WTF.

Agh, de fortsätter och ringer från Adecco och tjatar ang. servering. Både Fredag & Lördag.
Hallå?! ofta jag vill jobba hela dan för att sen åka vidare till nästa. Förr hade jag tackat ja till det, som den arbetsnarkoman jag var 8-I men nu vill jag gärna ta vara på min ledighet. Speciellt när de är helg.
Föresten så lyckades jag inte byta bort lördan till nästa lördag så jag förblir hemma. Men jag kanske får hänga på ut iaf, vill ju så gärna inviga min nya klänning med overknees-strumporna till.

Precis som när jag jobbade på JC så är varu-leverans rena julafton för mig. Fast numera gäller de elektronik istället för kläder då. Hittat 2 perfekta julklappar idag. One for mom, o en för kjaeresten. Till mamma blev det en speciell smootie maskin. (tänka utnyttja den lite jag med, när jag är hemma) Vad det blir för pojken, blir secret. (Han snokar omkring hej vilt här ni vet..) Fick precis ett sms av honom, han försökte rätta en sak jag skrivit på bloggen. WTF, släpp de liksom! arg gubbe

P jobbar över till 2 idag. O jag måste hämta honom. Vet att jag inte kommer lägga mig innan dess, så man blir ju ganska sugen på att kolla prison break 12. Men jag har lovat! Ska ta igen myset vi missade i morse med prison break, glögg och pepparkakor. Än så länge är jag ledig imorn vad jag vet. Niice=)

prison break


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback