Negativa referenser.

Ha, jag behöver inte längre sitta ute i en kall bil och surfa. bild2
Va uppe hos grannen igår och sa att internet inte funkat på 2vec. Checkade så att jag hade rätt lösenord och det visade sig ju förstås att jag inte hade de. Hade glömt ett litet mellanslag. So now it works ;-P Känns lite bättre nu när jag kan ligga i sängen med min nya sötnos. 

Vet ni... Jag fick negativ kretik från jobbet igår, hur kul är det att komma tebax då? Heidi från adecco ringde typ en 1h efter att jag vart där igår och sa att hon va lite missnöjd med vad hon fått höra av min chef. Han hade nämligen sagt 1.) Att jag använder datorn för eget bruk (OK, de står jag för att jag gjort. Mycket! men det händer ju faan inget i butiken) men det andra var att jag inte tog egna initiativ till att tex plocka upp varuleveranser. Hallå där. När jag va på intervju där för 5vec sa han att jag anställs för att stå i kassan och ta betalt för små ditter o datter. Så att dem själva kan hjälpa kunder. O under mina först 2vec var det verkligen stendött. Typ 20 kunder på en hel dag så jag märkte av alla leveranser och plockade upp de i hyllor, prismärkte m.m. Men sen fick jag sträng order om att jag skulle befinna mig dääär nere. (PEK MOT KASSAN) olika besked här lr vadå?

De får väl för tusan ställa lite krav på adecco, att de vill ha nån som är intresserad av elektronik lr va fan som helst. Inte så intelligen att anställa första lediga tjej. Jag menar det är väl en annledning till att alla andra är killar? aja, känner inte för att gå tillbax dit nu iaf. Suck.

Föresten så är det julafton nästan vecka & jag får med andra ord träffa familjen. jul


nål Söndag 21.00 på TV3 - Dirty Dancing.
nålNelly furtado - all good things. Bäst just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback