite känningar. Måste passa på å utnyttja träningskortet nu. Har fått en intervju med adecco på måndag kl 10. Så då ska jag infinna mig i Oslo. Mja, så mycket mer än det vet jag inte. Ska iallafall infinna mig, få lite mer kött på benen. Se hur läget ser ut med jobb så får jag se om jag åker hem efter intervjun. Annars åker jag hem med de andra "pendlarna" på torsdagen. Får se vad som händer : ))

Att bli roomie med typ .....4 killar? En tjej's dröm, lr inte.... Ungkarlslya. Hu.

Get u´r shit together.


Det är mindre än 3vec kvar till min födelsedag. Det är första dagen jag faktiskt ser fram i mot det, trots att jag fyller hela 23 years OLD. Först kände jag det bara som ett tvång att gå ut å bli full. MEN nu har jag bestämt att det ska bli en städad men mycket trevlig kväll. Det är ingenting bestämt. Men jag vet att jag ska ha en helt faboluse dress (har dock inte hittat den ännu) egentligen vet jag exakt vilken jag vill ha. Men tror inte jag har tid att åka till sthlm bara för att leta upp just den klänningen. SÅ jag måste hitta en annan. Anyways, ska jag vara gorgeouse. Hoppas mina nära och kära kan avara lönelördagen med middag och sen utgång (nyktert!) with me(?) Jag är egentligen up for anything bara det är liite fancy. OK?

Just det ja, iomed mitt godisfrialöfte som löper fram till 1 Mars (till och börja med) har jag även bestämt mig för att vara nykter tills dess. En nykter 23års dag, det upplever man bara en gång, riight? Vill ha kontroll över kropp o själ :)

Avgiftning på socker å alkohol, hiiit med vuxenpoängen förtusingen.

SnabbVisit.

Med 3 par sockor i så funkar det ju faktiskt med storlek 40. Hehe! Någonting kreativt måste man ju försöka styra upp : )) Näset va dock igensnöat så det fick bli uterinken på nobel. Funkar det med. Å att komma hem till mammas nygräddade pannkakor kändes rätt mysiiigt.


 

Still waiting....


Satt här och frågade mig själv var min vita häst å riddare var någonstans. Å så dök den uppe likt ett nytt avsnitt med Gossip girl, känner nii min glädje? Jag avbröt förtusan mitt bloggpaus bara för att visa er min glädje över ett HELT nytt GG-avsnitt. Det är de små sakerna som gör det. Å ett nytt avsnitt av desperat finns det oxå. Mitt liv är för häärligt. Att man kan glädjas åt såna små ting.

Förövriigt är jag på nytt född idag, Melkers (mitt andra hem) har återigen öppnat. Startade morgonen med en cappuccino med chokladmint, Mm. Och en aftonbladet i handen, Pensionär varning men uj va härligt.

Å annars har det väl inte hänt så mkt mer. Lagat lite fläskpannkaka, kollat film efter film efter film..... Sovit lite, gymmat lite, sovit lite mer... Fina dagar det.

Nu ska jag tråna efter min Chuck Bass.
XOXO.


Stop torturing me.


Det får bli bloggpaus för mig på obestämd tid. Kanske en timme, kanske en vecka.

Idag är det praktiskt taget varmt ute, det blir lååång promenad för å rensa tankarna.
Vet inte när det kändes så här senast å orka skriva om massa menlösa saker här i bloggen bara för att ......

CupcakePussar til next time : )


  
  Det är laata dagar som svartiing.

Plötsliigt händer det, något.

Karlskoga tog mig precis på sängen. Medans jag sitter här å klagar på vilken småstad vi lever i. Så visade det sig att Don and the mob spelar på statt ikväll. Statt, på en måndag? Nog för att tanken på statt ger mig rysningar just nu.
MEN lite biljard, mat på (NYA!) Mr James och sen lyssna på skön covermusik hade faktiskt inte varit helt fel ikväll.

Problem 1, - Fattig som en kyrkråtta.
Problem 2, - ALLA är sjuka = inget sällskap.

Så det blev tydligen inte mkt trevligare än såhär denna måndagskväll.

Nomore söckerpuss..?


Gah!!
När jag äntligen tog mig ur soffan å drog med mig Bella för en fika. Ja, då är det såklart stängt. Klämdagar/rödadagar kan härmed ta sig i röven. Dels är paris stängt för renovering i 2vec (kunde de valt en sämre tidpunkt?!) och Melkers förstörde just min kväll genom att stänga kl 15. Eh, vad gör man? Det ända alternativet va helt plötsligt donkan, hur tragiskt är det att behöva sitta där å dricka te. Fy! Så här sitter jag igen i en alldeles för liten stad. Som just nu även är för jävla kall så man knappt kan andas ute. Myspartner någonstans? bowling, biljard, anythiiiing?

Å lillasyster sitter i sitt rum och sjunger, allting är så triss och tråkigt.
Kunde inte hålla med henne mer!

Vetja, om jag ska ladda hem alla The hills avsnitten.
eller Forrest Gump kanske..

Nu vet jag.

I´v got a plan.

Jenny, svara i telefon! Jag har lyckopillret for are future ;)

Say YES to life.

Hahaha. Måste verkligen se denna! Jim Carrey kan ju inte misslyckas. : )



Förövrigt, sitter å kollar på
apple.com på kommande filmer. Massa skräck, det gillar ju jag ; ) Dessvärre är jag ensam hemma å vågar inte ens titta på trailern utan att hålla för ögonen. Fredag den 13e februari kommer det en ny
"Friday the 13th" ut. CreapyCreapy!

Need sunlight.

Nu ska jag (Läs, snövit) och Jenny åka iväg till gymmet och trimma till oss. Å direkt efter blir det solariet. Vill ju inte sola egentligen, Men vill inte heller behöva skrämma bort människor med mitt snövita ansikte : )

Lakritspuck.

Ligger å sniffar i mitt hår. Det luktar sådär nyfärgat å fräscht.
Dessutom har det blivit mjukt å lent som bara den.




Det här är det jag bjuder på in this moment. Tycker redan bloggen kryllar av bilder på mig. Nån måtta får det allt va ;)


Goiing blackhead.


Inte en själ ute på gatorna. Kan bero på att det är 15 minus ute. Jag tänkte ju ta en promenad i det fina vintervädret men det skulle kräva dubbla långkalsonger. Åkte istället och köpte mej lite hårfärg och vänter på mammas lasange. Alla andra verkar har gått i ide eller ligger hemma å är sjuka. Bara jag som är frisk som en nötkärna. : )

Today i´m going svartskalle.
Livet är roligare som sån, haha!

Lugnagatan.


Det blev en lååång fika, sisådär 3h. Trevliiigt! Å jag kom lagomt hem till mammas fiskgratäng, Loove it! Dock blev jag bra trött efter maten nu så jag ska lägga mig å kolla en film å tat lugnt. Sen blir det bio ikväll : )))

Bah, tittar på den vackraste filmen som finns. Man kan inte bli annat än kär när man ser den. Blir Så glad på nått sätt <3 Känner igen mig i så många konversationer att det är läskigt. Alla scener tar mig tillbax till ett eller annat minne. Älskade film!
Gissa vilken?

Året som gått.

Årets värsta: Velande, otajming
Årets bästa: Resor
Årets jobbigaste: Bristen på känslor.
Nya platser: Nice, Cannes, Lugano, Paris, Las Vegas, LA, Mallorca/Magaluf.
Årets Vackraste: Paris
Årets impulsiva: Europa trip by car, Tatuering nr 3.
Årets galna: Stratosphere tower's karuseller.
Årets favvo weekends: Sthlm/Gbg/Kusten med M, Barcelona med Lingan.
Årets Nykomlingar/ Älskliiingar:

       

Årets nödvändigaste: 90dagars rehab.
Årets pinsamma oskuld: Fyllecellen
Årets bok: En sorts kärlek, Kvinnor som tänker för mycket.
Årets nyttigaste: Datakrash.
Årets ekomoniska: Klippa kreditkort.
Årets vuxenpoäng: Jag dricker cappuccino, sover med släkt lampa.
Årets ovuxna: Flytt hem till mamma.
Årets komplicerade: Kärleken.
Årets frustrerande: Långsinta människor & besserwissrar.
Årets panik: Att bli äldre.
Årets populära: Babyboom bland vänner.
Årets finaste: Återföreningar.
Årets sämsta minne: Midsommarafton, nyårsafton.
Årets mest använda ord: Psykbryt, sinnes, do it, älskar't (löve it) 
Årets smeknamn: Guppygroda, Chockladbrownie, mysmonster.
Årets favvo: Sushi
Årets chock: Att jag klippte page.
Årets testade: Hultsfreds festivalen.
Årets beroende: Läppglans, underkläder, strawberry cheesecake glass.
Årets annorlunda: Korvgrillning, skogspromenader, bakning, båtåkning.
Årets nya innebörd: VinFredagar.
Årets snabbaste: Franska rivieran ---> Stattshotellet på 33h med bil.
Årets chock 2: Nyfunna kusiner. Världen ÄR liten.
Årets bästa årstid: Sommaren
Årets sämsta årstid: Våren
Årets otippade: Alexz börjar plugga.
Årets mindre otippade: Alexz hoppar av plugget.
Årets testade: Koreansk mat.
Årets minskning: Godis å alkohol.
Årets mer: Träning.
Årets grupp: The killers, Takida.
Årets besatthet: Gossip girl.
Årets göraslut låt: Erik Hassel.
Årets efterfest låt: Cocaine.
Årets jobb: Degernäs, Statoil K-hamn, Guldfynd, Melkers.

Lite bilder från 2008:

                          

Plus Usa resan och december månad men dem bilderna såg ni ju så nyss : )

Här är resumen från 2007, lite kul att gå tebax i tiden.

Guten Morgen

 
Alexz is still korthårig. Känns som att det sett ut såhär i evigheter. VÄX ; P

Jag blev precis väckt. Fika med Jenny & Anna står på schemat today. Mysmys. Känner mig lite små seg nu dock, somnade 03.30 i natt av någon konstig annledning. Förmodligen för att jag sov en timme på kvällen. Surt sånt där : ( Låg å pratade i telefon vid 01 när jag hörde att det började pipa ute i köket. Gick å kollade å såg att frysen stod helt öppen. Buhu, jag som är mörkrädd fick sova med datorn på som lampa å sällskap. Jag hoppas det va lillebror som va uppe å gick i sömnen så det inte va något annat konstigt :-S


Fredagspyssel.

Många bollar i luften ikväll, men ändå lugnt å skönt. Plippar på datorn samtidigt som jag klistrar in alla bilder från franska rivieran å mallorca i sommras å i bakgrunden går sagan om ringen på tv. Gör ni andra nå vettiiigt?

 


Imöra hoppas jag på twilight, måste se vad alla snackar om : P

Back on track.


Ska snart ner å ta en fika med Emma & Carolina. Det är ju vardag idag. Trött på alla röda dagar hit å dit. Dags att styra upp vardagen igen efter alla festligheter. Jag är dessutom inne på min andra godisfriadag av 2mån. Har inte känt av något sug eller ens en tanke på sötsaker så det här blir ingen match ;) Förövrigt så hade jag gått ner 2kg sen igår. Fick hm katalogen idag, ville ha ALLA bikinis. Funderar starkt på att köpa 10st och dra iväg till Bali, omedelbums!
Nån som är sugen???

Mja, det va väl alles for now.
See Ya later.

Reflektioner.

Den värsta frågan jag vet är när någon säger - Vad vill du med livet? Det är den ända frågan som för mig är omöjlig att besvara. Jag vill alldeles för mycket. Men jag vet inte nånting jag kan tänka mig resten av livet. Hittar man rätt någon gång måntro? Precis som min far va, är jag rastlös så det blir jobbigt ibland.

Mamma satt och tittade på mig nyss och sa, gu va du är lik din pappa. Han såg oxå lättsamt på mycket och trodde han var odödlig. Och du såg ju hur det gick för honom. Han hade blivit spådd en gång i sin tonår. Spåtanten hade sagt att du kommer leva ett långt liv OM du överlever alla olyckor. Men det gjorde han inte tyvärr. Hade han varit vid liv idag hade han stängt in mig i samma sekund som jag tog studenten. Hade han varit i livet hade jag även varit nykterist och oskuld.

Skjutit upp Oslo en vecka, dels för att jag är invalid i ryggen så jag kommer inte kunna jobba. Men även för att jag blundat lite för flytten och nu känner jag mig sjukt stressad över alla jag inte träffat, packning, saker jag måste göra osv.

Så va det fredag. Trevliig helg på er!!!


God fortsättning...




          

Å sen dem som va livrädda för att hamna på bloggen :p

  

Please, forgive, forget and laugh.

Så jävla typiiiiskt mig, jag å mina fyllor. Den ena värre än den andra.

Idag vill jag inte leva, på riktigt! Snälla, jag gör vad som helst för att få gårdagen ogjord. Framstod som nån jävla psykbrud. Skjut mig : ((

Update: Är hemma hos Björn och städar efter gårdagen. De andra ligger å sover... Tider står stilla, panik. Ångest. Hoppades att städningen skulle lätta på ångesten och få tiden att gå. Men ikke.