En dag, då smäller det.

En dag, ..... Kommer jag explodera och nån stackars &#%¤"(/)# kund kommer få ut før all skit jag taget. Från andra kunder. Nær blev människor så otrevliga? Och när børjade alla tro att de själva va felfria?

Får man glømma saker och ting numera utan att få høra "dålig service" arg gubbe
Fick en kommentar herrom dan av en tjej som också jobbade i butik. Hon sa att kunder har en tendens att alltid använda frasen "dålig service". jag tror tamigfan inte ens de vet va det betyder. Att glømma lägga i en film tex, är det dålig service? Stackars henne som måste åka 1mil før att hämta filmen. Jag åker fan 4mil fram och tebax før att komma till jobbet varje fucking dag. O inte gnäller jag ihjäl mig før det. Satans surmuppar øverallt. Så mkt sura kunder jag tagit på de här senaste 3vec i Norge har jag inte fått ta under mina 3år på statoil i Sverige.

tyvärr så blir det inget bloggande øver helgen eftersom internet strejkar hemma. Men massa kommentarer nu så jag har nått att gøra på måndag. Ciao bitches! generad

Kommentarer
Postat av: carro

Köpt från lagerhouse :) Superbra är dom. Egentligen gjorda för cd-skivor och foton så dom är i den storleken !:)

Postat av: Malin

Usch vad trist - ta inte åt dig gumsan!

2006-12-01 @ 21:33:25
URL: http://malincecilia.blogg.se
Postat av: Angelica

Ta inte åt dig av surmupparna! Fast å andra sidan hade jag också blivit tvär och sur om någon glömt lägga i min filmrulle, men hey, alla begår vi misstag!

2006-12-02 @ 12:15:03
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag förstår dig precis! Man måste försöka att inte bry sig och bara skaka av sig det men det är ganska svårt när man haft flera idioter på en dag. Vissa kunder kan bli uppretade för i princip vad som helst. Många gånger blir de också förbannade när det är deras eget fel, tex. om de handlar på kort och det visar sig att de inte har pengar får kassörskan/kundtjänst ta smällen, samma sak om de inte vet hur nåt fungerar. Jag tror att de många gånger gör så för att de känner sig dumma och då är det lättare att ta ut ilskan på personen i kassan.

Men det är synd att det ska vara så, det är ju ändå vår arbetsplats och de bidrar till en dålig arbetsmiljö.. :/ Tror inte alla kunder fattar hur mycket de faktiskt kan påverka en, vissa verkar tom. tro att man är nån jävla maskin och inte människa.

2006-12-03 @ 20:53:22
URL: http://annilelica.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Angelica & Angelica : I`m trying att inte ta åt mig, men det ær just va jag gør. Alldeles før mkt! Tur att det ær mer nøjda kunder æn onøjda iaf. Många har en dålig dag och sen går de ut øver alla som kommer i deras væg. I know. Dock ær de så fukking irriterande. O min stubin nær de gæller sånt ær inte den længsta. Tack før erat stød iaf :D

2006-12-04 @ 11:00:14
Postat av: Karin

vad snygg bakgrund du hade! cool:) vad skriver man för kod för att få en bakgrund sådär? jag har satt dit min svarta med bara border-left:90px solid #222222;border-right:... sånna...

2006-12-04 @ 12:33:00
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: charlotte

Läste inne på en blogg att du ofta har halsfluss, flera ggr per år. Har du ofta andra infektioner också utöver halsfluss? Jag undrar pga att jag själv är sjuk ofta och jag har förr haft jätte mkt halsfluss + halsinfektioner. Nu åker jag på det mesta. Ska nu i februari operera bort halsmandlarna, Äntligen! Är lite intresserad av att höra hur du har det... Om du drabbas mkt av andra infektioner också eller om det är mest halsfluss. /C

2006-12-04 @ 13:45:05
URL: http://emeliecharlotte.blogg.se
Postat av: mady

haha ja. människor är så himla konstiga ibland. speciellt vuxna människor av någon anledning. jag brukar aldrig ha problem med barn eller ungdomar. de kan var lite högljudda men de är iallafall artiga. så äldre människor kan sluta snacka skit om att ungdomar skulle bete sej sämre än de.

2006-12-04 @ 14:40:20
URL: http://napalmpussy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback