Lön = shopping. ; D

sexuell

H
ur jävla kul är det att gå till jobbet när killen kommer hem? Man hinner ge varandra en puss i dörren ungefär... O inte nog med det,  när man kommer hem får karl jäveln för sig att han ska sova. Kl 20? Ehm, jag har visa behov faktiskt!  :-I tyvärr hjälpte det inte att dra av honom täcket, göra string med hans boxer lr hota med "lingon-veckan" till helgen. Helt osugen.
 
Så då sitter man här och överväger att gå till sängs. För att sova! Det är ju typ den ända tiden man får tillsammans när båda jobbar. Men lyckligtvis så jobbar jag bara nåra dagar i veckan än så länge. O i dag blockade jag ut min första "svart lön" : )

Imorn blir det Örebro, köpa present till mamma (fortfarande inte hunnit fixa) eftersom mattgubben förstörde hela dagens planer, köpa tränings brallor - nu när man hållt igång i hela 3vec. hehe. Sen säkert lite smått och gott till än själv.... System bolaget ska oxå besökas coctail Black jack på fredag, hell yeah!

1000 Kommentarer =-D

Inte illa tycker jag : )) Och mer vill jag ha, älskar kommentarer. kommetar


Some needs..

baja Bajjamajja nåN?

Knäppt!
När jag skulle gå in på min sida kom det upp en lösenords ruta. Why?
Aja, det märks väl om nån kommer in på min sida...

Idag är dem här o fixar nytt golv i badrummet, med andra ord ingen toa....
I have some need just nu. Fan. Mamma kommer o hämtar mig kvart över 10, får "use`a" toan på gymmet. waqlk haa..

Annars ska jag ner till stan o fixa present till mammi, sen fika med Lissa & sen jobb.
Ooo fixa pancakes till`s P kommer hem. <3

Har sökt ett jobb som jag veeeerkligen vill ha, dem söker folk hörde jag ; P  *Tummarna!

Tjejsnack - Film.

Film
· Senaste film du såg? "The prestige" En trollerifilm med bl.a Scarlett Johnsson m.fl..
· Bästa film du sett? Oh jisses, förtillfället är jag väldigt tagen av "Walk the line"
· Sämsta film du sett? "Öppet vatten" En haj film från förra året. Heeel kass!
· Nämn en film du kan se 100 gånger om. "Dirty Dancing"
· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film
föredrar du? Skräck skräck och åter skräck. Sen gillar jag sago filmer som
"Never ending story" "Narnia"

chainsaw

Tidsfördriv.

Stal denna länk hos KENZA. : )  Lite tidsfördriv, göra sin egen south park.

This is me, kl 02 en lördag. coctail Skål !!

south

Dagens fråga - Tatueringar!

Dagens fråga(or) : ))

tatoo


- Vad tycker ni om tatueringar?
- Har ni några isåfall vad/ vart?
- Vill ni ha tatuerade partners?

Pink cake & pink presents.

Ladies, tack för alla Gratulationer. Det behövdes faktiskt, dagen va något sådär menlös.

Helt vanlig dag lixom. Fast jag firade med fest i helgen o nu till helgen blir de kalas hos familjen. Mamma fyller ju oxå år : )) Måste ta mig ner till stan och handla klart presenterna palet. Mamma såg min samet-smink-väska från hm och ville ha en likadan. Så nu tänkte jag fylla den med lite trevligheter. Hittills har de bara blivit nagellack, nagelförstärkning (lite svårt, eftersom hon fick mascara och anti-age kräm i julklapp) men ni kanske har tips? Det måste få plats i smink väskan dock.

Förövrigt så vart tårtan både söt och god igår. Rosa grädde med rosa/lila dekorations hjärtan tarta Och chocklad text....Första gången jag gjort en tårta så jag förväntade mig inga mästerverk. Nu står de iaf 3/4 tårta i kylskåpet, like some? Blir nog min frukost iaf..

Får även ett paket idag, från Patriks syster. Har snokat i påsen och det är från Indiska paket. Kan bara vara en sak. Miiiiina underbara
rosa/vita galger. Happy ending.

It`s your birthday.

Ja ni people, idag är det min födelsedag. Som jag har väntat, lr inte....

Känns som en helt vanlig dag, ett tecken på att man blivit lite för
gammal.

T j u g o e t t.  Hela år. Man borde ju dra en resumè över de bästa åren egentligen. Men det finns de inte tid för just nu, träning med mamma. Sen ska jag & P`s syster göra en rosa-diam-tårta. =))

ballonger

Pensionär söndag.

bingolotto

Spelat bingolotto idag, vuxen poäng till mig = ) Den där program ledaren alltså, helt galen ju. Lyfter upp de stackars tanterna och pussar på dem. Tänk om de har högtproblem lr nått? Btw, så hade tanten en playboy kanin på kavajen. Nån som tittade kanske? Antagligen inte. Tycker iaf han är rätt skön Rickard Olsson även fast han vissa gånger verkar lite ironisk och kaxig. Ingen vinst heller, men plöstligt så händer det väl : )

Kollade på Playa del sol, roligare än roligast.

Annars har jag bara njutit av min sista dag som 20åring. Imorn smäller det, ett steg närmare....

Förfest/efterfest?

musik

Någon i en närliggande lägenhet spelar just nu dansband. Riktigt jävla högt.
Jag som tänkte gå och lägga mig....

Födelsedags firande *<: )

party

Ja ni gott folk
=s ....

Gårdagens födelsedags firande som stått på schemat senaste 2vec är över. Kvällen va varken en höjdare lr katastrof. "förfesten" blev iaf inte under förväntningarna. Fick fina presenter utav mina nära & kära : ) Vissa personer som man kanske räknat med dök inte upp, vikiga personer personer gick hem innan det ens börjat, men istället kom de människor som man inte träffat på years. Personer som ligger mig kärt om hjärtat. Härlig surprise! Barndoms vänner och kusiner. Annars så stod jag ut längre än jag trodde. Kom dit strax innan halv 9 och gick hem vid 01. Det va till min förvåning kö utanför vid 1? Kö på wickan? Mm, smock med människor var det = )

Idag har de varit lugnaste, cpigaste lördan på länge. Kollade 2 filmer när jag vaknade vid  9 imorse. Efter det vart de bara jäkligt barnsligt här hemma. Drog till mamma ett par timmar. O nu har jag typ sovit sen 7. Finns inte så mkt annat att göra när man kommer hem, det är nedsläkt och alla sover kl 19 en lördag. Bara att anpassa sig efter dem man bor ihop med. Förhoppningsvis vaknar man upp när det är ny dag, så man kan starta om från början?

Kan ju undra va ni andra gör denna lördag kväll? Fest, mys?


Vad hände med världen?

Sitter hemma hos familjen och pratar om....Vart världen är på väg.

När jag började jobba på statoil för ca 4år sen, så va jag lyckligt ovetande om ganska mkt som händer. Från och med dagen jag började jobba, började jag läsa kvällstidningarna. O det va som att sätta på sig glasögon, helt plötsligt fick jag veta att människor blev mördade i Sverige, varje dag! Jag kom i nått sorts chocktillstånd varje gång jag läste tidningen. Ända tills jag blev van, man blev avtrubbad helt enkelt. O jag minns de som igår när jag läste ett inlägg om en kannibal första gången. Jag kunde inte få in det, diskuterade med kollegorna men för dem verkade de inte va någon "nyhet".

Ungefär som att jag vart blind, och sen få tillbax synen... 

För 10år sen va det fortfarande "big news" när någon blivit mördad i Sverige. För 5år sen blev någon dödad i Karlskoga. (lilla lilla Karlskoga?) Här där alla känner alla, typ 2km från ens hus. Nu läser man inte annat än barn som blir sexuellt utnyttjade (majoriteten är av nära stående vänner/släkt), folk gör inbrott i ladugårdar för att kn*lla kor, infrysta barn, sätter på lik, äter upp sina flickvänner, gruppvåldtäckter.... När kom alla dessa psykopater? I slut ändan kan man ju knappt lita på sig själv. Fortsätter de så här är de väl lika bra att låsa in sig någonstans. Jag vill gärna inte bli bortförd när jag hämtar posten, att mina barn blir nerhuggna över staketet på dagis/ lr på väg hem från kompisens hus 100m bort. Konstigt om man blir hönsmamma? Jag börjar starkt tvivla på om jag ens vill ha barn. Utsätta barnet för alla hemskheter?

Kolla filmen "Children of man", liten tanke ställare. Kommer världen dö ut för att vi dödar varandra?

Annledningen till detta lite tabu-ämne. Eller åtminstone ett ämne som man gärna inte tänker på.
Var pga att på Oprah igår visades ett program om män som "sexuellt utnyttjar/taffsar" på små pojkar. Dem verkligen varnade folket -, farfar, farbror, nära vän whatever - lämna aldrig dina barn ensamma med manliga, det finns liksom ingen annledning. Och man tror man känner människor, fast de är inte alltid man gör det. Ett av varnings signalerna fick mamma att tänka till nämligen. Herrom dan så pratade vi om att en viss "bekant" till våran familj som beetede sig lite underligt mot min lillebror. Mot min vilja så ploppade en obehaglig tanke upp i mitt huvud. O efter att mamma sett på Oprah så insåg hon att detta beetende inte va bra. Mamma har själv haft otur med gubbar/kompisars pappor när hon va liten. Därför är hon lite på sin vakt, kan hända att jag är för personlig nu och isåfall ber jag om ursäkt.

Det är bara de....att jag diskuterar ofta detta ämne med olika personer. Jag har så sjukt svårt att förstå, o det gör väl ingen egentligen? Man blir bara mer och mer avtrubbad, vad händer här näst? Hörde på tv för ett tag sen att det är lagligt (att ha "samlag" med djur) i Danmark, kan de verkligen va sant? Men som sagt, inget förvånar än längre.. Kommer man börja tolerera mer och mer? För helt plötsligt va de inte så farligt att droger är lagligt i Amsterdam osv.... För de kom värre saker att tänka på.

Vad har alla dessa psykopater vart med om? Svaret är givet - Dålig uppväxt. Ofta sexuellt utnyttjade. Men ärligt så "skiter" jag i om hela deras släkt vart på dem....Hur i h-lvete kan man vilja utsätta någon annan medmänniska för samma sak? Ut och förespråka i skolor eller va fan som helst. Fd. Missbrukare, misshandlade kvinnor, anorektiker går ju ut och berättar sin livshistoria för att hjälpa andra. Jag kan själv säga att jag har dålig erfarenhet utav droger i min närhet, just därför är jag väääldigt anti droger. Skulle aldrig få för mig att prova eftersom jag vet hur det kan gå, o oftast går...

Är det meningen att man ska ha fördomar om manliga dagis "fröknar"? Ni får ursäkta men jag kan inte låta bli med tanke på allt man hör och ser numera.
Kan någon va snäll att förklara för mig vad som händer? Eller typ ta tebax glasögonen för vet inte om jag vill ha dem längre  8-(


Nu jävlar..

Bloggade ju om Mist produkterna igår. O efter att ha legat och läst igenom hela vecko revyn this morning. Så... hittar jag 25% rabatt på Mist Stockholm produkter. Lagomt irriterande eftersom jag IGÅR handlade för 500kr där...Nu var de ioförsig inte jag som betalde kalaset men ändå. Hoppas den gäller ett tag, o visar sig produkterna va bra ikväll. Kan jag ju köpa en till ögonskugga bara för att de är så vackra : )

Läste en riktigt bra krönika, i veckorevyn. "Om jag bara hade hånglat med Nina" hette den. Hur bra som helst, jag brukar själv komma i såna tanke banor. Vad skulle jag göra nu ifall pappa inte hade dött osv?, då hade jag inte köpt en dator, inte blivit tillsammans med min första kille. Inte haft mina 2 syskon? Ibland kan den allra minsta beslutet förändra så mkt. Som de står i krönikan:

veckorevyn

- Fan, ångra inte det du gör, skit i Nina, lukas eller vem det nu är som grämer dig. Alternativet är roligare. Det kallas för livet....

Så sant som de är skrivet. Tänk om man kommit in på skolan man sökte? O i såfall struntat i att flytta till Göteborg och gick miste om alla de vänner man lärde känna. Gick miste om alla minnen osv. Så med allt "ont" kommer nått gott kan man ju säga. Mkt bra krönika som sagt, läs den!


Föresten. Bloggen är hel mupp här hos mig. Att publicera kommentarer/inlägg tar years om de ens funkar. O nu kan jag inte se mina inlägg när jag går in på alexzandra.blogg.se Vad ser ni hos er??


My lucky day.

Tränings, shopping & lunch. O alla tråkiga måste där i mellan är nu gjorda : ))

Igår kväll visade Patrik`s syster mig ögonskuggor som hon budat hem på tradera. Typ 20 olika för under 500-ingen. Nu stod de ioförsig att det va Mac men de visade sig inte va nått märke alls. Vilket fall som helst så var det glittriga helt uuunderbara ögonskuggor. Härligaste färgerna, så jag blev sugen att klicka hem några. Dock hade säljaren blivit avstängd och jag hittade inget som matchade det jag va ute efter. Så idag, säger twinsen att de börjat med smink på strå`t (min frissör/nagel....) Trallar in där och får typ en hjärthinefarkt. Jag är galen i allt som glittrar o blingar så det  blev rena julafton för mig. Fanns ögonskuggor i alla färger, olika sorters glitter, dekorations pärlor och stenar. Kostade dock 120kr/st.....Ville typ ha alla! Men mimma & lissa sa att det kunde bli min present. Lucky me! 3 hjärtan 
4 färger valde jag. Silver (till morgon dagens outfit), bronz (som bilden nedan), grön/turkos, svart. Känner mig helt salig, så vackra !

Föresten, märket hette "
Mist Stockholm" kanske är nån som känner till ; )

glitter

Frågade en av tjejerna hur man skulle få glittret att fastna på bästa sätt? Hon rekommenderade vaselin. Har ni nått annat tips, annars kör jag på det?

Things to do...

bikini

J
äkla nuts. Här springer jag omkring på konsum affärer och letar efter mitt paket. Bikinin från
Ellos. Eftersom jag gjorde en adressändring i samma veva, så kunde de hända att uthämtnings lappen inte kom fram. Vilket den inte gjorde. O nu när jag ringer säger dem att paketet returners av snån skum annledning (?!) Så hon erbjöd gratis express leverans lr vare heter. Så jag får den på Måndag. Schyrre.

Tur för henne att jag inte skulle till bahamas imorn. Säkert!

Nu har jag miljoner måste att göra. ;-(( See u later! Gärna lite förslag på ämnen här i bloggen!

Dubbel otur sa tanten. ;-O

färg

Idag var de inte lika segt som igår... Roade mig lite åt en gubbe som låst in nykeln i bilen. Hur lyckas man med det tänkte jag? Hans typ "tant-kompis" (trodde de va hans mamma men de fick jag minsan höra att hon inte va. Men de bodde på olika ställen, Kanske kk`s?) Anyway så satt hon o väntade hos mig när han gick över till macken. Så ville hon låna toan, varav jag glömde berätta att dörrkarmen va ny målad. Såg att hennes mörklilla kappa blev alldeles vit men sa inget. Huh, skrattade som en tok tills hon kom ut och frågade vad de va för nått på jackan? Shit. Kollegan fick stå och skrubba med en trasa på hennes nya jacka (som hon nu minsan skulle bli tvungen att kasta...) lätt att få bort målarfärg? Knappast. Kul var de iaf. Annars så stod jag mest rakt upp och ner på golvet och gjorde inte den minsta nytta. Så där lagomt kul att stå där och glo samtidigt som hela pakistan ligan - släkten är där och fikar. O jag ska såklart springa och serva dem med kaffe och fika bröd. böh! : (

Imorn blir de full rulle. Träning med mor kl 11.00 hantel, skicka iväg tradera paket (ett jäkla spring på konsum), Sätta in pengar till en auktion som jag själv budat hem ;-p Och så blir de lunch på stan med Mims & Liis, Jobb 16.30.... Fredag, are birthday party. Längtar som tusan efter en ordentlig fest coc


Nothing done here...

Det finns ett par diskussioner här och där ang. om kändisarna är opererade lr inte..
Jessica Simpson är en av dem som deltar med "för- efter" bilder både med tuttar & läppar. Fine läpparna men
no way att hon har gjort boobsen. Är detta bevis nog??

jessiica 

Har även letat omkring efter en bild där brösten ser någerlunda "fejk" ut med tyvärr. Överallt ser hennes tuttar naturliga ut, om inte mer åt det hängiga hålet ; ) Fast vacker är hon vilket fall som helst.
hallå, hört talas om push-up bh / brösttejp? Som att trolla! fyverkeri

beautiful pictures ;-D

Finner dagligen nya "munnar" till min samling. Många hos er bloggare. Antar att jag inte är ensam om att älska those pictures ; )

munkollage


Vet ju själv hur irriterande de är med folk som kopierar ens bilder och publicerar. O helst skulle jag ju vilja lägga in en "mun" till varje inlägg jag gör. Men de blir en aning tjatigt dessutom vill jag inte göra någon upprörd för att jag tjuvat en och annan bild hos er. Därför ger jag er ett litet kollage här med några utav mina favouriter. Vet inte va jag annars ska ha dem till (?) =-)


Ut på arbetsmarknaden igen...

semla

V
a ju på min sk. intervju idag. Ska dit och jobba ikväll så det gick ju fort ; ) Jäkla tur med tanke på att jag skulle på gruppmöte på arbetsförmedlingen imorn. Jag slapp undan, hallelujah! O visst fan fråga hon hur jag ville jobba? På papper lr svart.. haha. Har aldrig jobbat svart förr, men jag sa att vi kunde kö lite både och. Cool! För i och med att jag jobbar vitt så är jag försäkrad, plus att arb.för. inte kan va på mig att söka jobb & gå på möten lika mkt... Ska höra av mig om en månad, kan man ju jobba svart tills dess =)) Känner mig som värsta brottslingen. Men dä ni vänner, får ni komma och äta omelett & bacon till frukost hos mig. Suck! Jag har redan ångest, lite små trögt att jobba när man vart ledig 1mån.

Va iväg och tränade med mamms igen hantel Tur de eftersom hon skickade med moccarutor. Farligt! O så va jag iväg och köpte semlor till mig o bubben. Egentligen tycker jag inte ens om semlor.  O vart fick jag ifrån att de va semel dagen? Puckoo. Men de är tanken som räknas. hjärta 


All those lucky bastards...

Attans va mkt drömmar de är nu för tiden. Antingen är jag otrogen, lr så är P det, lr så dyker nått ex upp. Vad fasen är problemet lixom? Kan man inte få va kär i fred? love

Tänker på de där med kroppsideal/kroppsfixering. Känns som om allt och alla runt om mig handlar om utseende - mesta dels träning, dieter, GI recept osv.. Tröttsamt som fasen. Så igår när en vän till mig mådde dåligt över sin vikt så börja jag tänka lite. Vem har inte nån gång haft problem med att acceptera sin kropp? Mindre, större, fastare.... Mest är de tjejer som vill gå ner och alla SKA börja träna ink mig själv. Men eftersom jag är en periodare så är det svårt att riktigt komma igång. Och hålla kvar. Antingen över tränar jag i en månad, lr så är de rena motsatsen - Massa film kvällar med godis, utekvällar med cider & fyllepizza. Varför kan man inte bara ha den gåvan att man kan stoppa i sig vad som helst? Eller som min sambo, träna 2ggr och va fit sen ;-Z Fusk.

godis

GI, Nutrilett, naturdiet, cambridge, viktväktarna. Bullshit allihop. Om man bara kunde tänka lite sundare så skulle allt va toppen : ) Läste på ett frågeforum på aftonbladet.
Lite smått roande.

- Finns det någon nyttig skräpmat?
- Hur många kalorier innehåller ett tuggummi?
- Kan man unna sig att äta allt någon dag i veckan?
- Kan man äta glass och gå ner i vikt?
- Är naturgodis nyttigare än vanligt godis?
- Vågar jag fortsätta med kakorna?
- Är det farligt att äta knäckebröd 3 ggr om dagen?


Ärligt, alla dessa frågor känns som an exuse, för att få äta? Alla bestämmer vi över våran egen kropp, alltså får vi stoppa i oss vad fan som helst. O har vi inte sett alla dessa frågor 100ggr (kanske inte just dessa, de va lite muppiga..) men vi vet väl ändå vad man "SKA" stoppa i sig och inte? Har svårt och tro att vi inte lärt oss än... Mer mortion, mindre kalorier. Frågorna har ju bara omformulerats. Jag vet precis vad jag inte ska stoppa i munnen, (det handlar inte om de där extra tuggummit iaf..) Snarare ett extra kg godis och en kebab pizza för mkt. Det är väl ändå för ens egen skull man ska gå ner i vikt/bli sundare? Av dessa frågor att döma verkar de som alla vill fortsätta äta och ändå gå ner i vikt. Ahh, vilken dröm. But it aint gone happend ladies. :-S

Hha, har testat de flesta dieterna där upp till. Viktväktarna (dagligt intag 21p) Jag kom upp i 36p på bara en pizza och de va knappast det ända jag åt den dagen. Nutrilett funkade jäkligt bra på tillfällig nedgång. Tappade 5kg på en vecka (hur fasen de är möjligt?) Dock åt jag inte så många påsar som man ska eftersom det smkade skit. Ni alla förstår säkert att de bara va brist på vätska, och att jag typ låg till sängs för att jag inte orkade göra något. O när jag åt vanligt igen så gick ja upp allt utan att hinna blinka. Cambridge är i motsats till nutrilett väldigt gott. Men vem blir inte psykiskt störd av att bara dricka? Man vill ju tugga på nått liksom. So, to hell with the diets. Så ni lucky bastards som kan trycka i er utan att rulla fram, ut och ät semla. För idag är det semeldagen ; ) semla Nån annan som testat dieterna kanske?

Tradera gav mer pengar än förväntat igår tröja, rena beroendet det där =-P
 


Jobb på G, i hope...

rich

T
omorrow 10.30 (anställnings intervju?) Inte direkt, jobbet lät redan givet. Men man ska inte ropa hej. Inte glamorösaste jobbet men jag hoppas på lite svarta pengar. Haha. I`m no rich bitch at the moment.

Skulle byta ett underkläds set idag, det är en present men jag hade valt fel storlek. Asså det har legat i påsen sen i lördag´s men eftersom trosorna inte va plomberade så gick inte de för siig. Suck. Jag sa till henne att expediten borde ha frågat om det med tanke på att jag bad om present kartonger. Men ikke, hon kunde sträcka sig till att byta bh`n och de va ju väsentligast. Kunde ha stått på mig i know. Men strl 36 lr 38 spelar förhoppningsvis inte så stor roll. Hon får komma och äta lite gratis skräp-käck hos mig ett par ggr. Så ska de väl passa sen ; ))

O finally har Bella klarat uppskrivnigen, typ 2ggr om jag inte minns fel : )

Monday plans!

Har laddat ner avsnitt 9, 10 & 11 av OC, skulle kunna ligga inne och kolla allihop. Dock fick jag nöja mig med ett for now  : ) P är tillbax på jobbet och jag tänkte hinna med lite vettiga saker idag....

Ska iväg och träna med mamma halv 11. Betala lite räkningar. Sen ner till stan och byta en present jag köpt, hade underskattat hennes tuttar. hehe... O även byta en pandora berlock som jag inte är riktigt nöjd med. Med tanke på att den kostade 450kr vill jag vara 100. Ah, så går nåra tradera auktioner ut nu kl 14. Får se om de blir nå cash, jag är fattig iiiigen. tes


Blogg firande ; )


Grattis till bloggen som fyller 100dagar idag glad gubbe

happy
Tur att det va idag, min fantasi är nere på noll nämligen. Värsta mupp dan någonsin, bara flum. =-S Happ, dags för Keno dragning om 5min, sen film time. Skräll!

Movietime, i högsta grad.

Att jag är en filmgalning är det nog inte så många som vet. Men efter (7års förhållande & jobbande på bensinmack....) Så har man sett det mesta. Speciellt skräckisar. Älskar skräckfilmer, när jag har sällskap! Va inne på apples hemsida och kollade movie trailers. O herre va mkt filmer som är på in gång i år..... Oh skräck filmer utav dess like - Hoostel 2, The hills have eyes 2, The messangers, Grugde 2, Turistas, House of blood, The hitcher (typ liftare 3?), Perfect stranger. Ja, med andra ord en jäkla massa uppföljare..... Men jag kommer inte va sen med att ladda ner dem alla black blink

mes hills grudge

Annars kommer de ju nya Harry Potter, Spiderman 3, Shrek 3, Night at the museum och mkt annat bra för er som inte vill bli vettskrämda. skalle

harry spider Enjoy!


God. Euh.

feed

D
åligt med uppdatering från min sida ; -Z Snutten har skolkat från jobbet 3dar så min tid har gått till honom. Inte för att vi gjort mkt vettig men.... Spelat lite keno, film kväll med mys & godis. Igår hyrde jag och hans syster en lite "annorlunda" film. Vi båda var ute efter en skräckis (gärna en som får en att hoppa till då och då.) Men när man är 3st som ska se är de svårt att hitta någon som ingen har sett. Anyway, så blev det filmen FEED. Vidrigaste mest osmakligaste jag sett på länge. Precis innan hade vi ätit kebab och ett par hg godis och det gjorde inte saken bättre. Det stod mig upp i halsen i ca 3h efter.

Filmen var inte otäck (alltså inte skräck otäck) utan vidrig otäck. Så ni som är trött på alla gamla vanliga vandrande zombies, inavel byar, tjejer som inte klarar av att springa ifrån mördaren och allt va de är. Se denna, ganska unika film. Men lägg undan godis påsen innan ni sätter på filmen black blink

Annars så gick semester pengarna från Norge in på kontot idag. Så efter att ha vart hos mamma och bakat bullar (eller hon bakade, vi åt ;P ) Så bar det av till Örebro. Behövde inhandla lite presenter. Mammi och sen mina twins. O sen framför allt en födelsedags outfit till nästa helg. Den köptes jag på Gina. Svart linne/klänning, med lite spets upp till. Ganska vanligt faktiskt men till det blir det silver tights och pumps (o såklart massa silver accessoarer) Provade med guld tightsen först men nä.. Blev en anning stressigt eftersom vi skulle in på ikea, äta mat och stor handla mat.... Fick lägga över en del utav planeringen till imorn. Då blir det ett besök på Systemet, uppfyllning av kylskåpet och även lite V75. Niiice =)

tröja Blev även denna i grå. Söt & prisvärd ; )

Relations rådgivaren.

otrogna

Inlägg från: jean baptiste

"du, har blivit bedragen av min fru. kom på henne för jag "råkade" läsa ett mail där hon och svinet beskrev vad de höll på med. berättade dock inte att jag tjyvläst mailet utan frågade bara rätt ut om hon var otrogen. som svar fick jag - nej,men lite förtjust flörtande med en pappa till vår äldsta dotters kompis.jag känner mig fruktansvärt kränkt, men kan inte riktigt med att berätta att jag läste mailet. vet inte vad jag ska göra. vill eg inte lämna henne men har så jävla ont i hjärtat. behöver verkligen någon att prata med. vi har 3 barn. vad ska jag göra? har inte konfonterat svinet eller svinets hustru ännu.min fru hävdar stenhårt att de inte ens kysst - men mailet säger annorlunda. behöver åsikter och kommentarer "

Denna kommentar fick jag på mitt inlägg "otrogna bitches".
Och eftersom jag inte är nån Relations- Marlena så ber jag alla va snälla att ge era åsikter/råd.

-
Själv tycker jag det är värre det hon har gjort än att du läste ett privat mail. Finns ingenting hon kan komma och säga som att - du inte litar på henne osv.. För det kunde du uppenbarligen inte, och att hon fortsätter ljuga när du konfronterar henne gör ju inte det hela bättre. Berätta att du läst mailet då kan hon inte annat än erkänna och ni kan reda ut det hela. Om det är vad ni båda kommer fram till. // Alexzandra.

Vår planer.

Skönt att vakna upp med en rejäl träningsverk in the ass. ;D Idag blir det uppehåll me träningen, tills imorn bitti iaf. O inte blev de några stor vinster på keno igår. 30 ynka spänn, som jag satsade på ett nytt spel idag.

Känner att jag inte har så mkt glädjehöjande saker att berätta om. Dagarna ser likadana ut och är ganska ohändelserika. Tips om nått ämne jag kan ta upp kanske? Skulle vara väldigt uppskattat kan jag säga ; )

 Har en del roligt att se fram imot ändå..
Imorn --> Lön. 
26/1 --> Hyrt en av stans krogar tesammans med. "the lovely twins" eftersom vi alla fyller 21 denna månad. paarty party!
27/1 --> Släkt kalas för mig och mamma. paket
29/1 --> The real birthday.
Mars --> Helg 1.) Helsingborg kryssning med nära & kära. Har aldrig vart på någon.
6/3 --> P & Jag firar 1år. hjärtaa (tips..?) 10/3 --> Födelsedags fest hos Emelie i Gbg (P ska med, o det blir kanske en natts hotell efter firandet)

tårta barbiekorsrt Girl cakes?

Drömma kan man.....

sex

D
ags för dragningen av Keno snart, kanske är miljonär om en halv timme. O om så är fallet kommer ni nog inte se skymten av mig ...På ett tag iaf. Skulle kanske dyka upp och skryta lite över alla lyxiga places jag besökt och alla fina diamanter jag in handlat. O huset, och lyx bilen.....Drömma kan man ; ) Men spelar man inte kan man inte vinna. Right?

Först skulle jag ta flyget till Bahamas och bo
här iaf. Jädra tjat om det där hotellet jag vet. Men så gorgeouse. heart

O vad är inte hetare än sex när man kan bli sedd? Patrik`s syster är ju inneboende hos oss tills hon hittar lägenhet. Och det  finns nästan inget som är så spännande som att ha sex när nån sitter i rummet intill. Man borde nästan hyra in någon som sitter i lägenheten när det vankas action.

Bodypump kl 19.40, o jag har blivit förkyld som tusan. Suck.

Candyshop : P

Min sambo har blivit lite spel beroende tror jag. V65, V75, DD, Keno ....Allt möjlligt skit...
O har drar med alla andra ner i skiten oxå, fast lite kul är de ju = ) Vi ska kö Keno idag, Jag, P och hans syster. När man ska chansa på nr så handlar de ju enbart om tur. O alla har väl sina lycko nummer? Nån som vill tipsa om tur nr kanske? Själv kör jag alltid på 7, 16, 29.

gdismun

F
örövrigt så är jag grymt sugen på surt och salt. Fast jag har ju tränat 3dar nu så det kanske är värd? Som om jag skulle bry mig om det, är jag suger så köper jag ; )

Ska måla fondväggen nu. Men glöm inte bil utmaningen och lycko nr. kommetar


Giive me summer ; }

golf golff

L
egat och kollat på nevlyweeds, love that couple ; ) Jo, jag vet att dem inte är det längre. So sad! Vilket fall som helst blev jag hur sugen som helst på att spela golf. (har gjort det en gång i mitt liv..) men de såg så härligt sommrigt ut. Men golf banorna är väl knappast öppna på vintern? (inga mini golf nu alltså!) Inte för att de är mkt till vinter nu men....Så var dem på nöjesfält, festade o massa annat skoj. Fick en himla överskotts energi när jag tittade på dem iaf woho giiive me summer!

Blev bara en halv cider föresten, slutade sen. Förövrigt så är det min första natt alone på typ .....6mån...ja, så kan det gå.

Friis & company/ Nya naglar.

bree

Nu sitter jag här med långa vackra naglar (o kan knappt skriva på tangentbordet & inte peta i näsan heller för den delen...) lite opraktiskt är de faktiskt. Men hu så vackert. Vill inget hellre än sätta ut en bild, speciellt på tummen där jag har en äkta torkad blomma under "kletet". Köpte även ett ur sött mobil smycke från friis & company. En Vit/guld tärning med diamant prickar. Glamigt det låter ; ) Men både min mobil kamera o digital kamera är 1,3 pixel och de syns knappt va som är på bilden. Behöver en ny nu!!

Är man alkis om man dricker ett par "alkoläsk" en tisdag? Jag är ju arbetslös och P tänkte skolka från jobbet imorn. Jaja, säg till mig isåfall. Har nämligen öppnat en breezer vattenmelon precis. Mm...

Love is in the air. <3

Visste inte att Angelina kunde "gulligulla". Men det va ju kul, de ser ju riktigt glada ut : D

pitt 



Poor Jennifer....

Blod, svett och tårar ;S

gwen

N
u har mamma och jag svettats lite tillsammans ; ) Har även hunnit slänga i mig frukost. Jordgubbs fil med Hallon/banan start & ett glas juiice på det. (tro inte att jag försöker låta nyttig nu, hahah) Min kost är allt förutom nyttig. Det är ett stort steg bara att komma till gymmet.

Tänkte skriva ett inlägg om ett visst ämne herrom dan. Dock gillar jag inte depp inlägg och jag tror inte ni heller gör de. Ioförsig kan man inte alltid va sprudlande glad. gray 

Alltid när mamma och jag är själva brukar vi prata om när jag va liten. Alltså när de va mamma, jag och pappa hjärta Och även fast de va snart 9år sen och vi har pratat om det miljontals ggr så ser jag att mamma har svårt att prata om det. Hennes läppar börjar liksom skaka och idag kunde hon inte hålla inne. O när mamma gråter så gråter jag. Så det blev gråt kalas i bilen... Alltid när vi pratar om gamla minnen från uppväxten så känner jag mig så konstig efteråt, tom, deprimerad. Lite svårt att sätta fingret på det. Jobbigt är det vilket fall som helst. Att man fortfarande är så känslig för ämnet 9år efter. Tror alltid det kommer vara så!

På tal om ingenting sådär så behöver jag verkligen en kamera. Den jag har är väldigt old och bilderna blir as mörka. Så fort jag kommer igång med ett jobb ska jag gå och kolla ut nån. Vill ha
denna. Fast i rosa, dah!

Utmaning - drömbilar!

Med tanke på allt bilsnack från min sambos sida, tillägnar jag detta inlägg åt honom bil
Ta det gärna som en utmaning och lista upp era 3 favourit bilar. Plus eran första bil, om ni haft nån ; ))

Min första bil var
denna. Peuget 206 cc. My beuty. Oh lala, kolla in denna färg.

peugoet1

Detta är egentligen min drömbil fortfarande, även fast den va väldigt "klumpig" och hade en tendens att köra rakt igenom rondeller, in i höga kanter, rulla ner för backar (fast att handbromsen va i), parkera in i andra bilar etc.. Nej, det har absolut inte och göra med vem som sitter bakom ratten. tes Vilket fall som helst så va jag smart nog att besluta mig för att sälja den innan jag flyttade till gbg. Hade kanske inte vart i liv idag annars. (O för att slippa kommentarer som "pappa betalade, bortskämda flicka) Så kan jag säga att ingen annan än JAG betalade denna bil. O jag har inga skulder på den, så då vet ni.

Så fram till mina 3 favourier i bil väg. Jag är inte mkt för överlyxiga bilar,
som Hummrar & ferraris.
   
BMW E60  ,                        Crysler crossfire ,                   Saab 93 cab

Och den här tjatar plutten om, han verkar va helt såld på den.
Ursäkta men den är jäkligt ugly.


Dags för lite kvinnligheter.

manicure

Underbart!
Imorn blir det manikyr för min del : )) Tror jag ska testa nån ny variant. Marielle har alltid nått nytt när man kommer dit, 4mån sen nu. Hoppades på att kunna få genomskinliga naglar med endast glitter där det vita brukar vara. Har haft vitt med glitter i förut men aldrig genomskinliga. Kul ska det iaf bli ;D

Ska vänta på att P kommer hem så ska vi iväg och kolla på badrum. Måste komma igång ju. Vill gärna inte behöva åka hem till mamma inför varje utgång (speciellt inte när jag fyller år om 2vec) man vill ju gärna vara hos sig själv där man har allt.

Skönt de va att komma iväg och träna oxå. Kändes väldigt fräsht efter renoveringen även fast de inte va riktigt klart. Föredrar att träna där de inte är för mkt folk, jobbigt om man ska behöva sitta och vänta på att maskinerna blir lediga osv.. Dessutom finns det allt för många som hänger på gymmet för att visa upp sig eller "flirta". Jag är där för att träna och svettas. Förstår mig inte på en del tjejer som strutar omkring där sminkade/ordning gjorda från topp till tå. Anyway så hämtar mammi mig imorn kl 10, Gäller att passa på så länge motivationen håller i sig.

Har ni några speciella planer i veckan?

nailart


Morrn morrn..

Idag, då jäklar ska jag försöka bli seriös med träningen.
Mammi och jag ska iväg nu kl 10.
Denna gång tror jag faktiskt att de är massa som har motivationen. O när man blir hämtad utanför dörren så kan man ju knappast skylla på nått! Behöver ändå hem till henne sen för att duscha och fixa med ännu lite tradera auktioner som gått ut. ; ))

See u later.


Mardröm x2.

Jag glömde berätta om den skumma natten jag hade. Alla mina mardrömmar har en tendens att handla om naturkatastrofer. O jag antar att drömmar är baserade på tankar, räddslor etc..

Jag menar ingen har väl undgått att vi har en snöfri vinter? Dessutom åskade det i Oktober (vilket är rätt ovanligt..) och enligt forskare kommer vi ha helt snöfria vintrar inom loppet av 16år.. Man ser ju redan nu tydliga förändringar i vårat klimat så... Anyway så vaknade jag väldigt tidigt imorse ur en naturkatastrof och lättnaden var ett faktum när jag slog upp ögonen. La mig då intill älsklingen som jag alltid gör för att somna om igen. Varav han kläcker - fan vad jag hatar dig! ehm, ursäkta?

Då hade han oxå haft en mardröm, där jag va otrogen. Dels med hans bästa kompis och massa andra. Även fast han visste att detta va en dröm så fick jag liksom ut för det.. Det måste va ett tecken säger han då. Schyrre. När man lägger sig intill för att kramas så får man anklagelser om att man vart otrogen.

Det gick dock över när jag gick upp på toa och han fan glädje i att öppna dörren. När jag satt och pinkade. Jätte kul tyckte jag, där fick han min oskuld på det oxå.

Good night my ladies zz


köörsbär is the shit ; ))

köörsbär

Lunch på stan, Spöregn ;S

Gårdagen va en riktigt rastlös lördag. Va hos mamma och lånade duschen igen. Sen åkte jag hem och sov 2h, vaknade lagomt till V75 (fick 1rätt, hallå?) Det är såå inte min spel-vecka denna vecka. Efter de blev det chips och film. Unicorn Killer. Baserad på verkliga händelser, riktigt bra faktiskt : )

P ska iväg till sin farmor och äta kolpudding, jag stod över.. Blir en lunch fika på stan för mig istället ;D
Regnar som tusan ute, men jag behöver food anyway. Så, det blir till att leta fram ett paraflax. paraply

lunch

Fjortis hångel ...

bus

J
ag och sambon muppar oss lite. Ska försöka städa lite, ser ut som hejkomochhjälpmig. Men istället spelar vi utav bara fasen, dricker lite cider och fjortis hånglar i sängen. (röda veckan, så mkt mer blir de inte..) ;-S

Vad gör ni ikväll bejbs?

Sällskaps drickande & hjärnsläpp

spel
R
ekordet på unika besökare fortsätter att gå uppåt, ingen blir gladare än jag : )

Efter att mamma kom och hämtade mig igår morse så blev jag kvar där hela dan. Blev dock bara camoflage setet från Halens katalogen. (mammi va snäll och betalade) Kan hända för att jag inte önskat mig nått till min födelsedag. paket

Älsklingen kom och hämtade mig efter jobbet. Tog då en trip till systemet och inhandlade gooodaste fyllan. Trött på all blandning mellan vin vin, baileys, vodka, passoa (uh, rysningar)... Nu blev det istället breezer, x-ider, aqua teen, twisted, cube. Skönt att veta hur mkt man kan dricka så man slipper sluta i badkaret.

Hämtade sen upp Daniel för att åka till bowlinghallen, jaa... jag förlorade båda serierna (ioförsig så va alla väldigt dåliga...) Gled vidare till restaurant Colloseo för en
black & white. Mmm, finns inget godare ;-P
Hem till falck för en liten spelkväll och för att få användning för "system besöket". Spelet hette Hjärnsläpp och innehöll en himla massa "psykolog frågor/bilder". Frågorna va i alla ålderskategorier (spädbarn, barndom, ungdom, vuxen, pansionär....) Typ vad är mest troligast att en person rör vid i ansiktet när den ljuger, efter hur lång tid känner spädbarn igen doften av sin mamma, hur lång tid tar i regel ett gräl mellan 2 personer? Sen skulle man kolla bilder och säga va det första va man såg osv.. Lite kul, speciellt när man började bli full %-)

Vid midnatt låg Daniel, P och jag i sängen och sov. Stackars falck fick sova på soffan hehe. Insåg iaf hur kul det är att bara sitta hemma och spela spel och sällskaps dricka med lite vänner. hjärta

Nu ska vi dra iväg och tippa V75, förra helgen blev det 4rätt för min del.
Wish me luck!


Time to come "clean" =oS

clean

Dags att avslöja Sant eller falskt. Hade hoppats på lite mer gissningar men det får duga ;-P

1.) Min första tung kyss var med en tjej. Inte speciellt stolt över detta. Men det va för en god sak skull. Killen jag va tillsammans med då va ju inte oskuld på den fronten vilket jag var. Så hon skulle bara lära mig. = SANT

2.)
Jag har haft hjärnskakning 3ggr och salmonella 1gång. Jo, så illa är det. Va lite av en vild unge, ramlade ner från träd, blev in sprungen i fotbolls plank osv... Salmonellan inträffade när jag va i Maroco, nice holiday, verkligen. Fick dessutom tillbringa julhelgen på sjukhus. = SANT

3.)
Jag har stoppat plastpengar i tuggummi automaten. (typ tömde halva..) JO, på lågstadiet fanns det ett växel spel. Pengarna funkade som sagt i tuggummi automaten. Sprang som dårar när de kom ut en och undrade va vi höll på med = SANT

4.)
Carl Philip och hans tjej har vart inne på mitt jobb 3ggr. Jojomen.. Och en hel hög med andra kändisar. Rena vardagen på Statoil. = SANT

5.)
Jag och min sambo träffades 4mån innan vi hade sex. Nja, snarare 2vec. Jag hade liksom levt celibat sen min senaste kille (1år tidigare...) ni kan nog räkna ut själva hur sugen man är efter 1år utan sex?  = FALSK

3st svarade rätt på den. U know me too well bejbs.
Angelica , Annilelica , Michaela.


I need a shower.

Eftersom vi renoverar badrummet så har vi ingen dusch anka... Ska ta en promenad i snön (ja, hör och häpna) hem till mamma. Lite ansiktsmask o så blir det me! Först frukost.

Update: Jag är lat, så mammi kommer och hämtar mig. ; )) Vi ska beställa lite ur halens. Hallå, what`s up with all the nice stuf? Detta kommer vara på väg hem till mig, soon.

camoflage  camo





O guess who`s on the active list? Sisi. generad

Poppis it is...

mouth

OMFG
. Vad har hänt? Antingen är ni besatta av rolling stones tröjan ; ) lr så... ville ni bara göra mig glad ;D

Slog igår rekord på mest kommentarer på ett och samma inlägg. 24st. (även rekord på antal unika besökare) Hallelujah. love
Ioförsig så stod det typ bara "röd" i alla inlägg så det är ju inte mkt och svara på. Men jag ska allt gå in på era bloggar och kommentera lite. Kul kul.


I`m worth it.. Only one?

Har med gott samvete lagt mig framför tv`n (såklart har jag datorn med mig..) i mysbyxor. Efter att ha diskat och städat i köket, skickat iväg tradera paketen, ringt de 2 jobb jag sökte igår. För en gång skull lite positiva arbetsgivare ; ) så tyckte jag att jag va värd de. Att göra ingenting! Även fast de inte känns allt för bekvämt när en gubbe sitter och gräver i vårat badrum.

Är så shopping sugen så usch... Vill ha den där väskan, tröjan, bikinin (another one) ... Men jag fyller ju år så jag får inte handla, plus att jag inte äger ett öre. Men när jag hittat nått jag vill ha får jag sån panik, hallå de kan ju ta slut. Föresten så kan jag inte släppa tankarna ifrån den rolling stones tröjan som såldes på carlings nån månad innan jul. Ja, den satt som en påse skit, men jag vill iaf... O jag har hittat den på internet. Det skulle kunnat vart den P köpt, runt 500ingen, mörk grå metallic och jag skulle bli sååå glad. Men konstig form har den ju inte...  Bara att öppna skåpet och titta flicka lilla. Men neeej.

Ska iväg till arbetsförmedlingen om en halv timme. Bööh. Trisst.

Vilken är snyggast ??

roooorolling

Favvo halsband - utmaning.

Johannae utmanade mig med att fota mina 3 favvo halsband. Såklart kunde jag inte välja bara 3, så ni fick ett extra : )

Halsband

1) Det värdefullaste jag har inom alla kategorier. Detta halsband har jag alltid på mig.
Inte för att den var dyr (med tanke på att det är en 18K guld tacka på 10g) utan för att min mammas & pappas förlovnings ringar är ner smälta i den. hjärta Cute eller hur ?

2) Halsband från Vero moda.
3) Rakblad i äkta guld, använder de inte speciellt ofta. Men tycker de är lite fränt. (gjorde special beställning på det hos en "privat guldsmed") därför känns de lite speciellt.
4) Uggla från glitter. Söt =) Minns att den matchade min guld-outfit för nästan 1år sen.

I min väska - utmaning.

Hittade denna utmaning hos Jehona.

Tyvärr så är min digital kamera inne på sina sista dagar så de blir mobil kameran. Därav ett ganska dåligt reslutat men men här har ni "i min väska" bilder iaf. BTW, så är detta min första personliga bild här på bloggen. ;.)

väska

1) Väska, hm 249:-
2) Th, fejk LV plånbok (köpt i Turkiet för dryga 100-ingen)
3) Ipod nano med ipod strumpa & headset i rosa som ni ser.
4) En riktigt old och kassss kamera. (konika 999:- /för 3 år sen)
5) Två guld portmonnä`er. Ena från kappahl o andra köpt i London.
6) Guld smink väska med det absolut behövligaste (o det ända i sminkväg som jag äger) Typ, mascara, sol puder, rouche & lipgloss. (Dior - green apple, bara för att de luktar så gott) Använder de dock inte, grönt liksom?
 
OBS. Mobilen är inte med på bilden eftersom jag tar kort med den. Men såklart är den i guld den den med tes This one.

 hehe, lite extra skräp som jag hittade i väskan. Miniatyr gran kulor? Batterier, silver penna, lakrisal? ja...Ni ser ju! Väskan behövdes rensas ur lite. Now it`s done.


I`m evil light.

You Are 48% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination.
How Evil Are You?

Mitt nyårslöfte löd som så, att bli snällare. Men jag va inte så elak som jag trodde black blink

Oinslagna presenter, for me = )

Igår snöade det här i Karlskoga. Andra snön som jag får uppleva under denna vinter. Såklart ligger den inte kvar idag, istället har de frusit på och blivit is. Hatar!

Kollade på den svenska filmen Offside igår, hade förväntat mig lite mer humor (med tanke på skådespelarna) men den va klart godkänd.



Annars så har jag en himla massa måste att göra idag. Så har de vart hela veckan känner jag. Måste städa kvast, ringa "dröm-jobbet" och höra fall de fått min ansökan, ringa ett annat jobb, skicka iväg en cv till ännu ett annat, lämna in tradera paketen på posten, hämta P 14.30 så vi kan åka till arbetsförmedlingen.

Hehe, det vankar 2 födelsedagar här i Januari. tårta Bloggen fyller 100 dagar nästa vecka och jag fyller 21 snart.. Plutten har vart ute i tid och fixat presenten åt mig, hörde när han stod ute i köket igår och svärde. Han lyckades nämligen inte slå in det för att de va så konstig form på det? Hmm, så nu ligger de oinslaget i skåpet. (no no, i would never...) Nått positivt vill jag spara till födelsedan. Har ju kommit så pass långt att de inte är kul att bli äldre längre. Paketet är mörkgrå - metallic, finns bara att köpa på en sida på internet, passar lika bra för både tjejer & killar, det drog mer mot prynads hållet än tekniska hållet, kostade runt 500kr och jag kommer bli jätte glad confused  Vad kan de va??


En fågel viskade i mitt öra..

tjejjobb        bygg

E
n fågel viskade i mitt öre, lr snarare i min älsklings öra. Varav han skvallrade vidare till mig ang. ett jobb.
Ni vet, jag ägnar numera mitt liv till att söka jobb hela dagarna. Dock är detta ett dröm jobb för mig. Redan för ett år sen tänkte jag söka men då va deras ansökning borttagen så jag antog att de anställt någon.

Nu är det en arbetskompis till P som ska dit på anställnings intervju imorn! GAH, det är mitt jobb ju. Den jäveln kommer säkert få det oxå, han är ju kille. O det klingar lite manligt över detta jobb. Men som
jeeena påpekade så ska man aldrig tipsa andra om saker, jobb etc förens man själv fått de. hehe. Inte för att jag med fullaste allvar tror att ni ska flytta till Karlskoga och försöka sno mitt drömjobb. Men va fan, världen kryllar ju av psykon så man vet ju aldrig. skalle haha.

Skickade iaf iväg en ansökan fort som fan. (blev värsta uppsatsen) O never in my life att jag skulle visa den för NÅGON. Tycker de är så pinsamt med sånt där. Framställa sig själv som värsta "perfect person for the job" whatever. Ska även ringa upp dem imorn och höra så min ansökan anlänt, annars åker jag dit och lämnar en personligen oxå. Sådetså! Man kommer ingen vart om man inte visar att man finns ju. Patetisk jag är. Men jag skulle verkligen vilja prova och se om det är nått jag skulle kunna tänka mig i framtiden,( alltså denna inriktning) isåfall blir det plugga vidare för min del.
 
Så, vad tror ni det är för jobb? Ni kan säkert övertala mig att berätta. Men lite gissningar vore kul, se vad ni tror att jag är för person? kommetar

Katalog/internet shopping. Not for me..

Älskar pumps, sandaler , stövlar med denna klack. Började komma in redan i sommras så jag har allt in handlat ett par ; ) Egentligen är jag ballerina typen så det skriker om det. Men samtidigt finns de sjukt mkt snygga höga skor, o jag behöver bli längre..
Fick la redoute katalogen idag, visste inte ens att den fanns. Har inte ens vart inne och kollat deras hemsida (förens idag...) även fast den nämnts ett antal ggr här i bloggarna. Dock va katalogen i tjockaste laget så jag hann inte ens med halva innan nackspärren kom. Fick byta position och lägga mig i sängen med datorn istället. (får jag inte ett jobb snart kommer jag få ligg såg inom en snar framtid) Förövrigt va det inget alls som tilltalade mig i katalogen.

Jag har lite svårt för att beställa kläder så där ur katalog lr på internet. Har faktiskt aldrig hänt. (förutom en himla massa hm kläder som jag alltid skickar tebax!) Joa, de va ett par år sen ioförsig. Vill helst känna på plagget och framför allt prova det. Fast jag är lite förvånad över hur mkt snyggt ellos/josefsson) hade i år.. Kunde beställt galet mkt men så blir jag så där osäkert och skiter i beställningen. Om det inte är nått som verkligen och då menar jag verkligen tilltalar mig. O denna gång lyckades denna ur snygga bikinin göra det.

bikini

Jag har sån lust att rensa ur garderoben(erna) och slänga allt jag inte använt under 2006. Det skulle bli mkt kan jag lova. Men alltid när jag kör mina utrensningar så tänker jag att jag kanske kommer använda den... Nångång, förmodligen aldrig. Men kvar blir den =s Plus att jag många ggr sparar nått bara för att de kostat mig skjortan. Ska försöka ändra på det, samtidigt kan man ju tjäna en del slantar på tradera. Vad är inte bättre än att dona med det när man är arbetslös?

Jobb sökandet fortsätter...

intervju

V
ad är grejen med alla dryga, korta chefer? Måste dem bevisa att makten ligger hos dem? Dem liksom snoppar av än innan man ens hunnit prata klart. Man vill ju gärna hinna säga vad man pysslat med tidigare innan de bestämmer sig. För det kan knappast vara så att ingen behöver arbetskraft? Typ 3 av 10 har bett om en CV. Får tacka för det åtminstone. För jag är minst sagt överkvalificerad på de jobb jag sökt. Är väl bara och vänta och se i guess...Börjar tröttna på att åka omkring och göra ärenden hela dagarna. Ska va glad att jag har bild2 iaf, annars hade de inte blivit mkt gjort.

Less jag blir på detta väder då, ofta man vill ha "höst" 9mån om året. Ska de vara så här så kan lika gärna sommaren komma på en gång. Men sån tur vet vi nog alla att vi inte har ;-//  Trissta dagar det är när P jobbar och jag gör....Ingenting! En fika här och där räcker inte för att jag ska bli tillfredställd. Måste skaffa mig nån hobby (förtillfället måste den vara gratis) simmar är ju hur skönt som helst.... Men motivationen inte lika bra. 

Nån jävel som sitter och plippar på pianot i lägenheten brevid, sluta omedelbart, pleeease.

Sleepwalker ....

hard work

I`m zombie
. Låg och läste bloggar till midnatt och så skjutsade jag bejbin vid 7. Tiiiierd.

Ska lägga mig och sova en liten stund till. För sen blir det jobb sök för hela slanten. Ringde Statoil degerfors igår, har jobbat där vid ett tillfälle. O aldrig mer kände jag då.. Men derperationen kommer smygandes så nu har jag börjat överväga "reserv listan"..... Jag hatar verkligen a-kassan, alla dessa arbetsgivarintyg de ska ha jämt. För att betala ut de där ynka slantarna.

Antingen får jag stå ut med äckel macken och alkis kunderna lr så blir de a-kassan. Aja, chefen tog mitt nr och han vet ju att jag jobbat hos honom förr plus i Kga. Kan ändå inte sitta och vänta på extra pass. Så jag ska söka lite annat oxå, när jag vaknar ;-))

Sant eller falskt? Guess.

Frestelsen blev för stark, nu hänger jag på er andra bloggers. ;)) Gör Sant lr falsk utmaningen jag me.

isaak


--> Min första tungkyss va med en tjej och jag gick i fjärde klass.
--> Jag har haft hjärnskakning 3ggr och salmonella 1gång.
--> Jag har stoppat plast pengar i en tuggummiautomat och tömde halva.
--> När jag gick i lågstadiet rökte vi löv i skogen på rasten.
--> Carl philip (prinsen) och hans tjej har vart inne på mitt jobb, 2ggr.
--> Min sambo och jag träffades 4mån innan vi hade sex.

Endast 1 är falsk. Gissa på nu!


Check lista.

Jisses vad fort dagen gått, åkte till mamma vid 9 imorse och efter de har de bara rullat på. Fast skönt att checka av lite ;))

pin Lämnat tvätt hos mamma (fanns ingen tvättid förens lörd, plus att jag typ aldrig tvättat i hela mitt liv..)
pin Fixat mig en bränna (fick massa hemska tankar i solariet när det började spraka. Trodde jag skulle brinna upp lr nått..) uhh.
pin Gymmat.
pin Betalat räkningar. En jag glömt bort från JULI månad, hej ansvarsfull!
pin Luncha`t med Emma. ;-))
pin Fixat med tradera, vägt och mailat.
pin Handlat tvättmedel. Så mams, kan tvätta åt mig. hehe.

Så, det va den dagen det. Spöregnar ute så jag håller mig nog inne resten av kvällen.
Är faktiskt sugen på en bio, Maj senast liksom. Dock är jag fattig igen och det känns lite onödigt när man har både projektor och 42 tums tv hemma i vardagsrummet. tv

Åka och hämta snutten nu. Cioa!


First kiss, what`s yours?

Hittade detta test hos annilelica hjärta


Your Candy Heart Says "First Kiss"
You're a true romantic who brings an innocent hope to each new relationship. You see the good in every person you date, and you relish each step of falling in love. Your ideal Valentine's Day date: a romantic dinner your sweetie cooks for you Your flirting style: friendly and sweet What turns you off: cynics who don't believe in romance Why you're hot: you always keep the romance alive
What Does Your Candy Heart Say?

Nu blir det hem till mamma och fixa med tradera leveranserna.
Then to the gym and solariön.

rich bitch again ....

Ha, riktigt nöjd med mitt reslutat från tradera. La ut lite kläder som jag tröttnat på lr växt ur o igår gick de ut. Trodde knappt jag skulle skrapa hem en hundring men jodå, 750:- på 2 plagg inte fy skam det inte. I`m going rich... Oki gårdagens 3dagars lön kommer va slut iomed att denna dag lider mot sitt slut. Men då trillar ju tradera pengarna in här om ett par dar (perfekt för nästa veckas manikyr besök) gray

Såg hos
devilinprada att  "Evan Almighty" 2an till bruce den allsmäktige kommer ut. Va ett tag sen jag såg en riktigt rolig film, kan ju hoppas att de här är en tv.. Men bitcomet går ju inte landa ner på denna fukking låne dator så jag får vänta ett par veckor. Det överlever jag nog. Men att inte ha tillgång till avsnitt 9, OC är inte lika acceptabelt. Nån som sitter framför datorn i timmar som mig? O ligger inne med avsnitt 9, send it over please...

I`m a rich bitch.

woho Hallelujah. I`m rich. Eller det kanske är att ta i men..

Fick lön för de 3 dagarna jag jobbade i Norge före jul. Dock är jag skyldig älsklingen för hyran men men...
Skulle egentligen inte få pengarna förens den 19:e (lite små panik ...) Imorn är det nån som både fikar, solar och tränar ;-)) Eller så blir det en promenad med mammis, hon har börjat gå med stavar. haha..

Nu ska vi iväg och handla inför kvällens middag. Kebab i pittabröd blir det. Oh, starving...

(btw, har ny pres-bild som jag stal från nån. Kommer inte ihåg namnet på henne annars hade jag länkat. Hoppas hon inte blir galen på mig ;-S


Baby tankar, när är man redo?

bebisar

N
är jag va och handlade herromdan såg jag på löpsedlarna att "babyboomen" startat. 2007 kommer ioförsig bli mkt värre, det är ju då alla kommer ut som man sätt under 2006. För det är väl inte bara jag som ser gravida människor överallt? Det kan hända att jag lägger märke till dem mer för att de vart en del barn prat sista året. Eller ja, sen jag träffade min nuvarande sambo ; )) De flesta i min omgivning vet att jag har vart anti barn ända tills jag träffade P.  Annledningen till den känslan har säkert vart pga av mina fortfarande väldigt små syskon men säkert för att det kändes avlägset oxå. Men helt plötsligt inser man att man börjar bli äldre, så träffar man nån man vill leva med, (länge...) Aktar mig för att säga forever. Så känns det helt plötsligt självklart att man någon gång ska ha barn. Nu känns det inte längre så chockerande när någon i ens omgivning går och blir gravid. Vi har ju gått och blivit "vuxna" lr iaf äldre.

Och efter att ha följt
Prinsessans dagbok sen långt innan jag själv blev seriös med bloggandet. Så.. ser de så vackert ut att vara gravid och att ha skapat nått så vackert som en egen familj. Dem ser ut som världens mysigaste familj de där. Sånt gör mig glad ;-D En annan blogg som jag oxå va helt hysterisk i (under sista veckorna av henne graviditet) var "Flisan" (aworldofmyown) suck, hon hade skaffat lösenord nu märkte jag. Kolla även in denna blogg, snart smäller de för henne med, lite läskigt.

Undra om man nån gång känner sig redo för att skaffa barn?.... Som jag sa så har jag alltid sagt att jag inte vill ha barn, nånsin. Och alla försökte övertala mig, det skulle komma när jag blev äldre sa de... O och rätt hade dem ju. (även fast jag faktiskt höll med om att jag kanske kunde tänka mig barn, men inte innan 35) men sakta men säkert har 35 skjunkit till 30, och helt plötsligt vill jag ha barn innan 25. För ung mamma verkar väl ändå mysigast?
Vad har ni för tankar när de gäller barn? Vill ni ha? hur många? När?

baby marsipan myror

Mobillös & arbetslös.

Attans, P blev ju av med mobilen för ett par månader sen. Eftersom han bara hunnit ha den i en vecka då, så... orkar han inte skaffa nån ny. Därför går han omkring med nått väldigt stenålders och batteriet funkar typ 1h. O imorse kom han på att han va tvungen att ha telefon så han lånade min. Så skulle jag sätta i mitt kort i hans men den är operatörs bunden så jag sitter utan telefon idag. Det blir med andra ord ingen fika eller socialt umgänge för mig idag. Hej, meningslös jag känner mig som sitter framför datorn i timmar. Plus att vaktmästaren sitter inne på våran toalett och skruvar bort rör och grejer, trodde de va imorn ju. ;-I  Ska nog gå och rosta mig en macka för att fördriva tiden lite.

Mitt jobbsökande går inge bra. Under mina 4år ute på arbetsmarknaden har jag helt plötsligt blivit arbetslös så nu vet jag hur det känns oxå...

old


My body.

Tjejsnack v. 2.                                                                       

1) Vad tycker du om din kropp? Hm, den behöver ett ordentligt träningpass. Kanske lite mer färg oxå ; )
2) Om du skulle förändra en sak på din kropp, vad skulle det vara och hur
skulle du förändra det? Jag skulle vilja va lite "tightare" lr hur jag nu ska förklara. Såklart genom att träna, vet jag så väl. Men orka komma iväg.
3) Vad är du mest nöjd med på din kropp? Hm, ansiktet. O mina bröst storleksmässigt kanske.
4) Vad är du mest missnöjd med på din kropp? för ett par årsen - lägden. Nu tycker jag inte det är lika big deal men ett par centimeter till skulle inte skada.
5) Vems kropp i kändisvärlden skulle du vilja ha för en dag, och varförr? Jessica Alba eller Adrianna Lima. (anser att deras kroppen är rätt lika) De är inte fööör smala. De är inte formlösa och så ser de väldigt sunda ut båda två. 
 
knapp

Silverfisk invasion.

renovering  fisk

Det var en seger söndag en vanligt kan jag säga. Det tar på krafterna att festa Fre & lörd.. Speciellt när man inte vart ute i svängen på ett par månader. Nu blire iaf lugnt ett tag ;-) Kanske tom väntar till mitt födelsedags firande (lönehelgen nu i januari) Mina twins fyller år här snart så vi ska antagligen slå ihop 21-års firandet och ha det på wickan. Lite välkomstdrinkar o annat trevligt. tes

Hur seg-bakis jag än var så slapp jag inte jobbandet. Håller på att renovera badrummet och på tis ska de komma hit och fixa brunnen. Bara att hoppa upp ur sängen för att ställa sig och slå bort kakel. Måste ändå erkänna att de är kul när man får "ta sönder saker". Dock inte lika kul när väggen rörs sig bakom plattorna, typ invasion av silverfiskar som silar i väg. Uhhhh. Inte nog med att man blir av med badkaret, skärde upp hela fingrarna oxå..


 lyx 
Lyx vs skräckexempel.


Fethelg ;-I

pizza

Denna helg alltså, det kan man kalla fethelg. Karlarna ringde efter hemkörning redan på förfesten igår. Sen blir det såklart fyllemat efter krogen och viktigast av allt - idag. Dagen efter pizzan är obligatorisk. ; )

Förlorade även oskulden igår när de gäller "kritiserande" kommentarer. Sen att det visade sig vara en av mina "närmsta" vänner som skrivit det och sen inte kunde stå för det va ju en annan femma.


Party helg *<: )

coctail

Det blev utgång igår, åh vad jag älskar när man lyckas få till fyllan. vin Ända sättet för mig att få till den där sköna salongs berusningen är att dricka cider. Hur kunde jag ens få för mig att dricka nått annat? Länge leve x-ider. : ) Som alltid slutar utgången på pizzan... Lyckad men ganska lugn kväll.

Lite spontant sådär, så blir de troligen utgång idag med. Plutten kom nyss med skumpa i handen och frågade va klockan va. Han insåg ganska snabbt att de va för tidigt. Jag hoppas på Wickan ikväll med, har verkligen ingen lust med statt.

Har suttit och lagt in saker på tradera hela dan (trisst som tusan, men behövligt) och så spelade vi på V75. Sista loppet körs nu men det har redan gått åt skogen. 4a rätt woho


Fika break med Lissa.

OC läggs ner? WTF. Dem gör väl klart säsong 4? Våga inte annat.... O inte förens idag har avsnitt 9 kommit upp, lagomt till när jag har nya dator. (utan bitcommet) Hinner inte ladda ner det nu.

Ska till Melkers och fika med Lissa. Tänkte precis sända iväg ett sms när hon skrev ;D

I be back soon, tills dess kommentera mitt inlägg "
otrogna bitches". Vill ha era åsikter bejbs.

otrohet


10 unknow things

Stulen hos Catya.

Så 10 saker ni inte visste om mig confused

-= Jag kan inte behärska alkohol (dock har jag aldrig suttit i fyllecell, tro det lr ej..)
-= Jag blånekar och försöker hålla inne med sanningen in i det allra allra sista. 
-= Jag har vart på 3 rättergånger. (fast jag har inte vart "the bad one")
-= Jag har gett 2/3 pojkvänner en riktig örfil.
-= Jag har aldrig haft en one night stand.
-= Jag vill ha glasögon. Tycker det är sexigt ;D (dock vill jag inte ha sämre syn, såklart)
-= Jag blev utvald till Karlskoga`s - vårflicka år 2002 (mamma va med 1980)
-= Svt 1 ville ha med mig i ett reportage som hette "En missbrukares brott" pga att jag blivit överfallen några månader tidigare. Jag tackade nej eftersom jag ansåg att de inte va en missbrukare som överfallit mig.
-= Jag höll på med gymnastik i 8år, vann både VM guld och silver medalj. (stör mig lite att de aldrig blev guld) höll även på med simhopp o drillning ett par år..
-= Jag har förlorat 2 familje medlemar och 2 släktingar under loppet av 2års tid. (med andra ord 4 begravningar)..

Otrogna bitches...

maneater

Vet inte om denna teori bara gäller i våran pytte stad men iaf..

I de två senaste generationerna av 18åringar (vilket detta år kommer bli 89:orna) så har det vart en grupp falska-"lösaktiga"-bitches. Ursäkta uttrycket men vet inte hur jag annars ska beskriva dem. Att killar har vart skitstövlar i många gernerationer är ju knappast nån nyhet. Enligt mig finns det inte många "bra" killar, de flesta är numera otrogna och känslokalla. Överallt i media hör man om otrohet via sms/internet, när frugan ligger på BB, dubbelliv, grönare på andra sidan.... bla bla..

Eftersom jag själv är väldigt anti-otrohet och brinner för 2-samhet och kärlek hjärta på alla sätt. Så är denna teori högst skrämmande. Har diskuterat detta fenomen med mina nära och kära och de flesta har upptäckt detta redan. Med klarspråk - Alla ligger numera med alla. Tjejerna tar sagta men säkert efter killarnas beetende. O hej, det är inte fel att ligga runt. (även om jag är förhållande typen) utan det att de gör det när de har partner. De påstår sig samtidigt vara kära (i någon annan än den de ligger med...) Men varför är man inte bara singel om man vill ha tillgång till köttmarknaden?

Numera är det standard replik på krogen "ska vi gå hem och knulla?" skock 
och killarna är inte sena med att tacka ja. Dessa tjejer må verka kåta och oskyldiga små varelser men många ggr vill de bara se fall de lyckas sno nån annans kille lr så är de redan upptagna. Bekräftelse.

Vet inte hur ni andra upplever detta och va ni tror att de beror på? (ifall ni ens har lagt märke till de..) Men för mig känns de som om "vi tjejer" vill ge tebax för alla gånger vi blivit sårade. O killar tackar ju typ aldrig nej till att ligga oavsett om tjejen är attraktiv lr inte i dess ögon. Så är detta nån ny taktik tjejerna kör med? För de har ju knappast funkat att hålla kvar killarna för att vi är trogna, ärliga små söta känslosamma saker, nej visst har vi blivit bedragna iaf.. Så att framstå som kåta & oberoende kanske är en ny taktik? För innerst inne tror (eller åtminstone hoppas jag) att alla letar efter sin andra hälft och detta är bara en ny taktik för att få kärlek, uppmärksamhet o bekräftelse. Inte rätt sätt enligt mig men jag vet inte heller va annat man kan göra? Folket fortsätter ju uppenbarligen att va otrogna så....

Detta samtalsämne har vart hett under hösten och ibland har jag bara lust att stänga in mig från den känslokalla/lättsamma världen utanför. Jag vill aldrig mer uppleva att bli bedragen, och önskar inte ens min värsta fiende det. Om personen i fråga inte själv vart de vill säga, för kanske är det just hämnd mot killarna all denna förändring hos tjejerna är?

Detta inlägg är gjort på egna erfarenheter och just den staden jag bor i. Alla mina vänner har nån gång blivit bedragna som en blixt på en klarblå himmel och oxå många, många ggr varit total förstörda.. För att "deras" kar`l just fallit för dem oskyldiga små "kvinno-tjuvarna" lr för att man helt enkelt är för känslomässigt ostabil för att kunna titta på när ens kärlek sen 3år tillbax hånglar upp nån annan mitt framför ögonen. Kan tänkas låta som om jag är bitter, vore inte konstigt ioförsig. Eftersom jag själv blivit bedragen i ett 5års förhållande och i ett nykär förhållande. Sätter ju sina spår och misstankar, tyvärr...

Hit med era årsikter nu, är riktigt intresserad av vad ni har för syn och erfarenhet på detta?  kommentera


CV skrivande...

Det blev ett par timmars sömn och resten av dagen har jag spenderat hos mammi :-)
Vi har precis ätit fiskgratäng, Den mamma gör är helt underbar.

Så har jag fått ihop en CV, tycker de är så jobbigt att komma igång men nu är den klar. Ska försöka hinna ner med den innan 4, ska hämta snutten halv 4 så det ska väl gå.


Vad jobbar ni gott folk med? lr vad skulle ni vilja jobba med? =p 


Fixar dag & tradera auktioner ;D

money

Trötter är jag, inte konstigt med tanke på att jag gick upp kl 06.30. Varför i herrans namn gjorde jag det?
jo.. jag ville ha bilen idag så jag skjutsade P till jobbet. Ska åka till mamma idag och umgås lite. Fixa CV och lägga över lite bilder : ) men först ska jag nog sova lite...

Kul är det när folk budar på ens tradera auktioner. Det är ju ändå sånt som bara ligger i garderoben pga att man tröttnat på dem lr växt ur dem. Ska nog rensa ur lite hemma hos mamma, massvis med kläder där. Ta en titt på
mina auktioner om du vill...

ssover


Intelligens test.

Så intelligent va jag. confused 

Gör
detta test! Hittade det hos wysteriia.
2p lyckades jag skrapa ihop, skrämande.

Invigning av projektorn.

Då har man invigt projektorn då, blev filmen Poseidon. En 4/5 kan man väl säga. Fick en del panik känslor men samtidigt va den ganska lik titanic och med ett förutsägbart slut. Jaja..

Under filmen serverade snutten mig nått plankstek liknande, jummmi. : )
Nu ska här hoppas ner i sängen och kramas med älsklingen. hjärta


Shopping på Indiska : )

Så nu har jag vart inne i Örebro och lämnat in datorn ; )) Fick allt en lånedator, stod på mig att jag va i starkt behov utav en. O det är jag ju! Trodde jag skulle bli utan bloggen i 3vec.

Så va jag inne på Indiska för vi skulle köpa ett överkast, utbudet va skit så det blir Karlstad istället.
P`s sista lediga dag idag, imorn ska stackarn uppo jobba kl 07. O jag ska ta tag i mitt jobb sökande. Va förbi på mitt gamla jobb förut -Statoil. Chefen va dryg som stryk så där blir det väl inget igen. Har en del andra alternativ ändå så håll tummarna! =-)

Dessa galger är jag helt såld på och trodde bara de fanns på drömhus. Men ikke, de finns ju på indiska. Dock lite dyrare och jag är hel pank fram tills den 19e. Ska man ha rosa lr vita eller blanda? De rosa är ju finast och utmärker sig lite mer, men de vita passar till alla färger. Besluts ångest!

Vår fiiin med hm =-}

hm favvo

Ut med det gamla...

Nu har jag städat bort julpyntet här på bloggen ; ) Ut med det gamla och in med det nya..

Själv blev jag väldigt nöjd med bakgrunden men mindre nöjd med de rosa färgerna hjärta
Men det förblir såhär tills jag får lite mer ideèr.

Blir någon av med oskulden nu?

Hemma efter ett besök hos frissören och på fiket ; ) Blev nöjd med håret, dock hade de inte skadat med lite volym. Har så tunnt hår. Fast hellre det än för tjockt.

P håller på att sätta upp duken till projektorn, tror inte vi tar oskulden för den idag dock...
På tal om oskulden, så tänker karl`n min på dem mest knepiga saker ibland. Som att hur ofta nån i världen blir av med oskulden? om nån vet svarat på det så skrik till! weirdo.

Är det bara jag som börjar gäspa redan vid 4 tiden på e.m? Blir ju mörkt på en gång. Deprimerande.

stort hår

Ett efterlängtat besök ;-P

Som Patrik sa igår  "Jag ska stämma acer i fall jag får magsår" Ja, man skulle minst sagt behöva äta lugnande för att sitta på denna fördömda datorn. Måste vänta 5sek varje gång jag skrivit en rad för att bokstäverna ska hinna komma fram. Ringde till suport och dem sa att jag skulle lämna in den. Jag hoppas för deras egen skull att jag får en låne dator annars kommer jag bli hysterisk. Jag menar datorn är en månad gammal och jag förväntar mig att den ska fungera. 2-3vec utan bloggen går ju inte....

Om en halvtimme ska jag va hos frissan = ) ett efterlängtat besök kan jag lova. Det ska bli riktigt svaaart med klar röda slingor och så ska det klippas lugg. Tjusigt. Har även en inbokad manikyr tid om 2vec. Kuligt.

I
omed att jag blir svarthårig skulle jag behöva lägga mig i solariet, tyvärr så tillåter inte ekonomin det. Men det blir iaf en fika i e.m : )

Jul & nyår = tjejsnack ; )


Jul & nyår   
Tjejsnack

· Vad fick du i julklapp?
Smyckesbox, ipod strumpor, rosa headset, guldkudde/ramar, dataväska, Presentkort, piercing smycke, böcker/dvd-filmer, godis & pengar.
· Bästa/sämsta julklappen du fick? chocklad asken? Bästa/behövligaste: presentkort/dataväska, gladast blev jag nog över smyckesboxen. tes
· Bästa/sämsta julklappen du gav bort? Gav bort en chocklad ask som jag själv fått. Bästa jag gav bort va en toast/våffel maskin med disney motiv. Hela familjen hade glädje utav den.
· Hur firade du nyår? Lagade mat med de närmaste i 2h för att sen slänga i sig maten på 5min. Inte så glamoröst direkt. Bling bling drinkar och sen straight to bad. Hm..
· Har du något nyårslöfte? Bli snällare : ) sen försöka att... börja träna, äta nyttigare...typ.

Tragisk nyårsafton...

Menlös dag! Vad kan man göra förutom att äta massa skräp framför en bra film? I mitt fall blev de iaf så, Sagan om de 2 tornen. Har inte sett den så desto roligare ;-)

De första 5min på detta år var de mest tragiskaste jag vart med om.
Hoppas inte resten av året går i samma spår...

Tycker nyår är ännu mer överskattat än jag tyckte innan. Nästa år bojkottar vi laga middag hemma och drar till nån restaurang som får ta skiten. Eller så får de bli en film i mysbrallor.

Hittills gjort under 2007; Haft årets bästa sex, tagit min första bil tur, sett ronja rövardotter, lite mer sex, gråtit några tårar, ätit mängder med onyttigheter O nu skrivit mitt första blogginlägg. tes Vad har ni hunnit med & hade ni en bra nyårsafton?

fläskfiledessert