I´v got a date...

Å då menar jag en RIKTIG.
Kan inte minnas att jag någonsin gått på en ....



Woobler toniiight !
Käk & Vin.
MYS!

Minitripp.

Blev snabbvisit i Borlänge. Fast jag tycker allt vi hann med en hel del ändå. Var ute och käkade på Bolanche, Otroligt gott! Jag tror dock aldrig jag varit så mätt i hela mitt liv, knappt så jag kunde stå upp. Nån pasta med grädd-kantarellsås och bacon. Å sen till det alkoholfria daqueris, rena desserten! (förövrigt så är de två godisfria månaderna avklarade nu! DuktiDuktig!) Ska dock fortsätta, funkar ju bra så varför börja igen? Efter middagen drog vi hem och slog på Saw 5 för Angelica hade inte sett den : ) Å imorse drog vi iväg till kupolen och drack pepparkaks-cappuccino, morgonstund det !! Å nu har har jag precis kommit innanför dörren här. Älskar vårvädret som är ute, fick till och med inviga mina converse !




Shöppat.

Mina älskliingar, får man inviga tygskor nu med det samma?
Ge mig vår för helskotta!!



     

Söndertjatade jeanslegging i svart fick följa med mig (briljant uppfinning) Å den fina fransvesten som jag fick nys om på Sofie Fahrmans blogg : )) Å Escadas nya sommardoft är ute i butikerna, LYCKA!!



Om det irriterande samtalet föresten! Jag är tvingad att gå på ett fukking rekryteringsmöte på måndag för JamJam. Försökte förklara för gubbhelvetet som ringde att jag ska sätta igång med min praktik på måndag. Varav han argumenterade imot mig att detta är ett jobb och det går såklart före praktiken. Det var ett mkt otrevlig samtal det kan jag lova. Att man ska få göra något man brinner för skiter ju dem i, de bryr sig bara om statistiken. Skrev praktiskttaget åt gubbfan att OK, jag kommer. Men jag tänker spela mongo och glömma min CV det kan han räkna med!!

.Love.life.feeling.fine.

Jag har haft en otroligt underbar dag. Ni anar inte. Det är som om någon snart ska nypa mig och säga - haha, trodde du det eller? För bra för att vara sant?

Hela dagen har spenderats i Örebro med familjen, fikat, shoppat & följt med mamma på mammografi. Sen hann jag inte mer än innanför dörren innan jag drog vidare till gymmet! Tränade en timme å pratade en ; ) Å nu har jag fixat med lite tjejstuff, lagt i hårfärg, färgat ögonfransarna, fixat naglarna å skrubbat mig. Nu är jag redo för fredagsfika och Borlänge imorn och resten av helgens trevliiiigheter. Den där irriterande samtalet jag fick på väg hem från Örebro är som bortblåst. Mer om det imörn.

Imöra får ni även lite bilder på inköpen if u are interested.

Gym it.



Jobbade idag med. Tror det var mer människor där med ansökningar är riktiga kunder. Haha, önskar att det vore jag som fick läsa igenom och välja ut. Allas ansökningar låter ju så bra! Kul att så många vill ha "min tjänst". Då min tjänst består av allt från 3-10h/månaden så är det ju knappast något man livnär sig på. De ville att jag skulle jobba imorn med men ikke, då ska jag till Örebro med mine familia. Äääntligen ska jag hämta ut mina fukkin shoes. Å tråna efter allt annat jag vill shoppa : )

Annars har jag bara varit på gymmet ännu en gång idag. I hopp om ögongodiis men näää. Blev bara 40min sen hoppade jag in i solariet. Jag var nästan genomskinlig så vit va jag ....

Alexz svävar iväg på moln...

På fredag åker jag till Borlänge och hälsar på min vän Angelica. Vi ska mysas med mat, film och långa pratstunder. Det var meningen att vi skulle ha en chicday på lördagen med fika, hemmaspa och prinsessdrinkar och utgång. MEN something came up ; ) Ledsen för det Ankis men jag lovar att ta igen utgången en annan helg SOON och vi har ju fortfarande fredagen! Lördag´s planerna återkommer jag med senare. Men bilden säger väl sitt? la la la...

Ett stycke nya undiiies.

Jag tyckte jag behövde det : ) Å så va de ju så söta...


Wörkiing.



Har precis ätit världens portion med gröt. Mätt å belåten. Ska iväg och jobba några timmar på guldfynd idag faktiskt. Chefen va sjuk och jag kan lika gärna jobba lite nu sista lediga veckan. Pengarna är såklart hjärtliga välkomna dem med! : )

Å fika kl: 16 med AnnaPanna.
Herrå.

I once was yours........

Finns det något mysigare än smsflirtar lr? ;)
Dagens höjdpunkt må jag säga.


((Förtjänar det efter 2mån´s öken och no lovelife at all!))


Excited.

Faller på plats.

Har man inte tur i kärlek har man tur i karriär/pengar. Är det inte så det sägs? Just nu har jag mer tur i karriär isåfall (fast def. inte pengar) Ringde till psyket och frågade hur mitt schema kommer se ut och jag fick besked om att jag inte börjar förens vecka 16. Suveränt!! Då kunde jag ringa till ria-gården och tacka ja till att börja på måndag kl 08 : ))) Så de sista veckorna kommer jag få kombinera de båda jobben. F.m på ria och e.m på psyket. Mycket jobb, lövely. Det ända minuset är väl att jag kommer vara kvar på psyket en bit in på sommaren. MEN dyker det upp något sommarjobbs erbjudanden kommer jag självklart tacka ja till det. Finns ju nån måtta för hur länge man vill gå med minimumlön liksom.

Fuckersfucksuck.

Hur less blir man på en skala när man är peppad för ett riktigt träningspass och så får man inte träna? Jag blev jäkligt less kan jag meddela! Om jag hade tänkt till lite hade jag visserligen förstått att mitt keycard kunde ha gått ut vid det här laget. Sant å sagt. Jag kom fan inte in ..... Jag drog iväg till stråhallen lagomt osugen efter att det knövlat. Slökörning men någon kalorie kanske blev förbränd. Jeje, ska koka gröt nu. : ))

Ännu en sen lördag...



va den sista själen hemskjutsad oxå. Skulle vara roligt och se hur många mil den där bilen gått idag alltså. Har flängt som en tok framåtebax, folk som ska ha skjuts kors å tvärs. Vem behöver egentligen gå in på statt? Känns som jag deltagit i förfesten och efterfesten ändå. Inget missat : ) Det har varit sönderpoppade högtalare, handbromsvändningar å hamburgedressing i folks hår. Fylla alltså. Själv är jag glad och nöjd över mitt nykteristliv. Hade gymmet varit öppet nu hade jag redan varit där. Ska köra stenhårt nu i veckan då det förhoppningsvis är sista lediga veckan innan jobbet drar igång, SÅ exalterad! och mitt gymkort går även ut om mindre än 3vec så nu vill jag utnyttja det till fullo sista tiden.  

Nu ska jag sova ett par timmar för imorn bitti blir det hårdköra. Nästa vecka ska bli totalförbud på naturgodis (läs nötter!!) och efter det ska jag åka in till marieberg och hämta mina nya skor som jag lagt undan. Wiiiihooooo!!

Godnatt !


Mydrug.

Jag har laddat upp här med exotic snacks och babybel. Nått måste ju ersätta godiset. Min 8e alkohol-godis-fria-vecka. Tummen upp för mig!! Alltså jag är så glad just nu. Glad över vilka underbara människor jag har i mitt liv. Känner att jag börjar komma upp på hästen igen efter nyår. Iomed kaoset som blev efteråt så lades Osloflytten på is. Men även om jag inte vill hellre än få nyår ogjort så börjar jag tänka att det kanske var ödet. Jag menar hade inte det där på nyår hänt hade jag bott i Oslo nu. Å om jag bott i Oslo hade jag inte tagit tag i det här med praktik. Så vi säger att det var ödet som styrde så att jag skulle få chansen att prova på mitt drömyrke. Tjiptjopp.


Mamma är och festar hos grannen och jag hör ända hit att de spelar dirty dancing - she´s like the wind. Pinsamma de är! haha. Ska skjutsa dem här om nån timme och då samtidigt åka ner och ta en fika med Bella på melkers. Idag är det en sån där dag då jag önskar att dygnet hade fler timmar. : )

Vad tycker ni om melodiefestivalen ikväll??

Schlagerchat at my place.

Det ska gå i ett för då mår jag bra : ) Imorse drog jag, freddan, Bella & Rickard å fikade. Den obligatoriska lördagsfikan. Men så fick pojkarna ett infall när de va på väg till systemet - Att vi skulle kö bowling som förra lördagen. Å det tackade vi inte nej till då det va asroligt sist. De hade även bestämt att jag skulle vara fyllechaffis denna gång oxå. Haha. Så två bilar in till Kristinehamn blev det, trevlig´t. Eftersom jag redan är uppbokad som chaffis ikväll åt mamma så kan jag lika gärna skjutsa resten av stan med. Så nu ska jag iväg å skjutsa första gänget. Sen ska jag chilla till melodiefestivalen med lite snacks i min ensamhet. (Ingrid, du Å jag = msndejt?!)

Jag hoppas ni mina läsare är med och livechattar om MF ?
Underhåll mig sötisar!!



Riktigt ingådda och stilrena pjuxisar.

Nageloutfit.

Dagens outfit hit å dit, jag kör på nageloutfits : ) Å låt mig göra det ifred denna fredag kväll. Jag tror röda veckan är på G, känner mig sentimental, blek å fet. I neeeed love. Därav mina kärleksröda naglar. Eller nått.



Så vad gör ni denna fredag´s kväll?
Säg att ni inte sover.

Ge miig en vårgarderob.



Jag är precis hemkommen från marieberg. Det fanns så mycket jag ville ha att jag funderade på att sälja mig själv. Ge mig kosing nu! Alla fina vårkläder gör mig galen. Freddan Å jag gick och trånade i varenda affär. Han efter chuckoutfits å jag efter våroutfits. Pengar på onsdag. Må SKORNA finnas kvar då!! : )

Jag tänker synda.

Jag ska vara fyllechaffis imorn igen. Mamma å hennes vän ska på woodys. Fatta hur torr jag är. Till och med mamma har planer för helgen och själv tycker jag det är asgött att slippa festa! ; ) Mor har inte druckit på ja, typ 10år? Hon har glömt bort hur det känns att vara berusad. haha. Så hon kom hem med en påse cider här nyss och denna NYA hittade jag i påsen. Jag är en sucker for xider, the one and the only perfekta fylla. Å jag som nu inte druckit på 8vec tänker synda med ett glas av denna tonight. Jeppjepp. Är det något som får mig att synda så är det en ny flavour av xider. Mmm...



Nu iväg å fredagsfika med Freddan.

Cappuccinokiiick.

Det kan finnas många anledningar till min omotivation. Dels mitt fika förbud (finns det något jag inte har förbud på?) försökte med nötter oxå men insåg att det fick vara nån måtta. Eller så kan det hela ha berott på att jag givit upp hopet om att få praktikplatsen på psyket. Men i samma veva som samtalet kom angående att jag fick platsen och att jag insåg att det är helg imorn, vilket betyder att jag "får" fika igen så fick jag värsta energidosen och drog iväg till gymmet å trampade för kung å fosterland. Weey, det har varit en bra dag idag. O när jag ändå va i dfs så tog jag vägarna förbi degernäs eftersom Bella & Anna va där... Å sen han då. Fuskade lite, fast bara lite. Drack nämligen en cappuccino, men bara en liten : )


Film är bäst på bio.

Jag har legat i soffan i 3dar. Varit uttråkad, less och omotiverad. Istället har jag hällt i mig litervis med smooties och sett praktiskt taget varenda film som går på bio. Givande må jag säga. I helgen kanske man ska besöka en biograf för omväxlings skull. Någon som vill gå??

He´s just not that in to you i Örebro.
eller
Unborn i Karlskoga?

Future thoughts.

Förra veckan kontaktade jag två platser angående praktikplats. Dels Marieberg´s psyksjuhus i Kristinehamn och dels ria-gårdens verksamhet i Karlskoga/Degerfors. Båda platserna kallade mig till intervju och jag är precis hemkommen från den sista.

Mitt förstahandsval var den akuta psykavdelningen i k-hamn då jag tror det skulle vara bäst på papper till framtida jobbsök. Men på ria skulle jag få chansen att prova på exakt det jag vill jobba med i framtiden. - Behandlingsassistent. Då man samtalar med missbrukare/fd missbrukare. Det är inom det jag vill jobba. Det jag brinner för, det spelar ingen roll om jag så skulle jobba gratis. Det är det jag verkligen vill göra! Efter måndagsmöte på psyket kändes allt bara blaj. Dem verkade nämligen vara skeptiska till att ta in någon som inte har några som helst erfarenheter inom psykiatrin då jag inte skulle förstå några som helst benämingar på psykiska sjudomar osv... Jag förstår dem ju iomed att det faktiskt kommer in människor där som försöker ta sitt liv och sekretessen är hög. Hade praktiskt taget givit upp hoppet om den platsen och tänkte att jag får väl ta ria då. Men idag när jag va på ria kändes allt så himla bra, de verkade ha stora planer för mig och jag skulle få ta en annan herre´s plats som precis hade slutat. Stort ansvar och jag skulle få delta på deras årliga läger osv. Väldigt skön stämning och alla verkade som en stor familj. Dessutom väldigt behagliga arbetstider (8-14 med start från 1mars) jag hade typ bestämt mig.

TILLS telefonen ringer och det är chefen på psyk som vill meddela att de beviljar praktikplats. Hallå. Nu sitter jag här med feting ångest. Beslutsångest. Samtidigt är jag so fukking happy att jag får de här chanserna, allt fixat på egen hand : )

Trevligaste arbetsmiljö - helt klart ria och det ligger närmast hjärtat MEN jag känner att jag borde utnyttja den här chansen för framtiden och ta psykavd. Pendling och trisst miljö då det är sjukhusmiljö men det kommer ge så mkt mer erfarenhetsmässigt. Så det lutar åt det sistnämda, tror redan jag har bestämt mig. MEN jag vill samtidigt försöka få hela kakan och kombinera dessa 2. Så om man bara kunde få kontakt med sin arbetsförmedlare när man behöver dem som mest och höra om det inte går att få ihop detta på bästa möjliga sätt. Tex, några förmiddagar på ria och resten på psyket.

Gah
, när man har för många valmöjligheter så är inte det bra heller. Kommer inte göra annat än jobba men just nu är det precis det jag vill : )) Ska ringa och meddela så fort jag tagit ett beslut. What to do...

Off to a meeting.

Jajemen, denna veckas andra möte kl: 11. Wiiish me luck!


Forsmootielovers.

För riktigt lata människor (like me this days!) så finns det färdiga smootieportioner. Det va detta jag hittade i frysen igår. Frukosten är räddad idag med, lycka!


Alexz goes filmfreak.

Det är filmdagar här på bloggen.



Idag har jag tittat på changeling.
När jag inte mådde illa så var jag frustrerad, arg och ännu mer arg.
Orättvis och hemsk. Men SEVÄRD alla gånger!!

Nu blir det mer gråtfilm --- > Australia.

BloggKnåp.

Varför är det alltid roligare att göra andras saker?  När jag va liten gick jag hellre ut med grannens hund än min egen, jag diskar hellre hemma hos mamma än hos mig själv, hjälper hellre lillasyster med hennes matteläxa än pluggar till mitt historia prov, andras gröt är godare än min osv osv. Så idag har jag knåpat ihop en ny bloggdesign till Mimma och Lissa istället för att göra något åt min egen som jag är väldigt trött på vid det här laget : ) Hur man är alltså!!




SurpriseSurprise.

Mamma vet att när jag går upp på morgonen har jag bara ett mål i sikte - Datorn. Så det är där man har störst chans att nå fram till miig, Världen anropar! Idag hade hon satt en post-it lapp precis på skärmen.



Ska gå och se efter ; ) Men i bet it´s something to eat (näää?) till frulle alltså. Så nu blir det alltså frukost och sen ut och walka med Bella. FruktisPuss so long! ; )

Enough tears for today.

Har precis tittat klart på en film. Ser knappt vad jag skriver då mina ögon är fyllda med tårar. Kom på mig själv efter sisådär halva filmen, liggandes med slutna händer och leendes mellan tårarna. fiiiin. Som en fairytale from reality. Om man tänker till ser man den röda tråden redan från början. Jag antar att det blev ett happy ending på sitt sätt. Filmen är Seven pounds och jag tycker ni ska se den NU, helst igår! : )



Betyg:     

Aktivgiiirl@nu

Nu ska jag gå och hämta något att äta för 5011:e gången idag. Smootie? : )
Sen blir det 2½ män, halv 8 hos mig och vad nu mer tv´n kan erbjuda.

Det är mycket hög aktivitet här idag som ni hör.
Later, kanske.

Mee haviiing namnsdag idag : )

Men vad jag ville visa er va detta sagolika ställe. Ser ut som en fantasivärld - paradiset? Undrar om de använt ön till någon film inspelning. Vore ju passande till någon Alienfilm minst sagt. Look´s like a diffrent planet :-)






Socotra Island. Lite
mer skumma bilder...

When one door closes.

Fiiifan, hon har good taste den där Audrina.



 

Tipptöpp.

Som sagt, det har varit en lyckad helg. Ett stycke fredag den trettonde och en kärleksdag. Och jag har lyckats fylla helgen med massa trevligheter och fått med många av mina nära och kära. Härligt !! ; )



Mina öron blöder efter att ha poppat alldeles för många timmar i bilen. Denna har gått på högvarv. Gillar den stenhårt.

Thiis is di end.

Att ägna sig åt "fyllekörning" är ju mer tids krävande än att själv gå ut. Har inte kommit i säng än! Steg innanför dörren prick klockan 04. Men fan va bra oplanerade dagar/kvällar kan bli. Är mycket nöjd med min alla <3 dag. Att man kan han så trevlig utan alkohol, lika chockerande varje gång. Och vem behöver betala 170kr för att se Christian Walz när självaste Bo Kasper äter sin alla hjärtans dag middag på samma restaurang som oss? Wobbler i Örebro för att vara exakt. Och herre djävulen va gott det var =) Det godaste jag ätit på .....nästintill någonsin? beställde in alkoholfria drinkar, bl.a en strawberry daquiri som smakade rena jordgubbssylten, den gillade jag :-)


Till förrätt blev det hummersoppa å sen:

Kalvfilé - Med örtrisotto & rödvinssås smaksatt med
soltorkadtomat samt sparris & kronärtskockor.



Det stället tänker jag besöka fler gånger!
Tycker jag ni med ska gö : ))
Restaurang & Lounge


Turned out well.

Ikväll är jag utnämd till fyllechaffis. Gör mig inte ett dugg faktiskt. Ingrid är hemma i stan över helgen och ska bjuda ut mig på romantisk middag i Örebro. Kommer bli ett jäkla flängande till Örebro fram och tebax då jag ska dit en extra vända i natt å hämta lite folks. Så sysselsättning till typ 2-3 blir det, jaja.


Jag Å mitt my little pony klot som någon så fiint döpte det till : )

  

Det började bra för min del. Ledde mot karlarna, hahah.
Men det är bevisat att lite alkohol i kroppen är bra i denna sport. Jag som drack cola förlorade såklart.

Mötesplatsen.

Mhm, vill man träffa folk så är det ju minst sagt "som hemma" som är the place to be. Hängde på mina "pojkefriends" då mina andra kompisar knappt tagit sig ur sängen. Man kan typ förflytta sig från bord till bord då både den ena å den andra trillar in : ) haha, mobilerna gick varma mellan borden med smsskvaller. Jisses.

Å dissad för statt verkar man blivit oxå!? Pernilla Å Carro är mer sugna på party än att vara hemma med mig. hehe, förstår dem! Slutar väl med att jag får vara fyllechaffis å hämta dem från Örebro i natt. Jeeey, alla hjärtans dag var det ja <3

Nu ska jag dra iväg å bowla lite. HejHej.

Every hearts day.

Idag för 4mån sedan. Mhm, man skulle kunna säga att det startade då. Kort och intensivt fast ändå allt förutom intensivt. Ge mig lite högstadiekärlek idag va? Handhållning, pussar, flirt å pirr <3  




If it´s meant to be ...
... it will be ...

Unluck?


En sväng på stan för att bli bitter över att jag inte är miljonär så jag kan köpa med mig 5 nya set underkläder. Och hm´s hemsidan suger, utbudet som finns i affären är ju hundra gånger bättre än både katalogen å hemsidan. Så inga nya underkläder fick jag idag inte. Men bio ska jag på : )

Ska kasta i mig lite mat här för att sen hämta upp Pernilla och åka till Örebro. Dagen till ära ska vi gå på Fredag den 13e premiären. Filmen är förmodligen lika dålig som de tidigare men lite modernare effekter kanske man kan hoppas på. Anyways, hoppas att man slipper missöden på oturens dag.

Vad är era planer för helga?

Whitetrash vs jetsetare?

Det är någon nisse där ute som tycker att jag lever jetset liv eller VÄNTA, jag försöker göra det. Egentligen är jag bara whitetrash. Detta är för mig ett mysterium. Klickade tebax mig i bloggen ett par veckor för att läsa om all lyx och flärd, riktig la dolce vita.... haha, i wish! Jag funderar lite på vart det lyser igenom, vart gjorde jag bort mig? Var det när jag satt hemma framför Let´s dance och trycke pizza med familjen? Vava? Var dä det som avslöjade mig? Kanske när jag unnade mig ett besök till biografen för att se nya wallander filmen herrom helgen? Ioförsig jag springer ju på gym flera gånger i veckan och för att inte tala om när jag besöker stadens café och tar en kaffe med nån av mina vänner. Njaa, det måste vara den där tacokvällen med melodiefestivalen som
va avgörande. Mhm.

Jag som trodde jetsetare konsumerade stora mändger skumpa och shoppade och reste mest hela dagarna? Som Victoria Silvstedt. Jag måste ha fått allting om bakfoten. En jetsetare handlar tydligen hårfärg på konsum och oroar sig över sitt samlade betygsdokument. Nog för att jag har en tendens att leva över mina resurser, speciellt när jag var 19 då jag hade jobb upp över öronen. Nu? inte så mycket faktiskt.  

Antar att det svider i ögonen när jag fikar hela dagarna medans du måste knega?

Jag VILL jobba, men världen ligger under kris som ni vet och jobben växer inte på träd. Och tills det kommer bättre tider måste man såklart sysselsätta sig med nånting. Så, VAD gör ni andra om dagarna? Förutom jobbar, fikar, tränar, sover, äter, umgås? Jag menar kan vardagen se ut på så många andra sätt?

Hur jag framställer mig själv här i bloggen, vilket varierar lite beroende på mitt humör. Men det är inte det samma som att känna mig irl. Det är en blogg där jag ordbajsar och lägger ut bilder. As simple as that. Det finns miljontals andra bloggar där ute, någon faller dig säkert i smaken om inte den här gör det.
Ni andra
, enjoy the reading.


HappyHappy : )))

Fick precis ett samtal från det andra stället jag sökt.
Möte torsdag kl: 11.00.

Gah, nu fick jag beslutsångest. 


Uppfinningsrikt.



Det här med facebook är ju ganska bra ibland.

Om man sitter i valet och kvalet mellan att gå ut eller inte. Ja, då kan man alltid kolla in Evenemang och se vilka som tackat JA respektiv NEJ till Christian Walz på Stattshotellet på Lördag. Efter att ha kollat in Ja-mappen är jag ännu mer övertygad om att inte gå dit, samma folk vareviga helg.

Nu blire kokosyoghurt å müsli till frullis : ) YumYum!

O just det....



Jag har köpt en NY partydress. Det var nog torterande att springa runt på marieberg idag. Nånting va jag bara tvungen att få med mig. Tur att man shoppar med en täting som kan låna ut till bättre behövande.

Klänningen ligger i garderoben i säkert förvar till nästkommande kalajs.
 Å det ni gott folk, det verkar dröja.

Blir SJUNDE vita helgen här nu. Kan väl nästintill kalla mig nykterist nu va?

When i die I´ll go to heaven cause i've done my time in hell.



De va väl fan vilket berg-och-dal-bane-liv man ska leva. Känns som om någon står och kastar kula med mitt humör. Igår var jag sprudlande glad över mitt inbokade måndagsmöte (och är fortfarande!!) men så är det som om någonting alltid ska dra ner än på jorden igen. Tji, där ficck du för att du var glad i en timme ungefär. Fick ett skumt brev på posten idag. Det betyder antingen hejdå Mallorca eller
hej Thailand. Det jobbiga är att jag måste vänta tills nästa vecka innan jag vet. Hatar att vänta! Speciellt på såna ting. Att inte veta om det är kassa nyheter eller underbara. Jag vet att en resa just nu skulle va precis det jag behövde, bli tillfälligt full & kär <3 Utomlandsresor är bästa rehabet för mig. Glömma sina bekymmer, jag går nämligen fortfarande och ältar det där som hände.
Don´t get it!!
Att jag inte bara kan släppa saker och move on. Ingen egenskap jag gillar hos mig själv - ÄltarDrottningen.

Give me a life wherever there is opportunity to live.

Kan någon skicka över lite äventyr till miig? : ))

Sitter här å dricker lite iste och väntar på bättre tider.


Men under tiden jag väntar tar jag en sväng till Örebro. Någon behöver hjälp med partyoutfit tills på lördag. Det är inte jag kan jag meddela! Jag ska sitta ensam å uggla på singlarnas afton. Ohyes i will. OM inte...

Kvällsgöra.

Nu ska hockeyho...eh jag menar hockeytanterna iväg på just det - höckey.
Kan vara sunt att slita sig från datorn åtminstone nån timme idag : )

Bättre å sitta där å tjöta lite istället för att msn´a.
Skämt-o-sido jag har faktiskt gjort mkt vettiga saker idag.
Sökt ett jobb, fixat en "intervju", sökt praktik, mailat om ideellt arbete.
Tummen upp för mig!

HoppasHoppasHoppas


Hatar att gå till arbetsförmedlingen på de där menlösa mötena. Men just idag är jag glad att jag gick dit. Det är en djungel av möjligheter där ute och min handledare i ungdomsgarantin gjorde mig medveten om en som jag inte visste om idag : ) Tack vare det fick jag fingret ur och ringde ett par samtal, skickade några mail och på måndag har jag ett möte som KAN vara en riktig chans till att få jobba med det jag vill. Man ska inte ropa hej förän man är där MEN jag måste understryka att jag är SÅ glad för just det här mötet. Å håller tummar och tår för kung och fosterland att det här ska gå vägen.

Annars går det ganska dåligt med mitt fikaförbud. Emma joinade 23års gruppen igår så det blev en snabbfika med henne : ) å så tänkte jag även avvänja mitt nötberoende denna vecka, är ju inte meningen att jag ska byta ut godiset mot nötter men nu sitter jag här framför datorn och skriver cv´s och stoppar mandlar å valnötter i käften. Jeje, man kan inte va bra varje dag!

- Veckans smalmat -



Det blev ett himla bakmission. Brödet som skulle förberedas 6h innan hade även jästider och grejer så vi sparade det tills idag. Men när jag gick upp ur sängen för en dryg timme sen så luktade det redan nybakat bröd i hela huset. Så med andra ord hade mamma varit uppe med tuppen och gjort klart allt. Inte mig imot, jag fick ta del utav reslutatet. Gottans! Lingon - och krossbullar, som hämtat från bageriet. Lätt att bli bortskämd när man vaknar upp till doften av nybakat : ) Scones i alla ära (som enbart är gott när de kommer direkt från ugnen) dessa va ju STEGET gudomligare.

Receptet: Only for U Juliiia, hehe.

4dl Vatten
1dl rågkross
1dl vetekross
1dl havrekli
1dl linfrö
2dl lingonsylt
5dl vatten
2 paket torrjäst
1msk salt
8dl rågsikt
9dl vetemjöl

Tillsätt 1dl russin om så önskas. Vi körde utan :)

1. Blanda 4dl vatten, rågkross, vetekross, havrekli, linfrö, lingonsylt (russin) Täck över och låt stå i rumstemeratur minst 6h.

2. Koka upp 5dl vatten och häll över krossblandningen. Temperera till 45-50grader. Blanda torrjästen och rågsikt och arbeta ner den i blandningen.

3. Tillsätt salt och nästan allt vetemjöl, spara lite till utbakningen. Arbeta till en smidig deg, 5min i maskin eller ca 10min för hand. Låt jäsa under handduk 40min.

4. Ta upp degen och dela den i 2 delar. Baka ut varje del till en lång rulle. Skär varje rulle i 13 bitar. Lägg över bröden på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa yttligare 30min.

5. Under tiden kan ni sätta på ugnen på 225grader. Grädda mitt i ungen i 10-12min.

Ca 160kcal per bulle.
Varav knappt 2g fett.

Hushållspyssel & WinterWalk.

Bedtime stories med Adam Sandler. Avverkad. Rolig film den får ni kika på :)
Krossbullarna måste stå ett tag till, linfröna måste stå i blöt i 6h. Gah.

Såå... Nu när temperaturen gått ner till 0an ska jag ge mig ut med Diva, solen skiner för fullt





Myseliiipys.

Efter att ha ätit alldeles för mycket mat från kinan igår så va det som om någon dängt en stekpanna i skallen på mig. Kämpade för att hålla ögonen öppna. Lurade mig själv när jag sa att jag skulle lägga mig i sängen för att lyssna klart på Ego girl. Jag sov inom 30sek. Klockan va då 18.45 (!!!) Vaknade upp när boken va slut och poker face väsnades från datorn. Släckte lampan och sov tills ungarna skulle iväg till skolan imorse 07.30.
Snacka 13h´s skönhetessömn. Skönt :)



   
Vaknade upp och trodde att jag var i fjällen. Så otroligt vackert det är ute. När det är så här fint utanför fönstret gör det mig ingenting att det är 11 minus grader. Drog med mig mor för ett gymbesök, lagomt omotiverade men vi genomled åtmistone den dagliga rundan.

Gårdagens bakplaner blev framskjutna till idag. Mamma ska baka kanelbullar och jag scones och krossbullar (med linfrön, havre-vete-rågkross) Nyttigt och gott. Det tillsammans med varm choklad och filmen bedtime stories. Precis SÅ vill jag tillbringa denna dag!

Vaaad har ni för er today gott folk??

Singing that melody.



Jag är verkligen ingen schlager människa. Nästintill hatar schlager. Men det är såklart tradition att titta på melodiefestivalen, sagt och gjort! Jag säger då det, det var den sämsta deltävlingen jag någonsin skådat. Jag och Jenny satt där och gav varandra blickar omvartannat och sa nästan i kör - Vad blliiiire? Alla betede sig som påtända 15åringar. Hoppade omkring och gick ner på knä och jag vet inte allt. Och Af Ugglas, jag finner inte ord. Hon om någon verkade ju påtänd! Hon verkade vilja ge sken av att vara sådär egen och mystisk... Euuäk. Jenny ville hoppa in i tv´n och slå henne. SJÄLVKLART kommer hon vidare, har folket fel på hörseln?

Å så mycket skräckfilm's tittande blev det ju inte. Laddat hem 3st, varav den ena va kasskvalité och den andra va kinesiskt tal utan text, haha. Startade den 3e men båda somnade innan 23. Trötta som få. Men det va evigheter sen jag hade en filmkväll med en tjejkompis så det va mysigt. Taco´s (plus melodiefestivalen, svennebananland lr?)

Imorse pluffsade vi iväg i snön till gymmet och när jag kom hem hade mamma städat hela mitt rum. TACK! Det såg ut som ett bombnedslag innan kan jag lova, hela garderoben låg i sängen. Mamma är guld! <3

Nu är jag baksugen som få, vet dock inte VAD jag ska baka : )
Morotsbröd lr nått sött till barnen typ.


Date with the past.


Ibland överträffar man ju sig själv alltså. Kan man fika så länge som typ 4h? Tydligt att det går om man heter Alexzandra. För all del om man har olika fikavänner, den ena bytta av den andra. Dagen har varit lite skum faktiskt. Folk som bara kommer fram och ska ha ens nr och bjuder än på fest. Samtidigt som det skvallras om skillsmässor, kärleksförklaringar och diverse annat. För en gång skull är jag inte mer involverad än att jag står utanför och ser på.

Fååånigt leende <3

Nu blir det iväg till kronhallen och handla nå mat och snacks inför en lååååång filmkväll/natt med Jenny. Schlager, wallander och skräckfilmer i massor. Har en del skvaller att uppdatera varandra med dessutom. Mysigt det ska bli. Så här helgerna ska vara, lugna och sköna, med massa umgänge.

Hur många ska se melodiefestivalen ikväll??
Trevlig kväll sötnötter!!

Tillgängligaklubben

Det har varit ett jäkla highlife i Alexz nattjour i natt.




Det är som att folk känner på sig när man har en vit kväll/helg. Telefonen går på högvarv. Eller så är det att jag inte minns dessa samtal när jag själv är i dimman. Å den klassiska "Nej jag sover inte" klockan är bara 02.30 och jag ligger här å tittar i taket efter min hemmakväll med mamma. Från att jag somnade in till Gynnings bok runt 01 hann jag inte mer än slumra till innan jag blev väckt av telefonhäveletet. Nån jag inte pratat i tele med på 4år i andra änden, visste att du va vaken så jag ringde dig. (vaken å vaken..) jeje.

Somnade in för att åter igen bli väckt 03.40 av gråtmajjan, shiiit va trött jag var. Låg å vred å vände, blev sugen på lasange å funderade på en tidig visit till gymmet tills jag äntligen somnade igen. När telefonen ringde 04.50 tänkte jag bara, Det här är FAN inte sant! En till ledsen sate i andra änden. Å vem fan har hjärta att inte ställa upp när ens närmaste är ledsna? Lyckades sova fram till 09 när ett samtal med kärleksbekymmer kom lastat. Nu sitter jag här å ska ta mig iväg till gymmet för att sen luncha på stan, fortfarande lite sugen på den där lasangen : ))

Jag mitt Allan kommer förmodligen aldrig ha mobilen på ljudlös heller så.
Inte så länge jag sover ensam iaf : ) Så ring å uppdatera era liv till mig mitt i natten bara.

Horoskåp 090206

A positive review from someone important to you
will have you floating on cloud nine!


Fukki´n Scarey i say !!!!


Dragqueen á la princess.

Herrom natten va det balklänningen som åkte fram ur garderoben. Den är förövrigt ute på tradera nu. Och idag hittade jag tiaran som även den är från balkvällen. Nästa gång är det väl studentmössan. Jag har nostalgikvällar här hemma hos mamma : )) Va på G att lägga ut tiaran för försäljning men ändrade mig. Kanske får tillfälle att använda den nångång (på mitt bröllopet...?) eller inte. Men ni vet hur det är när man har separationsångest. Man hänger in den där klänningen var eviga garderobsrensning och tror att man kanske kommer använda den. Trots att man inte gjort det senast 5 åren. Essch, tiaran stanna här! Lillasyster kanske kan leka prinsessa med den ; )



Idag kör jag på naglar á la dragqueen =)))



Let´s dance å kesella ätandet fortsätter.....
Imorn f.m måste jag tvinga mig till gymmet, vilade idag :-//

Törrare än ..



Min mor
. Redan runt 10 imorse va mamma halvt hysterisk över att det va style på statt ikväll. Jag kunde inte bry mig mindre. Statt är inte ens ett alternativ. Jag stod i valet och kvalet mellan Middag hemma eller middag ute? Laddat hem ett antal skräckfilmer som jag ska ta med mig till Jenny´s å min skräckfilmskväll imöra.

Lugnt å skönt hela helgen blir det.

En sväng övervägde jag bio å middag i Örebro. Premiär på "He´s just not that in to you" men så blev jag sådär bekväm och tråkig. Och nu lutar det åt att ligga i soffan framför ett par filmer å lite gott käk å fruktsallad for dessert. Men jag känner mig helt fine med dem planerna. TråkVarniing! ; )


HealthyGirl 09.

((Matchiing, orangea örhängen, orangea naglar, övertid?)

Jag har inget roligt att komma med, därför borde jag inte skriva. Jag menar, ni vill väl inte höra om mina dagliga träningspass, cappuccinosmaker Å vad jag ätit till mat. Eller hur? Därför besparar jag er detta.

Kanske drar till Oslo på en miniweekend med lite vänner, middag å mys. Känner mig lite rastlöst på det eviga fikandet. Åtminstone i den här stan. Det hjälper att komma bort då, även om så bara för 1-2dagar. Får dock se hur det blir med det, alla är inte som mig -pengaoptimister. Nee. Det bangas från alla håll. Men om det mot all förmodan blir Karlskoga i helgen SÅ tänker jag hålla mig inne och bara slappa. Jenny Å Jag kör ost & kex & skräckfilms-maraton. Å träning såklaaart. Fan det lät ju riktigt trevligt det nu när jag skrev ner det. Får se how it ends.

Jenny Å jag tog en fika här nyss, å hon i kassan tittade på mig och sa att jag borde få stämpelkort. Typ 10e cappuccinon gratis. Det vore ju något. Stammis är precis vad jag är. Därav jag borde chilla ner med mina fikor, känns lite sorgligt att va den sista som går innan stängning för att sen va den första som kommer dagen efter. Hm.

Måste bara påpeka hur bra det känns inside just nu. Även om det bara är 35e dagen utan godis, snacks, glass å alokohol så känns det så otroligt bra. Sunt. Har alltid velat hitta en sund balans till mat och träning som är bra för kropp & själ och det känns som att jag är inne på rätt spår. Husmanskost är nyckelordet. Känner mig helt avslappnad och det har jag fan aldrig gjort. Även om jag känner mig lite smått stressad när det gället jobb och studier så är det en bra början att leva ett sunt liv förövriigt. Hör ni hur vuxen Alexzandra låter som 23åring? haha.

Nu till det viktigaste av allt! VAD vill ni läsa om? Känner att mina dagar inte är så vidare händelserika. Så jag måste helt enkelt skriva om någonting annat än just min vardag. Så, kan inte alla (som orkat läsa ända ner hit!) skriva någonting BRA respektive DÅLIGT med min blogg???? Så ska jag försöka tilfredställa erat
 nästa besök här. Snällt va?

All i need - AmericanBreakfast.

((Frukost på hotellet i LA, Mmm...))


Frukosten är och kommer alltid vara mitt absoluta favouritmål. Om jag bara får min frukost så klarar jag mig länge. Dagens frukost borde få pris i historiens onyttigaste. Sitter och är sprängmätt nu. Men gott är det! American pancakes med syrup och massa bär. OrgasmGott.

Så vad gör man resten av dagen måntro? Tror jag ska ta en riktig chilldag. Än så länge har jag bara planerat in att lyssna på Ljudböcker (ofcourse!), haha. Kanske en promenad till pappas grav med grannens goshund, kanske en fika med Jenny, kanske gymmet? Laga mat med min kära mamma. jaaa... what goes around ungefär. Skönt med slappdagar utan måsten ibland! : )


In love with the love.


Har precis torkat tårarna efter filmen Kärleksbrevet (message in a bottle), hann inte se den igår så det blev idag istället. SÅ vacker, SÅ vacker å SÅ hemsk. Jag borde undvika såna här lovestories. Tror jag får för höga förväntningar på verkligheter. Man liksom vill uppleva det men ändå inte :) Älska som om du aldrig blivit sårad. Har förövrigt märkt att jag varit fasligt sentimental senaste två kvällarna, i bilen på väg hem från gymmet. Det är den där rundan jag tagit som påminner om någonting, jag vet vad den påminner om men jag vet fasen inte varför. Tänker ta en annan väg hem nästa gång. Ingen idé att tortera sig.

Undrar just om alla upplever såndär kärlek någongång. Själv har jag varit kär 2ggr. Men det har definitivt inte varit movielove. Å kär i kärlek som man är hoppas man ju såklart på att få uppleva den där Mr fjäril igen   

Nog tramsat, återkommer imorn när jag blivit normal iiigen. hahah.
GODNATT PUSS.

Don´t push your luck for more..


Skojar någon med mig?? I väntan på mina morgontrötta frukostvänner imorse funderade jag på att ta en sväng in på biblioteket. Har en hel lista med boktitlar i olika ämnen som jag vill läsa. Men jag gillar inte att läsa under press. Och att ringa och förlänga lånetiden stup i ett, ah.. vet ju hur det blir med den saken. Det kommer skickas ut straffavgifter kors och tvärs. Satt här och övervägde att åka ner till bokhandeln, men insåg att jag förmodligen skulle kunna göra över med en alldels för stor summa pengar. Då listan går från självbiografier till astro, recept och psykologiböcker. Å pengar är en bristvara i mitt liv just nu! Googlade vilket fall som helst omkring mig på diverse boksiter och trillade in på ljudböcker. Å där nånstans tändes glödlampan, ljudböcker, piratebay? BAh! Briljanta idé. Jag må vara efter men jag har aldrig lyssnat på en ljudbok och det ska det bli ändring på från och med NU! Helt fantastisk upptäckt ju!

Hur lat får man bli egentligen? Ligga och lyssna på en bok? Det är ju förjäkligt att man inte ens behöver läsa själv i dagens tekniska samhälle. haha. Men who.gives.a.dame, jag ska dra över Carolina Gynnings självbiografi Ego Girl till mobilen och dra till gymmet. Det här är för mig lycka !!

KvällsKärlek.

Dagen har rullat på i vanlig ordning. Kan inte påstå att det händer så jäkla mycket. Känns som att det ända man gör på veckorna är Sover, tränar, ätar, fikar å sitter framför datorn. Väntar fortfarande på svar från kursen å hoppas att de ska höra av sig från jobb. Känns som att man hoppas lite i onödan eftersom jobb är en bristvara just nu. Ingen idé att deppa för det dock. Får fika och träna vidare tills bättre tider dyker upp. Så det är vad jag gjort idag. Kvällsfikat med Bella & sen pallrade jag mig iväg till gymmet trots att jag inte va på topp. Man orkar mer än vad man tror, å så här efteråt känns det suveränt =))


Har en riiiktig bölfilm på nedladdning, massage in a bottle med Kevin Costner. Minns att mamma å jag såg den för ett X antal år sedan å vi grät i kapp, båda försökte dölja det så det gott det gick. haha. Så den blir det ikväll innan sängen!

Imorn ringer kl: 08.30 då ska jag promenera ner till stan och möta upp Bella & Anna för en frukostbuffé. Morgontidning, färskpressad apelsinjuice å en á la hotellfrukost. Det är kärlek det!! <3

FrukostBlogg.

Gick direkt från sängen och i långkalsongerna å hämtade Diva och gick ner mot näset. Möte upp Anna och det blev en skön morgonpromenad. Bortsett från att jag och hunden höll på att bli uppätna av en annan hund i stan. Haha, blev ju lite skraj, när det inte är ens egen hund liksom  

 


Nu ska jag njuta av min underbara frulle och säsongsavslutningen på gossip girl.
Fick nyss ett mess i gossip anda "Spotted. xxxx xxxxxxxxxx på degernäs. Xoxo"

Vore det inte för att jag stod med smooties i högsta hugg hade jag varit där snabbare än blixten. Tack, för updaten Bellus :)


-=Ett stycke måndag=-

 

Det va inte världens lättaste grej att ta sig från soffan idag efter morgonpromenaden. Tog 2h att tina upp ju. Bävade för att dra på mig kalla jeans för att sitta på fiket och huttra. Så, jag drog på mig myskläderna och drog mig iväg. Springer runt i Lina´s student 09 tröja, jag kan ju åtminstone låtsas vara en av dem, en av 90ierna alltså. Haha. Bella, Anna, Jag & Lissa mös in oss i sofforna och drack latte, cappuccino´s och chaité. Ibland orkar man inte bry sig mer än så liksom. Sockor och munktröja och varma drycker, Härligare än så blir det inte =)) Å Lissa tack för presenten, too much men blev jätte glad förståss. Känns som att jag firats en vecka, hehe.

Annars, har jag målat naglarna lite crazy i brist på annat. Väntar på att fiskgratängen i ungen ska bli klar så Anna å jag kan dra iväg till gymmet för lite kvällsträning. Mer än så bjuder inte dagen på.



  


Need värme. Brrrr...


Redan när jag slog upp ögonen imorse fick jag ångest av tanken på att se ett gym. Så mamma och jag gav oss ut till aggerudsspåret för en promenad, frisk luft minst sagt. Pratade av mamma sockorna efter halva vägen för jag höll på att frysa ihjäl. Tog även med grannens goa hund Diva, en fransk bulldog.
Älskar dem! ; )

Nu blir det vaniljkesellsa med blåbär, valnötter å frukt. Mitt nya beroende.
Sen ner till stan för Å fika med Melissa & Bellus.

Happy.Birthday.kid.


(Märker rivir, MIN tårta & MINA drinkar, hehe!)

Alltså STORT tack till er som kom till midda´n igår. Ni räddade hela det kommande året som 23åring. Gave it a good start typ : ) Att ni sen försökte supa mig under bordet och göra mig till en tjockis, Ja det är en annan femma. Och ni är förlåtna, guld värda är ni! OCH hallå, att få mig att "bryta" på ett löfte, det är inte illa pinkat. Hade inte hjärta att tacka nej till tårtan när Mickis hade gjort den alldeles själv. Men förövrigt hade jag sjuk karaktär heeela kvällen.

Vem behöver alkohol när man är berusad av happiness? Som jag sa, nyktert ska bli min nya grej. haha. En liten dramados kan man nog få sig trots att det är alkoholfritt. Å ajjsing, sitter och tänker på alla trevliga samtal jag hade igår. Stackars motparnterna om de minns hur generösa de är med komplimanger på fyllan, å där står jag och minns allt. tsss.



      


Länge leve nykterheten.

Sitter hemma hos Lina på gustavsgatan och har precis ätit pyttipanna. Bättre än fyllepizzan det :) Har haft en otroligt trevlig kväll, en av det bättre födelsedagsfriandena någonsin. Att vara nykter is the shit. Man kommer till insikt med mkt, dels att jag inte vill sätta min fot på stattshotellet igen (vilket jag såklart kommer göra ändå!) och även att man kan ha bra roligt utan alkohol.
Sundheten själv som talar.

Den här känslan slår vilket fall som helst det mesta. Att ha kontroll över sig själv å sina handlingar, att få vakna upp imorn pigg som en nötkärna. Att minnas alla samtal under kvällen. Otroligt viktiga samtal förövrigt.

Imorn kommer massa bilder å updates. Å kl 14 kommer hela tjocka släkten å firar. Tror kanske att jag ska dra mig till gymmet till och med, om jag vill vara riktigt överambitiös alltså :))

Hej så länge, Kommer sova ljuvligt.