My second home.

Jag är återigen på plats i Oslo. Är inte riktigt som vanliga människor som jobbar på veckorna och åker hem på helgerna. Kör tvärs emot jag : ) Hade inte direkt något alternativ heller för den delen. hehe.

Har annars haft en trevlig visit i mitt kära Kga, trots vädret! Vart i helskotta håller sommaren hus?? Jag hoppas den innfinner sig i Augusti då jag har lång-helgs-ledigt hela månaden, Jag vet någon som ska acta semesterfirare med start från PIP (Karlskoga´s egna lilla festival för utomstånde som inte vet....) Sommarens höjdpunkt för en annan =p

Veckan har beståt av träning, luncher/fikor med flicker´a, babysitting, promenader med söta vovvsingen Diva, Middag & utgång med gänget =))

Hade det inte varit för att Bellis håller mig sällskap i Oslo i helgen hade det känns bitter´t att vara tebax. Ska jobba idag kl 11-18 sen är det Middag på fridays med Bella, Rickard & Freddan, sen vidare till lektern för mina favvo sorbedrinkar. Mm Mm Mm...


De omtalade drinkarna, frozenDaquiries Å min favvo sjoklade i Norge´t : ))


Lite shoot´s, vin å drinkning på Jack före onsdagsklubben.

 
Myser bort baksmällan på Bellis balkong å höpper sen på tåget till Oslo. Typ...

En dag a lá charleswood...Slår upp ögonen till en klarblå himmel. DET är grejer det ; ) tog med grannens lilla Diva på en tur till näset. Möte upp Jenny, dock alldeles för rastlösa för att sitta där halva dan å uggla. Fick bli fika på Som hemma med Lingis. Å så hann man vara rastlös sisådär 15min innan man var på G nånstans igen. Ska besöka solariet och sen drar Jenny å jag å pumpar. Så redo man kan bli för en middag med tjejerna på Jack och sen Onsdagsklubben. (.... sista förövrigt?)..

Nu ska jag dra en mangosmootie innan jag walkar iväg..

Little miss shy :")

Faktiskt! Vet inte om jag bara ska kö på som ingenting har hänt lr om ni vill ha feting update från min frånvaro??

Skriver på i nutids-form så hojtar ni till om ni har önskemål. Kanske borde marknadsföra min bloggstart lite så jag slipper "prata" på för döva öron. Kan ioförsig va skönt med lite testblogging först, känner mig som sagt lite shy.

Något som är säkert är iaf att min underklädsmani inte har försvunnit. Under gårdagskvällen i mitt barnvaktsittande så klickade jag in mig på hm´s hemsida. Å där hade det trillat in nyheter, underklädsnews, that we like =) Å nu är 6 set på väg hem till moii. !!

  

 

Då kör vi...

3mån och 18dagar utan bloggning, inte illa alls! speciellt inte med tanke på att jag lagt ner svett, blod å tårar och ett X antal timmar om dagen på min lilla nätdiary. :) Paus eller inte. Nu är jag här....


Har under denna period varken bloggat eller läst andra bloggar. Kom till en punkt att jag tyckte bloggen kändes som ett krav, hängde liksom på mina axlar som en börda. Som ett måste att uppdatera så fort det hände något. Å så ska´re ju inte va. Ska ju vara roligt, vilket jag 99% av tiden tyckte... Lite va även att jag inte hade något som helst privatliv. Där har jag förstås bara mig själv att skylla eftersom jag själv valt att vara väldigt öppen och personlig. Det är ju sån jag är även i verkliga livet så vet ju egentligen inget annat :) Tänkte väl köra på som vanligt här, kanske lite klenare med updates så här i början. (Kommer jag ens ihåg HUR man bloggar?? haha) Känner mig som en oskuld igen. Men är väl som att cykla i guess? ...

Kommer förmodligen att bju på lite bilder å dylikt från de månaderna som passerat. Då å då. Men det här får bli it for now.
Håll utsikt efter nästa inlägg lr skit it...