All those lucky bastards...

Attans va mkt drömmar de är nu för tiden. Antingen är jag otrogen, lr så är P det, lr så dyker nått ex upp. Vad fasen är problemet lixom? Kan man inte få va kär i fred? love

Tänker på de där med kroppsideal/kroppsfixering. Känns som om allt och alla runt om mig handlar om utseende - mesta dels träning, dieter, GI recept osv.. Tröttsamt som fasen. Så igår när en vän till mig mådde dåligt över sin vikt så börja jag tänka lite. Vem har inte nån gång haft problem med att acceptera sin kropp? Mindre, större, fastare.... Mest är de tjejer som vill gå ner och alla SKA börja träna ink mig själv. Men eftersom jag är en periodare så är det svårt att riktigt komma igång. Och hålla kvar. Antingen över tränar jag i en månad, lr så är de rena motsatsen - Massa film kvällar med godis, utekvällar med cider & fyllepizza. Varför kan man inte bara ha den gåvan att man kan stoppa i sig vad som helst? Eller som min sambo, träna 2ggr och va fit sen ;-Z Fusk.

godis

GI, Nutrilett, naturdiet, cambridge, viktväktarna. Bullshit allihop. Om man bara kunde tänka lite sundare så skulle allt va toppen : ) Läste på ett frågeforum på aftonbladet.
Lite smått roande.

- Finns det någon nyttig skräpmat?
- Hur många kalorier innehåller ett tuggummi?
- Kan man unna sig att äta allt någon dag i veckan?
- Kan man äta glass och gå ner i vikt?
- Är naturgodis nyttigare än vanligt godis?
- Vågar jag fortsätta med kakorna?
- Är det farligt att äta knäckebröd 3 ggr om dagen?


Ärligt, alla dessa frågor känns som an exuse, för att få äta? Alla bestämmer vi över våran egen kropp, alltså får vi stoppa i oss vad fan som helst. O har vi inte sett alla dessa frågor 100ggr (kanske inte just dessa, de va lite muppiga..) men vi vet väl ändå vad man "SKA" stoppa i sig och inte? Har svårt och tro att vi inte lärt oss än... Mer mortion, mindre kalorier. Frågorna har ju bara omformulerats. Jag vet precis vad jag inte ska stoppa i munnen, (det handlar inte om de där extra tuggummit iaf..) Snarare ett extra kg godis och en kebab pizza för mkt. Det är väl ändå för ens egen skull man ska gå ner i vikt/bli sundare? Av dessa frågor att döma verkar de som alla vill fortsätta äta och ändå gå ner i vikt. Ahh, vilken dröm. But it aint gone happend ladies. :-S

Hha, har testat de flesta dieterna där upp till. Viktväktarna (dagligt intag 21p) Jag kom upp i 36p på bara en pizza och de va knappast det ända jag åt den dagen. Nutrilett funkade jäkligt bra på tillfällig nedgång. Tappade 5kg på en vecka (hur fasen de är möjligt?) Dock åt jag inte så många påsar som man ska eftersom det smkade skit. Ni alla förstår säkert att de bara va brist på vätska, och att jag typ låg till sängs för att jag inte orkade göra något. O när jag åt vanligt igen så gick ja upp allt utan att hinna blinka. Cambridge är i motsats till nutrilett väldigt gott. Men vem blir inte psykiskt störd av att bara dricka? Man vill ju tugga på nått liksom. So, to hell with the diets. Så ni lucky bastards som kan trycka i er utan att rulla fram, ut och ät semla. För idag är det semeldagen ; ) semla Nån annan som testat dieterna kanske?

Tradera gav mer pengar än förväntat igår tröja, rena beroendet det där =-P
 


Kommentarer
Postat av: Anna

tack sweetie, hoppas de går bra.. meddelar hur det gick sen ;P

Jag har även provat nutrilett, orkade 4 dagar sen vart de för jobbigt.. haha!

Postat av: Angelica

Ja, skit i diet-hysterin! Jag power-walkar en timme varje dag och äter vad jag vill fast försöker att äta ostbågar/chips (ej godis) bara en gång i veckan. Och jag går ner mellan ett halvt kilo till ett kilo i veckan! :)

2007-01-23 @ 10:44:22
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Jenny

När jag var 20 drömde jag jättemycket otrohetsdrömmar. Det ska tydligen betyda att han var väldigt trogen mot mig, alltså precis tvärtom. Men det kan säkert betyda en massa annat också. Drömtydningsbok fick mig att bli lite lugnare då.

2007-01-23 @ 13:27:56
Postat av: lissa

bejbi..så lika på fredag. hoppas bara på att mitt hår blir lyckat..haha. du har väldigt kloka råd o saker att komma med i dina inlägg:)

2007-01-23 @ 13:29:51
Postat av: Wysteriia

Jag tror inte på dieter alls. bara man rör på sig tillräckligt och inte äter något onyttigt VARJE dag så brukar saker och ting lösa sig ;)

2007-01-23 @ 23:22:09
URL: http://wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback