Ikea à la Oslo.

Igår åkte vi in till Oslo efter jobbet. Till ikea. Mesta dels för att få mysa omkring ibland allt julpynt. Men oxå för att få tag i den ur söta miniatyr granen som jag hade förra året. haha! får mig att tänka på förra årets hysteri, 5 dagar före julafton fick jag lite små panik i brist på julstämning. Drar därför iväg urfattig och grymt bakis med mitt ikea kort till ikea (bodde då i gbg). Stoffe ringde i sista sekund och ville med. Jag lovar att jag sken upp som ett barn på julafton när jag såg den halvmeter höga granen. Dock fanns det bara ett utställnings exemplar kvar så stoffe började plocka bort kulorna på den så jag kunde köpa den. Framme vid kassan får jag inte handla på ikeakortet pga att jag inte hade leg med mig. åh, detta va inte en bra dag... Men jag fick iaf med mig granen hem :D O jag hade lika tur i år oxå, 2 stackare fanns det kvar.

Snutten va måtligt road av min hysteri över alla
walk in closet`s, de hade 5 olika upplägg. Varav en som de byggt upp en catwalk i, med garderober täckta med speglar över hela ena väggen. O på andra väggen va det sminkarea. (såg typ ut som bakstage på en sptripklubb, på film) lät kanske lite fel men fint var det iaf. Inge snack om att walk in closets är det nyaste nytt. Tänk när Nick Lachey gav jessica en i födelsedags present, hur kunde hon låta honom gå? ... Känns förövrigt lite tråkigt när man inte "kan" handla nått hem. Eftersom vi har ett tillfälligt hem så är de ju inte lika roligt. Dessutom ær de inte så mkt som passar in i våran paneltäckta stuga. ;-(  
timmer   pepparkakagran
(detta är inte fr. vårat hem men jag fann de ganska likt)

Efter ett jäkla tjat så köpte jag iaf en pepparkaksdeg, och kavel och formar! Så på lördag blir det pepparkaks bak. Blev inget smyckesträd heller, såg ett svart skyltningex och de andra färgerna va inge fina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback