Man vet ju aldrig...

När jag får tag i en dator härnäst. Därför önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR redan nu. Hoppas ni får det superduper kul, vad ni nu gör? =p Själv drar jag till SÄLEN en vecka om det blir som planerat. Kan ju hända att man längtar hem innan dess. Haha. Beror lite på vädret oxå.

gottnyttår

Eftersom jag känner att jag inte riktigt höll förra årets nyårslöfte (lr jag glömde helt enkelt bort det....) så kör vi samma i år igen. Jag ska bli SNÄLL, lr snällare. Får inte vara för hård mot mig själv. Ett annat löfte är att göra 2008 till en damn good year.

När man vänder på dygnet...

Allt sovande hit och dit har gjort att jag vänt på dygnet. Normaltsätt har jag somnat typ nu... Nu ska jag istället iväg till Sälen om en timme.
Jag har en hemlis ;) and nobody know`s. Tsss...


secret

Jahapp..

stugmys


Måste medge att det har kännt som en konstig helg. Både fredag och lördag har kännt som vilken vardagskväll som helst. Antar att det blir så när man gått ut mitt i veckan. Faktum är att jag inte är ett dugg avundsjuk på dem som är ute och slirar heller. Klart jag inte är det när jag har en vecka i Sälen framför mig. Nä, det är faktiskt inte därför. Har trivts alldeles utmärkt med att vara hemma. Beror en hel del på att jag fortfarande inte är kry efter magsjukan. Tror jag har haft åkt på varenda sjukdom som går nu.... peppa peppa. Har denna lördags kväll sysselsatt mig med ett antal avsnitt från desperat housewifes med mamma. Mys mys.

Stackars mamma som kommer ligga sömnlös pga min ekonomi. Kommer få leva på vatten efter den här veckan i sälen. Antagligen kommer jag inte ens ta mig igenom Sälen veckan. Men som Aida säger - Hur gör du? Hur får du det alltid att gå ihop? tjjja... i just don`t know.
outofmonwy
Men det får helt enkelt vara värt det, får ju min soffa när jag kommer hem ;-P Man tager vad man haver, får ta med mig äcklig tequila rose, päron konjak och stark glögg till Sälen.
Råd med system? Knappast.Finns dem som har det
värre.

Premiär.

Har invigt badkaret 2ggr idag. Nice att få använda alla sina badsalter och chocklad skum.... Älskar att jag har ett badkar.

invigning

Har även vart iväg yttligare en gång för att köpa ett uppsättning blommor. Helskotta va dyrt det är. Växter för tusan. Men nu har jag till alla rum, plus fina krukor... Vad skulle man göra utan mamsen? 3 hjärtan


VIP SMS.

sms

För en timme sen anlände ett sms till mig. Antagligen det svåraste smset jag fått. Att svara på alltså. Ringde runt till mamma, fredrik, emma o ... pratade med åtskilda personer innan jag kunde komma mig för att knåpa ihop nått. Kändes nämligen som att allt hängde på mitt fördömda svar. Men nu en timme senare är det skickat. Nu märks det snart ifall jag lyckats :-S

Devil goes angel.

angel

Iomed att jag sov bort hela dagen igår så kunde jag inte sova i natt. En viss person hörde äntligen av sig till mig igår kväll och vi träffades för att prata ut. Människa med större hjärta heart får man leta efter. Förtjänade inte ens att få förklara mig egentligen. Dem timmarna med *han* va helt över förväntningarna, in a good way.

De här dagarna har jag tänkt till. Har det kommit nått gott ur min handling så är det just det här. Jag har haft som ett tunnelseende på vad JAG vill göra. Kan tyckas egoistiskt men samtidigt har det vart behövligt. Ibland måste man tänka på sig själv och sina egna drömmar. Bara det inte går över styr och sårar någon. Med andra ord tänker jag varva ner en smula och försöka satsa på nått vettigt iställe. Jag fyller 22 om mindre än 1 mån, kan inte leva dramaqueen resten av livet. Har ju så mkt resor jag vill göra, ett dröm jobb jag vill plugga till och jaa..... lägenheten. Tänker fokusera på det istället.

Välkommna den "tråkiga" alex. Skämt och sido, detta är en allsidig blogg. Ibland är det bara inredning, ibland, förhållande dravel, och nu sist drama. Nu säger vi tack och hej till drama och välkommnar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag hoppas och tror att det kommer bli resor här näst. : ))

fyverkeri Är det inte komiskt att detta ny kapitel kommer så lägligt med nyårsafton?...
Vad vill ni åstadkomma lr ändra på till nästa år? fyverkeri

Nu får det vara nog...

Tack Lissa för att du sa rätt saker :) Alla kan göra misstag, man är ju inte mer än mänsklig. Jag ångrar mig, har bett om förlåtelse åtskillda gånger och jag lär knappast göra om samma misstag igen.

Det får liksom räcka med 2 dagars ältande i sängen. Inte en mat bit har jag fått i mig och inte en lampa har vart tänd senaste 24h. Fortsätter jag så här kommer jag antagligen ruttna bort lr tyna bort. Kan man ta en taxi förbi mcdriven måntro? hhaa. Det skulle förmodligen göra mig till en mkt patetisk människa. 

lissaunt me

..... Pössss .....

Still Bitterbitch.

bullshit


Det finns en person som jag tror är väldigt nöjd just nu. Sitter antagligen och gottar sig i andras olycka. Självklart vill denna person framstå som en väldigt fin och omtänksam människa. Men ikke, väldigt lätt att se igenom. Falskhet rakt igenom. Jag kan med gott samvete säga att hade jag möjligheten att typ..... Ja.... skriver inte ut såna hemskheter här! detta är jag inte heller ensam om.
Tack och lov att någon ser igenom fasaden.

O guuu va nyfikna karlskoga kommer vara nu. Fundera på vem personen är. Men ni har ingen anning. Spekulera på bara ;) ni får usäkta att jag fortfarande är lite bitter efter juldagen. Jag ska nog bojkotta den dagen ifortsättningen.
Bahamas
över jul vore mkt trevligare :)
 
skjut

Nu ska jag fortsätta ligga hemma i sängen och glo i taket. Mår illa så inni. Fattas väl bara att man är gravid nu. hahhaaa. eeeh...no.

Vill inte längre..

island


Här med överger jag tronen som
dramaqueen. Är det någon som vill ta över titeln så hojta till. Jag vill nämligen inte vara med längre. Not ever... Dagen efter ångesten äter upp mig innifrån.

När man inte tror att de kan bli värre så blir det det.... Sitter här och väntar på att nån ska släppa bomben ungefär. Nån som vill flytta till Island lr nått med mig, typ stanna där?....HEJ fly problemen.

Spola tebax tiden.

Sa jag att det skulle bli kaos på juldagen?

OJOJOJ va rätt jag hade. Kan någon vara snäll och
skjuta mig.
Vad fan har jag ställt till med????

imsry

God fortsättning önskar Starbucks.

Tuuu daaaaaaj fåååårrrr.

stur  sturbucks

Gottgott.

Oväntat.

dream
En liten varnings klocka ringer ju när man går till krogen på julafton. Fast jag behövde knappast känna mig patetisk ensam, en hel del hade lockats ut igår. Bl.a mitt ex.

hm...

Är inte ett dugg taggad för utgång ikväll, är bakis och vill helst sova bort hela dagen. Väldigt ovanligt för att vara mig, jag inte laddad inför juldagstatt? ujuj. Varningsklocka igen.

De kommande 2 veckorna....

Kommer bli alkolist veckor för mig.

I natt blir det första natten i min nya lägenhet. Ensamt! :-S

Och ikväll blir det (ehm...) utgång. Jeje, jag vet. Julafton, pinsamt men
what a fuck. Krogen är ju öppen av en annledning. Locka dit mig ...

Allt för detta.

All denna stress. Allt spring i affärerna efter den perfekta julklappen, adventsljusstakar, lussebak, julgranspynt, uppesittarkväll och julskinksmackor. Allt för den här dagen.

21a gången jag ser Kalle. Är det inte dags att de uppdaterar det där lite grann? Vad har egentligen ferdinand med julen att göra? :-S

Nu har mormor och morfar anlänt, äntligen ska jag få äta mina älskade ägghalvor.

   

  

Skön position Sebban tagit framför tv`n då :) och Mathilda har fått en tatueringsmaskin i julklapp, kanske syns?

Första klappen öppnad.

Första julklappen öppnad. - En nässpray. mohaha.snor

Låg nämligen och sov trots att klockan var halv 12. Det är inte kul att vara så iinihelvetes förkyld på julafton. Så nässprayen hade jag kunnat betalat mkt för :)

Så, kom igen nu. Har ni öppnat några paket ännu?

ehm, GoD juL...

siik


Gav upp efter 3 god jul sms. Inte meningen att man skulle sova längre .... Samma visa varje julafton, då märker man vilka som tänker på än =) Lyckades äta en skinksmörgos och faktiskt känna smaken. Hallelujah. Det suger att vara så förkyld att man inte känner någon smak. Förkylningen kan dra åt helvete tycker jag. 6vec är väl ändå enough?

Nu tror ni att jag ska önska er god jul också va? Ni kommer nog ändå höra det så många ggr idag så ni spyr på det. Men ni får gärna berätta om ni fått öppna någon morgon klapp? (personligen vägrar jag öppna peket innan kalle....)

Öling & guitar hero dan före doppare dan...

Jag måste vara en idiot som väljer datorn framför sängen. Visserligen ligger jag i sängen men ändå. Har vart hemma hos Freddan och spelat guitar hero med hans vänner. Lite öl blev det oxå. Hör inte till vanligheterna så här dagen före julafton. Att dricka öl hör inte till vanligheten i mitt liv över huvetaget. Jag hatar öl. Ända annledningen till att jag fick ner de 2 ölen var pga förkylningen. Känner ju liksom ingen smak då. Men attsingen va de där ölen fick mitt huvud att snurra till. Helt plötsligt kändes det som att någon slagit mig med något hårt. SÅ trött! men tänker man tillbax de senaste dygnen så finns det en logisk förklaring ......

Nu ska jag vilket fall som helst stänga ner skärmen och ögonen. ZzzzzzZzzzzz....

-=G O D  J U L=-

Ha en trevlig 4e advent...

Önskar moi.

godjul

typiskt min humor.

Bakis lr bara slutkörd?

Mobil och datorn närmast hjärtat...... (?)

sletenkanske

Man skulle kunna tro att jag festat hela helgen. Död! Dock är det inte så. Har bara jobbat som en jävla dåre den här veckan, och sömnen har vart kass. Mitt ex va här med klappar till barna nyss, tatueringsmaskiner. Det va uppskattat kan jag meddela :))


Ikväll är det "tomten är far till alla barnen" och sen uppesittarkväll med Bingolotto & julskinksmacka. Traditioner ska man hålla kvar vid. hjärtaa

JA, det lär bli kaos.

pete


Kaos

är bara förnamnet på vad som väntar på juldan. Men orka bry sig om allt och alla. Har fått bekräftat ett antal ggr bara idag att folk ljuger och snackar SÅ mkt dynga! :-S Kan dem inte bara bry sig om sitt eget .... säger jag som gärna gottar mig i skvaller. Men för tusan, dra inte ihop en egen verison.

Ska bli underbart att komma från stan en vecka. SÄLEN. Ioförsig hänger ju alla Karlskogingar med dit så. Haha. Omöjligt att komma ifrån djungeltrumman, knappast som så att "det som händer i sälen, stannar i sälen" Fast personligen kommer jag lämna kvar problemen där när jag åker hemåt.

Får släcka alla problem med min nya brandsläckare som
Jennie rekommenderade. Låter som en fin idè.

Föresten så har jag gjort ett brejjk i bantningen fram till det nya året. En veckas festande i Sälen. Plus att jag har åkt på bihållsinflamation. Det är tydligen aldrig nog, är det inte halsfluss så är det nått annat..... Och när vi går över till 2008 - ja, då vet ni. Beach 2008 närmar sig :)))

Brist på fantasi?

Jag hade absolut inte förväntat mig någon julklapp från guldfynd. Julbordet va mer än tillräckligt :) MEN en julklapp skulle vi tydligen få. Anyways, om man jobbar på en guldsmedsaffär så tänker man ju att man ska få något som har med smycken att göra. Lr?

Vet ni va jag fick? En BRANSLÄCKARE!! lätt den konstigaste julklappen jag någonsin fått. Funder på att ta med den till sälen och fira med den på 12-slaget, vore inte det rooligt?

brandsläckare

Min första stora, gran.

Imorse var jag uppe och pyntade min gran, gööör snygg blev den =) och nu ska vi snart pynta grannen här hemma hos familjen oxå, sen får det räcka med julgranspynt för i år.

Before...                                                                                     

    

                                                                                                                 finished...


Dreams comes true...

Det här med nyårslöften är ju en grej. Ofta håller man dem ju inte men men. Jag minns väldigt väl känslan förra nyårsafton. Vi satt där och diskuterade hej vilt ang förhoppningarna om det nya året. Mina förhoppningar var väldigt luddiga. Jag satt där och kände att kanske Jag & P gör slut, kanske vi skaffar barn, själv hade jag ingen anning ..... jag hade verkligen inga förhoppningar alls och fan va illa det kändes. Att ta året  som det kommer finns inte. Jag måste ha mål och drömmar uppsatta. Även om målen inte är stora lr viktiga så måste jag ha dem för mig själv. För mig är dem väldigt viktiga nämligen! Någon sorts checklista på saker jag vill göra. En 1-3-5års plan brukar funka.

Det nya året som kommer tänker jag lova mig själv att uppfylla åtminstone en "stor" dröm. Detta år blev det New york. & detta år skulle jag vilja att det blev bahamas. Vågar nästan inte skriva ut det, jag menar att bo på atlantis hotell har varit min största önskan i...... typ 5år?

Försöker få familjen att boka tillsammans med mig, mamma fyller ju 45 om drygt ett år. Och när man bokat så kommer man iväg, så är det bara! Funderar ärligt på att boka. Jag skulle vandra på clouds. Men om inte familjen hänger med, vem ska jag åka med då? :-) någon?
atlantis
Kom igen nu gott folk!! Era drömmar, nyårslöften, 5års planer. Vill veta.

I`m a underwearoman.

Hej, jag heter Alexzandra och är underkläds`oman. Det var meningen att jag skulle till Göteborg och handla julklappar men istället köpte jag underkläder. *klapp på axeln. Skämt och sido, men ärligt. Jag har sakta men säkert insett att jag är smått beroende av underkläder. Bara det att jag dejtade en kille i 4mån utan att använda samma underklädset en ända gång är ju lite halv crazy. Så 2 nya underklädsset har jag med mig hem idag. (bla denna och denna med tillhörande underdelar) LoVeLy.

  

Jiipppi! Vi ska till liseberg, eller? Ett leende tack!

 

Så här kul tycker familjen det är att springa omkring på topshop med turboalex. Ord som "shopping hitler" användes :) Ooops.
     

och så en glamorös middag med familjen Andersson/Straschko. Ehm...


Välkommen till min blogg och känn er som hemma.

Mamma kom precis in och väckte mig. Död är ordet.

Har legat och lyssnat på ipoden hela natten, Vaknat ett antal ggr intrasslad i sladd-fan. jeje.

Idag får ni ingen uppdatering från mig så jag bjuder på två låtar som jag "återupptäckt" dem gör mig tom samtidigt som jag får en miljon känslor. weirdo. Jag och låtar alltså, blir alltid så sentimental .....

Lyssna och njut här min snäckor. Grymt mysiga låtar.lovely day with the familia.

julliseberg


Imorgon bitti åker jag och the familia till Göteborg. Har en hel hög att handla julklappar till och sen blir det Lisebergs julmarknad. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera dagen på. dan före dan före dan före dan....

Det va när jag bodde i Gbg som jag och mitt ex drog iväg på lisebergsmarknaden. Det va så obeskrivligt vackert att jag nästan blev sentimental. I samma veva bestämmde jag mig att jag va tvungen att ta med familjen dit. Så det är en liten adventspresent till dem från mig :) Mys!

Har ni handlat klart julklapparna & vad har ni köpt? paket

I`m pragnent with christmasfood.

Innan vi åkte in till Elite stora hotellet i Örebro för julbord så oroade jag mig för om de fanns dessert. Jag är ju en person som är mer för godis och sötsaker än just mat... Men alltså här snackar vi eget rum för dessert avdelningen. Bredvid ett 30tal tårtor stod små assieter. 6 tjejer från guldfynd utbytte blickor och gick sen och hämtade stooora fat, faten som egentligen va ämnade till maten. Där la vi sedan upp ca 10 olika tårtbitar. Budapest, blåbärspaj, jordnött-kola-kaka, saffrankaka, maräng-chockladmoss tårta, kladdkaka, punsch bollar.....

Och så en skattkista med lösgodis...?!...

innan allt det här hade vi tryckt i oss ---> Lutfiisk, julskinka, kex, mögelostar, revbenspjäll, kalkon, majskolvar, ÅL, lam, rostbiff, ägghalvor, 10 sorters sill, köttbullar, prinskorv, makrill, sallader, potatisgratäng, jansson, gravad lax.
 Verkligen allt!

Behöver jag säga att jag ALDRIG ätit så mkt mat? ;-) och den där desserten va one of a kind. 375kr! jag vet nån som kommer bjuda sin familj på julbord nästa år. För det är ungefär så lång tid det kommer ta innan jag blir sugen på det där igen. Huhu, tur att det bara är jul en gång per år.

ejfullkorn detärok

...Klokren reklam.... ;-p

Hard news.

Andreas Lundstedt från Alcazar har fått hiv. Är det en slump att han är homosexuell måntro? Man får beklaga vilket fall som helst.

andreas

Jag skulle va liiite nervös om jag va Magnus Karlsson. skock

Tjockiiiis.

julgris


Trodde inte jag skulle få åka på nått julbord i år. Statoil i k-hamn bangar tydligen det för sina egna privatfester. Mkt illa tycker jag, vem vill ha tacokväll istället för julbord så här års? Vilket fall som helst så ringde guldfynd och bjöd med mig på julbord i Örebro tonight. Mmmm, vad det ska bli gott =)

Har dem rökt ål kommer jag vara i himlen.

Koaaaaos X 3.

iväntan


Som varje år är ju nervös inför juldagen
. Jag menar de senste 3åren har vart minst sagt katastrofala. Har ganska svårt och tro att det kan bli värre dock.
PEPPA PEPPA.

Kaos år 1.) Jag och min pojkvän sen 5år tebax hade precis tagit ett uppehåll pga jag tyckte han beetet sig konstigt. Nåra dar innan juldan kommer han för att överraska mig men istället var det han som blev överraskad när han hittade mig inslingrad med en annan kille. På juldan är både två där. Dock får jag reda på att mitt ex vart otrogen 2mån innan, därav hans beetende. Då bestämmer jag mig för att ta med den jag hittades med i sängen hem istället :)

Kaos år 2.) Jag strular med 2 gamla ragg (som jag trodde var avslutade kapitel) blir utkastad innan midnatt pga att jag inte kan stå på benen. Dessutom har en utav dem flickvän. Dumma, hemska mig.!

Kaos år 3.) Har längtat i ett halvår efter att ha en återförening med mina flickor. Går från att vara jätte lugn (trots mängder med bråk med sambon) till att bli helt hysterisk - slår mina bästa vänner, häller drinkar över deras mobiler och det slutar upp i badkaret badandes i mina egna s............! sambon står utanför och försöker typ bryta upp dörren.

Så va tippar ni på detta år?

Påstår ju att jag gillar drama, så det är väl bara att bita ihop och se glad ut. hehe.

Det går framåt.

Hall & kök är det som är kvar....

  

Saker överallt känns det som. Själv går jag direkt från jobbet till blomplantering ;)

   

Min kärlek (läs sängen) är tebax. <3 bara längtar tills jag får använda den OCH badkaret med för den delen.

   

Lovely tapeter, huh?

Tack gode gud.

att jag ska till sälen. Det ska bli så galet jäkla kul så ni anar inte : ))

Undra va jag gör precis nu på sekunden om 2veckor? Det kommer vara allt annat än lugnt. Odet kommer förtäras alkohol i mängder. Åt skogen med förra nyår.  Vem fan gillar parmiddag anyway? Ne, wild and crazy ska`re va.


Nån mer som ska till sälen?

passtout

Ska försöka att inte decka innan midnatt.

Är lite down.

happypills
Jag känner mig väldigt nere idag, känns lite hopplöst. Velar hit och dit med ditten och datten. Ena stunden tänker jag "fan va gött och va singel, ska inte involvera mig i något för seriöst på ett bra tag" andra sekunden känner jag mig som världens mest ensamma människa och får för mig att jag saknar både den ena och den andra.

Det ska verkligen bli underbart med egen lägenhet igen. Känns som evigheter sen. Men jag har inte bott ensam på snart 2år och jag känner att de skulle va mys med någon som känner än utan och innan vid sin sida. Men samtidigt vill jag inte lära känna någon ny just nu. Nån ny att öppna upp sig för, neee usch. 

Sen är jag så trött på att jobba, 10h och sen ha en timmes busstid på det...Vet inte när jag ska hinna med allting, har så mkt tankar i huvet som irrar omkring hela dagarna. Vill helst gå och lägga mig eftersom jag sovit rätt dåligt i helgen men då vet jag att när jag vaknar så ska jag jobba igen. O så har jag inte fått nått gjort iaf. :-(

Underbart att jag ska jobba på Guldfynd ons.fre, lör denna vecka = ) väldigt uppskattat att få vara kvar i stan.

The value of money.

pimp

Jag tror jag lever kvar på 90-talet. Har inte riktigt hängt med ekonomiskt. Man får ju ingenting för pengar längre! Jag har aldrig vart en person som ser värdet i pengar. Man jobbar, slösar .....sen kommer det nya pengar, svårare än så är det inte. Men nu verkar det som att det hänt något. Var iväg på ikea i Karlstad (igen!) 4000kr fattigare blev jag, men jag tyckte inte jag fick ett skit med mig hem. Lite ynka tyg ungefär ... Ett stycke gardin för 600kr?! och ett påslakan sätt 700kr?! det gör ont i kontokortet. Passerade badrumsavdelsningen, husgeråd, sovrum.... Plockade optimisktisk på saker på vagnen. När jag kom fram till gardiner så fick jag börja räkna lite. Hopsansa, får nog bojkotta de där lamporna, och den där byåren oxå. Just nu känns det som att jag inte kommer bli klar med allt förens det är dags att flytta igen.

På vägen hem släpptes jag av i Kristinehamn, fick ett extra pass  :) Behöver jobba & söndagar är lättförtjänta pengar. O så fick jag ta en hyrbil hem oxå eftersom jag börjar kl 07 imorn. Det är kärlek det. Man uppskattar en bil så fruktansvärt mkt när man inte har än. Hur underbart är det inte att kunna ställa klockan på ringning 30min innan man börjar? Slippa de jäkla bussarna och bara njuta av varma säten och morgon med Adam och Gry. Oh yes.

BTW, Freja är först med att döpa en av mina firrar. Tacktack! (som jag ioförsig inte köpt än men men..) Hon kom fram med namnet Sushi.
2 firrar kvar, mer tips vill jag ha. =-D

Tips på namn till firrarna.

Det ända som kretsar i mitt huvud är vad som ska köpas hela tin. Tycker jag bockar av på köplistan hela tiden ändå blir den bara längre. Nu har jag kommit på att jag ska köpa en firre oxå. Tycker det är så otroligt fint med akvarium. Sånt där svart 8 kantigt skulle inte vara några fel. Men att jag skulle underhålla det med städning och grejer är inte troligt, kan inte ens hålla en blomma levande juh. Så jag ska istället köpa ett sånt där klotakvarium, med typ 3 firrar i :))

Så vad ska mina älsklingar döpas till?... tipstipstips.

akvarium

I`m in käärlek.

Jag är kär i mitt sovrum, tapeterna är på plats och det blev bara så mkt bättre än jag trodde. Lovely! Men i samma veva insåg jag att det stod lite still. Alltså jag kan inte göra nått, inte ställa upp nånting eftersom jag inte nåra möbler. Kunde inte ens bädda sängen eftersom jag inte har påslakan till mitt nya dubbeltäcke. Så mkt som fattas så jag va helt enkelt tvungen att ringa mormor. Känns lite illa, varje gång jag ringer henne så är det för att låna pengar. Så imorn bär det av till ikea i Karlstad. Wiiiiiho. Måste göra en lite halvseriös köp-lista tror jag.


Imorn ska jag bju er på lite bilder tror jag ....


Nästan ett måste?

Provdocka från indiska 599kr. Typ ett måste när man är ägare till en
walk in closet va? :)

povdocka

Alexz provar sovplatser :-p

body madonnabody 

Det är lika spännande varje gång man vaknar upp dagen efter äventyr. Se vems soffa man vaknar upp på. Just nu ligger jag i en svart skinsoffa, ganska skön är den. Vaknade för typ en timme sen av att jag har har ASS ont i ljumskarna.
Dr Phil säger att man får celluliter av att ha trosor som sitter åt i ljumskarna. Med andra ord borde min stjärt se ut som värstaste russinet nu. Jag hade nämligen body på mig igår gått folk, och den body`n är annledningen till att det värker i hela mina ljumskar nu. Jag kunde inte somna om pga av den nedans skapelsen. Huu.

O inte fan kom vi in på statt igår heller. nepp! Lite pinsamt må jag säga. Jag som skulle va nykter och allt. Det är inte roligt att erkänna att man är svag och faller för frestelsen ...Sen kommer man inte in för att man inte jobbar på fukking transcom. Det var antagligen den ända gången i mitt liv som jag är ledsen för att inte jobba på transcom. haha! Istället gick vi till ett 50+ ställe, närmare bestämt woodys. Har aldrig vart där förut så nu tog jag oskulden där oxå. Ehm?.

08.16, jag är full än. anyways, idag ska jag hämta min underbara säng. & ikväll ska jag ha en middagsdejt i myskläder, det ni! Att en kille vill laga mat med mig i myskläder är ju lite..... smickrande? vilket fall som helst ska det bli underbart att inte va full idag, visserligen blir det ett par glas vin. rysning. blä. Men idag tar vi fram den söta,oskyldiga, fina tjejen. Hoppas att den där wild and crazy alexz vill stanna kvar där inne.

Ska smyga mig förbi sovrummet och se fall min kompis perhapse ligger där inne, annars blire ju lite obekvämt.

Call me baby`s.

babyimbored
Jag måste erkänna att min nyktra period inte fungerar särskilt bra. Det är ju bara så tråkigt det kan bli. Var ju meningen att vi skulle ha lite fredagsmys idag men efter många om och men så blev det inget. O massa folk ska iväg på den där jäkla transcom-personalfesten. Men hallå, jag då? Är det någon som vill festa med mig? wickan kanske? or whatever, jag får abstinens här. Dessutom är jag ju ledig hela helgen, nånting måste man ju göra. Nu, ikväll!....

Har ju tom förberett med glitter glögg här hemma. O så står det i mitt horoskåp att min helg ska bli passionerad. Inte fan blir den passionerad hemma med familjen inte.

Ring mig! Jag vill ha RoOoLiGt.

Hallelujah moment.

extrapengar


Som jag nämnt har jag en väldigt bra hyresvärd. Jag ringde nämligen honom idag och sa att jag inte ville skriva kontrakt förens 1 feb. Vi sa ju att jag skulle få bo gratis en månad med tanke på att lägenheten inte var renoverad. Men nu när jag fortfarande inte flyttat in än så har jag ju inte fått någon gratis månad. Man tycker ju att man ska få nånting när man slitit med renovering en månad (lr ja micke har slitit..) men mamma och jag fick ju även ta reda på en massa äckel som de tidigare hyresgästerna lämnade ifrån sig. Såklart fick jag igenom min vilja så nu har jag 5000kr extra till möbler istället. Något glad blev jag = ) Gör sig rätt bra med dem tusenlapparna i Göteborg nästa vecka om inte annat. Tjofaderittanlej.

Ooops.

coctailkisseKröp ner i en nybäddad spindelmannen säng igår. I huvet hade jag att jag började kl 09.00. Soft tänkte jag eftersom jag kom i säng vid 22.30.
Ett par telefonsamtal och sms senare kom jag på att jag börjar 07.00 Därav sitter jag här och är lite små grinig just förtillfället. Fast jag är rätt morgonpigg så det är över om 5min.


Vad ska alla sysselsätta sig med i helgen?
: )


Tummen upp.

Har varit en lång dag i Karlstad. Och jag måste verkligen hylla ikea. Hade inga höga förväntningar alls efter att alla pratat ner det. Men jisses, utbudet va mkt bättre! Inspirerades så pass att jag skrev en lång lista på allt jag ska köpa. Nån som har lust att skicka till mig 5-6000kr kanske? Vill för helskotta ha grejerna nu nu nu. Man får ta lite i taget även fast jag har svårt att acceptera det.
 
Var en sväng på sommarlagret oxå, blev helt såld på deras möbler. Mina drömmars sovrum fanns där, ni vet mörka ekmöbler. Har sån kärlek för det. Måste ha ett sånt sovrum nån gång. Btw så hade Karlstads ikea min runda säng, trodde inte den fanns kvar i sortimentet (så då vet du det Jennie, du kan få den i K-stad för 7000:-) Sen blev det som jag tänkt, dyrt och långvarigt på Plantagen. Blommor är fan dyrt, blev typ en 1000lapp på blommor och krukor.
 
Ska dola i lägenheten hela lördagen. Köra dit sängen och micke ska tapetsera hallen. På söndag blir det lätt invigning av badkaret. Mys. Har inte fått bada badkar sen jag flyttade ut från P, förut gjorde jag det flera ggr i veckan jöhh. Tända ljus och massa bubbel. <3

Nighting folks. jul

Farlig mark.

Någonting måste man ju få gjort när man ändå sjukskrivit sig. Jag och familjen ska iväg till Karlstad. Kan typ gå omkring i timmar inne på plantan bland alla blommor. KärringVarning! Så lite sånt hoppas jag få med mig hem. När man fått upp blommor och gardiner så känns det ju nästan beboligt :) Sen ska jag öka krediten på ikeakortet, (LYXFÄLLAN, JA! ) och sen blir det även sommarlagret för o kolla lite fåtöljer och stuff.

buycar

Galet är kul.

Kom hem nu ;-p


njuter

Det trodde jag minsan inte när jag låg här kl 20 igår kväll. Men det är ju jag - impulsiv & crazy. Precis så jag vill leva =) men jag va en förvånadsvärt snäll flicka igår, på vissa fronter. Att jag spydde förtäller inte historien. Blev ett par shotar, närmare bestämt gick det väl åt typ 7 liter sprit..... Denna gång vare inte jag som söp bort sakerna, lr ja på sätt och vis. Pillan och jag cyklade tebax till festen vid 7 imorse för att hämta min kvarglömda mobil och kamera. Det är ganska soft med en tegelsten till mobil, då får man ha den i fred = )

Jag skulle egentligen jobba idag. Dock kändes tanken vid det inte nå vidare 7 imorse. Denna gång blev det en "magsjuke exuse" lite halvsanning var det ju faktiskt, jag menar jag spydde ju igår. hehe.

Hoppas på den där - "favouriten i repris" ; ) både när det gäller invigningar & Sälenresor. tsss.

Drama.

......Man ska inte underskatta onsdagkvällar..... ;-)

Så länge höll det...

Det är så mkt jag vill shoppa, köpa, ha, göra..... Going crazy bokstavligt talat, lr åtminstone förvandlas jag till 5år och vill bara gråta tills någon ger mig:Manikyr med rödglittriga toppar till JUL =)

                   Pilgrims nya berlockarmband (kan man få för många samlar armband?)
Underklädsset från lindex.
Halvkorsett.
Massa pengar som jag kan köpa julklappar för.
Nya byxor i mängder, har ETT par som jag kan använda just nu.
Matchande fåtölj till min nya soffa.
Blommor, lampor, tavlor, mattor, hyllor till lgh`n. 

goodgirl


PLUS
min
önskelista tack. Så pass snäll har jag väl vart i år? :-//

Man ska vara tacksam.

Jag var på väg in på bloggen för att klaga över min ekonomi igen! Men så insåg jag att 2 familjer i Karlskoga kommer ha en en mkt värre jul än mig. Man ska vara tacksam att man får fira jul med sina nära & kära.

olyckakga

SKADADES ALLVARLIGT Olyckan inträffade vid Ekebykorset i Karlskoga strax före 19 i går kväll. Flickorna som färdades på samma cykel hann aldrig uppmärksamma att de cyklade mot rött. Lastbilen träffade dem i sidan - sedan blev en av flickorna påkörd av en Volvo. Båda flickorna fördes till Karlskoga lasarett med allvarliga skador

Hoppas att dem repat sig till  jul candle

Klappat och klart.

Det finns bara en person som invigit min runda säng med mig. Det är en ära ska jag tala om. Inte alla som sovit i en rund säng inte, än mindre k*nullat i den. ÄN mindre med mig. I helgen ska den invigas på nytt, efter att ha stått i förrådet i 1år och 8mån så är det tamigfasen på tiden. tes

förför


- På fredag blir det vin-kex&ost-spela-spel-mys med Pillan och...?
- På lördag blir det strimladlövbiff-i-grönmögelost-sås-hasselbackspotatis-med päronhalvor och after eight till efterrätt.

Ni får överleva att jag sysselsätter mig med såna här seriösa (händelserika!) laga mat aktiviteter på helgerna ett litet litet tag till. Lovar att jag ska ta igen det. (hade faktiskt lite göra mig fin och in i dimman abstinens idag... ) Men man ska inte underskatta helgkvällar/nätter, vet ju aldrig vad som kan hända. O när det händer, då är ni dem första som får veta.
Det har ni mitt ord på ;-)

BazookaBalle.

Här har ni bildbevis från de egengjorda pipparkakorna från i Torsdags. Inte allt för illa va? Särskilt nöjd med snoppen till höger :-P den andra blev det lite bazooka över.

bildbevis

Optimist?

Jag bokstavligen sprang/hopsade från bilen och in. Någon sorts välbehagskänsla sköljde över mig. Måste vara de där -42kr på kontot. Härligt det är att vara fattig! Speciellt när affärerna kryllar med saker man vill handla.

Wiiihooooooo.

Fundillerar lite. Jag skulle nog aldrig utsätta någon för att ha delad ekonomi med mig. I samma veva som pengarna kommer in på kontot så är dem upphandlade.. Och när mamma försöker förklara läget så håller jag för öronen och sjunger "money money money, most be funny....."Skulle sitta MER än fint till jul.
moneyforchristmas

Att minska siffran på vågen.

Ledsen om ni saknat mig alla ehm.. hårt arbetande människor - har fått höra att många läser min blogg från sitt jobb. hahaa. Tänk om en annan kunde stå på jobbet och surfa runt på bloggar. Like in heaven. Jag åkte direkt till Örebro och hälsade på Emma igår efter jobbet, så nu vet ni vart jag höll hus :))

Det här med min vikt. Att få frågor som "hur har du gått ner i vikt?" är en ganska udda fråga. Själv tycker jag ju att svaret är ganska lätt. --->
Träna mer och ät mindre. Jag har inte gått några genvägar och det är aldrig lätt att gå ner i vikt. Det gäller att ha en rejäl dos med karaktär och vilja. Men du tar dig fortfarande bara till ditt mål genom att kämpa. Tyvärr kan ingen annan göra det åt dig. hehe.

Men. Några tips kan ni ju få. (ta dessa med en nypa salt.) och tänk på att det är hur JAG gjort. Alla fungerar vi olika.

1. Dumpa pojkvännen (för mkt filmkvällar med snask och för mkt god mat med såser...) Hårt med sant!
skämt och sido. Jag har vart stenhård när det gäller min kost. De senaste 3månaderna har jag inte fallit dit en ända gång. Ska man gå ner i vikt gäller det att sätta upp regler och följa dem. Oavsett om pojkvännen säger att ni ska åka förbi mcdriven lr vad det nu kan tänkas va.

2. En ätdag i veckan. Då får du äta vad du vill och hur mkt du vill. Jag har lagt denna dag på söndag eftersom jag är en partysessa och skulle aldrig ge upp det livet så. Där resonerar jag som så att - dagen efter vill man ha salt = skräpmat. och sen brukar jag typ häva i mig ½ kg godis. Inte många muskler lyfta denna dag som ni hör. Självklart får ni byta ut söndagen till vilken dag som helst, för er kanske hemma mys med killen och godis framför tv`n är viktigare. Up to you!

3. Träna.
Jag har som regel att träna minst 3dar i veckan (1h per gång...) inte speciellt jobbigt lr hur? Om man vill träna mer så är det såklart toppen bra! Jag tränar dock aldrig på helgerna. Personligen kombinerar jag styrka och löpbandet.

4. Laster. Mina laster är MACKOR, GODIS. Därav har jag förbjudit det, bortsett från på min ätardag. Många skulle säkert säga "ät vad du vill men i rätt mängd" så kör inte jag. Bröd är min last därför bannlyser jag det helt.

Sen är ju frågar VAD man ska äta. Där har även jag dåligt med ideèr,man tröttnar ju ganska fort på sallad. Själv äter jag istortsett samma hela veckan.

Frukost 1- havregrynsgröt, sylt, casewnötter, banan och mjölk.
Fruksost 2 - pauluns musliblandning. Tillsätt kanel och russin
(Alexz tipsar...) till detta ett kokt ägg.

Måltid - Det ända jag kan säga är sallad. För det är det ända jag ätit mån-fred. Cecarsallad, kycklig- skaldjur- tonfisk - grekisk.... Ja det finns ju ett par att välja ibland. Gör din egen med det du tycker om. Bra är ju om du gör ganska mkt så det räcker 2-3dar. Ganska dyrt att luncha på stan varje dag =-S

Något jag ätit mkt av är NÖTTER (inte jordnötter!), mängder med grönt te, FRUKT, knäckebröd (med typ makrill, rostbiff lr kalkon)..

Så, ska vi alla banta fram till juldan nu lr? :)))

 MEN JÄVLAR DEN SOM BANTAR PÅ JULAFTON!

vikt

Ouppnåerliga drömmar =Bra drömmar.

Som den sanna drömmaren jag är måste jag ha drömmar hela tiden. Och som David Gale säger i filmen som heter just The life of David Gale så måste drömmar allid vara orealistiska. Det känns som att jag kan säga "va var det jag sa?" efter det. Efter att så många gånger ha blivit kritiserad för mina ganska orealistiska och uppnåerliga drömmar. Så..... fick jag jag det bevisat. Drömmar måste vara ouppnåerliga för att de ska va drömmar. För i samma veva som vi når dem så är det inga drömmar längre. Smart där.

Med andra ord kan jag fortsätta drömma om att bli
snuskigt rik & gifta med Josh Hartnett ....

Me&bejbi<3

Tiden går föör fort

Då är snart andra advent över för i år oxå. buhu, jag hinner inte med.

Om.....
15 dagar är det JULAFTON
21 dagar åker jag till SÄLEN
51 dagar fyller jag 22 ÅR *harkel, old!

Hoppas ni haft en trevlig advent. advent Puss på er.

Ibland är det bara att acceptera.

julstjärnor

Jag får gilla läget lite tror jag. Det här med att köpa juldukar, gardinner och julstjärnor hinns liksom inte med. Det får räcka med min vita plast gran med lila glitter & kulor, Lite ljus och sen miniatyr granen då = ) Måtligt onödigt att köpa på sig massa jul grejer typ en vecka före jul. Har nämligen beräknat det som så att min första natt i lägenheten blir nästa helg. Dock en lite halv tom lägenhet, fast med badkar, lite schyst musik och tända ljus funkar det för mig.

Utsikten från mitt fönster..

renovering

Isn`it just lovely? Jetmacken gör sig så fiiin där.
Nu kan jag ringa mamma när bensinen är billig.

  

Jag kommer med ideèrna och Micke utför dem. Här tapetserar vi in 2 hyllor i samma tapet som fondväggen. Blev helnöjd! och så testade jag lite juldecoration när jag ändå var i gång...

Söndagslyx.

Jag missade adventsbaket imorse. Kom i säng 05.30 och vaknade nu....

Ganska soft att gå upp till nybakade lussebullar. Lussebullar till frukost får man inte varje dag :)

   


Vakna med Alexz & ......

kollarpåtv


Så här sent är jag inte ens uppe efter en
night out. Krogmänniskorna har ju tom kommit till sängs så här dags. Många bra program på tv4, sneglar på tv`n samtidigt som jag sitter här och klickar runt. Har gråtit en skvätt här precis, ett program om sianser. Ni vet medium som för en dialog mellan anhörig och andar från andra sidan. Har själv vart på 2st väldigt kända sådana, det är mkt känslor inblandade där. O jag är inte sen med att gråta. Att hitta sin 15åriga dotter i badkaret efter att ha skjutit sig själv måste vara en mors värsta mardröm. Lika så att hitta sin 5åriga dotter död i sjön. Hu, jag får såna hemska rysningar. Ni vet på film när en förälder (oftast mamman) precis fått reda på att dess barn har dött och dem skriiiiker. Skriker så där skärande så det ryser in i märgen. Jag klarar inte av det! Så fruktansvärt hemskt! Men det får räcka med nattliga tankar nu. Ska ju upp om ett par timmar. Montera lite, och sen packa ner & upp lite grejer sörrni! :)

Hur tillbrinar ni SöNdAgEn?
Det är väl inte bara jag som kommer vara pigg och alert hoppas jag? frågetecken

Inte av denna värld...

tallriksmodellen  anorexia

Jag och en bloggkompis satt och utbytta lite bloggadresser. Varav jag fick en av henne som handlade om vikt och diet. Först tänkte jag bara Is this for real? sen klickade jag in mig på en av hennes kommenarer och kom vidare till en annan blogg. Samma crap där..... "det ända jag önskar mig till jul är den perfekta kroppen och en lägre siftra på vågen, 49kg"  huh? tjena. "Har bara ätit 3 äpplen - 2 glas mjölk idag (mjölk, dagens kalorifälla) att äta är inte att må bra" Asså efter bara dessa 2 bloggar höll jag på att koka över. Vill bara länka till dem så ni kan se. Dessa bloggar fortsätter nämligen vidare till andra anorexibloggar. En lång hemsk jävla kedja. Bilder på deras "ideal kroppar" och jag kan säga som så att de behöver glasögon och ett slag i huvudet hela bunten. Sitter här som en tickande bomb.

Visserligen är de flesta av dessa tjejer i åldern 15-18år. Men asså det är allt från att spy upp den halva pizzan från igår till att skära sig över armarna. Dem verkar dock veta med sig att de har en sjukdom. För de använder ordet anorexia titt som tätt. Men att skryta om att ha ätit en halv peppar kaka på en dag och om att revbennen syns, is that normal?

herregud!

När man får skämmas.

negrokidplayground


När jag va liten och mormor va ute och gick med mig. Så hände det att hon gick över till andra sidan vägen med mig. Oftast berodde det på att det kom någon som var "ful". Jag hade nämligen en tendens att säga rakt ut vad jag tyckte och tänkte. Kunde ju bli pinsamt för stackars mormor så därför undvek hon såna situationer.

En liten incident som mamma berättar för mig i mellan åt...
Jag 3år gamal, står i köksfönstret och tittar ut mot sandlådan. Där sitter två negerbarn och leker. Jag tittar på mamma och frågar - Är dem där döda?

Barn har så knepiga funderingar och frågor. Ibland undrar jag vad som händer inne i deras små huven. Få inte för er nå rasist trams nu bara, jag visste inte bättre. Och att börja snacka om
afrika för en 3åring är lite väl... Tur att jag inte har ungar säger jag bara :) oj va mkt kniviga situationer med kussimurror och gubbar med vårtor.

Ladies night <3

ladiesnight

Någon annan som tittade på Kjell Bergkvist & Martin Stenmarcks kyss? haha. Det kallar jag underhållning en lördagskväll =-) Micke satt brevid med vidöppen mun. Inte riktigt för hans ögon kanske. Det är väl därför det kallas ladies night.

Avundsjuk jag är. Vill oxå stå och poppa till Stenmarck med alla medelålders morsor.

Att få tag i ett fik.

closed
Jag kan planera in fredagluncher och lördagsfikor en vecka i förväg. Jag älskar nämligen att vara på stan fre/lör, för en gång skull är det lite rörelse på stan då :) Inte bara jag som älskar fredag`s luncher nämligen. Idag hade jag & Sandra bokat in en lördagslunch. Kom ner vid 15. Paris brukar ju alltid vara öppet till 17 så lurre tänkte vi. Men näe, köket var stängt ;-O Långlördag och ni stänger tidigare? Gick vidare till harry`s (maten ska ju va SÅ god där) öppnade tyvärr kl 17, så det blev katrinedalskrogen. Sikken stad man bor i, kan knappt få sig en lunch lr va heter det när klockan är 15? på en lördag. Det blev vilket fall som helst ett par öl för Sandra och ett par trevliga timmar för oss båda. Vi bestämmde att vi måste göra om det snart. På nått sätt känner jag igen det där. "- att man inte gör sånt här oftare...." men blir det oftare? nee.

Det går framåt.

Fick se mitt vardagsrum idag. Mkt mkt vackert! Det roliga va dock att micke hade satt upp fondväggen på fel vägg. hehe. Nu spelade det faktiskt ingen roll, får bara göra om planen lite :) Tapeten blir så annorlunda när den väl kommer upp, till det bättre som tur är. Tog mig samtidigt en titt på tapeten till sovrummet. Tyckte tyvärr inte den motsvarade förväntningarna (har ju bara sett den på deras hemsida) färgen kändes ljusare och mer röd-orange :-( Övervägde att skicka tebax den men det skulle kosta mig flera hundra. O sen blir det som sagt oftast bättre när den kommer upppå väggen. Hoppas jag iaf!

Jag lär minst sagt vara hans bästa hyresgäst. Det känns som värsta knarkarkvarten juh. En kärring som springer omkring och minglar på min våning (svalgångshus) så hon springer omkring på balkongen och pratar med alla grannar. Hennes dörr är alltid öppen bokstavligt talat. Det dyker titt som tätt in folk i flådiga mercedesar och ut hoppar det ut typ lyxknarkare/langare or whatever...

O dem som bodde i min lägenhet innan har lämnat kvar ett använt graviditetstest (hej, sanering av lägenheten tack!) det va positivt om ni vill anteckna. Jag tycker dårå inte det är för mkt bejärt om jag vill ha en ny toaring, tycker ni? Är inte det obligatoriskt mellan varje hyresgäst? Alltså inte för att han nekat mig. Men jag tänkte eftersom jag är en så lugn och beskedlig flicka så borde jag kunna pumpa ur honom lite saker. Han är ju själv ägare till en snygg merca och en fin herrgård som han och hans fru bor i. Så en toaring hit lr dit kan ju inte va nått att gnälla om. Tror bestämt att jag ska sätta mig och skriva en lista här och nu.


Alexzandra the hypocondric :-S

livrädd


Ibland går min oroa över gränsen. På gränsen till att jag blir hypokondriker. Senaste dygnet har jag hunnit trott att jag ska dö minst 2ggr. Jag har gått från att vara gravid, ha magsjuka, hiv, kondylom och lunginflammation. Innan jag somnade fick jag även för mig att jag har en tumör i vänster hjärnhalva eftersom det gör ont där när jag hostar. Det är inte roligt alls. Man har ju egentligen ingen anning om vad livet har för planer för än. Tänk om det är meningen att jag ska dö mitt i all renovering, bloggning och jobb? Fy va fruktansvärt. Blir livrädd för mina tankar ibland.

Är jag så här konstigt imorn em. tänker jag gå och kolla både psyket, lungorna och halsen. Fanns det sån där "helkropps undersökning" som finns i USA skulle jag göra det direkt. Trots att det kostar typ 20-100.000kr. Det kan det helt klart vara värt för att slippa oroa sig ibland.

-Ps. Jag tänkte sätta in en bild på kondylom. why? Men när jag googlade ordet höll jag på och spy av första bilden. ds.

I bet no one av er kommer googla det ordet nu! :)

Love memories.

Min första kärlek hatade lakrits.

Något jag tyckte va väldigt kul, va att stoppa en lakritsfudge i munnen. Blanda ihop den inne i munnen så det blev som tjära. Smetade sen ut det över hela tänderna OCH hånglade upp honom. Jag tyckte det va sketa skoj, tror dock inte han håller med där...

Still cute på nått sätt :)

löve

Topsecret.

renovering

Detta är det närmsta någon får komma min lägenhet innan renoveringen.

Detta är dock bara vardagrum, dusch, kök och hall... Mer bilder imorgon...

Fredagsmys.

De sista 4h på jobbet var outhärdliga. Jag trodde jag skulle dö. När jag blir riktigt dålig sätter det sig ibland på synen. Inte så lyckat när jag ska stå framför en dator och titta på siffror. Dessutom går min träning och kost åt helvete när jag är sjuk hela tiden. Vågar inte sitta och pumpa på gymmet när jag äter pencellin och när man ligger med 40graders feber tar man hellre glass än havregrynsgröt :) hoppas jag blir frisk snarast möjligt för då blir det HÅRD körning fram till juldan. (gäller att inte ropa hej, blir väl liggandes med lunginflamation då...)

Har nog aldrig ätit så mkt chocklad som jag gjort ikväll btw. Kärlek det <3 Blir chocklad istället för alkohol denna helg. Blir min första vita helg på, mmjaa.....
typ hela året? ...Nått sånt iaf!


chockladfrossa

Idol....

idol


Jag har inte följt idol för 5öre. Det ända jag sett är resumèn förra helgen. Jag kunde konstatera så pass mkt - att om inte Anders hade åkt ut, då hade jag inte tittat ikväll :-S det andra konstanterandet är att jag inte gillar Marie. Det känns som att hon vill vinna med sympatiröster. Hon verkar spela på att hon är känslosam hela tiden. Stackars mig, (folk har satt mig i ett fack) jag vill det här av hela mitt hjärta. Och när hon sjöng maneater ville jag bara spy. Fast hon kanske har vart grym alla andra helger?.... Mitt första intryck var iaf inte bra & jag tycker Amanda ska vinna. Att hon sjöng Hallelujah gav henne pluspoäng hos mig kan jag lova. 

UPDATE: Jag tar tebax det där med att Amanda ska vinna, INGEN ska vinna! Dem kan ju inte sjunga. Dags att lägga ner idol nu!

Det blev ett lyckat julbak...

julbak


Bortsett från att jag är sjuk igen! Sämre imunförsvar får man leta efter. Som vanligt har jag inte tid med sånt här, mitt uppe i renoveringen och jobb  :-S

Första lussebulls plåten blev en ända stor bulle, de liksom flöt ihop. Men attans va goda dem blev lussebulle (blir så mkt saftigare när man har kesella i) Mmm... pepparkakorna va lika goda dem. Vi gjorde ett par riktigt roliga kreaktioner. Lr jag satt mest och kollade på. Men Mrs X gjorde pipparkakor & grisar som satte på varandra. Dem va såklart extra goda.

Nu måste jag dock ge mig iväg till jobb helvetet, 10h. Tur att det inte står stilla i lägenheten bara för att jag är borta. Vardagsrummet kan mycke möjligt vara klart när jag kommer dit imorgon. wiiiho!

Har man inte en lägenhet...


att julpynta i så får man göra det här på bloggen :))

Under ombyggnad som ni ser....  tomte 


Inte konstigt...

tvättstuga


att man är rädd för källare och tvättstugor. Nu har en 14årig tjej blivit våldtagen i en tvättstuga i Täby. Nu måste jag få en tvättmaskin uppe i lägenheten annars kommer jag få gå i skitiga kläder.

Tur att jag ska flytta in mitt i mot polisstation. Som lillebror sa - "Då har man nära om man ska hämta något man tappat bort..." han syftade på min kamera. Och om inte annat, nära hem från fyllecellen :-S Man vet ju aldrig liksom.

Morrn morrn! pepparkaksbak....

Nu har jag sovit i 12h. Helk klart för mkt. Inge skönt alls faktiskt.

Nu lär jag orka städa lägenheten, jobba på Guldfynd och sen baka & dricka glögg hela kvällen. Lussebullar & pepparkakor, smaskens.

pepparkakor

Säkert ingen annan som ska baka i helgen? : )

Tjiii, där fick han :-)

Jag & mamma tog en sväng till K-hamn för att titta på Mio. Dem har ju så underbara mörka ek möbler där. Tyvärr så är dem lite dyrare men det är väl så. Lite kvalitets skillnad på Mio och Ikea förmodar jag. Lite snobbaffär det där...

Vilket fall som helst blev jag kär i en soffa. Vardagsrummet kommer bli så otroligt fab och precis i den där rokoko blandat med modern stil som jag vill ha det i. O kära hjärtanes vilka vackra bilder jag får inside my head. Till saken, soffan kostar 10.900:- och det är inga pengar jag ligger inne med precis just nu. Och vem vill spara? Inte så jäkla kul att sitta på golvet och kolla på tv, jag & julgrannen liksom.

, jag frågade honom om man kunde öppna kredit (delbetalning som de så fint heter..) och han frågar om jag vill ha med nå mer på samma gång och förmodade nog att jag hade fast jobb. När jag sen frågade hur hög årsinkomst man skulle ha så säger han att dem går efter fast jobb minst 6mån. Kööööört. Jahapp ingen vacker svart plysch soffa till mig. buhu. Vi står där och snackar lite fram och tebax och han kände min chef och jag förklarade att jag vart behovsanställd senaste 4 åren och aldrig haft nåra problem att få krediter förut. Hallå jag tog lån till en bil för 150.000kr när jag gick i skolan?! hade enbart extra jobb, utgifter så som lägenhet etc. UTAN borgenär. Va är då 10.000? nål i en höstack. Han ville ge mig soffan, jag såg det i hans ögon. Jag verkade ju va en snäll flicka, klart jag ska ha en soffa. Men nån kredit fick jag inte! :`-(

Jag fick tillslut säga att jag skulle åka hem och tänka på saken, hur skulle vi lösa detta i-lands problem? Och att "åka hem och tänka på saken" är nog ett nej i de flesta försäljarnas ögon. Men nerru - där fick han allt på näsan. Ringde nämligen upp han nyss och bad honom beställa soffan och att jag betalar kontant i stället. mohahaa. Där fick han så han teg den snygga-butiks-chefs-bitchen.

Btw så fanns det en fåtölj till som jag verkligen vill ha. Vardagsrummet är väldigt stort och denna soffa är lite större än en 2-sits, en fåtölj är alltså ett måste annars kommer de se fjuttigt ut. Men den tillhörande fåtöljen kostade 10.000?! Hur kan den kosta lika mkt som hela soffan? Fanns även en annan finfåtölj som bara kostade 5000:- (se bilden nedan)..... den skulle helt klart funka men självklart vill jag ha den som hörde till. I-lands problem igen.  

  
10.900kr                     10.000kr                     4995kr

När man vill men inte får.....

Tycker det är väldigt irriterande när man läser typ Sofi Fahrman, Ebbas och Klingans bloggar, most haves och önskelistor nu innan jul. Självklart ska man ha saker i alla prisklasser. Alla är ju inte fattiga studenter lr bara har allmänt svårt att hålla i pengarna. MEN varför sätter man ut bilder på kläder som antagligen ingen har råd att köpa? Typ en kjol för 4500kr. Det är ju bara träligt för oss som inte kan köpa en kjol för nästan 5 papp, man vill ju bara ha den där fukking kjolen ännu mer...


rosakjol  kjol

Så här är den fördömda kjolen! Jag vill ha den, men jag känner på mig att den inte kommer ligga under granen i år.....

Duschkabin lr badkar?

Fick precis ett samtal från min nya hyresvärd. Mamma hade ringt honom halv 9 och sagt att vi vill ha ny låskolv. Lite pinsam är hon ju =) Men känner jag henne rätt så har hon legat sömnlös i natt och fått massa scenarion. Scenarion där någon kliver in i min lägenhet när jag ligger och sover. Det skulle ju inte va så trevligt.... Jag skulle flytta hem på stutts då kan jag tala om. huhu! Anyways så är låset bytt idag kl 10. Underbart med en hyresvärd som fixar saker på en gång.

Sen så frågade han mig om jag vill att de ska byta ut duschkabinen? Det va väl inte den fräshaste jag sett men absolut ingenting jag tyckte han skulle behöva byta ut. Men det tyckte tydligen han och eftersom jag ÄLSKAR badkar (i min första lägenhet hade jag det som krav.) Så, nu har han beställt ett badkar åt mig. Hallelujah.

  
Istället för sjöutsikt har jag utsikt över jetmacken. Lovely! hehe...

Känslan att vara kär.

heartbeat


Måste man känna fjärilar i magen för att det ska va rätt? för att det typ ska funka?

Hur ska man göra när det krisar? När man inte kan tänka tillbax på den där
nykär-lära-känna-varandra-perioden...

Jag har alltid blivit blint förälskad och har inte tvekat för en sekund på mina känslor. Men efter ett par månader har förhållandena turned out to be passionerade, kaotiska & präglade av svartsjuka etc etc... Kanske man för en gång skull ska bli tillsammans med den där killen som är SÅ bra? Den killen man skulle få ett bra förhållande med. Då kanske man kan lägga mer energi på förhållandet. Istället för att behöva anstränga sig för att inte bråka varje dag?

Men låter inte det rätt tråkigt? Jag älskar ju den där känslan. - Då man inte ser någonting annat än den andre. Dina drömmar och planer är som bortblåsta och du skulle typ kunna gifta dig samma dag.  Farlig jävla känsla det där.

Känner mig lite confused! Att vara så här ikke-känslomässigt-involverad är ingen känsla jag är van vid.

love

Välkommen till Alexzandra`s inredningsblogg. haha.

  

Helt mörbultat efter att ha bärt upp allt till lägenheten. Tack och lov att jag inte bor på tredje våningen. Jag kunde inte ens hålla sushipinnarna utan att shaka som ett asplöv. Känner på mig att det bara var en utav ett antal turer in till ikea. Gick omkring där och visste inte alls vad jag skulle ha. Förutom mina kära garderober. Totalen slutade på 6200kr och då endast garderoberna ..... Äntligen ska jag få min egna walk in closet. Happy bitch!

Imorn ska vi till lägenheten och slipa och spackla (eller vi, haha..) mammas karl är väl den som kommer slita. Själv ska jag sitta vid telefon och vänta, vänta på att hallbergs ska meddela att mina tapeter har anlänt. Sen ska jag såklart pusha på micke lite.. Kanske går de ynka 50metrarna till bageriet, micke måste ju få lite fika för besväret. Det minsta jag kan göra. En napoleonbakelse skulle nog göra honom glad =-9 chabel chabel.....

Vill utföra en liten VARNING till mina läsare. För några veckor framöver kommer min blogg att förvandlas till en lite halvtråkig nykterist-inrednings-blogg. Hoppas att ni överlever. Lovar såklart att ge er för-och efter bilder. Det kommer bli grym skillnad kan säga : )) Inte en utomstående person kommer få sätta sin fot i min lägenhet som den ser ut nu. Nej, hujjedAmig. Men sen vankas det inflyttningsfest så det står härliga till. That`s a promise.

ssnyggsäng

~Drömmarnas sovrum~

Segpröpp.

Jag har inte kommit iväg än. Men nu har jag iaf beställt tapeter till alla rum. :)

Hittade en tapetkarta som hette Dolce vita, klart jag bläddrade igenom den. Tapeterna i där var snarlika med min fondvägg jag ska ha i vardagsrummet, blev liter nervös där. Rullarna kostade nämligen 1200kr/st, det skulle bli ett par tusen där. :-O vilket fall som helst så var det ingen fara, mina va betydligt billigare. Pjuh!

Det blir iaf mkt "mormors tapeter", kallas typ medaljong tapeter tror jag.

medaljong

Denna ska jag ha i min walk-in-closet. Nice nice!

Mot......

ikea

Tänkte om ni inte fattat det allready. Kommer springa omkring som en yr höna där inne i timmar..... Tavlor, hyllor, lycktor, sängkläder, lampor, mattor, blommor ........ Mmm, det blir ett dyrt kalas det här!

Lite scarey...

datanörd


Nu har jag hakat upp mig lite känner jag. Men jag kan inte förstå hur jag plöstligt kan han 200-300 extra besökare varje dag? Någon måste ha länkat till mig. Inte för att det är ett problem men det skulle va kul och veta vad som hänt. Att ha 500 unika besökare varje dag är för mig lite läskigt. Kan ni inte kommentera lite mer, bara skriva hej och eran bloggadress (om ni har någon?) så jag vet vilka ni är gullenötter.

Jag är en fukking fegis.

Jag ser lite suddigt nu, det flyger omkring tapeter, färger och mönster i huvvet på mig. Ge mig ett par glasögon nån, får fan ont i huvet. Lyckades iaf hitta tapeter till vardagsrummet idag, tror det blir riktigt snyggt. Den tapeten jag ska ha i sovrummet (se inlägg längre ner...) hittade jag inte. Jag hade ju glömt skriva upp vilket märke det var. Och det är en oendling djungel på hallbergs. Men nu har jag iaf skrivit upp så imorn kl 10 är det jag som hänger på dörren. : )

Ja, ni kanske vill höra hur lägenheten var? Den va way over förväntningarna och STOR. Tänk att lilla jag ska bo själv på 76kvm. Jag som är mörk-ensam-rädd.

pysselbrutta


Jag blir dock lite less på mig själv. Jag är så jäkla feg när det gäller att kombinera mönster/färger. Det va inte länge sen jag lärde mig att kombinera 3 färger (klädmässigt) jag är så förbannat rädd att det ska skära sig. Kollar runt lite på inredningsbloggar och jag önskar jag kunde ta efter en del egenskaper. Så som att va mer kreativ, ha bättre fantasi och va lite mer pysslig. Nästan alla rum kommer gå i vitt känns det som. Lr jag kanske överdriver lite. Men jag har sket svårt för vilken färg jag ska ha i hallen (den är väldigt lång)....tänker lite lila lr grå men jag vet inte.... och köket?.... hade gult i min förra lägenhet, men fan. Trisst med samma.

Ge mig lite tips och råd kära hjärtanes. Vet ni bra inspirations sidor så hojta till.

Nog är hon vacker alltid....

Nadine Coyle från girls aloud och Jesse Metcalf`s gamla flamma... Dem strålar tillsammans, big mistake av honom att bedra henne. Jag skulle hålla hårt i henne, och honom med ioförsig....


nadine1


nadine


 
  <3

Finally!!

Idag 15.30 ska jag träffa hyresvärden. Titta på mitt blivande hem och få nyckeln. Måste medge att jag är lite skraj. Jag har ju praktiskt taget bestämmt mig lr tackat ja till lägenheten utan att ha sett den. Ungefär som när jag flyttade till Ggb och tackade ja över telefon :-S Men hur illa kan de va liksom? Ska ju tapetsera om i alla rum ändå.... Hm! Det är väl om badrummet skulle vara åt helvete. Men isåfall står han väl för renoveringen där oxå. Ni får hålla tummarna för mig! Raka vägen till ikea imorn OM det går vägen med allt....

vinröd

Finns en hel del snygga tapeter.... Men denna vill jag iaf ha som fondvägg i sovrummet. Hoppas att den går att få tag i bara :)

Pipparkakor & döskaller.

Det är läge att baka pepparkakor snart. Varevigaste år har man de där tråkiga hjärtan, gran - häst - gubbformarna. Skulle ju va fan så mkt roligare med lite annorlunda formar....

pipparkaka  
 

    kaka

Här kan du köpa nåra av dem.

O pipparkakorna är ni väl sugna på förstår jag? Hittade dem hos Catya.

Fastnat.

Helt jäkla otroligt. Sitter FORTFARANDE kvar i min partyoutfit från igår. Jag kom hem från pernilla vid 15.00 snåret. Bänkade mig vid datorn och blev kvar här..... Vilken snuskpropp jag är, inte ens tagit mig till duschen för tusan!

Blir nog kvar en liten stund till wink


Min önskelista 2007.

Först lite till hemmet......

    

Smyckestokig som vanligt.......
   

Och eftersom exet slog sönder min förra designmobil i ren svartsjuka så.......
sony
Lite för tråkiga dagar.....

    

Nåra bubblare :))

   

Vad i helvete har hänt? :-O

happyfrog

Vet inte vad det beror på men idag har jag dubbelt så många besökare på min sida. En söndag? På helgerna är ju besöksantalet normaltsätt lägre, ni har iaf ett liv. hehe..

Kanske beror på att det va dött på krogen igår. Istället för att sova bort baksmällan idag så läser ni bloggar : ) uppenbarligen min blogg. Detta tycker jag såklart är skit kul. Fast det är dåligt med kommentarer. Har ni klickat hit er får ni gärna lämna nån rad sötnötter.

Smyger runt...

sovrummioKänner mig helt desperat. Vill ha lägenhet. Har råkat ta vägarna förbi där 3ggr i helgen. Och så gjorde jag ett sista försök nu när jag åkte hem, och då stod det minsan en flyttbuss där. Wiiihhooo. Hoppas nu bara att det är hon som är på väg ut.....

Så mysigt här hemma med tända adventsljus och julmust. Vill ju oxå kunna pynta. NU NU NU!!

Så såg jag en lägenhet igår som va jätte fin. Nyrenoverad, fina fondväggar och öppen o luftig. - Insipration.


Förfest aktiviteter.

Jag hade druckit nåra glas vin när jag skrev senaste inlägget. Man tror man är så nykter fast man inte är det. Inte för att jag inte vill på gyllene tider men det kanske är lite väl att planera in det nu.... Det va rätt dött på krogen faktiskt, fast förfesten va desto trevligare. Vi hade styrketränings tävling, jag får såna flippar efter ett par cider. Självklart vann jag alla tävlingar (lr nja... inte situps`en...) idag har jag iaf träningsverk. Hör inte till vanligheten dagen efter utgång liksom :) Jävligt skum kväll på nått sätt, vaknade självklart inte hemma. Snarare i grannhuset ;-S

Vissa sitter i karaktän i indien, andra knullar sina tremänningar och jag........
skum kväll helt enkelt.

Tidiga sommar planer...?

Jag vill/ska på gyllene tider konsert i sommar. (ja! jag är ute i god tid...) nån som vet hur de brukar spela på kusten? O kanske nån som vill följa med? Inge kul att åka ensam. Och mina vänner är inte direkt nåra gyllene tider fanatiker ;-S


Fan va jag älskar att va siiingel, Bara ta hänsyn till sina egna drömmar och planer. Livet är underbart!

Kärlek kärlek kärlek.

Så här på lördag e.m har jag inte så fasligt mkt att göra... Sitter och kollar kända filmkyssar. Pirrr i magen vill jag lova. Vill oxå känna sådär..... Pure loooove <3Och så
kyssen som vann "bästa filmkyssen 2006"......
   
....... ganska mänskligt att de blev tillsammans utanför filmen, huh?....

   
  

Don't bring u`r drama in when you're trying to make an impression..

Så lyder mitt horoskåp.

....eh vem försöker göra intryck på en lördag natt på stattshotellet? 

äckelpött

Sitter här med svart färg i både håret och på naglarna. Laddad som tusan för ikväll. Men vilken lördag kväll är inte jag laddad? Om sanningen ska fram så är det sista helgen nu sen ska jag inte besöka statt fören juldagen är här. Det ni, det blir en sann utmaning. Ska pyssla lite i mitt nya hem istället (om jag får nyckeln nån fukking gång...) bortsett från en inbokad dricka-starkglögg-baka-pepparkakor-och-lussebullar-kväll och en helg i Gbg så ska jag inte röra flaskan alls!

OM det inte det vankas julbord, sushikväll lr middagsdejt då förstås.

Damnit.

målning


Jag får krupp när alla andra är mitt uppe i julpyntandet. Jag vill ju för helvete oxå! Den där dam-tant-tjejen som bor i lägenheten som jag ska flytta in i vill inte ta sitt pick och pack och dra. Hon har blivit vräckt och hon skulle vart ute den 27e. Just nu hade jag hoppats på att stå på hallbergs i fullt skå med att välja tapeter. O jag hade inte velat något hellre än att spendera min bakis dag på ikea imorn. Men det verkar inte vilja gå vägen. Blääääää.


Vill montera, måla, tapetsera, hänga upp, pynta.......