The party is in me.

Det va nästan lite skönt att slippa ligga på beachen idag. Istället blev det en sväng till Kinan. Sen började folket patrullera till systemet, idag börjar ju kalajset gott folk =) Själv har jag redan inhandlat det mesta inför 4dagars partyt. Tur va väl det, fick acta bärhjälp åt Pillan nämligen.



 

Operation pågår...

Missade min tid hos disktriktsköterskan så då får man leka doktor hemma i vardagsrummet. Satt med alla möjliga verktyg igår kväll när det åskade som värst. Kändes som rena skräckfilmen. Men det tar sig....



Man kan åstadkomma mycket med en Putteiparken nål å en sax. Ont ont ont.

 
 



20års kalajjs!!

I lördags blev det Barbeque på Anna`s altan. Maten satt finfint å till efterrätt bjöds det på cheesecake glass. Å strålande väder, kunde inte bli mycket bättre faktiskt :) Sen vet vi ju att det alltid blir missöden på fyllan men det är sånt man får ta. För en gång skull va jag mer nykter än onykter, otroligt skönt att komma hem å lägga sig i sin egen säng, ensam å utan att det snurrade i huvudet när man blundade. :))



       




Vad trodde du?

Om du inte fanns skulle allt vara jävligt bra. Så dra dit idioterna växer :-[

The truth about diamonds.

Det är lugna dagar på jobbet när termometern står på sisådär 25-30grader. Vem fan vill springa i affärer när man kan åka ring å sola liksom? En annan står inne på guldfynd å provar ringar. Allihopa passar mina fingrar så bra, hehe :) På bilden nedan kan ni se en riktig vigselring, mitt finger va värt hela 44.000kr på det kortet. Personligen tycker jag absolut inte den är värd dem pengarna. Men iaf, det är sånt här jag sysselsätter mig med när ni ligger på stranden.



Varför är det så?


ABC-data ringde mig igår å sa att det förmodligen är moderkortet som är trasigt. Vilket skulle kosta 1000kr. Det är det ju värt än att behöva köpa en ny dator tyckte jag, men då skulle det även kosta 1000kr för att byta ut det. Fine, byt skiten. MEN så va det inte SÄKERT att det va moderkortet, nehe? Kan ni kolla upp det då? Ja, men då kostar det typ 1500kr. Kidding? Dem skulle iaf ringa Hp å höra fall man på något sett kunde förlänga garantin och i annat fall skulle de ringa å höra om det ens fanns något moderkort kvar till min dator. Hej, den är 1½år?

Som jag har nämt tidigare så är det faktiskt nyttigt för mig att komma ifrån spacevärlden. Jag fyller dagarna med viktigare saker å jag slipper drömma mig bort till shopping sidor där jag skulle kunna göra över med årslöner. Å är det inte väldigt typiskt att både mascara å puder tar slut när det är som tommast i plånkan, lr kontot lr vart man nu förvarar sina cash. I höst ska jag satsa på prylar. Smycken, inredning, bil(?!) etc... Först ska jag bara hitta ett RIKTIGT jobb.
Bye bye alla ströjobb, trött på er sörrni.


Fast Guldfynd is staying, vill ju inte förlora personalrabatten på alla vackra guldringar :)


Ljuvligmorgon.


Det va på tiden att man fick en riktig frukost. Vilket för mig idag bestod av tekaka med leverpastej. Å så min kära oboy. Ett tag va oboy the one and the only bakisdryck för mig, vet inte riktigt när jag kom av mig egentligen =-)

.Fukking.Snyggaste.Ever.



Animalplanet.

Det har varit förfärligt mycket hundar lr djur över huvetaget om jag ska vara ärlig i mitt liv senaste tiden. Personligen är jag en hundälskare, mamma har alltid varit för katter. Här är iaf lillparveln från i helgen, Kärlek! <3


 


Å här under är mammas nya familjemedlem. Måste medge att den är lite söt. Våran katthistory är ganska imponerande. Å på något skumt sett slutar det alltid med att katterna inte har något riktigt namn. Antingen är namnen för jobbiga att uttala, som när jag döpte en katt till Mel Gibson, eller så visar sig katten vara en hona efter att ha blivit döpt till Pelle. Och som idag då, denna lilla kisse som precis blivit döpt till Sessan visade sig vara en karl. Så i veterinärpapprena fick de skriva Mr sessan. Så nu gäller det att fort komma fram till ett bra pojknamn så kraken slipper bli namnlös. Tiiips?


Still want a dog :)

Weekish.

Det blev trots allt en ganska trevlig helg =) En kväll med mitt girlgäng från högstadiet på Redbrick å sen avslutade jag å Bellis kvällen på Melkers, blev dock en kortis iomed att det va loosers night or somethinh :-D Lördagen tillbringades med Moa och sötis hundarna som jag skrev. (Ska ge er en bild ikväll på sötsaken!) Trots att jag va redigt osugen på en stattkväll så får man ju bjuda till, vilket ioförsig slutade hemma i soffan framför OC i slutändan ändå. Men inga tårar fällda för det ;) Söndagen kunde inte tillbringats bättre, åt frukost med my other family och sen blev det filmmys för hela slanten med M.



     
 

När man håller på att go nuts..

Någon sa till mig herrom dagen att man INTE ska äta choklad när man skadat sig för att det fördröjer läkningen. Som om det skulle hålla mig borta? Ne.. har man ingen dator får man helt enkelt ladda upp med godis å plöja i genom en säsong av OC. : ) saknar er mina vänner!

Softishlördag.

Det här med att inte äga någon dator har faktiskt visat sig vara riktigt bra för mig. Jag sitter inte i lägenheten en sekund längre än behövligt, det finns liksom ingenting att göra där. Så fort någon föreslår något är jag klar på 5. Med andra ord tar jag vara på dagarna mycket mer när jag inte häckar framför datorn 10h om dagen. Har de senaste timmarna myst med Faysan å Nicci. Moa är hundvakt åt dem hela helgen så vi har slappat i soffan med lite skräpmat å kännt oss lagomt ostressade. Nicci en 10vec gamal valp, man vill bara äta upp henne :))

Verkligen försökt maila över en bild från mobilen så jag kunde visa er guldklimpen men det vill liksom inte fungera.

Ikväll blir det en LUGN statt kväll, vill inte riskera att RAMLA. Bara tanken på min hand ger mig rysningar!

Mig i ett nötskal! ;-S

Angelica va på besök från Borlänge i onsdags. Vi skulle till Degernäs på födelsedagsmiddag för Patty. Allt va frid å fröjd å champangen flödade. Efteråt vankades det statt. Å som ankis sa, när Alexz & Jag slår oss ihop vet man aldrig va som kan hända. Å här har vi resultatet :


Ser ni försöket till peace handen? haha. Alltid redo för em posè :)

  
Attsingen, jag har ju bilder jag vill visa er! MEN full som man var har man råkat filma 1sek på varje "bild" å då kan jag inte få över dem från kameran. Hade dels på en blodig stattvakt å ett nerblodat entregolv på statt. hoho. Aldrig sett maken till blod!!  


Bortsett från blodet, stygnen å sprutorna så va det en riktigt lyckad kväll =)



              

 

  

När tiden är inne.

Har suttit framför datorn hemma hos mamma å tagit igen förlorad tid.
Det är hårt att inte ha tillgång till internet på 2vec. Man ska hinna läsa alla sina favvobloggars uppdateringar å samtidigt hinna uppdatera sin egen. Å som ni ser har jag bjudit er på sidådär 100 härliga bilder. Anyways, jag börjar få riktigt ont i nacken efter att ha suttit framför dumburken i ganska exakt 10h. Mm, det är minst sagt dags att stänga ner å krypa ner i lillasysters prinsessäng. Så jag avrundar här gott folk! =-)
 
Sweet dreams.

Äntligen! - Här har ni Paradiset.

SER NI? Ser ni vattnet? Helt helt heeeelt otroligt vackert! : )




         


Kan inte få nog av Havet. Totalt såld. Sista bilden är stranden i Cannes.
Resten är Nice.

Schweiz



     

Lugano

   



       

On the road : ))

                        

Kolla in rökmolnet!!! En brinnande lastbil på autobahn :-S

 

 

Lite Gott & Blandat...

                      



Cannes <3

                       


abstinens!

hujjeda! Jag kan inte leva utan min dator. Nu inser jag verkligen hur mycket jag antänder internet till : ) helt handikappad känner jag mig. dock måste jag erkänna att de här dagarna utan datorn varit väldigt fullspäckade, inte en sekund har jag varit i lägenheten. kom precis innanför dörren här efter att ha varit i karlstad å jag sitter nu på köksgolvet och funderar på vad tusan jag ska sysselsätta mig med!? i vanliga fall slår jag på datorn innan jag fått av mig ytterkläderna. hehe. ringde även abc data å de tyckte inte de va något att göra. de kunde rädda allt på datorn, pjuh! Men en ny dator är ett måste. Med min ekonomi? tjena. Eh.. måste ta mig ur lägenheten, får bli en promenad. puss på er!

Hunny i'm home!

ja då ligger man hemma i soffan igen då! det regnar å min plånbok är tommare än vanligt.. Men va tusan gör det när man haft en underbar resa? att min dator krashade imorse gör absolut Ingenting! eh, livet bara stannade upp. alla mina bilder, panik! den är iaf inlämnad så jag hoppas att det inte är några stora problem, fast sån tur har man förmodligen inte! då vet ni iaf varför jag inte överöser er med bilder å multipla inlägg för det är precis vad jag vill göra just nu. :-S puss so long!

Crazy europe tour!!

Dag 5
De senaste 72h har varit som ett ända vackert vykort. Varför kan man inte fånga verkligheten på bild? Jag blir så frustrerad när jag inte kan förmedla allt detta vackra vidare. Ni får helt enkelt ge er iväg hit! Vi har lämnat Nice underbara strandpromenad för lyxiga Cannes. Parkering 24h = 750kr, En natt på hotell 2500kr. Den här gången fick vi leta lite efter något prisvärt och i slutändan visade det sig bli väldigt bra. Vårat hem i Cannes låg mitt i smeten så vi bestämde oss för att stanna 2 nätter.
Ps. Har brännt mig BIG time!

Dag 6
Här med döper jag denna europatrip till Crazy tour! Jag tror nämligen vi slagit världsrekord, jag vet iaf att jag har gjort det. Nämligen i att förflytta sig från en plats till en annan på snabbast tid. Mitt måtto sen ett tag tebax har varit Att uppleva så mkt som möjligt på så lite tid som möjligt. Å skoja inte att det varit en intensiv vecka.

Dag 7
Sitter nu på färjan mot Malmö, vilket innebär att vi kört oavbruttet från kl 15 (tis e.m) till idag ons kl 9.00. Vi satt där i bilen å diskuterade vad vi skulle göra här näst (mina pengar började rinna ut...) diskuterade allt ifrån en partynatt i Berlin till skumdiscot på statt. Haha! Sa till Pernilla att det skulle va kul att dyka upp på statt å överraska ;) Att vi igår låg på stranden i Cannes för att idag sitta på färjan till Sverige är helt otroligt. Å allt snack om Onsdagsklubben hemma i Karlskoga gjorde oss fasligt sugna på att försöka hinna dit. Idioti minst sagt! Helt plötsligt blev det en kamp i mot tiden. Jag blåste på i 140 igenom HELA frankrike. Underbara vägar. Fast allting är ju bättre än bergen i Schwize och Italien. Jag körde hela natten, det som höll mig vaken va tanken på statt, herregud. Eller så va det minen på Mr M som fick mig att förförflytta mig genom halva europa på 15h, Närmare 200mil. Vet inte hur jag ska belöna den stackars bilen för att överlevt denna resa. När vi gled in i Travemunde där färjan stod som skulle ta oss till Malmö kände jag att fan va stolt jag är över mig själv. ; )) Nu hade vi bara 5h på oss att ta oss till statt oxå. Men klarar vi Frankrike/tyskland på en natt så är fasen ingenting omöjligt!

Jag har aldrig varit något fan av Tyskland. Trots att jag tillbringat en hel del semestrar där med familjen senaste 10åren. Ser det hela som ett stort grått och tråkigt land. Efter att fått trängas med galningar på autobahn va jag knappast något större fan. MEN efter att ha upplevt vägarna uppe i bergen så fullkomligt älskar jag tyskland. Omtänksamma människor, bra skyltat å vägarna bara flyter på...Att komma in i Tyskland är numera hemma för mig! Har aldrig längtat efter att komma till detta gråa land, men visst vet ni! Jag riktigt jubblade när vi gränsade. Deutschaland. Äntligen ett plant land, inte ett berg så långt ögat kan nå. Home sweet home!

Resan kunde inte sluta bättre. Anländer på båten å hittar en hel avdelning med gym, bubbelpooler, duschar, bastu! Folktomt dessutom, så där dyker vi in å har en riktig spastund. Lovely.

Dag 7 - Natt.
00.15 åker förbi Karlskoga busstation, exakt en vecka efter att vi lämnade staden för att dra neråt. Drog på mig partystassen å drog några raggargroggar till Bag in da box. Sen var det bara att göra statt ;)


Liiiiving the dream.....

01.15 Torsdag:
Jag lamnar yetmacken i Karlskoga med en smatt berusad Pernilla vid min sida. Med gyllene tider som anda sallskap halva vagen till Goteborg kan jag konstantera att den som hugger ner hastighetskamerorna mellan Mariestad och Alingsas ar min basta kompis. Under vagen till Malmo misstankte jag en vagarbetare for att vara polis, inte roligt nar man kommer i 140. Sen hann vi aven tro att varat dack exploderat. Dock var det "bara" en skarm som slappt. Lyckades spara in 7h genom att aka med en tidigare farja med lastbilchauffisarna.

Kvall/Natt Dag 2
Vi ar omgivna av galna bilforare. Dessutom har vi varldens Askvader och sporegn, jag skriker rakt ut varje gang himlen blir bla av en blixt!! Tack vare bilskolans 10 i 2 regel kommer jag ha traningsvark i axlarna imorn. Efter 85mil gor vi det som vi blivit varnade for - Sover efter autobahn mitt i natten, pa nagon lastbilsparkering dessutom. Vagpirater vad ar det??

Morgon Dag 3
Pernilla och jag fortsatter vara nojiga. Efter vagarna ligger det bitar av exploderade dack. Minsta late eller doft sa tror vi att det ar varan bil som ska give up on os up in the mountains, hemska tanke!

16.00 Dag 3
Vi har anlant till Schweiz. Pernilla sitter och svar mot trafikanterna. Det ar allt forutom hjalpsamma. 300kr for att ens fa aka in i landet, tankade upp bilen precis innan vi lamnade Tyskland 16kr/litern.

Dag/Kvall 3
Det jag sett och upplevt idag gar inte att beskriva med ord! Om jah hade 2 ord skulle det vara OTROLIGT VACKERT!! Bergstopparna i Schweiz. Jag har vart som hypnotiserad i flera timmar, fotograferat i timmar. Funderar pa vad manniskorna som bor dar gor och hur de lever, bergen ar helt oendliga!

Kvallen blir inte samre den inte! Vi finner den mysigaste staden som ligger pa gransen mellan Schweiz/Italien, Staden ar Lugano och ar omringat av berg. Resten forgylls med hamnar, fontaner och vackra hotell. Checkar in och jag lovar det har aldrig varit sa skont att fa sova i en riktig sang, lika skont att duscha! :)

Morgon Dag 4
En svang till ikea, hemmakansla! <3 De saljer endast svenska varor sa som Kottbullar, Annas pepparkakor; ahlgrens och ballerinakakor, hehe! Jag som ar chauffor hela dagan - Italien star pa schemat.

Dag 4
Varmebolja!!
Sa far man sitta i en bil fran 11.00- 20.00; HOT! Jag hatar berg, igar alskade jag dem. Vill aldrig mer se dem eller atminstone inte behova kora i dem :-s Kanns som att hela fukking europa ar tackta utav dem. Nagonting som ar sakert ar att det blir en annan vag hem!

kl: 16.10
Forsta beviset pa att Nice existerar dyker upp, hallalujah! The signs say Nizzie. Ferrari och Poshe ar vardagsmat minst sagt.

kl: 17.00
Haren pa armarna reser sig, vi har precis passerat en bilolycka. Bilen lag upp-o-ner mitt i vagen. Huhu!

kl: 21.00
Det forsta jag tankte nar vi kom in i Nice va - Vad fan ar det har, vi drar! Jag har aldrig varit sa svettig i hela mitt liv, men vad gor det nar man ligger i en av Royal hotells svala sangar, 30sekunder fran varldens vackraste hav, strandpromenad, LV-butiker och casinon ôch vackra manniskor overallt!?

Har inte tid med det har just nu, Ska ut och gora NICE osakert.


Då drar vi!!




Ni anar inte hur hemskt det var att gå å lägga sig när himlen fortfarande va blå å solen stod uppe. Vaknade här nyss innan klockan ringde, kunde verkligen inte sova mer! :-( OKidoki, dags å säga hej då!

Söt som socker.

Kan man annat än vilja gosa ihjäl de här sötnötterna? Den mörka är Tezz`s hund å det andra är Rocky, en riktig vilding. Man vill bara bära omkring å kramas med dem. Dock är dem ju inte så här små å charmig jämt. Rocky drog nämligen upp en spya av sten, pinnar å gräs. Jumjum!! Det duger att låna ibland tycker jag. hehe.



  

Njuter av sista dagen...


Nu är det mesta fixat. Ska bara vänta på bilen i kväll så jag kan packa in allting : ) Sen göra lite mackor som färdkost. Slank med en å annan chockladkaka oxå. Men 2 dagar i en bil liksom, det lär gå åt! Nu blir det en strandwalk med Tezz å hundarna. Så mkt bad blir det dessvärre inte, hundarna är inte så uppskattade på stranden. Tror dock jag ska klarar mig tills jag anländer på franska rivieran.

Alltid lite s o r g l i g t  att lämna Kga iaf, man vill ju inte missat något ; )

Ett skepp kommer lastat....

......med bikinis : )



  


Det är bra när man kan bygga på höjden i väskan. De senaste gångerna har jag försökt packa smart. Inte ta med massa onödig packning. Denna gång har jag inte sparat på nånting. En hel väska med bara highheels : ) Woho!

Todays do.


Before take off :

- PACKA!!
(alltifrån shopping-strand-party-traveling-dagar-outfits.)
- Hämta pengar på jobbet.
- Gå till banken å sätta in pengarna.
- Växla in lite euro.
-  En dag på stranden med Tezz, vovvsingarna å lite jordgubbar.
- Bränna massa partymusik till bilen.
- Mata firrarna å vattna blommor.
- Radera bilderna från Kameran.
                                                                        

Bad mother, ME?

Jag råkade precis hälla ut min minsting Survivor i slasken. Dumma mig!!

(Hoppas han lever ett gott liv nere på reningsverket å sen spolas ut i friheten...)

Rolig, roligare, roligast.

Det här är helt klart den bästa videon som någonsin gjort. Den har givit mig många djupa skratt :-D Inte minst under lektionerna på gymnasiet. Ha ha ha!


När man har issues. - Stora issues!

Vanligast är väl att människor ligger o tänker/oroar sig innan de somnar? Mamma kan ligga vaken i timmar å oroa sig för min ekonomi exempelvis. Själv har jag det så "bra" att innan jag ska somna är då jag tänker MINST. Inom loppet av 5min är jag redan i drömmarnas land (på tal om drömmar så hade jag sjukast skräckfilmsdrömmen i natt) Kan bero på att jag tittade på en skräckis igår.
 
A n y w a y s, eftersom jag inte tänker de 5minutrarna innan jag somnar så tänker jag de resterande typ 15h`na jag är vaken. I`m going crazy. Ärligt alltså, jag  tror jag håller på att bli tokig! Jag har alldeles för mycket tid för mig själv hemma då jag kan reflektera över mitt eget liv å sen jämföra det med andras. Å jag jämför inte med dem som har det medelmåttigt. NEJ självklart ska jag jämföra allt med höjdarna. Här ska det vara extra extra allt. Om någon ska åka till Thailand 2vec så måste jag åka 2mån. Om jag besöker ett ställe jag gillar så måste jag flytta dit osv osv... Jag har länge hört att jag har way to höga förväntningar på livet & att jag aldrig kommer känna mig nöjd eller tillfreds på så sett. Det ligger ju lite logik i det! Men att sen försöka bryta det här mönstret, eller snarare en egenskap som jag haft så långt tebax jag kan minnas - är inte det lättaste. Å något som gör hela processen 100ggr svårare, är när någon som inte bor i Karlskoga längre kommer å typ berättar om sitt faboluse life back in whatever ....å sen tittar dem på en annan o säger - Vad gör du då? Det är där det mesta börjar tror jag. Efter studenten är det meningen att man ska ut å se världen. Prova på, hitta sin grej. Att ens grej skulle vara att fortsätta se Kga i 50 år till, det kan absolut ingen acceptera å själv måste jag medge att det låter lite små tragiskt. Finns ju så mkt annat att se där ute :) MEN jag har förbannat svårt att kunna nöja mig med att bara vara här i Karlskoga när alla har gett mig den där negativa bilden av det. Jag får ofta höra - Men du har ju gjort mkt, du bodde ju i Göteborg, å i Norge å i Smögen en sväng å..... Ja för mig är det någonting men när man jämför sig med sina vänner som har byggt upp ett liv på Manhattan, tagit examen i Milano, fått jobb på Chanel, pluggat i Kalifornien, jobbat på en båt som går världen runt....JA, är det då konstigt att man känner press å att ens eget liv känns bra tråkigt??

- Den som kan hjälpa mig ur denna ondacirkel ska belönas! Och den om att leva i nuet har jag hört förr! Lättare sagt än gjort :-( Ena dagen är jag planeringsmänniska för att dagen efter bli spontan.


Take my picture.

Se sikken tjusig avmålning wooltiti gjort :) Nedanför ser ni orginalet, va tycks?