Trött på V&R / Britneys omvandling.

Det ända som fyller bloggarna numera är denna hysteri kring V&R. Faan rent ut sagt, är så trött och ontresserad som man bara kan bli. Jaja, alla är vi olika och intresserar oss för olika saker. Men det känns inte ens som att de har något att komma med, man liksom måste tycka om dem och handla från dem för att de är "dem".  to hell with them! Tänker inte lägga någon energi på att skriva om dem men här har ni en till som inte är vidare förtjust i V&R. Yenny.

Och sen denna hyseri kring Britneys förvandling, vilken förvandling? Jag ser att hon vart hos frissan och skippat den kända britney toffsen o sen gjort sig av med mysdressen. So what? För de första har hon fött två barn så hon har all anledning att vara lite plöffsig. Om man kan kalla det så? För egentligen så ser man ju inte om hon är direkt "vältränad" under kläderna hon har nu heller. O va hon nån gång otränad? Sure, jag har sett bilder där hon minst sagt ser mullig ut. Men jag kan inte avgöra fall detta va 1 mån in på graviditen eller om de va 1 månad efter förlossningen?... Hon har aldrig vart nån jätte favourit hos mig men va fan hon ser ju fortfarande helt terrible ut. Brösten hänger ut ur den s.k. klänningen och nej, euh. 

V&Rbrittans förvandling


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Gillar verkligen Britney. Plus hon är på bättringsvägen vad gäller utseendet. Var ju riktigt sunkig förut.

Postat av: Cecilia

aa benen är ju iallafall vältränade.. eller rättare sagt trimmade. och bräst är så FULT!

2006-11-11 @ 22:22:54
URL: http://ciciano.blogg.se
Postat av: Cecilia

Bröst ska det vara :p (hennes i den klänningen speciellt, men överhuvudtaget) Är heller inget fan av henne, har aldrig varit

2006-11-12 @ 00:11:11
URL: http://ciciano.blogg.se
Postat av: Cecilia

hon är frånstötande överhuvudtaget och jag tycker det är snyggare med så små som möjligt utan att de är obefintliga. Det kan ju ha att göra med att jag är så innerligt trött på alla H&M-linne+ för liten push up-BHbärande småtjejer året runt, överallt. Scarlett johansson = tummen upp däremot.. Så åsikten sviktar lite, men för min egen del så skulle jag hellre vara utan, eftersom de inte kommer fylla någon funktion för min del.

2006-11-12 @ 14:37:23
URL: http://ciciano.blogg.se
Postat av: Cecilia

true... jag gillar att kunna ha vissa tshirts utan BH under, eller klänningar. tränar varje dag så det känns mest praktiskt så som de är nu :p

2006-11-12 @ 15:09:45
URL: http://ciciano.blogg.se
Postat av: Emelie

Tycker det är skönt för Britney att hon är på bättrningsvägen, hon ser ju mycket bättre ut nu än förut.

2006-11-12 @ 16:44:16
URL: http://emeliemaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback