Innebörden av musik.

Jag slutar aldrig förvånas över hur stark inverkan en låt kan ha. Finns det något som beskriver en känsla så bra som en låt? Rätt låt kan göra än på vilket humör som helst. För mig är det främst deprimerad men ändå inte på ett dåligt sätt. Jag tycker oftast att låtar är så bra att jag blir djup och tänker på personer, minnen lr en känsla.

Så är vare med det ja!




Hur påverkas du av musik?
Kom gärna med tips på låtar som är betydelsefulla för er. musik

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj... vad svårt. Men det beror helt på vad låten handlar om. Är man riktigt förbannad så lyss´nar jag på kalmah-hades (riktigt underbart att lyssna på, det känns bättre när det är lite drag) AAlicia Keys skriver bra låtar men hennes sound är inget för mig. Men hennes senaste singel No One är ganska bra:)När jag blir berörd av en låt kan jag ofta förknippa den med ngt som jag upplevt, t ex ett brustet hjärta. Musik är som en sorts healing^^

2007-11-24 @ 00:11:05
Postat av: Alexzandra

Anonym: Jag är inte så bekant med varken Kalmah-hades lr Alicia Keys. Får söka lite på dem! : ) lr självklart har jag hört AliciaKeys. men... Jag tycker det är så speciellt på så vis att när en låt kommer på radion kan ett minne ploppa upp och ge mig en speciell känsla. :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback