Då var det igång då.

diet


Nu blir det diet. Alltså inge cambridge/nutrilett eller sånt värdelöst. Snarare sallads-dieten. Kör på mitt eget sätt och det brukar allid funka. Fast till skillnad från förra gången så blir det - minus godis fram till 25e (3vec uppehåll för er som inte kan räkna). Senaste 2vec har jag nämligen trott att jag är gravid lr totalt galen. Levt på godis enbart. Märker väldigt väl att jag inte mår bra när jag äter onyttigt. 1dag, fine. Men det blir mot 4dar i streck. Oh no!

Hade en gÖr trevligt tjejlunch här precis - Bellus är tebax i gänget - och det tackar vi ju för. Svårt att tjata in Emma från Örebro varje gång man är fikasugen ;) Självklart har det gjort om salladerna till pastasallader lagomt till min diet. Buhu. Sitta där och pilla bort och då blev det ju knappt nått kvar. Resultatet av det blev bara att jag nu är hungrig igen.

Ledigheten varade i sådär 22h. Kul så länge det varade men nu börjar jag här
kl 17 igen. Men som sagt så måste jag tacka ja till alla pass jag erbjuds nu.

Kommentarer
Postat av: Gingerjennifer

du ä ju en skinny bitch ju. behövs inte bantas.

Postat av: babylon

svar: ja sånt är roligt!
inte ofta jag ser det så jag tänkte att jag får göra en själv (; dock inte lika roligt för mig själv, mina vanliga gamla bloggar ju :P
men roligt att du gillar det =)

2008-02-04 @ 20:44:20
URL: http://kalaspuffad.blogg.se
Postat av: pillan

men shit vad du jobbar.. hur orkar du? fast är väl värt det när lönen kommer sen iofs. du lär ju få ut en hel del =) är det nåt spec du sparar till lr?

2008-02-04 @ 22:13:54
Postat av: Sandra

Sallad är så jävla gött! Fast nu är de så svårt o få goda tomater,gurka osv...alla smakar surt..BLÄ!

2008-02-04 @ 22:43:40
URL: http://hylen.blogg.se
Postat av: Alexzandra

GingerJennifer: Skinnybitchen har ätit alldels för mkt godis på sistone så här behövs bantas :)

Pillan: Vem säger att jag sparar? hhee. Jag borde dock göra det med tanke på att jag ska iväg och tågluffa om 2mån. Därav jag behöver jobba så mkt som möjligt. Trisst som fan dock! :S

Sandra: Va, det har inte jag lagt märke till. Har väl inte ätit så fasligt mkt grönsaker men men. Ska iväg imorn och handla så jag kan göra sallad för ett par dar. Hoppas jag slipper de ruttna. hehe.

2008-02-04 @ 22:49:34
Postat av: 3rU+5

Maggots o tallbarr är bra har jag hört.. testa vettja..

2008-02-05 @ 21:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback