Vad är väl en valborgsmässoafton?

image2107

Egenligen? För många mellan 15-25år handlar det om att supa sig full. En annledning att få festa. Lite ångesladdat är det oxå, man är ledig och MÅSTE göra nått. Men vet ni? Jag har lust att bara umgås med mig själv idag. Lite taco & lite kass`t tv-titta. Kan man inte låtsas att det är en vanlig dag? Det va tal om grillning, men vädret är inte på topp så då blev det snack om lite mat å dryck på redbrick eller harrys. Så långt va jag på, helt klart. Men så blev det ändrade planer som inkluderade bussar till Örebro och grejer. Typ där bangade jag. Va fan, jag bojkottar valborg i år. Dessutom verkar det som att alla över 25 ser detta som en dag att unna sig god mat & hemmamys med familjen. Skulle jämt springa över till kronhallen MEN hela Karlskoga verkade ha tänkt samma sak. O hela stan har även tänkt moffa i tacos och ostbågar ikväll. Där är inte jag sen att hänga på, bortsett från det sistnämda då!

Vad ska ni göra tonight Å resten av ledigheten?

Härmapa.

image2106

Jag trillade som vanligt in på
Karolin`s blogg och föll in love with a dress. Again! Känns som att jag efterapar henne med varendaste outfit juh. Sry. Men det kan inte hjälpas :)

"Skickade" iväg Pillan till Öret på jakt efter den blommiga fodral klänningen och hon ringde precis och hade goda nyheter. Wiii. Thanx bejb!!

Bikini-o-holic.

frånVSHar skickat efter lite från Victoria Secret. I brist på bikinis tänkte jag, eller där ljög jag rätt hårt ;-P Beställde dessa 2 för några månader sen men när de anlände var det bara överdelarna, crapiigt. Jag som klarade mig undan tullen och allt! Skulle inte förvåna mig om jag straffas för det denna gång istället. Men va fan måste ju ha komplett set lixom. Och när jag ändå höll på klickade jag även hem en annan bikini - Rosa paljett bikini. Riktigt girly. Påtal om rosa paljettbikini, jag köpte ju fan en förra veckan. Den köpte jag ioförsig för neonfärgen`s skull. Snyggt när man är brownie. tjabel tjabel. Blev även 3 trosor i olika färger. Anländer i slutet på maj..

 

Workout.

image2103Motivationen till träningen har varit upp och ner hela detta år. Har liksom inte fått in den där rutinen då det bara flyter på. Trots det har jag kört iaf 3ggr/veckan men tyckt att det stått still. ibland vill man ju ha lite träningsverk och känna att det faktiskt händer något. O så här 1mån kvar till stranddebuten vill man ju kämpa på mer än nånsin. Dessvärre går mitt ut kort ut imorn. Men jag måste helt enkelt "ta-mig-pengar" till att köpa ett nytt kort : )

Idag har jag haft träningssällskap av Ingrid, mkt givande. Dels lite nya träningsmetoder & sällskap. Det är då man sparkar iväg sig själv när man egentligen vill ligga framför tv`n. Goodie good. Får jag ingen träningsverk imorn blir jag va ledsen ;`-(

Ps Jag älskar diig

image2101

Kollade på "PS I love you" igår. Har ju hört det ryktas om utdelning av näsdukar på bion och att ingen kan hålla tårarna borta.. Jag som gråter till både desperat housewives och extreme homemakeover borde ju ha fallit dit ganska fort men om sanningen ska fram fällde jag inte en ändå tår. Skumt skumt.

Har ni sett filmen? grät ni image2102







Nu tar vi oskulden.

Semesterfirare är va ja är =) Njuter av ledigheten i fulladrag. Har redan hunnit med gymmet, en lunch med Sandrow och nu blir det mot Lunedet för att grilla med M och hans kompisar. Årets premiärgrillning, LoVely.

Hoppas ni har en fin kväll!
See Ya later.


Måndagskväll.

Idag har varit en mycket lugn och lite halvt menlös dag. Vore det inte för att jag varit på gymmet imorse skulle jag lika gärna kunnat sovit bort hela dagen. Nämligen legat i soffan precis hela dagen med avbrott för att göra en cecarsallad och mata firrarna. Så.... jag ska väl fortsätta i samma anda här. Har kilat över till kronhallen och handlat lite honungsmelon & nötter så det ska jag kalasa på till cashmere maffian.

image2098

disappointed...

Det va väldigt va nyfikna ni va idag då ;p

Besöksantalet är skyhögt MEN var är kommentarerna? Hur många ggr ska jag behöva tjata på er? Antingen är det enbart nyfikna karlskogingar här inne och snokar och inte vågar ge sig till känna. Eller så är ni bara lata som inte kan skriva ner några futtiga ord när ni ändå är här. Så hur ska ni ha det?

Jag bits inte gott folk image2095

Nytt till my crib

image2093

image2094

Nu börjar det hända lite grejer i hallen. O korten kommer fyllas på eftersom, Paris korten bland annat. Lajki lajk =)

Thinking about doing a Gabby.

image2092
 
Ett nedrans tjat om desperata hemmafruarna från min sida, jag är medveten om det! Men jag har på något läskigt sätt börjat leva mig in i den där fördömda serien. Jag får hela tiden påminna mig själv om att - Nej Alexzandra man kan inte komma undan med saker som att slå ihjäl sin man med en padel i huvet, making out with u´r ex bakom en bil, förskingra 10 mille, gömma lik i frysen eller lära små barn om bantning med laxermedel. Ne, det är bara en serie. Påhittat, förstår du?.....Desperate och Eva Longoria har dåligt inflytande på mig men just nu bryr jag mig inte om det ;)

Yesterday`s bravader.

Ser ni vilken sjukt rolig och röjig fest jag hade hemma hos mig igår? Det verkar dessutom bara va en person som är medveten om att jag fotar :) Vi drog vidare till en annan fest efter att ha hängt i min walk-in-closet i typ 30min. Att festa i en walk in closet hör inte till vanlígheterna men varför inte när man äger en?

image2089

  
Posing in the closet då`rå! ;-)

En ny variant.

image2088

Normaltsätt brukar det väl vara en fet hamburgare elller en kebabtallrik. MEN nudlar, ja..... Det veto fan om jag räknar som fyllemat ;-s Vilket fall som helst var det va Emma & jag åt när vi kom hem från statt igår.

Sommarpopparn.

Bjur på en lördags-lunch-sommar-outfit. Bara för att jag är så jäkla glad i sömmar`n. Tanken på att man har en lång sommar framför sig skulle väl göra vem som helst glad. Om man inte måste vara inne och jobba då men såna problem har inte jag :-D

kk
(såg drogad ut på ögonen så jag gjorde skalbaggelook över det hela istället)

BeautifulDaay

image2086

En fredag utan vin är numera helt omöjligt. Jag är beroende av det! Och igår va självklart inget undantag. När Daniel & Linn sa att de skulle till collose och äta och supa sig fulla vart ju vi jätte avundsjuka =) Så efter att M hjälpt mig med att skruva upp lite saker på balkongen så hängde vi på dem. Dem fick praktiskt taget slänga ut oss efter att de räknat kassan och vi va dem ända kvar. Bara vinet M & jaag druckit blev 500kr. Hehe. Men värt det! Och båda kände vi oss jätte nyktra och tänkte va fan nu går vi hem och groggar men vi va lite fullare än vi trodde tror jag. Kändes som så i morse iaf. Vet inte om jag var full eller bakis men jag fick nån sjuk energikick och började promenera mot gymmet men jag insåg att det inte öppnar förens 12 på lördagar. Antar att de inte är meningen att man ska gymma en bakislördag så jag la mig i ett solarium istället.

Ikväll blir det girlsnight här så jag har städat hela lägenheten och har bara lite diskning & dammsugning (med min trasiga dammsugare!! sucks.) kvar. Men först blir det att åka ner till stan och luncha med Bella & Emma. Det börjar spricka upp och bli fiiiiiiiiint väder. Ingen blir gladare än jag över det!


......En cider på balkongen senare är givet! image2085

Behålla eller tebax?

  

Här är lite av balkongshoppingen från Örebron. Ni måste hjälpa mig - ni ser "parkbänken", är det en keeper? Det är ett skyltex som jag fått låna hem och om jag vill ha den blir den min för 295kr. Tycker den är ursöt & har tänkt ha blommor på den. Så vad tycker ni? Blir det för trångt med hängstolen brevid?

tacksam för svar sötisar image2078


När det inte vill siiiig

Varför varför varför??

image2077

Varför är det ALLTID något som fattas, något man måste köpa till eller saker som bara vill jävlas? Det är så typiskt när man handlar saker i Örebro och så när man kommer hem och ska montera eller tror att det BARA är att sätta upp skiten så ska någonting alltid jävlas. Inte nog med att man slänger ut sina sista pennigar på grejerna sen måste man köpa till saker kors och tvärs. Till blomlådskonsolen fattades det skruv. Till hängstolen fattades det ett rep eller kedja för annars måste jag ha stege för att komma upp i den. När vi skulle borra hålet så dog batteriet i borrmaskinen .....och....? Ingenting kunde gå mer fel. Jo när lunchdejten sviker och man inte har en fungerande dammsugare. Ursäkta mig mina vänner men jag är jämt lite bitter for the moment.

Nu väntar jag på M som ska komma och luncha med mig.

When u find it.

image2076

Precis hemkommen efter en heldag i Örebro med familjen. Och hör och häpna, jag fick tag i allt jag skulle ha. Hur ofta händer det? Att åka på jakt efter en vårjacka och faktiskt komma hem med en är minst sagt ovanligt. Dock va det inte bara inte. Jag sprang omkring i varendaste affär och frågade efter jeansjackor. Och det va bara EN ENDA som hade det å det va Zara. En stackars krake hängde det kvar i storlek S så den roffade jag åt mig. Egentligen va jag ju på jakt efter en ljus men bättre än ingen alls och det va ändå 30dagars öppet köp. In case if i find a better one :) och så en blommig klänning och ett par lädersandaler. Perfekta outfiten.

Sen blev det matta, blomlådor, blommor och typ en "hängmatta" fast stol som ska hänga från taket. Kommer bli så mysigt där ute på min balkong när jag blir klar. Köpte dock inga utemöbler idag, kanske blir för mkt med 2 stolar så jag väntar tills jag fått upp stolgungan lr va man ska kalla det. Freddan kommer hit och sätter upp den åt mig imorn bitti. Personligen ligger jag ju inte inne med borrmaskin och såna ting.


Annars har jag en hel del att greja med i helgen faktiskt. Ska upp tidigit och sola imorn, handla system, present till lillasyster. Försöka få upp alla kort på min "time of my life- vägg", luncha med Sandra, gymma & på lördagkväll samlas flicksen för utgång, Tjoo va Kul =)

Hur ser era planer för helgen ut??


CrApY

Alltid lika nöjd när lönebeskedet kommer. Eller inte...

Jag var nöjd tills vi drog av 5000kr för förskottet jag tog ut.
Med dem kvar hade jag ju vart rik! :´((

image2075

Denna månads måste

Trots att jag vet att de inte kommer bli ett ynka öre kvar på lönen denna månad så MÅSTE jag få köpa någonting. Det är vår och måste-ha-begären är värst för mig på våren. Det är då jag vill klippa av mig håret (opps, already did!) eller byta färg och gärna byta ut innehållet i garderoben oxå. Tyvärr har jag av någon mystisk annledning alltid föör lite pengar just denna årstid. I a l l a f a l l såå har jag kommit fram till att det ända jag behöver för att klara sommaren. ÄR ett stycke ljus jeans jacka OCH en blommig klänning. Små söta oskyldiga flickor kommer förmodligen strutta omkring i blommiga klänningar vart man än tittar men en klänning vill jag iaf ha. Det är inte varje år det är inne med blommig`t så what a heck.

image2074

Något som egentligen är viktigare är balkongen min och jag tänker faktiskt prioritera den före dessa nykomlingar till garderoben. Jag hoppas ju på att de här underbart soliga dagarna bara är en början på en lång och solig sommar. Så i need - "gräsmatta" om jag inte hittar en svart matta, Blomlådor, jord och blommor (tror dock jag får vänta med planteringen så de inte dör ifrån mig inom en vecka) sen vill jag självklart ha möbler och sist men inte minst lite decoration så som massvis med blommor, nån lykta och även en urtjusig "parkbänk" till att ställa flowers on. Jag inser ju att pengarna inte kommer räcka till allt det här iomed att Paris resan gör sig lite påmind denna månad. Jaja, sluttjatat om min ekonomi & vad jag vill ha.

Vad ska ni lägga denna månadslön på?
(minus räkningarna dårå!! image2072 )

I truly hope so..

image2071

- klokrent citat. Äntligen.

När man mår bra.

Jag har riktig prinsesskärlek här på balkongen. För det första har jag varit ute och promenerat i sjukt vackert väder i 2,5h och nu gottar jag mig här i solen. Tillsammans med mig har jag ananas, vattenmelon och en nötblandning! Sen för allt i världen - 6 underbara OSEDDA deserperat housewives avsnitt. Jag mår guld nu!


image2070

Breakfest at tiffanys.

image2068

Finns det någon gräns för hur bortskämd man får bli? Alltså inte odräglig/lat bortskämd utan bortskämd för att man är omtyckt. Blev väckt här nyss med frukosten på bordet. Gröt & kokt ägg, Mmm... Dessutom står det 2 matlådor i kylskåpet - En från mamma och en från M. Så efter en långpromenad som jag tänkte ta nu är det bara att välja mellan biffwok eller mammas goda kyckliggryta från igår :) ibland har man det ju rätt bra trots allt. :)

Den klar blå himeln ger självklart ett stort plus i kanten oxå.
Vad händer denna lillördag då?

Balkong premiär.

image2067

Just nu ligger jag på min balkong endast klädd i mina rosa flufftofflor. Hett huh? Okidå, ett par stringisar oxå! Väldigt nöjd med min premiärsolning måste jag säga. Till skillnad från den förra finns det inte massa springor som folk kan kika in i. Nää här kan jag tryggt ligga naken och slippa ränder :)) haha.. Blev så avundsjuk när jag läste på Christel`s blogg att de lagt ut täcken och haft myspys på balkongen. Så jag drog med massa filtar, kuddar, datorn och ett stycke Sofis mode. Man kanske skulle använda solskyddsfaktor egentligen. Det bränner redan efter 5min och vårsolen är ju den farligaste. Men nu äger jag inget solskydd så det är ingen ide att spekulera i vidare det behövs eller inte.

Har redan varit iväg och gymmat och fått mig en promenad hemåt. Nu blir det slapp fram tills mamma bjuder på mat kl 17. Hon ska laga en alldels speciell kycklinggryta med ost-senaps-sås. Det är en sån där maträtt som knullar i mun. Vi pratades vid alldeles nyss och hon sa att hon hade en surprise OCH jag vet ju vad det betyder. Så jag måste medge att jag blev lite grinig när jag fick veta att hon gjort min favvo sockerkaka. Är strängt förbjudet att äta såna ting mitt i veckan så jag får helt enkelt titta på när de andra njuter. Very mean to me image2066

Smicker på kvällskvisten

image2065
(bilden har ingenting med texten att göra, riktigt så råå är jag inte, hahaa!)

Det är inte varje dag man får höra att man är vacker och blir bjuden på fika av främlingar. Men när det händer är det ju både smickrande och skrattretande.

Detta sms anslände till mig för en stund sen:

- Hej! Du är otroligt vacker! :-) bedårande! Jag är en trevlig nice kille som ska jobba lite i karlskoga i slutet av veckan och har några vänner i karlskoga och surfade runt på facebook och råka se dig ;-) kunde inte låta bli att skicka ett sms ;-)

I det följande sms`et påpekade han min sexighet, OM jag hade varit intresserad av en fika med denna person hade han förlorat den ungefär där. Hur lätta tror killar att man är? Du är sexig, let`s have a dejt... Kan väl gössenam läsa mellan raderna. Eller är det bara jag som är paraniod och tror att alla killar vill knulla? Min första tanke va visserligen att någon drev med mig men men...

Maratonet fortsätter...

Har haft fullt skå med att plöja igenom hela säsong 3 av desperat housewives. Nu när säsong 4 börjat på tv. Har hört att den ska va fylld med drama och det gillar vi ju image2062

Har varit till skafferiet och hämtat min påse med nötter. Redo för ännu ett avsnitt följt av Cashmere mafia och Prison break. Måndagar är helt klart den bästa tvkvällen.

Me, myself and Angelica.

PaRiiiS <3 pARiiis <3 PariiiiS <3


image2038


 
   

Äta bör man..... & det har vi inga problem med  :)

   

Posing på högnivå......
    

Flygplats-sysselsättning.... En evig väntan...

   

image2051 image2053

Me, Myself und I. Solbrille väder hade vi iaf 8)

   

The winter is gone!!

image2033

Blev tagen på sängen imorse. Blev ett jäkla uppvaknande. Utanför stod mamma och Micke med släppkärran. Vi hade bestämmt att vi skulle flytta alla kartonger och skit som legat på min balkong sen jag flyttade in. Minst sagt på tiden :) Sen tänkte jag att när de ändå va här kunde jag åka med dem till gymmet. Så det blev varken frukost eller någon lowstart. Promenerade hemåt i solen och tänkte va fan ska jag göra idag då? Vill ju så gärna åka och köpa möbler, blommor och matta till balkongen men lönen anländer inte än på ett par dar, to bad!

Sitter iaf på balkongen nu på en liten pall och skriver och STEKER. Satt och beklagade mig för att jag inte hade råd att sola, men vem behöver solarie i det här vädret? Tänkte börja på en ny bok idag. "Kvinnor som tänker för mycket" titeln kunde inte passa mig bättre. Tror dock jag kommer få solsting innan jag skrivit klart det här inlägget.

Vad gör ni andra idag?

det här med rubriker...

Missa inte Pretty Women ikväll kl: 21.

image2032

Imorn ska ni få resten av bilderna från Paris : )

Finkan eller fyllecellen?

skräck

Vad är eran största rädsla? Någonting som får håret att ställa sig upp på armarna.. jag har alltid varit livrädd för att kolla ut genom fönstret fall det typ skulle stå någon där. Förstå rädslan att mötas av ett ansikte ute i mörkret? Jag skulle få meen för livet om jag råkade ut för det. Detta råkade mamma ut för i natt.

Hon hade först vaknade av att någon tasade runt på altanen och hört någon utanför sovrumsfönstret. Precis som mig så tänkte hon bara att det spökar väl. Det där huset brukar alltid ha lite konstiga ljud för sig och jag skulle ALDRIG sova i det ensam. Dock va det precis vad mamma gjorde i natt. Hon hade somnat om men vaknat av små knackningar och ryck i handtaget och ungefär där förstod hon väl att de va en riktig människa och inget spöke. ;-S Personen ifråga som stod på andra sidan dörren hade blivit allt mer angelängen och det ringdes på ringklockan och mamma trodde han skulle knackade sig igenom fönstret och dörren. Mamma låg fortfarande livrädd i sängen. Efter en stund hade hon hört en smäll i en bildörr och då passade hon på att springa ut till köket men bilen hennes stod kvar och hon såg ingen. Sen börjar det rycka i dörrhantaget igen och mamma hade försökt kicka ut och där stod det ju då en man i 25-30års åldern och tittade in genom vardagsrumsfönstret. Snacka om att känna paniken. Mamma hade stått där i köket halvnaken med en kniv i handen. Stackarn.

Efter ännu en stund hör hon bildörrs smällen igen och tittar ut och ser att han sitter i HENNES bil. Hon hade då ringt 112 och polisen är där efter 5min och sliter ut killen ur bilen. Varav han säger att hans vänner är inne i huset och att det är hans bil. Mamma kommer ut och säger såklart att hon aldrig sätt honom och att hon är helt ensam och att det är hennes bil. Den här killen måste ju varit bra jäkla wasted? De körde honom till fyllecellen och frågade mamma om hon ville göra en anmälan. Hon ville dock tänka på det.

Kan man bli annat än skräckslagen lr? Och så är det bara en fyllekaja som inte hittat hem. Jag vet ju dock att jag själv skulle go crazy, antagligen legat under sängen med kniven i högsta hugg och gråtit som en dåre. Just nu är jag väldigt tacksam för att jag inte bor på botten våningen :))

Blåst blondin?

Precis hemkommen från gymmet TROTS att jag hade lite skallebank från vindrickandet igår : )) Är väldigt stolt över mig själv just nu. Idag sitter jag i valet och kvalet mellan pannkakorna och kyckligwok istället. Sikka stora problems jag har, right?

image2030

Hittade en länk på Natasha Peyre`s blogg som gick till en intervju med Blondinbella. Jag tycker för det första det va sjukt fjantigt av intervjuaren att ha så otroligt barnsliga frågor ....MEN jag kan ju inte påstå att hon gav en bra bild av sig själv på en ända fråga. Hon liksom försvarade sig för att hon åkte buss, för hallå det passar ju inte in i mitt annars så glamourösa liv. Blondinbella kanske är ett bra namn trots allt. Hade hoppats att hon skulle ha vant sig vid det här laget och kunde ge svar på tal. Läs
intervjun själva....

FredagsCooking. <:)

image2028

Det är bara att inse, jag  Alexzandra är USEL på att laga mat. Det är liksom ingen idè att jag försöker! Man undrar ju hur svårt det kan vara att steka potatis och fiskpanetter men jag lyckas inte ens med det. För det första går jag alltid ifrån maten och typ sätter mig på datorn nåra minuter eller pysslar med annat. Inte så jätte smart jag vet. MEN när jag står vid stekpannan och väntar är tålamodet noll så då tar jag bara av maten för tidigt istället. Så det är anting kolbitar eller råa bitar!... Idag åkte 2 kolbitar i soptunnan och de andra 2 som åkte ner i magen va halvråa, det blev iaf en bukfylla som M brukar säga =)

Nu vädrar jag hela lägenheten för det är tjock dimma här, borde nog införskaffa ett brandlarm snarast.

Beslutsångest & i-lands problem.

image2027
Klockan närmar sig fredagkväll och jag har fortfarande inte gjort upp några planer för kvällen. Känns skönt faktiskt. Somnade för en liten powernapp i soffan, hade inte pernilla knackat sig igenom dörren så hade jag nog fortfarande sovit. Så det va ju tur att jag fick lite sällskap =) Nu sitter jag här och funderar på om jag ska äta pannkakor lr fiskpanetter och potatis. Vad tycker ni?....

Det ligger en 3litare vin i kylen oxå, ganska så sugen är jag! Får nog bli en promenad istället, kanske.

Old memories.

Det är väl fan va lite tid jag haft till bloggen då.... Det fina vädret har lockat ut mig, sry for that!

Igår åkte mamma och jag iväg till en man som heter Sören (det är släkt till mig på ganska långt håll ...) i hans förråd har alla pappas & pappas brors saker stått sen dem past away. Med andra ord har sakerna stått där i 10år! Det blev ett väldigt känslo-moment att se allt från mina gamla filtallrikar till saker pappa hållde kärt. Hans hantlar stod där som han satt och lyfte med titt som tätt, hans fjäder samling, örhängen från mitt barnrum och saker som jag stickat på syslöjden. Videofilmer på mig sen jag var liten, ja... det mesta gick att hitta :) Både mamma och jag tyckte de va lite sorgligt faktiskt. Sen när vi packade in alla saker i bilen o skulle åka så hittade jag ett  kort på pappa liggandes på gräsmattan (inga andra kort fanns i förrådet) tog det verkligen som ett "sign" att han va där. Det va fint faktiskt. <3

Något lite halv roligt lr snarare skräckinjagande hände. Mamma öppnade en svart plastsäck för att hon hittade ett par gardiner hon sytt en gång i tiden. Hon började förtjust dra i dem där men kastade tillbax dem ganska snabbt, hahha. Då hade hon lyckats få tag i ett 5 små råttbarn, huhuhu. Oki att ungar nästan alltid är söta men hon tyckte inte alls de va mysigt att få tag i små blöta kravlande saker. Självklart vart jag och barnen nyfikna och gick närmare för att titta. Då kommer det en stor jäkla råtta och slänger sig i där och stackars mamma fick även den mellan fingrarna. Det va skrik åt alla håll kan jag lova =) folket från tvättstugan kom tom in för att se vad som pågick =-s

image2026
(så här söt va den tyvärr INTE!)....

PariS i bilder..

New york ligger fortfarande som No 1best fukking trip...Men Paris ligger numera högst upp på "Vackraste platsen i världen" som jag varit på alltså. Jag vet inte om det beror på att förväntningarna inte va lika höga som när jag åkte till United States. För.. Jag tycker nämligen att eiffeltornet va hundra ggr häftigare än frihetsgudinnan. Visserligen hade jag ju förväntat mig att facklan skulle sticka upp genom molnen, vilket den inte gjorde. Då förstår ni iaf mina förväntningar på den stackars damen. Som sagt Eiffeltornet är från och med nu den häftigaste platsen jag varit på! Så, med andra ord - ge er iväg.

Onsdagskväll för en vecka sen visste jag ärligt inte om jag skulle komma hem hel från den här resan. Den började i kaos och har nästan fortsatt lite i samma riktning men ljuspunkterna har ändå övervägt och allt slutade ju lyckligt ändå. Missade visserligen Mona Lisa, Utelivet & Disneyland men det va absolut inte sista gången jag va i Paris så =) Tänk att bara 5dagar kan ge så otroligt mkt roliga och mindre roliga (men som man fortfarande kan skratta åt i efterhand...) minnen. Allt från trasiga bilar, misslyckade desserter, Stängda flygplatser, smitningar från hotell (lr åtminstone planerad smitning, haha), badrum med kackerlackor, rangliga sängar på hostel, olidlig träningsverk i vaderna, att låtsas vara 17år till helkroppsstrumpor från Moulin rouge. Ja! Galet och oförutsägbart men det är ju det som gör hela resan så charmig & unik.


image1964
  

  
 

image1973

Ni ser kyrkan som sticker upp över resten av staden. Det är Kyrkan Sacré Coeur och Paris högsta topp. Precis där bodde vi i ett område som hette Montmarte, hur fiiint som helst. Endast 2 hållplatser ifrån Moulin rouge, där gatorna va fyllda med sexbutiker och möjligheterna att få en lapdance för 200kr var stora. :)

        



              
    

   

Mmm äppelpaj eh jag menar äppelmos... Uäääk!

Sådär ja... Det va en bråkdel utav bilderna på själva staden. Ser ni hur sjukt vackert det är??

image2013

Något som inte va lika vackert va bakgårdarna. Det här är den Underbara utsikten från ett av våra boenden. Haha!...Följer även nåra bilder på våra väldigt glamourösa hostel & hotell....

  
   

Bilderna på OSS får ni senare ikväll eller imorgon. Så sjukt mkt bilder att gå igenom juh :-}

Busy busy..

ankisuntme

Gu så busy jag varit sen hemkomsten. Jag kan inte påstå att det gått i 100 direkt. Men jag har varit upptagen med att ta`t lugnt och catchat up lite missad tid ;) Tog mig 1½ dag att ens prata med mamsen, då är det illa. Igår va det lite kalajs hemma hos Daniel & Linn. Det bjöds på annanspaj och morotskaka som Linn lyxats otroligt bra med. Tror det ligger i släkten det där med annanspaj (Har fortfarande svårt och fatta att vi är kusiner) Satt där i soffan med Min nyfunna moster och 3 kusiner. Men ingen säger något om det, pratar på om allt annat mellan himel och jord. Känns lite knäppt. Likheterna mellan våra mammor är slående.

Kvällen fortsatte med Mat & vin. Blev även lite paketöppning & en väldigt speciell surprise för M. *tsss...

Idag började vi dagen med bagerifrukost och en lååång film. Vi va inte mkt för världen alls faktiskt. M hade sjukskrivit sig idag för att vi skulle ha en lång sovmorgon. Vi var inte mycket för världen alls faktiskt! Tillslut tog vi oss iaf i kragen och åkte iväg och promenerade i Lunedes trampet och sen hoppade vi studsmatta hemma hos mamma.

- Försöker organisera med Bilderna. Fick med mig 400 underbara bilder hem. Ska rensa ut vilka jag ska framkalla till fotoalbumet och vilka som ska upp på väggen och sen vilka ni ska få se här på bloggen. Väntar dock på bilderna från Angelica men de kommer upp innan ni hinner blinka, promise.

Hunny i`m home.

Jesus va jag saknat er snuttisar. After a terrible night i´m finally home safe : ))

cracy
Dessvärre har jag inte tid för er nu. Har en inbokad födelsedagsfika ikväll och jag har precis kommit innanför dörren här så.. Som en liten bonus ska även "svärmor" komma dit så det blir första gången jag träffar henne. Pressure?
Nä, inte alls.

Har ni nåra mardröms berättelser från första gången ni träffade svärföräldrarna?? =-S
 






En snabbis...

Heeeeey mina gullisar. Jag sitter on a fukked up computer. Bokstaverna sitter inte dar dem ska! Tro inte att jag sitter har for att jag har trakigt for sa ar inte fallet. Dock ar mina batterier pa kameran slut o jag mitt smartass har kommit ihag sladden till datorn men inte uttaget till vagen sa jag kan bara ladda via datorn.

Jag behover egentligen inte saga mer an att jag ar kar! New York, London, Milano, Barcelona kan ta sig i arslet. Paris slar er med hastlangder! Paris ar helt klart den vackraste staden jag nagonsin varit i & den ar grymt stor!

Har bara varit har i 2dagar men hunnit uppleva SO much. Allting ar over forvantningarna. Igar promenerade vi de 700 trappsteg som tog oss upp i Eiffeltornet. The view, det finns inte ord... Men jag har bilder sa fort jag kommer hem.

Sa mycke jag vill beratta, upplevt sa otroligt mkt. Hela den har staden takes my breath away. Glomde nastan beratta det roligste.

Nar jag hoppade pa bussen som skulle ta mig till Orebro i Onsdags ringer Angelica och sager att hennes bil har stannat nagonstans ute i bushen mellan Ludvika och Orebro. Det som liksom inte far handa. Mammas karl raddade tur nog varan Pariis resa genom att sa snallt skjutsa oss till Skavsta. 

Nu snart ska vi kopa frulle - crossainter. Sen ivag till Versilles och foto liiite.

Btw. de viktigaste av allt, i found my true love yesterday - Starbucks. Jag modde som en prinsessa kan jag lova. Arligt, jag kan inte sluta skriva, vill ju beratta allt! ;) haha, nu kommer det en stor orkester utanfor. Maste fan ga, missar ju Paris!!!!


Off to Pariiiis......

image1955

Suget efter sushi gjorde sig påmint vid lunch så jag (lr ok, mamma) tog vägen förbi sushibaren. Dock va 8 bitars det minsta man kunde välja, det orkar ju inte jag... De sista 2 matade jag katterna med, hehe. Mamma är bra på att skämma bort familjemedlemar och där inkluderas katterna såklart. Den ena ville inte ens ha fisken. Kräsna kissekatter! Detoxa är va det borde gö! Det är inte bara dem som skulle behöva det. Funderar på att ta en "utrensnings-dag" nästa vecka. Vattenmelon en hel dag, det ska va väldigt bra för kroppen.

I ärlighetens namn så sitter jag bara här och babblar på om oväsentligheter för att slippa packa. Varför är det så tråkigt att packa? När jag va lite ville jag börja packa ett halvår innan avgång. Numera går jag omkring och låtsats älska det tills timmen innan då jag inser att jag MÅSTE. Det leder oftast till att jag plockar upp skynkliga kläder. Jeje, jag har aldrig påståt att jag är perfektionist lr ens noggran for that metter.

Ska ladda mobil, kamera, ipod sen är jag redo för Disneyworld, shopping, Party, Eiffeltornet, Versaille och massa mysiga fikor i ett förhoppningsvis vårigt Paris.

Herrå mina sötingar  image1956

RESA BOKAD.

image1954

Gu va busigt. Har vart nere och växlat in euro till resan. Sen tog jag mig en tur in till resebyråen och kollade resor till My Paradise Island - bahamas. Dock kunde hon bara få fram svindyra resor på typ 100 kolor. Nog för att det är mitt dröm resemål men nån måtta får de vara. Har ju själv hittat bra mkt billigare än det. Så jag ringde upp fritidsresor och nu har jag bokat en resa till
Bahamas. (tjo, nu ploppade bekräftelsen upp på mailen) hoh, va rooligt =) dock bara hotellet, jag menar det är ju hotellet som är hela grejen. Michael Jackson har bott i bron där. Ball va?

Eftersom det knappast går några charter till denna ö så bokar man hotell och flyg försig. Flyget måste man dock betala på en gång och jag har inga 8000kr att lägga på en flygbiljett just nu så... Mitt hotell är iaf bokat, nu gäller det bara att paya 28000 oxå.. o sen hitta flygbiljetter då. 

Jahaja, Så vad ska ni göra i sommar då? Jag ska campa på kusten sörrni, sen lite Skara sommarland, Visby och Kolmården with the family ..... Rätt nöjd med det faktiskt. Kan man va annat när man drar till Paradiset i Oktober lr? :)

Helt jävla unbelievable. Så vackert. I det där tjusiga hotellet ska vi bo.
För vi har bokat resa, tja la la la...

image1953

Riiichbiiitchh

slave

Sitter här och är ytlig. Sitter och tittar på fabulous life of... Det är otroligt va mkt liknande program det finns. Satt stenad framför tv`n hemma hos mamma igår. Dels ett program som hette Celebs wentdowns & sen ett där de listade 100 rikaste kändisarna. Jag sitter där och får rysningar av frustration. Även kallad avundsjuka. Jag vill väl oxå ha ett stort hus i Malibu, använda gala klänningar, hyra lyxyatch för mina vänner, köpa bilar till min familj & ha personligtränare. Fukki`n unfair. Många av dem där har ju faktiskt inte gjort något för att förtjäna allt det där. Visserligen har kanske inte jag heller gjort så mkt för att förtjäna miljontals dollar. :-//

Get rich or die trying. Det är fan dags att sätta igång om man vill sluta jobba vid 30, o det vill jag juh =)

No candy for two days, hallelujah. ;-P

godisråtta

Måste säga att jag är jävla proud över mig själv som inte ätit en godisbit2dar!!
Det är bra för att vara Sockerberoende. Ingen lätt match, lr det har det faktiskt varit men lite stolt får jag väl va ändå?

Tänk att jag va utan godis i ett år! Skulle jag aldrig utsätta mig för igen. Vad är väl en bal på slottet (jag menar en film utan godis??) Ne, skulle hellre vara döv än att aldrig mer få äta godis faktiskt.

Pyssligt värre.

Detta har jag pysslat med heela kvällen. Har inte rört datorn fast den stått brevid mig och frestats i ett antal timmar. Riktigt stolt över mig själv. Kommer aldrig igång med saker och ting om jag slår på datorn. Äntligen är New york bilderna insatta, det va typ på tiden. Med tanke på en viss Paris resa som går av stapeln imorn så =) New pics. Det behövs, känns som jag trallar omkring med falsk marknadsföring när jag är långhårig på alla bilder. 


  

fff

Såg att säsong 4 av DH börjar på tisdag. Fick lite smått panik iomed att jag inte sett säsong 3 än. Boxen står här och väntar på mig men jag hinner ju förtusan inte innan jag drar imorn kväll :-I

Everyone making babies.

babies

Jag har varit och hälsat på Michaela och bäbisen idag. Inom loppet av en timme hade det blivit "öppna förskolan" där. Ungar i alla åldrar trängdes i soffan. Men självklart va minstingen gulligast. Sikket gosmonster :)) Det är otroligt hur den där saken kan ha legat i en pung från början. Haha. Det va snack om allt från nerbajsadebarn till korta navelsträngar o hellokitty kläder. Tjohej, barn finns inte på min världskarta. Eller inte på Europakartan iaf... De är söta, det är dem... Men man ju inte direkt stoppa in dem i garderoben för en säsong när man tröttnar.

Jag kan tänka mig barn om sisådär 3-4år. Men har jag inte tryckt ut någon när jag är 26 så känns det kan kvitta lr åtminstone får vänta ett bra tag. Alla vill väl vara ung mamma lr? Vilken ålder ser ni som idealåldern?

gravidman

Poppa järnet till e-type.

Letar man ibland mammas gamla skivor så hittar man där alla e-type`s skivor. Jag snodde med mig en av dem bästa hem. Evelina & jag kommer poppa arslena av oss i juni (om jag inte minns fel) när han kommer till statt. Riktiga fans är vi =) Men spela nån av e-type`s gamla hits HÖGT och säg att ni inte blir partysugna? 

Ni MÅSTE lyssna på denna. Det är en av hans lugnare låtar och inte lika stor som de andra. SÅ SKÖN! - lyssna lyssna lysna..



(fråga mig inte om videon! det var den ända som fanns med denna låt.)

Sexquiz`s 4 you.

image1936

Ushamejen, jag är rastlös. Kommer aldrig kunna somna när jag sovit hela kvällen...Jag är sällskapssjuk & pratsugen, prata med mig någon :) Inte va tråkiga och sova nu....

Vi kan väl ha ett litet frågeforum lr nått? heta diskussioner, sånt är skojs!

Jag börjar med nåra quiz`s --->
- Skyddar du dig vid one-night-stand?
- Lammisar eller erfarna karlar?
- Varit otrogen nångång?
- Kan du tänka dig en tredje person i halmen, tjej/kille?
- Äger du några sextoys?


Nu vill jag att alla som klickat in sig här SVARAR. Så jag har lite att roa mig med här, natten är lååång. Självklart är det frittfram för er att fråga oxå å det behöver ju inte va sexfrågor. Av nån konstig annledning är det alltid sex som blir det hetaste samtalsämnet :-O åå ja ni får va anonyma.

image1939

This moment.

Jag och tupplurer. Att vila en stund finns verkligen inte. Fast jag vaknade ju till Cashmere maffian & Prison break. Couldn`t be better....

image1935

Byebyekisses

image1933

Har pussats hejdå med M. För 8dagar framåt. Men det är faktiskt mysigt att få sakna varandra ibland. Dessutom ska jag göra massa kul så jag överlever nog. image1934

Stackars liten.

Varför sätter man sig i såna där väldigt kniviga situationer när man vet konsekvenserna? Det är som att man aldrig lär sig. Denna gång var det iallafall inte jag för omväxlingsskull. Fick acta lite relationsexpert/pyskolog igår kväll/natt. Klockan var strax efter 21 och jag skulle precis gå till sängs, Sjukligt trött :-I men så får man rycka ut när ens nära & kära är in need, får ju offra sig. Och han va otroligt tacksam för det min stackars snuttplutt. ;-`(


poor

Det är lite komiskt, M säger att jag har 2 pojkvänner. Hur fasen hinner de här som har många fruar med? Alla simage1931ka de behandlas lika och underhållas.
Tjena bittbena, 2st är fullt tillräckligt juh.


Macblack please.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill ha one of those.

macblackmacpink

Niiiiggaballs & wine - Delikatess

fikaMan skulle nästan kunna tro att jag varit ute på nattliga bravder. Jag har sår i händerna, skallebank, bula i huvet och är allmänt seeeg. Det är hårt att baka negerbollar. För det är vad vi sysselsatte oss med igår kväll. Lördagkväll med negerbollar, en kortlek och 9liter vin. Inte så konstigt att jag vaknar upp med skallebank kanske? Bra trevligt va det iaf =) idag har varit desto menlösare dag. Våldgästade donkan innan vinet ens gått ur kroppen imorse, sen blev det ungefär 5min på en film innan jag slocknade igen. Det ända kreativa som hänt idag är en promenad uppför lunedsbacken. Skulle klättra upp i utskickstornet men efter halva vägen insåg jag att jag är höjdrädd. Kunde verkligen inte ta mig upp!

På tal om ingenting,
hur länge ska man träffas innan man träffar varandras föräldrar tycker ni?

WeeKeenD.

image1926

Det är en lördag späckad med vuxnagrejer. Eller vuxna och vuxna, seriösa och en skvätt nostalgiska stuff är det allefall. Promenad i skogen, korvgrill och negerbollbak, bubbelbad & vin. Inte såna ting jag normalsett sysselsätter mig med en lördag. Ställde till och med klockan på 9 imorse trots att jag inte somnade in förens.....
2 igår? :-I

Nu har jag dock haft en lååångt tupplur. (Sova middag = 5 vuxenpoäng) Vet så väl att jag alltid känner mig groggy när jag sover för länge men ÄNDÅ. Ställde larm på 40min, som om det funkade! Blev istället 1 ½h och nu ser jag ut som en skynklig kudde.

Freaky friday.

handla

17grader
och sol gick ner till 5grader och regn. Mamma & jag hann iaf med en promenad i aggerudspåret medan solen fortfarande va framme =) Resten av dagen har helt varit i mitt tycke. En fredagsluch med Freddan, sen åkte vi in till Örebro och skulle provköra lite bilar....Provkörde dock inte en ända, den han va sugen på hade
diarrégul inredning så jag kunde inte tillåta honom att köra den. Åkte och kollade sprillans nya på Volvo och Saab istället. En ny cab, give it to me! Sen tillbringade jag 25min i ett riktigt slött solarium men vad gör man? Det är fredag och jag ska bara softa resten av kvällen. på min höjd gå till kronhallen och köpa nått ätbart.

Vad ska ni hitta på i helgen?  Tjoflöjt. image1924

Välkommen till världen Alva.

Att ens barndoms vänner börjar trycka ut ungar är minst sagt ett tecken på att vi börjar bli vuxna. Det känns skumt men samtidigt underbart med små sötnötter. Tur att jag inte har en egen, skulle skämma bort den med så mkt krimskrams så uj. Det ligger små dockkläder och väntar på mitt köksbord. Att en bebis ska platsa i dem är för mig nästan oförstårligt. Igår morse blev iaf Michaela & Tommy föräldrar till en liten Alva. Det blir att åka och träffa dem i helgen. Mys. Massa Grattis gumman!!

Kan inte låta bli att tänka på den lite pojkaktiga slagskämpen jag lärde känna. Michaela och jag har tillsammans gått igenom de första fjortisfyllorna, fylleceller, oskulden, dumpningar, dödsfall, discon och en rad med skrivna brev genom tiderna under de senaste 10 åren. Tror dock en liten bebis kommer lugna ner henne : ))

micka

Mina pärlor Eveline & Michaela. Ni är guld!

En dag i fikat`s tecken.

image1920

Tänk att vakna upp varje dag med strååålande väder och samtidigt vara ledig. Ens ända problem är vad man ska fylla dagen med, Och VEM man ska göra det med då. Folk jobbar ju och är UPPTAGNA just det ja. Imorse tog jag iaf en promenad över näset och upp till aggerudspåret och med mig i telefon hade jag Emma hela vägen. hehe. Otroligt fint varmt det börjar bli nu, 17grader för att vara exakt. Gick sen till mamma och fikade på hennes degbullar. (förlåt mamma, de gick faktiskt o äta) image1919 

Har även hunnit med en lunch på sushibaren och sen en powernapp. Nu blir det en fika med Madde, ska se om hon blivit nå tjockis. mohahaa.

image1921 image1922

Desig`n - hjälp.

Jag är ju knappast någon expert, men de simplaste grejerna kan jag fixa :)


p1


p2


Ordnade till
Pernillas design igår.
Vad tycks? Tyckte den blev väldigt harmonisk och stilren.

Don`t get it....

myfreiinds

De senaste veckorna har jag bara blivit besviken ett antal gånger. Vad är grejen med personer som inte ringer upp när man ringt? Jag tycker det är så självklart att man gör det så jag blir väldigt besviken när inte andra tänker likadant. När man dessutom ringer over and over again i 3 dagar och kanske skickar i väg ett sms... But still no answer. Förbannat dålig stil för att påstå sig vara någons "vän". Jag är inte den som är den och ska ge tillbax med samma mynt heller.

Jag fortsätter normaltsett som att ingenting har hänt. Alla kan ju vara busy. Men denna gång känns det som att alla gått blivit så väldigt upptagna. Senaste månaden har detta fenomen blivit väldigt tydligt hos flera utav mina vänner. Man kan tycka att vissa av dem har mkt just nu osv..... MEN man hinner alltid skicka iväg ett sms och fråga hur någon mår...? Man tar sig väl tid för sina vänner om inte annat? Sen är det dem som alltid varit så och kommer undan med det, dem som låser in sig med pojkvännen (been there done that själv så...), o dem som bara inte bryr sig.

Man blir alltid förvånad över vilka det är som verkligen bryr sig när det hänt något och man VERKLIGEN behöver dem. aja..... Jag får väl fortsätta försöka och ge, hoppas att de fattar vinken. Like that`s gone happend.

MY CRIB

Det är ett jäkla tjööt på folk. Neärå, tycker bara det är kul att ni är intresserade ; ) Ni vill se lägenheten. MEN jag tänker bara ge er detaljer, det är fortfarande alldeles för tomt för att ge ett bra helthetsintryck.


läg9

   
läg2

Här är väggen som alla kort ska sitta på. Wall of fame. Eller ja, bilder från olika resor & fina minnen.

   

   

läg8 

Mer bilder på lägenheten och "rum för rum" finns under inredning.
Sovrummet,
Closet`en,
Renovering,

More...

Matlös.

eatingshoes

Vaknade imorse och va hungrig som en varg. Gick mot kylskåpet, inge ätbart där.... skafferiet, nudlar, te, havregryn, nutrilettpulver, couscous... Tittar vidare i frysen - glass. Ja, glass till frulle fick det bli. Sen en sväng till gymmet trots att jag är bra förskyld och egentligen borde avstå men att inte ha tränat sen i fredags tar på det dåliga samvetet :-I Nu sitter jag här och är hungrig igen, ska man gå till gelehallonburken måntro?

Jag hittade nyss 9 femtioöringar, räcker det till en banan?? Eh, jag ska skärpa mig. Vi har som så att vi får 1500kr för träning/massage från jobbet varje år. Vi får betala och lämna in kvittot så det har jag tänkt och göra idag. Blir en storhandling på Ica maxi =) Det är inte en dag för tidigt kan jag lova, funderade på att hälsa på mormor imorse för att jag var så hungrig. Det händer inte ofta.

April April....

Din dumma sill....

Inga skönhetsoperationer här inte! image1901



(inte en kotte lyckades lura mig igår så jag va ju tvungen att testa er..)


Skrattattack & makeover

waxmanDet är nästan så att jag har träningsverk i magen efter att ha garvat nått förfärligt mkt. Det va herrom kvällen när jag & M inspekterade mina "håriga" ben. Jag har nämligen inte rakat dem på över en månad, lr var det 2? anyways så är jag lyckligtlottad över mina små vita, mjuka princess hårstrån så i don`t really need to shave....

Ändå föll jag för en nyhet från veet som ger siilkeslena ben. Rakblad till venus är ju fasligt dyrt så va fan. Tänkte att jag skulle acta hårborttagare och smetade därför in Mr M`s ben först. Alltså reslutatet gav skrattattacker.
Han såg ut att ha ett cancersjukt vs skallepär ben minst sagt. Det satt tester lite här och var, blandat med karla fläckar. Det var mest jag som skrattade mig igenom behandlingen och jag bestämde mig för att avboka min egen tid ;-P

Annars då? Jo jag har diskuterat fram och tebax med mig själv (och mamma fick även va med på ett hörn där) trots att detta är bara är ett beslut jag själv kan ta. Jag har iaf bestämmt mig för att jag ska förminska bröstvårtorna. Har ringt och pratat med diverse läkare och har nu en inbokad tid 14e Maj för att diskutera eventuella ingrepp.


Nobelpris till mig.

Nu ska ni allt få höra vilken upptäckt jag gjort! Jag har insett att gelehallon kan avdunsta. Jag vet! jag kunde knappt tro det jag heller. Upptäckten gjorde alldeles nyss när jag gick förbi min prynadsburk och såg att gelehallonen inte längre fyllde glasburken, visst är det sjukt? Helt plötsligt va burken bara halvfull och detta på bara 2-3mån :-O

NEeeeeeee, jag har inte nallat en ända!! Jag lovar.

gelehallon

Fish-do.

humor

Tänkte bara bjuda på en ganska komisk bild från i Söndag`s. Emma handlade med sushi och det såg ganska roligt ut när hon moffade rå fisk inför mina firrars ögon. Desto roligare oxå eftersom min ena fisk heter Sushi. :) Känns ju nästan lite
kannibaliskt att säga det men sushi skulle inte sitta fel just nu.

OCH sista hundringarna går till....

image1897

Jag är en jäkel på att prioritera. Igår morse hade jag 400kr kvar på kontot och det var inte ens den 1a. Loord!

Ett par skor och ett digistivglass-paket senare äger jag 23kr. Då är tom trisslotterna inlösta. Med andra ord får jag äta skosnören till helgen. O efter det får jag väl knapra skosula. Man tager va man haver i kristider. Sikken tur att man har en inbokad Paris resa iaf, lär ju äta upp mig då så jag klarar mig till lönen =)


Det blir iaf kyckliglever och ris hemma hos mammis idag. Min favvorätt.


Don`t bring me down resebyråen.

gotothebahamas

Kollade igenom posten och hittade en taxfree katalog. Tycker det är väldigtt fisigt av resebyråen att skicka ut en sådan när jag bara preliminär bokat. Inte nog med att jag inte kom iväg på den där jäkla Thailand resan så ska de göra de värre och locka med massa godsaker som jag ändå inte har möjlighet att beställa :-S Fy dem.

De här dagarna utan bloggen har jag surfade omkring på ett X-antal bloggar. Vad gjorde jag egentligen på datorn när inte bloggarna fanns? anyways i seems like every fukking person är utomlands lr nyss-hemkommen från en. It makes me terribly jealous! I alla fall, brukar folk alltid dra i väg den här årstiden? Har nämligen aldrig sett våren som en tid man reser bort men jag kanske fått det där om bakfoten. Som sagt jag är inte alls avundsjuk, älskar det gråa/regniga vädret Karlskoga erbjuder oss image1895

Ääääntliiiiiigen!

The blogg is back. Jag är beroende. Har gått med abstinens i flera dagar.
Hu fukking bu.

löve
 Ös in med kommenarer sweethearts <3
Nu kör vi.