Överskotts energi....

Sitter och lyssnar på "party all the time" med en jävfla överskotts energii.

Pojken min vill inte gå på promenad, inte träna, inte köpa godis inför kvällens DH, inte spela keno. What to do? Inte ens en promenad skulle hjälpa nu, hoppar och studsar här hemma :-S
 
sandslott

Smarta jag skulle fixa tånaglarna. Satt som en galning och försökte gnugga bort den gamla färgen. Märke tillslut att jag hade linsvätska på bomullstussen. Inte konstigt att jag fick gnugga för kung och foster land :-p

Det ända killar tänker på är ta mig fan sex. Kan dem nångång komma på nått annat att göra?? Nu står han och gör helikoptern inför mig till party all the time låten.
Sjuka människa!

Kommentarer
Postat av: Jove

Från min blogg...
Tja.. jag blir bara irriterad över sådant snack. Jag skulle bra mycket hellre bo i områden som Angered eller Bergsjön än Långedrag! Saker man hör är inte alltid saker som faktiskt händer.

Postat av: sanna

Mmm, vi är allt duktiga! Var faktikst på ett superkul danspass nyss också:) Det måste ju vara den roligaste träningsformen, man får snurra och studsa och bränna fett samtidigt:)Mmm, korvstroganoff låter verklein hemskt!

2007-04-17 @ 19:18:12
URL: http://sannie.webblogg.se
Postat av: Jove

Mer från mig... Menar du sådan spray med typ morot eller cocosnöt? Eller vad? *vill ha* haha :D

2007-04-17 @ 19:20:31
URL: http://www.hallo.blogg.se
Postat av: sanna

Mm, jaha så det är så det är! TAck ska du ha! Det är ju i och för sig inte en vikt nedgång som jag är ute efter, men inte heller en uppgång!

2007-04-17 @ 19:56:49
URL: http://sannie.webblogg.se
Postat av: angelica

Härligt med överskottsenergi! Du kan få smitta av lite till mig, är så grymmt slutkörd. Pallar inte göra nått vettigt ikväll. Är ensam hemma, ingen som sparkar igång mig..beror nog mest på det haha!
Riktigt knepigt det där, plugga vs inte plugga. fattig vs Rik osv. Tyvärr så kräver många av de jobb jag skulle vilja söka att man har gått gymnasiet, så jag har inte mkt till val om jag vill komma någonstans hä ri livet. men det känns surt, riktigt jävla surt! Vad bra att du tror på mig iaf :) Snart dags för D.P =) Snodde din lista föresten,hoppas det är Ok, var så rastlös hehe. Ha en bra kväll gumman! Kram/A

2007-04-17 @ 20:35:36
URL: http://www.angelicas.se
Postat av: Sarah

Hehe, lätt värt!

2007-04-18 @ 07:49:51
URL: http://badassbitch.blogg.se
Postat av: Sofia

Haha kan se dig sitta o gnugga frenetiskt! :D

Vadå karlar tänker bara på sex? Jag är den som vill ha mest sex i min relation, men så har jag aldrig varit särskilt normal, haha. Fast när jag inte är på humör och han ska kladda så skriker jag direkt: "Sex är det enda du har mig till va! Fy faaan!". Normal, som sagt.

2007-04-18 @ 11:51:21
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Sofia: hehe, de finns ju undantag - som du! : p Men oftast är killar mer sexuella än tjejer. Jag brukar oxå säga sådär när jag inte har lust fast att jag vet att de inte är sant.

2007-04-18 @ 11:59:13
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback