Lång arbetsdag ;-S

Äntligen lite tid till bloggen. Såklart ringde dem från adecco 8 imorse, svarade inte. Ignorerade även deras andra samtal. Typ 10min efter hör jag att det knackar på ytterdörren? innerst inne förstod jag att de va dem, men fortsatte att ignorerna. Fortsätter knacka och tillslut även på fönstret, fanns inte så mkt annat att göra än o öppna dörr jävel. Visst var de arb.givaren alltid och dem behövde nån som kunde jobba på Rema 1000 (mat affär) va bara att hoppa i kläderna o in i bilen. Mina axlar är lagomt sletna efter 9h i kassan. mad Finns det nåra värre arbetstider är butikernas? Jobbade 9-18.30 idag. Hela dan är ju borta? ångrar nästan att jag tackade ja till imorn o torsdag med. Samtidigt är det ju sista 2dagarna och pengarna kommer vara riktigt uppskattade framöver. Men jag ska säga att jag inte kan jobba lika många timmar på torsdag. Vill va något sådär utvilad när vi ska köra till Sverige på natten. Plus att lägenheten ska va skinande ren och allt packat o klart. ;-)) Hem ljuva hem.

rema 1000



Kommentarer
Postat av: Angelica

Men egentligen, FÅR man verkligen sitta så länge i kassan?! Fast det kanske skiljer sig mellan olika länder och så. Men jag vet när jag jobbade på Coop brukade jag ha pass på 8-10 timmar i kassan, sen när jag pratade med facket sa de att man max fick sitta 4 timmar i sträck och sen måste man få göra nåt annat. Samt att kassatiden högst får vara 80% av den totala arbetstiden. Tänk om jag vetat det när jag började jobba där..

Iofs kan det nog även skilja sig mellan olika fack. Tydligen sitter de 12 timmar om dagen på vissa andra Coop. Du store, säger jag bara..

Men asså, kommer de tom. och knackar på i ens bostad??! Snacka om noll privatliv man måste ha när man jobbar genom adecco :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback