Smyckesbox & Trippeltång

Vill första meddela att allt gick toppen med mammas operation. Thank good!fyrklöver
Läkaren sa att de inte va normalt att vara så pigg. Men med tanke på alla hemska operationer hon gjort så va detta ingenting.

Skjutsade plutten i natt igen, får väl bli till att gå upp halv 4 hela veckan. Härligt att jag inte va så trött imorse iaf, vaknade före alarmet :P "tripplade" håret, gick inge vidare tyvärr. Har använt den 10-15ggr och nu verkar de som den inte vill bli ordentligt varm. Det blir till att leta upp kvittot och hinna in på elgiganten i örebro under våran jul-visit i Karlskoga. Suck!

O fy tusingen va trött jag är på våran fuktiga lägenhet här i Norge. Alla mina smycken blir ju förstörda. Och den kan knappast va bra att bo i sånt "klimat". Har bott i Norge precis 3mån idag & precis 4mån kvar. Vill hem till den stora fräsha lägenheten hemma i Sverige.

Ska antagligen servera på lördag, säkert julbord. 17.30 - 00,01,02(?!) Dock hörde jag de snackas om julbord med jobbet på lördag (isåfall vill jag ju hellre på det, såklart!) Måste få lite klara besked innan jag meddelar adecco om jag ska jobba lr inte.. Sen kanske svärföräldrarna kommer till helgen igen, de hann ju inte med matchen sist de va här..

smycke2 smycke1
Ska iaf inhandla nått sånt här inom snar framtid. (fr. Guldfynd)
En som man lätt kan ta med sig är till en fördel. Nån som vet hur de ser ut inuti?

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh, kriniga/sura/förbannade/allmänt irriterande kunder är det värsta som finns!ibland är det svårt att hålla god min..:/

2006-12-01 @ 23:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback