Vårtider, suprised? ;-O

Alla blogg inlägg ang VÅREN igår gjorde mig spyfärdig. Fåglarna kvittrar, blå himmel, solen skiner o bla bla  Samma hysteri när snön äntligen kom och nu "dags att lägga in vinter jacka & ta fram ballerinaskorna" böh!  Våren kommer varje år om ni inte visste...
tussilago
MEN så gick jag ut för att tralla till jobbet och insåg - Det är vååååår! Hallelujha lr nått : )) Nog för att jag känner mig rätt hundra på att de blir mer snö. Men hoppas kan man. Som man gör varje år. 

Dags att dra ner persiennen, solen bländar skärmen.  





Kommentarer
Postat av: Mary

haha ;)

Postat av: Marie

skyldig till blogginlägg om våren, o damn proud of it :P
*hehe*

2007-03-14 @ 14:39:30
URL: http://dancetilyoudrop.blogg.se/
Postat av: Alexzandra

Marie: Känn dig utpekad! Hehe. Närå, jag tror det är många som kan känna sig skyldiga tills alla dessa vår-inlägg. Mee too = )

2007-03-14 @ 16:07:20
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: tessi

men man blir ju så jäkla lycklig eftersom man har fått stå ut med en kall äcklig vinter, det är klart man blir glad när solen kommer fram och snon smälter, alltså är vi påväg mot sommaren snart, ljusare tider! :)

2007-03-14 @ 16:31:07
URL: http://teeres.blogg.se
Postat av: Alexzandra

tessi: Lång vinter vet jag inte om jag håller med om.. Så vitt jag vet kom inte den riktiga vintern förens dec-jan typ i hela Sverige. Jag trodde faktiskt vi skulle få vänta på våren till typ maj. Så lite överraskad är jag ;-)

2007-03-17 @ 09:38:13
URL: http://alexzandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback