Dolda kameran?

Jag har lyckats dra till mig en mupp. För några dagar sen tog nån "cykel-snubbe" med mig och gav mig länken till nån sida. Självklart är jag inte så godtrogen så jag vågade inte öppna skiten. Han började snacka om att cykla 3000mil för alla människor i världen och typ där tog jag bort honom. Idag när jag gick online på msn skrev han igen. (jag blockade honom inte sist, trodde inte han skulle skriva mer) han har nu i 1h predikat för mig om hur människorna drar ner jorden i skiten. Eftersom jag inte har nåra vänner online denna tid punkt och inte har nått vettigt för mig. Så argumenterar jag självklart lite med honom. Tar honom inte på största allvar eftersom de låter lite väl...

Det här kom bl.a från honom:

När jag tittar på bilden uppe i presentationsrutan, då ser jag en människa, jag ser varken urringningar, ett snyggt ansikte eller en ful människa. Jag ser en individ, värd allting i världen.

Är jag med i dolda kameran eller har han prisic som jag inget vettigt för sig? Eller är det som han säger att han lagt ut 29 milj på detta projekt som han började med för 10mån sen?

Kommentarer
Postat av: Lisa

"Alright, vet hur det är ;) jag ska, när jag kommer hem, försöka ge dig korrekt hub-adress till mina favorithubbar! Och by the way, vad passar bättre än lite coldplay i dessa kalla tider?" Är det detta inlägg du inte förstod? =) jag menade att jag vet hur det är att surfa på sin pojkväns dator, där det inte är som på sin egen dator, oh att jag ska fiska fram fler hubadresser till dig, plus att du hade skrivit att du lyssnade på Trouble - Coldplay, så därav Coldplay kommentaren!

Postat av: Lisa

Aaah, nej nu vet jag! Hade glömt bort den där andra kommentaren! Nej jag la bara in min åsikt, jag tycker inte att anorektikerna som ex Nicole Richie och Viktoria Beckham platsar på vackraste-kvinnor-listan. Jag tycker bara att det finns kvinnor som är snyggare, som också är sig själv, eller åtminstonne lite sundare. Det var bara ett roligt inlägg att kommentera helt enkelt :)

2006-11-03 @ 09:50:50
Postat av: Linda

Jaa du... Dels att det kändes som om jag misslyckats med ett samarbete (fast att det blev som det blev berodde inte enbart på mig, och visserligen har jag tänkt försöka reparera det), dels för att jag upplevde att jag blivit "bortglömd" som nyanställd i en situation. Vill inte skriva alltför mkt om det offentligt. Så det mesta var jobbrelaterat, men jobbet tar ju trots allt den största delen av ens vakna tid...

2006-11-03 @ 10:42:27
URL: http://amoena.blogg.se
Postat av: Lisa

Ja jag förstår! Jag menade inget illa alls, jag blev bara så sugen på att kommentera det ;) Ska förresten hem till min egen dator idag, så någon gång ikväll ska jag nog kunna ge dig ett par hubadresser! Håll ögonen öppna!

2006-11-03 @ 11:03:48
Postat av: Angelica

Han är en sjuk människa, den saken är klar.

2006-11-03 @ 12:44:46
URL: http://angelica1987.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback