Tradera = negativt omdöme.

Jag hatar verkligen att jobba e.m pass. Man går ju bara och väntar på att börja jobba liksom. Ännu värre är det när man har en hel dags planering framför sig. Men inget går som det ska. Jeje. Får helt enkelt fortsätta äta på min toblerone tills det är dags för jobb ; )

Föresten så har jag fått mitt första negativa omdöme på Tradera. Trodde aldrig jag skulle uppleva det men där hade jag fel. wtf
 
Dock tycker jag inte det va befogat. Hennes förklaring "Jag fick kontakta säljaren själv, otrevligt bemötande och lång leverans tid" Fuck U ungefär. Hennes pengar satt på mitt konto Onsdag e.m och jag skickade klänningen fredag morgon. Hallå? Het på gröten lr vad...  Hon tom mailade mig fredag (2dar efter betalningen) och frågade vart klänningen tagit vägen, och att det osade oseriös säljare" Herregud! Tror hon jag levererar det personligen eller?. Hon började ju va otrevlig då kan hon inte förvänta sig att jag är trevlig tebax. S t ö r i g person!

upyours 
Jag tycker iaf man kan ge säljaren 1 vec innan man sätter negativt omdöme.
But that`s just me.


Kommentarer
Postat av: natalie

Vad är de för bilder som är svart vita runt om? (vilka är de på) , wosh mysigt glad man blir av dom! ^^
Kram
Ps. jobbigt de dära med tradera :(

2007-02-27 @ 14:22:17
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Det där med lång leveranstid kan hon ju mucka med posten om =S

Postat av: flikkan

ha ha ... nä men man kan ju inte skriva vad man vill. Många vet vem man är , likadant me dpojkvännen. roligare att kunna skriva lite privat än att halva stan snackar skit... liksom. ha h ah det är rätt vanligt här:-)

2007-02-27 @ 14:35:49
URL: http://tindrande.blogsome.com/
Postat av: Emilia

Trist med negativa omdömen när de inte är befogade ju.

2007-02-27 @ 14:39:25
URL: http://lekmark.blogg.se
Postat av: Liv

Asså jag tycker verkligen inte det omdömet var befogat! Jag budade hem ett par shorts för en vecka sen, betalade för fyra dagar sen tror jag och de har inte kommit ännu. Men spela roll, det är ju bara kläder inte doneringsorgan...

2007-02-27 @ 19:52:01
URL: http://leifiii.blogg.se
Postat av: Emma

Haha klockren bild till texten! :)

2007-02-27 @ 21:31:33
URL: http://lwemma.blogg.se
Postat av: Alexzandra

-Natalie : Ja visst är bakgrunden underbar? Det är bl.a Joshua Jackson & Katie Holmes (En scen från deras tid med Dawsons creek) Sen är det Reese Witherspoon o andra "fotomodeller" : )

-Skinhead barbiedoll: Grejen är att hon verkar ha fått klänningen igår, Så posten har tom vart otroligt snabba. Jävla gnällkossa är vad hon är.

-Emilia: Ja det känns ju lite ogenomtänkt att klicka i negativt omdöme hur som helst med tanke på att jag kommer få dras med det i 1 år. Ok om hon inte hade fått klänningen överhuvetaget men så är ju inte fallet.

-Emma: Eller hur : ) Han va ju för cut.

2007-02-27 @ 22:37:28
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: lejla

Svar: Tack för "varningen", jag vet att det inte är bra..jag tog det lungt och ibland måste man offra sig för laget oavsätt om du förstår dt eller inte :) Vi tävlar nämligen om mindre än tre veckor.

2007-02-27 @ 23:16:10
URL: http://lejlaa.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Okej, snacka om att ge negativt omdöme för ingenting? :S Jag tar ALLTID 1-3 dagar på mig att posta varorna till de som köper av mig. Jag springer ju inte till posten det första jag gör bara för att dom satt in pengarna en viss dag? Hallå, jag har ett liv? De som brukar vilja ha varan snabbt brukar skriva det i ett mail, DÅ har jag inga problem med att pallra mitt arsel till posten samma dag jag sett pengarna.

En vecka tycker inte jag är speciellt lång tid att vänta?

Många köpare som kontaktar mig med för att berätta att dom vann en auktion av mig som avslutades för 2 minuter sedan..ungefär ;) Samma sak igen, förlåt men jag har ett liv. "vinnarmailet" kan ta någon dag.

Uan så långt det här blev! *skratt*

2007-02-28 @ 12:37:09
URL: http://wysteriia.blogg.se
Postat av: Alexzandra

- Wysteriia: Jag är oxå väldigt dålig på att skicka "vinnar" mail. Jag tycker nämligen det är onödigt att göra det när man inte kan skriva hur mkt de ska sätta in osv..Man måste ju iväg till posten och väga först. O som du skrev så kan de ibland ta upp till 2dar. Fast som det står på tradera så ska man verkligen tänka igenom saken först innan man sätter neg. Omdömet följer ju med än ett tag.

2007-02-28 @ 13:01:42
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Anna

Usch vad irriterande, håller verkligen med dig! Anna

2007-02-28 @ 16:05:01
URL: http://toplook.blogg.se/
Postat av: Mary

tradera människor är cp.. Därför jag bara handlar på ebay :)

2007-03-01 @ 11:17:55
URL: http://breath.blogg.se
Postat av: Estelle

Hah vilken bild!

2007-03-03 @ 16:43:01
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Karin


Jag har faktiskt aldrig satt negativt omdöme på tradera. Ibland har jag fått vänta 1-2 veckor på vara. Jag tycker att så länge man får varan och den motsvarar förväntning.. inte är sönder el. dyl. så bör man sätta positivt. Annars får man väl skriva ett mail till den man köpt varan av: ifall man vill ha den så snart som möjligt. Så kan säljaren ta dyrare frakt för snabbare leverans.

2007-03-04 @ 23:06:37
Postat av: Alexzandra

-Mary: Jag är lite retard lr så för jag orkar verkligen inte med ebay (éftersom det är på engelska) haha, jag vill slippa tänka. Dessutom känns det säkrare när det är folk i samma land man handskas med. Träligt att jag satt in pengar på nån`s konto i kina o ingen vara kommer liksom.

-Karin: Det stämmer bra det, minst 1vec sen kan man börja fråga. Jag har aldrig satt negativt jag heller och kommer antagligen inte göra förens den dagen varan inte dyker upp.

2007-03-04 @ 23:48:15
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback