Fredags planer.

Jag va och köpte godis för 200kr igår :-O, va hos mitt ex och hämtade mina godisburkar så jag ville ju fylla dem med nånting. Dessutom fick jag sjukt begär efter fudge när mamma sa att hon köpt det. Mammas fel att jag syndade. hehe. Vilket fall som helst så var jag värd det efter 4 dagars träning. Har bara mjukstartat med kosten denna vecka anyways. Egentligen skulle jag ha långledig fram till tisdag nu MEN så tackade jag ja till nattjobb hela helgen istället =) money money money... Det är liksom pengar jag inte kan tacka nej till trots att jag egentligen skulle på mina twins födelsedags fest (sry for that <3 )

Så idag blir det en fredagslunch med Sandrow, älskar ju fredagar. Sen ikväll innan nattjobbet blir det fest i K-hamn. Mammas man`S föräldrar har varit gifta i 50år och det måste ju firas ofcourse. Det kommer släktingar från Gotland och Tyskland så det blir spännande. tsss.

c

Min Candyshop, fint va? SE men INTE röra ;-p

Kommentarer
Postat av: Michaela

Ååååå det där såg gott ut! Se men inte röra skulle aldrig jag klara av :D hahah

2008-01-11 @ 11:21:21
Postat av: Alexzandra

Michaela: Om det inte vore för min karaktär så skulle inte jag heller klara mig. Haha =) Fast jag och en viss Mrs M åt typ upp en halv burk igår. Fast just den burken hade jag faktiskt köpt för den sakens skull.Tss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback