Julklapp till kjaeresten.

Betalade Patriks julklapp idag. bekvämt att handla julklappar på jobbet, ja..
Vi som jobbar här får såklart handla før inkøps priset (dock skilde de bara 50kr) that`s so bullshit. Troligt att de bara tjänar 50kr per såld xxxxx ? (skriver inte ut vad jag køpt med tanke på att pojken smyger omkring) Expert är äna jävlar på att ta ut øverpris før att tjäna så mkt som møjligt så 50kr, nono. Slår vad om att jag skulle fått den 200kr billigare på Elkøp. Jaja, det är ju pojkens julklapp så han är allt värd det. Sen borde man väl sponsra sitt eget jobb i guess.

paket


Guldfavouriter

guldfavouritervodkaguld

Ikea à la Oslo.

Igår åkte vi in till Oslo efter jobbet. Till ikea. Mesta dels för att få mysa omkring ibland allt julpynt. Men oxå för att få tag i den ur söta miniatyr granen som jag hade förra året. haha! får mig att tänka på förra årets hysteri, 5 dagar före julafton fick jag lite små panik i brist på julstämning. Drar därför iväg urfattig och grymt bakis med mitt ikea kort till ikea (bodde då i gbg). Stoffe ringde i sista sekund och ville med. Jag lovar att jag sken upp som ett barn på julafton när jag såg den halvmeter höga granen. Dock fanns det bara ett utställnings exemplar kvar så stoffe började plocka bort kulorna på den så jag kunde köpa den. Framme vid kassan får jag inte handla på ikeakortet pga att jag inte hade leg med mig. åh, detta va inte en bra dag... Men jag fick iaf med mig granen hem :D O jag hade lika tur i år oxå, 2 stackare fanns det kvar.

Snutten va måtligt road av min hysteri över alla
walk in closet`s, de hade 5 olika upplägg. Varav en som de byggt upp en catwalk i, med garderober täckta med speglar över hela ena väggen. O på andra väggen va det sminkarea. (såg typ ut som bakstage på en sptripklubb, på film) lät kanske lite fel men fint var det iaf. Inge snack om att walk in closets är det nyaste nytt. Tänk när Nick Lachey gav jessica en i födelsedags present, hur kunde hon låta honom gå? ... Känns förövrigt lite tråkigt när man inte "kan" handla nått hem. Eftersom vi har ett tillfälligt hem så är de ju inte lika roligt. Dessutom ær de inte så mkt som passar in i våran paneltäckta stuga. ;-(  
timmer   pepparkakagran
(detta är inte fr. vårat hem men jag fann de ganska likt)

Efter ett jäkla tjat så köpte jag iaf en pepparkaksdeg, och kavel och formar! Så på lördag blir det pepparkaks bak. Blev inget smyckesträd heller, såg ett svart skyltningex och de andra färgerna va inge fina.


Onødiga frågor :D

Hittade dessa lite onødiga men roliga frågor på en av g.lifes sidor. =p

Vi har før bråttom i vår hektiska värld før att ha tid att stanna upp och tänka på grundläggande frågor såsom:

- Varfør kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?
-Varfør finns det parkeringsplats før rørelsehindrade framfør skridskobanan?
-Varfør beställer folk en dubbel ostburgare, pommes och en cola light?
-Varfør køper vi hotdogs i 10pack och korvbrød i 8-pack?
- Varfør målar kvinnor sina øgon med øppen mun?
- Varfør är inte ordet førkortning kortare?
-Varfør trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
-Varfør finns det inte kattmat som smakar mus?
-Alla kænner väl till flygplanets svarta låda, som alltid håller dig oskadd. Varfør tillverkar man inte flygplanen i samma material?
-Varfør trycker vi hårdare på fjärrkontrolls knappen när batterierna børjar ta slut?
-Varfør tvättar vi handdukarna, händerna är væl rena när de torkas?
- Hur har man fått ut skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan?
-När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
-Varfør har byggnader som har dygnet runt øppet øverhuvetaget lås?

Mobbad av kunder/kollegor. ;`(

Det är en sak att kollegorna mobbas ang. att jag är svensk (på ett ironiskt sätt) Men när kunderna ringer och rent ut sagt är rasistiska. Då du, då blir jag arg! Nästan så jag jag bryter ihop och gråter. De ringer en mupp kärring och frågar om vi har video. ehm jag jobbar på expert. Klart som fan vi har video. Sen frågar hon efter nr till en annan expert varav jag hänvisar henne till gula sidorna eftersom de är där vi kollar upp nr. Hon kläcker då - jag førstår inte alls vad du säger, vad pratar du før konstigt språk? Jag svarar då lugnt och sansat att jag pratar Svenska. Och då säger hon : Då får du lära dig Norska och sen lägger hon på. OMG, de kokade i mig vill jag lova.mad
Hur i h-vete kan man uttrycka sig så klantigt? En vuxen människa! Hon har ingen anning om fall jag bott här 1vec eller 1år. Och jag har aldrig vart med om att en norsk inte førsår mig (de alla är uppväxta med svensk tv & de kryllar med svenskar i tønsberg) Med andra ord borde hon plugga svenska. Det finns nämligen ingen annledning till att jag ska prata norska eftersom alla førstår mig, førutom hon.

Nått som gjorde mig väldigt glad istället va att vårat førskott kommit :-S Finally.
 Har väntat i 7-8vec. Så ikväll blir det ikea i Oslo, de har øppet till 23.
 Massa julpynt infør advent ska de blir. Lycklig!! jul

ikea

Smyckesbox & Trippeltång

Vill första meddela att allt gick toppen med mammas operation. Thank good!fyrklöver
Läkaren sa att de inte va normalt att vara så pigg. Men med tanke på alla hemska operationer hon gjort så va detta ingenting.

Skjutsade plutten i natt igen, får väl bli till att gå upp halv 4 hela veckan. Härligt att jag inte va så trött imorse iaf, vaknade före alarmet :P "tripplade" håret, gick inge vidare tyvärr. Har använt den 10-15ggr och nu verkar de som den inte vill bli ordentligt varm. Det blir till att leta upp kvittot och hinna in på elgiganten i örebro under våran jul-visit i Karlskoga. Suck!

O fy tusingen va trött jag är på våran fuktiga lägenhet här i Norge. Alla mina smycken blir ju förstörda. Och den kan knappast va bra att bo i sånt "klimat". Har bott i Norge precis 3mån idag & precis 4mån kvar. Vill hem till den stora fräsha lägenheten hemma i Sverige.

Ska antagligen servera på lördag, säkert julbord. 17.30 - 00,01,02(?!) Dock hörde jag de snackas om julbord med jobbet på lördag (isåfall vill jag ju hellre på det, såklart!) Måste få lite klara besked innan jag meddelar adecco om jag ska jobba lr inte.. Sen kanske svärföräldrarna kommer till helgen igen, de hann ju inte med matchen sist de va här..

smycke2 smycke1
Ska iaf inhandla nått sånt här inom snar framtid. (fr. Guldfynd)
En som man lätt kan ta med sig är till en fördel. Nån som vet hur de ser ut inuti?

Hur träffade du pojkvännen?

Stod och tänkte på när jag senast tränade, alltså ordentligt. Blir bara mer och mer otränad. ;-[
Kom fram till att de var dec-mars i vintras. Vilket fick mej att tänka på gbg. Asså jag bodde ju där i år. Känns som evigheter sen. Ryser när jag tänker på den tiden, dock har jag lyckats lägga de positiva minnena øverst på senare tiden. Tiden har inte gått så fort trots allt.
 
Igår før 10mån sen träffades jag och Patrik førsta gången, på krogen. Dock blev vi ju inte tillsammans førens 6 mars. Eftersom jag bodde i fukking Gbg.
Har frågat er førr men frågar igen. Hur träffade du din pojkvän? pinkpony(ni som inte har nån kan ju berätta hur ni träffade exet) Kul och veta, brukar nämligen vara på de mesta skumma ställena/sätten. 

 

Mammi <3

Såklart var jag lika trøtt imorse, kl ringde kl 9. Ställde om den till 9.25. Det är inte min grej att snooza egentlige men men. Efter att fått äta frukosten i bilen även idag. Så har jag insett att inte ens jag hinner klä på mig, sminka mig och äta frukost på 15min.
Får helt enkelt sova 5min kortare imorn. sover

Just i detta øgonblick kan min mamma ligga på operations bordet. Vet inte om hon fick f.m eller e.m - tiden. Känns inte kul att inte vara vid hennes sida. När jag kommer hem till jul har jag inte träffat familjen på 3mån. Har aldrig varit borta från Karlskoga så länge. Anyway, alla tankar till mammi nu heart

Ikväll ska snutten & jag gøra ansiktsmask och sen besøka solarieøarna. Najs!


Tjejsnack - Djur!

Tjejsnack

- Har du några husdjur? hemma hos familjen 3 katter, men inga egna.
- Vad har du haft för husdjur? Allt! pappa va værsting djur fanatikern. Allt från ormar, fladdermøss till Ugglor.
- Vad hette ditt första husdjur? Rocky, min hund som levde i 13 år.
- Vad har du alltid velat ha för djur? hund, kanin och de har jag haft.
- Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara? leopard eller tiger. Finaste djuren.

tiger 


Forgott.

Hahaha. Va så nedrans stressad imorse, åt tom frukosten i bilen. Så i all hast glømde jag lägga ut nykeln. Snutten ringde precis før att han inte kommer in. Finns inge annat än att åka hem och lämna. Skønt en sån seg dag som denna. En hel halv timme slipper jag, o det tänker jag inte skriva av. No way.

P ska ladda hem nån riktigt bra skräckis till ikväll (hoppas jag) och så skulle maten stå på bordet när jag kom hem. Mys.. Behøver lite fjäsk med tanke på att jag ska skjutsa han i natt. Han børjar 04. tjoho!
Men hellre det än att jag blir tvingad till bussen. skock


Julklapps tips till dig & pojkvännen <3

Att de skulle va så tråkigt på jobbet idag då. Massa människor øverallt o det känns bara som jag är i vägen. Kanske ska ta en tur till affären.

Fick julklapps tips på
prinsessans blogg. Skulle kunna va nått før mig & älsklingen. 3 hjärtan
Finns på Polarn och pyret (sikken tur att de precis øppnat här i Tønsberg)


Jul i miniatyr.

Förra julen hade jag en miniatyr gran från Ikea. Alltså en riktig som stod i blomkruka. Halv meter hög och så jäkla söt. Det stod förövrigt kvar i fönstret till maj eller nått, så mkt gillade jag den =) Vill inget hellre än att ha en likadan i år men jag tror inte jag hinner till Ikea. Vet inte ens vart den närmaste ligger?

Till denna lilla gran hade de speciellt julpynt. Kulor och glitter i miniatyr. åååh.

Kollade på ikeas hemsida och såg att de hade himla massa julpynt. Vill vill..

dekoration

Morgon irritation.

Patrik glömde berätta för mig att jag skulle skjutsa han till jobbet. Enligt mig är de ganska viktig information eftersom jag fick gå upp halv 6 istället för 9. Så här sitter jag nu och dricker oboy och lyssnar på Take That - patience. Good song =)

Asså, kalla mig bitch nu men det är inte kul när bloggarna kopierar mina bilder/ikoner. JA, jag har själv tagit många av dem på andras sidor. Dock inte en och samma från alla. Och de är ju då rätt komiskt att någon vart inne på min sida typ skrivit kommentar och i personens inlägg efter de, har personen typ 3-4 bilder från mig. 4st som gjort detta hittills (en frågade tom, + i kanten) och hallå?!  ingen hade dem här bilderna innan så.. Finns miljontals såna här små ikoner på blogtoppen, skillnaden är att jag suttit i timmar och valt ut vilka jag vill ha.pony2 

Så sluta åka snålskjuts och leta upp era egna favouriter istället. Nån som vet hur man fixar copywrite/copyright!? En sak vore ju om de va en kändis bild som "stulits" eftersom varenda bloggare har dem på sin sida. Men när jag började använda dessa ikoner var de för att de va ganska unikt just på blogg.se men som de snart inte kommer vara längre... mad

När katten är borta...

Tyckte jag kände igen musiken i bakgrunden. O visst var de väl Pearl Harbor som gick.. Komiskt, pratade nämligen om den idag när vi såg flyboys. De påminde så om varandra nämligen. Va bara 3mån jag såg Pearl och då grät jag som ett litet barn, orkar inte med det igen. Men ack, filmen är gudomligt bra ;S tv

Ny vecka snart, jobbar 10-18 hela veckan. Chefen är på semester så de blir lite friiare. Med andra ord mer prat i telefonen och mer bloggande. hjärtaa

Nu ska jag krypa intill älsklingen, han har redan lagt sig för han börjar 6. sover


Söndag`s lista.

nål Snodd från Honeydew.

sytt ett klädesplagg och använt det? - Yes, i högstadiet. Typ 2 riktigt fina kjolar som jag använde flitigt. :D
ätit kattmat? - hårdisar iaf, Smakleken u know.
åkt taxi och tagit en springnota? -Försökte i gbg, gick dock inge vidare.
slagit någon så hårt att personen i fråga börjat gråta? - haha, ja en stackars Anna när jag va liten. Men vi är vänner idag.
skrivit en dikt och läst upp den för någon? - skrivit, inte läst..
torterat ett gosedjur? - säkert.
sprungit naken på offentlig plats? - nej, skulle aldrig hända.
haft sex på en buss? - Nono.
mimat och dansat till Spice girls? - OM? det va vår speciallitet på lågstadet. Varje fredag på roliga timmen. (jag var Emma) ooh det va tider det.
druckit aceton? - Nej! men 60% sprit luktar/smakar fan aceton.
hoppat från en balkong? - Ja, fast typ första våningen.
kedjerökt för att ha någonting att göra? Nej, uscha.
snattat i en H&M-butik? Ja. ;"(
varit otrogen mot en person du verkligen älskat? - "otrogen o otrogen" det är frågan.
plattat håret med ett strykjärn? - haha nej.
blivit jagad av en doberman? inte det heller.
medverkat i en film som sänts på bio? - eh, då vore jag ju typ känd.
lekt spöke med ett lakan? - såklart.
gått omkring med två olika skor? neej.
hotat någon med en innebandyklubba? öh?
träffat en kändis? ja en hel del faktiskt :D
ätit öronvax? - för tusan, no.
suttit hemma på en lördagskväll? ja? vem har inte?
hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? god yes.
plastikopererat dig? - nej.
kört bil? jaa.
varit ute på krogen och haft riktigt roligt? - Alltid typ.
hoppat från tian på badhuset? - finns inte i vårat badhus. gills hoppa från klipporna?
hamnat i fyllecell? - nej, men de va mitt mål för ett par år sen.
stulit någonting av en annan människa? - en cigg av farmor (jag och x smygrökte nångång i 3an)
spelat pingvin i en skolpjäs? nej.
åkt polisbil? ja.
varit vaken i över 48 timmar?- jajemen.
sovit i över 48 timmar? - nej du. det kan jag inte.
bakat din egen födelsedagstårta? Hjälpt mamma.
diggat Trazan & Banan-Arne? vilka är det?
ätit hundmat? - no.
mobbat någon? - ja, fast inte allvarligare än fryst ut eller hackat på nån som först hackat på mig.
blivit mobbad? nej.
övernattat i en skog utan tält och sovsäck? - nope.
gått över 1 mil? - japp.
spelat in en sexvideo? - "light" porr. Jodå.
varit elak mot ett husdjur? ´sprutat vatten på katten och dragit i svansen. Typ varje gång jag har tråkigt.
dödat någon? - de skulle jag nog inte skriva här isåfall.

Svalde piercingen. ;-[

Attans, jag svalde pluppen till min tung piercing. Första gången på 3år. Som tur är hade jag med mig lite extra smycken till naveln, fick låna en plupp därifrån.

I need help! Hur gör ni bloggare för att hålla era smycken fräsha? Nu menar jag dem som är oäkta och kommer från Hm, gina, glitter osv.. Dem har ju en tendens att bli svarta och de bara ligger eller ens hänger mot ett annat halsband? Känns väldigt tråkigt att köpa nya och så får man ändå slänga dem sen.
Har fått göra mig av med massa diadem redan och hoppades på att slippa detta i framtiden.

Funderar på en smyckeshand men eftersom jag mesta dels har långa halsband så tror jag "handen" är för låg. Nån som vet?

smyckeshand


Utgång & Idol.

Som jag befarade så cp´ade datorn igår när jag kom hem från jobbet. Jag va inte glad vill jag lova, ensam en lördag kväll utan dator. internet funkade inte men jag lyckades se första avsnittet på OC säsong 4. Sen stejkade den. (ni som inte sett detta avnsitt bör inte fortsätta läsa...) Men det va tamigfan det sämsta avsnittet jag sett. Deprimerande eller vad? Summer & Seth, what the hell has happend? Som tur är hinner de hända ganska mkt på ett avsnitt, så lite hann bli uträttat under programets gång. Dock tror jag de kommer bli så jäkla kasst utan Marissa. Vad hände me de glada colleage ungdomarna?..

Kollade på tv och drack mina glitter xider i väntan på att P skulle komma hem. Va allmänt ovetande ifall de skulle bli nån utgång. Så får jag ett mess att jag ska komma till ishallen om 20min?. Hallå jag satt i mina mysbyxor. Blev en snabb sminkning, och kläder hade jag redan valt. O sen lockade jag såklart håret.prinsessan
Lagomt irriterad efter att ha gått i spöregn och storm till ishallen, jackan va trasig, jag svettig och lockarna va spårlöst försvunna. Efter så mkt spray? Aja, taxin spelade ronny ragge och roxette. Svensk musik is tha shit. haha.. Kent hade glömt leg så han kom inte in på Esmeralda (åldersgränsen va 20, han är 25) Stackarn. Kändes mest som om vi sprang omkring mellan ställena men tillslut hanmnade vi på "tiger tiger" verkade va ett vettigt ställe men vi blev inte långvariga.

IDOL: Jag kollade reprisen imorse, visste ju redan vem som skulle åka ut så jag slapp sitta på helspänn. Erik gjorde sina 2 låtar riktigt bra. Jäkligt bra faktiskt. Det känns jämnt som tusan inför nästa helg. Jag har hållt på Marcus nu ett par veckor men Erik gör bara bättre och bättre ifrån sig. Marcus har skönast personlighet men Erik är en jävel på sången. Dock är nog risken stor att han blir dryg. Sånt gillar jag inte.
Bara och vänta och se..

idol   tiger tiger


Störiga människor.

Ibland blir man så irriterad på människor. Ta lite hänsyn till att jag är "utlänning" här i Norge, tack.
Eftersom jag jobbar i en elektronik affär så är det ganska mkt nya ord (det hade de antagligen vart om jag jobbade i Sverige oxå) men med tanke på att jag är i Norge så borde de väl ändå förstå att jag inte kan namnet på varenda liten kabel, knapp, adabter, plug, storlek på kameran D7356. (drog bara till med ett nr nu..) men ni förstår va jag menar? Så när nån ringer och frågar efter en samsung,sony bla bla? hallå, hur ska jag veta att det är en telefon? vi har liksom tv aparater, kaffekokare, køttmaskiner i alla dessa märken. Stööörigt!

kunder

O så fanns det bara gårdagens räkbaugetter kvar, smakade skit o massa citron...
Ligger en färdig pizza hemma i frysen, den ska jag lägga beslag på när jag kommer hem.

What to do?

Som jag nämnt tidigare så har pojken min bortamatch idag. Och efter de 3h bussfärd hem. Stackarn.
Det vankas førfest i bussen før dem, hoppas bara han inte blir vill-hem-och-sova-full. Det händer nämligen oftare än att han kommer ut till korgen. Och jag vill gärna inte sitta tillfixad och lullig i min enssamhet før att sen gå och lägga mig... Aja, Håller tummarna før utgång. O sen en en bakis søndag med idol =p låter väl niiice?
Hur ser era planer ut før helgen?

Den senaste kvarten har jag haft några mysiga samtal med kunderna. De førsta va ett gammalt par som frågade av vilken annledning jag kommit just till Tønsberg. De roliga va att de kände till Karlskoga (min stad ;D) De sa att de brukade åka igenom där när de ska till Ørebro och att de va staden med massa stoppljus. haha, stämmer! Nästa kund pratade gøteborska och vi hade en liten diskussion om før-nackdelar med Norge. Blev på gott humør iaf glad gubbe

Nyss hørde jag även en liten norsk barnrøst som jag kände igen. O visst va de väl søta lille Truls. Han va min favourit (o jag hans, då iaf!) när jag var vikarie på hans dagis. Nu vart han dock livrädd när jag pratade med honom. =s


Nu blire kycklig baugett, as usal. mat


Brun-utan-sol/idol problems.

Jag børjar tro att det är øvernaturliga krafter som inte vill unna mig Idol. What`s the deal? Varje gång missar jag det, inte en ända fredag lyckas jag. Otroligt! Det är inte så att jag gør annat heller.. Nope, sitter hemma med avslagen tv bara. Men jag ska titta imorn, så inga avsløjanden please. Vet ioførsig inte om jag vill veta denna gång. Finns det nått annat än att Marcus & Erik står i final? (såg till min førvåning att Erik låg väldigt dåligt till enligt Klick)... Står Johan med i finalen vill jag fanimej inte se...(schhh, bloggers!)

Dåligt med bloggande igår, men jag hade iaf tid att svara på era kommentarer.
Kul att så många gjorde barn namns utmaningen bebis

Jag och plutten åkte iväg och solade igår. (har solat 5ggr sen i Mars) är nämligen riktigt nojig när det gäller hudcancer och rynkor. Med andra ord har jag kørt stenhårt på brun-utan-sol sista månaderna. Men to hell whit that... Eftersom jag inte lyckas använda vanlig så har jag istället kørt på en "light" loation med lite tan i. Färgen blir relativt jämn men orka smørja varje dag.. O gør man det inte så førsvinner ju reslutatet på en gång! O jag orkar inte heller vara kletig eller lukta skumt. P uppskattar de inte direkt heller så...
Kan fortsätta klaga om ni vill? Ser alltid smutsig ut mellan øgonen... And so on.. Jag hade nästan saknat solarie doften, Euw! Ska iaf inte børja øver konsumera førens det närmar sig hemfärd. Julafton, juldan & nyår.. *längtar!

Står på jobbet nu, En hel vägg med MTV bakom mig. I need it før att vakna till.
Slutar 16 idag, då blir de hem och korka upp och lyssna sønder Thak thats nya låt. musik

brun utan solsolarium

Dagens- Shopping & Jobb.

Igår hade jag personligt rekord på mest unika besökare på en dag. Kul tycker jag smile

Underbart med fredag är det, löne fredag är det oxå . Ska locka håret och sen åka ner på stan. Hämta klänningen och sen slå till på den där resväskan från wedins. (kör på den stora, tror inte jag kommer ha användning för den andra). O kl 11 ska jag infinna mig på jobbet. Betala mina julklappar och utnyttja deras inslagsbord. Kommer vara ruinerad efter idag. 50h = 5000kr va väl inte så dåligt betalt iaf?
 shopping

Sysslolös?

Va inne på Tjockholmen`s sida och fick tips om detta.

Alexzandra <3 Patrik blev =Atrik.  Guu va dåligt.

Nyårs outfiten avklarad!

Jiiiiipppi söt gubbe

Dem ringde precis från only och sa att klänningen va min. lila hjärta
Vilka nuts säger jag, hur kunde de låta mig få denna vackra skapelse?

Då va man klar med outfiten för både Julafton, juldan & nyår. Lycklig =p

Good news from Wedins.

Some good news, var inne på wedins och kollade resväskan. Ville se vilka storlekar den fanns i, varav expediten sa att den färgen skulle utgå så jag kunde få 200kr i rabatt på vardera väska. Fint julklapps erbjudande må jag säga. Båda väskorna för 1000kr. O man går väl knappast och köper nya resväskor vart annat år? O jag har ingen egen så jag borde slå till. Innan någon annan gör det. (It would be just my luck) Ioförsig vet jag inte om jag får ha en rosa resväska när jag är 25 men va fan, 4år kvar.

Ska krypa in i älsklingens stora munk tröja och sen njuta av min subway. mat

Denna dag!! ;`-[

Vilken dag säger jag bara. Jag skulle kunna hamna på psyket för mindre.

Ska hämta ut pojkens o mitt norska kontatkort men som vanligt så funkar inte bakomaten där. O för att komma till nästa bankomat måste jag åka in genom bomringen (väg tullen). För tro inte att Norsk jävlarna tar svenska visa kort inte, resten av europa men inte Norge. Sätter mig i bilen för att åka, för det första höll jag på att gå i bitar när inte säkerhetsbältet funkade. O sen startar inte bilen... (jaha, så va det med dagens ärenden) efter att ha ringt till P och beklagat mig så startar den iaf...

Brummar ner till adecco och frågar om vårat förskott som fortfarande är på vift. (7000 som är spårlöst försvunna) den goda nyheten var iaf att de bara är halv skatt på lönen vi får imorn. En positiv sak med detta fucking land, halv skatt i december.

Går in på Only, som jag förövrigt handlat väldigt mkt på här i Norge. Mycket fint! tröja
O även denna gång har de fått in massa nytt, bl.a nyårs kläningar i alla sorter. Fastnade för speciellt en. Eller den fanns i 3 olika sorter. Hel svart med tyll och vit med röda blommor eller guld färgade blommor.
Som expediten la fram det så, Guld - Nyår, Röd - Jul, Svart - Anytime. Provade den svarta i small och den va helt perfekt, då säger den lilla skinny bitchen att de redan står 2 på kö för just den. Hon kan med andra ord inte sälja den. Ehm? Jaha. Varför hänger den då ute i butiken? Hon skulle iaf ringa mig när de andra 2 bestämt sig. Som om dem kommer släppa taget?. Skulle inte tro det.

När jag ska hemåt är det en tant som kör framför mig. O hon si så där tvääär stannar 2 m framför ett övergångs ställe. Jag bromsar för glatta livet o jag tror halva däcken slets ner. Om inte annat va jag centimeter ifrån att köra in i hennes röv. Oja, jag gav henne fingret! mad Kul om man hinner ha bilen åtminstone en vecka innan man krockar.bild2

Hämtar ut kontant korten tills sist, trodde de skulle bli problem (som med allt annat) för att de står Patriks namn på ena kuvertet. Men då hade jag fan lappat till karln. Bilen startar inte igen, misstänker bensinstopp. Testar ett antal ggr och tillslut lyckas jag. Känner mig förövrigt som världen fattigaste, fast att jag inte fått med mig nåra påsar hem. (ok, en väska från hm 249:- riktigt classy.) O så 2 nya diadem, bröt sönder de svarta-mesta-använda herrom dan så.

Utmaning/ barn namn.

Som jag skrev så låg jag vaken i natt... Kom även på en liten utmaning.

Vad skulle du döpa dina barn till?
5 tjej namn och 5 kill namn.

-Angelina   - Elton
-Natalie    - Sebastian
(brors namn, så de går ju inte)
-Daniella   - Jonathan (brors namn igen)
-Magdalena - Anton
-Yasmin  - Kevin
Bubblare --> (Melinda, Marlena, Isabella)
Not --> Anna, Madelene (ta inte illa upp nu..) Absolut inte Peter.Vissa namn är så fina men de går bara inte för att man har dålig erfarenhet av namnet. Nån elak unge från ens barndom, nån exet vart otrogen med, eller bara nån psykobitch`s namn. (har ni några skräck exempel?) Så mycke lättare med tjej namn, kommer på ett 10-tal men bara 1 riktigt bra killnamn. Så vad i helsike skulle jag göra om jag inte fick en flicka? Rosa rum, sänghimeln, korkskruvar och glitter spännen.
 Ja, jag är yttlig på den fronten men det är just därför jag inte har nåra barn nu.bebis

Nattliga tankar.

Inatt vid halv 5 låg jag vaken, kunde inte somna på säkert en timme. Inte likt mig, hur mkt jag än har att tänka på så kan jag alltid somna.

Så kom jag på att jag faktiskt haft en Walk in closet. Hur kunde jag glömma det? Det är ju min största önskan numera. Ioförsig var det bara en kvm till att stå på .. Men det va fortforande möjligt att gå in i den. Minns att väggarna va tapetserade med skönhetstips, Oo hela dörren full med heta karlar (med magrutor) det va min stora kärlek i 6an, 7an...

Vilket fall som helst längtar jag så sjukt mkt till att flytta hem nu. Tyvärr står det inte nån färdig garderob att gå in i. Men jag längtar efter att få åka till Ikea och köpa söta förvaringsboxar (har ju sett leopard mönstrade, hot!) och sen såna där sko hängare, skärphängare etc.. Kul att bara dona och fixa i lägenheten över huvetaget. O badkar, ge mig! Tänk att lägga sig i ett
bubbelbad. Kärlek det hjärtaa

EFTERLYSNING: Jag är ute efter ett sånt där smyckes träd/hand. Nån som vet vart man kan köpa det? Helst på internet. De verkar så praktiska.

Patrik stackarn som jobbat 12h igår orkade inte så prison break, eller vi snarare prioriterade andra saker när vi kom hem. Så när han vaknar sen ska vi åka och köpa subway (ska springa in på wedins oxå o kolla storleken på den andra resväskan) sen hem och titta prison break. Han är så cute, sover med min "sweet dreams" över ögonen och tjejfärgade öron proppar.

förvarings lådorträkorggalgeskoförvaring


One more thing..

Jag kom på en till sak till min önskelista. Har sagt till mamma att jag vill ha den, för länge sen. Har ju ingen egen resväska så denna rosa skulle passa perfekt. Finns på wedins i olika storlekar, relativt billig. Funderar på att önska mig både den mindre modellen och den större. Typ weekend & charter. Fyller ju år i Junuari om inte annat :D

resväska
Nu blir det prison break med älsklingen, sen sleep. sover


WTF.

Agh, de fortsätter och ringer från Adecco och tjatar ang. servering. Både Fredag & Lördag.
Hallå?! ofta jag vill jobba hela dan för att sen åka vidare till nästa. Förr hade jag tackat ja till det, som den arbetsnarkoman jag var 8-I men nu vill jag gärna ta vara på min ledighet. Speciellt när de är helg.
Föresten så lyckades jag inte byta bort lördan till nästa lördag så jag förblir hemma. Men jag kanske får hänga på ut iaf, vill ju så gärna inviga min nya klänning med overknees-strumporna till.

Precis som när jag jobbade på JC så är varu-leverans rena julafton för mig. Fast numera gäller de elektronik istället för kläder då. Hittat 2 perfekta julklappar idag. One for mom, o en för kjaeresten. Till mamma blev det en speciell smootie maskin. (tänka utnyttja den lite jag med, när jag är hemma) Vad det blir för pojken, blir secret. (Han snokar omkring hej vilt här ni vet..) Fick precis ett sms av honom, han försökte rätta en sak jag skrivit på bloggen. WTF, släpp de liksom! arg gubbe

P jobbar över till 2 idag. O jag måste hämta honom. Vet att jag inte kommer lägga mig innan dess, så man blir ju ganska sugen på att kolla prison break 12. Men jag har lovat! Ska ta igen myset vi missade i morse med prison break, glögg och pepparkakor. Än så länge är jag ledig imorn vad jag vet. Niice=)

prison break


Pinsamma erkännanden.

Hittade denna roliga lista, har skickat runt den till alla mina vänner oxå. glad gubbe
Snodde den hos
Yenny.

Första fyllan: 17 feb 2000. (hel knepigt att jag minns datumet med tanke på att resten av kvällen är svart.) Jag va 14år i degerfors, alla i dfs dricker hb and so did i. Eller jag hade ingen avsikt att bli full lr ens dricka. hade vart hos frissan och blivit super blond vet jag, sen satt jag med en barndoms kompis hemma hos nån killkompis till henne. Kollade små stjärnorna och spelade kort. För att nästa sekund smaka på ett glas med "gul dricka" och de sista jag minns är att jag inte orkar hålla upp huvet, det liksom slog i blombrädan hela tiden. Vaknar upp av att någon slår mig i ansiktet och säger - Men det är ju Alexzandra. Då har mina snälla "vänner" satt mig på en buss hem till Karlskoga. Där jag då befann mig. Nästa gång jag vaknar ligger jag i min säng med stövlar och en vit ner spyad tröja. Yes de va en lyckad kväll. INTE! utegångsförbud? kan du ge dig på!
Snyggaste hångel: ehm, måste jag? Man har väl hånglat upp ett par casanovas. (men antagligen är jag inte ensam om den saken) för det andra så hånglar jag gärna inte med "fula" killar...Men ibland är det svårt att avgöra med tanke på alkohol mängden. %-)

Yngsta respektive äldsta hångel: 86 är yngst. O äldst en 78a (han var 28då)

Har jag hånglat med flera personer under en 24 timmarsperiod?: Yes, det har hänt....mkt händer på fyllan skock
Vad är jag nöjd med i mitt utseende?: Mina läppar (perfekt storlek), ögonfärgen, att mitt hår växer som ogräs (där man vill ha hår, på huvet ;P)
En detalj i andras utseende som attraherar mig: Allt maskulint, som stora händer, bra kroppshållning, skulle ljuga om jag inte sa muskler (absolut inte för mkt, då blire motsatt effekt) fin hy..

Har jag någonsin ljugit för att få ngn i säng?: Ehm, behövs inte. Killar tänker ju med kuken så.

Strippat för ngn?: Det är nått jag aldrig kommer göra. För obekväm i mig själv. Slog till med ett lite "sexigare" underkläds set för bara nån månad sen, det va tillräckligt pinsamt.

Stoppat upp behån ngngång?: Om? det va det ända vi gjorde när vi va små. Sen i 7an innan mina egna tuttar börjat växa ordentligt hade jag typ dubbla bhar. Pinsamt erkännande men vad gör man?
Snattat?: Haha, O yes. I Lågstadiet va det min största hobby. Jag o mina dåvarande "bästisar" snattade hela dagarna. Usch, men man åkte fast ett par ggr. O när föräldrarna kom på än var de inte lika kul längre..
Har jag moonat?: Nej, faktiskt inte.


Stess..

Stress, stress... Låg och halv sov ett bra tag i morse, trodde klockan va jätte lite med tanke på hur mørkt det va. Kollade mobiien førsta gången när hon var 10:41, panik? Børjar 11 och det är 2 mil till jobbet.
De va bara att slänga sig i kläderna och sticka. Kom inte førsent mer än 3min.
Good girl :-s
Nu ska jag gå och køpa mig en nice frukost. Chocklad mjølk & kycklig baugett. Fint de!

Synd att de inte blev nå mys hjärtat. ;-p  love in the air hehe.

Utmaning/ Filmen om mitt liv.

nålHade inte tänkt hänga med på denna utmaning, kändes för svår. O jag har aldrig gått i liknande tankar som att göra en film om mitt liv. Men nu har jag suttit och knåpat snart en timme och det känns nästan som när man gjort klart en ansträngande hem upg. Men de va rätt kul ändå:P även fast de fick än att tänka tillbax lite på bra & dåliga saker. gooosh, här blir vi djupa.

- Vad skulle filmen om ditt liv heta?
Mitt andra liv.
- Vem skulle spela dig? Anna Chlumsky, den söta tjejen från "Min tjej" filmerna. Och sen när jag blev äldre av Kate Hudson.
Anna Chlumskykate hudson
- Vilka skulle spela personerna i din omgivning?

Pappa skulle spelas av nån av dessa män.
kurt russel walk far
Och mamma skulle spelas av Goldie Hawn (fast lite lite lugnare)
goldie hawn
- Hur skulle omlaget se ut till din film?
Goldie, Kurt & Kate blev verkligen perfekta kärnfamiljen i min film. Karaktärerna passar precis in på min bild av min film. Här nedanför är mor och dotter alltså. O det är va filmen skulle handla om. Även fast pappa skulle va med ända upp till tonåren.
goldie and kate
- Hur skulle den börja?
Den skulle börja med en tjej som går i gymnasiet (det är inte jag som är tjejen) hon ska vara precis som vilken tonåring som helst. Skolkar ibland, umgås med vännerna, festar, träffar ett par killar...o sen får vi följa denna tjej in i ett "något annorlunda liv". Utåt är detta en vanlig tjej, skötsam och ständigt glad. Men hennes "andra liv" är det ingen som känner till. O ja, denna film skulle bli något lång.
- O hur skulle den sluta?
Nått i stuk med sista avsnittet i OC säsong 3, jag dör, fast lite mer dramatiskt än merissas död. (en olycka eller typ som Brittans video när hon tar livet av sig. remember?) fråga mig inte varför detta deprimerande slut. Så skulle guns`n roses - november rain spelas..

Nöjd nu
Angelica frågetecken

Finally theire.

Jag säger det varje gång! Det går inte ett avsnitt av OC utan att jag bölar. Först av glädje för att de tog examen :D och ja sen såg jag sista avsnittet på säsong 3 så ni kan ju själva räkna ut vad jag bölade över? Hur känslig får man bli, kan knappt skriva. Alla tårar är ivägen. Hehe...tiil helgen tar jag mig an Säsong 4.

Nu ska jag ställa mig i en varm skön dusch.  3 hjärtan 


Julklapps tips till folket *

Nu blir jag lite putt. Stod på jobbet och kollade bluebox.se, hittade hur mkt söta ting som helst. Massa julklapps tips om inte annat. Tänkte att när jag kommer hem ska jag göra en "julklapps lista" för er som inte är klara med klapparna. Men tusan, det gick inte att spara bilderna för de va skyddade.skock Då vart de ju inte nå roligt alls. Får helt enkelt rekommendera er att ta en titt på denna sida.

Bl.a finns de blommiga brödrostar, hammare, måttband etc.
Till dig och prinsen dessa söta muggar.

Oo så dessa....
Marilyn disktrasa, Pussplåster, döskalleplåster,
Badpropp, Isskrapa
Kortlek (elak eller snäll version), Hångel tuggummi

Nån som har tips om bra internet shopping? kommentera Gärna julklapps tips.

Ensam & misslyckad ;-l (?)

Tycker synd om mig själv idag. Ska nämligen få sitta själv 2 helger framöver. (lr 2 lördagar)

Nästa helg ska Patrik på bortamatch och de ska ut efteråt. Fint nog frågade han om jag ville med fast jag jobbar. ;-/ O lördan efter det ska han på julbord med jobbet och då kan jag ju inte följa med.

Hade de vart en vanlig dag så... Men när man jobbar hela veckorna så betyder ju helgerna så mkt mer. Så ska jag sitta helt ensam. Tips om vad jag kan sysselsätta mig med kanske? Förutom OC avsnitt & läsa igenom alla olästa tidningar jag köpt med från Sverige..

Nästa lördag är även min ända lediga lördag på typ 2 månader framöver. dessto värre juh!
Frågade chefen om jag inte kunde byta så jag jobbar nästa lördag iställe för denna. På så sätt slipper jag åtminstone sitta o känna mig misslyckad denna helg. Samtidigt skulle de inte sitta fel att komma ut :P Massa nya partykläder och alkohol hemma så det finns ingen annledning till att sitta hemma egentligen.

Skulle få svar på det innan jag går hem idag så håll tummarna!! Annars, Ge mig tips om lördags sysslor?

P hockeyoc cosmo


Gold digger eller arbetare?

Hörrni tjejer. Jag har några frågor jag skulle vilja ha svar på från alla som är inne och smyger :P

- Var går åldergränsen mellan tjejen o killen i ett förhållande?
- Kan du tänka dig att bli försörjd av din man o aldrig mer behöva jobba?
- Längsta förhållande?
- Förhållande eller singel?
- Vad skulle du vilja ha i julklapp av pojkvännen?

Självklart får ni vara anonyma och så vet ni att vi alla tycker olika. :-d

Annledningen till att jag skrev dessa frågor är dels för att
Honeydew skrev ett inlägg. Där de handlade om äldre män som skriver till väääldigt unga tjejer på internet. Min personliga åsikt när de gäller åldern är lite oklar. Jag va tillsammans med en kille som va 5år äldre och skulle säkert kunna tänka mig någon som va 6-7år äldre. Men äldre än så känns lite onormalt. Dock är det ju inte konstigt ifall en 32åring är i lag med någon som är 42. O sen beror det ju lite på ifall killen är ung eller gammal i sinnet. Den killen jag va ihop med va snarare yngre än mig beetende mässigt.

Den andra annledningen är att jag tycker de är helt oförstårligt hur man kan ta en kille för dens pengar. Om jag någon gång tar en kille pga att han är rik så får mina vänner döda mig. Egentligen förstår jag inte varför man vill ha snuskigt mkt pengar? fyrklöver
Jaja, jag skulle vilja ha ett hus like "the cribs" men samtidigt inte. Själva sparandet och längtandet är ju nästan bättre än att få själva saken. O har man själv jobbat ihop pengarna så känns de så mycke bättre. Man ska inte få allt man vill ha... Jag kan inte tänka mig nått värre än att bli "anklagad" för en pappa-betalar flicka. O jag kommer def. aldrig bli det heller. De senaste 4åren har jag försörjt mig själv helt även fast jag inte behövde flytta hemifrån redan i 2an. O jag trivdes jätte bra med att bo hemma så inte för det. Men när man börjar jobba och tjäna egna pengar så vill man (eller iaf jag) skämma bort sig själv lite. Vilket jag gjorde med både lägenhet och ny bil biloch det va jag som stod för varenda krona. Jag hade slitigt ihop allt själv efter skolan och på helgerna. Jag va mer än värd det. Man skulle ju aldrig uppskatta saker och ting fall man kunde köpa allt? Jag tror pengarna kan stiga än över huvet ganska fort. Men de är min åsikt.

Har fått höra lite skvaller från hemtrakterna. O hur kan man försöka bli gravid för att hålla kvar en "rik" kille? En sann gold digger. O hon har säkert blivit så här enbart för att hon blivit bortskämd av far sin sen hon föddes. I våras när hon fyllde år hade hon i ett telefonsamtal med sin far sagt - Jag vill antingen ha en ny mini cooper (fast cab, hon hade en vanlig) eller ett par nya boobs. Please! Bortskämda unge.
Vad tycker ni, vill ni va snuskigt rika? O få allt ni pekar pÅ?
 
prinsessan Nu ska jag hämta pojken. Sen göra mig en ost & skink paj. Lööööve.

gold digger

Hate the lokalbuss.

jaha, så idag åkte man lokal bussen för första gången i Norge. Jag lyckas alltid gå ut minst en kvart innan i rädsla för att missa bussen. O det slog inte fel denna gång heller, Stod i den där fördömda busskuren 10 minuter innan, frös nästan häcken av mig.
O jäkla dyrt va det oxå, 31 kr (asså en lokalbuss liksom).frågetecken
Åkte som planerat till Patriks jobb för att hämta bilen. Orka gå 40min i regn liksom.

Va lite sur på P, (eller inte på riktigt) men jag försökte låtsas som att jag va det. Skickade ju ett gulligt sms till honom och fick fanimej inget svar. Han ringde när jag va på väg till honom och frågade fall jag fått sms. Jag va kort och la sen på (som om jag inte alls fatta att han försökt skicka) men direkt när vi såg så ville han bevisa att han försökt skicka. O med de söta svaret blev han förlåten som alltid. generad

busskur

Ny vecka :-l

Spöregnar ute idag,paraply tror det är det som håller kunderna borta.
Eftersom P jobbar e.m denna vecka så måste han ha bilen o jag måste åka buss hem. Suck.
Funderar på att hoppa av vid hans jobb och ta bilen hem därifrån. Eller funderar, jag har snarare bestämt. :-D

Ny vecka på jobbet, trisst det ær nær veckorna bara rinner iväg. Hinner liksom inte göra nått.
Fast desto fortare går tiden fram till Jul och tills jag får träffa familjen & vännerna. jul 
Nästa vecka ska mamma opereras, läskigt och synd att jag inte kan vara vid hennes sida.

På torsdag är jag ledig, ska bli riktigt skönt. Passa på att träna ska jag göra. Synd att inte lönen kommer förens fredag bara. Så har jag bestællt julklappen till kjäresten min. Hoppas den blir fin. Får nämligen inte se den förns till jul jag heller.

Körskoletest.

Gjorde körskoletestet på Expressens hemsida. Och efter 2 och ett halv år sitter de fortfarande.(ioförsig var det ganska lätt. Provade att göra testet 2ggr och resultatet blev istortsett det samma)


Mitt reslutat blev 16/20 - Godkänd. Gör testet du med. =)

trafik

feel pretty.

pretty


Detta armband är helt fantastiskt med swarovski kristaller. På brickan som sitter på armbandet står "armbandets namn" finns att välja i Choice, Love, Feel pretty, take care of yourself, live your dreams, let yourself grow. Själv tycker jag det rosa är finast (feel pretty) men live your dreams är lätt det bästa mottot.

Armbandet kostar 595:-  på
accessora.
Hade köpt armbandet utan att blinka om man kunde välja berlocker och köpa till eftersom. Fanns nämligen kristall hjärtan så det skulle vart roligare om man kunde sätta ihop en egen favourit. Med lite olika färger och så. Älskar berlock armband av alla dess sorter.

Rosa moln <3

Gooosh. Ända från att jag slog upp ögonen imorse tills nu så har jag svävat på rosa moln. And i`m still.

Visst är det härligt när det går vägen. Tänkte kolla ett avsnitt av OC men som vanligt är det svårt att slita sig. Dessutom lyckas jag aldrig se ett helt avsnitt utan att bli blödig. Vad i helskotta håller Seth på med liksom? Va tvungen att se 2 avsnitt till för att få svar på den frågan. Jag är helt såld på OC numera. Gillar program när det händer lite. Nästa gång blir det avsnitt 24,25. Sen blir det att ge sig på säsong 4.

heart kisses!

Söndags mys.

Så nedrans kallt i lägenheten. Dock är den städad och kylskåpet/skafferiet är uppfyllt efter svärföräldrarnas besök. Orkar inte åka iväg till ishallen och kolla Patriks match. (ja, dåligtsamvete)

Istället ska jag lägga mig och kolla på OC, svsnitt 21 säsong 3. Med lite julmust, skumtomtar & mandariner så blir det mys..

Dagens fråga & Helgen.

Denna helg tog slut riktigt fort. Blir väl så när man jobbar lördag i guess. :-I försökte få kollegorna att öppna sig lite idag på jobbet. Fick fram att alla är upptagna och sen hur de träffat sina respektive. Finns minns sagt många olika sätt att träffas på. Hur träffade du din pojk-flickvän?

Patrik o svärsyskona kom och hämtade mig i vår nya bil efter jobbet. Värsting pimp. När vi kom hem drog vi fram familje geni och massa alkohol. Varje gång man svarade fel fick man dricka. P somnade tidigt för ovanlighetens skull. Öronpropparna var på plats redan kl 21 för han. Jag ägnade mig åt att prata hål i huvet på Patriks syster. Skönt att ha en tjej att prata med för en gång skull.

Missade inte idol reprisen idag, whoho! Erik gjorde "bed of roses" riktigt bra men Marcus första låt va oxå bra :P just idag tyckte jag Erik va bäst men i helhet är de fortfarande Marcus. Börjar ta mig fan bli rädd för att Johan ska få ut nån av Erik o Marcus. Han håller sig ju kvar som västa igeln, hur fan är de möjligt?

Kl 17.30 ska familjen iväg och kolla Patriks match. Nice =))

saaab 


Skjuten utanfør jobbet?

Vet inte om jag nämnt tidigare att Tønsberg (staden jag bor i nu) är Norges mest brottsbelagda stad. Vilket fall som helst så fick jag høra av kunderna idag att de va en man som åkte omkring i området och skøtt på folk och knivhotade oxå... Ehm? før mig är detta lite svår information att ta in.. Staden jag kommer ifrån i Sverige är lite mindre än Tønsberg och där har det bara mørdats 2 pers på 10år typ..?  o så har man ju hørt om han som kørde ner folk i Sthlm.. Men att någon åker utanfør jobbet och skjuter är før mig helt otrovärdigt?...hade jag vetet de tidigare hade jag inte ens gått till affären och køpt lunch.

Kan nu läsa på tønsbergs bladets
hemsida att faran är øver. Han dødade 3st och sen sig själv. Sen när børjade sånt här hända? creapy!

chainsaw

same shit but....

Börjat fasen undra vad som är mitt problem. Varje fredag kväll sitter jag och har aptråkigt. När ska jag lära mig att idol är på fredagar?. varje vecka får jag kolla på reprisen på söndagar (o då har nån jävel redan lyckats avslöja vem som åkt ut på bloggen) fuck. Imorn ska jag titta på Patrik när han har match. Med andra ord så kommer jag missa det.

Så denna gång får ni avlöja svaret och gärna ge mig en uppdatering? musik

vem som va bra respektive dålig?


Bra Start.

Ett litet frukost tips innan jag drar till jobbet.

Har blivit helt såld på nya START med hallon och banan. Längtar nästan efter att gå upp bara för att få äta frukost. Till det ett glas c-vitamin med blåbärs smak. Jum. Låter ganska nyttigt oxå, hu? Det får ni prova.

sentimental veckan fortsätter, kan sätta mig och gråta när som helst. Ändå känner jag mig inte ledsen.?
Svärfamiljen anländer snart och en annan ska iväg och jobba. Ångest! arg gubbe

nyttigt

Like my outfit?

Fick precis høra att jag hade en cool outfit. (idag har jag ett par knälånga jeans shorts med leopard tights under, med tillhørande ørhängen och skärp i leopard) Och igår fick jag høra av en annan kollega att jag va fin.? Ehm, det gør en ju glad. Finner de dock ganska roligt med tanke på att jag bara jobbar med killar. O genomsnittsåldern ær 35+ .. Jag springer gladeligen omkring med mina olika små outfits. Øverlycklig før att slippa arbetskläder. usch, skulle ju bli skit tråkigt att jobba då.

Om 2 timmar slutar jag, ska hem och dricka mig full. Køpte ju med en del alkohol på våran harry-tur førra helgen. (harrytur kallar norskarna de när man reser till Sverige och handlar) Provsmakade min baja Päron igår med mjølk och grädde. Farligt gott! Hoppas bara att inte älsklingen min børjat utan mig. =P

leopard  Pæron

Love time.

Går dags kvällen var behøvlig. Snutten struntade i träningen så vi fick mer tid før oss själva.
Åkte och køpte en film och åt pizza :p Han skulle upp kl 03.15 stackarn, først tänkte jag skjutsa honom och träna på deras gym samtidigt. Men vilken idiot tränar kl 4 på morgonen liksom? Låg kvar i sängen till halv 10 och fick sen stressa som fan før att komma i tid till jobbet.

Ihelgen kommer svärfamiljen. Nice =)  hjjjärta


Korsett & pan cakes ;p

fuck, P vart ledsen/arg (vet inte vilket av de...) før att jag tackat ja till jobb..
Va ju så osäker på om jag skulle säga jaa. O nu när jag ringde tillbax till chefen och førklarar situationen (sa tom att mitt førhållande stod på spel) men det ända jag fick till svar var att jag sagt ja. Dock lovade hon att førsøka få tag i någon annan fram till 16 när de stänger. Annars är jag så illa tvungen. Känner mig som en dålig människa.

P hade ju vart och køpt grädde och så till min päron likør och till pannkakorna. Det som va lite komiskt va att jag oxå var och gjorde de førut på lunchen. Ah, vi tänker då lika <3

Vad jag tänkte var dock att jag ær i stort behov av att jobba øver med tanke på att jag fått en ny mobil räkning. Denna gång var den lite mindre, 3000! Vilket fortfarande är fruktansvärt. Så idag blir det till att køpa norsk kontantkort. Vill fan inte slänga 3000 i sjøn varje månad. Got damn it.

Lyckades även klicka hem varorna från hm, ett extra paket när jag kommer hem till Sverige i Jul. Wii.

Naaw! Min chef ringde precis och sa att hon hade goda nyheter. Hon hade lyckats hitta en.

Pan cakes here i come!  

                    


Bort lovad.

Suck, chefen ringde 2 ggr och tjatade om jobb ikväll. Jag slutar 18 här och kl:19-24 ska jag vara på Quality hotell och servera. Har serverat där en gång førut och det är riktigt kul. Dock inte när man jobbat hela dagen, veckan... Plus att P och jag inte haft någon tid tillsammans denna vecka pga att vi jobbar så olika. Less jag blir. ibland är det liksom inte värt pengarna.

Så skulle jag klicka hem dessa saker från hm men datan här är helt fucked up. När jag kommer till sista steget så står det sidan kan inte visas. Bajs.

guldguld underguld ørhængen


Hade vart perfekt till ett par svarta siden byxor på nyår. Får ønska mig det av tomten istället :P


Dejt med Josh.

Sry, før min brist på bloggande. Internet fungerar inte hemma så jag får smyg blogga på jobbet ;-(
Snart avklarat en hel vecka utan problem. Typ døtt med kunder så jag står och prismärker hela dagarna..
Dock är jag glad før att slippa arbetskläder. Killarna har oranga skjortor och slips men jag använder mina egna kläder. De har inte gett mig besked om nått annat än så... Känner mig som värsta prinsessan som trippar omkring här ju. Ensam tjej :D (førutom en 24årig "tjej" som ser ut som en tant) førsta dan jag jobbade hade hon arbetskläder men så kom jag där uppklæd från topp till tå. Tror ni inte hon kom uppsnoffsad till max dan efter? Søtt!

Lyxigt nog har jag världens snyggaste kille att stå och titta på hela dagarna. Hela plattskärms väggen visar nämligen en film med
Josh Hartnett. Åh jag njuter.

prinsessa

Sentimental veckan.

Imorse bøjade denna vecka som vi tjejer inte gillar. Lingon veckan :-( På sistone har jag børjat kalla den sentimental veckan pga att jag blir så fruktansvärt känslig och tänker väldigt mycket. Hann vara upp si så där 10min innan tårarna kom. Før att sen fortsätta rinna i 2h. O nu står man på jobbet och ska se glad ut i 7h. Inte det lättaste vill jag lova. Døda mig någon!!

Denna gång räcker det inte med førlåt......

En mycket speciell lista.

Snodde listan från Nicole. Funderade lite på varför den andra listan bara handlar om sex?. Skulle ju kunna tro att det är en kille som ligger bakom det hela =P

1. Är jag nöjd med min ålder? Nej, jag känner mig som en gammal nuka. (dock tycker jag 19 är en fin ålder)
2. Är jag nöjd med mitt utseende? Det är från dag till dag, men mesta dels så är jag nöjd.
3. Är jag nöjd med min vikt? Nope. Jag SKA börja träna, har jag sagt i si så där 3år nu....
4. Är jag nöjd med min kropp? Är man någonsin nöjd? Skulle inte skada att va lite mer vältränad o sen si så där 5cm längre.
5. Är jag nöjd med min utbildning? Det va väl helvete vad jag ska framstå som missnöjd. (det va ju körkorts tider då & mkt roligare att tjäna pengar istället) Skoltröttheten min va inte och leka med.
6. Är jag nöjd med min arbetssituation? Yes.
7. Är jag nöjd med min lön? Yes, aldrig fel att tjäna änu mer. Men på den fronten blir man nog aldrig nöjd heller.
8. Är jag nöjd med mitt civilstånd? Om?.... Världens underbaraste sambo. (oftast)
9. Är jag nöjd med mitt sexliv? Ohhh yes, bästa hittills. (Nu har mina frågor börjat komma)
10. Är jag nöjd med mitt boende? Det duger, det är bara tillfälligt här i Norge. Men lägenheten hemma i Sverige är jag mer än nöjd med.
11. Är jag nöjd med mina kompisar? Jajemen. Hade gärna haft dem samlade på samma plats men men.
12. Är jag nöjd med min bilsituation? Delar den med sambon så ibland krockar det. Byter gärna ut den mot en cab till sommarn. :D
13. Är jag nöjd över mina föräldrar? Min mamma är världens underbaraste skulle inte kunna leva utan henne. Pappa är inte vid liv längre, tyvärr..
14. Är jag nöjd med mig själv? Både och. Ibland kan jag få för mig att jag är lite elak.
15 Har jag ett liv? Klart jag har ett liv!
16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor? Va väl inte speciellt "vågade" frågor? (det läskiga kommer ju längre ner) hehe..

1. När förlorade jag min oskuld? Vill ni veta datum? 14 va jag iaf.
2. När onanerade jag första gången? Tidigt som attan. Ehm men vet faktiskt inte?
3. Hur ofta onanerar jag? inte ofta alls, har ju någon som gör det åt mig. Ibland när man har förbannat tråkigt eller inte kan sova.
4. Har jag "stoppat upp" något annat än en dildo vid onani? det som ligger närmast.
5. När sög jag av någon första gången? Samma kväll som oskulden rök.
6. Sväljer jag satsen när killen kommit i munnen på mig? Har hänt.
7. När förlorade jag oskulden i röva? För det måste man ha gjort lr? 15-16 i think (med han jag förlorade oskulden med)
8. När fick jag första orgasmen vid samlag? Jaa du...Det tog ett jävla tag.
9. Hur ofta får jag orgasm vid samlag? 3/4 ggr typ.
10. Petar jag kråkor och stoppar i munnen? Nej för helvete. Slutade jag väl med för typ 15år sen.
11. Gillar jag att kolla på porrfilm? Gillar? Nej!
12 Har jag varit otrogen? Det beror på vart gränsen går. En kyss som högst.
13. Har jag gjort någonting som jag inte kan berätta för någon? No.
14. Kysser jag killen efter att han har slickat mig i muffen? Jajemen.
15. Kysser jag killen efter jag har sugit av honom? Klart, det är ju hans problem.
16. Har jag haft någon sexuellt överförbar könssjukdom? never in my life. (som jag vet)

Utmaning/favvo bloggar.

Blev utmanas utav Camilla att lista mina 10 favourit bloggar. Dock vet jag inte om jag kommer på så många. Plus att jag har några som alltid brukar va med på mest aktiva men som jag nu inte hittar. 

 
 lila hjärtaDessa läser jag iaf gladeligen:

 Yenny - Känns som en ärlig och stark individ.
 Jeeena - skriver skönt..
 NoScarlett - Verkar va en tuff tjej som står för va hon tycker.
 Prinsessans dagbok - Sötaste familjen, så bor dem ju i norge med. Like me :P
 IzZa - en skön lirare - intressanta inlägg, står för sina åsikter.
 Catya - blandade och intressanta inlägg.
 Honeydew - så snäll o hjälper till med blogg designen o bra med korta inlägg.
 Wysteriia - Gillar den bara.

Datasnille eller Jessica Simpson?

Är riktigt förvånad över jobbet igår. Det va faktiskt kul! Jag är ganska kräsen när det gäller jobb och trodde inte en elektronik affär skulle vara roligare än en klädaffär. Tror det hade och göra med det bemötandet jag fick och att kollegorna verkade hur sköna som helst. Väldigt avslappnat och mycke skojande. Alla gav mig uppgifter och lärde mig saker om de olika produkterna osv..  Hatar nämligen när man får stå som ett fån och fråga vad man ska göra. Första 2h va lite sega men sen rullade de på. Vi va 7st som jobbade varav alla killar förutom jag och en till. Ibland kan de vara skönt att jobba med killar. Inte massa snick snack bakom ryggen pga avundsjuka o så. Ska jobba 11-18 hela veckan och jag har bilen. bilWunderbar!

Synd bara att pojkvännen inte delade samma optimism. Nog för att expert egentligen skulle vara det perfekta jobbet för honom och jag skulle absolut inte ha nått imot att vi båda jobbade där. Men jag tycker ända han kunde va lite gladare åt att jag har ett heltids jobb för ett par månader framöver. Alla vill ju ha jobb i december i Norge, det är halvskatt då nämligen. Men att komma hem o tycka att de för en gångskull vart roligt va tydligen inte heller bra. Han vill inte ha nån tjej som kan mer om honom i teknikens värld, nej jag ska va hans Jessica Simpson tyckte han.

Jesssica

Ett himla velande.

Ringde till min arbetsgivare imorse och tänke om hon kunde ringa chefen på Expert. O fråga fall de va ok att komma kvart över 2, för i sånt fall kunde P skjusat mig. Men jag fick absolut inte komma för sent. Med andra ord tyckte hon de va bättre att gå 5km efter stora vägen.

Men min pojkvän är ju så snäll så han stannar kvar på jobbet och samåker med någon.
Så tillsist slapp jag bussen! Thanks bejbi hjärtaa

Hittade perfektaste julklappen till mannen min. Hade gärna satt ut en bild här och tipsar er andra. Men tyvärr så är pojkvännen inne här och kollar titt som tätt. Ni får be om adressen isåfall. =) Vi har inte tänkt köpa julklappar till varandra utan istället lägga pengarna på nån resa or so. Men detta är bara en liten sak, det är de där små personliga grejerna som betyder mest.  

Fikadags!

Hur ofta går du på Cafè?                                                             Tjejsnack
(När jag inte bor i Norge) är 3ggr/veckan normalt.
Vad köper du oftast när du fikar?
Vi lunchar mesta dels så det blir clubtoast eller kalkon philadelfia smörgosen o färskpressad juice. (hm, nu började jag längta hem ;-//)
Favourit Cafèet?
Helt klart Melkers.
Vad föredrar du; Kaffe, te eller varm chocklad?
Varm chocklad.
Hur mycket pengar lägger du ner varje månad på att fika?
Senaste 3mån, nada! Vanligtvis (ehm. visste inte att de va så mkt) Mellan 5-800kr

Clubtoast  Juice

Celeb i`d like to fuck.

Owen    Mark Owen


En stackars bortglömd CILF. (Celeb i´d like to fuck).
Hittade den roliga kategori hos
Díe Brat Die.
Fiin är han iaf, fast kanske mer en ex - kändis. Ioförsig har jag ingen anning om vad människan livnär sig på numera.

Det blir bussen ;´(

Suck, precis när jag publicerat inlägget om bussfobi igår. Då kom P hem och sa att jag inte kunde ta bilen. Gaaah! Tänkte då vara smart och skjutsa honom imorse, vilket jag gjorde. För att samtidigt kolla när de gick en buss där i från. Norge har sämsta kollektivtrafik systemet o där med en jäkla massa utsläpp. Så det går ingen från där vi bor. Nee, jag måste ta mig ner till busstation.

Nu vare så att de fanns ingen busshållsplats ute vid hans jobb så med andra ord tog jag bilen i onödan. O jag måste åka dit med den så han kommer hem oxå. Vet inte hur jag ska gö? Finns en hållplats lååångt därifrån, men ofta jag vill gå efter stora vägen typ 30min. Blir så jäkla irriterad på sånt här så jag känner för att skita i jobbet!

Det är ok att ägna en halv timme till att ta sig till jobbet. Men typ 1½ är inte acceptabelt. Tur att det inte är 8-9h pass på det, första dan idag så jag jobbar bara 6h. Men så måste jag pricka in en buss som går hem oxå, o den går till stan. O där ifrån 30min gångväg hem. Detta tar död på mig.

Arg

bussfobi.

Underbart, jag får ta bilen till jobbet hela veckan. Skönt och veta att man kommer i tid o så första veckan på nya jobbet. Och om inte annat hatar jag att åka buss. Alltså verkligen hatar. Jag cyklar hellre 2 mil än åker buss, så illa är det. Men nu har jag ju ingen cykel här så... Kan ärligt säga att jag inte åkt lokal buss på 4år (borsett från när jag bodde i gbg i 8mån. Men där vare så lätt att hoppa på bussen eller spårvagnen) det är själva grejen att kolla upp när bussen går och sen stå o vänta.... Eu, hujedamig.

Buss


brun utan sol/ Klänning råd.

Yees kom på att vi hade sockerdricka hemma. Är ingen större konsument av dricka men nu blev jag sugen :d Ringde precis pojken och frågade när han kommer, han va i Oslo nu. Hallå, im starving! De blir taco ikväll.. och så ska jag manikänga lite så han får se mina nya kläder. Han va ju ioförsig med när jag köpte dem men de är ju annorlunda på.

Nu är det så att jag köpt 2 klänningar på Gina (samma modell fast olika färger då) finns säkert många där ute som har denna. Felet är bara att jag har bröst, o klänningen är tydligen inte till för såna som har. Det är en kant som ska vara under brösten (tror jag?) men när jag drar ned skarven under boobsen så visar jag too much, att ha Bh under är helt uteslutet. Jag vill gärna inte ha brösten upp till hakan. Någon som haft detta problem eller vet vilken klänning jag menar? Bortsett från detta blev outfitten ursöt tillsammans med grå overknees "strumpor". Skulle så gärna vilja sätta in bild men det är ju problemet att få över bilderna. Lovar att jag ska fixa nån "dagens outfit" bild då och då när jag vart hemma efter jul och hämtat grejer.

Köpte oxå med Doves hudloation med brun utan sol. Har tidigare kört på niveas men man är typ kletig i 5h efter...O denna nya torkade in på 5-10min. Plus Doves va större och billigare. Hur underbart är det inte med loation/brun-utan-sol i ett? Jag har testat vanlig brun utan sol 2-3ggr i mitt liv och de går verkligen inte att få jämnt. Så denna nya uppfinnig är ju fenomenal. Såg att jag va förfärligt blek i provhytten igår, inte kul när man står och ska prova svarta nyårs klänningar. Big No! Usch, i går kände jag mig allmänt blek, otränad och ful ihåret. Ska bli så underbart att flytta hem till Sverige om ett par månder. Frissan omedelbums. Klippning, färgning, soldusch och fixade naglar. Jajemen! Fast de va ju då 4 månader kvar.... Får se om jag står ut med mig själv tills dess..

Btw. så förlorade pojkens lag med typ 3-11 eller nått liknande. Riktigt bra är dem. Haha... Hockeyn är inte så stor här i Norge som den är hemma.

Mc flurry pepparkaka à la shopping Trollhättan.

Igår var vi på den efterlängtade roadtripen. Efter endast 4h sömn satte vi oss i bilen. (kan ärligt säga att jag aldrig vart så trött, kunde verkligen inte öppna ögonen under hela dusch vistelsen) Första färgan skulle gå halv 8 och vi va där kvart i 6. Vi tog därför en väg som vi aldrig åkt förr, via drammen. För omväxlings skull fick vi åka en undervattens tunnel.

Stannande en snabbis i Uddevalla för att besöka systemet. blev glatt överraskad när jag såg xider X-mas. Var överförtjust i den förra året men till min besvikele fanns den inte på systemet då. Men nu gör den det! Fyllde korgen med så många man får ta över till ett icke Eu land. Klarar mig ett tag iaf. Den är ju då glamig med glittret och allt. Undra om man kissar glitter efter ett antal såna? Köpte även Päron likör som man skulle dricka med lite grädde & mjölk. Älskar mjölkdrinkar av all this kind ;-P     
    Baja päron
Åkte vidare till Trollhättan, annledningen till att de blev just dit var Junkyard. (en internetstore som patrik alltid handlar fr.) efteråt blev de käraste Donkan o inte vilken som helst. Har aldrig skådat en så snygg och fräsh Mc donalds. Inte ens ett halvår gammal. Man hade tom musik när man satt på toa. hehe.. Riktigt modern design. Till min glädje fick man vid köp av stor meny värde 55.- en gratis dvd. Som alternativ hade de OC säsong 1. (avsnitt 1-4 & 5-8) självklart fick Patrik oxå köpa en sån.. Passande eftersom jag bara sett säsong 3. Oooo Mc flurry pepparkaka for dessert. Yum!

Sverige alltså, lika underbart och tryggt att komma hem till Sverige varje gång. 6veckor sen jag var i hem stan nu (men det får vänta yttligare ett tag), aldrig vart ifrån stan och familjen sålänge. (Längtar tills Jul) Vilket fall som helst så är Gina trico lätt min nya favvo affär, senaste månaderna har jag gjort mkt lyckade inköp där. O billigt är det. Blev 2 jätte söta klänningar (en svart o en grå) har sett någon på bloggen som har sådana så de har antagligen funnits ett tag. Men grått är ju inne i vinter och svart blir liksom aldrig ute. Blev även en jätte söt kofta & 2 linnen från samma butik. Tjejen i kassan va så otroligt fin på nått sätt, o hon hade på sig linnena i samma färg plus koftan så jag kände mig värsting mupp när jag köpte likadant. Men oftast är det när jag ser något på andra som är fint, som jag själv köper det.

Har sagt en månad nu att jag är så sugen på glasögon (asså riktiga) har sett 3 tjejer som passat så jädrans bra i det. B.la ett par vita dior som nån tjej i Ullared hade på sig. Nån från glife och nu även hon i kassan på Gina. Känns ju en anning knäppt att köpa ett par briollor för över 2000 utan styrka. Får se hur de blir med det.
Gina

Kenneths kända jordgubbe.

Som på mycke annat är jag även trött på allt tjat om denna nedrans jordgubbe. Visst den är hur söt som helst. Den röda skulle ha passat utmärkt (i sommras). Under tiden som man velar hit och dit ang. Om den är värd pengarna (1166:-) och vilken färg man ska ha så har den redan hunnit bli ute. Eller så har ALLA andra redan hunnit köpt den. Dock visste jag inte att de fanns i vit, jag har inte direkt gjort någon reserch heller. Vilket fall som helst tycker jag denna vita är riktigt fiin. Så fin att den skulle kunna va med på min önskelista.

kenneth jay Lane

idol utslagningen.

idol 10/11

Cissi åkte ut, jag blev lite sentimental. (känner mig som världens töntigaste) Hallå, idol!?
Men what a fuck, ska fasen titta om de kommer en till säsong. Riktigt kul när man har sina favouriter och så.. Jag har none koll, o tittar aldrig på 4an. Sends det program mån-tor oxå? Typ som fame factory gjorde eller är det bara utslagningen man kan se? Tänker inte börja titta på veckorna om ni tror de. Hhaa, lite liv har jag iaf =) Va fan jag har ju jobb o allt. Så vad tycktes om kvällens idol, vem var bäst ikväll och åkte rätt person ut? Jag tyckte Felicia skulle åkt ut. Hon har skjunkit i mina ögon sista 2-3veckorna.

Idol innan avgörandet

För bövelen. Suttit sen halv 8 och väntat på skiten. För en gång skull tänkte jag titta på Idol (direkt sändning) med andra ord inte på reprisen på söndag när ni andra på bloggen redan avslöjat reslutatet.

Tror ni inte jag missar de? Kom på de nu, men va härligt!! Då får jag ju veta vem som åker ut iaf..

innan reslutatet släppt måste jag säga vad jag tycker. Dock har jag bara "återblicken" att bygga min åsikt på.

Heeeelt klart så va Marcus bäst, han är så sjukt grym.
O tro inte på fan att Johan ryckt upp sig (vore inte så konstigt med tanke på all kritik) trodde dårå aldrig att detta skulle komma från mig. Hans första låt verka ju rätt bra faktiskt.
Cissi förvånadsvärt bra hon med, gillar inte henne för 5 öre annars.
Felicia & Erik va sämst idag (sry Erik)

What à killer body.

Nelly setnelly fram

Detta underklädsset har jag i vitt och gult. Helt otroligt snyggt, bättre än man kan tro på. Tyvärr så blir de helt förstörda efter en tvätt, iaf dem jag köpte från Lindex..De ser exakt lika ut men på sidan av toppen så sitter de en skarv som blir bucklig efter tvätt. Väldigt synd. Måste påpeka att jag tog med dessa bilder för att tjejen har en killer-body. Neee, jag är inte avundsjuk. (jag hoppas den är riktigt retucherad så att hon inte är så vältränad i verkligheten. Helst inte så brun heller)

Fördomar på dagis.

Lång dag på dagiset blev det, många timmar ute i regnet. Stod där och försökte intala mig själv att det är bra att vara ute. Frisk luft liksom o varför skulle man annars bli uttvingad vareviga dag på dagis? Men ungarna de klagar inte, dem tycker det är as latcho att hoppa i vattenpölar. Blev erbjuden att låna en overall för att de va riktigt kallt.. Så där stod jag med overall och "finskor" som barnen så snällt påpekade. Fick säga ett antal ggr att jag glömt mina gummistövlar hemma, som om jag ens äger några.

Det jobbar en 50årig gubbe på dagiset, o ni får ursäkta mig men de första jag tänkte va "peddo". Så hemsk känner jag mig för han visade sig vara en av de bästa "fröknarna". Världen har verkligen gått åt skogen när man fått såna fördomar.

Älsklingen kom och överraskade mig nyss, 3h innan han skulle sluta jobba. Han hade åkte hem på sin rast bara för att lämna pengar till mig. Bad honom nämligen lämna lite pengar hemma så jag kunde handla nått att knapra på under fredag kvällen. Dock hade han redan åkt då, därför kom han hem nu.
Han kan ju vart lite sugen på en snabbis oxå. Hahaa, Ursäkta min plötsliga öppenhet.

Köpte iaf med lite ägg, smörgosar, julmust, brownies och Norge kända "go morgon musli" hem. Det blir våran matsäck på roadtripen imorn. Antagligen blir det färga över till Strömstad så pojken min kommer nog hellre vilja ha skräpmat på båten. men jag tycker min mat känns mer lockade. Självklart glömde jag det viktigaste, Oboy! De va det ända jag var sugen på ikväll. Crap!

matsäck  Haha, va bara tvungen att sätta ut en bild på den berömda "go morgon muslin" som jag lever på här i Norge. Nere i det vänstra hörnet där :D Nån som smakat den? Skulle i ärlighetens namn kunna ha den som nya "nutrilette". Ah, så här ser min matsäck ut imorn iaf. Glöm inte att anteckna.

dagis samlingdagisSkräckupplevelse 1a dan på jobbet.

Kommer mycke irritation från mig nu förtin. Inget jag är stolt över men va gör man när man stötter på muppar stup i ett. Skulle ju jobba på rimi idag dårå. O för de första, när nån frågar om jag kan jobba till 21så tar jag förgivet att få gå hem kl 21. Inte 21.30. Det hela blev ju inte bättre av att jag heelt missförstod vägbeskrivningen och lyckades komma till en Ica affär på andra sidan stan istället. Väl inne på ica affären (5min innan jag skulle börja) så får jag en lite bättre beskrivning och lyckas anlända till rätt affär 16:02.

Kommer in där på kontoret, får kläder och besked om att jag ska logga in i kassa 2. På nr 7. JAHA? Hur loggar man in? ber personen i kassa 1 hjälpa mig vilket hon gör och sen lämnar mig där. Där står man med kö och har none koll på hur fan kassa systemet funkar. Jävla nuts! Va redigt irriterad när jag fick springa och leta efter någon som kunde hjälpa mig samtidigt som kön växte. Varav den lilla människan säger till mig att jag ska ringa på plockan när jag behöver hjälp. Jaha, vilken klocka, kan du visa vart den sitter kanske? Sämsta bemötande i historien och jag tänker aldrig mer sätta min fot på Rimi. Som förövrigt är sjukt ofräsh affär och hela kedjan borde läggas ner. Omdelbart! På vägen hem höll jag på att frysa kroppen av mig o såklart gick jag fel igen, när jag tänkte va duktig och gena.

Ska lägga in pizzan i ugnen innan snutten kommer hem. O han kommer förmodlingen vilja ha datorn då oxå. :-(( (Vill ha min dator!!!) Några skräckupplevelser första dagen på jobbet kanske? Dela mer er!

Jobb och roadtrip.

Ska snart iväg och jobba på Rimi. bara 16-21 så det känns rätt soft. Ska nog gå förbi affärn och köpa mig en " go morgon musli" att ha på vägen. Dem är för goda, skulle kunna leva på dem faktiskt.

O imorn ska jag jobba på dagis, fast inte det jag brukar vara på. Hoppas på massa söta barn ;D
Blir eventuellt en roadtrip i helgen, får ju en 14-dagars lön imorn så.... Vi är båda lite trötta på det här nu så det skulle göra gott. Funderade på en natt på hotell och teater i Göteborg men de kanske slutar med en shopping över dagen bara. Nån tripp blir det iaf. Mysigt! 

roadtrip


Trött på V&R / Britneys omvandling.

Det ända som fyller bloggarna numera är denna hysteri kring V&R. Faan rent ut sagt, är så trött och ontresserad som man bara kan bli. Jaja, alla är vi olika och intresserar oss för olika saker. Men det känns inte ens som att de har något att komma med, man liksom måste tycka om dem och handla från dem för att de är "dem".  to hell with them! Tänker inte lägga någon energi på att skriva om dem men här har ni en till som inte är vidare förtjust i V&R. Yenny.

Och sen denna hyseri kring Britneys förvandling, vilken förvandling? Jag ser att hon vart hos frissan och skippat den kända britney toffsen o sen gjort sig av med mysdressen. So what? För de första har hon fött två barn så hon har all anledning att vara lite plöffsig. Om man kan kalla det så? För egentligen så ser man ju inte om hon är direkt "vältränad" under kläderna hon har nu heller. O va hon nån gång otränad? Sure, jag har sett bilder där hon minst sagt ser mullig ut. Men jag kan inte avgöra fall detta va 1 mån in på graviditen eller om de va 1 månad efter förlossningen?... Hon har aldrig vart nån jätte favourit hos mig men va fan hon ser ju fortfarande helt terrible ut. Brösten hänger ut ur den s.k. klänningen och nej, euh. 

V&Rbrittans förvandling


höjden av otacksamhet.

Idag har jag fått erfara höjden utav otacksamhet.

Vem kan möjligt ha ett så dåligt liv så att "den" hellre får cancer än lever det?
Och vem kan uttrycka sig på ett så klantigt sätt. Kan man undra.

Att ha en dålig dag är inte annledning nog, nerru.

pink dreams someone?

pink dreams someone?

Behöver dock inte något av detta men tyckte de va så söta saker. Rosa eller snarrare flickigt verkar ha blivit nya modet. Någon annan som vill ha kanske? <3

HJÄLP MIG / OC resumè?

Alltså ska de va så svårt? Började kolla OC igen, avsnitt 4 säsong 3.  Merissa börjar på nya skolan och träffar Johnny första gången? Meeen, detta verkar ju bekant. Jag har ju sett hela Johnny - storyn. Hans död och allt. Så jag blädrar framåt i tiden och har nu sett avsnitt 16 (The road warrior) när Ryan och Johnnys kusin letar efter Johnnys pappa. Så whats next? vad ska jag nu ladda hem, detta va nämligen vad som fanns i mappen.

Kollar på kanal5.se och ser att de finns ett till avsnitt (The journey) Ryan fyller 18 står det... ((haha, han ser ut som 25 för fan)) anyway så har jag sett hela denna säsongen förutom detta avsnitt då. Men så trycker jag på säsong 3 i vänster spalten och en helt annan säsong kommer upp. Samtidigt som den jag har sett ligger under säsong 5. Help me someone. Det är väl ändå säsong 3 jag sett? När Johnny dör? Skulle inte Merissa dö i säsong 3? menar ni att hon kommer dö i avsnitt 18, det ända jag inte har sett? verkar helt fel det här....

Nytt jobb & lite motion.

ExpertSå duktig är jag! Igår hade jag värsting beslutsångest för om jag skulle dra upp på joggingbandet eller se ett till avsnitt av OC. Det blev joggingbandet. Duktig flicka ;P 5km, det har blivit min standard tur. Idag när jag skjutsade älsklingen till jobbet körde jag 5km till. U go girl! Nog med beröm, tror inte jag kan springa omkring där och träna hur jag vill. Med tanke på att jag inte jobbar där längre... O på måndag börjar jag antagligen jobba på expert. Och om jag och chefen är nöjda med varandra så blir de till sista Januari. Jag tycker väl inte det är så där jätte kul att jobba i butik men va fan. Kan ju inte tacka nej till hur många jobb som helst. Dessutom kommer de säkert bli lite fart nu innan jul :p

Jag va där med min lilla krav lista ändå. Jag ville ha ledigt fre/lör före julafton eftersom vi åker hem redan torsdag kväll (ev. fredag morgon) eftersom Patrik är ledig då. Sen så sa jag att jag måste kunna ta ledigt nån lördag (ev i Januari när jag fyller år) eftersom vi säkerligen vill hem då oxå...


Asos önseklista

hittade dessa underbara små ting från Asos. Vill ha dem alla! O vet ni va de värsta är? De kostar typ noll och ingenting, örhängen 50 kr / Halsband 100kr (på ett ungefär) Dock har jag aldrig i mitt liv beställt nått från internet. Och jag är laaat. Funderar ändå på att göra en beställning inom en snar framtid. Isåfall beställer jag de till adressen hem till Sverige så har man änu ett paket när man kommer hem till jul. Så kan man ju alltid lägga till nån sak när man ändå beställer. O ge i julklapp ;P
Vad har ni för erfarenhet av asos? Är det knövligt/bekvämt att beställa, dyr frakt, snabb leverans?Asos önseklista

Otrohet och oskulder i OC?

Har precis kollat på 3 avnitt på raken av OC säsong 3. Eller 3 avsnitt efter att Merissa sköt Ryan`s bror.
Har väldigt svårt med att hänga med vart dem är i Sverige nu eftersom jag själv bor i Norge. Men vad jag fattat som har ett program visats efter "skjutandet", hemma i Sverige? Har jag rätt? Avsnitt 2 kommer denna vecka right? Med andra ord ska jag inte avslöja något för er som inte laddat ner från internet. (för jag kan slå vad om att ni är många, som inte står ut med endast 1avsnitt/vecka.) Började titta på OC i vintras, med andra ord så har jag bara sett en halv säsong så nu då, har jag börjat kolla på fortsättningen...

Jag har en tendens att inte vilja kolla på "hysteri program" Samma gäller nämligen när Prison Break började. Jag tittade 5min på första avsnittet sen tyckte jag det verka va crap. Sen ju mer folk babbla om hur bra de va, åhh - idag är det prison break. Desto större avstånd tar jag till det. Men eftersom Patrik började ladda ner denna säsong som sends i Sverige nu så tittade jag oxå. O faaan, va bra de va. Imorn släpps avsnitt 9 tror jag.

Vilket fall som helst har jag missat 2 super bra serier. OC är verkligen gripande, avsnitt 3 grät jag typ var 5e minut. Det kändes nästan som ett avslutnings program. Mycke som blev utreet och så.. Men what`s up whit satmaran från "behandlingshemet" som Sanders fru är på? För allt i världen hoppas jag inte hon försöker sno Sander O försegår de någe otrohets skandaler slutar jag titta på en gång. De kan ni ge er fan på.

Men eftersom jag är en ny OC tittare så har jag mina funderingar.... IGEN! De verkar ju onekligen som om Merissa och Ryan vart tillsammans like forever? Menar ni ärligt att dem inte legat med varandra? (Inga avslöjanden från er som sett längre än Svenska sendningen nu!)

Nu ska jag hoppa upp på löpbandet. (imorn blir de mer OC tittande.) Wunderbar!


En fråga.

Eftersom jag är relativt ny så har jag fortfarande lite funderingar.

Den är gällande kommentarer. Hittills har jag svarat på era kommentarer på era sidor. Men jag ser att många svarar i sina egna inlägg på kommentarerna? Jag själv skriver ganska mkt kommentarer (i vissa fall förväntar jag mig inget svar eftersom de just är en kommentar bara) men andra ggr ger man ju en lite längre åsikt och kanske en följd fråga. Men efter en stund har jag såklart glömt bort vart jag lämnat kommentarer och går därför inte tebax för att se fall jag fått nått svar. Så vilket är de vanligaste sättet?

Går ni andra tebax till bloggaren och kollar fall personen i fråga har svarat på eran kommentar eller förväntar ni er att få svaret till eran blogg?..

Importen to-do-list.

Hur irriterande är det när man är inställd på en ledig dag. Man har gjort upp planer på vad som ska göras o så ringer dem o vill att man ska jobba? Om en timme. Enligt mig är detta väldigt irriterande, just därför tackar jag nej och de får bli hur arga de vill.

Dessa viktiga saker ska göras :
- Kolla klart på säsong 3 av OC.
för de va väl fortsättningen av säsong 3 som började i Sverige 1 nov? Hoppas att de är rätt säsong jag laddat hem nu bör sjuttsingen.
- Skriva ett långt mail till min sötaste
Angelica.
- Läsa igenom alla bloggare på mest aktiva.
- Blogga lite för egen del.
- Kanske dra iväg och gyma.

Så va det med det, vad ska ni få gjort idag?

löpband         OC

Första och sista IDOL inlägget.

Jag tycker inte ens om idol har aldrig gjort, eller jag har snarare aldrig tittat. Förutom denna säsong.
Brukar titta på uttagningen eftersom de kryller av muppar o jag typ dör av skratt. Sen vart de att jag började hänga med, eftersom de är bästa sändnings tiden. Både fredag kväll och söndag f.m. när man ligger i sängen o kollar på tv :p

Vad som är ganska kul är att smaken är otroligt olika. Både juryn, tittarnas, min och pojkväns är väldigt olika. Sötnosen Erik har legat bra till hos mig men idag (jag missade i fredags, så jag såg reprisen idag) tyckte jag han va kass. Juryn dock överöste honom med beröm. Överdrivet mkt! Nån som inte legat högt på min lista är Johan, förstår inte hur han hållit sig kvar. Men denna gång vart jag förvånad över hans uppträdande, tyckte de va bra för att komma ifrån honom. Men istället avhyvlade juryn honom nått otroligt, tyckte synd om honom. O varför blev alla så upprörda när Linda åkte ut förra helgen, hon sög stenhårt! Men som jag skrev, alla tycker vi olika. Pojken min tyckte att Erik va as bra idag och Marcus skit dålig. Ehm? Jag tyckte Felicia och Marcus gjorde bäst ifrån sig. Men jag är chockad att Danny åkte ut, gillar fortfarande honom efter "so sick". Det uppträdandet asså! Jag blev nästan sentimental när han grät där i slutet (o alla stackars unga tjejer i publiken) vilka problem de har.

En sak är iaf säker och det är att jag skulle aldrig klara av att va med i idol. Nåde den som gav mig kritik, ståendes ibland massa folk. Jag skulle rätt och slätt lägga mig ner på golvet och tjuta. Klarar inte av sån där sorts kritik, nej! då bryter jag ihop. För och inte tala om hur duktiga dem är som går ut och sjunger på det där viset. Massa creds te dem.

OBS! glömde nästan. Så jäkla stolt är jag. Förra veckan när Ondskan visades så låg jag o Patrik o kollade. Så säger jag - ah, kolla de ser ut som danny i idol. 2ggr tyckte jag att jag såg honom, där i bakgrunden av fighten. O som om jag inte hade rätt, fick jag höra idag på idol. Grymt.

Dagens fråga.
Vem VILL du ska vinna idol?
Vem TROR du vinner idol?

alla idolidol danny2Film "rekommendation" lr inte.

Igår kväll tände vi lite ljus och tittade på först Wallander - jokern. Den va godkänd men inte mer än så.
Skönt med lite svensk film iaf, älskar både wallander och Beck. Efter den tittade vi på en riktigt kass skräckis, tro mig när jag säger att jag har sett ALLA skräckfilmer. Tror ni jag missat nån så rekommendera gärna. :-s denna skräckfilm va på sitt sätt unik, monstrena satte på varandra. Ehm? och sen i slutet när de verkligen börjat balla ur så klämmer dem monstrets snopp i dörren. Behöver jag ens säga att den trillade av och nån körde över den med rullstolen?... nej! Kommer inte ihåg vad den hette just nu men den är inte värd att nämnas. Om ingen väldigt gärna vill se den då?...

Kollade precis klart på nya beck filmen - Jordkällaren. Tyckte riktigt bra om den, 4 ++++ får den iaf.
Rena film helgen har de vart. Men det är mys ibland.

   beckwallander


Legitimation tack!

igår när jag och Patrik skulle köpa cider så hände nått otroligt. Här i Norge köper man inte 4,5 cider på systemet utan de finns på affären. Fast de är fortfarande 18år för att köpa dem. Så ska jag gå iväg till kassan och betala, tro det eller ej sly**n frågar inte om leg. Gaah! Det bekräftar ju bara detta inlägg.
Hoppas för både hennes skull  och min egen att hon hade tankarna på annat håll. Buuuä.

    crying

Min första lista.

Hittade denna lista i min bloggmapp, den är några veckor gammal. Har aldrig publicerat någon lista förr eftersom jag själv gärna inte läser dem. Men dessto roligare är de att svara på :-P Så från mig till er gott folk - Min första lista!

Tre namn jag absolut inte skulle vilja heta:
- Ulla
- Kerstin
- (alla dubbelnamn)
Tre platser jag vill resa till:
- Bahamas (Bo på hotellet Atlantis)
- Paris (helst vintertid)
- Miami.
- Tre webbsidor jag besöker dagligen:
- Min blogg
- Mest aktiva bloggarna
- G.life / Google
Tre tillfällen då jag ofta gråter:
- När jag läser dessa bloggar :
Alfons eller "En storasysters kamp"
- När någon närastående gråter.
- När jag ser nått sorgligt på tv/ i tidningen. (väldigt känslig av mig)
Tre filmer jag aldrig får nog av:
- Dirty Dancing
- Wicker park
- Walk the line (nykomling)
Tre serier jag aldrig får nog av:
- Beverly hills
- Invasion (om de börjar nån gång?!)
- Dawsons creek. (Bästa serien som nånsin funnits, come back..)
okii, jag gillar prison break, men bara liiite..
Tre platser där jag intar ett lugn:
-
I skogen
- I sängen (läsandes en tidn. eller kollandes på Mtv)
- simhallen/ badkaret
Tre saker jag gör när jag är hemma ensam:
- Har samma låt på repeat
- Sitter i duschen (i evigheter)
- Framför spegeln. Pinsamt nog.
Tre program jag skrattar åt:
- Hey baberiba
- Parlamentet
- two and a half man.
Tre ord jag skrattar åt:
- pölse (& massa andra norska ord)
- ringmuskel
- snacks (goosh töntigaste ordet)
Tre jobb/yrken jag haft:
- Statoil
- JC
- Hotell
Tre yrken jag skulle vilja prova på:
- Psykolog
- Vårdare på behandlingshem
- Fängelset
Inge glamoröst crap här inte, ev. inrednings arkitekt isåfall.
Tre saker som jag är utomordentligt bra på:
- Slösa pengar.
- Tänka/analysera
- Prata, pratar ihjäl folk.
Tre saker jag skulle kunna lära mig:
- Lite på människor.
- Vara lite mer hemlig (inte en öppen bok med andra ord)
- Inte avbryta folk som pratar.
- Tre förebilder:
- Mamma
- Den som uppfann telefonen/ internet /tv
- Såna som jobbar frivilligt för "goodstuf/ändamål"
Tre saker jag har om tio år:
- Ett stoooort hus (med bl.a ett rum med röda plyshe tapeter & en walk in closet)
- En grym bil (helst en cab)
- En söt liten prinsess flicka. (what if i get a boy?)  
Tre ord som jag tycker är mäktiga:
- Kärlek
- Alltid
- måste

detaljerna som gör de.

Tackar superwomen så mkt, för att hon lägger ner sin tid på mig. Hon har nämligen fin putsat på min blogg =} Enkelt som jag vill ha de så satsade vi på detaljerna istället. De är de som gör det, right?
Tur att de finns såna som du
honeydew. Nu ska jag bara avnjuta, sen hämta pojken min på jobbet.


Perfekt lördag morgon.

Vad känns bättre än att stiga upp relativt tidigt en lördag morgon. Dra iväg till gymet, promenera 5 km på jogging bandet med favourit låtarna i ipoden. Och en cosmo i handen?
Så har min lördag morgon hittills sett ut. Nu ska jag äta lite musli sen hoppar jag in i duschen =}

De ringde och frågade fall jag ville jobba på rimi idag. 11-19. Nej, tack sa jag då.
vill inte iväg och jobba när jag är inställd på ledighet.


Weird x 2.

Äntligen är det helg. De sista 2 dagarna gick väldigt fort pga. att jag hade musik.
När det är si så där 2h kvar typ skrik-sjunger jag till låtarna av glädje. Ingen som hör iaf, eftersom alla har öron proppar eller sin egen musik. Jag vet inte om alla har så här men det är lite komiskt. Varje låt har en historia hos mig, asså dem påminner om en händelse. Så under hela låten står jag och tänker på detta minne och i samma sekund som nästa låt börjar glömmer jag bort det... o en ny händelse kommer. :-d weird men kanske grymt ändå. Samma gäller när man är ute och åker (typ bil semester/tåg/buss) så åker man på en plats där man vart förr (kan va flera år sen) ändå minns jag exakt vad jag o dem jag åkte med pratade om på den platsen. weird x 2.

Sen så har jag fått värsta förälskelsen för Johnny Cash, hur normalt är det? (en död gubbe) Eller i hans musik såklart, inge annat. Hur kan jag börja tycka om hans musik bara för att jag sett filmen Walk the line. Efter att jag såg Wicker park så blev jag också helt besatt av hela det soundtracket. Mupp? Vad tycker ni andra om de 2 filmerna? Båda är starka 5 poängarne hos mig. Kan se dem om och om igen.

Wicker park               Walk the line

Nu ska jag till gymmet, see U later.

Beslutsångest. Rosa lr rosa?

Idag "fyller" bloggen 3veckor. Har haft en annan blogg här i ca 1 ½ år.
Men jag tog bort  den och började på ny kula eftersom den förra va lite mer av en personlig dagbok.
Vilket fall som helst så tar de ju ett tag innan man kommer igång.. Så förra veckan hade jag bara haft 88 besökare. Därför tänkte jag att nu ska jag inte titta på statistiken på en vecka. Så nu kollade jag, 307 nya besökare bara denna vecka. & 87 kommentarer. Glad jag blev :-}

Så jag har lite beslutsångest för ovanlighetens skull. Ska jag ta den rosa på bilden lr bling
headsetet jag pratat om tidigare?

headset 2 
btw va är adressen till dessa? Hittade dem hos catya.

Dolda kameran?

Jag har lyckats dra till mig en mupp. För några dagar sen tog nån "cykel-snubbe" med mig och gav mig länken till nån sida. Självklart är jag inte så godtrogen så jag vågade inte öppna skiten. Han började snacka om att cykla 3000mil för alla människor i världen och typ där tog jag bort honom. Idag när jag gick online på msn skrev han igen. (jag blockade honom inte sist, trodde inte han skulle skriva mer) han har nu i 1h predikat för mig om hur människorna drar ner jorden i skiten. Eftersom jag inte har nåra vänner online denna tid punkt och inte har nått vettigt för mig. Så argumenterar jag självklart lite med honom. Tar honom inte på största allvar eftersom de låter lite väl...

Det här kom bl.a från honom:

När jag tittar på bilden uppe i presentationsrutan, då ser jag en människa, jag ser varken urringningar, ett snyggt ansikte eller en ful människa. Jag ser en individ, värd allting i världen.

Är jag med i dolda kameran eller har han prisic som jag inget vettigt för sig? Eller är det som han säger att han lagt ut 29 milj på detta projekt som han började med för 10mån sen?

Inte min vecka.

Inte min vecka det här. Framgången med ipoden är helt klart bättre.
Men skulle ta mig en promenad till Trygden (motsvarigheten till svenska försäkrings kassan)
Hade inte direkt lust till detta vill jag lova, dock är det ett måste. Väl däl så har jag kommit till fel kontor säger dem. Huvudkontoret ligger på andra sidan stan. No way att jag tänker vira bort mig på andra sidan stan. Speciellt inte när man får gå i snigelfart pga all is. (SAND TACK!) höll på att slå ihjäl mig ungefär 511ggr.

Så var de det där med DC. Vill liksom inte bli insläpp på hublistan. Någon som har några hubfavouriter och skicka över till mig? Pleas. (kommer inte överleva dagen på jobbet utan lite låtar på ipoden)

Lyssnade nämligen sönder de få jag lyckats få in, på promenaden förut.
Eamon - how could u bring him home.
Daniel Lindström - nån slags verklighet
Johnny Cash - walk the line
One blood - (från filmen green street holigans)
Coldplay - trouble

Topp 10 vackraste kvinnorna!

   Antog utmaningen hos Honeydew och listade 10 vackraste damerna.                  


1. adriana lima
diane jessicahewittkristinLongoriaViktoria
nicole .jennnaalba

1) Adriana Lima 2) Diane Kruger 3) Jessica Simpson 4) Jennifer Love Hewitt
5) Kristin kreuk 6) Eva Longoria 7) Viktoria Beckham 8) Nicole RIchie
9) Jenna Jemeson 10) Jessica Alba.

Fucking day!

Så här förbannad har jag nog aldrig vart. Vill bara lägga mig och gråta.

Köpte ipod idag, Som ni vet ville jag först ha en rosa. Men eftersom den slutat tillverkas tänkte jag: Let`s take a white, man kan ju ändå skaffa ett rosa fodrall och det där söta headsetet så blir den super cute anyway.
Åkte till Elköp och kollade lite på ipods (hade inte alls tänkt köpa nån idag) men så insåg jag att den va mkt billigare i affären. Jag hade bestämt mig för en apple nano. Så jag bad expediten om en vit.
Nej, Den har slutat tillverkas. Gaaaah. Det närmsta jag kunde komma va grå/silver visserligen inte så stor skillnad. Ska ändå ha ett fodral så den kommer ju vara vit. Så jag köpte den. (Gick jag miste om graveringen oxå ;-((

45min på mig att äta och ladda in minst 10 låtar som jag kan ha med till jobbet. Självklart var det inte lätt som en plätt, visserligen förstod jag det. Så det blev till att dra till jobbet utan!
På jobbet sen då, sitter på ett möte i en timme. Gött som fan tänker jag. Sen så säger han som haft mötet till mig att stanna utanför (shit tänkte jag och tog ur tung piercingen) dock vare inte det som va problemet han skulle bara skriva in mig som ny anställd. Han ger mig lite papper ang. hygien och säger  -ja, för du har väl gjort hygien testet? Ehm. nej? Hans ansikts uttryck ändras och så säger han då får du inte jobba här. Självklart visste jag att man skulle göra testet men servern har inte fungerat på en vecka. Har provat på 3 olika datorer och de andra svenskarna på avdelningen har oxå haft problem med det. Vilket fall som helst fick jag ringa Patrik så han kunde hämta mig. Dessutom är det adeccos (dem jag är anställda av) uppgift att se till att jag gjort de innan de skickar iväg mig på jobb. Det sa han som skickade hem mig också. Jaja, nu har jag gjort de där nedrans testet iaf. Väldigt onödigt eftersom jag bara ska jobba 2 dar till.

Lite glad var jag ändå eftersom jag skulle få dra hem o dola med ipoden. Men självklart behövdes det en hel vetenskap för att förstå sig på den. Jefla i-tunes program, sämsta systemet i historien eller så är jag och min pojkvän väldigt iq befriade. Tur som attans att jag jobbar e.m imorn så jag får sitta o bli änu mer förbannad över detta imorn. Håller ärligt talat på att lacka ur totalt här. Sen blir det knappast bättre av att DC inte fungerar så man inte kan få hem de låtar man vill ha. Fucking day!

Det ända som fattas nu är att nanon kommer i Guld. Då går jag personligen i konkurs bara så ni vet.

Den perfekta pojkvännen.

Dagens fråga - Vad gör enligt dig en kille till den perfekta pojkvännen?

För mig är det killen som värdesätter mina värderingar. Han vill med andra ord ha min åsikt gällande en CV eller ett byxköp.
När han är och handlar mat och ser nått jag tycker om, köper han med det hem.
Han ger mig överraskningar (nu menar jag inte ett guldarmband under kudden) utan som att ha lagat mat när man kommer hem från jobbet, ett gulligt mail/sms (mail har blivit så underskattat), förberett med ett skumbad och tända ljus.
Han tittar på nevlyweds med mig bara för att göra mig glad.
När det är jul-födelsedag behöver han inte fråga vad jag önskar mig. Han känner mig så pass väl att han vet vad jag vill ha. Om inte annat minns han när jag sa att jag ville ha dem örhängena...för typ 4mån sen.
Han predikar inte för mig om hur onödigt det är med nagelförlängning för 700:-
Han är intresserad av det som intresserar mig. Därför ringer han till mig bara för att berätta att jag ligger på "mest aktiva" på bloggen.
Han går med på att hyra en drama istället för action filmen han vill se. (dock inte alltid, killen måste ha lite stake i sig också.. hehe..)
När han gör något utan sin käraste så tänkte han - nu skulle hon ha vart med. Det här skulle hon ha gillat osv..
Han väntar tills jag slutar jobbet så att vi kan gyma, handla, duscha lr kolla på en ny nerladdad film etc tillsammans.
Han är villig att lägga undan pengar i ett halvår bara för att göra MIN drömresa.
Han tycker att vi ska gravera in varandras namn på våra ipods.
Han lägger märke till nya saker med mig. Som ett par örhängen, målade naglar eller ett par söta strumpor.

Med andra ord har jag hittat den perfekta pojkvännen <3

Listan kan säkert bli hur lång som helst beroende på hur kräsen man är. (Ni behöver dock inte ge lika långt svar om ni inte vill förstås)
               
                                                                                           

                                                                                                                  

Snö/jobb kaos.

Ända från det att jag klev in på jobbet så längtade jag hem till snutten. Han hade lovat att vara vaken, väntande med avsnitt 9 prison break och glögg. Han vet hur han ska göra mig på bättre humör.

Efter en timme på jobbet tog winerkorven slut, Hallelulja! Äntligen slapp jag maskin j-veln. Istället fick vi stå och skära för hand men det va fan så mkt "roligare".  Hade säkert kunnat gjort det en hel dag.

Under tiden började det snöa ute, så självklart startade inte bilen när jag skulle hem. Livrädd för att bli stånas där mitt i natten ensam så drog jag tag i närmaste person. Kunde åka med henne in till Tönsberg.
Väl där släpper hon av mig inne i centrum, 30 minuter hemifrån. Hennes ursäkt va att hon skulle rakt där så enligt henne skulle jag ta en taxi. Ehm? den här personen jobbar jag med varje dag och hon släpper av mig 30 min hemifrån kl 00.15 på natten i SNÖSTORM! jaha, i mysbrallor vara bra att tralla hemåt. Kärring!

När jag kom hem vare inte bara jag som var less. Patrik skulle ju börja jobba kl 06 och hur fan skulle han komma till jobbet? Han fick helt enkelt ljuga ihop en magsjuka. Stackarn hade värsting dåligt samvete.
I Allt tumult missa jag nästan att han gjort det mysigt inför min hemkomst. ;-(