Men för livet...

Dagisfröknarna försökte tvinga i mig gröt i många år. De lyckades inte med varken tomtegröt lr havregrynsgröt. Jag kunde inte tänka mig nått äckligare än det sist nämda. Trodde ärligt att det skulle ge men för livet. Dock höll det bara  i sig sisådär 15år. Numera längtar jag tills det är morgon så jag kan gå upp och äta. - Äta min älskade havregrynsgröt. Mmm...

Vuxen poäng till mig där va? hjärta


Första dan på jobbet.

Hade förväntat mig ett par långa 5h i en liten guldfynd butik. Jag menar hur kul kan det vara? Hur smyckestokig jag än må vara så...Men faktiskt så rann tiden bara iväg. Kollade runt lite på deras utbud, läste lite säkerhetspapper o de behövde inte ens gå igenom kassan. Kassavana har jag ju redan och hur svårt kan de va? Fick en jävla massa beröm för både det ena och det andra. Den är en medelålders utländsk dam som jobbat där så länge jag kan minnas. Har alltid sätt henne som bitterheten själv. Ack så fel jag hade. Så där varm och go va hon. (som din mamma aida.) Så fort butikschefen försökte förklara saker för mig så la hon in kommentarer. Mesta dels om att jag va SÅ duktig, hade vackra ögon och att jag inte behövde lära mig för det ända jag behövde va mitt vackra leende? neee, det va inte därför jag fatta tycke för henne. mohaha.

Nu har såklart
pilgrim kommit ut med en charm-collection. Förstår dem inte va dem gör med mig? Nomination, pandora, thomas sabo och nu pilgrim. I don´t think i can handle this...

pilgrim

<3 GIMME, lr va ere dem säger? :-S

Som att vara ledig.

santabrud


Så förbannat skönt att slippa pendla till Kristinehamn idag :-) Jag hatar hatar hatar bussen. Hatar att sitta på bussen, hatar att vänta på bussen, hatar att betala 41kr var evigaste gång. Idag känns det som att jag är ledig bara för att jag inte jobbat på Statoil. Jag ska nämligen läras upp på Guldfynd idag.
Ni får önska mig lycka till!

Sen blir det antagligen en lunch med Fredrik efter jobbet (fast man vet ju aldrig med honom, värre tids optimist får man leta efter...) Sen träning, träningskortet går ut idag så jag tänkte utnyttja det en gång till af.


Ha en fin dag Kära läsare.

När man är utanför.

Jag vill oxå kunna äta en chockladkaka till lunch. Tycker det är lite orättvist att alla andra verkar göra det (iaf statoil kunder...) lr så bryr de sig helt enkelt inte! Men även om det kanske inte syns utåt sett måste man väl tänka på sin kropp. Vi ska ju dras med den ett tag liksom :)

Fast det vore fortfarande inte dumt alltså. Att byta ut den där äckliga cobbsalladen mot en chockladkaka. Ja för det är ju ungefär va statoil har att erbjuda. Som går under den nyttiga kategorin alltså. Fukking cobbsallad, jag spyr!

marabou

Pojkvän till låns över advent?

Det finns såklart en charm med att både ha partner och att va singel. Så här runt jul skulle de inte va helt dumt att låna nån`s pojvkän. Nån som vill låna ut sin för lite pepparkak-lussebulls-bak? Snällla.

Ioförsig antar jag att det är lika mysigt med små syskona. : )

 

Förra årets julmys i Norge. Pepparkakorna vart oätliga dock....

Sleepwalker.

Folk som går i sömnen är så nedrans läskigt. Min lillebror gör det, nästan varje kväll faktiskt. Mesta dels är han på väg till toan - sovandes Man får liksom skrika åt honom när han är på väg in i duschen lr garderoben för att kissa. Ibland tar man honom på bargärning lekandes med sina gosedjur 2 på natten?!.... Dock lägger han sig och sover på beordran. Som en hund ungefär - Ligg, sov......

Han va nyss på väg till toan..... men hamnade i lillasysters rum. Sprang efter för att kolla vad han hade för mission. Kissa-ner-systers-stol stod det på schemat. Tur att jag va där och stoppade honom. hahah! BängArne.

sleepwalker

Från barnskådis till psycho..?

Hela dagen har jag väntat på att få forska i detta. Igår tittade jag nämligen på mio min mio. Min filmdejt och jag skrek nästan i mun på varandra när vi såg Mio`s vän Benke/Jum Jum. Det va slående likt Christian Bale från America psycho. Men va fan gör Christian Bale i en Astrid Lindgren film? När jag va 8år så märkte jag självklart inte av dubbningen men nu var det väldigt tydligt. Det va inga svensktalande skådisar där inte. Lika solklart som att Jum jum spelades av american psycho skådien var det att Mio`s röst va samma som skorpan´s från bröderna lejonhjärta. Men varför på detta viset? Väldigt confusing.

Känns det inte jävligt konstigt att se en barnskådis gå över till råasteporrskräckisen?

miominmio psycho


Vill vill vill.....

kamel


Det är så mkt jag vill köpa & göra. Det finns inte en chans att det ska gå ihop. Jag menar ikea kortet täcker ju inte allt. Tyvärr....

Tatueringar
, manikyr, håret, träningen, kläder, möbler, julklappar, resor, bil....

Det är väl tider som dessa man biter ihop när klockan ringer på morgonen.
Jobba = pengar.

Stulna kläder av en 7åring.

Ringde hem till mamma från jobbet, skulle be henne tvätta en tröja. En tröja jag skulle använda till min ny inköpta stickade klänning. Men då säger mamma - den är upptagen! What?! Min nya klänning. Eftersom jag alltid varit ensamt barn så har jag aldrig råkat ut för detta fenomen. Att ens kläder är upptagna av sin syster. O det är väl egentligen inte det som är grejen utan det att hon är 7½ år? Är det hon som är en tjockis lr...?

sisters

Nedrans stattshotell.

nekad


Det är väl helvete!
Ju mer jag vill in desto mer skiter det sig. Jag pratar om stattshotellet. Igår, då jag satt o sa till alla att det skulle bli grymt mkt folk ute. O visst vare mkt folk alltid. Själv stod jag på utsidan, fjäskandes för vakten i säkert 40min.... Denna gång var jag inte för full, hallelujah! Nä det va fullsatt! fullsatt i sketna Karlskoga. Inte nog med att jag väntade på taxin i en timme, sen kommer jag inte in. Gick miste om alla ragg, ex och vänner .... Som sagt jag fjäskade i 40min men han släppte inte in en pers.... 01.55 stod jag där, minglades med folket som kom ut = ) wohoo.

02.50 fick jag ett sms "Tyckte du såg bättre ut än nånsin...." mmja, det va från Josh. <3

Många bollar i luften nu, 14dec kanske vi får kramas. haha.

Tågluffning genom europa..

Nånstans i början på april ger jag mig ut i Europa och tågluffar till alla huvudstäder. Angelica ska med mig : ) Fast hon åker ju till Thailand imorn i 2mån, vem vet hon kanske får avsmak? Egentligen spelar det ingen roll för jag åker själv isåfall. 1mån`s interrailkort så får man åka hur mkt tåg som helst i Europa. 4000spänn.

Gött att  ha nått att se fram i mot. Måste ju ha nått att räkna ner till .....

tågluffa

Vem hade du en crush på?

Pojkbandet five.
 
Ritchie Neville va min favourit.
Blev tom svartsjuk när han kollade in en tjej i videon. Mongo.



Ne, nu blire lite hanson. haha!

Jag vill tatuera mig...

Jag vill ta bort en och lägga till 2.....
Dels en sån här fasligt snygg som
Megan Fox har (fast såklart med en egen text..)

snygg tatooo

Den andra jag vill ha är en smal textremsa på insidan överarmen. Även där något som passar in på mig. Tror "dreamer" skulle passa mig perfekt. ;-P

Lite mindre smickrande tatoos.....

  


Man ska aldrig prova outfit innan....

Posar runt lite här för mamma på morgonkvisten : )

   

- Det ser ut som du ska på gympa.
- Fast va vet jag, man kanske går ut så där nuförtin.

- Jag har ju iaf strumpbyxor på mig.

Vi har nästan börjat bråka 2 helger i rad pga att jag gått till krogen barbent så...
Alla glada och nöjda nu.

Cutiecutie <3

 vanessanicknickvanessa

Vanessa & Nick. Sötaste : ) ioförsig gillade jag Jessica oxå men hon styrde nog en del med honom. Om man ska tro newlyweds alltså. Men kärlek är väl härligt!

Värmande shopping.

Mamma säger att jag fått halsfluss pga att jag går barbent till krogen. Jag tror att det är för att jag gått utan halsduk, så nu har jag köpt en : ) Gillade färgerna. 129kr Lindex.

myhalsbuk 

Russinpensionär.

snygging.


Riktigt blaskigt novemer rain idag. Trisst! Men det hindrar inte mig från den traditionella fredags lunchen : ) Så mkt människor som sitter och trycker inne på cafèerna då. O jag som knappt varit utanför dörren på 3 dar, lr ja.... Inte träffat nå folk iaf. Gillar ju att komma ut och va lite social igen.

Annars så är det här ingen vanlig fredag. Nej, Alexzandra ska vara hemma med familjen och mysa med tacos framför tv`n. Det va faktiskt år sen. Sånt gör man ju oftast med partnern annars och senaste månaderna har jag myst med alkohol på fredagar. Fast denna fredag har jag alltså varit så pass förnuftigt (snudd på vuxen.....) bestämmt mig för att jag borde vila upp mig. Är sjukskriven och äter pencellin och då tycker man att lördagsbravaderna får räcka. Japp! Så ikväll blir det bara gos med syskon`a - gäller att passa på, lillasyster har ju börjat gå på disco! Dröjer inte innan hon ligger i hallen och inte kan få av sig skorna :-O Gud förbjude! :-S

Dessutom vem fan vill betala extra för att se Magnus Karlsson? O imorn äre Mange schmit, allt för att kunna höja inträdet. Fast imorn då måste jag faktiskt dra på mig partyutstyrseln. Nån måtta får det juh vara. Att jag skulle stanna hemma en löne helg? Moi? njaa. Vill inte skrumpna ihop heller.

Piss lön fick jag oxå, hade väl inte jobbat så nedrans mkt men man är fan alltid optimistisk när det kommer till ekonomin. 11.111kr fick jag i lön, lite roolig summa dock. Jag som vill shoppa både julklappar, möbler och nya kläder. Kommer inte långt med den fjutt summan. Speciellt inte med räkningar på över 7000.
Sket månad.

Innebörden av musik.

Jag slutar aldrig förvånas över hur stark inverkan en låt kan ha. Finns det något som beskriver en känsla så bra som en låt? Rätt låt kan göra än på vilket humör som helst. För mig är det främst deprimerad men ändå inte på ett dåligt sätt. Jag tycker oftast att låtar är så bra att jag blir djup och tänker på personer, minnen lr en känsla.

Så är vare med det ja!




Hur påverkas du av musik?
Kom gärna med tips på låtar som är betydelsefulla för er. musik

Hör nu på go vänner

så ska jag för er berätta.... vad en gosse gjorde....

Efter att ha bokat biljetter till saw 4 tre dagar i rad så kom vi äntligen iväg. Sjukdomen satte käppar i hjulet lite där. Men nu så, nu är jag på fötter igen.

Precis när vi svänger in mot Örebro - mitt i en het diskussion om mina morföräldrar (precis som här på bloggen, haha) så går ett blåljus på bakom oss. Min biodejt utbrist - fuck, fortkörning. Har du kört för fort tänkte jag. Samtidigt inser han att han inte har körkort med sig o att rutorna är lite för tonade..
Mrs blå ber honom blåsa och sen följa med till deras bil.

Själv sitter jag kvar där, pillar ner nagelbanden lite halvhysteriskt samtidigt som jag smörar på mjaa typ 15 lager lipgloss. 15min går. Min fantasi börjar nu spela latjolajbans. Så pass att jag knäpper av mig bältet, tar ett hårt grepp om jackan och är beredd att hoppa ur utifall det inte va riktiga poliser. De kanske precis dödat honom och nu skulle de kapa bilen och sen döda mig. Men rätt som det är hoppar han in i bilen igen. 3600kr och ett körkort fattigare!!!!!!!!!! alltså fatta. Jag tänkte typ: stackarn nu får han säkert 1500spänn för att han inte hade körkortet med sig. Men blåbären ville inte va snälla idag. Nepp, körkortet drog de in 3mån och hans släkt får inga julklappar i år.

Det sjukaste är att han är lika glad och positiv för det?! hur i helskotta är det möjligt? OM inte det kan få han nere/sur/förbannad va fan kan då få det? Själv hade jag ställt mig ute på E18 och väntat på en tradare. Jag har bara utgifter så långt ögat kan nå och 3600:- ingår inte i min budget. ikke.

Ja, saw- filmen vare kanske vi skulle prata om?? Den va kanon bra såklart. :))

Det närmar sig.

Ja det är ju en fördel om man är någon flickvän först men....

giftsforher

Gilllööör trosorna i mitten "taken...", kan man ju tolka lite hur man vill ;p

Det här med snåla morföräldrar.

Jag satt och tänkte på inflyttningspresenter.

Jag flyttade hemifrån för nu nästan exakt 4år sen och på den tiden va jag tillsammans med Fredrik. Hela hans familj och även en del av släkten va på inflyttningsfika och jag fick sjukt vackra presenter. Av familjen fick jag behövliga saker som micro och dammsugare. Så frågade jag mamma va jag fick av mormor och morfar? Och nu ska ni veta att dessa personer sitter på en fet plånbok men de tar fanimej inte bilen i onödan. Så, av dem fick jag ett rostfritt decilitermått & en fukking gryta.(fast det va typ antikvärde på grejerna, min gammelmormors begagnade) tjena liksom, jag kan köpa det själv på ikea, kan de gå på en 50lapp?
santa
dessa julklappar/presenter har jag även fått erfara från mina morföräldrar:

-En väckarklocka (som morfar fått när han jobbade inom Bofors)
-En blå neglige som mormor fått gratis när hon skickade efter från yves rocher
-En jäkla massa olika duschkrämer och äckliga tvålar som även dem kommit gratis från yves rocher.
-Raggsockor
-En uppdragbar ängel som spela nån tölig julsång, vid 15års ålder!

Har ni några skräckexempel på julklappar/presenter? tell meee.
Hoppas jag varit en
good girl i år..  får känslan av att jag inte vart det :-S

Now you`re gone.

Basshunters nya låt dårå, synd att han inte kunde komma på nått nytt. Samma melodie som i boten anna, jeje snygg norska har han ju med iaf ;P

basshunter

Lyssna på låten
här!

Det kunde vart värre.

scorpinjon
O niiiice. Dem har hittat en halvmeter lång scorpinjon klo. Lr ni vet fossilen av. Vilket fall som helst har forskarna kommit fram till att kroppen måste vart ca 2.5m
Monsterskorpinjon minst sagt. Huh, det går rysningar genom kroppen på mig. Vi mesiga human beings skriker hej vilt till både spindlar och tvestjärtar. Hur stora är dem måntro? 1cm? haha det är väl ljuvligt. Om vi hade levt för 255-460milj år sen hade vi även fått se jumbotrollsländor, monstertusenfotingar och kolossala kackerlackor till vardags.

Man ska inte klaga så mkt....Det kunde ju vart värre liksom skock

Tv-serie-hysteri.

Den här tv-serie hysterin. OC, desperat housewifes, prison break, heros.
Ja...the list can go on...

Varje gång går jag in som i nån strejk. Ser ett halft avsnitt och stänger sen av blasket. Men sen när hysterin har lagt sig - då ni, då smyger jag iväg och köper alla säsongerna. Sen kör jag 2 dagars maraton :) Och efter det blir jag så jävla såld. Som OC, jag har inte sett ett ända avsnitt utan att gråta. Självklart har jag alla boxarna nu. Väntar bara på DH So3, antagligen ligger den under julgranen i år. (vet ju att mamma vill se så...)

Slog på herous (varenda fukking blogg är hysteriska) såg även där halva första avsnittet. Men idag tjuvtittade jag lite, och sentimental som alltid så grät jag i slutet. Böh. Dröjer inte innan jag är fast.

 desperate drama, mohaha.

Jag vill oxå...

Jag är kär i den här outfiten! Cutaste nånsin! : ))

cutest


Här kan du hitta mer bilder/outfits på den söta damen.

craaapy.

sjukhuset


Det känns som att det är 50 minus här inne. Ändå går det steka ägg på mig. Sov till 14.30 idag. Sen satt jag i duschen i säkert en halvtimme. Höjde värmen ett steg varannan minut, ni vet så man får rysningar för att de är så varmt = )

Nu är jag aphungrig men får inte äta förens 2h efter mitt pencellin intag. Balle.

Jag mår inte bra nu!

Jul i mitt hus.

Ja, att jag skulle få en lägenhet innan jul va meeer än jag förväntat mig. Har bott hemifrån i 4år men aldrig prioriterat julpynt. Men som jag sagt så blir jag helt salig när jag går in på ikea så i år - då jävlaranama!

juljul

Denna gran har jag skickat efter från ellos - 279kr, ingen summa ju. Med lite rosa och lila kulor kommer det bli suveränt. hahaa.. Min första egna gran. lila hjärta

NY LÄGENHET :-D

Det va ett jäkla projekt att komma upp från sängen. Låg invirad i ett täcke med dubbla tröjor när mamma sa att de va dags. Att kolla lägenheterna och åka iväg till Guldfynd. Tog säkert 20min för gubben att komma dit och öppna till lägenheten. Och jag behövde inte mer än gå in i hallen innan jag kände att de inte va nått för mig. Jag bad ju bestämmt om en 3a ELLER en 2a med klädkammare. Vilket detta inte va. Så säger han att han har en 3a from 1 dec, halllå? Kunde du inte klämt ur dig det tidigare. Jaja, min dröm va ju att ha lägenhet innan jul och nu går det alltså i uppfyllelse. På nått sätt löser det sig alltid. Dock sa han att dem va tvugna att renovera den först vilket vi sa bestämmt nej till eftersom vi vill göra det. Så vi får hämta ut tapeter och äre så att jag vill ha nått exklusivare betalar jag bara mellanskillnaden. Jihaaa! Kommer bli gorgeouse.

Lägenheten ligger på 76kvm och 4800kr/mån. MEN eftersom vi renoverar får jag bo första månaden gratis. Kunde fan inte bli bättre så här innan jul när man helst lägger pengarna på julklappar =)

Gick sen in på Guldfynd och sa som det va, att jag åkt på halsfluss men att jag gärna bokar in en ny dag för upplärning. Det var inga problem. Pjuh. Kommer behöva jobba en del med tanke på allt jag ska köpa!

Äntligen får jag min walk-in-closet och så får jag använda min runda säng igen. hAppY!

   Typ så här blir väl reslutatet. Lr ja, överdrev en smula. Är ju ingen teenage miljoner. Men jag lovar att ge er lite före- och efter bilder. JeeeY.

Smider planer.

dramaMin "att göra lista" för idag kan jag typ stoppa upp i röven. Lr iaf träningen för 10dagar framöver. Det suger koröv att köpa träningskort och sen blir sjuk och inte kunna utnyttja det. Har precis vart iväg och blitvit stucken i fingret, vilket ledde till pencellin i 10dar. Det är väl underbart, de 9dagar jag hade kvar på träningskortet är alltså bortkastade.
 
Jag är iaf glad att jag fick pencellin så pass fort som nu. Jag menar lägenhetsvisningarna kan inte skjutas på och till helgen blir det utgång både fre-lör. Om jag så ska behöva gå ut nykter (vilket antagligen inte kommer hända...) men iaf. Känner på mig att det kommer bli en katastrofhelg. Lönehelg, vissa människor är hemma i stan och andra har blivit singlar. Försöker smida en plan över hur jag ska komma undan med allt i helgen :-P


Har inte tid...

att blir sjuk.....

När jag är ledig klagar jag. O när jag jobbar vill jag hem... Otacksamma människa. Sista timmarna på jobbet idag kände jag mig ovanligt hängig. Shiiit tänkte jag. Gode gud jag har inte tid att bli sjuk den här veckan. Snälla skona mig. Sitter här nu febrig och ont i bröstet :-S

Imorn ska jag hinna med:
- Morgonträning med mamma (om inte sjukdomen bryter ut..)
- Kolla på 2 lägenheter.
- Jobba första dan på Guldfynd 13-17
- Träna pump.
- Bio i Örebro - Saw 4.

Tidsoptimist javisst!

En fråga att besvara.

candymun

Många bloggare frågar sina läsare om olika saker. Jag har inte gjort det nångång.
....Så jag har 2 små frågor ni gärna får besvara sötisar : )

Vad är bra respektive dåligt med min blogg?
(asså varför läser ni min blogg och vad kan jag bli bättre på?)


Ha en super skoj lördag.

i-landsproblem.

Det hör inte till vanligheten att vakna upp 9 en lördag morgon. O att dessutom va pigg. Härlig känsla dock :) Ska man träna, luncha på stan, ligga framför tv`n...? Vad sysselsätter man sig med på lördagar före festen egentligen? Jag kommer inte ihåg hur det är att inte vara bakis lr jobba.

Eftersom jag var iväg på rooomantic restaurant igår och åt
friterad banan till efterrätt så blir det nog första alternativet. Förbränna kalorier.

reading

Jenna Jameson`s framtidsplaner.

Hon verkar minst sagt eftersträva catwalklooken .....
Jag tycker dock hon ha gått för långt.

anorexi jenna


Ibland är det bra

sice0att banta. Jag menar du kan ju handla snygga kläder på barnavdelningen då, för en billigare penning dessutom. Större utbud och tjockare plånbok. Köpte mig en svart/vit-randig polo som jag ska ha på midda`n ikväll. 79 riksdaler fick jag betala. Som hittat lr va säger ni?

När man får unna sig :)

aerobic

I samma ögonblick som jag kom in i aerobics hallen så insåg jag. MRL va inte core+ som jag trodde. MRL va ju det passet jag haaTade när jag bodde i Göteborg. Inte för att de va dåligt upplägg lr så, men för att jag ville spy blod efteråt typ. Så fukking fittjobbigt! Det va ju iaf bara att bita i det sura äpplet och köra igång... Varje gång jag tittade på klockan så tänkte jag bara - fuck ett pass till efter det här. Kom ut därifrån röd som en
jordgubbe i facet och vilade 5 min. Sen drog pumpen igång, och självklart ska de filma hela passet. Hej Jordgubben där nere i hörnet.

Känner för att unna mig nått väldigt fint nu när jag vart dukig. Ioförsig unnade jag mig lite sexiga underkläder innan passet men va faan. En ny mobil kanske? lr den där as fina thomas sabo berlocken för typ 2000kr. :-O

   

Får nöja mig med en banan förtillfället. Imorn ska jag ut på roooomantic restaurant. Det ni! Vin & file mignon. Det är fredagslyx det.

Sushi är beroendeframkallande.

  

Det här med sushi är verkligen sjukt. Ett flertal av mina vänner säger samma sak.

- Första gången tycker man det är äckligt men ändå en rätt frän upplevelse.
- Andra gången man provar är det GOTT. Så pass gott att man vill ha det igen.
- Tredje gången är man fast. Heeelt såld!


Efter det kan man inte tänka på annat än den där jäkla sushin.
Så, gissa vad jag ska äta idag? : )

Sen ska jag iväg på en rejäl genomkörare på gymmet. Först MRL sen Bodypump sen krypa ner i solariet. Lovliii.

Fy fan vad jag är bra.

guuldfynd


Jag fick jobbet på Guldfynd. Hallelujah!


Blir imponerad av mig själv, tyckte inte alls jag gjorde något bra intryck. Jeje, kameran är tillbax, jag fick jobbet, nu fattas bara lägenheten :-D


Tjejsnack - Sömnvanor.

knapp
-Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?
Jag somnar på högst 5min. Med andra ord bra! händer aldrig att jag inte kan sova.

-Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?
Allt ifrån 1h - 12h. Men oftast runt 7h.

-När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?
Det beror på fall jag jobbar lr inte. Helgerna blir det oftast sent (03-04.00) På veckorna blir det oftast efter midnatt. Vardagar, mellan 22-24.00. Går nästan alltid upp 09.00.

-Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?
Det händer att jag har snarkat. Har väl sagt något nån enstaka gång precis innan jag somnat in.

-Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?
Haha? Eftersom jag haft pojkvän typ 7år tillsammans så har jag haft sällskap. När jag inte har pojkvän sover jag själv. ssover


My lover is back!

Mamma har vart på polisstation och hämtat min kamera. Gissa om det va glädje tjut när hon på hittegods sa att det låg en röd kamera där? Kääärlek.

Säger ju att mina saker alltid hittar hem, sitter här och smeker på den. : ))

Firar med att bju på liiiite bilder. 3 hjärtan




Lätt och säga att man BARA druckit ett glas vin när det går i ca 60cl i ett glas. Den här kvällen var jag grym på bowling, många strikes kan jag lova. Du ser va alkohol kan göra än gott *<:)

4a mintushots senare.....   .......


Wundering.

learingUndra hur många timmar det tar att verkligen lära känna en annan människa.





Det finns ju SÅ mycket att prata om. Så mkt erfarenheter att utbyta och så många situationer att diskutera :))

Schizofren, ja visst!

sällskapsjuk


Jag tror jag har personlighetsklyvningar. Ena dagen älskar jag mitt liv och typ svävar på moln. Andra dan är jag så less att jag vill gå i strejk. Jag måste hela tiden hålla mig så sysselsatt att jag inte hinner sätta mig ner och tänka. Det är då jag blir uttråkad, på typ 30sek! Jag är så sällskapssjuk så jag dör just nu, eller det har jag vart hela dan. Man blir ju inte speciellt mättad av en timme på gymmet heller. På den sociala fronten alltså.

Tog mig tom en 90min promenad i den helvetiska
kylan. Får krupp av att vara hemma, så tänkte jag ta vägarna förbi mitt gamla jobb. Kanske nån rolig som jobbar tänkte jag.. men nädå, och inga pengar hade jag med mig. Ofta jag går in och sen vänder..Trallade hemåt istället. Nu sitter jag och äter äckliga OSALTADE pistage nötter. Vem fan äter osaltade? Jeje, ska man ta en 2h`s dusch nu och sen krypa till kojs lr? Men hej tråkigt liv.

Hård som sten.

Lillasyster har med sig en kompis hem. Nu sitter de 3st ungar och festar på tårtan från helgen. Jag har grymt tråkigt, i kylen förvarar familjen resterna från pizzan (även den från helgen...) Jag får ofta höra att jag har karaktär så det heter duga. O ja jävlar, är det nånting jag har så är det dä! Sallad, Mmm....

karaktär

Gone baby.

Min kamera har inte hittat hem, antagligen kommer den inte göra det heller....

Kul att man han ha den en månad iaf. Sviiider lite eftersom någon förmodligen snodde den på festen. ;-(

kärleken!

När det är hårt...

hipphipphora


Har svårt att stå upp efter den här helgen. Det har minst sagt varit en hård helg. En stor svart lucka ungefär. Jag tror det är dags för mig att fylla 15 snart. Förra veckan tappade jag bort plånboken vid 2 tillfällen. I fredags vare kompisen´s hem nyckel och den här gången är det kameran som är på vift. Men av nån annledning hittar sakerna ofta hem (peppa peppa....). Vilket fall som helst så har jag nu efter snart 22år insett att jag stannat nånstans vid 14. Mamma betalar mina räkningar (alltså med mina pengar såklart!) jag har bott hemifrån i 4år och tvättat typ 5ggr på den tiden :-O och nu efter att en kille fick bära mig in i taxin och upp för trapporna så...... är det kanske dags att dra ner på mängden alkohol lr växa till sig och ta lite ansvar.

På jakt i lillasysters rum..

Vem behöver äkta tatoos när man kan ha olika varje dag?

tatoo 


Den blåa är min, satt den på magisen ; )

Livet är en fest ; )


  


Ha en super bra kväll gott folk. Håll tummarna för mig på bowlingen ikväll woho

Nu vankas det ferre *<:)

Titta vad man kan hitta....


 

ladddat

Dels dessa smaksättare som jag köpte på Ullared för ett par månader sen. & så hittade jag en flaska 50% hembränt ;-D

Fattigdomen har slagit till.

Ja, då har första snön kommit till Karlskoga (inte för att stanna...) men tillräckligt för att jag ska få inviga mina snowjoggers. ;-P

Ikväll vankas det fest, ska bowla och festa till inne i Kristinehamn för att sen dra hem till stan och gå ut. Jag kommer väl följa med klotet halvägs ut på bannan efter ett par glas vin. På tal om vin så fick jag köpa det billigaste som fanns. Nu jävlar är det knappert, förstår dock inte vart pengarna tagit vägen. Va 2000kr rikare för 2 dar sen.... Suck! Vin helvetet va bara 7% nu oxå såg jag. Nu gäller det att prioritera örena väl ikväll.

VaD skA ni Andra gÖ iheLgeN?

Charmen med julen..

Julen är tidig i år. Det är 4e året irad jag införskaffar en sån här miniatyrgran från ikea. Hur jävla söt är den inte? Den på bilden är dock en inflyttningspresent till mitt ex. Bara han kan se den riktiga charmen i det här : )

juljul 

Godisfrosseri.

godisträsk

Den här veckan på jobbet har jag varit förundrad över en sak. Folk äter sjukt mkt godis! (själv skulle jag kunna leva på enbart godis) men självklart gör jag inte det. Har begränsat mig till högst en gång i veckan.

Den här årstiden är det väldigt lugnt på jobbet så jag har utfört lite statistik under gårdagen. Nått som är säkert är iaf - att männen äter mest godis, kan bero på att de inte är lika viktfixerade som vi damer. : ) Det verkar oxå som att männen hellre börjar dagen med godis (då har jag inte räknat med alla som köper fika till kaffet, halstabletter lr snacks) och det kvinnliga könet köper med sig godis hem från jobbet - antagligen till tv-soffan.

Lite tjejsnack.

Denna veckas ämne är Årstiderna.  Tjejsnack




 

Vilken årstid är den bästa, varför?
- SOMMAR! För att människorna vaknar till då. Alla blir glada och som på nytt födda. Man kan dessutom vara ute halva natten utan att det känns konstigt lr att man blir trött :)

Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?

- Sommaren (se ovan), Hösten för att den är så färgglad och man får ta sig an höstmodet ;) , vintern är underbar - snowboard, filtar, tända ljus och pluffsa i snön. Och sen allt ikring JUL. Lovely!, våren - för då är det snart sommar.

Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?
-
Våren - Man går hela tiden och är rädd för att det ska komma mer snö. Det ända man vill är att sommaren ska komma så man kan kasta in jackan ;-D


Under vilken årstid fyller du år?
- Januari.


Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?
- Tårta, släkt, presenter? Inge storslaget direkt.


När man är uppskattad.

ros

Den här helt underbara rosen fick jag idag av en "beundrare" : ) Antagligen läser han det här oxå, så tack tack!
Inte varje dag (egentligen typ aldrig....) som man får en ros. Fiiiint tycker jag!

Josh Hartnett är en slut...

winberh

Nu får det fan vara nog. Idag fick jag läsa om Josh Hartnett`s och Caroline Winbergs heta flirt. Han kan väl åtminstone hålla sig till en åt gången :-S

Men är det så han vill ha det, då ska han allt få se att jag oxå kan...

Många bollar i luften.

mys
Idag var jag sjukskriven. (stackars mig som är SÅ sjuk.) så sjuk att jag bara kunde ta en lunch på stan, gå på anställnings intervju på Guldfynd, springa lite ärenden, Åka till Örebro med familjen och sen ha mys framför tv`n. Gu så synd det är om mig, fast imorn ska jag va duktig och gå upp kl 06. Jobba hela dagen för att sen ta lång helg. Bra man har det ibland. tes

Strosade runt på ikea och blev helt salig där ibland julpyntet och alla konstruktioner av walk-in-closets. Jag har här med bestämmt mig för att leta 3or istället. Utbudet av lägenheter med klädkamare är inte stort. O eftersom det finns så mkt snygga garderobskonstruktioner ska jag ta ett helt rum till dem. = ) Kommer bli perfa och DYRT. Får räkna med att slänga ut närmare 5 papp i månaden på en 3a. Men just nu tänker jag prioritera en fin lägenhet. Kommer ändå bli en del jobb närmasta månaderna (tro inte att det kommer inkräkta på mitt partyliv, inget kan hindra mig från att leva a là partypingla liv...) iaf så hittade jag en plastgran i
rosa rosa gran på rusta. Den kombinerat med alla vackra julgranskulor på ikea kommer bli nice i min apartment. Dock måste jag hitta längenheten först, men än så länge är det lite halvlångt kvar till jul... Sökandet är i fullgång vilket fall som helst.


Det här är ingen bra dag.

För det första så vaknade jag upp en kvart innan bussen gick, snorig och utan röst. Bara att pallra sig iväg antar jag. Sen gör jag det jag länge har skjutit på, ringer mitt mobilsaldo. 4098kr, denna månad!!!!! Bye bye playa del ingles. Borde sutta telefon jävlen långt åt helvete.

josh/rihanna


Sitter och lunchar på min ljuvliga kycklingsallad samtidigt som jag blädrar i hänt bild. Sätter nästan maten i halsen när jag ser en bild på min blivande man, mysandes med en annan kvinna! Ja, visst är det fruktansvärt? "Josh Hartnett & Rihannas heta hångel" :-O halllå åldersskillnanden va stor nog mellan han och mig. O hon är ju yttligare 2år yngre. Jeje, i can take that. Men vad jag inte kan ta är VAR det hände. Pink elephant i New york. Han där uppe vill uppenbarligen döda mig. Han är inte skonsam heller.
Pink elephant är nämligen utestället där vi hängde typ hela min 10dagars visit i NY. Med andra ord har jag missat Josh Hartnett med sisådär 1 vecka. Ni som inte känner mig förstår inte riktigt hur jag känner nu. Jag är och kommer alltid vara besatt av den sexiga varelsen. Och som mamma och mitt ex sa - Ja, det kunde vart du. haha, nu måste jag åka tebax dit och om jag nånsin får se Josh irl så kommer jag fastna i en bubbla för resten av mitt liv. Lika bra att säga hejdå på en gång.

Nu ska jag njuta av mina chilicashew nötter, min nya last!

Vilken soppa.

På fyllan pratar man ju en del, ibland säger man för mkt.

Men jag hoppas fanimig att det kommer något bra ur det här erkännandet.


donttell

Blingig shopping.

shoooes 


Dessa skor är väääldigt mig. Fann dem på Indiska för ynka 350kr/par. Ujuj! Köpte först de svarta pga pengabrist men så ringde jag mamma och sa att jag behövde låna pengar av henne... varav hon berättade att mina pengar gått in tidigare. Hade inte räknat med dem förens nästa vecka. Men dem va så välkomna så, speciellt när man är i Helsingfors ;-P


It´s bratz everywhere.

aa


Silikon och bratz så långt ögat kan nå, de senaste 4h....  Det är fan inte klokt, första gången nånsin som jag går ut helt nykter. När de andra skålade i champange på whiteroom så smuttade jag i mig endast 2 klunkar. Känns onödigt att dricka sig full när klockan är långt över läggdags. O galen som man är så har vi fått denna briljanta ide - vi ska köra hemåt nu, 04.10 och 25mil hem. 
Crazy people.                                                                                                                    

Efter ett besök på sturecompaniet & whiteroom och även en massa spring mellan affärerna. Så kan jag bara konstantera det att sthlm har gått om heta pojkar. De må pressa i solariet (typ varje dag....?) och använda en wax burk om dan men det ger ju uppenbarligen resultat. Sweeeetmama! Det bästa av allt är att det är mindre gott om heta ladies : )

Flytt till Stockholm, någon??

Förlora oskulden på stureplan...

sture


Det är meningen att vi ska ut och göra stureplan nu. O självklart ska vi göra det. MEN jag är nykter.. O då menar jag helt nykter ;-O det är ingen vanlig grej för mig. Suget fanns liksom inte där idag, har hemlängtan till statt. haha. Fast det är inte bara jag som har hemlängtan. Pernilla ringde nyss hem och det är råröj på harry`s. Hade mått bättre av att inte veta det fast vi kommer ändå inte in så.... Funderar på att köra hem i natt efter utgången. Jag är ju ändå nykter så....

Ska bli nice och se hur det är irl på sthlm`s uteliv. Det är ju rätt omtalat, så ikväll förlorar jag min stureplans oskuld.

Typiskt mig.

l


Efter en helt galen finlands kryss så har jag anlänt till ett underbart Stockholm. Vädret är .....Oj, jag skulle kunna flytta hit som det ser ut här nu.

Just i denna stund älskar jag livet. Senast för 3 dagar sen tänkte jag "vad ska man göra med livet?" men nu är jag verkligen kär i livet. Min lever mår inte så bra och jag har glömt plånboken på båten, men what the heck...

Är kär i allt nu, kär i Helsingfors. Som jag känner nu är livet för kort för att jag ska hinna med allt. Oh föresten, vi ska till playa del ingles efter den 25e denna månad ; ) O jag, går på ett 2 mån vikariat på måndag. Det känns bra.

<3