Summering 2006.

Hittade denna "krönika/ lista" hos Jova och Jehona.

Kör min egen version utav "summeringen 2006"

Januari: De första dagarna umgås jag och Aida i min lägenhet i gbg. Känns riktigt bra efter en ångestladdad jul-nyårs helg. Från den 26e och en vecka framåt är det ett sjujädrans 20års festande. Man fyller ju bara 20 en gång så. Blev ett par dagar i sälen med massa snowboard åkande.
Februari: Träffar för andra gången killen som jag idag är sambo med ;)) Dock måste jag lämna honom för att åka tebax till Gbg. (hata gbg mer än nånsin då kan jag säga...) Februari va den längsta, hemskaste månaden på hela året. Hujeda. Va så sjukt uttråkad och ville bara hem och börja träffa den här killen. <3 Sov och tränade hela feb.
Mars: Kommer hem till kga och börjar dejta P väldigt seriöst på en gång. Blir av med min oskuld på nytt efter ett år i celibat typ. hahaa..
April: Birminghamn och hälsar på Bellus. Flyttar från Gbg och hem till Karlskoga.
Maj: Patrik`s syster och jag typ finner varandra och kommer på att vi ska med till Turkiet. Bokar resa med P o hans vänner. 24-31maj --> Turkiet.
Juni: Jobbig månad, blöder och blöder i veckor. Har fått nån infektion. Målar om P`s sovrum medan han tillbringar sin andra vecka i Turkiet. Spenderar vår sista helg på ett hotell i Gbg, lisseberg och lite bio. Hur mysigt som helst. Den 10e tar jag resväskan och flyttar till Smögen över sommaren.
Juli: Jobbar, äter glass, solar o "festar" nere i Smögen. Festlusten är som bortblåst, saknar P för mkt för att leva denna säsong fullt ut. Städer hotell rum på hotellet och attans det var rena träningspasset.
Tillslut är jag så trött på skiten så jag drar hem till snutten. Åkte till hans sommarstuga och gick under jorden 2vec. =) Mkt mys framför brasan ;))
Augusti: Har nu flyttat hem till älsklingen på riktigt. Jobbar en hel del nätter och börjar komma in i nån slags vardag. 29e Augusti ---> Flytt till Norge med snutten.
Sep, Okt, Nov: Norge och jobbar med älsklingen. Nåra Sverige triper till bl.a Ullared & Trollhättan.
Dec: Fortfarande i Norge men börjar längta hem lite ;) 21:a Impulsiv flytt hem. En underbar jul tillsammans med hjärtat. <3

Årets största: Blivit Sambo.
Årets triss: Flytt från gbg, flytt till Smögen, flytt till Norge.
Årets roligaste: 10.000meters klubben/ Cykeltour till Kristinehamn ;P
Årets knepigast: Fiska, åka båt och ha sex samtidigt.
Årets finaste: P överraskar mig i Smögen,sex på klipporna & framtids prat.hjärtaa
Årets jobb: Städerska på hotell/grönsaks produktion, Kassan på Rimi,Rema,Meny, Dagis, Servitris på företagsmässa & julbord, Natt jobb på spolarvätske produktion, Expert, Reaförsäljning på Klädaffär, Korvpackning på slakteriet, Bensinstation. Ja, en del med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Jehona

Haha.. årets knepigaste lät avancerat :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback